back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 10:25

De la: gabigabi, la data 2009-06-16 10:17:30 pai,n-am inteles ! cine-s doreste mai multi ospatari pe la circiumile pe care le frecventeaza,eu ! si ce damfuri sunt p'acolo ? miroase a filozofi,cumva ? m- am adaptat si eu la cerintele momentului !

Dar de unde stii atit de bine?
Las-o mai usor cu bodegile si birturile, ca nu e frumos pentru o femeie! Desi s-au mai vazut d'astea care dormeau prin santuri, sper ca nu e si cazul tau!

Daca ma gandesc bine, bautura ar explica diareea verbala pe care o aveti cind e vorba sa-l injurati pe Basescu.

Macar treci la niste localuri mai spalate!

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 10:30

De la: SCONCSUL, la data 2009-06-16 10:18:44
De la: vasileemil, la data 2009-06-15 21:23:19
De la: intelus1946, la data 2009-06-15 17:05:28Da sint lamurit,dupa comentariile citite pe acest topic ,consider ca nu trebuie sa te sacrifici pentru asa popor,considerind ca voi cei care butonati tastele sinteti fruntea,ce pretentii sa am de la UN amarit care tinjeste dupa o coaja de mamaliga,pentru el Basescu in continuare in tandem cu Vanghelie,Gioana,Iliescu,BRAVOS NATIUNE ! Nu merita sa ma sacrific,sa renunt la linistea mea,pentru cine ?

Tataie, hai nu fi suparat acum! Asa e de la o anumita virsta!
Maine, daca esti cuminte si iti iei tot tratamentul si o sa-l lasi si pe nenea asistentul sa-ti faca niste electrosocuri, o sa ai voie sa te joci cu galetusa si lopatelele in nisip.

Ba mai mult, o sa ai voie sa sari si de trambulina in piscina. Dar o sa iti punem si apa, nu ca pina acum....

Doamne, multi dementi pe pamintul asta...

ARE DREPTATE INTELUS !Guvernul si Basescu sint o gloata de nebuni,dar cei care opteaza pentru ei sint si TIMPITI.Nu vedeti mai ca manevra se face cu presiune la BNR ,ca are coana Joitica(Elena Udrea datorie 3 milioane de euro)a cerut siracan de madam aminarea ratelor pina se da drumul la rezerva de 12 miliarde de euro in piata ,sa se spele pacatele.Isarescule nu ceda ,nu fii fraier ! Lasai sa moara CHIBITII!

Sconsule, tu de unde dreaq ai mai aparut? Nu poti fi Vanea pentru ca tu esti de 10 ori mai tampit ca el si in plus nici nu prea ai trecut pe la scoala! Esti din aia care scriu mi-au ca pisica!

Mars de aici cu duhorile tale!

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 10:35

BRAVO SCONCSULE! Preparale un parfum pentru PDL sa atraga voturile

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 11:00

Vad ca despre Basescu nu se mai omoara nimeni. Se omoara intre ei.

Atunci va las, nu vreau sa deranjez ...

Mai ales pe cei care sunt experti in ce si cat bea Basescu.

Josnici, securisti cretini si mari jogodii sunt cei care scot astfel de vorbe care tin de viata privata a cuiva. E treaba oricarui om daca si cat alcool consuma. Nu e treaba nimanui altcineva. Pentru un sef de stat pe mine ma intereseaza ce spune si ce face, nu cat bea si cu cine se culca.

Multi dintre voi, cu aerele voastra de superioritate, dovediti ca sunteti niste jeguri de oameni.

Treaba voastra.

N-aveti decat !

Cine mai poate sa va educe la 62 de ani ? Sau la 30 si ... ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 11:09

De la: 9am010893, la data 2009-06-16 10:35:20BRAVO SCONCSULE! Preparale un parfum pentru PDL sa atraga voturile

Haoleo hamericanco! Cind temini cu bastonasele trebuie musai sa treci la liniute!

Bravo! Inca o agramata!

Vad ca a devenit definitoriu pentru adversarii lui Basescu. Doar saracu Vanea mai spala impresia pe la ei, da' pacat ca el e prea imbicsit de Tariceanu.

Si atunci te intrebi daca trebuie sa mai iei in considerare asemenea specimene!
Cred ca dreptul la vot ar trebui acordat dupa un examen de limba romana si de cultura generala. Asa n-ar mai conta toate toapele care au baut cerneala la scoala.

herbadinalife

4 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:51

De ce nu-l mai plac pe Basescu,pai veniti in jud.Dimbovita sa vedeti ce inteleg ei prin reabilitarea drumurilor,niste plombe puse dupa ce dam in gropi o saptamina si drumul e dat ca nou suntem convinsi.Basescu ii lasa sa -si faca afacerile,se comporta ca dictatorii,considerind angajatii sclavi.au schimbat toti directorii de institutii,punind incompetenti cei mai multi cu facultati facute la batrinete,astia vin si isi fac afaceri cu banii institutiilor,dau fara licitatii drepturile de exploatare,distributie celor care au facut pomeni electorale.Pai nu asa facea si Iliescu,ce schimbare avem defapt?????Solutia EMIGRAREA.In tara asta sa ramina doar gastile politice.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:06

De la: herbadinalife, la data 2009-06-16 14:51:28De ce nu-l mai plac pe Basescu,pai veniti in jud.Dimbovita sa vedeti ce inteleg ei prin reabilitarea drumurilor,niste plombe puse dupa ce dam in gropi o saptamina si drumul e dat ca nou suntem convinsi.Basescu ii lasa sa -si faca afacerile,se comporta ca dictatorii,considerind angajatii sclavi.au schimbat toti directorii de institutii,punind incompetenti cei mai multi cu facultati facute la batrinete,astia vin si isi fac afaceri cu banii institutiilor,dau fara licitatii drepturile de exploatare,distributie celor care au facut pomeni electorale.Pai nu asa facea si Iliescu,ce schimbare avem defapt?????Solutia EMIGRAREA.In tara asta sa ramina doar gastile politice.

Si pentru ce spui tu aici Adino, e de vina Basescu ?
Ai auzit de guvern ? De Tariceanu ai auzit ?
E mitul Ceausescu ata, pentru orice se intamapla rau sau pentru ce nu se intampla e de vina seful statului.
Si cand se duce sa prezideze sedinta de guvern si sa-i mai mane de la spate, iar nu e bine, ca e dictator, ca primul-ministru e om de paie, .... cum e bine Alino !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:09

A, va duceti la vot, astia, nemultumitii ?
la locale, ati fost, ingerasilor ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:17

@emileeee- pricepi cam greu si uti repede : NU eu vizitez circiumile cu oricine si de cite ori pot ! si NU eu vreau mai multi ospatari sa ma seveasca si nu filozofi sa-ma-nebuneasca ,ci BASESCU ! ti l-am citat pe el .....n-ai stiuuuut ?!! vai,tovarasu' ....
@subrezitule- nici pe mine n-ar trebui sa ma intreseze cu cine se culca sau merge la crisma,dar cind vad cum in ziua alegerilor europarlamentare se duc toti,in par,inclusiv " Arbitrul" de la BEC sa sarbatoreasca victoria imorala si ilegala a lu' aia mica cu gura mare, ATUNCI INCEPE SA MA INTERESEZE ,ptr.ca ma sfideaza ....nu numai pe mine ,ci si pe tine si pe docilul emil si pe toti la un loc ! ca pe voi nu va deranjeaza, din varii motive numai de voi stiute,asta-i altceva,dar PINA CIND NU O SA VA DERANJEZE ? ce trebuie sa va mai faca ptr.a va supara si a spune : AJUNGE ! :

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:26

chiar asa naiv esti,Silviule ? s- in viata de toate zilele, tot asa usor esti de dus de nas si aici doar te refulezi ? pai, minunea vietii mele , trasul de urechi a guvernului e ptr.fraieri :sa-l vada boborul cum se lupta si da-i si da-i si lupta !....guvernul asta este visul lui implinit,doar ti-a spus-o...nu chiar asa,dar asta-i sensul si prin Boc,el il conduce...n-ai stiut ?vaiiii,tovarasu' ....sa nu se mai intimple !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:30

De la: vasileemil, la data 2009-06-16 11:09:03
De la: 9am010893, la data 2009-06-16 10:35:20BRAVO SCONCSULE! Preparale un parfum pentru PDL sa atraga voturile

Haoleo hamericanco! Cind temini cu bastonasele trebuie musai sa treci la liniute!

Bravo! Inca o agramata!

Vad ca a devenit definitoriu pentru adversarii lui Basescu. Doar saracu Vanea mai spala impresia pe la ei, da' pacat ca el e prea imbicsit de Tariceanu.

Cred ca dreptul la vot ar trebui acordat dupa un examen de limba romana si de cultura generala. Asa n-ar mai conta toate toapele care au baut cerneala la scoala.

vasileemil,treci in fata clase si recunoaste ca esti prost,la maturitate abia vei intelege sa citesti printre rinduri si unele mesaje cifrate care par anapoda.Infantilismul dauneaza grav politicii !Si cum la PDL sint numai specimene,care inteleg greu dar uita repede,nu ma mira ce nu pricepi !BASESCU ESTE CRIZA IN ROMANIA!

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:35

De la: herbadinalife, la data 2009-06-16 14:51:28De ce nu-l mai plac pe Basescu,pai veniti in jud.Dimbovita sa vedeti ce inteleg ei prin reabilitarea drumurilor,niste plombe puse dupa ce dam in gropi o saptamina si drumul e dat ca nou suntem convinsi.Basescu ii lasa sa -si faca afacerile,se comporta ca dictatorii,considerind angajatii sclavi.au schimbat toti directorii de institutii,punind incompetenti cei mai multi cu facultati facute la batrinete,astia vin si isi fac afaceri cu banii institutiilor,dau fara licitatii drepturile de exploatare,distributie celor care au facut pomeni electorale.Pai nu asa facea si Iliescu,ce schimbare avem defapt?????Solutia EMIGRAREA.In tara asta sa ramina doar gastile politice.

EU CRED CA MAI BINE NE HOTARIM SA LE DAM FOC,NOI NU TREBUIE SA PLECAM ,SINTEM ACASA EI SINT HOTII !

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:48

"@emileeee- pricepi cam greu si uti repede : NU eu vizitez circiumile cu oricine si de cite ori pot ! si NU eu vreau mai multi ospatari sa ma seveasca si nu filozofi sa-ma-nebuneasca ,ci BASESCU ! ti l-am citat pe el .....n-ai stiuuuut ?!! vai,tovarasu' ....
@subrezitule- nici pe mine n-ar trebui sa ma intreseze cu cine se culca sau merge la crisma,dar cind vad cum in ziua alegerilor europarlamentare se duc toti,in par,inclusiv " Arbitrul" de la BEC sa sarbatoreasca victoria imorala si ilegala a lu' aia mica cu gura mare, ATUNCI INCEPE SA MA INTERESEZE ,ptr.ca ma sfideaza ....nu numai pe mine ,ci si pe tine si pe docilul emil si pe toti la un loc ! ca pe voi nu va deranjeaza, din varii motive numai de voi stiute,asta-i altceva,dar PINA CIND NU O SA VA DERANJEZE ? ce trebuie sa va mai faca ptr.a va supara si a spune : AJUNGE ! "

Stimata doamna gabigabi,

Haideti sa va lamuresc pina cind nu o sa ma deranjeze:

1. Grija mea nu este aia mica, EBA, ca a cistigat un post de europarlamentar, ca s-a dus la circiuma cu nu
stiu cine, samd....
Se duce la UE? Duca-se sanatoasa!
Este mai prostuta de fel? Oricum nu e ca ciobanul ala semianalfabet! Pai daca ala are drepturi intr-o democratie, pac, pac, are si ea! Sau voi tratati oamenii cu masuri diferite in functie de preferintele voastre?
Pe voi nu va sfideaza nimeni, sunteti doar obsedati si invidiosi! De ce a iesit Baseasca aia mica?!!! Nu avea voie, ca nu vreti voi!
Va macina invidia, asta e!

2. Grija mea este sa nu-i mai vad la putere pe mafiotii PSD (ma refer sa nu fie singuri, acum combinatia asta e un compromis, un armistitiu si este foarte bine ca stau cu ochii unii pe ceilalti, ca nu au dat-o la pace) si pe borfasii aia de la PNL, care nu mi-au dovedit nimic bun!
Astia, ultimii, sunt hoti, dar pe deasupra mai sunt si natingi!
Cu exemplare gen Remes si Paul Pacuraru, cum poti sa-i caracterizezi?

Asa ceva intr-o tara civilizata nu se poate intimpla si prea putini in Germania de exemplu isi fac probleme ca ministrii fura! Din pacate noi mai avem mult pina acolo!
Cind Romania va atinge gradul de civilizati a tarilor din Vest si grijile de acum in privinta hotilor si natingilor, vor disparea, atunci o sa ma intereseze si ca presedintele se duce la restaurant, sau ca bea nu stiu cit pe zi!

Pina atunci, ma intereseaza prea putin, pentru ca ma afecteaza prea putin.

Numai niste oameni falsi fac pe puritanii si contorizeaza cite pahare a baut presedintele, in loc sa contabilizeze cit au furat unii sau altii!

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:59

De la: buldogul, la data 2009-06-16 15:30:40
De la: vasileemil, la data 2009-06-16 11:09:03

Bravo! Inca o agramata!

vasileemil,treci in fata clase si recunoaste ca esti prost,la maturitate abia vei intelege sa citesti printre rinduri si unele mesaje cifrate care par anapoda.Infantilismul dauneaza grav politicii !Si cum la PDL sint numai specimene,care inteleg greu dar uita repede,nu ma mira ce nu pricepi !BASESCU ESTE CRIZA IN ROMANIA!

Auzi mai Boudog,

ai vorbit exact cind trebuia sa taci!

Moaama, m-ai dat pe spate! Vorbiti in mesaje cifrateeee!!!
Ca in filmele cu spioni? Si tu cine esti Bond? VagaBond!

Bai potaie, du-te ma si lasa-ne cu figuri d'astea de doi lei! Cind ai sa incetezi sa te mai lingi sub coada, atunci sa vi sa mai stam de vorba!

Pina atunci, MARS!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:04

cind topicul asta se va chema "Becali " sau "Vadim " ,vom vorbi si despre ei ! momentan se cheama "Basescu "si vorbim despre ce face si cum face acest om ; faptul ca-i si Presedintele ROMANIEI ar trebui sa ne faca pe toti mai atenti la faptele si vorbele domniei sale pentru ca de ele depind Destinul acestei tari....dar,din pacate ,oamenii de felul vostru, mai docili,mai obedienti fata de Putere sau cu obrazul mai grosut,nu simt sau nu-i deranjeaza atunci cind sunt flituiti direct in ochi in numele democratului "fac ce vreau,ca d'aia-i democratie "! asadar :nani pui , baieti - sa va fie somnul lin!

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:09

Forza Basescu !!! Ai inca un mandat de la mine !!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:22

poti sa-mi spui ce apreciezi la el ca om politic ? dar ca OM ?

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:40

De la: gabigabi, la data 2009-06-16 16:04:25cind topicul asta se va chema "Becali " sau "Vadim " ,vom vorbi si despre ei ! momentan se cheama "Basescu "si vorbim despre ce face si cum face acest om ; faptul ca-i si Presedintele ROMANIEI ar trebui sa ne faca pe toti mai atenti la faptele si vorbele domniei sale pentru ca de ele depind Destinul acestei tari....dar,din pacate ,oamenii de felul vostru, mai docili,mai obedienti fata de Putere sau cu obrazul mai grosut,nu simt sau nu-i deranjeaza atunci cind sunt flituiti direct in ochi in numele democratului "fac ce vreau,ca d'aia-i democratie "! asadar :nani pui , baieti - sa va fie somnul lin! [/quot

Atribuþiile Preºedintelui

Atribuþii privind reglementarea
promulgarea legilor;
semnarea legilor în vederea publicãrii lor în Monitorul Oficial;
posibilitatea de a sesiza Curtea Constituþionalã în legãturã cu neconstituþionalitatea legilor sau în legãturã cu conflicte juridice de naturã constituþionalã.

Atribuþii privind organizarea ºi funcþionarea puterilor publice
Preºedintele României:

prezentarea de mesaje Parlamentului cu privire la principalele probleme politice ale naþiunii;
consultarea Guvernului cu privire la probleme urgente ºi de importanþã deosebitã;
participareala unele ºedinþe ale Guvernului;
organizarea referendumului în probleme de interes naþional, dupã consultarea prealabilã a Parlamentului.

Atribuþii cu privire la numirea sau revocarea altor autoritãþi publice
dizolvarea Parlamentului, în condiþiile în care acesta a refuzat de douã ori investitura Guvernului;
desemnarea unui candidat pentru funcþia de prim-ministru;
numirea Guvernului pe baza votului de încredere al Parlamentului;
revocarea sau numirea unor miniºtri în caz de remaniere guvernamentalã sau de vacanþã a postului, la propunerea primului ministru;
numirea a trei judecãtori la Curtea Constituþionalã;
numirea în funcþie a magistraþilor;
numiri în anumite funcþii publice;
acordarea gradelor de mareºal, de general ºi de amiral etc.

Atribuþii în domeniul apãrãrii ºi ordinii publice
declararea, de regulã, cu aprobarea prealabilã a Parlamentului, a mobilizãrii parþiale sau generale a forþelor armate;
instituirea stãrii de asediu sau a stãrii de urgenþã, parþiale sau totale;

Atribuþii de domeniul politicii externe
încheierea tratatelor negociate de Guvern ºi supunerea spre ratificare Parlamentului;
acreditarea ºi rechemarea, la propunerea Guvernului, a reprezentanþilor diplomatici ai României;
aprobarea înfiinþãrii, desfiinþãrii sau schimbãrii rangului misiunilor diplomatice;
acreditarea în România a reprezentanþilor diplomatici ai altor state.

Alte atribuþii
Preºedintele României mai are o serie de alte atribuþii, cum sunt conferirea decoraþiilor ºi titlurilor de onoare sau acordarea graþierii individuale.

Asta e mai pe scurt, daca vrei putem dezvolta.

Madame, de ce nu recunoasteti ca nu va place Basescu din alte motive:

1. Are probleme la un ochi
2. Consuma alcool, in loc sa mearga la slujba de duminica.
3.Fumeaza
4. A fost marinar
5. Ride tare
6. NU SE IMPACA CU LIBERALII, DE CIND S-A LUAT DE PATRICIU SI SALTIMBANCII LUI!!!!

Din cite stiu eu, Romania este republica PARLAMENTARA, atributiile presedintelui fiind limitate.

Sunteti obsedati si nici macar nu sunteti in stare sa va justificati motivele.

Spuneti domne' deschis: Nu-l suportam pentru ca s-a certat cu stapinul nostru Motocicleanu!

stosor

13 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:44

Uhhhhh :X ce-mi place rOMANIA... imi place atat de tare incat imi vine sa borasc ...
Am citit doar cateva din paginile cu mesaje deoarece daca citeam tot intram in transa negresit...
Eu nu pot intelege de ce naiba va bateti atat intre voi sustinand unul sau altul din aceasta clasa politica de tot rahatul, chiar nu vedeti ca nici macar nu se merita sa vorbim despre pasivitatea lor, chiar nu vedeti ca pe asta se mizeaza, pe faptul de a fi in discutiile oamenilor din popor... ???
Cu bune sau cu rele chiar ca nu mai conteaza, ideea e sa-i pastreze lumea in memorie... vezi doamne probabil sunt destul de ocupati de bunastarea acestui popor si merita sa vorbim despre ei, asta e miza dragilor ca in fond ei nu sunt sub nici o forma conectati la problemele tarii si nu sunt sub nici o forma stresati de situatiile tot mai dramatice prin care trec oamenii din tara asta...
Pentru ei nu conteaza daca sunt mai placuti unii sau altii, nu conteaza nici daca procentele sunt mai mari sau mai mici decat ale adversarilor politici, tot ce conteaza este inca un mandat, tot ce conteaza este sa fie acolo pe val, in primele 2-3 locuri... numai asa isi pot face jocurile politice si numai asa pot imparti ciolanul intre ei... nu conteaza luptele politice de la TV deoarece in culise ei sunt atat de combinati in afaceri incat culoarea politica nu constitue un impediment...
Daca inca mai crede cineva ca aceasta clasa politica are 1% interes ca tara sa o duca bine se inseala amarnic, cu ceva ani in urma iLIESCU iON a scos din greseala un mare porumbel spunand ca unul din principiile democratice este sa existe o clasa sociala de mijloc foarte puternica... reiese clar ca babaciunea stia inca de cand aluat in maini hamul acestei tari ca solutia pentru a controla masele este sa distruga clasa sociala de mijloc si sa creeze o mare prapastie intre grupul de bogati care controleaza tot si e atat de mic incat totul functioneaza atat de coerent intre ei si saracimea populatiei care sunt restul, in felul in care ei ne privesc noi(restul) fiind furnicile care muncesc pentru ei si care le indesam avutii in buzunare ...
Nu sunt frustrat si nici nu dramatizez, eu am un venit bun, muncesc foarte mult intr-un domeniu in care concurentza nu prea exista si asta ma tine pe val chiar si in aceste vremuri de recesiune, dar din pacate tara asta se stinge pe zi ce trece si nimeni nu face nimic, absolut nimic...

Cat despre voi.... certati-va in continuate pe cate un dobitoc sau altul... numai asa veti reusi sa deveniti lingai veritabili...
Succesuri maxime :)))

9am064645

4 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 17:47

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 17:52

De la: stosor, la data 2009-06-16 16:44:06Uhhhhh :X ce-mi place rOMANIA... imi place atat de tare incat imi vine sa borasc ...
Am citit doar cateva din paginile cu mesaje deoarece daca citeam tot intram in transa negresit...
Eu nu pot intelege de ce naiba va bateti atat intre voi sustinand unul sau altul din aceasta clasa politica de tot rahatul, chiar nu vedeti ca nici macar nu se merita sa vorbim despre pasivitatea lor, chiar nu vedeti ca pe asta se mizeaza, pe faptul de a fi in discutiile oamenilor din popor... ???
Cu bune sau cu rele chiar ca nu mai conteaza, ideea e sa-i pastreze lumea in memorie... vezi doamne probabil sunt destul de ocupati de bunastarea acestui popor si merita sa vorbim despre ei, asta e miza dragilor ca in fond ei nu sunt sub nici o forma conectati la problemele tarii si nu sunt sub nici o forma stresati de situatiile tot mai dramatice prin care trec oamenii din tara asta...
Pentru ei nu conteaza daca sunt mai placuti unii sau altii, nu conteaza nici daca procentele sunt mai mari sau mai mici decat ale adversarilor politici, tot ce conteaza este inca un mandat, tot ce conteaza este sa fie acolo pe val, in primele 2-3 locuri... numai asa isi pot face jocurile politice si numai asa pot imparti ciolanul intre ei... nu conteaza luptele politice de la TV deoarece in culise ei sunt atat de combinati in afaceri incat culoarea politica nu constitue un impediment...
Daca inca mai crede cineva ca aceasta clasa politica are 1% interes ca tara sa o duca bine se inseala amarnic, cu ceva ani in urma iLIESCU iON a scos din greseala un mare porumbel spunand ca unul din principiile democratice este sa existe o clasa sociala de mijloc foarte puternica... reiese clar ca babaciunea stia inca de cand aluat in maini hamul acestei tari ca solutia pentru a controla masele este sa distruga clasa sociala de mijloc si sa creeze o mare prapastie intre grupul de bogati care controleaza tot si e atat de mic incat totul functioneaza atat de coerent intre ei si saracimea populatiei care sunt restul, in felul in care ei ne privesc noi(restul) fiind furnicile care muncesc pentru ei si care le indesam avutii in buzunare ...
Nu sunt frustrat si nici nu dramatizez, eu am un venit bun, muncesc foarte mult intr-un domeniu in care concurentza nu prea exista si asta ma tine pe val chiar si in aceste vremuri de recesiune, dar din pacate tara asta se stinge pe zi ce trece si nimeni nu face nimic, absolut nimic...

Cat despre voi.... certati-va in continuate pe cate un dobitoc sau altul... numai asa veti reusi sa deveniti lingai veritabili...
Succesuri maxime :)))

Ai dreptate draga .Dar nu te lega de mine cu "succesuri"eu am obtinut de la fraieri ce am dorit,ca asa a zis tata,in rest dupa mine potopul!

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 18:19

STAI MUMOS NU BORA INCA ..........CE AI PATIT ??????????NU AI FOST CUMINTE ????????? AI CONFUNDAT GUMA DE MESTECAT CU PREZERVATIVUL SI IL MOLFAIESTI SI ACUMIAR PREZERVATIVUL > CHIAR CA AI FACUT CU EL ?????????? ESTI SCARBOASA RAU DA RAU DE TOT MAI FEMEIE .SANTUL.TURCUL SI CU GIOANA [ PROSTANACUL ] TI-AU VENIT DE HAC !!!!!!ORI AI STAT PREA MULT IN FATA TV.SI LAI ASCULTAT PE ANTONESCU SI SA LUAT ..........VAI VIATA TA SCARBA BORATURA CE ESTI !!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 18:35

De la: gabigabi, la data 2009-06-16 15:26:04 chiar asa naiv esti,Silviule ? s- in viata de toate zilele, tot asa usor esti de dus de nas si aici doar te refulezi ? pai, minunea vietii mele , trasul de urechi a guvernului e ptr.fraieri :sa-l vada boborul cum se lupta si da-i si da-i si lupta !....guvernul asta este visul lui implinit,doar ti-a spus-o...nu chiar asa,dar asta-i sensul si prin Boc,el il conduce...n-ai stiut ?vaiiii,tovarasu' ....sa nu se mai intimple !

Gabi, ai condus vreodata in viata ta cativa oameni ?
Cum e bine Gabi ?
Ce sa faca Basescu acum cu 6 luni sau un an inaintea alegerilor ?
Orice face, cei de teapa ta spun ca e in capmanie electorala, ca totul, dar absolut tot ce face este propanagnda electorala. Bine, dar e presedintele in functie. Nu mai trebuie sa faca absolut nimic in ultimul an de mandat ? Exista pretentiile astea cretine pe undeva prin lumea asta ? Sunteti sanatosi la cap ?
Presedintele unei tari isi exercita atributiunile pana in ziua cand preda puterea urmatorului ales ! Nu exista altceva. Minti putine ca a ta care-si insusesc inconstient punctele de vedere ale unoor imbecili ca cei de la televiziunile ostile lui Basescu nu pot sa inteleaga asta.
Absolut orice spune Basescu va ofenseaza, va tulbura mintile, alea puitne de care dispuneti ...
In orice spune vedeti un rau.
In schimb nu vedeti la fel cand cuvanteaza contracandidatii lui. care n-au nici o raspundere, care nu sunt in situatia de a rezolva nici o problema ....
Gabi, regret sa-ti spun pentru a nustiu cata oara ca esti o mare dezamagire. nu pot sa ma ascund, desi pare ca te jugnuesc, dar imi pari excesiv de proasta. Pur si simplu proasta. Asta este.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 18:42

DE CE TE JENEZI BUNICA E CAM SENILA .DEH VARSTA EA TRAIESTE INCA PE TIMPUL LUI CAROL ......NU O TREZI TE ROG MULT LASA BABA SA SE SIMTA BINE ........UITE A INCEPUT SA SFORAIE !!!!!!!!!!TRAIESTE !!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 21:24

BAI PNL-ISTI SI PSD-ISTI LINISTE VB. PRESEDINTELE PE CARE VOI NU O SA-L AVETI NICIODATA .............RATATILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 22:32

De la: 9am068670, la data 2009-06-16 18:35:19
Cum e bine Gabi ?
Orice face, cei de teapa ta spun ca e in capmanie electorala, ca totul, dar absolut tot ce face este propanagnda electorala. Bine, dar e presedintele in functie. Nu mai trebuie sa faca absolut nimic in ultimul an de mandat ? Exista pretentiile astea cretine pe undeva prin lumea asta ? Sunteti sanatosi la cap ?
Presedintele unei tari isi exercita atributiunile pana in ziua cand preda puterea urmatorului ales ! Nu exista altceva. Minti putine ca a ta care-si insusesc inconstient punctele de vedere ale unoor imbecili ca cei de la televiziunile ostile lui Basescu nu pot sa inteleaga asta.
Absolut orice spune Basescu va ofenseaza, va tulbura mintile, alea puitne de care dispuneti ...
In schimb nu vedeti la fel cand cuvanteaza contracandidatii lui. care n-au nici o raspundere, care nu sunt in situatia de a rezolva nici o problema ....
Gabi, regret sa-ti spun pentru a nustiu cata oara ca esti o mare dezamagire. nu pot sa ma ascund, desi pare ca te jugnuesc, dar imi pari excesiv de proasta. Pur si simplu proasta. Asta este.

Dar dumneata ai condus vreodata oameni?

Apropo, ai putea sa spui exact ce a realizat Basescu in 5 ani de mandat, chiar si in termeni generali? Omul are un real talent actoricesc si un oarecare farmec muncitoresc, dar dincolo de asta?... Afara de a-si vana dusmanii politici cu DNA-ul, cum a fost si el vanat de PNA-ul lui Nastase, dar cu acelasi succes intrucat nicio teapa nu a rasarit in Piata Victoriei, si de a-si aranja prietenii si amantele, cultivand o coruptie chiar mai mare decat pe vremea PSD-ului (si al naibii de greu sa bati PSD-ul la coruptie!), ce a facut? Ca doar nu e presedinte de 3 luni, ci de aproape 5 ani...

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 22:56

Da a realizat multe,a chemat minerii in 13-14 iunie 1990 cind lucra la Ministerul Transporturilor,ulterior a organizat in calitate de ministru al transporturilor aducerea minerilor,a vindut flota,a pacalit pe Roman si a luat PDul.a luat o casa in Mihaileanu cind era primarul capitalei a eludat alegerile in 2004 etc.etc,ce mai vreti ,om din popor

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 08:41

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-16 22:32:58
De la: 9am068670, la data 2009-06-16 18:35:19
Cum e bine Gabi ?

Dar dumneata ai condus vreodata oameni?

Apropo, ai putea sa spui exact ce a realizat Basescu in 5 ani de mandat, chiar si in termeni generali? Omul are un real talent actoricesc si un oarecare farmec muncitoresc, dar dincolo de asta?... Afara de a-si vana dusmanii politici cu DNA-ul, cum a fost si el vanat de PNA-ul lui Nastase, dar cu acelasi succes intrucat nicio teapa nu a rasarit in Piata Victoriei, si de a-si aranja prietenii si amantele, cultivand o coruptie chiar mai mare decat pe vremea PSD-ului (si al naibii de greu sa bati PSD-ul la coruptie!), ce a facut? Ca doar nu e presedinte de 3 luni, ci de aproape 5 ani...

Inca un bucurestean basit care are aparat de masurat coruptia lui Basescu.
Da, am in subordine vreo zece oameni si am avut 50. Si cu cinci oameni in subordine e dificil pentru ca cei ca tine si ca Gabi nu stiu decat de ciomag ... D-asta am intrebat. Majoritatea carcotesc , sat din gura cu o faceti voi pe aici pe forum, dar nu dau socoteala pentru nimic, n-au nici o responsabilitate si mai sunt si prosti de paraie.
Cretinel, daca s-ar baga Basescu peste DNA cum ceri tu alti tembeli ca tine, tot voi ati tipa ca e dictator. Ati urla. Si poti sa fi sigur ca daca s-ar fi bagat Nastase ar fi fost la mititica de mult.
Ai vazut cum il apara parlamentarii PSD PNL si UDMR pe Nastase sa nu fie cercetat si adus in fata justitiei ? Ieri. Am mai gasit o chihita sa nu voteze petru avizarea cercetarii penale.
E de vina tot Basescu, prostule incaltat.
De ce ? Pentru ca nu pune tunurile pe ei si pe imbecili ca tine ?
Mai du-te-n mata de cretin !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 08:45

De la: SCONCSUL, la data 2009-06-16 22:56:08
Da a realizat multe,a chemat minerii in 13-14 iunie 1990 cind lucra la Ministerul Transporturilor,ulterior a organizat in calitate de ministru al transporturilor aducerea minerilor,a vindut flota,a pacalit pe Roman si a luat PDul.a luat o casa in Mihaileanu cind era primarul capitalei a eludat alegerile in 2004 etc.etc,ce mai vreti ,om din popor

Basescu a chemat minerii, mai nenorocitule ?
In 14-15 inue 90 au venit minerii adusi de Iliescu, cretinule, i-au sechestrat pe aia prin gari si au pus mana pe trenurile cu care au venit la Bucuresti adusi de securistii si activistii lui ILIESCU, javra dracului ce esti.
In 94 a demisionat din functia de ministru al transporturilor tocmai pentru a putea fi cercetat in dosarul flota, dar nu au gasit nimic. Crezi ca-l ierta o jigodie ca Iliescu sau Nastase cand aveau totul pe mana ?
Ma, da ce cretini sunteti, si ce multi ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:45

da,desteptule,am avut oameni -dar nu in subordine,ci de care sa ma-ngrijesc sa aibe tot ce le trebuie -sa stiu cind si cit au nevoie ! cind sa mingii ,cind sa glumesc si cind sa fiu serioasa !.... si da, mai @magar batrin Silviu , n-as avea nimic impotriva lui si a ceea ce face daca n-ar fi doar DEMONSTRATIV - stii ce-nseamna ? e ptr.voi ,orbetii si naivii ,care va extaziati ca prostii....caraghiosilor ce sunteti !!

Pagini: << 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: