back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 09:19

@vanea -asta-i marea intrebare : nu se vad inclinatiile dictatoriale ale lui Basescu ? nu-i ingrijoreaza pe Intelectualii tarii acest cortegiu de yes-mani ce s-a adunat in jurul sefului ,laudindu-l zi si noapte ? si zici ca l-ai omagiat ca a demascat comunismul ? care comunism ? ala in care a fost un om de baza si beneficiar al acelui sistem ? ca,vezi doamne, nu i-a placut si a incercat sa-i puna bete-n roate ? nici democratia nu-i prea place,nu se vede asta ?

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 14:26

Serios, in Romania denumirea de intelectual este confuza.Daca nu ai muncit ,nu ai o profesie care sa produca sa rezulte un produs vandabil,nu logoree,nu stii ce inseamna munca si nu poti pretui munca celorlalti.Spunea cineva pe un topic ,ca in Romania toti borfasii care inainte de 1989,traiau ca niste paraziti sabotind interesele natiunii,din functia pe care o detineau,dupa 1989 se inghesuie in Parlament,Guvern si Presedentie,continuind sa saboteze in continuare interesele poporului roman.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 14:53

Bai fratilor, nu va mai agitati atata ! Si cand vorbiti de unul si de altul din politica fiti si voi mai obiectivi...ca d-aia aveti nitzica scoala...! Anarhismul e bun , dar folosit constructiv , folosit in alte scopuri o sa mai treaca vreo 20-30 de ani pana vom iesi din anonimatul asta numit Romania...Ca suntem unde suntem este numai vina noastra , una ptr. proasta intelegere a fenomenelor politice ce s-au scurs, pe de alta parte delasarea si neinteresul despre derularea alegerilor de fiece data , pana in prezent...!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 15:14

sigur,ai dreptate : neintelegerea evenimentelor politice din '89 si marea manipulare ce-a urmat,a dus la 2,5 mandate d'ale lui Iliescu spre disperarea celorlalti care mai si intelegeau cite ceva...apoi darimarea CDR.ului cu ajutorul,printre altii si a stimabilului subiect de discutie, plus nebunia lui 2000 cind aveam de ales intre tuse si junghi, i-a facut pe oameni sa nu-si mai doreasca sa participe,ca tot degeaba-i ! crezi ca-n toamna va fi altfel ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 15:39

De la: camioneros70, la data 2009-06-19 14:53:26Bai fratilor, nu va mai agitati atata ! Si cand vorbiti de unul si de altul din politica fiti si voi mai obiectivi...ca d-aia aveti nitzica scoala...! Anarhismul e bun , dar folosit constructiv , folosit in alte scopuri o sa mai treaca vreo 20-30 de ani pana vom iesi din anonimatul asta numit Romania...Ca suntem unde suntem este numai vina noastra , una ptr. proasta intelegere a fenomenelor politice ce s-au scurs, pe de alta parte delasarea si neinteresul despre derularea alegerilor de fiece data , pana in prezent...!!!

De ce spui ca este vina NOASTRA?Tu pari sa intelegi destul de bine lucrurile...Nu-ti mai fa vina degeaba unde nu este .Este vina...aaaa...unora ,la dracu.Este vina unora care nu pot sau care refuza sa gandeasca.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 17:16

daca stai sa te gindesti putin,cei ~60 % sunt cei care inteleg,de fapt,ce se-ntimpla si ajungind la concluzia ca "toti o apa s'un pamint" ,nu vor sa mai participe la rotirea cadrelor ! d'alde noi ~18 % ? niste incapatinati si impatimiti in d'ale politicii si care mai spera ! si restul ,impatimiti si ei dar nu stiu de ce...!

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 17:32

Comentariile politice ,provoaca lehamite,comentariile despre energia solara ,inlatura poluarea.Daca aveti probleme cu intreruperile de energie de la retea,noi va ajutam cu energia solara.solareconomic63@yahoo.it

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 19:58

De la: gabigabi, la data 2009-06-19 08:02:08mai @logicutza -tu chiar nu-ti dai seama ca tot ce-mi spui mie,e valabil si ptr.tine ? ca nu Auzi ce te-ntreb si o tot ti cu minunea care ni se-ntimpla de 20 ani ,in persoana Alesului ? l-am votat ,mai logicutza de 3 ori ! de 2 ori la primarie si o data ptr.presedentie ! dar de cite ori trebuie sa-ti dea tzeapa cineva ca sa-ti dai seama ca-i un ahtiat de putere; ca n-are nimic sfint; c-ar vinde-o si pe maica-sa de i-ar fi necesar ? ca se foloseste de oameni si apoi ii arunca ? .....ai pomenit de M.Musca - da, a fost cea mai mare dezamagire ptr.mine aceasta femeie,de care-mi placea ! si nu numai mie,ci altora; atit de mult,incit ajunsese-n pozitia a 3 -a in preferinta boborului ,sper ca ti-aduci aminte ! eiiii,pina aici i-a fost,caci SEFU' ,cit s-a folosit de ea ca sa sparga PNL.ul a fost buna,dar nu sa-i faca concurenta la simpatia publica....si ce s-antimplat mai logicutza ? hop dosarul de colaborator ! si s-a terminat cu ea definitiv ! PUIUL DE CUC si-a facut si de data asta "datoria" : a dat jos din "cuib" concurenta ! daca nu te prinzi de toate astea,inseamna ca nu mai avem ce ne spune ! hai,pa !

Gabi,

Cind am zis eu ca-i o minune? Sustin in continuare ca este cea mai buna varianta in momentul de fata, din cite avem! Tu vrei PSD-ul cu Geoana si baronii lui? Nu esti satula de toti anii astia in care au sfidat pe toata lumea si au furat de au stins! De tot timpul pierdut dupa 90 cind am fost izolati de Occident!
Crezi ca s-a schimbat ceva la ei? Sunt aceeasi actori dar in alte roluri.

Daca speri in Crin Antonescu, te imbeti cu apa rece! Nu o sa poata cu discursul lui anti sa faca ceva! Altceva nu a aratat.

Ok, tu spui ca cineva a folosit-o si apoi a denuntat-o. Asta scuza cumva trecutul ei? Scuza turnatoriile ordinare? Si ale lui Balaceanu? Si ale lui Quintus? Ce indulgenti sunteti voi!

Chestia cu locul trei e trasa de par, adica tu iti inchipui ca il detrona pe el? Fii serioasa! Mai trebuie sa curga multa apa pe Dambovita ca sa ajunga in Romania o femeie presedinte. Nu sunt misogin, insa majoritatea romanilor locuiesc la tara si acolo nu cinta gaina ci cocosul.

Daca cineva v-a spart partidul, este posibil, face parte din jocurile politice de la noi si nu numai. Peste tot in lume se cauta punctele slabe ale adversarului.
Dar si voi vi-l spargeti singuri, Antonescu l-a inlaturat pe Tariceanu, o sa-l dea la o parte si pe Orban
, astia tin de ciolan si o sa contraatace si uite asa o sa ajunga PNL unde a mai fost, in conul de umbra, pentru ca nu stiu daca Patriciu o sa mai bage bani si in Antonescu.

Tare naivi sunteti, ca nu vreau totusi sa cred ca aveti interese!

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 20:03

De la: vaneamarin, la data 2009-06-19 08:40:18
De la: 9am068670, la data 2009-06-18 17:01:31Auziti, mai, voi doi, handicapatii anti-basescu, uitati-va si voi la Liiceanu sa ascultati ce spune despre ce a zis Basescu, despre presa de doi lei, despre cum se abordeaza problemele in Romania.
Din pacate, multi sunt de teapa voastra, niste retardati care habar n-au despre ce vorbesc, isi fac o profesie din a ataca o persona de indata ce li se permite si devin mielusei cand li se da peste bot de catre o mana de fier, slugarnici si prosti...

Da,asculta tu ce spune Liiceanu ,stiu ca a facut un apel catre indivizi ca tine. In privinta "mainii de fier" poti sa o iei si sa te masturbezi cu ea,este trist ca dupa 1989 mai exista indivizi ca tine care au nostalgia unei maini de fier...

Cit de scarbos poti sa fii dom' Vanea atunci cind te enervezi si iti cade masca aia de intelectual rasat, adept al non-violentei, fizice si verbale!

Vezi ca te ia la ochi Partidul! Nu te-au pus propagandist pe aici ca sa te comporti asa!

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 23:09

Eu zic ca tot ideia mea cu panourile fotovoltaice ,este mai buna.Politica este pentru oameni fara meserie,niste lichele.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 08:06

De la: vasileemil, la data 2009-06-19 20:03:22
De la: vaneamarin, la data 2009-06-19 08:40:18
De la: 9am068670, la data 2009-06-18 17:01:31Auziti, mai, voi doi, handicapatii anti-basescu, uitati-va si voi la Liiceanu sa ascultati ce spune despre ce a zis Basescu, despre presa de doi lei, despre cum se abordeaza problemele in Romania.
Din pacate, multi sunt de teapa voastra, niste retardati care habar n-au despre ce vorbesc, isi fac o profesie din a ataca o persona de indata ce li se permite si devin mielusei cand li se da peste bot de catre o mana de fier, slugarnici si prosti...

Da,asculta tu ce spune Liiceanu ,stiu ca a facut un apel catre indivizi ca tine. In privinta "mainii de fier" poti sa o iei si sa te masturbezi cu ea,este trist ca dupa 1989 mai exista indivizi ca tine care au nostalgia unei maini de fier...

Cit de scarbos poti sa fii dom' Vanea atunci cind te enervezi si iti cade masca aia de intelectual rasat, adept al non-violentei, fizice si verbale!

Vezi ca te ia la ochi Partidul! Nu te-au pus propagandist pe aici ca sa te comporti asa!

De fapt ce anume te-a deranjat Vasilica? ...Tu cand nu injuri pari un om excesiv de sensibil... .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 08:40

De la: vasileemil, la data 2009-06-19 19:58:53

Tu vrei PSD-ul cu Geoana si baronii lui? Nu esti satula de toti anii astia in care au sfidat pe toata lumea si au furat de au stins! De tot timpul pierdut dupa 90 cind am fost izolati de Occident!

Crezi ca s-a schimbat ceva la ei? Sunt aceeasi actori dar in alte roluri.

Cam ciudata gandire Vasilica daca ne gandim putin ca voi sunteti aliati cu PSDul la putere si ca i-ati adus la putere.Ce dracu' dai mereu inainte cu lupta impotriva PSDului exact cum faceati inainte de alegerile parlamentare din 2008? Mereu ati zbierat ca PNLul este aliat "pe sub masa" cu PSDul ,ca a tradat valorile aliantei D.A.,ca sunteti singurul partid de dreapta in Romania,ca PSDul nu trebuie sa mai ajunga la putere deoarece este "ireformabil".Mai mult,Traian Ungureanu (baiatul ala care a lucrat la Scanteia si care este acum PDList) a spus ca o guvernare alaturi de PSD este exclusa si ca el se arunca de pe bloc daca acest lucru se intampla...Eu inca il astept sa o faca! Mai ia o pauza Vasilica ,nu cred ca mai prinde textul asta cu lupta impotriva PSDului cand aveti o guvernare IMPREUNA si cand toate deciziile trec prin Parlament prin votul comun al FSNului.

Atat Balaceanu cat si mona Musca sunt niste jigodii ordinare, NU MA ACUZA AIUREA CA SUNT INDULGENT CU EI.Sa facem insa deosebirea intre turnator si securist,intre tortionar si omul care cedeaza(ma refer la Quintus nu la Mona Musca sau Balaceanu).Oricum,nici Mona Musca nici Balaceanu nu mai sunt in PNL iar PNL a fost singurul partid care a cerut in 2006 reverificarea la CNSAS a tuturor membrilor sai .In plus PDL este campion la numarul de colaboratori ai securitatii dovediti asa ca nu iti inteleg indignarea.Te deranjeaza doar turnatorii din PNL iar pe cei din PDL ii consideri ...patrioti care si-au facut datoria?Nu a candidat TALPES din partea PDL la alegerile Parlamentare de anul trecut?Ca sa vedem cum stau lucrurile ia si citeste:

ultimaora.phg.ro/bilantul_cnsas__1_000_de_securisti_demascati-s1...

Partidul cu cel mai bogat palmares de fosti "turnatori" la Securitate, descoperiti anul trecut, este PDL, cu 11 persoane. PNG, partidul infiintat de Gigi Becali, ocupa locul doi in top, cu noua fosti colaboratori ai Securitatii. Urmeaza, la egalitate cu cate opt "turnatori", PRM, PSD si PNL. Partidul Conservator (PC), patronat de Dan Voiculescu, a fost casa buna pentru sapte colaboratori. PNTCD a sustinut pentru functii trei fosti colaboratori, iar UDMR - doi.

Daca ne amintim si de dosarul de colaborator al lui Base atunci lucrurile stau chiar clar .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 10:09

dosar de colaborator ?mai degraba de ofiter activ,ca doar un naiv ar putea crede ca la 30 ani ,un ofiter poate ajunge asa,peste noapte, sef la Anvers daca n-are un dosar beton! dar hai sa zicem ca nu-i dovedit si deci ,e ofiter cinstit ! pe mine ma deranjeaza,ma ingrijoreaza chiar aruncaturile lui cu iz comunist ,caci ce-a fost fraza cu tinichigii si filozofii decit varianta nenorocitului "noi muncim nu gindim" !?! daca ar fi vrut sa se discute,intr-adevar serios si cu un rezultat practic,s-ar fi pus in discutie necesitatea de a se renunta la scoala de tip "cultura generala " vs. scoala de tip vestic,in care fiecarui copil ii sunt urmarite aptitudinile si indrumat spre ce i se potriveste si astfel devine omul potrivit la locul potrivit ! dar nu ! vorba lui proasta incepe prin a insulta si ingropa astfel orice dorinta de a colabora spre bunul mers al lucrurilor ! cu cine vom vota la toamna ? Dumnezeu cu mila,vom vedea !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 10:29

De la: gabigabi, la data 2009-06-20 10:09:27 dosar de colaborator ?mai degraba de ofiter activ,ca doar un naiv ar putea crede ca la 30 ani ,un ofiter poate ajunge asa,peste noapte, sef la Anvers daca n-are un dosar beton! dar hai sa zicem ca nu-i dovedit si deci ,e ofiter cinstit ! pe mine ma deranjeaza,ma ingrijoreaza chiar aruncaturile lui cu iz comunist ,caci ce-a fost fraza cu tinichigii si filozofii decit varianta nenorocitului "noi muncim nu gindim" !?! daca ar fi vrut sa se discute,intr-adevar serios si cu un rezultat practic,s-ar fi pus in discutie necesitatea de a se renunta la scoala de tip "cultura generala " vs. scoala de tip vestic,in care fiecarui copil ii sunt urmarite aptitudinile si indrumat spre ce i se potriveste si astfel devine omul potrivit la locul potrivit ! dar nu ! vorba lui proasta incepe prin a insulta si ingropa astfel orice dorinta de a colabora spre bunul mers al lucrurilor ! cu cine vom vota la toamna ? Dumnezeu cu mila,vom vedea !

Ce mai conteaza Gabi ca a fost securist ? Si-a spalat pacatele deoarece a condamnat comunismul .In privinta tampitilor pe care ii scoate scoala romaneasca ,probabil s-a gandit la dansul si la guvernul Boc. Pai este limpede ca un presedinte care da anunturi alarmiste gonind invstitorii si un guvern care in loc de relaxare fiscala "strange cureaua" pe timp de criza, sunt niste tampiti. Mai mult ,Boc este filozof insa este clar ca era mult mai potrivit de ospatar ,de paharnic al lui Base. Sa-l intelegem pe om,daca el este tampit si inconjurat de tampiti are impresia ca toti sunt asa si ca este vina scolii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 11:11

Basescu este produsul aceleasi scoli,dar are mai multa perfidie si prefacatorie ,la un popor imatur politic.

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 11:58

multe filozofii despre politica... poporul roman este cred cel mai avansat popor in ale politicii... imi pare bine ca fac si eu parte din el. ca doar nu vom reforma clasa politica cu un forum

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 13:10

Cea mai frumoasa parte este ca toti fara exceptie suntem niste tampiti, ( alfel n-am accepta situatia in care ne aflam) Majoritatea au si diplome, unii chiar mai multe. Oricum piata muncii tot cerea si oferta o vor regla. Pana atunci trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca vom avea filozofi tinichigii sau invers si mai rau decat atat filozofi si tinichigii si tot felul fara locuri de munca. Vor abunda in schimb prostanacii, obraznici cum sunt Punescu, Cioroianu, si imbecilii din care nu dau exemple pentru ca sunt prea multi.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:44

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 13:10:02Cea mai frumoasa parte este ca toti fara exceptie suntem niste tampiti, ( alfel n-am accepta situatia in care ne aflam) Majoritatea au si diplome, unii chiar mai multe. Oricum piata muncii tot cerea si oferta o vor regla. Pana atunci trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca vom avea filozofi tinichigii sau invers si mai rau decat atat filozofi si tinichigii si tot felul fara locuri de munca. Vor abunda in schimb prostanacii, obraznici cum sunt Punescu, Cioroianu, si imbecilii din care nu dau exemple pentru ca sunt prea multi.

GASITI O SLUTIE !!!

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:52

Solutia inseamna educatie iar educatia in prezent se afla pe descendenta.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 15:03

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 14:52:25Solutia inseamna educatie iar educatia in prezent se afla pe descendenta.

Educatie ,da!Dar fara filozofi,doar cu tinichigii si ospatari daca vrei ca tara sa mearga bine...

9am18446

2 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:07

Eu sincer sper sa iese tot base presedinte dak kandideaza...s le arate la mu---ii astialalti k el poate...kred k o fakut destule pt tara si cat de cat suntem echilibrati si in perioada asta de criza...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:12

kam ke faki tu, draga ? ku ke te okupi ? esti kumva tinikigiu ?k-ai zis-o bine - bravo !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:18

De la: 9am18446, la data 2009-06-20 16:07:05Eu sincer sper sa iese tot base presedinte dak kandideaza...s le arate la mu---ii astialalti k el poate...kred k o fakut destule pt tara si cat de cat suntem echilibrati si in perioada asta de criza...

Destule ce a facut pentru tara?

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
galburmar

1 mesaj

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:29

Tocmai doar lui Basescu ii pasa de poporul romanesc... ceilalti sunt toti impotriva lui pentru ca le pune bete in roate in a fura din banii cetateanului-din banii publici. Este un om deosebit, care a ajuns sa fie presedinte si a ramas om in acelasi timp. Are taria sa se opuna hotiei, mandriei si tuturor celorlalte vicii care pun stapanire pe cei care ajung la putere. Lumea de acum e plina de rautate... desigur cand apare un om care incearca sa faca un bine societatii romanesti si devine presedinte, hotii mari sar ca lupii pe el ca sa il manance. Eu cred ca binele trebuie sa castige. Manipularea maselor e un mare pacat-Antenistii mint cu buna stiinta poporul. Nu inteleg cum sunt angajati la ei oamenii, probabil la interviu ii intreaba:"Iti place Basescu? si daca e un Nu hotarat sunt angajati imediat. Sincer imi pare rau de Romania si Basescu simte ca ne pierdem ca natie, ne pierdem educatia, religia. El incearca sa mai invie in noi acel spirit de patriotism si de omenie. Vrea sa fim mai multi romani nu puradei, vrea sa fim mai educati, nu sa mergem la examene cu cartile sau cursurile pe masa, vrea sa schimbe romanul din radacina... dar nu se vrea... el singur si nesustinut de majoritate nu poate face nimic. Vreau sa ii multumesc personal pentru ca gandeste pe termen lung la Romania. Toti ceilalti aflati la putere gandesc doar pe un termen de 4 ani-cum si in ce fel sa fure, nu le pasa de nimeni si de nimic, doar de buzunarul si burta lor.

prietenn

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:45

De la: galburmar, la data 2009-06-20 16:29:17Tocmai doar lui Basescu ii pasa de poporul romanesc... ceilalti sunt toti impotriva lui pentru ca le pune bete in roate in a fura din banii cetateanului-din banii publici. Este un om deosebit, care a ajuns sa fie presedinte si a ramas om in acelasi timp. Are taria sa se opuna hotiei, mandriei si tuturor celorlalte vicii care pun stapanire pe cei care ajung la putere. Lumea de acum e plina de rautate... desigur cand apare un om care incearca sa faca un bine societatii romanesti si devine presedinte, hotii mari sar ca lupii pe el ca sa il manance. Eu cred ca binele trebuie sa castige. Manipularea maselor e un mare pacat-Antenistii mint cu buna stiinta poporul. Nu inteleg cum sunt angajati la ei oamenii, probabil la interviu ii intreaba:"Iti place Basescu? si daca e un Nu hotarat sunt angajati imediat. Sincer imi pare rau de Romania si Basescu simte ca ne pierdem ca natie, ne pierdem educatia, religia. El incearca sa mai invie in noi acel spirit de patriotism si de omenie. Vrea sa fim mai multi romani nu puradei, vrea sa fim mai educati, nu sa mergem la examene cu cartile sau cursurile pe masa, vrea sa schimbe romanul din radacina... dar nu se vrea... el singur si nesustinut de majoritate nu poate face nimic. Vreau sa ii multumesc personal pentru ca gandeste pe termen lung la Romania. Toti ceilalti aflati la putere gandesc doar pe un termen de 4 ani-cum si in ce fel sa fure, nu le pasa de nimeni si de nimic, doar de buzunarul si burta lor.

sper ca se castiga bine din pupincurism. O sa cred cand o sa vad primul hot din anturajul B (poate chiar fratiorul???) demascat si anchetat. Nu judecat si cindamnat ca cer prea mult ...

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:45

De la: galburmar, la data 2009-06-20 16:29:17Tocmai doar lui Basescu ii pasa de poporul romanesc... ceilalti sunt toti impotriva lui pentru ca le pune bete in roate in a fura din banii cetateanului-din banii publici. Este un om deosebit, care a ajuns sa fie presedinte si a ramas om in acelasi timp. Are taria sa se opuna hotiei, mandriei si tuturor celorlalte vicii care pun stapanire pe cei care ajung la putere. Lumea de acum e plina de rautate... desigur cand apare un om care incearca sa faca un bine societatii romanesti si devine presedinte, hotii mari sar ca lupii pe el ca sa il manance. Eu cred ca binele trebuie sa castige. Manipularea maselor e un mare pacat-Antenistii mint cu buna stiinta poporul. Nu inteleg cum sunt angajati la ei oamenii, probabil la interviu ii intreaba:"Iti place Basescu? si daca e un Nu hotarat sunt angajati imediat. Sincer imi pare rau de Romania si Basescu simte ca ne pierdem ca natie, ne pierdem educatia, religia. El incearca sa mai invie in noi acel spirit de patriotism si de omenie. Vrea sa fim mai multi romani nu puradei, vrea sa fim mai educati, nu sa mergem la examene cu cartile sau cursurile pe masa, vrea sa schimbe romanul din radacina... dar nu se vrea... el singur si nesustinut de majoritate nu poate face nimic. Vreau sa ii multumesc personal pentru ca gandeste pe termen lung la Romania. Toti ceilalti aflati la putere gandesc doar pe un termen de 4 ani-cum si in ce fel sa fure, nu le pasa de nimeni si de nimic, doar de buzunarul si burta lor.

Ai macar cea mai mica dovada pentru afirmatiile pe care le spui? Daca era un presedinte asa bun, nu il punea pe piticul ala la guvern. Daca e asa curat pe cat spui tu, facea publice prevedrile acordului cu FMI, pentru ca noi o sa platim 20 de ani de acum incolo 20 de miliarde. De ce nu le face publice? Daca e atat de corect si impartial...de ce nu i-a zis lu aia mica a lui sa nu iasa din pd-l ci sa candideze pe listele partidului. Dar aia mica a candidat independendat si la o ora dupa afisarea rezultatelor s-a intors in partid. Daca e atat de bun la suflet si credincioas...de ce il vezi la biserica doar acolo unde sunt si camere de filmat? Daca e atat de bun, de ce nu a plans pt soldatii militari romani anul trecut si a plans doar anul asta cand e campanie electorala? Si lista poate continua

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:35

dna@galbunar ; chestia cu coruptia de care doreste sa ne scape,e un bluf ! candidata tatii la europene este o dovada de cum se fura voturile cetateanului ,intr-o vesela cirdasie de partid,rasplatita copios la restaurantul Pescarus ! nu v-a sarit in ochi ? - educatia pe care ne-o doreste dl.presedinte este de tip muncitoresc : mai un spritz,mai o iubitica pe ici -pe colea ,mai un dans cu tiganci si o manea si,ca un condiment frumos mirositor ,un cuvint plin de exotism, ca de ex. gaozar ! nu v-a ranit urechea ? - cit despre credinta, nu-i puneti in spinare ce nu are ; dumnealui,cu gurita dinsului ,a spus ca nu crede-n Dumnezeu ! n-ati fost in tara cind a afirmat acest lucru sau ati uitat acest amanunt? ....va aduc eu aminte cind a fost spus : la confruntarea cu A.Nastase in 2004 !

9am064645

4 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:37

Chiar nu pricepeti ca acest Basescu nu ne reprezinta? Un presedinte trebuie sa fie un diplomat, sa aiba prestanta sa se impuna prin calitati nu cu obraznicii. Sa fie mai serios nu sa rada tot timpul..lumea o duce rau si el rade...asta este culmea impertinentei si a bunului simt. Apoi cu fica lui a pierdut si bruma de credibilitate...a fost sponsorizata din banii statului si daca nu o sprijinea RITZI si UDREA cu bani nu avea ea nici-o sansa...unde este calitatea? este o rusine pt. toti intelectualii sa avem asa presedinte. Intr-un mesaj am vazut ca unii nu vor sa se intoarca la PSD...dar PDL de unde vine nu din axelasi partid? asta e culmea...ce dreapta ce stanga.....suntem de rasul lumiii....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:50

Glumiti doamna ?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:56

Fii mandru ca incepand de azi ,nu traiesti degeaba, doar ca sa mananci si mori, da sens trairii tare, vorbeste, tipa, urla-ti durerea, spune-ne ca nu mai suporti sa muncesti o viata intreaga pentru un guvern nepasator, pentru o pensie de nimic. Exista atatea moduri prin care poti trai decent. Dar furtul e atat de mare ca te bufneste rasul si nu iti vine sa crezi cum pana acum toti au tacut !

De ce nimeni nu zice nimic ? De ce parintii nostri au permis atatea ? Generatiile ce urmeaza o sa ne blesteme , priveste in jur la ce ramane… Eu unul nu mai pot !

Romani uniti-va sub un singur nume : ROMANIA MEA, cea pura, simpla, si cea de care or sa scrie si invete viitorii tai copii.

AJUNGE CU LACOMIA, CORUPTIA, SA TRAIM BINE NOI CEI DE SUS,GATA CU CRIME DE BATRANI, GATA CU MINCIUNA , VREM TARA INAPOI !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Pagini: << 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: