back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:56

De la: gabigabi, la data 2009-05-25 08:22:32@9amsinustiucit : te-ai suparat atit de tare pe mine spunind de cei 25 de ani "democratici ",incit ai dat-o-n bilbiiala logicii ? asadar,ori vin de pe "centura lui Antonescu ",ori "pup poala lui Geoana " ??!! ....hotaraste-te ,ca sa stiu ce sa fac ! dar ,mai portocaliilor fanatici,absurdul in care traim este evident,caci : o treime din populatie,voteaza cu PSD.ul din dor de Comunism....a doua treime cu PDL.ul din dor de'o MINA FORTE....ultima treime e-mpartita intre ceilalti :liberali,monarhisti,vadimisti si ce'o mai fi ! si toti astia nu sunt decit ~40% ....in rest,e tacere ! deci ,intrebare : ce legatura este intre democratia pe care bateti atita moneda si MINA DE FIER care,combinata cu dorul de comunism ,va da nastere unei frumoase epoci de aur? .... nu-i asa ,comunistule care esti si nu sti ca esti ?!

PENTRU GABI, SA O UNGA...
SI SA-I DEA PE TOTI IN... DUNGA
(ASTIA GATA SA O-IMPUNGA...
CA BERBECII DE LA STRUNGA).

D’ALE CARNAVALULUI...(PRE)ELECTORAL

Romeo Tarhon

Luat la þinticã(!) intervievealã(!) gazetãreascã, jupân Berceanul, nu departe de alde Vanghelie, în inconfundabilul dar scufundabilul lui stil ºmecheresc-golãnesc de repondent(!) ca la crâºmã, de interlocutor (mai degrabã stradal decât)guvernamental preþios ºi fiþos, cu deficienþe în exprimare ºi formulare la ziceri ºi preziceri încâlcite ºi sucite, nu cã le-ar amesteca voit, cu meºteºug, ci pentru cã aºa îi ies, aºa le scoate ºi atât îl duce vocabularul, a reuºit sã dea un interviu nereuºit (! )din care citez: „Eu personal cred 100% cã preºedintele va candida”... ºi („nu ºtiu daca va candida”)....”pentru cã sunt convins cã preºedintele nu a luat încã o decizie”.
Nu putem sã nu remarcãm claritatea, indubitabilitatea ºi (s)cursivitatea exprimãrii ministrului pedelean, lexicalitate pe care nici Iosif Boda nu reuºeºte sã o sintactizeze(!) cu atâta fluenþã. Dar sã îi trecem jupânului cu vederea aceste carenþe de înþeles cãci, atât de ocupat fiind cu politicile de vreo douã decenii, nu a mai avut vreme sã se mai îmbogãþeascã ºi lexical (!). Aflãm, în schimb, din interviul `mnealui de Gâgã, cã îl are la mânã, vreau sã zic la... telefon, laSMS pe musiu Geoanã cãruia i-a memorat urmãtorul citat (din MEDIAFAX): „Geoanã a declarat asearã la TVR (care „sear㔺i care „TVR” nu conteazã) cã dacã ajunge preºedinte, va judeca actuala majoritate PDL-PSD prin prisma situaþiei sociale ºi economice.... (cuvinte sucite ºi rãsucite de parcã ar fi ale Bãsescului)...ºi în funcþie de realitãþile electorale ale momentului”... „Postelectorale”, corectez eu, întrucât vorbirea celui care mãlai la Cotroceni viseazã se referã la perioada de dupã cotrocezidenþiale, când însuºi Mircea (sperã Geoanã) va lua decizia privind soarta guvernãrii care nu va mai fi pedelisto-pesedistã ci viceversa, pesedisto-pedelistã ºi când „Preºedintele care va conduce România, va avea mai multe lucruri de fãcut” (dar mai multe de desfãcut, zic eu...) „în sensul de a aduce naþiunea într-o logicã de coerenþã ºi solidaritate”. Iatã ºi un politician care vorbeºte corent despre coerenþã, încât nici Vanghelie nu mai înþeles de ce a trebuit sã-ºi semeseze(!) Berceanul memoria cu aºa mesaj. Mã rog, jupânu-i jupân, face ce pofteºte cu telefonul lui (de serviciu). Mai cu tâlc ºi schepsiseala(!) mi s-a pãrut declaraþia potrivit cãreia suspansul candidaturii Bãsescului poate fi o stratagemã, un scenariu, un concurs de scenarii...Cuvintele, stimaþi cititori, îmi aparþin ºi reprezintã o „tãlmãcire” a declaraþiei (neinteligibile) a Berceanului care, rãspunzând la problema succesoralã a Bocului, dacã Bãsescul îºi retrage flota, afirmã cã despre „rezerva de cadre” nu s-a vorbit la partid în partid(!). E ºi greu de bãnuit cine i-ar urma cotroceanului! Oricare jucãtor, de la Pele la Bãse, are o rezervã în caz cã se accidenteazã, sau, ca Mutu ºi Madona, cã se drogheazã. Cât despre Antonescu, Crinul ºi Geoanã, Mircea, Berceanul postuleazã: niºte „nimeni”...pânã sã fie impuºi drept pãpuºi...adicã ºefi suspuºi ºi supuºi...
ªi astfel, din interviul lui aburit-bramburit, ne lãmurim cã luminiþa lui Ciorbea s-ar putea sã ajungã prin iarna asta, dupã alegerea preºedintelui, la capãtul tunelului lui Bãsescu în funcþie de nemilosul procentaj de derapaj la ºomaj: dacã trece de 10%, s-a zis, nu mai candideazã...Aº! C-eºti copil? .Nu cred neicusorule...Câtã vreme - pentru ca sã zic aºa – mai existã miliardele de la FMI, are el grijã, bibicul, Bãsebocul, sã nu sarã monºer ºomajul. Motiv pentru care, ca un Socrate al înþelepciunii monumentale de partid, Berceanul a statutat(!): pedeliºtii nu vor scoate pesediºtii de la guvernare („de-ar mai duce-o pân-la toamnã, leliþã...Ioaaanã...”) ºi, puse una peste alta ( sau una sub alta, depinde cum privim...), „guvernul merge bine”. Parcã noi nu vedem cum calcã strâmb, ºontârc, în strãchini...
Dacã nu noi, ãºtia mai puþin citiþi, mãcar Vanghelie care este confuz, abia ieºit din ºedinþa de guvernealã(!), a recunoscut: „Dacã nu înþeleg ceva, nu pot sta liniºtit”. ªi cum (r)omul chiar nu pricepe jocurile de culise, fiind „un pacheþel de problemuþe” ºi nerviºori (poate de la viermiºori...), nici el nu mai este (el, care este) sigur cã a înþeles de ce l-a mai dat afarã din partid pe confrasu` Mãdãlinul, la miºto, sã se facã independent pentru cotrocezidenþiale, cã se poartã în... d-ale carnavalului politic de la Oprescu încoace...

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 04:00

Ca sa intelegeti bine,cam ce este cu politruchia din Romania,asezati una linga alta pozele celor care va conduc,privitile indelung si poate va vin idei noi,nu uitati ca prima poza sa fie a lui Basescu,in rest dupa preferinte

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 07:37

chiar despre ce spui tu discutam aseara cu sotul meu,vazindu-l la realitatea tv.pe Petrica Roman: ca de la el in jos,a tot scazut calitatea oamenilor care ne conduc,ajungind la concluzia ca nu avem "un pachetel de problemute " ci,ditamai balotul ! :

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 12:26

De la: 9am010893, la data 2009-05-25 02:33:37
De la: amy_dea_bv, la data 2009-05-24 19:08:00adevarul e ca a facut"multe" Basescu asta,dar pt el nu pt noi
INTR-O TARA DEZBINATA,EXCROCUL ESTE IMPARAT

Vad ca tragi concluzii voit rautacioase,fara sa explici de ce.Poti sa ne lamuresti,in infinita ta intelepciune, cu cine ar trebui sa votam?

Apropo,vezi ca e o dezbatere de idei, atacurile personale si cuvintele gen ''basheshte'' pe care le folosesti, denota lipsa de argumente si se incadreaza cel mult intr-un topic pentru aurolaci si nu cred ca e cazul nostru...

Deci, cu cine votam? ...Adica,cu cine votezi tu?
Si de ce sa nu ii asezam in ordinea in care ne-au calarit timp de 20 de ani? Adica, cu Iliescu in frunte,urmat de Constantinescu,Nastase si ultimul Basescu?!?

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
brtlsc

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:20

De la: dark1secret, la data 2009-05-26 12:26:13
De la: amy_dea_bv, la data 2009-05-24 19:08:00adevarul e ca a facut"multe" Basescu asta,dar pt el nu pt noi

Vad ca tragi concluzii voit rautacioase,fara sa explici de ce.Poti sa ne lamuresti,in infinita ta intelepciune, cu cine ar trebui sa votam?

Apropo,vezi ca e o dezbatere de idei, atacurile personale si cuvintele gen ''basheshte'' pe care le folosesti, denota lipsa de argumente si se incadreaza cel mult intr-un topic pentru aurolaci si nu cred ca e cazul nostru...
Si de ce sa nu ii asezam in ordinea in care ne-au calarit timp de 20 de ani? Adica, cu Iliescu in frunte,urmat de Constantinescu,Nastase si ultimul Basescu?!?

Nastase???? Ce e cu Nastase??? Ce cauta printre "presedinti"?

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:45

Draga mea Gabi! I am back! nu stiu cum am reusit sa ies de pe forum..nu mai gasesc contul meu...
ce mai faci?te rog frumos sa-mi scrii pe contul asta!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:32

ai prins gust de politica @darkule ? tu nu prea ai intrat pina acum pe sectiunea asta si dupa cum vezi ,s-a scris,nu gluma ! nu-ti face griji,a fost discutat si Iliescu,dar si Constantinescu,dar calul de bataie e subiectul Basescu ! doar asa se cheama topicul si nimeni nu vrea sa fie acuzat ca-i

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:34

De la: brtlsc, la data 2009-05-26 14:20:45
De la: dark1secret, la data 2009-05-26 12:26:13

Nastase???? Ce e cu Nastase??? Ce cauta printre "presedinti"?

Nu, se numara printre prim-ministrii care au luat hotarari dezastruoase pentru tara si in numele ei.In caz ca ai uitat, puterea executiva e in mainile prim-ministrului, noi nu suntem o republica prezidentiala,ca SUA sau Franta, decat pe sfert si poate nici atat,iar Nastase,dupa tot ''binele'' facut, a candidat la prezidentiale.In plus, ar fi vrut sa candideze din nou,acum, numai ca din sondaje a reiesit ca ar fi o calamitate pentru PSD,asa ca se gandesc la Geoana,alt specimen...

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:55

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 15:32:35ai prins gust de politica @darkule ? tu nu prea ai intrat pina acum pe sectiunea asta si dupa cum vezi ,s-a scris,nu gluma ! nu-ti face griji,a fost discutat si Iliescu,dar si Constantinescu,dar calul de bataie e subiectul Basescu ! doar asa se cheama topicul si nimeni nu vrea sa fie acuzat ca-i

Pai,atunci,propun sa organizam un concurs de injuraturi si/sau laude,cu subiect direct Basescu,pentru ca altfel nu prea avem ce vorbi sau ce argumente sa aducem,decat prin comparatie cu altii..Tu ce intelegi prin discutie?!
Eu n-am probleme cu acuzele ,..poti sa ma acuzi ca sunt off topic daca vrei,atunci cand vb de optiunile ramase dincolo de Basescu. ,dar eu cred ca e o legatura clara,ptr ca altfel injuram degeaba.
''Huo Basescu !''..apoi vine Geoana -''Huo Geoana !''..Apoi Duda - ''Huo Duda !''...Asta e subiectul topicului?!

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:58

Pentu BASESCU valabil este proverbul DEZBINA SI VEI CONDUCE .
Asa a facut si nea distrus .
Cine e cu el gandeste la fel ca el .
Basescu echivalent

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:07

sa inteleg ca ti s-ar parea mai potrivita o Republica Prezidentiala ? cu puteri marite date presedintelui,oricare ar fi el acela ? ...dupa ce-am vazut scris pe dealul ala : BUCOVINA cu trupul oilor ,in cinstea Intiului Conducator al tarii,mi s-a facut pielea de gaina,@darkule !....nu mai vreau asa ceva,pentru nimic in lume ,intelegi matalutza ? Obedienta romanului fata de PUTERE este nascatoare de idei de'adreptul monstruoase ! P.S asta e o discutie,nu-i asa ?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:17

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 17:07:54sa inteleg ca ti s-ar parea mai potrivita o Republica Prezidentiala ? cu puteri marite date presedintelui,oricare ar fi el acela ? ...dupa ce-am vazut scris pe dealul ala : BUCOVINA cu trupul oilor ,in cinstea Intiului Conducator al tarii,mi s-a facut pielea de gaina,@darkule !....nu mai vreau asa ceva,pentru nimic in lume ,intelegi matalutza ? Obedienta romanului fata de PUTERE este nascatoare de idei de'adreptul monstruoase ! P.S asta e o discutie,nu-i asa ?

Ai ceva impotriva Bucovinei?

Daca scria ''Basescu'',mai ziceam sa ti se faca pielea de gaina, dar Bucovina e o parte sfartecata din corpul tarii,furata de rusi cu mai bine de jumatate de secol in urma,pentru care au luptat si au murit bunicii nostri in niste conditii pe care tu nu vei putea vre-odata sa ti le inchipui nici macar in vise,bunicul meu printre ei, si pe care ne-o dorim inapoi,acum si cat timp vom exista ca neam.Asta e dovada de '' idei de'adreptul monstruoase '' in opinia ta?!??

Faptul ca noi vrem ce e al nostru si ne-a fost furat, nu are legatura cu presedintii de moment,ci cu noi,ca popor roman. Aia era o cerere, nu o lauda.Si eu sunt pentru aducerea Bucovinei si Basarabiei inapoi si oricine alcineva care e mandru ca e roman,poate cu exceptia papusilor rusesti care vor ca lucrurile sa ramana cum sunt,pentru ca romanii de acolo sa dispara complet.Am impresia ca tii cu ursul... (citeste URSS-ul.. )..

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:31

neeee,eu tin cu porcul mistret ( Romania ) ! dar,desi am vazut amindoi acelasi lucru ,intelegerea evenimentului este diferita ! de ce ? eu te-am intrebat de republica prezidentiala,tu-mi spui de raptul istoric ....dar,sincer, avem vreo putere de a modifica asta ?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:39

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 17:31:42neeee,eu tin cu porcul mistret ( Romania ) ! dar,desi am vazut amindoi acelasi lucru ,intelegerea evenimentului este diferita ! de ce ? eu te-am intrebat de republica prezidentiala,tu-mi spui de raptul istoric ....dar,sincer, avem vreo putere de a modifica asta ?

Sa inteleg ca tu esti de parere ca nu putem modifica,deci nu e cazul sa mai incercam...Adica s-o lasam asa,este?!

Da,sunt pentru republica prezidentiala.Mai bine un singur hot,decat o mie.Uita-te la cazul lui Nastase.Are iar invinuiri pe rol,exista un dosar gros,plin de probe si dovezi,care nu poate fi deschis in instanta pentru ca parlamentarii invoca erori de procedura.

Cu alte cuvinte, pot fura,dar nu pot fi trasi la raspundere si se acopera intre ei ca niste corbi care se bat pe ciolane,dar ataca uniti pe oricine ar incerca sa faca ordine. Corbi la corb...ochii...

Cred ca ,de fapt,nu stii ce sa raspunzi la mesajul meu legat de Bucovina,care nu avea,oricum,nici o legatura cu Basescu,ci cu ceea ce vor oamenii de la el.

Inainte nu se putea face asa ceva,pentru ca tovarasul Ion Iliescu era prea ocupat sa se intalneasca ,la Moscova,cu fostii colegi de facultate de la KGB,fapt insuficient mediatizat la vremea respectiva.

Sa inteleg ,deci,ca esti filo-rusa?

de ce am vazut lucruri diferite,daca era un singur cuvant,si ala clar??
Daca ar fi scris ''salarii mai mari'', tot mesaj de adulare a lui Basescu era?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:47

nu se poateee ! denaturezi,rastalmacesti ! cum nu ti-am raspuns ? eu NU am inteles ca asta i s-ar fi cerut presedintelui ? dar tu ai inteles fraza cu Obedienta fata de PUTERE ? si pe tine te tzine la respect,nu-i asa si faci drepti in fata ei,bag de seama !....d'ia comunismul a prins atit de bine in tara asta :datorita obedientei !

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:56

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 17:47:40nu se poateee ! denaturezi,rastalmacesti ! cum nu ti-am raspuns ? eu NU am inteles ca asta i s-ar fi cerut presedintelui ? dar tu ai inteles fraza cu Obedienta fata de PUTERE ? si pe tine te tzine la respect,nu-i asa si faci drepti in fata ei,bag de seama !....d'ia comunismul a prins atit de bine in tara asta :datorita obedientei !

Pai,atunci ce legatura vezi tu intre scrierea cuvantului ''Bucovina'' pe un deal,si obedienta fata de putere?!? ..de unde stii ca n-au fost cei de la Noua dreapta,cei care au scris?? Din cate stiu eu,sunt singurii care au avut curajul sa spuna deschis ce este de spus,despre comunisti,despre tigani,despre evreii care au condus tara in anii negri din '50,etc, lucru pentru care sunt acuzati de rasism,sovinism,etc,de parca a fi nationalist si a-ti iubi tara ar fi o rusine si nu o mandrie..

Cum se face,de exemplu, ca ungurii ii acuza pe acei romani care iubesc Romania,de nationalism sovin,etc,in timp ce ei insisi arboreaza peste tot stindardul ''ungariei mari'' si canta cantece de jale pentru Trianon?

Si cum se face ca atat de multi romani sunt atat de fraieri incat sa ia de bun tot ce scrie in ziarele infiintate de ei?

Cum crezi ca ar arata curentul de opinie rus,sau maghiar,daca Romania ar detine trusturi de presa si televiziuni in cele doua tari,pentru a forma opiniile cetatenilor lor?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 17:47:40nu se poateee ! denaturezi,rastalmacesti ! cum nu ti-am raspuns ? eu NU am inteles ca asta i s-ar fi cerut presedintelui ? dar tu ai inteles fraza cu Obedienta fata de PUTERE ? si pe tine te tzine la respect,nu-i asa si faci drepti in fata ei,bag de seama !....d'ia comunismul a prins atit de bine in tara asta :datorita obedientei !

Ma tem ca esti putin neclara in gandire,datorita datelor insuficiente.

Sa iti explic ceva..

Bucovina si Basarabia au fost pamant romanesc asa cum e azi Dobrogea sau Transilvania.Asta pana cand,in urma pactului Libentrop-Molotov, rusii au intrat si le-au ocupat :)..E ca si cum o satra de tigani(ca sa fiu in ton cu moda de azi,a cladirilor) ar intra maine in casa ta si ti-ar ocupa cu forta doua camere,punandu-ti in acelasi timp un ''sef de dormitor'',ca la inchisoare,peste ce ti-a ramas. Peste ceva vreme,cand ai scapat de seful de dormitor,vei incerca probabil sa iti ceri camerele inapoi, dar proprii tai colegi de suferinta,vanduti satrei, se vor face ca ploua sau te vor impiedica sa vorbesti despre asta..

A fost o explicatie destul de plastica si clara acum? Mai ''babeste'' de atat nu am cum sa explic,imi pare rau..

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:11

zici ca-l chema LIBENTROP ? uneori,cind in mod Nedrept vrei sa-ti bati joc de cineva, intervine ceva,cineva, si te face sa gresesti anulind astfel reau intentie,cazind tu in ridicol ! te pup si ai grija de tine !

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:15

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 18:11:38 zici ca-l chema LIBENTROP ? uneori,cind in mod Nedrept vrei sa-ti bati joc de cineva, intervine ceva,cineva, si te face sa gresesti anulind astfel reau intentie,cazind tu in ridicol ! te pup si ai grija de tine !

Eram sarcastic ..Intreaba pe strada pe cineva, din romanii nostri ''atoate-stiutori'',care isi dau cu parerea foarte decisi,despre mersul lucrurilor in tara, cum se scrie Ribbentrop sau Shakespeare

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:19

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 18:11:38 zici ca-l chema LIBENTROP ? uneori,cind in mod Nedrept vrei sa-ti bati joc de cineva, intervine ceva,cineva, si te face sa gresesti anulind astfel reau intentie,cazind tu in ridicol ! te pup si ai grija de tine !

Trecand peste micile mele glume rasuflate....la continutul mesajelor mele in sine,nu ai nimic de obiectat?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:26

ce dulce esti....ti-ai pus un pic de cenusa-n cap,dar asaaaa,un pic pe virf ! nu,n-am nimic de obiectat sau de comentat....cel putin acum ! iti dau intilnire pe miine ;pina atunci,o seara frumoasa !

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:34

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 18:26:55ce dulce esti....ti-ai pus un pic de cenusa-n cap,dar asaaaa,un pic pe virf ! nu,n-am nimic de obiectat sau de comentat....cel putin acum ! iti dau intilnire pe miine ;pina atunci,o seara frumoasa !

Sar-mana.. Ai fost dezarmanta..
Gata,m-ai convins !
Da-o naibii de Bucovina,s-o pastreze rusii..Transilvania duca-se la unguri, dobrogea la bulgari,iar noi sa emigram cu totii in America...

Sa imi pun ''hainele alea' bune'' la intalnire ?

prietenn

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:51

Am spus ca nu intru decat duminica, dar acu chiar ca nu mai pot sa ma abtin. In acceptia domniei voastre, atunci cand eram adunati pe stadioane si scriam cu trupurile noastre imbracate in tricouri colorate RSR sau ROMANIA o faceam pentru ca sa cinstim Romania? Nu domnule, ca sa-l cinstim pe reprezentantul ei suprem.
Puteau sa scrie Bucovna cu stanele de oi in orice alta ocazie si nu ar fi spus nimeni nimic. Traiesc in Bucovina si iubesc Bucovina si tocmai de aceea nu suport batjocorirea numelui sau prin asocierea cu apucaturi care erau foarte la moda in dictatura precedenta. Ca si ouale gigant de la cotroceni, ca si oamenii de afaceri sau politicienii locali care faceau pe taranii la TV de Paste... si multe altele care se petreceau in vechea dictatura si care se reiau acum. Vedeti numai asfaltarea pertiala de pe o sosea in reconstructie, pe portiunile de traseu ale presedintelui, asfaltul urmand sa fie defacut ulterior pentru terminarea modernizarii infrastructurii ... Doriti republica prezidentiala in Romania, cu mentalitatile de aici, cu traditiile de aici? Asteptati va rog pana mor eu, ca nu mai suport sa traiesc o data in republica prezidentiala romaneasca. Probabil ca atunci erati prea mic si nu va mai aduceti aminte. Stiu ce simteam cand copilul era scos la intampinari, in haine subtiri in plina iarna ca sa-l aplause pe tovarasul presedinte. Acelasi lucru l-am si acum cand am vazut, la 0 grade afara, fetite si baieti in pantaloni si bluzita, intampinand pe domnul presedinte la Suceava.
Spuneti ca Bucovina nu este in trupul Romaniei? Vreau sa va amintesc doar ca Suceava este inima Bucovinei si se afla inca in Romania. Iar judetele care inca sut in Ucraina vor reveni si ele dar nu in urma unor declaratii electorale iresponsabile care ne invrajbesc si cu Europa si cu Rusia, ci in urma unor actiuni diplomatice bine gandite.
Probabil ca atunci cand ati vorbit de noua dreapta in actiunea oilor literale, nu citiseti inca despre faptul ca domnul Flutur din PSL isi asuma aceasta actiune, ca si actiunea oualor de Pasti.
Prin anii 60, dintr-o calfa de cizmarie devenita ofiter superior, incepea sa se contureze cel mai bun muncitor, cel mai bun activist, cel mai bun economist, cel mai bun inginer, cel mai bun in toate. Metamorfoza a durat vre-o 7-8 ani, dupa care a aparut dictatura. Poate nu stiati, dar si in vechea constitutie un sef de stat vnu putea sa aiba mai mult de 2 mandate. Modificarea acestei prevederi s-a facut pe tacute si nu in parlament.Vad ca incepe sa se contureze dintr-un capitan de nava cel mai bun marinar, cel mai bun constructor de poduri, cel mai bun economist, cel mai bun oier, cel MAI IUBIT FIU AL POPORULUI SI SINGURUL CAPABIL SA ...
Si cei care n-au mai trait aceasta metamorfoza, aplauda si striga uraaaaaaaaa! Vedeti ca au trecut deja 5 ani. Pana la 7...8 nu mai e mult. Opozitia a ajuns sub 30%. Se doreste un parlament unicameral. Pai inainte un parlament unicameral cu opozitie sub 20% se numea Marea Adunare Nationala.
Nu mai continui ca sa nu fiu prost inteles. Nu am nimic cu presedintele in functie, este om si inca un om capabil. Ca orice om doreste sa fie cel mai bun si sa-si impuna punctul lui de vedere. Am ce am cu cei care incearca sa-i exploateze defectele si sa-l transforme intr-o marioneta dictatoriala. Am ce am cu cei care-l conduc de fapt si il determina sa faca ceea ce face. Sunt sigur ca un esec la alegeri l-ar trezi din euforia puterii si l-ar face sa inteleaga ca nu cei care-l lauda neincetat sunt prietenii dumnealui. Si nimic nu-l impiedica sa candideze apoi din nou si sa-si exercita functia asa cum trebuie, cu respectarea prerogativelor si a fisei de post.
Va rog sa-mi scuzati aceasta interventie.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:54

hai s-o lasam pina miine ,asa : cu o floricea si floricele si pupaturi ! ...poti sa vii cum vrei,dar nu lasa gindurile bune acasa !

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 23:12

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 23:57

De la: prietenn, la data 2009-05-26 18:51:11Am spus ca nu intru decat duminica, dar acu chiar ca nu mai pot sa ma abtin. In acceptia domniei voastre, atunci cand eram adunati pe stadioane si scriam cu trupurile noastre imbracate in tricouri colorate RSR sau ROMANIA o faceam pentru ca sa cinstim Romania? Nu domnule, ca sa-l cinstim pe reprezentantul ei suprem.
Puteau sa scrie Bucovna cu stanele de oi in orice alta ocazie si nu ar fi spus nimeni nimic. Traiesc in Bucovina si iubesc Bucovina si tocmai de aceea nu suport batjocorirea numelui sau prin asocierea cu apucaturi care erau foarte la moda in dictatura precedenta. Ca si ouale gigant de la cotroceni, ca si oamenii de afaceri sau politicienii locali care faceau pe taranii la TV de Paste... si multe altele care se petreceau in vechea dictatura si care se reiau acum. Vedeti numai asfaltarea pertiala de pe o sosea in reconstructie, pe portiunile de traseu ale presedintelui, asfaltul urmand sa fie defacut ulterior pentru terminarea modernizarii infrastructurii ... Doriti republica prezidentiala in Romania, cu mentalitatile de aici, cu traditiile de aici? Asteptati va rog pana mor eu, ca nu mai suport sa traiesc o data in republica prezidentiala romaneasca. Probabil ca atunci erati prea mic si nu va mai aduceti aminte. Stiu ce simteam cand copilul era scos la intampinari, in haine subtiri in plina iarna ca sa-l aplause pe tovarasul presedinte. Acelasi lucru l-am si acum cand am vazut, la 0 grade afara, fetite si baieti in pantaloni si bluzita, intampinand pe domnul presedinte la Suceava.
Spuneti ca Bucovina nu este in trupul Romaniei? Vreau sa va amintesc doar ca Suceava este inima Bucovinei si se afla inca in Romania. Iar judetele care inca sut in Ucraina vor reveni si ele dar nu in urma unor declaratii electorale iresponsabile care ne invrajbesc si cu Europa si cu Rusia, ci in urma unor actiuni diplomatice bine gandite.
Probabil ca atunci cand ati vorbit de noua dreapta in actiunea oilor literale, nu citiseti inca despre faptul ca domnul Flutur din PSL isi asuma aceasta actiune, ca si actiunea oualor de Pasti.
Prin anii 60, dintr-o calfa de cizmarie devenita ofiter superior, incepea sa se contureze cel mai bun muncitor, cel mai bun activist, cel mai bun economist, cel mai bun inginer, cel mai bun in toate. Metamorfoza a durat vre-o 7-8 ani, dupa care a aparut dictatura. Poate nu stiati, dar si in vechea constitutie un sef de stat vnu putea sa aiba mai mult de 2 mandate. Modificarea acestei prevederi s-a facut pe tacute si nu in parlament.Vad ca incepe sa se contureze dintr-un capitan de nava cel mai bun marinar, cel mai bun constructor de poduri, cel mai bun economist, cel mai bun oier, cel MAI IUBIT FIU AL POPORULUI SI SINGURUL CAPABIL SA ...
Si cei care n-au mai trait aceasta metamorfoza, aplauda si striga uraaaaaaaaa! Vedeti ca au trecut deja 5 ani. Pana la 7...8 nu mai e mult. Opozitia a ajuns sub 30%. Se doreste un parlament unicameral. Pai inainte un parlament unicameral cu opozitie sub 20% se numea Marea Adunare Nationala.
Nu mai continui ca sa nu fiu prost inteles. Nu am nimic cu presedintele in functie, este om si inca un om capabil. Ca orice om doreste sa fie cel mai bun si sa-si impuna punctul lui de vedere. Am ce am cu cei care incearca sa-i exploateze defectele si sa-l transforme intr-o marioneta dictatoriala. Am ce am cu cei care-l conduc de fapt si il determina sa faca ceea ce face. Sunt sigur ca un esec la alegeri l-ar trezi din euforia puterii si l-ar face sa inteleaga ca nu cei care-l lauda neincetat sunt prietenii dumnealui. Si nimic nu-l impiedica sa candideze apoi din nou si sa-si exercita functia asa cum trebuie, cu respectarea prerogativelor si a fisei de post.

Tot respectul meu,atat pentru punctul de vedere cat si pentru modul in care l-ati exprimat.

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 04:31

Basescu! ce subiect penibil !

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 10:00

De la: prietenn, la data 2009-05-26 18:51:11Am spus ca nu intru decat duminica, dar acu chiar ca nu mai pot sa ma abtin. In acceptia domniei voastre, atunci cand eram adunati pe stadioane si scriam cu trupurile noastre imbracate in tricouri colorate RSR sau ROMANIA o faceam pentru ca sa cinstim Romania? Nu domnule, ca sa-l cinstim pe reprezentantul ei suprem.

E un pic parsiva aceasta viziune, aceasta explicatie ...
Ma indoiesc de faptul ca Basescu ar dori sa devina un dictator crud si tembel cum a fost Ceausescu.
A face astfel de comparatii inseamna a intra in clubul celor de la Antena 3.
Apropos de cum e azi puterea si cum era in comunism. Atunci era mult mai eficienta, incomparabil mai eficienta decat azi cand puterea s-a disipat in mod aparent democratic si s-a ajuns la situatia absurda in care totul se prabuseste si nimeni nu raspunde de nimic.
Constitutia de azi a fost facuta atat de prost pentru ca s-a plecat de la premiza ca Iliescu va fi vesnic la conducere inconjurat de toti activistii fostului PCR. Deficientele ei au inceput sa se vada pe timpul mandatului lui Constantinescu care s-a trezit in situatia ciudata de a nu-l putea inlocui pe primul ministru. Dar cel mai tare a iesit in evidenta in mandatul lui Basescu.
Povestea cu frica de dictatura este o gogorita in zilele de azi pentru ca acest lucru nu mai este posibil in conditiile in care suntem membri UE si NATO.
Chestia este ca trebuie schimbata constitutia si modernizata asa fel incat sa fie eficienta si dupa ea o multime de legi care sa-i responsabilizeze pe nenorocitii astia de politicieni si pe simplii alegatori. Pentru ca beleaua pleaca de la omul de jos, de la indiferenta lui, de la lipsa lui de memorie, de implicare....
Dictatura de azi (dictatura banului, a indiferentei, a nesimtirii, a nesocotirii legilor) nu este cu nimic mai prejos decat cea despre care vorbesti. Ea este o continuare a celei vechi, o continuare sinistra cu aceeasi protagonisti...
O fi avand Basescu pacatele lui, dar el a reusit sa lase impresia ca lupta cu aceasta caracatita mostenita.
Si sa nu credeti ca poate reusi singur.
Nici unul dintre cei care-l contesta atat de agresiv nu ar fi in stare sa schimbe ceva de unul singur ... Nici unul !
In fapt este vorba de ce spuunea Dostoievski in Demonii: presupusii exploatati nu fac revolutie pentru a desfiinta sistemul exploatator ci pentru a schimba locul cu exploatatorii.
Sau altfel spus, mai pe intelesul tuturor: scoal-te tu sa ma asez eu ! Si nimic altceva.
Despre teritoriile romanesti pierdute in urma tratatului Ribentrop-Molotov, nu s-a facut mai nimic de zeci de ani, coana Europa se face ca nu vede, n-aude, Ucraina, nu vrea sa piarda contribuabili iar Voronin jiltul, asa incat sar toti gramada pe unul ca Basescu daca deschide subiectul acesta. ca n-are diplomatie, fite d-astea, motive de toate felurile din care rezulta ca n-ar fi trebuit sa vorbeasca despre acest subiect. Si rtamane ca-n-tren, ca mai inainte, asa fel incat, daca nu se vorbeste despre asta sau nu se face nimic, e de vina tot Basescu sau cine mai e la conducerea tarii.

Deocamdata, poporul roman este excesiv de prost, iar cei traitori in Moldova (republica) si Ucraina, nu se omoara mai deloc sa initieze miscari de alipire la patria mama. Or fi crezand ca se va face de la sine....

S-auzim de bine !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 14:09

Am stat si m-am gandit...vin alegerile.. 'eu pe cine votez' ? am ajuns la o concluzie,comica zic eu,pe base , a furat 5 ani acuma poate se gandeste'hai sa fac si eu ceva pentru tara asta,k am furat destul ' hihi si ,pt gabi prietena mea,o sa merg la vot!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 14:25

a exagerat sau denaturat cu ceva in descrierea sa @prietenn?....ai inceput sa te identifici cu ID ales,@subrezitule ?asa de repede ai uitat ? hmmm, ce din istoria noastra iti da dreptul sa crezi ca nu vom aluneca iar pe panta dictaturii ?....ca de la Carol II si pina la dictatura personala a lui Ceausescu,tot asa o tinem !! si dorinta voastra de ai da puteri marite si apetenta lui catre dominarea tuturor,inclusiv a inst.statului,nu vorbesc despre o dictatura ? si Mina aia de Fier cu care vreti voi sa conduca tara,ce papucii mei inseamna,ca m-apuca toti ca suntem in UE ?ei ce sa spun ?! daca boborul vrea asa,cum sa se bage ei in treburile interne ale RO ? cit despre tratatul buclucas, pai dupa ce Rusia le-a taiat gazul tuturor, asta-iarna,asteapta tu mult si bine sa mai doreasca UE sa se puna rau cu ei !.....

Pagini: << 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: