Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:07
De la: intelus1946, la data 2009-06-17 23:19:24Acum sint edificat,nu merita osteneala,Romania nu se regaseste nici printre rinduri,doar peste 60 de ani ,va incepe sa se contureze ceva.Acum,tagma jefuitorilor Las' ca te bagam in congelator si lasam bilet sa te trezeasca peste 60 de ani. Iti dam si cu sare ca sa nu te alterezi, ca poate se mai opreste curentu' |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:12
De la: 9am063297, la data 2009-06-17 22:33:26ai fost la scoala sau nu ai 7 ani de acasa .nu ma mir ca sustii pe basescu care aceiasi educatie ca tine Dar tu ai fost la scoala? Se vede de fapt daca citesti ce ai scris! Cred ca ai 2, 3 clase mai mult ca trenul... |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:26
De la: vaneamarin, la data 2009-06-18 08:05:27De la: vasileemil, la data 2009-06-17 15:52:02 Hopaaaa, s-a trezit tovarasu' Ivanea! V-ati terminat treburile importante care v-au retinut? Ati mai facut niste note informative? Unchiule, nu e important ce am facut eu. Eu sunt un om neinsemnat, nu ma compar cu elita, cu spuma marii care sunteti tu si Coana gabi. De restul necuvintatoarelor care va sustin pe forum, n-am ce zice, sunt prea handicapati.V-am spus doar ca sa nu mai mincati ce nu trebuie, ca nu-i frumos! Topicul este Basescu, dar nu poti sa-l judeci decit in conextul adversarilor lui, asa ca trebuie sa ne ocupam si de PeNaL-isti, vrind, nevrind. PSD o fi aliat de conjunctura la guvernare, dar este aliatul traditional al PNL la tilharii, vezi votul de zilele trecute cind penalistii tai au fugit din sala de sedinte. Vezi ca mai imi esti dator cu un raspuns privind actiunile lui Tilhareanu, Citroen si taxa de poluare. Citeste cu atentie declaratia de avere. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:48
De la: vasileemil, la data 2009-06-17 15:01:21 Vasile,sintagma asta cu "cei 322" nu mai tine in conditiile in care ati adus o mare parte din acei 322 la putere.Macar micsoreaza numarul,ce dracu'.... .In privinta lui Nastase ce treaba au liberalii cu acest circ de doi lei in care miss Roberta Anastase are grija sa incalce protocolul sedintei iar PSDul are grija sa observe acest lucru si sa-l sanctioneze. Daca liberalii VOTAU impotriva acestei solicitari a procurorului general de reluare a votului asupra cererii de avizare a începerii urmãririi penale împotriva lui Adrian Nãstase atunci da,aveai dreptate in ce spui.Asa insa,cand era vorba doar de circ FSNist nu ai deloc dreptate. In plus pune-ti putin problema de ce Codruta Kovesi a cerut RELUAREA acestei proceduri cand Nastase pierduse deja imunitatea parlamentara si putea sa fie urmarit penal IN CELELALTE DOUA DOSARE PENALE....Ia sa-mi raspunzi ce ai inteles tu din treaba asta .Te ajut eu daca vrei ...In data de 5 martie, plenul Camerei a votat ridicarea imunitãþii lui Nãstase în alte douã dosare.Deci justitia romana il poate judeca pe Adrian Nastase in doua dosare DEOARECE IN 15 MARTIE SI-A PIERDUT IMUNITATEA, dar ..reincepe circul votului pentru...alte doua. .Chiar nu-ti dai seama de fapt ca asta inseamna DOAR CIRC BASESCIAN?!www.hotnews.ro/stiri-politic-5464797-adrian-nastase-ramane-fara-... "Votul Camerei Deputatilor, privind cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase, a fost de 158 pentru si 128 impotriva. Din totalul de 334 de deputati, au fost prezenti in plen si si-au exprimat votul 228. Din cele 228 de voturi exprimate, doua au fost anulate. Astfel, voturile valabil exprimate au fost 286. www.roportal.ro/stiri/stirea-1969833.htm PS:Nu te intreb de ce il sustii pe Basescu,eu am raspunsul la problema asta .
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:53
De la: vasileemil, la data 2009-06-18 08:26:42De la: vaneamarin, la data 2009-06-18 08:05:27De la: vasileemil, la data 2009-06-17 15:52:02
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 14:15
BAI RUS MIC SI PROST IMBUIBAT CU VOTCA SANIUTA ,EU AM CREZUT CA DUPA EMISIUNEA DE LA NASU CU PRESEDINTELE BASESCU VA INTRAT SI VOUA CEVA IN TARTACUTA, DAR IOC. VOI SUNTETI CRETINI DE-A BINELEA NU VA FACETI !!!!!!!!!! CUM SE POATE CA U PNL SI BUNICA GABI PSD SA VA CONGRATULATI ASA DE BINE RECIPROC CU TOATE CA SUNTEI DE STANGA SI DE DREAPTA, PROBABIL DATORII MAI VECHI NU ???????????? CE AVETI ACUM DE SPUS ????????? IN AFARA CA SUNTETI MOJICI,TOPARLANI SI SENILI DUPA VARSTA NU VA INTELEG .........TOATE CURVELE ,BABELE , SI RETARDATII SUNT BA IN PNL BA IN PSD .DE CE NU INTELEGETI VREMEA VOASTA A TRECUT.GATA VALEA LASATI LOC LA ADEVARATII DEMOCRATI IAR VOI ISTORIE............ ASTA E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 14:17
De la: 9am059184, la data 2009-06-18 08:53:04De la: vasileemil, la data 2009-06-18 08:26:42De la: vaneamarin, la data 2009-06-18 08:05:27De la: vasileemil, la data 2009-06-17 15:52:02 Vericule, de-aia nu mai puteti dormi voi, de grija Elenei Udrea? Vezi tu, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Ar trebui sa stii asta mai ales ca voi sunteti experti in legatul catelei sub caruta iar la voi acolo mama prostilor e mereu gravida! Doar voi ati propulsat Caracalul in lume, nu? Nu poti generaliza sa-i acuzi pe toti, dar tu esti reprezentant de cinste, drept dovada si avatarul tau! Mai cintati "M-a facut mama oltean"? Ei hai, ca nu e doar ea de vina, nu o dusmaniti numai pe ea! Daca Boc, ardelean, e dobitoc, voi ce dreaq sunteti, parameci? Asa spuneti voi despre toti ca sunt prosti, dar ati uitat cand dadeau turci si voi va ascundeati cu capetele in capitele de fin? Dupa ce va faceau turcii pe la spate voi ziceati: muica, da prosti mai fura si turcii astia, ne cautara si in fund si nu ne gasira!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:05
ha ha ha ce-mi plac glumele tale @logicutza ! cum spuneai ? ai fost in pta.universitatii ?in liga studentilor ?la prodemocratia ? la CFR ? si ce mai ziceai ?aaaaa,da : l-ai admirat pe Senior si de disperare ca nu mai e ai esuat in "bratele " basescului ! hai,baieti, mai rasfirati ! uneori , cind va citesc pe voi tantalaii astia PDL.isti, imi vine sa-i mai dau si eu dreptate lu'conasu ' la aruncatura lui atit de cunascatoare cu IDIOTII scosi de invatamintul romanesc:
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:21
P>S sper sa remarcati ultima fraza din postarea anterioara ....a fost conceputa special ca s-o intelegeti si voi ! si inca un p.s : cind Basescu s-a dat in stamba-dupa cum ii e obiceiul- vorbind de PC ca despre o solutie imorala, numai cine nu are bun-simt nu incepe sa-si puna niste intrebari legate de moralitatea si onorabilitatea celui care face asemenea afirmatii caci, cine tradeaza pe altii asa de usor,cind ii va veni cheful sau interesul,te va trada si pe tine ! asa ca,atunci cind a tinut ca PNL sa se uneasca cu PDL.ul lui, nebun sa fi fost Tariceanu sa-si dea partidul pe mina "groparului" ca sa nu mai ramina nimic din el !
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:22
Te simtisi cu musca pe caciulita mamaie? Asta e! N-ai nicio vina matale!
Chiar ca esti ca o placa de patefon zgariata! Repeti intr-una aceleasi lucruri pentru ca nu mai ai ce spune altceva, mai fideaua liberala! Intra pe topicul cu voievodul duda si mai plingeti-va pe umeri, tu, Ivanea si cavalerul Dimbovitei! Si pentru toti liberalii de pe forumul asta, pentru drama lor pe care o traiesc de asi vedea stapinii cum se duc la fund incet, dar sigur, precum Titanicul, mai am doar un citat din Cheloo, care vi se potriveste extrem de bine: Facem slalom printre cretini, zi de zi, Intr-o lume mica si murdara asa cum o stii Prostii par conceputi pe cale artificiala Ca sunt multi, ai dreaq si n-au nicio boala! Noapte buna! Dormiti linistiti visind la propasirea PNL-ului! |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:33
De la: 9am056627, la data 2009-06-18 14:15:55BAI RUS MIC SI PROST IMBUIBAT CU VOTCA SANIUTA ,EU AM CREZUT CA DUPA EMISIUNEA DE LA NASU CU PRESEDINTELE BASESCU VA INTRAT SI VOUA CEVA IN TARTACUTA, DAR IOC. VOI SUNTETI CRETINI DE-A BINELEA NU VA FACETI !!!!!!!!!! CUM SE POATE CA U PNL SI BUNICA GABI PSD SA VA CONGRATULATI ASA DE BINE RECIPROC CU TOATE CA SUNTEI DE STANGA SI DE DREAPTA, PROBABIL DATORII MAI VECHI NU ???????????? CE AVETI ACUM DE SPUS ????????? IN AFARA CA SUNTETI MOJICI,TOPARLANI SI SENILI DUPA VARSTA NU VA INTELEG .........TOATE CURVELE ,BABELE , SI RETARDATII SUNT BA IN PNL BA IN PSD .DE CE NU INTELEGETI VREMEA VOASTA A TRECUT.GATA VALEA LASATI LOC LA ADEVARATII DEMOCRATI IAR VOI ISTORIE............ ASTA E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uau,iar ti-au dat astia ordin sa faci criza de nervi? Sa le spui ca am zis ca sunt impresionat ,poate te alegi si tu cu o prima . .In privinta "adevaratilor democrati" te inteleg...Daca nu puneai si cuvantul "adevarati" in propozitie putea sa creada lumea ca sunteti falsi democrati.PS:Zici ca noisuntem mojici,nu?
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:34
De la: gabigabi, la data 2009-06-17 09:45:51da,desteptule,am avut oameni -dar nu in subordine,ci de care sa ma-ngrijesc sa aibe tot ce le trebuie -sa stiu cind si cit au nevoie ! cind sa mingii ,cind sa glumesc si cind sa fiu serioasa !.... Unde mamaie gabi, la Gherla sau la Aiud! Parca te si vad in rolul de tortionara, cum le dadeai cind si cit aveau nevoie! De aceea ai ramas cu gindirea asta cripto-comunista, desi incerci sa faci pe liberala pe aici. Jalnic! |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:38
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:57
De la: vasileemil, la data 2009-06-18 14:17:19 Vasilica ,ce dracu a fost asta ? Te intreb deoarece sunt sincer ingrijorat!...Niste pontute de un umor jalnic, un stil de bascalie populara penibila de carciuma si clasicele jigniri .Chiar nu mai ai nimic de spus ?!Speri sa il aperi pe Base doar prin glumitele astea penibile si prin injuraturi ?Hai mai Vasi,maturizeaza-te ,ce dracu ! Candva erai om serios la CFR iar acum pierzi vremea pe forum fara sa spui nimic...
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 16:07
De la: vasileemil, la data 2009-06-18 15:34:55 Vasilica, zau ,este jenant ce spui.Daca nu ai ce face pune si tu mana pe Google si cauta informatii despre Herodot. Pur si simplu imi este jena cand te vad asa, numai minciuni care de care mai aiurite si injuraturi,asta nu este viata de om...Spune cinstit Vasi,ai probleme acasa,este totul ok cu tine?Nu te jena sa spui,s-ar putea sa pot sa te ajut cu ceva. PS:Daca simti ca ti-ar face bine si daca nu poti rezista,injura ,nu te retine mai mult decat poti .La asta am vazut ca te pricepi si pari oarecum fericit dupa...
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 16:38
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:25:54PRIVITOR LA PRESEDINTELE BASESCU FACI O COMFUZIE TIMP DE 4 ANI EL NU A AVUT ACCES LA HOTARARILE DE DECIZIE PT ASTA E GUVERNUL NU PRESEDINTELE !!!!!!!!!!!! Asta este intr-adevar ceva interesant. Sar peste confuzia pe care o faci intre "CONFUZIE" si "COMFUZIE" deoarece iti poti rezolva aceasta problema pe Google daca ti-a scapat la scoala. Partea interesanta insa este ca avem o constitutie iar acolo Presedintele are drepturile clar precizate. Cica Base nu este nici guvern,nici parlament,nici putere judecatoreasca ci presedinte. Daca ii placea mai mult alta functie putea sa nu planga langa dragul Stolo in 2004...Deh,a ales si el varianta in care raspunderea era mai mica iar posibilitatea de scandaluri mai mare.
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 16:42
hai fi bun si blind cu el ca vezi ca nu rezista ! nu-l mai intreba si tu de CFR ca m-am uitat adineauri pe avatarul lui si constat ca un mic mincinos caci : daca acum are 41 ani si-n '90 era in liga studentilor,nu avea cum sa fie si-n CFR .... daca lucra colo,n-avea cum sa fie student si sa-si piarda timpul sau liber de om al muncii cu Golanii aia din piata !...asa ca, Vanea, iarta-l ...n-are ce sa spuna decit ce l-au invatat stapinii sai -bineinteles, democratici !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 17:01
Auziti, mai, voi doi, handicapatii anti-basescu, uitati-va si voi la Liiceanu sa ascultati ce spune despre ce a zis Basescu, despre presa de doi lei, despre cum se abordeaza problemele in Romania.
Din pacate, multi sunt de teapa voastra, niste retardati care habar n-au despre ce vorbesc, isi fac o profesie din a ataca o persona de indata ce li se permite si devin mielusei cand li se da peste bot de catre o mana de fier, slugarnici si prosti...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
cioanaion 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 17:48
PSD+PD=FSN=ILICI+BASESCU=securisti si comunisti.Pe cind la cirma tarii un PRESEDINTE nepatat si curat?!!!
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2009-06-18 16:42:43hai fi bun si blind cu el ca vezi ca nu rezista ! nu-l mai intreba si tu de CFR ca m-am uitat adineauri pe avatarul lui si constat ca un mic mincinos caci : daca acum are 41 ani si-n '90 era in liga studentilor,nu avea cum sa fie si-n CFR .... daca lucra colo,n-avea cum sa fie student si sa-si piarda timpul sau liber de om al muncii cu Golanii aia din piata !...asa ca, Vanea, iarta-l ...n-are ce sa spuna decit ce l-au invatat stapinii sai -bineinteles, democratici ! Logica beton! Bravo Agatha Christie! Dar esti1.Nu admiti ca puteam sa fiu si una si alta? 2.Jignesti o gramada de oameni care au fost acolo. Deh, fitze si figuri tipice pentru doua elite ca tine si ca Ivan cel groaznic, romanasul neaos cu dragoste de Romania. In Piata Universitatii, acolo unde am fost eu, au fost toate categoriile sociale, nu doar intelectuali cu singe albastru, ca voi. Nu stiu in care piata ai fost tu! Vrei sa-ti trimit pe mail dovezi? Te legi de nimicuri pentru ca nu ai ce sa mai spui! Sunteti in pauza de gindire, v-a plecat mintea in vacanta si nu mai aveti argumente la ce vi s-a spus despre liberalii vostri si despre conducatorii vostri. Faceti un joc periculos pentru voi, dar nu este prima oara. Adu-ti aminte ca voi ati colaborat in 91 cu FSN-ul, cind ati avut chiar cativa ministrii in Guvernul FSN, sau FDSN, dracu sa-i ia. De ce ati facut asta? Pai v-ati ajutat prietenii sa dea o impresie mai buna occidentului, dupa toate porcariile pe care le facusera cu Piata si mineriadele, in timp ce taranistii, Alianta Civica si in general societatea civila conesta puterea, acuza lipsa de democratie. In 2000 v-ati luat-o meritat peste bot cand ati iesit din Conventie. La alegeri nu ati mai luat nici 3% si nu ati intrat in Parlament, ceea ce va prezic si acum, cu lupta pentru ciolan dintre voi si fatarnicia cu care actionati. Daca stau sa ma gindesc bine voi ati fost si in guvernul comunist al lui Petru Groza, asa ca TRADAREA SI PREFACATORIA NU VA SUNT STRAINE! LE AVETI IN SANGE! Hai continua sa te legi de nimicuri, pentreu ca doar astea v-au mai ramas si asta o sa si ajungeti!
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:08
mai,asta ,deontologul lui Basescu : pe un altul ,cu o coloana vertebrala dreapta si solida si nu un zgirci moale,n-ai gasit sa mi l-arati ? acum am inteles cum de'a fost posibil ca Ceausescu sa ne f....atitia ani : d'asta ! prin astia ,care-l pupau pe unde se putea ! suflete de slugi mizerabile care abia asteapta sa-si gaseasca o mina de lins ! ...si i-am vazut aseara pe amindoi ,pe cind nu stiau ca sunt inregistrati ; unul contorsionat ,incercind sa repare gafa cu "nevoia "
de filozofi si afundindu-se si mai mult spunindu-i unui prof.univ. ca scoala scoate timpiti.....ca deh :cine zice ala e ....stie el ce stie ! iar molusca se unduia pe linga el, intr-o tinguiala jalnica ,ca ce-a vrut sa spuna ! vai de capul nostru !
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:18
@mai logicutza - dupa cite stiu eu, daca erai salariat, faceai facultatea la seral si nu cred ca faceai parte,in aceasta calitate , din Liga studentilor !
- cit despre ministri liberali din anii 91 ,as vrea sa-ti reamintesc ca minunea natiunii noastre, cel mai iubit fiu al poporului si viitorul Conducator era MINISTRU ,chemat din Anvers la "datorie- "sub acoperire - gingasule in suflet si simtire ....ca macar acum,dupa 20 ani ti-oi fi dat si tu seama ce si cine si ai cui oameni au dat lovitura de stat din dec. 89 , mascata de revolta oamenilor iesiti in strada ! |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:26
RUS SOVIETIC CUM PREFERI ???? ESTI DOXA CE MAI ..........PROBABIL U CORECTEZI DISCURSURILE LUI ANTONESCU,CARE SUNT GRAITOARE. VAI MAMA VOASTRA DE PNL-ISTI SI PSD-ISTI ..........DACA NU AI AVEA PROG. DE GRAMATICA NU AI STI NICI CUM SE SCRIE PD-L !!!!!!!!!!! DE CE DAI SI U SI TOTI IN VASILEEMIL ????????? PT CA ARE PREA MULT BUN SIMT SI NU VA TRIMITE ACOLO UNDE E LOCUL VOSTRU ????????ADICA IN ............ISTORIE????????????? DE CE NU FACI U UN BAN CINSTIT SI SA TE DUCI SA TII OGLINDA LUI ANTONESCU ATUNCI CAND SE VOPSESTE ???????????SI SA DUCI CUMPARATURILE DE LA PIATA AMANTEI LUI PE CARE A PUSO EUROPARLAMENTAR PE LISTE.........SI INCA PE PRIMELE LOCURI PE LISTE CA SA FIE SIGUR CA E DESTEAPTA ......FOC!!!!!!!!!!!!!!! BAI PUTA DE CE NU INTRATI VOI IN ............ISTORIE ?????????????SUNTETI NISTE LIMBRICI CARE TREBUIESC DEPARAZITATI DIN ACEASTA TARA.
APROPO LA MINE LA PARTID NU SE DAU PRIME CA LA VOI!!!!!!!!!!!!!!PE VOI DACA NU VA UNG.........IN 24 ORE NU MAI RAMANE NIMENI !!!!!!!!!!!!!!FUGITI CU TOTII !!!!!!!!!!!!! RUS MITITEL SI SEARBAD MUCLES!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:30
DAR U ESTI REGALIST CUMVA ????????? DE CE NU EMIGREZI IN ..................MATII ?????????????
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:31
De la: gabigabi, la data 2009-06-18 18:18:12@mai logicutza - dupa cite stiu eu, daca erai salariat, faceai facultatea la seral si nu cred ca faceai parte,in aceasta calitate , din Liga studentilor ! Mai Agatha Christie, cu logica asta erai buna la Baneasa la Scoala de Militie. Contesti ca ati avut ministri in Guvernul de uniune nationala FDSN-PNL, guvern din care nici macar FSN, aripa Roman, nu a vrut sa faca parte? Asta era alianta Ilici-Cimpeanu! Da raspuns! Pe voi trebuie sa va ia omul punct cu punct si tot evitati sa rasundeti! Fugiti ca dracul de tamaie! |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:33
Apoi turnatorii la SECU: Balaceanu-Stolnici, Mona Musca, Ionescu Quintus, nu au fost liberali?
Vai mama voastra, voi sunteti patriotii? |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:38
Apropo de slugarnicie si de cultul personalitatii, ati auzit voi ca sotia lui Basescu a chemat politistii acasa sa-i schimbe buletinul?
Ioana Tariceanu a facut-o! Ati sarit atunci in sus, mai lingailor?Mai justitiari de mucava, vedeti doar ce va convine? |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:40
De la: vasileemil, la data 2009-06-18 18:03:58Bravo piciule,duipa vocabular tu esti ala care se inghesuia sa se fotografieze cu mine in piata Moghioraos si statea cu mina in buzunar(era gaurit)am vazut ca faceai bale-bale,bravo zile inainte !De la: gabigabi, la data 2009-06-18 16:42:43hai fi bun si blind cu el ca vezi ca nu rezista ! nu-l mai intreba si tu de CFR ca m-am uitat adineauri pe avatarul lui si constat ca un mic mincinos caci : daca acum are 41 ani si-n '90 era in liga studentilor,nu avea cum sa fie si-n CFR .... daca lucra colo,n-avea cum sa fie student si sa-si piarda timpul sau liber de om al muncii cu Golanii aia din piata !...asa ca, Vanea, iarta-l ...n-are ce sa spuna decit ce l-au invatat stapinii sai -bineinteles, democratici !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:52
Fato, alt ID decit asta de stabiliment cu felinar rosu la poarta, nu ai gasit?
Daca avem sexi Braileanca de ce nu ar fi si sexi Buzoianca? Plete lungi si minte scurta! Vezi ca aici nu esti la TV unde toate distrusele dau putin din poponet si simt cum le creste IQ-ul! |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:55
Bravo piciule,duipa vocabular tu esti ala care se inghesuia sa se fotografieze cu mine in piata Moghioraos si statea cu mina in buzunar(era gaurit)am vazut ca faceai bale-bale,bravo zile inainte ![/quote]
Ai ascultat prea multe manele si ti s-au mai netezit circumvolutiunile! Iti placea aia cu As da ZILE de la mine! Vorba unui nebun cu patalama, asta scrie mi-au ca pisica! |
|
|
|

Revolutionar nu ai fost sau preferi sa treci cum modestie peste acest aspect?Da' dizident pe vremea lui Ceasca nu ai fost??Ma si mir ca acum esti FSNist Basescian,inseamna ca viata a fost dura cu tine si ti-a schimbat total optica avuta in tinerete .Ai mancat cumva prea mult si prea gras in ultimii ani?...Inteleg cum gandesti tu ca om neinregimentat politic, esti total pro Base si pro PDL si impotriva tuturor celorlalti.Ma intreb care era diferenta daca erai membru PDL?
...
.In privinta lui Nastase ce treaba au liberalii cu acest circ de doi lei in care miss Roberta Anastase are grija sa incalce protocolul sedintei iar PSDul are grija sa observe acest lucru si sa-l sanctioneze. Daca liberalii VOTAU impotriva acestei solicitari a procurorului general de reluare a votului asupra cererii de avizare a începerii urmãririi penale împotriva lui Adrian Nãstase atunci da,aveai dreptate in ce spui.Asa insa,cand era vorba doar de circ FSNist nu ai deloc dreptate. In plus pune-ti putin problema de ce Codruta Kovesi a cerut RELUAREA acestei proceduri cand Nastase pierduse deja imunitatea parlamentara si putea sa fie urmarit penal IN CELELALTE DOUA DOSARE PENALE....Ia sa-mi raspunzi ce ai inteles tu din treaba asta .Te ajut eu daca vrei ...In data de 5 martie, plenul Camerei a votat ridicarea imunitãþii lui Nãstase în alte douã dosare.Deci justitia romana il poate judeca pe Adrian Nastase in doua dosare
ha ha ha ce-mi plac glumele tale @logicutza ! cum spuneai ? ai fost in pta.universitatii ?in liga studentilor ?la prodemocratia ? la CFR ? si ce mai ziceai ?aaaaa,da : l-ai admirat pe Senior si de disperare ca nu mai e ai esuat in "bratele " basescului ! hai,baieti, mai rasfirati ! uneori , cind va citesc pe voi tantalaii astia PDL.isti, imi vine sa-i mai dau si eu dreptate lu'conasu ' la aruncatura lui atit de cunascatoare cu IDIOTII scosi de invatamintul romanesc:
de filozofi si afundindu-se si mai mult spunindu-i unui prof.univ. ca scoala scoate timpiti.....ca deh :cine zice ala e ....stie el ce stie ! iar molusca se unduia pe linga el, intr-o tinguiala jalnica ,ca ce-a vrut sa spuna ! vai de capul nostru !