back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 12:45

De la: Subredul, la data 2009-05-11 11:47:34Pace tie cititorule !

Vad ca Vanea a ajuns la amenintari ...

Nimeni nu lamureste pe nimeni .

Asta este.

Fiecare cu convingerile lui.

Veti vedea ca Basescu va fi presedinte din nou pentru ca este cel mai bun.

Si asta se va intampla indiferent de ce cred eu sau altii.

Nu ma simt obligat sa-l apar eu pe Basescu daca cineva spune o miciuna la adresa lui. E de datoria acuzatorului sa-si demonstreze cu argumente acuzatia nu a apararii !

Daca va imaginati ca o sa ma balacaresc cu voi, Vanea si Gabi, Dama cu Camelii si Florin, va inselati amarnic.

M-am plictisit sa va explic despre Basescu.

Nu mai vreau sa aud de voi.

Va doresc sa fiti sanatosi si sa va mearga bine ... in plan personal.

Adio !

La fel si tie ,multa sanatate si pace tie macar pana la viitoarele injuraturi pe care le vei adresa cuiva pe forum(oare mai este mult pana atunci? ).De balacarit nu te-ai balacarit CU noi ci n-ai balacarit PE noi.Nu te impiedica nimeni sa-l aperi pe Basescu cat doresti,este alegerea ta si nu iti contesta nimeni dreptul de a tine cu Basescu ,de a-l iubi ,de a-l lauda etc .Iti contest insa dreptul de a vorbi marlaneste cu cineva pe forum si de a pune mana la gura celor care au alte vederi politice decat tine.Apararea lui basescu se face prin ARGUMENTE (daca exista ,poate ma vei uimi candva si imi vei prezenta argumente logica prin care sa imi arati ce minunat este Base,astept cu nerabdare)nu prin jigniri adresate altor forumisti .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:05

vaneamarin
si eu asteptamniste argumente solide... in schimb nu am primit ,numa' replici ,cum ca am venit sa fur ardealul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:15

pt teodore-el : יודע עברית ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:30

De la: kinga_reis, la data 2009-05-11 13:05:18vaneamarin
si eu asteptamniste argumente solide... in schimb nu am primit ,numa' replici ,cum ca am venit sa fur ardealul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa sunt baietii astia ,sunt exact ca cei pe care ii sustin!Ei inventeaza primejdiile si tot ei ne salveaza din ele ! .Heh,tipa si acuza si ei sa nu-i uite lumea .Daca nu acuza ,nu injura sau nu vad primejdii pretutindeni ,Doamne fereste incepe tara sa se intrebe CE DRACU FAC DE FAPT ASTIA . iar o asemenea situatie este ingrozitoare pentru ei .Inseamna SFARSITUL LOR.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:24

De la: teodor_el, la data 2009-05-10 13:51:41 eu vorbesc limba japoneza si hindu dar nu ma laud !

Bine Teodor ,o sa ne prefacem ca nu am vazut ca te-ai laudat cu asta. .In plus eu nici nu te cred,nu vorbesti foarte bine nici romana si tu imi spui de hindu sau japoneza .

PS:Poti sa canti in japoneza cantecul "Nici o lacrima" asa cum il cantau Dem Radulescu,Puiu Calinescu si Jean Constantin intr-unul din BD-uri?Ala cu "oki nana neku" ...adica "sa nu plangi in zadar".

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:47

doar o vorba sa-ti mai spun Silviule : poate ca va fi reales in toamna,dar nu ptr.ca-i cel mai bun ca Presedinte de tara ! R.Duda sau Crin Antonescu il au la degetul cel mic de la piciorul sting,ci pentru ca e Oglinda acestui popor de hahalere,la modul general vorbind ! asadar,Adio ! dar ramii p'aproape ca sa mai avem cu cine schimba o vorba de duh

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:53

draga mea gabi,esti o dulce! esti o femeie,pe care o admir si sper ca la varsta ta,sa am aceeasi intelepciune ! saru'mana!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 16:18

ma onoreaza parerea ta si iata ca asa zisa prapastie dintre generatii este o prejudecata ! putina intelegere, un pic de respect de'o parte si de alta fac minuni si oamenii se pot iubi,chiar daca uneori se mai si 'inteapa" asaaaa,ptr.sarea si piperul conversatiei ! te sarut si fie cum zici ! cu drag

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:25

ALTFEL DE PREªEDINTE... LA CRIZA MORALÃ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

În vreme ce Bãsescul nostru cel de toate crizele... ºi surprizele aþâþã ºi întreþine focul vrajbelor, tãciunii gâlcevilor ºi jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul sã îºi coaguleze ºi sã îºi coalizeze adversarii de toate culorile ºi furorile în aceeaºi tabãrã – lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda presteazã, evolueazã ºi se detaºeazã, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni ºi în public, îºi face cunoscut programul, îºi „editeazã” ºi îºi (în)tipãreºte în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivã, de posibil (ºi plauzibil...) viitor ºef de stat creºte, puncteazã evident în sondaje ºi dã bine ca model de „un altfel de preºedinte” pentru România.
Politicienii ºi cetãþenii au început sã îl ia pe Principele Radu (mai) în serios dupã lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidenþiale. Instinctiv, precum un Stan Pãþitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puþin, cât a mai rãmas nescârbit...) îi cântãreºte programul ºi îi mãsoarã personalitatea ºi moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare bãgare de seamã ºi prin comparaþie cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliºti” ai unei jumãtãþi de veac pãcãtos, laic, amoral..., îl comparã în special cu Bãse..., cel din teren, „jucãtorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmã se dorea pentru turmã(!) „un altfel” de pãstor faþã de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi pânã peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, ºutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) dupã acest sezon prezidenþialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontrã, se doreºte un arbitru echidistant, echilibrat ºi calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituþional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivitãþii” ºi moralitãþii democratice, al schimbãrii la faþã(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susþinerea ºi de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, aºa cum (inspirat si plastic), Principele a rãspuns (provocãrii) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru ºefia republicii, ca o recunoaºtere indirectã ( s-au grãbit istoricii sã postuleze ) a renunþãrii Casei Regale la aspiraþiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabã un gest pragamatic, patriotic ºi practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasã de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare ºi reaºezare a României între marile naþiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificaþie eticã majorã în acest rãstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravã crizã moralã de dupã Christos. La noi, ce sã mai vorbim...Iatã, în arena (cu clovni ºi mãscãrici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranþii (de partid) la cotrocezidenþiale se vrea ºi se declarã „altfel”, deºi sunt „toþi o apã ºi-un pãmânt”(!), fiecare se dã drept curat, neprihãnit ºi „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deºi fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje ºi notorietatea (îndoielnicã) a afurisitului de Bãsesculos, se dedau în draci practicilor lumeºti ºi mijloacelor imorale ( vezi ºi sã nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a fãcut frate cu...cel Becalos, „doi creºtini ºi patrioþi care”..., mã rog, mã abþin).
Cel puþin din punctul de vedere al moralitãþii, susþinut de Rege, având o biografie curatã ºi decentã, cu toatã tentativa de terfelire ºi mizerizare(!) iniþiatã de pro-bãsescienii panicaþi, Principele Radu dã ºi stã (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stãpâneºte bine limbajul diplomatic neutru ºi, lansându-se în cursa electoralã timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme sã compenseze dezavantajul (nu ºtim cât de decisiv) de independent nesusþinut de un partid. Încã de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariþie ineditã, prin “parfumul” proaspãt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politicã fãrã stil ºi maniere. Un om (mai) tânãr, cu aer cazon ºi de blazon, romantic dar modern, care, chiar ºi fãrã uniforma impecabilã de înalt (!) ofiþer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Bãsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:48

ALTFEL DE PREªEDINTE... LA CRIZA MORALÃ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

În vreme ce Bãsescul nostru cel de toate crizele... ºi surprizele aþâþã ºi întreþine focul vrajbelor, tãciunii gâlcevilor ºi jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul sã îºi coaguleze ºi sã îºi coalizeze adversarii de toate culorile ºi furorile în aceeaºi tabãrã – lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda presteazã, evolueazã ºi se detaºeazã, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni ºi în public, îºi face cunoscut programul, îºi „editeazã” ºi îºi (în)tipãreºte în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivã, de posibil (ºi plauzibil...) viitor ºef de stat creºte, puncteazã evident în sondaje ºi dã bine ca model de „un altfel de preºedinte” pentru România.
Politicienii ºi cetãþenii au început sã îl ia pe Principele Radu (mai) în serios dupã lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidenþiale. Instinctiv, precum un Stan Pãþitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puþin, cât a mai rãmas nescârbit...) îi cântãreºte programul ºi îi mãsoarã personalitatea ºi moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare bãgare de seamã ºi prin comparaþie cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliºti” ai unei jumãtãþi de veac pãcãtos, laic, amoral..., îl comparã în special cu Bãse..., cel din teren, „jucãtorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmã se dorea pentru turmã(!) „un altfel” de pãstor faþã de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi pânã peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, ºutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) dupã acest sezon prezidenþialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontrã, se doreºte un arbitru echidistant, echilibrat ºi calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituþional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivitãþii” ºi moralitãþii democratice, al schimbãrii la faþã(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susþinerea ºi de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, aºa cum (inspirat si plastic), Principele a rãspuns (provocãrii) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru ºefia republicii, ca o recunoaºtere indirectã ( s-au grãbit istoricii sã postuleze ) a renunþãrii Casei Regale la aspiraþiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabã un gest pragamatic, patriotic ºi practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasã de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare ºi reaºezare a României între marile naþiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificaþie eticã majorã în acest rãstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravã crizã moralã de dupã Christos. La noi, ce sã mai vorbim...Iatã, în arena (cu clovni ºi mãscãrici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranþii (de partid) la cotrocezidenþiale se vrea ºi se declarã „altfel”, deºi sunt „toþi o apã ºi-un pãmânt”(!), fiecare se dã drept curat, neprihãnit ºi „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deºi fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje ºi notorietatea (îndoielnicã) a afurisitului de Bãsesculos, se dedau în draci practicilor lumeºti ºi mijloacelor imorale ( vezi ºi sã nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a fãcut frate cu...cel Becalos, „doi creºtini ºi patrioþi care”..., mã rog, mã abþin).
Cel puþin din punctul de vedere al moralitãþii, susþinut de Rege, având o biografie curatã ºi decentã, cu toatã tentativa de terfelire ºi mizerizare(!) iniþiatã de pro-bãsescienii panicaþi, Principele Radu dã ºi stã (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stãpâneºte bine limbajul diplomatic neutru ºi, lansându-se în cursa electoralã timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme sã compenseze dezavantajul (nu ºtim cât de decisiv) de independent nesusþinut de un partid. Încã de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariþie ineditã, prin “parfumul” proaspãt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politicã fãrã stil ºi maniere. Un om (mai) tânãr, cu aer cazon ºi de blazon, romantic dar modern, care, chiar ºi fãrã uniforma impecabilã de înalt (!) ofiþer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Bãsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:43

Si care ar fi, prietene, programul ala grozav al lui Duda despre care vorbesti cu atata patima ?
Cu cine isi va pune in aplicare Duda, minunatul program ? Din cine va fi compusa echipa lui ?
Vorbesti frumos, ai verb, dar nu prea spui multe lucruri...
Vrei sa fi mai clar, mai explicit ?
Si nu mai te lansa in etichetari ale asa-zisilor basescieni care ar fi rai, in timp de sustinatorii altcuiva ar fi buni.
Zi-mi despre Duda si atat !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 20:56

iaca iti zic despre duda:o duda mai mare ca asta nici ca se ezista

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 09:58

De la: monarom2000, la data 2009-05-11 19:25:00 Un om (mai) tânãr, cu aer cazon ºi de blazon, romantic dar modern, care, chiar ºi fãrã uniforma impecabilã de înalt (!) ofiþer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Bãsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

Aici este o problema!Daca sensul cuvantului plebeu il luam cel extins conf. DEX (lipsit de distincþie, vulgar, grosolan) atunci Basescu nu este pseudoplebeu ci este chiar plebeu.In privinta lui Antonescu nu am sesizat ca ar incerca sa para aristocrat ci doar ca este un om care da dovada de un anumit rafinament ...aristocratic.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:55

vezi ca nu te poti tine Silviule si-ai revenit ? eu ma Bucur de prezenta ta si de dragul discutiei,am sa-ti aduc aminte ca am incercat cu vreo 2 pagini mai -nainte sa spun ca daca cei ~ 60% din votantii care n-au mai venit sa dea cu stampila vor ajunge la concluzia ca acest om - Radu Duda - ponderat, inteligent,cu prestanta ;suficient scolit si cu uzanta relatiilor internationale ;care stie ce vrea si cum sa faca se se indeplineasca , este Omul asteptat ,vom avea o mare surpriza ! ....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:35

De la: vaneamarin, la data 2009-05-11 08:08:28
De la: Dorulet, la data 2009-05-10 15:10:26
La secþiunea politicã, eu postez destul de rar....ºi asta se întâmplã numai în cazurile în care cineva o ia cu adevãrat "prin bãlãrii" ...cum este ºi cazul tãu Kinga dragã! Þine minte...ºi bagã bine la cap: fiecare munceºte pentru el ºi familia lui! În loc sã vã plângeþi de milã cã, citez: "nu exista o economie in romania,nu avem productivitate.noi suntem numai consumatori. cum sa faci o generatie desteapta daca tu ,generatia de dinainte nu ai lasat nici macar o fundatie,ca noi sa construim mai departe"....Mai bine pune-þi "umãrul" ºi munciþi! Dacã nu aveþi o "fundaþie", n-aveþi decât sã o contruiþi singuri....fãrã "picã parã mãlãiaþã"...asta aºa, ca sã aveþi ce lãsa mai departe!
Este de-a dreptul ciudat cum vor unii sã "trãiascã bine", dar vor sã le pice din cer ºi nu sã munceascã!
Exemplu: Mãtuºa mea, care toatã viaþa ei a trãit la sat, are pãmânt, o casã mare ºi frumoasã, cai, vaci.....dar la ea în curte se munceºte zi luminã.....nu duce lipsã absolut de nimic ºi chiar a strâns o avere. Are 6 copii, din care nici mãcar unul nu a rãmas lângã ei. De ce? Pentru cã la oraº e mai uºor....nu trebuie sã meargã la sapã...º.a.m.d. Copiii ei doar vin la "cãrat" produse, pe care sã nu fie nevoiþi sã le mai cumpere....
De-aia este greu în România!!!! Pentru cã nu poþi avea pretenþia sã-þi pice din cer! Trebuie sã munceºti......
Eu nu cred cã cei care muncesc nu au! Aºa cã dragã Kinga, nu mai aºtepta sã-þi pice din cer...nici tu, nici alþii ca ºi voi.....munciþi ºi nu veþi mai duce lipsã de nimic.
Nu poþi avea pretenþia sã ai aceleaºi câºtiguri cu cineva care munceºte din greu, atât timp cât tu belereºti vremea într-un birou!

Buna dimineata Dora ,

Problema nu este cum o pui tu ,ca este de-a dreptul ciudat cum vor unii sã "trãiascã bine", dar vor sã le pice din cer ºi nu sã munceascã!".Problema este ca unii muncesc insa tot nu traiesc bine,pe masura muncii depuse de ei .Poti constata asta mergand pe la tara unde amaratii aia trudesc cat este ziua de lunga iar de trait ....de trait traiesc intr-adevar dar doar in sensul ca nu mor de foame .Si fermierul austriac munceste tot ca ei insa castiga mult mai bine ,de ce oare ?.La fel profesorii romani ,la fel doctorii ,inginerii ,etc.De ce oare ,nu muncesc suficient crezi sau sunt victimele unor conduceri proaste?Am colaborat cu firme din occident si iti spun sigur ca lucreaza mai putin decat noi,calitatea muncii este identica cu a noastra , insa castiga mult mai bine lucrand in acolo ,in tari unde conducatorii nu si-au batut joc de oameni .

Cum poti Dora sa simplifici asa de mult lucrurile incat sa neglijezi complet rolul guvernelor in nivelul de viata al oamenilor si sa pui doar problema muncii?!Pai Dora ,si iobagii munceau de le sareau capacele insa de trait traiau foarte prost !Si acum oamenii muncesc insa avem un nivel de trai printre cele mai reduse din Europa ca urmare a comunismului si a guvernarilor de tip Boc .Cat timp cei care conduc tara nu stiu sa atraga investitii ,sa dezvolte industria,agricultura si serviciile ,sa foloseasca banii pe care ii au spre binele tarii nu in mod cretin ,atunci munca ta o sa fie nerentabila,prost platita ,irosita aiurea fata de valoarea ei iar tu nu vei castiga conform muncii depuse .Conteaza foarte mult cine conduce "cetatea" Dora ,mereu a contat acest lucru .Daca te conduce un om inteligent si patriot in principiu vei trai bine ,daca insa te conduce un dobitoc care doar iti va lua banii ca sa-i pape el si gasca lui atunci nu vei trai bine si vei ramane doar cu ..."bucuria" muncii.

In concluzie Dora striga tu cat vrei "ONOARE MUNCII" dar retine ca de fapt pe unii oameni munca doar i-a facut "liberi" (arbeit macht frei).

Vanea, eu nu am vorbit de Bãsescu...ºi nu am bãgat politicienii în discuþie!
Oricât vrei s-o întorci ....nu faci decât s-o "bagi în bãlãrii".....ºi nu, nu ai dreptate. În România nu prea se munceºte! Mai nou, în România doar se furã ºi doar se face lumea cã munceºte!
Oricum încerci s-o dai la întors...nu þine! Nu politicienii sunt de vinã cã unii o duc mai bine ºi alþii mai prost!
ªi încã ceva, eu sunt economist....ºi am mai studiat...ºi nu am scris nici un cuvinþel în necunoºtinþã de cauzã!
Tu n-ai decât sã te minþi singur ºi sã înjuri clasa politicã pânã þi se apleacã....mie nu-mi pasã!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:48

si tu la cite firme ti contabilitatea ? ai declarat la fisc toate veniturile pentru impozitare sau te folosesti si tu de legile astea flexibile si dai teapa bugetului statului ? ....daca nu voiai discutie despre politicienii dragi tie,nu trebuia sa intri pe sectiunea 'politica"

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:58

De la: Dorulet, la data 2009-05-12 11:35:40
Oricât vrei s-o întorci ....nu faci decât s-o "bagi în bãlãrii".....ºi nu, nu ai dreptate. În România nu prea se munceºte! Mai nou, în România doar se furã ºi doar se face lumea cã munceºte!
Oricum încerci s-o dai la întors...nu þine! Nu politicienii sunt de vinã cã unii o duc mai bine ºi alþii mai prost!
ªi încã ceva, eu sunt economist....ºi am mai studiat...ºi nu am scris nici un cuvinþel în necunoºtinþã de cauzã!
Tu n-ai decât sã te minþi singur ºi sã înjuri clasa politicã pânã þi se apleacã....mie nu-mi pasã!

Dora ,eu nu injur clasa politica (asta o face Basescu nu eu, iar pe el se exclude,se crede undeva in ceruri) ci doar FSNul .Este evident ca oamenii nefiind egali unii o vor duce mai bine iar altii o vor duce mai prost in functie de inteligenta ,harnicie ,profesionalism etc .Acest lucru nu il contest si este perfect normal,nu am spus niciodata ca asta nu este perfect normal!Sunt insa absolut sigur ca sunt foarte importante guvernarile sub care traim ,sub care muncim.Una este sa fie atrase investitii,sa fie relaxata fiscalitatea ,sa fie creat un mediu propice pentru afaceri si alta este sa te stranga de gat ,sa muncesti intr-o tara saraca unde oamenii nu au bani sa-ti dea tie pe serviciile sau marfa oferita .Pe scurt la aceeasi inteligenta si la aceeasi munca depusa tu ai castiga mult mai mult in Letonia sau Estonia ,Cehia sau Polonia decat aici, iar asta este pur si simplu din cauza ca ei si-au ales conducatori patrioti si competenti iar noi am preferat incapabili hoti FSNisti dornici doar sa-si umple buzunarele.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:59

gabi,la gatul cui sari acuma cu presupunerile?ce ne place sa ne jucam,sa ne harjonim,uite d'aia traiesc javrele de politicieni bine mersi din munca si sudoarea noastra

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:04

Dora ,eu nu injur clasa politica (asta o face Basescu nu eu, iar pe el se exclude,se crede undeva in ceruri) ci doar FSNul .Este evident ca oamenii nefiind egali unii o vor duce mai bine iar altii o vor duce mai prost in functie de inteligenta ,harnicie ,profesionalism etc .Acest lucru nu il contest si este perfect normal,nu am spus niciodata ca asta nu este perfect normal!Sunt insa absolut sigur ca sunt foarte importante guvernarile sub care traim ,sub care muncim.Una este sa fie atrase investitii,sa fie relaxata fiscalitatea ,sa fie creat un mediu propice pentru afaceri si alta este sa te stranga de gat ,sa muncesti intr-o tara saraca unde oamenii nu au bani sa-ti dea tie pe serviciile sau marfa oferita .Pe scurt la aceeasi inteligenta si la aceeasi munca depusa tu ai castiga mult mai mult in Letonia sau Estonia ,Cehia sau Polonia decat aici, iar asta este pur si simplu din cauza ca ei si-au ales conducatori patrioti si competenti iar noi am preferat incapabili hoti FSNisti dornici doar sa-si umple buzunarele.

bravos,nea marine,halal sa-ti fie,aici ai mare dreptate,uite de exemplu eu muncesc si dau la stat nimic,altu' nu munceste da' da tot nimic si pensionaru' care a muncit pe bune o viata intreaga si a cotizat la fondurile papate de fesenei,fluiera marunt si se uita prin vitrine dupa sapun si funie,pai dreptu-i?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:06

De la: gabigabi, la data 2009-05-12 11:48:00si tu la cite firme ti contabilitatea ? ai declarat la fisc toate veniturile pentru impozitare sau te folosesti si tu de legile astea flexibile si dai teapa bugetului statului ? ....daca nu voiai discutie despre politicienii dragi tie,nu trebuia sa intri pe sectiunea 'politica"

Gabi, contabila þine contabilitatea la firme, eu am spus economist, nu contabil.....este o mare diferenþã!
ªi nu, Gabi, eu nu "dau þeapã" la bugetul statului!
ªi nu mã obliga sã-þi dau cu copy-paste ce ai scris tu cu mânuþa ta, pe topicul" Tu cu cine votezi? Ce aºtepþi de la viitorul preºedinte?"

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:10

De la: vaneamarin, la data 2009-05-12 11:58:41
De la: Dorulet, la data 2009-05-12 11:35:40

Deh, acum mai vi de-acasã!
Dar, sã nu crezi cã altora, din alte þãri le merge mai bine...sau cã acolo nu sunt o mulþime, aºa cum este ºi aici la noi, care þipã cã aia (care conduc prin Letonia, estonia....º.a.m.d) nu sunt patrioþi!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:12

De la: Dorulet, la data 2009-05-12 11:35:40 În România nu prea se munceºte! Mai nou, în România doar se furã ºi doar se face lumea cã munceºte!

Dora ,tu muncesti sau te prefaci ?De furat furi? ...In Romania se munceste si se munceste mai mult decat in alte parti.Incetati cu legendele astea in care spuneti ca in Europa se munceste ingrozitor de mult ,se munceste mai mult in Romania decat acolo,am vazut asta cu ochii mei .Doar veniturile sunt mai mici ,munca in schimb este mai multa aici.Am vazut foarte multi occidentali care dupa ce isi terminau treaba pe care o aveau incredintata (lejera ,lejera rau,timp ingrozitor de mult la dispozitie pentru niste activitati banale ) stateau si se distrau pe Yahoo Messenger sub privirile zambitoare ale sefilor .Deh,sunt mentalitati paguboase romanesti in care mereu ne vedem mai rai decat suntem !!Chiar crezi ca suntem hoti si lenesi Dora ?Eu nu cred asa .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:13

zici am sarit la gitul dorei ? se poate ! mi se-ntimpla rar,dar cam da lectii in stinga si dreapta si-o tine de'a puia gaia cu Munca ,fara sa vada ca multi ar dori sa munceasca si nu au unde ! il iubeste pe basel',nu-i asa ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:15

De la: Dorulet, la data 2009-05-12 12:10:08
Deh, acum mai vi de-acasã!
Dar, sã nu crezi cã altora, din alte þãri le merge mai bine...sau cã acolo nu sunt o mulþime, aºa cum este ºi aici la noi, care þipã cã aia (care conduc prin Letonia, estonia....º.a.m.d) nu sunt patrioþi!

Evdent ca nemultumiti exista oriunde .Unii au dreptate sa fie nemultumiti altii nu au dreptate .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:18

nu te-am inteles cu copy-past ! insinuezi ca mi-ar fi rusine de ce-am scris sau ca m-as dezice acum ? him !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:29

De la: gabigabi, la data 2009-05-12 12:18:28nu te-am inteles cu copy-past ! insinuezi ca mi-ar fi rusine de ce-am scris sau ca m-as dezice acum ? him !

Exact!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:32

999www.youtube.com/v/V9R7LIughRc&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/V9R7LIughRc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:32

De la: gabigabi, la data 2009-05-12 12:13:35 zici am sarit la gitul dorei ? se poate ! mi se-ntimpla rar,dar cam da lectii in stinga si dreapta si-o tine de'a puia gaia cu Munca ,fara sa vada ca multi ar dori sa munceasca si nu au unde ! il iubeste pe basel',nu-i asa ?

Eu îmi iubesc doar familia....ºi da, poate sunt puþin naþionalistã...îmi iubesc ºi þara...dar nu pe toþi cei care o populeazã! Unii chiar nu meritã þara asta cu minunãþiile ei!
Bãsescu...nu este decât unul din mulþi alþii care populeazã þara....nu-l consider mai cu forfoi....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:39

De la: vaneamarin, la data 2009-05-12 12:12:56
De la: Dorulet, la data 2009-05-12 11:35:40 În România nu prea se munceºte! Mai nou, în România doar se furã ºi doar se face lumea cã munceºte!

Dora ,tu muncesti sau te prefaci ?De furat furi? ...In Romania se munceste si se munceste mai mult decat in alte parti.Incetati cu legendele astea in care spuneti ca in Europa se munceste ingrozitor de mult ,se munceste mai mult in Romania decat acolo,am vazut asta cu ochii mei .Doar veniturile sunt mai mici ,munca in schimb este mai multa aici.Am vazut foarte multi occidentali care dupa ce isi terminau treaba pe care o aveau incredintata (lejera ,lejera rau,timp ingrozitor de mult la dispozitie pentru niste activitati banale ) stateau si se distrau pe Yahoo Messenger sub privirile zambitoare ale sefilor .Deh,sunt mentalitati paguboase romanesti in care mereu ne vedem mai rai decat suntem !!Chiar crezi ca suntem hoti si lenesi Dora ?Eu nu cred asa .

Hai cã mai fãcut sã râd!
A fost o vreme, când ºi eu am muncit în strãinãtate...nu mult, vreo 4 luni....ºi nu am avut timp sã stau pe yahoo...ºi nici nu mi s-a pãrut "lejer"....
Acum, da...nu pot sã spun cã mã "spetesc"...ºi câºtigul este pe mãsura eforturilor! ªi nu pot sã fur...cã nu lucrez în producþie. Însã fie vorba între noi, o bunã parte din producþia de la noi din oraº...o gãseºti la marginea oraºului....o vând þiganii ºi nu numai....la negru!
Dacã ceea ce ai spus tu este adevãrat....firma respectivã, cu siguranþã a dat faliment!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:59

De la: Dorulet, la data 2009-05-12 12:39:02 Hai cã mai fãcut sã râd!
A fost o vreme, când ºi eu am muncit în strãinãtate...nu mult, vreo 4 luni....ºi nu am avut timp sã stau pe yahoo...ºi nici nu mi s-a pãrut "lejer"....
Acum, da...nu pot sã spun cã mã "spetesc"...ºi câºtigul este pe mãsura eforturilor! ªi nu pot sã fur...cã nu lucrez în producþie. Însã fie vorba între noi, o bunã parte din producþia de la noi din oraº...o gãseºti la marginea oraºului....o vând þiganii ºi nu numai....la negru!
Dacã ceea ce ai spus tu este adevãrat....firma respectivã, cu siguranþã a dat faliment!

Nu doar la o singura firma din occident am vazut asta ,la mai multe firme Dora .Una este Autodesk si nu ma astept sa dea faliment prea curand.Am si discutat aceste lucruri cu sefii de acolo care mi-au explicat ca un om,pentru a fi eficient ,pentru a da randament bun trebuie sa nu fie stresat ,trebuie sa fie relaxat si sa se simta lejer la locul de munca.Mie imi pare foarte logica aceasta chestie !La noi in schimb exista mentalitatea aia heirupista de Bumbesti -Livezeni in care omul este considerat masina si trebue scoasa din el si ultima picatura de vlaga.Bun,o faci azi,o faci maine dar randamentul omului se duce dracului .La fel se duc dracului si ficatul si inima omului dar astia de la noi prind greu chestiile astea si repeta mereu ca "nu muncim suficient dom'le ,romanii nu muncesc ca in occident".Huh ,capitalism prost inteles si lipsa de informatii

Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: