De la: romanmona, la data 2009-06-02 21:33:28PAI SI EU CU CINE MA MAI JOC DACA PLECATI TOTI?
...nu plecam mon cher, dar travestiul s-a zavarsit,....ende des films,..fin,...the end,...kanet filma,...acum sa te vedem Mono, dac' te tin balamale, cataligele, pt. a dantuii tontoroiul autohton impreuna !...
No, DA NUMAI PROSTII ZICETI VOI, FUDULILOR SI FUDULELOR DE PE BLOG.
ERAM IN TANDRETURI CU CINEVA SI VOI NUMA LA POLITICA VOASTRA VA GANDITI, LE ZICEAM LA BAIETI SA NU PLECE, DA CE AI LOC DE ATATEA FUFARINE? SARACU BASE:LU, DE-O AVEA PE LANGA EL ASCHILOPATI CA ALDE VOI BLOGISTILOR, NU MA MIRA CA ELNA UDREA PE CAL E MAI TARE DECAT CRIN ANTONESCU PE PIPITE SI GEOANA SUB VANGHELIE, CA S_A DAT POLITICA IN TARA ASTA CU CURU IN DE LA NASTASEL IN COACE. MIE IMI PLACE EBA SI SIN TETI GELOASE PE EA SI VOI, ZDRANGALAILOR CARE TOT VA DATI COCOSI PE BLOG CE N-ATI DA SA O...VOTATI ODATA!
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 18:06
lupul isi schimba parul - ID.ul adica - dar naravul - stilul,adica - ba !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 18:25
"Vin ai nostri,pleaca ai nostri,
Noi ramanem tot ca prostii".
eu nu ma simt minoritara
De la: mytcor, la data 2009-06-02 21:59:25
Vasile ,ma plictisesc ,asta este adevarul dar de bagat nu ma bag singur in seama ci incercam sa te bag pe tine
De la: romanmona, la data 2009-06-02 21:33:28
PAI SI EU CU CINE MA MAI JOC DACA PLECATI TOTI?
nu plecam mon cher, dar travestiul s-a zavarsit,....ende des films,..fin,...the end,...kanet filma,...acum sa te vedem Mono, dac' te tin balamale, cataligele, pt. a dantuii tontoroiul autohton impreuna !...
ERAM IN TANDRETURI CU CINEVA SI VOI NUMA LA POLITICA VOASTRA VA GANDITI, LE ZICEAM LA BAIETI SA NU PLECE, DA CE AI LOC DE ATATEA FUFARINE? SARACU BASE:LU, DE-O AVEA PE LANGA EL ASCHILOPATI CA ALDE VOI BLOGISTILOR, NU MA MIRA CA ELNA UDREA PE CAL E MAI TARE DECAT CRIN ANTONESCU PE PIPITE SI GEOANA SUB VANGHELIE, CA S_A DAT POLITICA IN TARA ASTA CU CURU IN DE LA NASTASEL IN COACE. MIE IMI PLACE EBA SI SIN TETI GELOASE PE EA SI VOI, ZDRANGALAILOR CARE TOT VA DATI COCOSI PE BLOG CE N-ATI DA SA O...VOTATI ODATA
In privinta unuia mai bun decat Base raspunsul este simplu si clar :NU EXISTA UN ALT CANDIDAT CARE SA FI FACUT ROMANIEI MAI MULT RAU DECAT A FACUT PANA ACUM BASESCU.Pe scurt TOTI sunt mai buni decat Baselu...
Daca mi-ai spus ca luai geci de blugi in Piata Universitatii, m-am lamurit! Ce mai luai in afara de geci? Portofele?
Daca spui si de droguri, atunci stiu de partea cui erai. Foarte multi baieti cu ochii albastri se invirteau pe aco
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:24
De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 08:57:39PS:Am observat o mare porcarie Subredule.In "bataliile" de pe forum (nu doar politice,la religie este si mai rau ) dispar complet orice criterii normale si firesti de apreciere a celui cu care discuti .In loc sa-i apreciezi tenacitatea ,inteligenta ,umorul ,calmul ,bunul- simt etc,ajungi sa il apreciezi doar referitor la pozitia pe care o are referitor la problema in discutie .Nu-ti pare absurd faptul ca parca nu mai putem admite ca un om inteligent,bun,onest poate sa gandeasca altfel decat noi ?Mie imi pare si absurd si trist .Am vazut grupurile de pe topicurile religioase ...In numele binelui ,foarte multi se injura si se fac albie de porci fara pic de retinere.Se fac grupuri si grupuri ,cei din grupul tau fiind mereu buni ,inteligenti,onesti (ca si tine, evident ) etc iar ceilalti ,citez ..."demascandu-se","aratandu-si adevarata fata",rai ,lipsiti de suflet ,meschini etc.Dupa injuraturi urmeaza un senin salut gen "PACE VOUA" ,probabil pentru a-si arata omu' ca el nu si-a pierdut dragostea de aproape si de Dumnezeu ...Subredule,este haios rau forumul asta ,mie chiar imi place!
Aici nu te contrazic Marine ... Nu poti spune ca m-ai vazut pe forumurile religioase ...
pentru mine credinta in Dumnezeu este ceva personal, ceva despre care nu se vorbeste. E ca amorul: nu se discuta, se executa !
Vad ca daca nu mai sunt dur, ceilalti devin si ei mai blajini. Ma vad deci in situatie sa-mi cer scuze in mod deosebit pentru ca ma consider un datator de ton in ale relelor.
Stai sa-mi pun o stacana cu vin .... un moment ....
Asa, acum ca am tras un gat, da, putem vorbi altfel.
Sunt de acord cu tine.
indefinitiv, in problema asta cu basescu e ca la meci: fiecare din suporterii celor doua echipe vad cate un meci separat, fiecare meciul lui, arbitrul avantajeaza totdeauna pe ceilalti si, in general se aplica regula biciclistului: oriunde o apuci, e la deal si bate vantul din fata.
Asa ca, Vanea draga, Gabi draga, ma indoiesc de faptul ca-l veti vota pe Basescu, dar nu inteleg de ce atata ura pe el. nu-l votati si gata, o sa votati pe altcineva. de ce trebuie sa-l demmonizati, nu inteleg. Cautati adepti anti-Basescu, vreti sa recrutati pe cei ca mine care-l sustin, sau ce ? Vreti sa ne deschideti capul ? Ma gandesc mereu cand ma angajez intr-o disputa ca preopinentul meu ar putea avea dreptate iar eu s-ar putea sa ma insel. Rar mi s-a intamplat. Voi incercati acest sentiment ?
Din ce am vazut la altii pana acum libertate de expresie mai mare ca in regimul lui Basescu n-a existat niciodata. De cand sunt eu constient. Poate intre cele doua razboaie, dar ma indoiesc ....
In fine, atat pentru azi, sa mai citesc ce au scris si altii si poate mai scriu ....
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:31
De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 15:56:45
De la: vasileemil, la data 2009-06-03 15:21:27Uraaaaa!!!! Hai sa scapam de Basescu!!!!!
Si 'om vedea noi dup'aia pe cine punem, Nastase enspe case, poate Geoana (cam prostanac saracu'), ... ori mai bine hai sa modificam Constitutia si sa-i mai dam un mandat lu' Iliescu, ce daca-i batrin, daca da coltu il impaiem!!!
Ce bine era cu Iliescu! El, sarac si curat, nu se baga peste noi astia smecherii care fuream de rupeam!
A trebuit sa vina nemernicu asta de Basescu ca sa ne strice noua socotelile! Ne-a luat painea aia cu cristale Svarowski de la gura copiilor, a inceput sa ne trimita DNA-ul pe cap, pe saracii baroni locali unguri, un fel de grofi pe acolo pe la ei prin Harghita si Covasna, i-a scos de la guvernare. Ce sa mai, nu mai poate omul sa fure linistit!
Am incercat noi figura aia cu 322, dar n-au pus fraierii de romani botu', dar nu-i nimic, am pus lingaii de serviciu sa improaste cu bale otravite peste tot prin mass-media si poate ii fraierim pe romani!
Tu iti dai seama domnu' Vasile ca astia vor sa distruga singuru' om cinstit din tara?! Recunosc Vasile ca si eu m-am lasat prins in plasa lor(a mafiei,a baronilor pe mana cu grofii,a celor 322 de nemernici) dar nu de acum.Mi-au dat taranistii lui Coposu in Piata Universitatii o geaca de blugi.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Coposu ca de atunci nu am mai avut alta, pe cuvant! Stii ca se dadeau "la greu" geci de blugi si droguri(eu nu am mai prins si droguri desi lasasem plasa la coada) in Piata Universitatii ca sa strigam impotriva FSNului,nu ?Ei Vasile...nu mi-au spus cat trebuie sa strig pentru geaca aia si eu continui sa fac asta !
PS:Textul asta este pentru Vasile.Ii rog pe ceilalti sa nu se oboseasca sa-l citeasca,doar Vasile poate intelege cum stau lucrurile .Vasile stie!!!!
Bine, bine, nu l-am citit ....
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:37
De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 16:25:58
De la: vasileemil, la data 2009-06-03 16:16:52Nea Mariane, te bagi singur in seama, sau te plictisesti?
Daca mi-ai spus ca luai geci de blugi in Piata Universitatii, m-am lamurit! Ce mai luai in afara de geci? Portofele?
Daca spui si de droguri, atunci stiu de partea cui erai. Foarte multi baieti cu ochii albastri se invirteau pe acolo!
Da, PDL este aliat cu PSD! Dar din vina cui? Nu cumva parasutele de la PNL i-au impins in chestia asta?
Una peste alta, Basescu nu e usa de biserica, dar daca imi dai tu alta solutie mai buna promit ca ma mai gindesc!
Vasile ,ma plictisesc ,asta este adevarul dar de bagat nu ma bag singur in seama ci incercam sa te bag pe tine .
Mai Vasile, cand eram eu in Piata Universitati era FSNul la putere deci toate portofelele erau goale. O sa vezi tu in curand care este relatia intre portofelul cetatenilor si FSNul la putere.
PDLul este aliat cu PSDul deoarece ASA AU VRUT EI SI AU LUCRAT 4 ANI IN ACEST SCOP.Era la mintea lui Basescu ca PDL nu va avea peste 50% si ca deci trebuie sa se alieze sau cu PSDul sau cu PNLul.Eh,baietii au ales in virtutea nostalgiei partenerii lor consacrati de alianta FSNista si 4 ani de zile au injurat neobositi la liberali.Ti-am lamurit micile dileme sau nu vrei sa vezi cu stau de fapt lucrurile?
In privinta unuia mai bun decat Base raspunsul este simplu si clar :NU EXISTA UN ALT CANDIDAT CARE SA FI FACUT ROMANIEI MAI MULT RAU DECAT A FACUT PANA ACUM BASESCU.Pe scurt TOTI sunt mai buni decat Baselu...
Nu ne-nebuni !
Ai tu un aparat de masurat raul facut de unul si de altul ?
Vorba lui Cocosila: pe ce te bazezi, nene ?
Ai fi vreun smecher care le stie el pe toate.
Vasile, nu te lasa !
Intreaba-l de unde stie el ca portofelele erau goale ? I-a facut p-aia la buzunare sau i-a spus Cristoiu la Sinteza mamii lui ?
Acum nu e momentul !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 20:59
De la: 9am066948, la data 2009-06-03 18:01:14
De la: mytcor, la data 2009-06-02 21:59:25
De la: romanmona, la data 2009-06-02 21:33:28PAI SI EU CU CINE MA MAI JOC DACA PLECATI TOTI?
...nu plecam mon cher, dar travestiul s-a zavarsit,....ende des films,..fin,...the end,...kanet filma,...acum sa te vedem Mono, dac' te tin balamale, cataligele, pt. a dantuii tontoroiul autohton impreuna !...
ERAM IN TANDRETURI CU CINEVA SI VOI NUMA LA POLITICA VOASTRA VA GANDITI, LE ZICEAM LA BAIETI SA NU PLECE, DA CE AI LOC DE ATATEA FUFARINE? SARACU BASE:LU, DE-O AVEA PE LANGA EL ASCHILOPATI CA ALDE VOI BLOGISTILOR, NU MA MIRA CA ELNA UDREA PE CAL E MAI TARE DECAT CRIN ANTONESCU PE PIPITE SI GEOANA SUB VANGHELIE, CA S_A DAT POLITICA IN TARA ASTA CU CURU IN DE LA NASTASEL IN COACE. MIE IMI PLACE EBA SI SIN TETI GELOASE PE EA SI VOI, ZDRANGALAILOR CARE TOT VA DATI COCOSI PE BLOG CE N-ATI DA SA O...VOTATI ODATA!
Joaca-te cu mine, papusa, ca pe mine ma lasa rece politica.
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:04
De la: Subredul, la data 2009-06-02 14:38:15
De la: monarom2000, la data 2009-06-02 12:51:45
De la: Subredul, la data 2009-06-02 04:38:22Monarom imi place cum scrii.
Ai un soi de echidistanta convingatoare.
Parca .... ai tine cu Basescu, parca nu ... dar mai mult parca da.
Este ?
MULTUMESC Subredule pentru ap[recieri,
Nu fac decat sa parodiez, sa fiu sarcastic, acid, sa folosesc jocuri de cuvinte si licente pentru a a critica si caricaturiza clasa politica, in general. Ca ziarist trebuie sa las impresia unei neuitralitati, a echidistantei...
Dar imi asum uneori libertatea de a avea si propria mea optiune, ca cetatean.
Nu sunt prea multi cei care, citindu-mi in terventiile pe forum, au sesizat ca folosesc o tema sau alta, un articol sau altul, un comentariu sau altul... pentru a provoca, pentru a incita,pentru a deconspira predudecatile, ideile preconcepute, complexele, limitele, incultura, agramatismul, grosolania, suficienta, ignoranta, inapoierea...si multe atle defecte ale unei societati bolnave, invrajbbite, manipulate...Replicile - uunele dure, violente, necontrolate, nesustinute, mitocanesti, primitive, s.a.m.d. devin "caramizile" jurnalistiuce, material de constructie pentru alte scvrieri ale mele. Nu fac un secrt din faptul ca uneori copiez si inserez in alte forumuri, sau lucrari despre profilul psihologic al romanilor, comentariile mai "interesante" de pe forum.
In cea ce priveste optiunea mea pol;itica: "Parca... as tine cu Basescu, parca nu...dar mai mult parca da.
Este?"...Te-am citat cu acuratete. Mi-am permis sa le las multora impresia ca sunt un promonarhist inrait, un sustinator infocat al lui Radu Duda postand unul sau doua articole cu acest subiect. Acum culeg reactiile, intervin arareori, cat sa intretin reflexul celor care scriu cu ura, cu inversunare, pro sau contra acestui personaj de care te asigur ca se tem politicienii nostri d varf, contracandidatii lui, nu de doua luni de cand si-a anuntat candidatura, ci de mai multi ani de cand i s-a deschis calea spre functia suprema in stat. Procesul a inceput cu ceva ani in urma...Si nu s-au putut opuine acestui proces nici Iliescu, nici Adrian Nastase ca fost premier, nici Tariceanu, nici Boc, Basescu, partidele sau sau serviciile...
Am spus deja suficient. Va dopresc o zi buna si aceeasi minte zdravana, Subredule!
Te salut si ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta. Sunt de aceeasi parere.
Eu il sustin pe Basescu nu pentru ca as fi orb si surd, o fi avand si el pacatele lui, dar este cel mai bun lucru care ni se pute intampla din tot ce se exhiba pe scena politica.
Sunt ingrozit ca ar putea reveni alde Nastase si Tariceanu, Vadim sau Becali, Crin sau Milut, Petre Roman sau alte figuri sinstre care de fapt au construit, au desavarsit de fapt ceea ce a construit cretinul ala de Ceausescu.
Basescu are un pic de bun-simt, stie sa conduca, are deprinderea asta ...
Ceilalti nu sunt decat niste muhaiele ale haitei care i-a produs.
Cetatenii acestei tari mi se par ciudati: se vaita ca nu s-a facut nimic bun pentru viata lor de 20 de ani, dar ii voteaza la nesfarsit pe aceiasi nenorociti carora nu le-a pasat niciodata de ei, le-au vandut pe nimic BCR, PETROM, toate intreprinderile si viabile si neviabile, au lasat sa se distruga si sa se fure aproape tot ce constituia "averea poporului" daca n-au putut sa si- insuseasca .... si ei il voteaza in continuare pe Nastase, pe Iliescu ... pe toti cei care si-au facut lor viata usoara si omului de rand grea, din ce in ce mai grea ....
Aci, pe forum se poate vedea in micro exact poporul roman indobitocit de antenele unui securist ca Voiculescu.
Multi il considera vinovat pe Basescu pentru lucruri care s-au intampla cu ani sau chiar zeci de ani inainte ca el sa fie seful statului. ca sa nu mai vorbim ca din ce spun contestatarii lui Basescu se pare ca habar n-au ce prerogative are presedintele tarii.
Acest tip de roman prost e nemultumit daca sunt disensiuni intre pesedinte si primul-ministru (cum a fost cu Tariceanu) si tipa ca asta se intampla exclusiv din pricina presedintelui (desi el nu spune altceva despre guvern decat ce scria toata presa "onesta"), dar e nemultumit si daca presedintele NU are disensiuni cu primul-ministru cum se intampla acum cu Boc. Sunt sanatosi la cap acesti oameni ? Isi doresc linistea sau ce vor ?
In fine, tara e plina de prosti, dar, in ciuda acestui fapt, romanii simt cine le-ar fi de ajutor si o sa-l voteze tot pe Basescu, chiar daca nu din primul tur, dar tot el o sa fie presedinte.
Nu atat din cauza calitatilor lui ci mai ales din cauza lipsei de calitati ale contracandidatilor lui.
L-ati auzit pe cretinel asta de Crin vorbind despre vreu program, o idee, ceva, in urma careia el ca presedinte va aduce bunastarea romanilor ?
Nuuuuuu, el injura la Basescu ! Asta e tactica prostului ...
In fine, te salut ziaristule si-ti doresc sa fii santos.
Te consider o exceptie pentru ca mi-am format o parere foarte proasta despre presa din cauza tembelilor din presa care-mi intuneca zilnic televizorul incercand sa-mi explice, schingiuit, ce e etica, morala, adevarul, dreptatea, .... chestii d-astea despre care ei n-au habar si n-au avut niciodata ...
Baselu' a ramas singura ta placere ?
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:28
De la: Subredul, la data 2009-06-03 19:37:39
Nu ne-nebuni !
Ai tu un aparat de masurat raul facut de unul si de altul ?
Vorba lui Cocosila: pe ce te bazezi, nene ?
Ai fi vreun smecher care le stie el pe toate.
Subredule, ca de obicei problemele ridicate de tine sunt foarte complexe si la un nivel intelectual al expunerii deosebit de inalt. Imi cer scuze ca te neglijez pe moment,am alte treburi, dar lasa, altadata imi voi face timp si pentru tine si micile tale probleme.Te caut eu,da ?! Nu te supara, nu este nimic personal, am insa un film misto de vazut si este ceva mai interesant decat postarile tale (daca iti vine sa crezi!).
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 00:10
In sfarsit, o veste buna de la domnul Vanea: are altceva mai bun de facut !
Acum nu e momentul !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 01:26
Am citit la DIVERSE ;Basescu o povara pentru Romania,mare dreptate are !
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:56
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi
12108 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 10:23
ei,ma bucur c-ati ajuns la vorbele mele cind iti spunem tie Subrezitule,ca te consider un om inteligent,etc ,etc ....si tie Vanea,ca daca vei ignora subiectul discutiei lui - care ne enerveaza pe amindoi -vei descoperi un om cu care ai ce vorbi ! buuuun,asta a fost una ! a doua : da, silviule,tu dai tonul discutiei si eu m-am tot ferit sa intru-n acelasi mod de a discuta,tot sperind ca daca iti vorbesc frumos,prin empatie vei vorbi la fel....rar s-a intimplat insa ! a treia : pentru ca si eu imi pun intrebarea daca nu cumva are dreptate celalalt,te-am intrebat nu o data :de ce se impatimeste un om inteligent ca tine de un politician,intrucit e cea mai mare greseala asta ! ba,dimpotriva,dupa ce l-ai votat CASTI OCHII mari la el si cum l-ai prins ,l-ai ars la vot ! daca se mergea pe acest principiu de bun-simt ILIESCU NU pupa 2,5 mandate ! NU trebuia sa pupe niciunul,dupa facuta cu minerii chemati inca din 12 ian....ca sa nu spun ca ar fi trebuit judecat ptr.lovitura de stat si impuscarea in zi de craciun a lui Ceausescu ! hai,c-am vorbit destul...pa !
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 11:23
...putintica rabdarica, Vanea se zgaieste inca la filmul d-aseara !...
museum.ici.ro/dobrogea/mimages/ganditorul.jpg">
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:10
De la: 9am1313, la data 2009-06-03 21:04:24
Este ?
Nu fac decat sa parodiez, sa fiu sarcastic, acid, sa folosesc jocuri de cuvinte si licente pentru a a critica si caricaturiza clasa politica, in general. Ca ziarist trebuie sa las impresia unei neuitralitati, a echidistantei...
Nu sunt prea multi cei care, citindu-mi in terventiile pe forum, au sesizat ca folosesc o tema sau alta, un articol sau altul, un comentariu sau altul... pentru a provoca, pentru a incita,pentru a deconspira predudecatile, ideile preconcepute, complexele, limitele, incultura, agramatismul, grosolania, suficienta, ignoranta, inapoierea...si multe atle defecte ale unei societati bolnave, invrajbbite, manipulate...Replicile - uunele dure, violente, necontrolate, nesustinute, mitocanesti, primitive, s.a.m.d. devin "caramizile" jurnalistiuce, material de constructie pentru alte scvrieri ale mele. Nu fac un secrt din faptul ca uneori copiez si inserez in alte forumuri, sau lucrari despre profilul psihologic al romanilor, comentariile mai "interesante" de pe forum.
In cea ce priveste optiunea mea pol;itica: "Parca... as tine cu Basescu, parca nu...dar mai mult parca da.
Este?"...Te-am citat cu acuratete. Mi-am permis sa le las multora impresia ca sunt un promonarhist inrait, un sustinator infocat al lui Radu Duda postand unul sau doua articole cu acest subiect. Acum culeg reactiile, intervin arareori, cat sa intretin reflexul celor care scriu cu ura, cu inversunare, pro sau contra acestui personaj de care te asigur ca se tem politicienii nostri d varf, contracandidatii lui, nu de doua luni de cand si-a anuntat candidatura, ci de mai multi ani de cand i s-a deschis calea spre functia suprema in stat. Procesul a inceput cu ceva ani in urma...Si nu s-au putut opuine acestui proces nici Iliescu, nici Adrian Nastase ca fost premier, nici Tariceanu, nici Boc, Basescu, partidele sau sau serviciile...
Am spus deja suficient. Va dopresc o zi buna si aceeasi minte zdravana, Subredule!
Eu il sustin pe Basescu nu pentru ca as fi orb si surd, o fi avand si el pacatele lui, dar este cel mai bun lucru care ni se pute intampla din tot ce se exhiba pe scena politica.
Sunt ingrozit ca ar putea reveni alde Nastase si Tariceanu, Vadim sau Becali, Crin sau Milut, Petre Roman sau alte figuri sinstre care de fapt au construit, au desavarsit de fapt ceea ce a construit cretinul ala de Ceausescu.
Cetatenii acestei tari mi se par ciudati: se vaita ca nu s-a facut nimic bun pentru viata lor de 20 de ani, dar ii voteaza la nesfarsit pe aceiasi nenorociti carora nu le-a pasat niciodata de ei, le-au vandut pe nimic BCR, PETROM, toate intreprinderile si viabile si neviabile, au lasat sa se distruga si sa se fure aproape tot ce constituia "averea poporului" daca n-au putut sa si- insuseasca .... si ei il voteaza in continuare pe Nastase, pe Iliescu ... pe toti cei care si-au facut lor viata usoara si omului de rand grea, din ce in ce mai grea ....
Aci, pe forum se poate vedea in micro exact poporul roman indobitocit de antenele unui securist ca Voiculescu.
Multi il considera vinovat pe Basescu pentru lucruri care s-au intampla cu ani sau chiar zeci de ani inainte ca el sa fie seful statului. ca sa nu mai vorbim ca din ce spun contestatarii lui Basescu se pare ca habar n-au ce prerogative are presedintele tarii.
Acest tip de roman prost e nemultumit daca sunt disensiuni intre pesedinte si primul-ministru (cum a fost cu Tariceanu) si tipa ca asta se intampla exclusiv din pricina presedintelui (desi el nu spune altceva despre guvern decat ce scria toata presa "onesta"), dar e nemultumit si daca presedintele NU are disensiuni cu primul-ministru cum se intampla acum cu Boc. Sunt sanatosi la cap acesti oameni ? Isi doresc linistea sau ce vor ?
In fine, tara e plina de prosti, dar, in ciuda acestui fapt, romanii simt cine le-ar fi de ajutor si o sa-l voteze tot pe Basescu, chiar daca nu din primul tur, dar tot el o sa fie presedinte.
Nu atat din cauza calitatilor lui ci mai ales din cauza lipsei de calitati ale contracandidatilor lui.
L-ati auzit pe cretinel asta de Crin vorbind despre vreu program, o idee, ceva, in urma careia el ca presedinte va aduce bunastarea romanilor ?
Te consider o exceptie pentru ca mi-am format o parere foarte proasta despre presa din cauza tembelilor din presa care-mi intuneca zilnic televizorul incercand sa-mi explice, schingiuit, ce e etica, morala, adevarul, dreptatea, .... chestii d-astea despre care ei n-au habar si n-au avut niciodata ...
Nu draga, da de unde, daca esti amatoare de placeri, te servesc, fetita .... nu e nici o problema.
Poate doresti un sex oral pe la spate ... cine stie ... servim pe oricine.
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:23
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:08
De la: 9am056627, la data 2009-06-04 15:37:17 EU NU AM PUTUT SA-MI INCHIPUI CA CINEVA CARE ARE ACCES LA NET POATE SA FIE ASA DE PROST!!!!!!!!!
VAI MAMA TA DE INCULTA SI DE NAROADA DA PROASTA MAI ESTI FEMEIE !!!!!!!!!!MAI BINE DUTE PE CENTURA SA FACI SI U UN BAN ORAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu cine cu cine si cine impotriva cui posteaza pe acest topic, dar ati intrecut orice masura a buynului simt, debitati jigniri, obscenitati si tot soiul de trivialitati. Este, probabil, starea care va caracterizeaza, in care va simtiti cel mai bine...Ati transformat acest forum intr-un fel de hazna in care ati cazut si va balaciti fara jena. Sa va fie rusine! Si mai posteaza si cate o fufa tufa careia numai la politica nu ii este mintea, iar voi, majoritarii,barbatii, va comportati ca porcii. Rusine!
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:16
De la: Subredul, la data 2009-06-04 15:10:03
De la: 9am1313, la data 2009-06-03 21:04:24
Este ?
Nu sunt prea multi cei care, citindu-mi in terventiile pe forum, au sesizat ca folosesc o tema sau alta, un articol sau altul, un comentariu sau altul... pentru a provoca, pentru a incita,pentru a deconspira predudecatile, ideile preconcepute, complexele, limitele, incultura, agramatismul, grosolania, suficienta, ignoranta, inapoierea...si multe atle defecte ale unei societati bolnave, invrajbbite, manipulate...Replicile - uunele dure, violente, necontrolate, nesustinute, mitocanesti, primitive, s.a.m.d. devin "caramizile" jurnalistiuce, material de constructie pentru alte scvrieri ale mele. Nu fac un secrt din faptul ca uneori copiez si inserez in alte forumuri, sau lucrari despre profilul psihologic al romanilor, comentariile
mai "interesante" de pe forum.
Gurile rele spun ca lui Antonescu nu i-ar placea vinul dulce ci cel rozaliu si acrisor.
Nu draga, da de unde, daca esti amatoare de placeri, te servesc, fetita .... nu e nici o problema.
Poate doresti un sex oral pe la spate ... cine stie ... servim pe oricine.
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:42
EXACT DOMNULE TRNMH 16,
Ati "citat" exact ceea ce este mai edificator, ca o completare a celor afirmate de mine. Sunt revoltata de vocabularul si goliciunea iudeatica a acestor comentatori care au confiscat un topic interesant, poate esential in momentul de fata pentru noi, cei din societatea civila. O mana de indivizi si "pipite", vorba lui Antonescu, au coinfiscat dezbaterile si si-au pus poalele in cap - sa le fie rusine-, se dau in spectacol ca la usa cortului de parca noi, restul, avem vreo obligatie sa le citim elucubratiile si trivialitatile.
Va multumesc pentru felul in care ati inserat ceea ce ne-a scarbit pe cei mai multi dintre noi.
O zi buna.
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 18:17
Buna gabi! Daca mai intri ,te rog arunca un ochi si pe topicul postat de mine,poate-ti vine vre-o idee... il gasesti la general cum sa iesim din criza... te pup,o sa lipsesc vreo 4 zile k plec din tara! te pup
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 18:26
Subredule, acum am inteles care era adevaratul motiv pentru care doreai sa ne vedem, dar in acelasi timp iti spun ca nu ma intereseaza ceea ce mi-ai propus .
Ce mai face sotia ta? Cum se mai simte?
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 18:33
De la: 9am1313, la data 2009-06-04 18:26:32Subredule, acum am inteles care era adevaratul motiv pentru care doreai sa ne vedem, dar in acelasi timp iti spun ca nu ma intereseaza ceea ce mi-ai propus .
DE CE IL DECONSPIRI?... CA VROIAM EU SA O FAC, ARE NISTE APUCATURI SI NISTE OBSESII BAIATUL ASTA...E SUBRED RAU!
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 20:58
De la: 9am1313, la data 2009-06-04 18:26:32Subredule, acum am inteles care era adevaratul motiv pentru care doreai sa ne vedem, dar in acelasi timp iti spun ca nu ma intereseaza ceea ce mi-ai propus .
Nu stiu cine esti, dar nu vreau sa ma mai vad cu nimeni.
A fost o vreme cand as fi vrut, dar mi-a trecut.
Stai linistit(a) nu vreau sa te vad. Cat despre "adevaratul motiv" habar n-am ce vrei sa spui. Si nici nu ma intereseaza.
Nu mai vreau sa vad pe nimeni.
N-am chef sa ma enervez si live cu cine stie ce ciudati.
Se simte bine, multumesc, as zice chiar foarte bine...
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:08
De la: andrada_yahoo_com, la data 2009-06-04 17:42:20EXACT DOMNULE TRNMH 16,
Ati "citat" exact ceea ce este mai edificator, ca o completare a celor afirmate de mine. Sunt revoltata de vocabularul si goliciunea iudeatica a acestor comentatori care au confiscat un topic interesant, poate esential in momentul de fata pentru noi, cei din societatea civila. O mana de indivizi si "pipite", vorba lui Antonescu, au coinfiscat dezbaterile si si-au pus poalele in cap - sa le fie rusine-, se dau in spectacol ca la usa cortului de parca noi, restul, avem vreo obligatie sa le citim elucubratiile si trivialitatile.
Va multumesc pentru felul in care ati inserat ceea ce ne-a scarbit pe cei mai multi dintre noi.
O zi buna.
Scumpete mica, te obliga cineva sa citesti ce scriu toti nebunii de pe forumul asta, unde eu sunt cel dintai .... intre fruntasii politici ?
Ai luptat in vreun fel impotriva goliciunii ideatice, ti se pare ca asta e numai treaba noastra sau iti doreai o lucrare dentara si te-ai gandit sa apelezi la noi ?
Eu cred ca ma incadrez la "indivizi" .... esti amabila sa ne spui cine sunt "pipitele" ?
Pai bine ma maesto, ma, de ce nu scri si matale o fabula mai simpla asa .... cum e ..."Boul si vitelul" ... stiam cine e boul, stiam cine e vitelul, asa ce ma fac eu ca atatia ... indivizi si pipite ?
Fetita mica, stii ce ? Citeste altceva: Arici Pogonici, Capra cu trei iezi, Scufita Rosie, Fetita cu chibrituri ...
Ce zici, e bine asa ?
Si sa ne prezinti si noua un rezumat cu planul ideatic in care-si desfasoara activitatea creatoare eroul principal, ideile principale care se desprind, si ce ne ramane de facut pentru viitor.
In rest, du-te-n gura ma-tii de tuta !
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:24
De la: gabigabi, la data 2009-06-04 10:23:02ei,ma bucur c-ati ajuns la vorbele mele cind iti spunem tie Subrezitule,ca te consider un om inteligent,etc ,etc ....si tie Vanea,ca daca vei ignora subiectul discutiei lui - care ne enerveaza pe amindoi -vei descoperi un om cu care ai ce vorbi ! buuuun,asta a fost una ! a doua : da, silviule,tu dai tonul discutiei si eu m-am tot ferit sa intru-n acelasi mod de a discuta,tot sperind ca daca iti vorbesc frumos,prin empatie vei vorbi la fel....rar s-a intimplat insa ! a treia : pentru ca si eu imi pun intrebarea daca nu cumva are dreptate celalalt,te-am intrebat nu o data :de ce se impatimeste un om inteligent ca tine de un politician,intrucit e cea mai mare greseala asta ! ba,dimpotriva,dupa ce l-ai votat CASTI OCHII mari la el si cum l-ai prins ,l-ai ars la vot ! daca se mergea pe acest principiu de bun-simt ILIESCU NU pupa 2,5 mandate ! NU trebuia sa pupe niciunul,dupa facuta cu minerii chemati inca din 12 ian....ca sa nu spun ca ar fi trebuit judecat ptr.lovitura de stat si impuscarea in zi de craciun a lui Ceausescu ! hai,c-am vorbit destul...pa !
Mai Gabita, mai, tot n-ai inteles nimic din poveste...
Ma iei cu vrajeli ... c-as fi om inteligent ... chestii-socoteli ...
Fata draga, n-am facut altceva dacat sa spun ca tot Basescu va iesi presdinte si am argumentat ca n-are cine sa-l bata si, hop, au sarit toti ca arsi ca sunt o sluga ca, alea, alea .... Acelasi lucru il spun oameni aparent mai destepti ca mine si nu va obositi sa-i injurati ... dar asta se intampla pentru ca v-am bagat in seama.
A, sa nu credeti ca ma plang pentru ca ma injurati. Nuuuuuuu, doamne fereste, nici pomeneala.
Am capatat o imagine de nebun care nu mai poate sa doarma noaptea de grija lui Basescu.
Aiurea.
Mi se rupe de Basescu !
Dar si de tampeniile pe care le debitati ca niste papagali ai antenelor. Nu vad la voi nimic personal, ceva de substanta, un argument, ceva, o idee, o poveste a unuia, altul decat Basescu, cu care sa ma lamuriti ca altul decat Basescu, e mai bun decat Basescu sa fie in locul lui Basescu ...
A inteles cineva ceva ?
Am prieteni in Bucuresti si la multi dintre ei vad stilul asta de atoatestiutori in ale politicii de parca politicienii despre care se vorbeste si-ar face confidente cu ei ...
Gabita, ma asteptam la mai mult de la tine pentru cei 61 de ani ai tai ...
M-ai dezamagit profund. Mai ales de la faza cu Crin. Daca imi spunei ca il susti pe Iliescu te-as fi inteles, dar asa, imi pari tare subtirica ...
In fine, mi-am gasit alta treaba si te las in plata domnului.
M-am plictisit si saturat de nimicul de pe forum nu numai asta.
Revoc orice invitatie publica facuta pe forum de intalnire cu cineva !
Ma opresc numai la cele private.
Noapte buna !
Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:08
999
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:12
uite pe cine voteaza liberalii,un om obosit din nastere,asta-i mesaj transmis catre idioti nu catre oameni,nu stie sa puna suflet in vorbe,nu are nerv,este un caz de studiu pt.psihologi,votati sageata,poate daca va inteapa veti sti sa apreciati mai bine
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:34
999
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:35
liberalii vor tatuc,l-au gasit pe obositul din nascare,crinul ofilit,sa le fie de bine
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 01:36
999