Info
x
Basescu
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 20:10
Subredule-mi placi (nu stiu de ce) asa ca nu o sa scriu nimic anti ,dar las-ai si pe altii sa aiba pareri si preferinte ,chiar daca nu-ti plac.Te salut si-ti spun un gind al meu {noi am mai polemizat pe acest site,nu?}
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 21:40
De la: kinga_reis, la data 2009-05-09 15:36:37oricum esti disperat.... ma rog nu cred ca avem ce discuta... FRUMOASO ! NU SINT DISPERAT ! ORICUM NU DUPA PRIETENE DE GENUL TAU ! INSASI NUMELE DE KINGA , SPUNE DESTUL DESPRE TINE , DAR ASTA ESTE O ALTA PROBLEMA ! CA IDEE ITI SPUN PENTRU ULTIMA OARA CA BASESCU VA PRINDE URMATORUL MANDAT , IAR VOUA , CELOR CARE IL BLAMATI NICI NU POT FACE ALTCEVA DECIT SA VA MUL:TUMESC !!! MAI MULTA POPULARITATE PENTRU UN PERSONAJ DE BASM PENTRU VOI !!!!!!TE ROG SA CONTINUI IN PROSTIA TA !!! VOTEAZA-L PE CRINISOR !!! ESTI CUMVA ALTFEL DE CUM CRED ???????SI STII CEVA ? LASA-L PE SUBREDUL IN PACE !!! ORICUM NU CRED CA BAGA IN SEAMA UN COPIL PROST SI RASFATAT CA TINE , DAR CARE INCEARCA MAREA CU DEGETUL ... IN FATA LUI CREDE-MA CA NU FACI FATA CU ALINTATURI SI ISTERICALE ESTE PREA SOBRU PENTRU O PERSOANA DE VIRSTA TA SI CU PREA MULT BUN SIMT SA ITI SPUNA CE MERITI ....
teo
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 22:20
Ce se intampla tot mai putini aplaudaci ????? o fi criza de vina ??????
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 07:35
va sarut si eu si va doresc o duminica faina
ei,vezi @subrezime ca primesti raspun la intrebarea ta ?@vasile :aplaudacii si oamenii de bine vor fi cam in aceeasi proportie : cam 33-35% ptr.unii si ptr.ceilalti...restul,din pacate ,se va distribui catre cei ramasi in cursa ! asadar,daca nu se-ntimpla vreo minune, in turul doi ii vom avea fata-n fata pe Geoana si Basescu....eh,scirba imi e ! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 07:49
in nici un caz geoana in turul doi,geoana nici macar nu va candida
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 07:53
buna dimineata,florine ! adica tu crezi ca-i pe post de "iepure" ? pentru cine ? dupa tam-tamul ala de la lansarea in cursa prezidentiala ? him....zau,ma-ndoiesc !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:17
De la: gabigabi, la data 2009-05-09 18:15:46mai da'tu esti orbete cind iti spun ca votez cu CRIN ANTONESCU ?de un an iti spun asta ! si vanea ti-a spus,dar tu o ti de'a puia gaia ! si da,esti taliban in gindire ! N-ai spus-o suficient de clar si de des, mamaita ... poate d-aia n-am retinut. Sau m-am mai rablagit si eu .... cine stie. Asa, boooon .... si de ce nu-l promovati fratilor pe Crin asta al vostru si-l injurati pe Base al meu ? Cine-i taliban ? Ma desemnati taliban pentru ca tin cu Base, este. Io ce sa va zic voua, cum sa va caracterizez pentru ca tineti cu Antonescu ? Ia, mai meditati voi nitelus, si tu mamaita si Vanea cel destept, la cat de civilizati sunteti voi nu la cat de marlan (alea, alea, sunt eu) In fine, mai citesc si mai postez ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:33
De la: tvikea, la data 2009-05-09 20:10:09Subredule-mi placi (nu stiu de ce) asa ca nu o sa scriu nimic anti ,dar las-ai si pe altii sa aiba pareri si preferinte ,chiar daca nu-ti plac.Te salut si-ti spun un gind al meu {noi am mai polemizat pe acest site,nu?} Mai Ikeatv, nu mai tin minte ce lupte zici tu ca s-au dat intre noi, dar nu te inteleg. 1) Pe de-o parte ii aplauzi pe cei care ma injura si pe de alta imi spui ca-ti sunt simpatic ... poate te lamuresti tu pe tine ce ai in cap, eu nu inteleg. 2) Imi spui sa-i las si pe altii sa aiba pareri si preferinte. Aici iar m-ai pierdut; cum as putea sa-i impiedic sa aiba orice pareri doresc ? In ce fel nu-i las ? 3) Lasa-i se scrie "lasa-i" nu "las-ai". As fi fost tentat sa cred ca e o greseala cum mi se intampla si mie si altora, dar am observat ca scrii mai mereu cu greseli d-astea legate de cratima. Ai ceva de impartit si cu cratima ? Pana la reaparitia ta eu nu te-am retinut ca fiindu-mi ostil ... nu m-ai impresionat cu nimic. Nici acum ... In final, m-ai salutat si mi-ai promis un gand al tau ... Care ? Sa nu-mi spui ca gandul asta e de bine pentru ca, din ce ai scris anterior, nu prea .... Hai, pa, sa fii sanatos si sa-ti mearga bine cu oricine ai tine dintre politicienii care ne umplu ecranele ! Chiar, cu ciine tii ?
Acum nu e momentul !
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:39
VOTATI SOARELE MAMII LOR DE BOLSEVICI!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:42
Eu votez soarele. Ma duc la plaja dupa ce ma culc sau invers
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:45
of,of...mai,mai ! pai cu cine sa voteze o "baba liberala" ca mine, subrezime,aaa? nu c'un liberal ? si de ce te miri ca-l criticam pe iubitelu',devreme ce acest topic a fost creeat special pentru el / vrei sa ne blamezi ca suntem
? na,ca ne tinem de coada lui ! de ce esti un "taliban' mai mult decit noi ?pentru ca,indiferent ce zice si face,tu-l creditezi in continuare ! adica ai un pic de fanatism in tine ; si un pic de intoleranta la adresa altor pareri ; si o violenta-n exprimare care echivaleaza cu un glont tras in directia opozantilor ! d'aia esti tu taliban si noi nu !....dar imi esti simpatic ! iata o contradictie de tip tvikea !
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:47
De la: gabigabi, la data 2009-05-10 07:35:50va sarut si eu si va doresc o duminica faina Ia o pastila de scarba... Liberalii nu ti-au facut scarba. In anii in care au fost singuri la guvernare, sprijiniti de PSD-isiti, nu ti s-a facut nici un pic de scarba ? Mamaita, ma ingrijorezi. Gabita, te-ai cam rablagit, mi se parea ca esti asa, o .... doamna detasata, finuta, culta la cap, .... si-mi vi acuma cu lesinatul ala de Crin Antonescu cum ca e preferatul tau .... Doamne fereste ! Ce dracu ai vazut la Crin asta ? Cand e vorba de Elena Udrea (despre care toti sugereaza ca si-o trage cu Basescu, ceea ce n-ar fi nici o smecherie daca ar fi asa, dar e o magarie ca se tot sugereaza chestia asta) sar toti mamelucii sa spuna ca ce face asta dom'le la Turism, ca iroseste banii, ca aia, ca ailalta, dar cand e vorba de alde Crin Antonescu nu se intreaba nimeni ce dracu a facut asta cat a fost ministru al tineretului si sportului ? Si tot asa .... O sa vedeti ca Nuti va face mai mult decat au facut toti paplecarii care s-au perindat pe la conducerea acestui minister sau agentii sau ce-o mai fi fost in trecut ... Dar pentru asta trebuie sa ai ochi sa vezi si sa reusesti sa-i desprinzi din cracii si tatele femeii asteia. Probleme, Gogule ? Atminteri, Gabita, imi ramai simpatica in tampenia ta....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:51
multumesc,la fel....puisorule fin,manierat si mai ales inteligent!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 08:54
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 09:37
CRINISORU'nu se pricepe la nimic,nu a facut nimic bun sau valoros,in schimb tata lenuta e tuta rau,nici macar nu are cu ce gandi,crinisoru' ofilit are neuroni,da' nu prea are inteligenta astfel incat mai bine i-ar face un transplant de neuroni lu' coana lenuta,base e cel mai pervers politician pe care l-a avut romanica de la argetoianu incoace[cu el si seamana,crud,razbunator si pervers],in schimb ca om e un pirat cu suflet negru si far'de caracter,inteligenta,culmea ca are dar nu a invatat s-o foloseasca in folosul celor ce-l votara,o foloseste tot negativ,io zic sa-l votam pe harap alb si scufita rosie
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 10:07
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-10 09:37:42CRINISORU'nu se pricepe la nimic,nu a facut nimic bun sau valoros,in schimb tata lenuta e tuta rau,nici macar nu are cu ce gandi,crinisoru' ofilit are neuroni,da' nu prea are inteligenta astfel incat mai bine i-ar face un transplant de neuroni lu' coana lenuta,base e cel mai pervers politician pe care l-a avut romanica de la argetoianu incoace[cu el si seamana,crud,razbunator si pervers],in schimb ca om e un pirat cu suflet negru si far'de caracter,inteligenta,culmea ca are dar nu a invatat s-o foloseasca in folosul celor ce-l votara,o foloseste tot negativ,io zic sa-l votam pe harap alb si scufita rosie Ba ce destepti sunteti voi, bucurestenii astia, cum le stiti voi pe toate, n-am pomenit .... Am observat pe la mai multi bucuresteni fitele astea de atoate stiutori in ce face Basescu, Udrea, Nastase, ala, allalaltu', dracu', lacu', ... Tu, Florine, de unde stii nenetoate astea despre Basescu, despre Crin ...? Vorba lui Cocosila ... pe ce te bazezi ? As mai sta de vorba dar, imi pare rau, tocmai trece prin padure pe la mine Scufita Portocalie si vreau sa schimb cateva vorbe cu ea ... Gabita, ramai cu repetentul tau ... vad ca nu mai ai nerv .... in fine ... sa fii sanatoasa sa vezi ca te inseli !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 10:56
alo,tataita,ai de grija bre cu scufoaia portocalie ca e vopsita,bre,ea de fapt e rosie,da's-a vopsit in portocaliu tocmai ca vazu' ca are priza mai mare la popor cu culoarea asta,io zic sa-i facem un transfer lui imparatu' verde in paradisu' galben pai,poate s-o trezi si maria sa din agonia in care traieste sufletelul domniei sale,dupa ce arunca ditamai hahalera de popor taman in infernu' kaki,talica ce zici,mai are suflu sa treaca pragu' in turu' doi sau ramane repetent precum crinisoru' ofilit din cauza ploii radioactive[sau teleactive]?
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 12:56
copil mic si rasfatat!
eu nu il admir pe base,dar din toti idiotii el e cel mai ok... desi nu o sa-l votez....ce zice numele meu? da sunt unguroaica! ai vreo problema cu asta? ei bine eu ma mandresc ,cu asta! din start am un atuu fata de tine! vorbesc una din cele mai grele limbi din lume ! |
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:01
oricum,ma incarez greu in decor.uitandu-ma la varsta medie.... eu sunt mult prea tanara... conflictul intre generatii... este normal
ce ma bucur ca nu am crescut in perioada comunista(dictatoriala mai bine zis). nu am creierul spalat ....
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:10
si ce merit????
se pare ca nici nu tu esti mai presus,atata timp cat ma faci proasta! domnilor,la varsta voastra mi-as ocupa timpul cu un sah,nu postand pe forumuri fel si fel de comentarii..... |
|
ciciro2004 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:30
Servus draga kinga, mult mai grav e ca voi de dupa generatiile comuniste aveti creierasele si mai spalate si asta datorita faptului ca locuiti intr-o Europa decadenta care nu face decat sa promoveze non-valorile si filozofia lui "implica-te cum vrei caci tot sclavul nostru esti!"
Adevarata libertate vine din spirit si atat timp cat aceasta nu ti-o poti expune public cand vrei si oriunde vrei in Europa si atat timp cat se pastreaza bogatia doar pt ceva state din vestul Europei,voi nu veti fi decat SCLAVI. SI SARACI MATERIAL SI SARACI SPIRITUAL! Anuleaza izvoarele false de informare si alimentare a gandirii tale si fa ceva pt cei din jur! lubeste si daruieste si astfel vei dobandi o comoara reala a sufletului atat pt viata aceasta cat si pt posteritate (eternitate) te pup |
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:51
De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 12:56:37copil mic si rasfatat! Fetito , nu te mai lauda cu limba cea mai grea (eu vorbesc limba japoneza si hindu dar nu ma laud !)ca iti spun direct , ca ungurii nu au si nu au avut niciodata PATRIA LOR !nu am nimic impotriva ungurilor , daca te referi la ce cred eu , avind in vedere ca , din punctul meu de vedere sint "tolerati si atit "Dar kinga , in romana inseamna cu totul altceva !si apoi nimeni nu ti-l baga pe git cu sila pe BASESCU !!!!Desi e clar ca va cistiga alegerile !fiecare voteaza ce vrea , si cum ii dicteaza constiinta !dar de aici deduc , ce mult se tem anumite personalitati , de a nu-si pierde posturile caldute , cind va fi , reales BASESCU !!!!!
teo
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:54
vezi ,deja o dai in extreme,'nu au avut patria lor'!!! au patria lor boule,nu am cum sa ma exprim altfel!!!!!
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:03
crede-ma ,stiu ce inseamna europa occidentala,de mic copil am calatorit mult si raman stupefiata pe zi ce trece de prostia ce ma inconjoara si de birocratia care se practica intr-o tara 'democratica' ,numita romania!
in privinta lui basescu ,eu nu am zis nimic pro sau contra,pur si simplu am scris modul in care eu ma duc sa votez,la care am primit niste reactii care .... nici nu stiu cum sa le numesc.... |
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:11
eu am cu ce sa compar situatia din romania! si daca ,inchidem ochii,cu totii la tot ce se intampla in jurul nostru , devenim sclavi,daca nu vrem sa devenim sclavi facem ceva sa schimbam aceasta situatie1 voi cei care ati ajuns la varsta pensionarii nu stiti ce inseamna sa vrei sa faci ceva si nu poti pentru ca ,nu exista o economie in romania,nu avem productivitate.noi suntem numai consumatori. cum sa faci o generatie desteapta daca tu ,generatia de dinainte nu ai lasat nici macar o fundatie,ca noi sa construim mai departe???
pe vremea lui ceasusescu toata lumea avea un job.... pentru ca asa trebuia... noi suntem sclavii? care merge in stainatate sa ne putem intretine aici..... mda suntem sclavii altora,pt ca alte tari ne pot aprecia valoarea!!!! investesc in noi.... de ce sa ma duc sa votez? pentru ce? pana cei din conducere nu sunt schimbati cu oameni mai tineri,nu o sa avem niciodata timp care sa ne permita sa ne gandim la valorile sentimentale....si spirituale!!! |
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:23
De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 13:54:21:sml-happy0044Asa , pentru cultura generala , cam cum se numea acea mareata patrie ungureasca ????Si aici ma refer la istorie , care v-a fost primul conducator in stat , ca noi l-am avut pe DECEBAL ! dar voi ce origini aveti ???de unde va trageti ????Dar mai bine stii ceva ? Leaga-ti o traista de git , umple-o cu pietre , si arunca-te in dunare !Stau si ma intreb , cind s-a prabusit avionul de la Balotesti , tu pe unde erai ????Dumnezeule , cit de prostuta poti fi !! Nu-l votezi pe BASESCU , sint de acord , dar sa scrii asemenea aberatii.......
teo
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:32
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 14:23:36De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 13:54:21:sml-happy0044Asa , pentru cultura generala , cam cum se numea acea mareata patrie ungureasca ????Si aici ma refer la istorie , care v-a fost primul conducator in stat , ca noi l-am avut pe DECEBAL ! dar voi ce origini aveti ???de unde va trageti ????Dar mai bine stii ceva ? Leaga-ti o traista de git , umple-o cu pietre , si arunca-te in dunare !Stau si ma intreb , cind s-a prabusit avionul de la Balotesti , tu pe unde erai ????Dumnezeule , cit de prostuta poti fi !! Nu-l votezi pe BASESCU , sint de acord , dar sa scrii asemenea aberatii.......
teo
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:33
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 14:32:25De la: teodor_el, la data 2009-05-10 14:23:36De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 13:54:21:sml-happy0044Asa , pentru cultura generala , cam cum se numea acea mareata patrie ungureasca ????Si aici ma refer la istorie , care v-a fost primul conducator in stat , ca noi l-am avut pe DECEBAL ! dar voi ce origini aveti ???de unde va trageti ????Dar mai bine stii ceva ? Leaga-ti o traista de git , umple-o cu pietre , si arunca-te in dunare !Stau si ma intreb , cind s-a prabusit avionul de la Balotesti , tu pe unde erai ????Dumnezeule , cit de prostuta poti fi !! Nu-l votezi pe BASESCU , sint de acord , dar sa scrii asemenea aberatii.......
teo
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:43
imi place cum gandesti
nu creierele au fost spalate atunci ci ele sunt spalate si acum,chiar mai mult decat atunci suntem sclavii sistemului (oriental sau occidental,masonic sau ateu,...) in state ai posibilitati mai multe si fiecare isi creeaza destinul,aici totul e posibil - dar la voi in Europa totul e planificat mascat - vi se vand gogosi - nu aveti voie sa aveti propria voastra industrie, de aia sunteti consumatori,sau mai bine zis ati devenit,dar si italienii sunt consumatori, si germanii si japonezii...vi se spune ce trebuie sa faceti dar intr-un mod mascat Europa incearca sa distruga America mascat prin jocuri ascunse, Europa a fost de milenii un teren al razboaielor,luptelor fratricide si al promovarii sclaviei moderne.La Bruxelles doar 10 state din UE au un cuvant greu de spus, restul nu au nici o valoare - imi cer iertare pt exprimarea urmatoare "prostilor inca nu vedeti in ce capcana ati cazut cu UE a voastra,cine va da sa mancati in Romania? - PLUS, BILLA, CARREFOUR, PENNY, LIDL,etc. Cine conduce Romania? Niste tradatori de tara, care va vand la FMI ca sa va dea sa mancati, si asa deveniti si mai indatorati si mai sclavi! TREZITI - VA! Aici cine nu poate sa isi castige existenta,doarme pe strada sau in cort sau in masina,dar e liber sa aleaga si sa se impuna pt binele poporului sau si nu e niciodata tributar sistemului - daca nu vrea sa munceasca sa nu mance! Imi place de tine, si eu stiu ceva limbi straine si am studiat ceva maghiara,am colaborat cu maghiari si sunt deosebiti, sunt roman cred la origine. invata sa faci real doar un vis realizabil - multi se arunca in valtorile destinului fara sa isi dea seama ca in varf ajung foarte putini,si neajungand acolo si totodata consumandu-si toata energia pot claca, multi si multe se prostitueaza pe aici, si la propriu si la figurat! American dream exista doar pt cei ce muncesc onest si nu doresc sa se imbogateasca. am un frate aici de ceva ani, e dator milioane de dolari, nu are liniste si nici nu va avea. va trebui sa acceptam sa traim si mai modest decat azi dar cel mai important e sa nu facem compromisuri in fata constiintei! cauta sa tratezi cu multa intelepciune tot ceea ce ti se ofera, chiar si de cei din casa ta,chiar si atunci cand se ofera cu buna intentie!Nihil Sine Deo! Te pup! O duminica faina |
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:56
ungurii au o tara chiar daca altora nu le place!
ungurii din Romania au tara romaneasca, acolo s-au nascut, e dreptul lor si acest drept este egal cu al tuturor celor ce s-au nascut in Romania!Nimeni nu va putea lua acest drept nici maghiarilor, nici tiganilor sau altor grupuri etnice nascute in tara noastra, si romanii sunt un popor destul de tolerant,dar unii abereaza,exagereaza... DAR, nu spune totdeauna cu glas tare tot ceea ce gandesti! Nici macar preotului / pastorului tau ci doar lui Dumnezeu! Fii inteleapta! te iubesc, bye |
|
|
|

? na,ca ne tinem de coada lui ! de ce esti un "taliban' mai mult decit noi ?pentru ca,indiferent ce zice si face,tu-l creditezi in continuare ! adica ai un pic de fanatism in tine ; si un pic de intoleranta la adresa altor pareri ; si o violenta-n exprimare care echivaleaza cu un glont tras in directia opozantilor ! d'aia esti tu taliban si noi nu !....dar imi esti simpatic ! iata o contradictie de tip tvikea !
eu nu il admir pe base,dar din toti idiotii el e cel mai ok... desi nu o sa-l votez....
Fetito , nu te mai lauda cu limba cea mai grea (eu vorbesc limba japoneza si hindu dar nu ma laud !)ca iti spun direct , ca ungurii nu au si nu au avut niciodata PATRIA LOR !nu am nimic impotriva ungurilor , daca te referi la ce cred eu , avind in vedere ca , din punctul meu de vedere sint "tolerati si atit "Dar kinga , in romana inseamna cu totul altceva !si apoi nimeni nu ti-l baga pe git cu sila pe BASESCU !!!!Desi e clar ca va cistiga alegerile !fiecare voteaza ce vrea , si cum ii dicteaza constiinta !dar de aici deduc , ce mult se tem anumite personalitati , de a nu-si pierde posturile caldute , cind va fi , reales BASESCU !!!!!
vezi ,deja o dai in extreme,'nu au avut patria lor'!!! au patria lor boule,nu am cum sa ma exprim altfel!!!!!