Info
x
Basescu
|
ade_andrei 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 11:07
===============simona senzual face streaptease pentru un important om politic================= www.urlz.ro/senzua
|
|
SORELL 2 mesaje Membru din: 21/05/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:48
Important e ca starneshte atatea patimi...chiar nu imi pot da seama daca e bun sau rau Presedintele Basescu...dar cu un singur lucru sunt de acord....ca antenutzele la ordinul lui Felix_Voiculescu...il mitraliaza din orice pozitie si pe el si pe EBA....asta e vizibil de foarte departe.......................
|
|
beke_emil 13 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 13:19
Se pare ca nu cunosti aprecierile cancelariilor celorlalte tari europene.Ar fi fost bine sa vezi cum a fost tratat acest INTRIGATOR de catre prasedintii celorlalte tari la intrunirea din aceasta primavara de la Strasburg.El nu afost bagat in seama, a fost marginalizat de toti.Acesta este de fapt idolul tau. Sunt ferm convins o ai ca idol si pe inculta de ficasa. Vai de capul vostru!!!!!.
|
|
9am052815 7 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 15:03
CAT DE MULTA DREPTATE AI ! AS VREA SA FII INTELES DE MINIM 51% DINTRE ROMANII VOTANTI. PENTRU A -I AJUTA, ADAUG O DEFINITIE POLITICA CU LOGICA F.S.N-ISTA PLINA DE ADEVAR ,PRIVIND CELE MAI PUTERNICE PARTIDE ,CARE AU GUVERNAT PANA ACUM SI GUVERNEAZA SI AZI TARA : BASESCU= P.D.L= Partidul De Lichele si GEOANA= P.S.D= Partidul Saraciei si Disperarii. AU ACELEASI MIJLOACE ELECTORALE : Mint; Fura si Inseala POPORUL SI TARA . ..........De la N. Multumitu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 15:22
Doamne @darkule si el n-are grupul lui de interese ? de unde crezi ca a aparut apartamentul fie-sii din baneasa ; nu-i facut"cadou" de Popoviciu ? ca sa nu mai zic de "interesul "ala blond si frumusel cu care pleaca-n vizite de lucru ?! ....dar nu legile ne lipsesc noua ,ci oamenii de bun-simt,corectitudine ,care sa le si aplice ....asta-i marea noastra problema : calitatea umana care se tot duce la vale si n-are cine s-o stopeze ,caci si el este tot de factura proasta !...
|
|
9am052815 7 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 16:48
De la: goaaddict2003, la data 2008-10-06 01:07:44Dracusor, se scrie "as zice", nu "a-si zice", cum scrii tu. Singura persoana manipulata, indoctrinata si cu un creier mic spalat esti tu, care-l vezi numai pe idolul tau, caruia imi e si scarba sa-i scriu numele. Basescu e un grav accident istoric, e o rusine pentru tara asta, e un hot ca toti hotii, care striga "hotii" si care are de partea sa o serie de procurori portocalii si o serie de persoane dubioase precum Cocos, Bucsaru, Costanda ori Casuneanu. Iar PDL-ul sau este un partid de caraghiosi, de la blonde care cred ca Norvegia e in UE si vor sa fie ministri pe probleme de integrare europeana, la altii cazuti in cap si figurat si la propriu, gen Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Sa mai zic de hotul de Berceanu, de Stolojan, care e un veritabil traseist politic. |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 18:59
BAI FRATICULE U CRED CA ESTI PRIMUL CAZ DIN ROMANIA CARE S-A IN FESTAT CU VIRUSUL GRIPEI PORCINE !!!!!!!!DUTE LA DACTOR SA TE BAGE IN CARANTINA .......ORI NU AI GRIPA PORCINA CI ESTI DE-A DREPTUL PORC???!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 22:42
dute ma si trage apa ca baseste!
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 23:27
De la: dark1secret, la data 2009-05-23 08:56:05TRAGE APA CA BASESTE !De la: gabigabi, la data 2009-05-23 06:47:32intrucit l-am votat si deci am asteptat sa faca ce a zis ,am fost foarte atenta la el si,ca si tine,mi-am pus aceeasi intrebare :ce as fi facut eu ? intii si-ntii as fi lamurit tot ce mi se imputa ,ca sa nu dau loc la interpretari ; nu mi-as fi dinamitat coalitia ; nu mi-as fi criticat zi si noapte premierul si guvernul sau ; daca vreau intr-adevar sa fac ce mi-am propus voi folosi persuasiunea si nu ciomagul caci, cine m-ar mai sustine in acest caz ?!
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:09
De la: SORELL, la data 2009-05-23 12:48:46Important e ca starneshte atatea patimi...chiar nu imi pot da seama daca e bun sau rau Presedintele Basescu...dar cu un singur lucru sunt de acord....ca antenutzele la ordinul lui Felix_Voiculescu...il mitraliaza din orice pozitie si pe el si pe EBA....asta e vizibil de foarte departe....................... Circ! Vai ce se cearta baietii astia intre ei dar cand este vorba sa voteze o lege in parlament merg la fix mana in mana si sunt uniti in cuget si simtiri. Este si firesc sa se prefaca ca se cearta...Cum altfel se poate realiza visul fostelor structuri comunisto-securiste de a avea toata scena politica in mana lor, jucandu-se de-a puterea si opozitia intre ei? PNTul s-a dus(Base a avut un rol important aici),mai ramane PNLul si gata, treaba este rezolvata,RAMAN DOAR EI ! Puneti si voi umarul baieti sa ajutati FSNul sa fie si de dreapta si de stanga,si pe la centru daca asa vrea poporul,si la putere si in opozitie ,si presedinte,si guvern ,si parlament si daca este posibil IN FIECARE INSTITUTIE SA AVEM UN COMISAR FSN. Hai ca avea dreptate Brucan referitor la cei 80% stupid people ,sunt exact cei care voteaza FSNul si partidele satelit ale frontului! Va suparati pe PDL votati PSD !Va suparati de PSD votati PDL! Alegem presedine ?Sa alegem ,dar doar intre Geoana si Basescu,ca ei sunt reprezentantii FSNului.Restul sunt "actori de mana a doua", "repetenti", etc si nu va plac!Huh...
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:30
De la: 9am056627, la data 2009-05-23 18:43:55BUNA SEARA Buna dimineata bade! Mai nene, de ce te superi asa daca cineva spune ceva de rau de Base?Esti ruda cu el sau asa intelegi tu democratia ?! .Hai mai nene sa discutam clar : 1)De ce pana mea "ne duceam toti la vale de nu ne vedeam" daca nu era Base presedinte?Iti place tie cum suna chestia asta ?Poate stii tu ceva si nu ne-ai spus .Hai ca sunt tare curios de ce ne duceam la vale fara Base?Crezi ca in lipsa de scandaluri se sinucidea populatia Romaniei? Crezi ca fara alianta PSD-PDL se ofilea tara?Te gandesti cumva ca un presedinte care nu spune de "gaozari" sau "tiganci imputite",care nu acuza in stanga si in dreapta fara dovezi si care nu talhareste femei ca sa le ia telefoanele mobile dadea o imagine nasoala tarii in strainatate?Hai,uimeste-ma cu lamuririle tale !2)De ce spui ca nu a putut sa faca MAI MULTE ?Vezi ca incerci sa ma pacalesti !Nu a facut NIMIC,ce sens are deci sa spui ca "nu putea sa faca mai mult".Daca tu imi spui clar ce a facut Base (nu injuraturi sau declaratii demogogice ci actiuni concrete) atunci eu iti dau premiul de cel mai bun ideolog Basescian... 3)Populatia NU A VRUT GUVERN PSD-PDL iar marea majoritate a celor care au votat cu PDLul AU CREZUT CA VOTEAZA IMPOTRIVA PSDului!Daca ai cat de cat memorie iti poti aminti declaratiile din campania electorale date de alde Boc,Stolo sau Base in care acuzau PNLul de alianta cu PSDul si de tradare a intereselor de dreapta ale aliantei DA.;) 4)Ce anume a facut in criza asta ca sa ne fie bine?Te referi la imprumutul FMI pe care il vom plati scump ?Te referi la impozitul forfetar care va distruge economia?Te referi la fondurile absurde date lui Nuti Udrea ca sa se joace de-a minstreasa in conditiile in care turismul romanesc este aproape in totalitate privatizat ?Te referi la faptul ca presedentia are bugetul cu 400% mai mare ?Te referi la faptul ca au scos chipurile peste 100 de taxe dar firmele platesc MAI MULTI BANI ?Ce ai vrut sa spui cu afirmatia asta ciudata a ta ?Ai crezut ca nu te intreaba nimeni si ca ramane asa? 5)De ce trebuie sa aiba Base puteri mai mari prin constutie ?Vrei republica prezidentiala ?La ce bun ?Base oricum se comporta ca si cum are deja republica prezidentiala .Se baga si peste parlament,si peste justitie,si peste guvern...ce vrei sa-i dai mai mult decat deja si-a luat? 6)Cu tara de tembeli ai oarecum dreptate insa nu ai spus totul ,cei mai periculosi tembeli sunt portocalii. |
|
Alxdava2004 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 13:45
tie sigur iti trebuie o bomba
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:18
o bomba portocalie!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:35
De la: SORELL, la data 2009-05-23 12:48:46Important e ca starneshte atatea patimi...chiar nu imi pot da seama daca e bun sau rau Presedintele Basescu...dar cu un singur lucru sunt de acord....ca antenutzele la ordinul lui Felix_Voiculescu...il mitraliaza din orice pozitie si pe el si pe EBA....asta e vizibil de foarte departe....................... Cu ajutorul ligailor:Ciutacu,Cristoiu,Gadea,Mircea Badea,Valerian Stan.Apropo,oare cine l-a facut profesor pe acest ipohimen?Daca sunt multi ca el sa ne mai miram ca scoala romaneasca a ajuns ce a ajuns. Apropo,zilele trecute un cunoscut al meu,profesor de matematica,mi-a marturisit ca a renuntat de a mai da meditatii datorita a doi elevi de clasa XI-a!!!!!!ce i-au fost recomandati sa-i mediteze,dar ei nu stiau tabla inmultirii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:44
TE INTREBI PROBABIL RETORIC DE CE LUMEA MAI CRED ANTENELE LUI VOICULESCU SI REALITATEA LUI VANTU NU ??? LUMEA E PROSTITA DE ATATA INFORMATIE PROASTA SI CEI NAIVII CRED PT CA EI SUNT INVATATI SA CREADA CE SPUNE TELEVIZORUL.......ASTA E TARA ASTIA SUNTEM CU TOTII VOTAM !
ADEVARUL E CA DACA BASESCU NU S-AR FI BAGAT SA STARPEASCA SMECHERIILE ACESTOR MAFII AR FI FOST UN PRESEDINTE BUN LAUDAT SI OK,DAR CUM A INCERCAT SA SCHIMBE CEVA IN TARA ASTA AU INCEPUT SA IASA SMECHERII SA SE COALIZEZE INTRE EI SI AU UITAT MOMENTAN DE RIVALITATI UNINDUSE TOTI SA SCAPE DE BASESCU........DAR POATE NU VOR AVEA SANSA ASTA SI POATE VOM TRAI SI NOI IN-TRO SOCIETATE MAI CURATA FARA ATATA CORUPTIE SI MITA. ORI UNDE TE DUCI DACA NU AI BANU MAI BINE STAI ACASA CA TOT AIA SE INTAMPLA SI CE E MAI RAU E CA CINE VREA SA AJUTE IN SPETA BASESCU E CATALOGAT DE CATELUSI DREPT DICTATOR,SMECHER,SI TOATE ALEA ...PROBLEMA FUNDAMENTALA IN ROMANIA E CA NIMENI NU ASCULTA IMNUL DESTEAPTATE ROMANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:48
BAI NEA COMUNISTU U SA DAI LECTII DEABEA DUPA CE AI SA INVETI ABC DEMOCRATIEI SI DUPA CE AI SA INTREBI PE ALTII CE INSEAMNA UN CURS VALUTAR CAT MAI STABIL SI MULTE ALTELE ESTI VARZA NENE IA DE TE CULCA MOSULE !!!!!!!!!!!!!!!!111
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 18:45
"ce vrei sa i se dea mai mult din ce si-a luat ?" intrebi tu @vanea ,dar e periculoasa intrebarea ta,intrucit le poate da idei Democratice sustinatorilor portocalii : vreo 25 de ani de mandat ! atit a domnit in mod democratic si ceausescu,nu-i asa 9am si nu stiu cit !?
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 18:51
De la: vaneamarin, la data 2009-05-24 09:30:32De la: 9am056627, la data 2009-05-23 18:43:55BUNA SEARA CHIAR PORTOCALII , SAU DUDELE CARE DORESC ..........SAU POFTESC CIOLANUL ????????????
teo
|
|
prietenn 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 18:52
Nu-mi place sa intru in discutie pe probleme politice, dar, in lipsa altei distractii, in singura zi din saptamana in care lucrez numai 8 ore, adica duminica, citesc discutiliile de pe forumul 9am. Opinii interesante la acest subiect, pro sau contra domnului presedinte in functie, organizate cam haotic, cu prea multa patima si mai ales, din partea unora, fara nici-o toleranta pentru interlocutor. Unii combatanti isi expun cinstit si transparent parerea lor, cu argumente considerate de dumnealor imbatabile. Altii au o expunere care suna mai curand ca un text dupa dictare. Altii pur si simplu injura si dau impresia ca nici ei nu stiu concret de ce.
Si toate astea pentru un subiect banal: Basescu. Pana in '89 am auzit un singur glas care ne spunea ce trebuie sa facem, in toate domeniile, in toate specialitatile. Dar pana si acel glas mai facea cate o dare de seama in fata unui forum teoretic mai puternic decat el. Si uneori mai auzea si critici. Din 2004 mai multe glasuri ne spun ce trebuie sa facem si, peste ele, se ridica un singur glas, mai puternic si mai priceput decat toate celelalte in toate domeniile si toate specialitatile. Si daca altul incearca sa strige mai putenic, este redus la tacere. Ianinte constitutia dadea presedintelui mai mult sau mai putin ales puteri depline, puteri de presedinte jucator. Acum, constitutia mai taie din puterea presedintelui, dar avem tot un presedinte jucator. In definitiv la modul in care se respecta legile, de ce s-ar respecta constitutia... Si, cea ce e cel mai interesant, aproape toti aceia care-l lauda pe presedinte, il lauda tocmai pentru depasirea atributiilor constitutionale. Ianinte, toate institutiile statului erau aservite puterii prezidentiale, pe fata. Dar cunosc si cazuri in care dispozitii ale presedintelui n-au fost duse la indeplinire datorita unor chichite judiciare sau datorita taraganarii legiferarii in parlamentul de atunci. Acum, toate institutiile statului au dreptul oficial sa spuna ca sunt independente. Dar real .... daca presedintele se pronunta la televizor cu privire la vinovatia / nevinovatia cuiva, cum poate tov. judecator sau procuror sa spuhna altceva? Probe? Ce sunt alea probe? Doar si la ziar si la TV s-a spus ca .... Ce probe mai trebuie? Nu vedeti ca si presedintele spune .....? Ianinte securitatea, aservita presedintelui, asculta toate telefoanele, spun istoricii moderni ... (in paranteza fie spus, daca analizezi tehnica de care dispunea si personalul necesar, oricat de orbit de ura ai fi iti dai seama ca era imposibil sa asculte mai mult de 1%. Si tot in paranteza, daca te uti prin dosare mai vezi si aprobari ale magistratilor pentru ascultare, date inainte de inceperea ascultarii ..). Si tot securitatea avea informatori care turnau tot ce se putea turna, informatori pusi acum in mod exemplar la stalpul infamiei, in baza dosarelor care inca mai exista ... daca mai exista. Acum securitatea, coordonata de presedinte si cu o tehnologie la nivel mondial, nu mai asculta pe nimeni. Oamenii vorbesc linistiti la telefon, fara grija ca vor fi ascultati. Nu este necesar sa fie ascultati. Totul se inregistreaza, cuvant cu cuvant si, motoare de cautare analizeaza convorbirea si alerteaza personalul de veghe atunci cand subiectul este interesant. Si de ce mai este nevoie de aprobare pentru ascultare, daca nimeni nu este ascultat? Si nici informatori nu mai sunt. SRI culege informatiile prin milioanele de angajati infiltrati in toate domeniile, daca informatori nu exista, nu? Normal, informatiile sunt utilizate numai de anchetatori si justitie, inclusiv de anchetatorul suprem si justita suprema intruchipate in cel mai mare jucator politic al Romaniei. Ianinte trebuia sa il lauzi pe presedinte ca sa ai o situatie buna, daca altfel nu erai capabil. Erau si unii care-l criticau (gen Dienscu, Balndiana, Cornea, Maurer, Manescu, Brucan, Iliescu si altii). Si au fost pedepsiti crunt, unii primind chiar domiciliu fortat, cu securist la poarta. Altii, la care se puteu proba infractiuni de drept comun erau inchisi. Acum daca il lauzi pe presedinte, cel mult te face ambasador sau castigi o licitatie .... Iar daca il critici, nu ti se intampla nimic. In definitiv fiecare roman are pe constiinta cel putin o fapta care poate fi interpretata ca infractiune de drept comun. Si chiar daca nu poate fi probata, are grija presa si presedintele sa nu se poata sterge stigmatul cel putin atata timp cat incriminatul mai traieste. Ianinte presedintele avea o familie implicata in viata politica, cu o sotie viceprimministru, un fiu primsecretar de judet, o fiica directoare de institut, un alt fiu fizician. Nu stiu ce averea aveau copii, ca n-a aparut in presa nici-un castel si nici conturi fabuloase. Iar vila prezidentiala am inteles ca nu era proprietate, la fel ca obiectele de pe acolo care aveau cam toate eticheta de inventar. Mai erau niste frati ai presedintelui prin functii destul de importante. Acum presedintele are o familie care, cu o exceptie nu se implica in viata politica. Dar copii muncesc enorm, reusind in numai cativa ani sa depaseasca milionul de euro. Muncesc mult - sunt platiti bine. Din propria decalaratie a unei fiice rezulta un salariu de 7000 lei/luna, program de 4 ore, in care "introduce niste date intr-un calculator", date foarte importante probabil la un asemenea salariu (dragi operatori de calculator, daca n-aveti macar un salariu de 7000 lei la 8 ore de munca, dati-va demisia, nu sunteti platiti la adevarata valoare. Dragi notari de comune, daca nu va puteti lua un apartament de 800000 de euro din venitul de 5 ani, reanalizati preturile). Mai exista si un frate cu o foarte mare putere de convingere, daca a convins el niste birocrati incuiati sa-i concesioneze niste biete hectare fara licitatie ... Nu stiu ce au gaozarii cu el de-l critica in presa ... Vila prezidentiala este tot a statului, fara nici-un dubiu. Restul caselor prezidentiale, nu stiu. Pasaricile si gaozarii din presa vorbesc multe si chiar aduc ceva probe. Dar pana nu se pronunta justitia, care nu are voie sa ancheteze pana la sfarsitul mandatului prezidential, nu e nimic de spus. Iar pana atunci se prescrie. Ianinte, presedintele megaloman a vrut ca Romania sa aiba o flota puternica de pescuit oceanic. O ineptie pe care a corectat-o radical guvernarea ulterioara, cu largul sprijin al unui viitor presedinte. De multe ori m-am intrebat: Cine hotaraste (cu adevarat) cat de nesimtite sunt salariile unora, cine hotaraste cat poate munci un pensionar, cine hotaraste cand sunt sau cand nu sunt bani pentru majorari masive de salarii, cine construieste poduri si sosele, cine ne da grau, cine aduce turisti, cine mareste productivitatea, cine prinde coruptii de termopane, cine ne arata cu degetul pe cel care s-a imbogatit prin furt si pe cel care s-a imbogatit cinstit, cine ne spune cum sa muncim pamantul, cum sa obtinem recolte bogate, cui sa vindem si cui sa nu vindem, cine ii demasca pe mogulii de presa, pe pasarici si gaozari, cine ne spune ca traim bine chiar daca nu ne dam seama? Eu nu stiu, poate stiti dumneavoastra. Tot ce stiu este ca, dupa cat se pare, mergem inainte. Ne apropiem cu pasi repezi de ce era inainte ... Mai sunt multe de spus, unele chiar de bine, dar as incalca traditia presei postrevolutionare daca as vorbi si de lucruri bune. Si n-am de gand sa scriu un roman. Vreau numai sa-mi cer scuze pentru timpul pe care vi l-am rapit, daca ati avut curiozitatea sa cititi pana la sfarsit aceste randuri. Imi cer scuze si celor care au alta viziune decat mine asupra lucrurilor si ii asigur ca as dori foarte mult sa ma insel si lucrurile sa mearga in alta directie. P.S. Nu am spus nimic despre alti politicieni, ca sa nu depasesc tema de discutii. Noi succesuri!
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:04
Pentru prietennn "Ce sa-ti spun decit FELICITARI !!!!!!!! AI DREPTATE , DAR TE VEI TREZI LUAT IN " COLIMATOR "" DE CEI ANTI BASESCU !!!!!! DE CE OARE ????? PENTRU CA AVEM DREPTATE..........
teo
|
|
amy_dea_bv 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:08
adevarul e ca a facut"multe" Basescu asta,dar pt el nu pt noi
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:22
@prietene ! ce-ai scris tu si ce s-a inteles ! mare-i gradina ta,doamne !
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:42
RASPUNSUL MEU PRELUAT DE PE BLOGUL PRINCIPELUI RADU CATRE UN BLOGER COLTOS, CAINOS
{ 12 } ROMEO TARHON { 4 } Al Dumneavoastra Milud Regensohn Andrada Bogdan, vad ca nu te-a bagat nimeni in seama… Ti-ai schimbat si tu numele pe cale administrativa sau e numele de scena ? Ca daca nu ne spuneai ca esti “…un om inca tinar… ” credeam ca am gasit androginul primordial. ” … cred cã optimismul e doar o premisã insuficientã pentru victorie… ” ne spui foarte convins. Eu as completa cu sinceritatea, ca prea ne-au mintit toti in ultimii 20 de ani. Si faptul ca d-l Radu Duda ne abureste cu tot felul de nume si de titluri, niciodata doua la fel, nu ti se pare ciudat ? Eu cred ca daca e asa frumos si destept si devreme acasa, ar fi avut sanse mai mari ca independent decit ca apendice al fostei Case Regale a Romaniei. Si daca tot se plinge ca ex-regele Mihai e strimtorat si nu-i da bani de banner-e , poate eram mai darnici daca il stiam plebeu de-al nostru. Tu cit i-ai dat ? Stimate “Al Dumneanoastra Milud Regensoln”, Nu stiu daca numele sub care postati comentariiile Dumneavoastra acide este autentic sau un pseudonim, dar stiu ca sunteti un om frustrat, un „roman” inrait si, probabil, veniti genealogic din stirpea unor inaintasi stramutati pe aceste meleaguri, adusi de vreun puhoi de nevoi, sau de prigoniti de vreun razboi, gasind loc pe acest petec de pamant si in inimile acestor romani primitori, sa isi faca salas si sa lase urmasi, printre care si pe… „al nostru (contemporan) Milud Regensohn”, cel care a gasit usa deschisa la acest forum primitor si o admirabila ospitalitate, o nemarginita ingaduinta la titularul acestui blog. Si mai stiu, eu si multi alti cititori ai comentariilor, faptul ca sunteti mai in varsta, „format” deja, aproape imposibil de reconditionat mental, de recuperat spiritual, de reciclat ideologic. Doar psihologic, macar psihologic va mai puteti ameliora, chiar vindeca de cinismul maladiv, de ura (controlata, lucrata, dedicata…) pe care o varsati din propria Dumneavoastra glanda(!) cu venin pseudoistoric, revansard, exclusivist, negativist, extremist, radical si ridicol…alimentat, as jura, de la rezervorul (in)epuizabil al “ex”-tribunului(!) Vadim, al carui „ex-caprar”, „ex-plotoner” sau ex-„locotenent” pareti ca (inca)sunteti (din reflex). Abuziv de „guraliv”, ironic, draconic, sacaitor, provocator, incisiv, subversiv, coltos, alunecos…Aveti, stimate si venerabile domn, o repetitivitate obositoare, agasanta, va invartiti in propriul Dumneavoastra cerc ideatic stramt, ca un lat incomod, va autoflagelati mental, viciat de prejudecati, de idei preconcepute, de tare vechi si noi, de complexe…, va sufocati in propria Dumneavoastra atmosfera si, din disperare, incercati sa va faceti auzit, important, pretios…, dar, fiindca va este teama de singuratate, vreti sa fiti luat in seama: intotdeauna mai exista o speranta, o sansa sa vi se intinda o mana, sa vi se depuna un sarut pe lacrima, sa vi se daruiasca un zambet, un gand bun… Deschideti-va inima si aripile, venerabile „vecin” de blog, spuneti-ne durerea cea adevarata, haideti sa plangem impreuna, sa ne strigam disperarile si sa ne rugam impreuna bunului Dumnezeu pentru ai nostri, pentru insine si mai ales pentru tara! Nu mai fiti sceptic, nu va mai indoiti, nu mai blamati, nu mai huliti!i Nu va sfiiti sa ne aratati adevaratul suflet, sa scoateti la lumina ceea ce inca este sanatos, bun, curat, necontaminat… acolo, launtric, in taina suferintelor vechi si noi, nevindecate! Avem mai mult ca niciodata nevoie - o nevoie existentiala, unii de ceilalti. Am convingerea ca stiti, simtiti aproape la fel si ca nu va vine sa credeti: exista minuni, exista si oameni minunati care nu va resping, ci va cheama, va asteapta, va intind cu omenie si sinceritate mana si nu va vor uri, nu va vor dispretui daca ii veti certa suparat, cu intelepciune, cumpatare si blandete, ca nu gandesc, nu simt si nu sunt intocmai ca D-stra, ci doar seamana, fiind tot oameni.Oameni… ADAUGA UN COMENTARIU |
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:42
CE FACI FETITO GABIGABI VII DE PE CENTURA LUI ANTONESCU ? NU ESTI OBOSITA / MAI POTI SCRIIE ASA TAMPENII ?????????DUTE FATO POATE MAI AI CLIENTI SI PIERZI BANNNNNNNNNNNNNI !!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:45
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 19:22:59 MADAM GRADINA E MARE SI NE INCAPE PE TOTI !LOCUL TAU UNDE E !!!!!!!!!!!!!POATE LA GRADINA DIN ........... DUTE SI PUPA POALA LUI GEOANA COMUNISTO !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:47
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 19:22:59 MADAM CE POZA TI-AI TRAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ADEVARATA DEMOFUFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 02:33
De la: amy_dea_bv, la data 2009-05-24 19:08:00adevarul e ca a facut"multe" Basescu asta,dar pt el nu pt noiINTR-O TARA DEZBINATA,EXCROCUL ESTE IMPARAT
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:45
Vorba lui Teodor >>>>>Pentru prietenn "Ce sa-ti spun decit FELICITARI !!!!!!!! AI DREPTATE , DAR TE VEI TREZI LUAT IN " COLIMATOR "" DE CEI PRO I BASESCU !!!!!! DE CE OARE ????? PENTRU CA AVEM DREPTATE..........
PS:Teodor,erai obosit rau cand ai citit textul postat de Prietenn? |
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:17
De la: 9am056627, la data 2009-05-24 17:48:46BAI NEA COMUNISTU U SA DAI LECTII DEABEA DUPA CE AI SA INVETI ABC DEMOCRATIEI SI DUPA CE AI SA INTREBI PE ALTII CE INSEAMNA UN CURS VALUTAR CAT MAI STABIL SI MULTE ALTELE ESTI VARZA NENE IA DE TE CULCA MOSULE !!!!!!!!!!!!!!!!111 Mai 056627, tu pari un om simplu dupa vorba,dupa port,un basescian onest cu gaini in curte,cu pruni,un familist bun si un om de nadejde pentru tara asta...Nu vrei tu insa sa incerci sa mai pui cate o virgula,cate un punct ,cate ceva care sa ajute omul sa inteleaga ce dracu' vrei sa spui? Oricum,hai sa-ti zic pe limba ta basesciana ca poate astfel imi raspunzi la intrebarile puse intr-o postare anterioara... Deci,nu ca zic dar vreau sa spun... Am inteles ca il iubesti pe Base si ca simti un fior de placere cand asta se lupta cu mafia pe la TV ,nu am inteles insa de ce te superi daca cineva iti spune altceva decat vrei tu sa auzi ? Asa esti tu si in mediul tau natural ,mereu intolerant?Spune cinstit,iti bati nevasta si copii daca esti prost dispus?!Te crezi un fel de Base fata in fata cu tiganca imputita sau gaozaru'? Bai "0 si ceva" ,esti pe un forum aici nu in curtea ta!Acu' hai sa trecem la problemele tale profunde ridicate .CA CAre este treaba cu cursu' valutar stabil?!Are Base un curs valutar stabil si aceasta realizare nu a fost data publicitatii fiind cunoscuta doar de un numar redus de initiati in finante din care faci si tu parte? .Ai vrut sa zici ceva care sa ma uimeasca ?Bai 0566etc ,ma complexezi daca mai faci asemenea analize economice pertinente. Trebuie sa ne iei usor nene, nu sa ne dai direct astfel de profunzimi coplesitoare CA CUrsu valutar stabil al lui Base....Vezi ca te pun astia in locul lui Pogea daca isi dau seama cata meserie cunosti pe linie de mecanisme economice....
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:22
@9amsinustiucit : te-ai suparat atit de tare pe mine spunind de cei 25 de ani "democratici ",incit ai dat-o-n bilbiiala logicii ? asadar,ori vin de pe "centura lui Antonescu ",ori "pup poala lui Geoana " ??!! ....hotaraste-te ,ca sa stiu ce sa fac ! dar ,mai portocaliilor fanatici,absurdul in care traim este evident,caci : o treime din populatie,voteaza cu PSD.ul din dor de Comunism....a doua treime cu PDL.ul din dor de'o MINA FORTE....ultima treime e-mpartita intre ceilalti :liberali,monarhisti,vadimisti si ce'o mai fi ! si toti astia nu sunt decit ~40% ....in rest,e tacere ! deci ,intrebare : ce legatura este intre democratia pe care bateti atita moneda si MINA DE FIER care,combinata cu dorul de comunism ,va da nastere unei frumoase epoci de aur? .... nu-i asa ,comunistule care esti si nu sti ca esti ?!
|
|
|
|

..asa ca, omul are pete pe cazier,in mod clar,de care se fereste,ca noi toti..Insa,eu cred ca e mai important faptul ca a vrut sa faca ceva pentru tara,chiar si asa,iar lucrul asta nu il neaga nici macar cei mai mari dusmani ai sai. A identificat in mod corect punctul cel mai sensibil,care este justitia,si de la care pleaca toate problemele din Romania si a incercat sa faca schimbari majore acolo.A si explicat,daca imi amintesc corect, ca nu este suficient ca o tara sa aiba legi, ci ele mai trebuie sa fie si aplicate,altfel totul e doar praf in ochii amaratilor care casca gura la parlamentarii care planifica afaceri personale,citesc ziare,dorm sau joaca jocuri pe telefoanele mobile,in timp ce se voteaza hotararile care ne-au transformat intr-o republica semi-bananiera. Drept raspuns,aceiasi parlamentari l-au acuzat ca si-a depasit atributiile functiei si au incercat sa il dea jos de la conducere.Ai uitat votul celor 300 nu-stiu-cati, atunci cand incerca sa inceapa reformele?Tii minte,cand si-a luat dobitocul ala de Gusa,mare iubitor de rusi, pumni dupa ceafa de la oameni?..
,sunt exact cei care voteaza FSNul si partidele satelit ale frontului! Va suparati pe PDL votati PSD !Va suparati de PSD votati PDL! Alegem presedine ?Sa alegem ,dar doar intre Geoana si Basescu,ca ei sunt reprezentantii FSNului.Restul sunt "actori de mana a doua", "repetenti", etc si nu va plac!Huh...
CHIAR PORTOCALII , SAU DUDELE CARE DORESC ..........SAU POFTESC CIOLANUL ????????????
@prietene ! ce-ai scris tu si ce s-a inteles ! mare-i gradina ta,doamne !