SOGUNUL
389 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:20
De la: 9am007548, la data 2009-06-13 12:18:16
De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:03:17Onorati cetateni,fratilor,tot dati cu presupusul,asupra celor ce cunoasteti mai mult ,mai putin si deloc,va place sa va invrajbiti pe forum.Daca eu ma ofer sa candidez la toamna si ma simt capabil sa conduc aceasta natiune,sigur nu ma votati.Stiu dece,nu va convine sa avem o industrie nationala si in paralel una privata,sa existe o concurenta loiala.Nu va convine sa aveti locuri de munca stabile,nu va convine sa avem invatamint si cultura adaptata tarii noastre,vreti modelul de nimic american,nu va convine sa avem o agricultura care sa redevina grinarul Europei si doriti numai produse de import infestate cu tot felul de toxine,nu va convine ,dar ce spun eu nimic nu va convine ,va convine sa clevetiti si sa birfiti.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE !
CRETINULE!!!! MARS LA SCOALA SA INVETI SA SCRII !!!!!
De-alde tine au dus tara de rapa..... Sa nu indraznesti sa ma contrazici ma "5 milioane" ca ma faci sa vin sa te caut ...........
DA' NU CA SA TE VOTEZ!!!!!
EU AM VORBIT SERIOS,CINE A INTELES RESPECTELE MELE,NEGHIOBI CA CEL CE A SCRIS INSULTE SE GASESC PE TOATE DRUMURILE DAR NU STIU CUM SE NUMESC CHIAR DACA AU BULETINUL IN MINA,MAI BINE AR EMIGRA IN AMERICA ,CA GEME
BOBITA
638 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:33
De la: 9am056627, la data 2009-06-12 17:32:42NU AR FI MAI BINE CA TU SA CANDIDEZI CA GRJDAR LA MANZUL LUI PATRICIU ??????? POATE FACI DE SERVICIU SI LA TARICEANU DAR ACOLO TRE SA PUPI SI STII U UNDE !!!!!!!!!!!ESTI UN ...........FOARTE ACTIV PE TOPIC CHIAR TE CREZI ASA DESTEPT SA DAI U SFATURI ?????????
IN AFARA CA ESTI UN NENOROCIT IMBECIL IN REST ESTI O OTREAPA ORDINARA, SPER CA AI INTELES SAU NU M-AM EXPRIMAT DESTUL DE CLAR SI PE INTELESUL UNUI TEMBEL ??????????
HALAL EDUCATIE AI PRIMIT DE LA MATA !
DACA 30% DINTRE ROMANI SINT DE TEAPA TA ,NU MA MIRA DECE ROMANIA SE AFLA LA PERIFERIA EUROPEI.
ASTAI UN MOTIV PREA SERIOS SA MERG LA BRUXELLES,CHIAR DACA BASESCU NU VA MAI CANDIDA,SATUL DE INSULTELE JEGOSILOR.
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 21:40
Si eu trag din greu,nu stiu daca merita pentru Romania ,plina de jegosi si lichele,a fost o ambitie de moment si raspunsul la obligatiile de partid
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 22:05
M-ati chemat??!!
Nu prea stiu sa citesc, dar imi aduc aminte ca pe topicul asta se dezbatea DOSUL MEU!!
Va rog frumos sa continuati, se accepta si pariuri si dari cu presupusul.
Pt ca prefer sa ma insultati decat sa va vad discutand politica. Macar la insulte va pricepeti !
Respectele mele!!!! [/quote]
Nu, nu te-am chemat.
Muta-ti fundul ala, cu care gandesti atat de intens, pe alte meleaguri ...
Sau, daca doresti lucrari dentare, apeleaza la noi !
Servim pe toata lumea buna !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro
116 mesaje
Oras: Tecuci
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 06:10
Ca luptator-ranit in decembrie 1989(mea culpa) imi permiteam sa fiu convins, ca Ceausescu nu mai este.Dar incep sa am indoieli.Din majoritatea postarilor, reiese, ca mai exista secretarul general cu puteri nelimitate, recte presedintele statului.La orice postare se fac referiri pozitive sau negative, la ce a facut ala sau celalalt.Unde dreak scrie in constitutie ca presedintele poate sa faca unele fapte, zau ca n-am gasit.Banuiesc ca majoritatea, citesc din postari doar o anumita parte, pentru ca vad niste comentarii la alte postari, rupte pur si simplu din context sau pe langa subiectul topicului.Eu personal nu tin decat cu mine.Dar cand vad cate taste sunt apasate cu o furie, cred ca provocata de unele tare genetice, cerd ca o sa ma las de sportul de a citi comentarii de Gica Contra, sau, eu is mai dastept ca tine etc. Spun unii, ca noi suntem un popor de manelisti.(Urasc manele). Pai se stie, ca o etnie care adora manelele, educatia lor lasa de dorit, iar discutiile dintre ei sunt de joasa speta si folosesc si cuvinte jignitoare la adresa intelocutorului.Pentru ca un manelist, neavand educatia si cultura ca sa prezinte argumente la o tema data, el isi impune punctul de vedere prin folosirea fortei fizice, sau a limbajului suburban. Am o propunere pentru cei care au refulari de menopauza, andropauza sau lipsa de cromozoni. Sa facem un topic al injuraturilor.Si acolo cine posteaza, trebuie sa stie ca acolo poate fi injurat si jignit cat se poate, fara sa aiba dreptul sa se supere.Facem un juriu, fomat dintre noi si la sfarsit de an, dam si premii. Pentru ca si eu am un repertoriu de injuraturi, de la A la Z, dar daca ma apuc sa postez de astea, cel caruia i le-as adresa, ar face icter mecanic instantaneu de oftica, ca nu sunt in fata lui. Deci astept topicul pentru refularile unora dintre postatori, politici si apolitici, KGB-isti si SRI-isti, comunisti si capitalisti, heterosexuali si homosexuali, fete tinere si fete batrane, cadre active si cadre in rezerva, pro si contra PNL-isti, PSD-isti, Pd-L-isti si EBA-isti, alte formatiuni politice, ONG-uri si chiar si sanitari si pompieri. Iar celor care se ascund in spatele nick-urilor de pusti corditi, labagii, care se refuleaza pe mess, nu pot decat sa le transmit : Inteligentilor si curajosilor (sic). Iar "dontologilor'(sic) care fac corectii gramaticale la postari, le transmit un "La mai multe" greseli descoperite. Era sa scriu Multa...dar am zis sa fiu un golan-domn(sic) ca nu cumva sa ma trezesc ca sunt si amatori.
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 06:30
De la: dorudascalu, la data 2009-06-14 06:10:00Ca luptator-ranit in decembrie 1989(mea culpa) imi permiteam sa fiu convins, ca Ceausescu nu mai este.Dar incep sa am indoieli.Din majoritatea postarilor, reiese, ca mai exista secretarul general cu puteri nelimitate, recte presedintele statului.La orice postare se fac referiri pozitive sau negative, la ce a facut ala sau celalalt.Unde dreak scrie in constitutie ca presedintele poate sa faca unele fapte, zau ca n-am gasit.Banuiesc ca majoritatea, citesc din postari doar o anumita parte, pentru ca vad niste comentarii la alte postari, rupte pur si simplu din context sau pe langa subiectul topicului.Eu personal nu tin decat cu mine.Dar cand vad cate taste sunt apasate cu o furie, cred ca provocata de unele tare genetice, cerd ca o sa ma las de sportul de a citi comentarii de Gica Contra, sau, eu is mai dastept ca tine etc. Spun unii, ca noi suntem un popor de manelisti.(Urasc manele). Pai se stie, ca o etnie care adora manelele, educatia lor lasa de dorit, iar discutiile dintre ei sunt de joasa speta si folosesc si cuvinte jignitoare la adresa intelocutorului.Pentru ca un manelist, neavand educatia si cultura ca sa prezinte argumente la o tema data, el isi impune punctul de vedere prin folosirea fortei fizice, sau a limbajului suburban. Am o propunere pentru cei care au refulari de menopauza, andropauza sau lipsa de cromozoni. Sa facem un topic al injuraturilor.Si acolo cine posteaza, trebuie sa stie ca acolo poate fi injurat si jignit cat se poate, fara sa aiba dreptul sa se supere.Facem un juriu, fomat dintre noi si la sfarsit de an, dam si premii. Pentru ca si eu am un repertoriu de injuraturi, de la A la Z, dar daca ma apuc sa postez de astea, cel caruia i le-as adresa, ar face icter mecanic instantaneu de oftica, ca nu sunt in fata lui. Deci astept topicul pentru refularile unora dintre postatori, politici si apolitici, KGB-isti si SRI-isti, comunisti si capitalisti, heterosexuali si homosexuali, fete tinere si fete batrane, cadre active si cadre in rezerva, pro si contra PNL-isti, PSD-isti, Pd-L-isti si EBA-isti, alte formatiuni politice, ONG-uri si chiar si sanitari si pompieri. Iar celor care se ascund in spatele nick-urilor de pusti corditi, labagii, care se refuleaza pe mess, nu pot decat sa le transmit : Inteligentilor si curajosilor (sic). Iar "dontologilor'(sic) care fac corectii gramaticale la postari, le transmit un "La mai multe" greseli descoperite. Era sa scriu Multa...dar am zis sa fiu un golan-domn(sic) ca nu cumva sa ma trezesc ca sunt si amatori.
Exista un topic unde sa ne injuram. Dupa ce l-am deschis cu dedicatie sa ne injuram, au cam incetat injuraturile. Mai putin aici.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 08:36
De la: 9am056627, la data 2009-06-13 13:47:55vaneamarin CE GANGURESTI U DRAGUTA ????U NU STII CA NU E FRUMOS SA TE JOCI CU DEGETELE CA SEFUL TAU PACURARU ?SAU POATE VREI SA DEVII SI U VEDETA .......SA STII CA ESTI O LICHEA FARA RUSINE SI UN NESIMTIT ,AMI AI CURAJUL SA SCHIMBI OPINII FIIND DE PARTEA PNL ??????DUPA TOT CE A FACUT GUVERNUL TARICEANU ????DUPA TOT DISPRETUL SI HOTIA INIMAGINABILA DE CARE A DAT DOVADA ,DAR PE DE O PARTE EU II INTELEG PT, CA EI STIAU CA NU VOR MAI GUVERNA NICIODATA SI AU FURAT TOT CE AU PUTUT BA CHIAR IAU INTRECUT SI PE PSD !!!!!!!!!MAI AVETI GLAS ????????? IN GAURA DE SOARECE CU VOI TOTI SI CONSUMATI CE ATI FURAT NESIMTITILOR .
MARE TREBUIE SA FIE NESIMTIREA VOASTRA !!!!!!!E INIMAGINABIL !!!!!!!!!!!!!111
Bai 056627...Poporul roman are o strigatura exceptionala (aparuta evident pana sa apara FSNul) si cu care iti pot raspunde la mesajul acesta.
URAT MI-A FOST DE OMU' PROST!!!
PS:In caz ca nu ai inteles -si sansele sunt mari sa sa intample asta -iti explic despre ce este vorba...Isteriile portocalii ,zbieretele despre furturile PNL in conditiile in care voi ii aveti pe Bitner,Cocos,Casuneanu,Videanu,Stolojan etc si in care o flota a disparut in mod misterios ca in triunghiul Bermudelor, nu tin loc de argumente. Nu inteleg de ce liberalii astia care au furat asa de mult, au avut cea mai buna guvernare de pana acum, si nu inteleg de ce acum,cand VOI SUNTETI LA PUTERE ,nu ii "legati" dom'le! . Pana una alta vad ca Tariceanu l-a dat pe Boc in judecata pentru calomnie iar asta tace sfios.Stiu ca nu ai ce spune si ca asta te face nervos.Controleaza-te insa deoarece ficatul iti mai trebuie iar sistemul sanitar al lui Boc nu are bani nici macar pentru aspirine. Hai cumpara-ti o inghetata de la fabrica lui Mircica Basescu ca sa te mai racoresti
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 08:45
De la: 9am068670, la data 2009-06-13 14:31:18
Atunci e foarte bine, vorbeste cu cei pa care i-ai enumerat si nu ne mai baga in seama pe astia, nenorocitii, care tinem cu Basescu.
De ce dracu' ne tot dai replici ?
Pupa-te-n bot cu PRM-ul si cu PSD-ul si cu cine mai vrei tu, si pe noi ignora-ne !
E greu ? Ce te racaie la noi. 15% la cat a ajuns PNL-ul ?
Mai Vanea, mai, tu ai tupeu cat cuprinde, mai baiete, la fel ca majoritatea celor din PNL.... Neobrazare la modul absolut.
Hi, hi ...Bravo Subredule, vad ca ai inceput sa acuzi oamenii de ...neobrazare. .Hai,dupa ce iti trece criza asta de sensibilitate si de "educatiune", treci iar la injurat pe forum in slujba lui Base! Onare muncii!
PS:Iti mai schimbi usernameul sau continui sa injuri tot pe acesta?Eu unul pot sa-ti spun ca cele mai frumoase injuraturi le avea Atotputernicul, Subredul era ceva mai timid, mai ezitant,iar 068670 este prea patruns de valori morale in cele cateva postari in care nu injura.
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 08:46
De la: dorudascalu, la data 2009-06-14 06:10:00Ca luptator-ranit in decembrie 1989(mea culpa) imi permiteam sa fiu convins, ca Ceausescu nu mai este.Dar incep sa am indoieli.Din majoritatea postarilor, reiese, ca mai exista secretarul general cu puteri nelimitate, recte presedintele statului.La orice postare se fac referiri pozitive sau negative, la ce a facut ala sau celalalt.Unde dreak scrie in constitutie ca presedintele poate sa faca unele fapte, zau ca n-am gasit.Banuiesc ca majoritatea, citesc din postari doar o anumita parte, pentru ca vad niste comentarii la alte postari, rupte pur si simplu din context sau pe langa subiectul topicului.Eu personal nu tin decat cu mine.Dar cand vad cate taste sunt apasate cu o furie, cred ca provocata de unele tare genetice, cerd ca o sa ma las de sportul de a citi comentarii de Gica Contra, sau, eu is mai dastept ca tine etc. Spun unii, ca noi suntem un popor de manelisti.(Urasc manele). Pai se stie, ca o etnie care adora manelele, educatia lor lasa de dorit, iar discutiile dintre ei sunt de joasa speta si folosesc si cuvinte jignitoare la adresa intelocutorului.Pentru ca un manelist, neavand educatia si cultura ca sa prezinte argumente la o tema data, el isi impune punctul de vedere prin folosirea fortei fizice, sau a limbajului suburban. Am o propunere pentru cei care au refulari de menopauza, andropauza sau lipsa de cromozoni. Sa facem un topic al injuraturilor.Si acolo cine posteaza, trebuie sa stie ca acolo poate fi injurat si jignit cat se poate, fara sa aiba dreptul sa se supere.Facem un juriu, fomat dintre noi si la sfarsit de an, dam si premii. Pentru ca si eu am un repertoriu de injuraturi, de la A la Z, dar daca ma apuc sa postez de astea, cel caruia i le-as adresa, ar face icter mecanic instantaneu de oftica, ca nu sunt in fata lui. Deci astept topicul pentru refularile unora dintre postatori, politici si apolitici, KGB-isti si SRI-isti, comunisti si capitalisti, heterosexuali si homosexuali, fete tinere si fete batrane, cadre active si cadre in rezerva, pro si contra PNL-isti, PSD-isti, Pd-L-isti si EBA-isti, alte formatiuni politice, ONG-uri si chiar si sanitari si pompieri. Iar celor care se ascund in spatele nick-urilor de pusti corditi, labagii, care se refuleaza pe mess, nu pot decat sa le transmit : Inteligentilor si curajosilor (sic). Iar "dontologilor'(sic) care fac corectii gramaticale la postari, le transmit un "La mai multe" greseli descoperite. Era sa scriu Multa...dar am zis sa fiu un golan-domn(sic) ca nu cumva sa ma trezesc ca sunt si amatori.
Aci se vorbeste despre Basescu, bre Dascale, nu despre matale, intelegi ?
Si daca tot ai vorbit despre matale sa sti ca pe mine m-ai dezamagit. Bati campii, da' rau de tot.
Ia posteaza din injuraturile alea de la A la Z sa vedem daca, macar acolo, te pricepi. In rest, tamaie.
Cu asa revolutionari, asa revolutie !
Deci matale ai stricat revolutia de-am ajuns asa cum suntem ?
Despre mama dumneavostra, altadata !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 08:54
De la: vaneamarin, la data 2009-06-14 08:45:31
De la: 9am068670, la data 2009-06-13 14:31:18
Atunci e foarte bine, vorbeste cu cei pa care i-ai enumerat si nu ne mai baga in seama pe astia, nenorocitii, care tinem cu Basescu.
De ce dracu' ne tot dai replici ?
Pupa-te-n bot cu PRM-ul si cu PSD-ul si cu cine mai vrei tu, si pe noi ignora-ne !
E greu ? Ce te racaie la noi. 15% la cat a ajuns PNL-ul ?
Mai Vanea, mai, tu ai tupeu cat cuprinde, mai baiete, la fel ca majoritatea celor din PNL.... Neobrazare la modul absolut.
Hi, hi ...Bravo Subredule, vad ca ai inceput sa acuzi oamenii de ...neobrazare. .Hai,dupa ce iti trece criza asta de sensibilitate si de "educatiune", treci iar la injurat pe forum in slujba lui Base! Onare muncii!
PS:Iti mai schimbi usernameul sau continui sa injuri tot pe acesta?Eu unul pot sa-ti spun ca cele mai frumoase injuraturi le avea Atotputernicul, Subredul era ceva mai timid, mai ezitant,iar 068670 este prea patruns de valori morale in cele cateva postari in care nu injura.
Mai, Ivane mai, tu esti atat de prost incat ne crezi si pe noi prosti. Daca tu crezi ca povestea aia cu criza plecata de la americani e o poveste, esti un mare imbecil.
Daca mintea ta, aia putina, crede ca guvernul Tariceanu era performant si erau cresteri economice din cauza calitatilor lui Tariceanu, esti cretin rau de tot. "Performantele acelei perioade s-au inregistrat in contextul economic mondial, mai handicapatule !
Acum este criza economica MONDIALA, vita incaltata si nerusinata ce esti !
A inceput cam acum un an cand era la putere iubitul tau Tariceanu. Drept care, de capabil ce-a fost, repede-repede, le-a mai aruncat prietenilor sai un ciolanas de vreo 4 mld de euro, asa, ca sa-l tinem minte. Si acum trebuie sa te suportam pe tine, un cretiin cu tupeu, care ne repeti la nesfarsit o minciuna gogonata, doar-doar oi crede-o si tu...
Mai du-te la dracu' sa te ia de tembel !
Parca ti-era dor de injuraturi, ai ...
Ia-le, le meriti !
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 08:58
De la: vasileemil, la data 2009-06-13 20:43:02
Scuza-ma, ce spui tu sunt niste generalitati de genul: a incurajat..., a creat premizele, ...a incercat sa... Toate astea nu prea pot fi probate, suna frumos dar rezultatele de fapt au fost 0!
A fost o mare dezamagire pentru ca a inselat asteptarile a milioane de romani care doreau cu disperare aflarea adevarului despre revolutie si mineriade si judecarea vinovatilor. Parerea mea este ca vrut prea mult sa faca pe intelectualul rasat si s-a izolat in turnul lui de fildes, lasandu-i pe cei din Conventie sa-si faca de cap si sa distruga tot capitalul politic acumulat.
A fost o sansa mare sa scapam de comunisti si securisti iar el a irosit-o!
A facut loc PSD-ului sa revina in forta la guvernare cu o foame si mare a baronilor.
Pe vremea lui EC s-a terminat cu mineriadele ,poate iti amintesti de Costesti si de intrarea lui Cosma la mititica.Spre deosebire de vremurile cand era Base in guvern si minerii plantau flori in piata Universitatii (loc de suflet drag lui Base,probabil din cauza asta nici nu a protestat atunci fata de minerii care "curatau" piata) pe vremea CDR s-a actionat ca intr-un stat normal,minerii au fost opriti iar liderii arestati.
Adevarul despre revolutie nu-l spune cumva Base?Ne-a scapat Base de securisti si comunisti si nu stiu eu? PSDul nu este acum ADUS la putere de Base ?! Tu deci ce naiba vorbesti aici?....
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:05
De la: 9am068670, la data 2009-06-14 08:54:43
Mai, Ivane mai, tu esti atat de prost incat ne crezi si pe noi prosti. Daca tu crezi ca povestea aia cu criza plecata de la americani e o poveste, esti un mare imbecil.
Daca mintea ta, aia putina, crede ca guvernul Tariceanu era performant si erau cresteri economice din cauza calitatilor lui Tariceanu, esti cretin rau de tot. "Performantele acelei perioade s-au inregistrat in contextul economic mondial, mai handicapatule !
Acum este criza economica MONDIALA, vita incaltata si nerusinata ce esti !
A inceput cam acum un an cand era la putere iubitul tau Tariceanu. Drept care, de capabil ce-a fost, repede-repede, le-a mai aruncat prietenilor sai un ciolanas de vreo 4 mld de euro, asa, ca sa-l tinem minte. Si acum trebuie sa te suportam pe tine, un cretiin cu tupeu, care ne repeti la nesfarsit o minciuna gogonata, doar-doar oi crede-o si tu...
Mai du-te la dracu' sa te ia de tembel !
Parca ti-era dor de injuraturi, ai ...
Ia-le, le meriti !
Asa, asa , "baga",ma bucur ca imi confirmi presupunerile si ca ai renuntat la stilul de moralist educat care chiar nu era potrivit pentru tine!!! .Ce altceva sa spui si tu ? .Pe mine nu ma impresioneaza isteriile tale ,arata doar neputinta in argumentatie si lipsa a cei sapte ani de acasa...Heh,tipic pentru un sustinator al lui Base .
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:14
De la: 9am056627, la data 2009-06-13 13:47:55vaneamarin CE GANGURESTI U DRAGUTA ????U NU STII CA NU E FRUMOS SA TE JOCI CU DEGETELE CA SEFUL TAU PACURARU ?SAU POATE VREI SA DEVII SI U VEDETA .......SA STII CA ESTI O LICHEA FARA RUSINE SI UN NESIMTIT ,AMI AI CURAJUL SA SCHIMBI OPINII FIIND DE PARTEA PNL ??????DUPA TOT CE A FACUT GUVERNUL TARICEANU ????DUPA TOT DISPRETUL SI HOTIA INIMAGINABILA DE CARE A DAT DOVADA ,DAR PE DE O PARTE EU II INTELEG PT, CA EI STIAU CA NU VOR MAI GUVERNA NICIODATA SI AU FURAT TOT CE AU PUTUT BA CHIAR IAU INTRECUT SI PE PSD !!!!!!!!!MAI AVETI GLAS ????????? IN GAURA DE SOARECE CU VOI TOTI SI CONSUMATI CE ATI FURAT NESIMTITILOR .
MARE TREBUIE SA FIE NESIMTIREA VOASTRA !!!!!!!E INIMAGINABIL !!!!!!!!!!!!!111
Mai galusca mica ,nu mai imi trimite mesaje private in care sa ma injuri ca un birjar voinic,asta arata dupa mine nebunie si o ura absurda pe care daca nu ti-o tratezi risti sa ai probleme mari cu psihicul in viitor.
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 11:15
asa e mai @vasileemil si @subredule - si dl.presedinte a satisfacut atit de mult populatia cu piine si circ,incit 60-72% dintre romani nu se mai sinchisesc sa iasa din casa la nici-o votare ! puteti sa va dati si peste cap in cautare de argumente decisive ,stimabililor , aceasta masiva neparticipare arata SCIRBA provocata de aceasta clasa politica ,de PDL.istii care parca vorbesc dupa un text scris de tov.secretar general al partidului,vorba lui @Dascalu .....si voi nu faceti excepti : ginditi la fel de parsiv si murdar; folositi un limbaj pe masura si,in general, mi-e scirba de voi !
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:34
AUZI.........NU TI SE PARE CA PUTI JIGODIE ?????????VEZI CA NU AI TIC TAC LA TINE SI MAI BINE TACI SCARBA ORDINARA ,NOI OM FI 30 LA SUTA DA VOI NESPALATILOR SUNTETI PUTINI SI OBRAZNICI ....VORBA AIA OBRAZNICUL MANANCA PRAZNICUL. VAI MAMA VOASTRA DE NESIMTITI JEGOSI CE SUNTETI !!!!!!!!!!PENLISTI SI PSDISTI EMIGRATI IN FRUNTE CU VADIM SI BECALI SI LASATINE CA V-AM SUPORTAT DESTUL .TROGLODITILOR CE SUNTETI MAI AVETI CURAJUL SA VB ?????????PRIN ASTA DOVEDITI CAT DE NEVOLNICI SUNTETI SI DE RETARDATI AVEA DREPTATE CAND SPUNEA PE TOPIC CA ATI MAI RAMAS CU CATE UN NEURON DAR CE NU STIA TIPUL E CA TOTI AVETI UN SINGUR NEURON SI ALA E IN VARSTA CA ILIESCU FIEVA RUSINE JIGODII ORDINARE CE SUNTETI !!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:42
HA HA HA VENEAMIN RUSNAC MIC SI PROST DA CE GANDIRE PROFUNDA AI ??????????SI MAI STII STIGATURI ?????????????INCEARCO PE AIA CAND IL PUPI IN DOS PE ANTONESCU SAU AIA E RAGAIALA ???PT CA ATUNCI TE SATURI SI U ???VEZI CA A APARUT IAT TIPA CU DOSUL EI FENOMENAL DUPA CARE TANJEA BASESCU [ IN VISELE EI EROTICE BINEINTELES ] VEZI DACA TE INSCRII NU-TI DA SI TIE O PORTIE CA DUPA AIA SE SE LAUDE CA A TANJIT DUPA EA OBAMA. SPURCACIUNE DE LIBERAL CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:44
De la: 9am056627, la data 2009-06-14 13:34:09AUZI.........NU TI SE PARE CA PUTI JIGODIE ?????????VEZI CA NU AI TIC TAC LA TINE SI MAI BINE TACI SCARBA ORDINARA ,NOI OM FI 30 LA SUTA DA VOI NESPALATILOR SUNTETI PUTINI SI OBRAZNICI ....VORBA AIA OBRAZNICUL MANANCA PRAZNICUL. VAI MAMA VOASTRA DE NESIMTITI JEGOSI CE SUNTETI !!!!!!!!!!PENLISTI SI PSDISTI EMIGRATI IN FRUNTE CU VADIM SI BECALI SI LASATINE CA V-AM SUPORTAT DESTUL .TROGLODITILOR CE SUNTETI MAI AVETI CURAJUL SA VB ?????????PRIN ASTA DOVEDITI CAT DE NEVOLNICI SUNTETI SI DE RETARDATI AVEA DREPTATE CAND SPUNEA PE TOPIC CA ATI MAI RAMAS CU CATE UN NEURON DAR CE NU STIA TIPUL E CA TOTI AVETI UN SINGUR NEURON SI ALA E IN VARSTA CA ILIESCU FIEVA RUSINE JIGODII ORDINARE CE SUNTETI !!!!!!!!!!
Aaaaaa...uauuuuu... .Ce criza frumoasa de nervi .Brrrr,bai da' duri sunteti voi astia PDListii ... .Hai,sezi mumos si nu mai latra la luna ... .Calmeaza-te dom'le ca sanatatea este pretioasa.Nu-i lasa pe dusmanii astia de la PNL,PSD,PRM,UDMR sa te enerveze in halul asta.Respira,calmeaza-te si canta :
Sunt singurel,bing-bang
Printre copaci,bing bang
Dar chiar nimic
Nu ma va opri...
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:54
EU AM SA CUMPAR O INGHETATA SI AM SO LING DUPA CUM SPUI U PT CA E BUNA DAR U NAI NICI O SANSA PT CA ESTI SATUL DE LINS PICIORELE LUI TARICEANU SI ACUM ALE LUI ANTONESCU .PARSIV MIC SARMALA RECE SI MUCEGAITA CE ESTI DA PROST TE-A MAI FACUT NATURA SI CAPUL TAU SEC TE PUN IN IPOSTAZE NU TOCMI DECENTE FRAIERE HAI SICTIR CUM ZICE TURCUL CA ESTI NETOT DE TOT PUPINCURIST CE ESTI !!!!!!TU CU TOT PARTIDUL TAU DE IMPUTITI SI DE LABAGII VEZI PACURARU PROSTULE !!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:13
De la: 9am056627, la data 2009-06-14 13:54:16EU AM SA CUMPAR O INGHETATA SI AM SO LING DUPA CUM SPUI U PT CA E BUNA DAR U NAI NICI O SANSA PT CA ESTI SATUL DE LINS PICIORELE LUI TARICEANU SI ACUM ALE LUI ANTONESCU .PARSIV MIC SARMALA RECE SI MUCEGAITA CE ESTI DA PROST TE-A MAI FACUT NATURA SI CAPUL TAU SEC TE PUN IN IPOSTAZE NU TOCMI DECENTE FRAIERE HAI SICTIR CUM ZICE TURCUL CA ESTI NETOT DE TOT PUPINCURIST CE ESTI !!!!!!TU CU TOT PARTIDUL TAU DE IMPUTITI SI DE LABAGII VEZI PACURARU PROSTULE !!!!!!!!!!!!
Deci nu functioneaza cantecelul si in cazurile grave?....
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:21
VAD CA STII CANTECUL IL CANTATI VOI LA PNL CAND VA INTALNITI ???????FRDONEAZA IN CONTINUARIE POATE ADORMI SI DISPARI DIN SCHEMA !!!!!!!!!1RATATULE !!!!!!!!!!1
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:25
DE FAPT LA TINE RUSULE S-AR PORIVI VERURILE CARE TE CARACTERIZEAZA SUNT SIN GUREL PIS PIS............
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 14:51
Desi am urmarit "de pe tusa "tot ce s-a scris pina acum in ultima perioada pro si anti Basescu , va spun sincer m-am blocat , vazind atitea insulte , acuzatii de o parte si de cealalta , si ma intreb nu fara uimire :nu ati obosit , sa va "balacariti ca la usa cortului "??? Credeam ca sinteti ceva mai rationali , fara sa recurgeti la injurii , indiferent de partidul din care faceti parte !! Il admir pe Basescu ? O.K. !Nu il insult pe cel ce il agreeaza pe crinisor , dudici , vadim ....Nu fac altceva decit sa ma retrag , fara sa imi insult interlocutorul !!!Fereasca-ma Dumnezeu de mintea tinuta prea mult la soare , dar nu indeajuns de coapta !Cred ca unii dintre voi , au nevoie de cite putina sare sa-si toarne pe inteligenta , altfel se strica si nu o mai pot folosi la urmatoarele alegeri prezidentiale !!!!
teo
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:31
FETELOR, FETELOR, BLONDELOR, BRUNETELOR...,
Ascultati ultima veste: VANEAMARIN si MYTCOR si-au pus-o de un topic nou ("VICTORII PENIBILE") unde s-au retras in intimitate sa isi dea satisfactii in doi, sa sa dezbata, sa combata...Ma rog, placerea lor, sa-i lasam sa se simta bine, prea s-au urmarit, s-au obosit si s-au hartuit. Nu cumva sa trageti cu coada ochilor prin gaura cheii de la usa topicului lor!
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:36
De la: monaromm2000, la data 2009-06-14 16:31:09FETELOR, FETELOR, BLONDELOR, BRUNETELOR...,
Ascultati ultima veste: VANEAMARIN si MYTCOR si-au pus-o de un topic nou ("VICTORII PENIBILE") unde s-au retras in intimitate sa isi dea satisfactii in doi, sa sa dezbata, sa combata...Ma rog, placerea lor, sa-i lasam sa se simta bine, prea s-au urmarit, s-au obosit si s-au hartuit. Nu cumva sa trageti cu coada ochilor prin gaura cheii de la usa topicului lor!
...pfway ...s' fii a naibii de CATZA , RASPANDACA ce esti !...
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 16:46
De la: mytcor, la data 2009-06-14 16:36:03
De la: monaromm2000, la data 2009-06-14 16:31:09FETELOR, FETELOR, BLONDELOR, BRUNETELOR...,
...pfway ...s' fii a naibii de CATZA , RASPANDACA ce esti !...
FETELOR, FETELOR, BLONDELOR, BRUNETELOR...,
Ascultati ultima veste: VANEAMARIN si MYTCOR si-au pus-o de un topic nou ("VICTORII PENIBILE") unde s-au retras in intimitate sa isi dea satisfactii in doi, sa dezbata, sa combata...Ma rog, placerea lor, sa-i lasam sa se simta bine, prea s-au urmarit, s-au obosit si s-au hartuit. Nu cumva sa trageti cu coada ochilor prin gaura cheii de la usa topicului lor!
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 17:01
mai,asta cu 056etcetc....bravos,baiete ! ai demonstrat foarte concludent zisa mea ca aveti o gindire murdara si un limbaj adecvat ! multumesc ! acum nu mai trebuie sa aduc eu argumente la afirmatia facuta ; ai rezolvat-o tu pentru mine ! dar tine minte : 30% din 27% e un semnal de alarma pe care de'ati fi mai inteligenti ,l-ati lua in considerare !
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 17:17
De la: vasileemil, la data 2009-06-13 20:43:02
Scuza-ma, ce spui tu sunt niste generalitati de genul: a incurajat..., a creat premizele, ...a incercat sa... Toate astea nu prea pot fi probate, suna frumos dar rezultatele de fapt au fost 0!
A fost o mare dezamagire pentru ca a inselat asteptarile a milioane de romani care doreau cu disperare aflarea adevarului despre revolutie si mineriade si judecarea vinovatilor. Parerea mea este ca vrut prea mult sa faca pe intelectualul rasat si s-a izolat in turnul lui de fildes, lasandu-i pe cei din Conventie sa-si faca de cap si sa distruga tot capitalul politic acumulat.
A fost o sansa mare sa scapam de comunisti si securisti iar el a irosit-o!
A facut loc PSD-ului sa revina in forta la guvernare cu o foame si mare a baronilor.
Nu, nu sunt generalitati, dar daca ar fi sa intram in amanunte ar iesi o ditamai cartea pe care nu ar sta nimeni sa o citeasca pe un forum.
In primul rand, am spus din start ca il apreciez si pentru esecuri, doar pentru ca a facut ceea ce Basescu nu a facut, macar A INCERCAT.
In al doilea rand, lucrurile in care a reusit se pot vedea dupa rezultate; numai ca rezultatele in politica si in istorie nu se vad intotdeauna imediat. Istoria e cumva ca un meci de fotbal, este important cel care baga golul , dar golul nu ar fi existat daca si ala care sa centreze. Ori este clar ca intergrarea Romaniei in NATO in 2004 si in UE in 2007 au fost rezultatul direct al "intoarcerii armelor", al definitivei ruperi de comunism si de Moscova pe care a partronat-o Constantinescu. Aduce-ti-va aminte ca Iliescu al anilor 1990-1996 a pastrat intotdeauna o linie mai mult decat ambigua in problema orientarii externe a Romaniei.
Din cele cateva resusite ale guvernarii CDR si ale lui Constantinescu, doar doua s-au putut vedea cat de cat imediat: revenirea la politica traditionala de sprijin pentru romanii de peste hotare- dar evident atunci resursele statului roman erau mult mai limitate- si cresterea economica- care a inceput in ultimul an al acelei legislaturi, 2000, si a continuat pe premisele puse atunci pana in 2008.
Cat priveste adevarul despre revolutie si mineriade, aduceti-va aminte cat de tare s-a opus PD-ul, care a fost suficient de musculos sa pice un guvern in ciuda opozitiei CDR si a presedintelui, oricarui progres in aceasta privinta.
Cum am spus, nu-l idealizez pe Constantinescu si nici nu am afirmat ca a fost un presedinte capabil, am spus doar ca dintre cei trei presedinti post-revolutionari a fost cel mai bun. Iliescu a fost un om politic mai mult decat capabil, dar a dus politici antinationale si a incurajat coruptia. Iar Basescu este si el un om politic mai bun decat Constantinescu, dar dincolo de demagogie si de jocuri personale care mai rau au daunat bunei functionari a statului, de promovarea amantelor si a sicofantilor incapabili, de incalcari flagrante ale Constitutiei, ce exact se poate spune ca a facut pozitiv acest om in aproape cinci ani de presedintie? Cateva luari de pozitie mai dure fata de Rusia si Moldova si cam atat?...
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:37
DE RUSINE SA FACUT NATURA CAND AI VENIT U PE LUME !!!!DAR DE ILIESCU AI AUZIT ???????????DAR DE CONSTANTINESCU ??? BASESCU E UN SEF DE STAT ADEVARAT DAR U NAI SA INTELEGI ASTA NICIODATA .AI RANCHIURA PE EL ????POATE PT CA TE POARTA PE LA DNA FRAIERE !!!!!!!!!!!!!!!! ASTA ESTI TEMBELULE !!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:24
De la: vaneamarin, la data 2009-06-14 14:13:34
De la: 9am056627, la data 2009-06-14 13:54:16EU AM SA CUMPAR O INGHETATA SI AM SO LING DUPA CUM SPUI U PT CA E BUNA DAR U NAI NICI O SANSA PT CA ESTI SATUL DE LINS PICIORELE LUI TARICEANU SI ACUM ALE LUI ANTONESCU .PARSIV MIC SARMALA RECE SI MUCEGAITA CE ESTI DA PROST TE-A MAI FACUT NATURA SI CAPUL TAU SEC TE PUN IN IPOSTAZE NU TOCMI DECENTE FRAIERE HAI SICTIR CUM ZICE TURCUL CA ESTI NETOT DE TOT PUPINCURIST CE ESTI !!!!!!TU CU TOT PARTIDUL TAU DE IMPUTITI SI DE LABAGII VEZI PACURARU PROSTULE !!!!!!!!!!!!
Deci nu functioneaza cantecelul si in cazurile grave?....
La voi penalistii a functionat cintecelul, de cind va lingeti ranile?
Apropo de epoca de aur Tariceanu, ati fost atit de buni incit ati luat praful de pe toba la europarlamentre.
Ce sa-i faci, sunteti niste genii neintelese, romanii astia nerecunoscatori nu stiu sa va aprecieze!
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:02
De la: shanice, la data 2009-06-13 20:54:00[M-ati chemat??!!
Nu prea stiu sa citesc, dar imi aduc aminte ca pe topicul asta se dezbatea DOSUL MEU!!
Va rog frumos sa continuati, se accepta si pariuri si dari cu presupusul.
Pt ca prefer sa ma insultati decat sa va vad discutand politica. Macar la insulte va pricepeti !
Respectele mele!!!!
Shanice, ce te face sa crezi ca este atit de important pentru noi posteriorul tau?
Tu poate ai compensat in viata anumite lipsuri cu el! De multe ori femeile tute de bubuie au succes datorita popoului.
Ia-te de mina cu Bombonel!