back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:59

De la: 9am068670, la data 2009-06-06 14:47:19
De la: 91thi3f, la data 2009-06-06 13:55:40Ultimul reportaj al lui basescu in legatura cu candidarea www.insanezone.ro/Thi3F-2209.html[/quote]

Poate cu candidatura, domnu' prestator.
Or, vei fi vre-un spiritual, te pomenesti ...
Si Basescu se scrie cu B mare.
Cum ar fi cuvantul "bou", da' la inceputul propozitiei ....

A INTRAT ORICUM DIHONIA IN VOI, RETARDATILOR!

BALACARITI-VA, CUFUROSILOR!

PORCITI-VA PUTORILOR!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:11

De la: rambobambo, la data 2009-06-06 14:59:32
De la: 91thi3f, la data 2009-06-06 13:55:40Ultimul reportaj al lui basescu in legatura cu candidarea www.insanezone.ro/Thi3F-2209.html[/quote]

PORCITI-VA PUTORILOR!

Domnu' Ramboboambo, doriti si dumneavoastra o lucrare dentara ?
Va servim cu placere.
Noi servim pe toata lumea !
Cufurosii aia de care vorbiti dumneavoastra sunt cei care fac caca pe ei, sau pe altii ?
Sunteti amabil sa dezvoltati ?
Nu prea inteles cum vine chestia cu porcitul dar mi se pare ca dumneavoastra ne cam porciti ... va simtiti cumva o putoare ? Mare mica, sau mijlocie ?
Si de ce tipati ?
Sau indignarea, care va sugruma, va impiedica sa scrieti normal, firesc ... cum se face de obicei in limba romana ?
Ati auzit de libertatea de exprimare ?
Ei bine, dumneavoastra sunteti un om liber ... domnu' intelectual.
Ne lasati ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:16

Basescu a amenintat ca va sari la gatul bancherilor daca nu se tin de promisiunea de a reduce dobanzile.
Si pentru ca urmeaza sa intre in campanie electorala, se pare ca va amana batalia pana dupa alegeri.
Daca domnii bancheri nu-si baga mintile in cap, atunci banii romanesti si europeni vor tropai numai prin CEC (pe care a uitat Nastase sa-l faca plocon cuiva) si BNR. Lucru perfect posibil.
Ce parere aveti ? Daca Basescu face asta e patriot sau tradator de neam si tara ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:37

Sa-l scrii tu, boule cu "b" mic pe basescu cu "B' mare! Evitarea majusculei in cazuri nominale exprima, retardatule, sila, scarba, desconsiderarea persoanei respective, ceea ce si in cazulk tau se intampla: bou cu "b" mic!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:49

De la: 9am068670, la data 2009-06-06 15:11:20
De la: rambobambo, la data 2009-06-06 14:59:32

PORCITI-VA PUTORILOR!

Domnu' Ramboboambo, doriti si dumneavoastra o lucrare dentara ?
Va servim cu placere.
Noi servim pe toata lumea !
Cufurosii aia de care vorbiti dumneavoastra sunt cei care fac caca pe ei, sau pe altii ?
Sunteti amabil sa dezvoltati ?
Nu prea inteles cum vine chestia cu porcitul dar mi se pare ca dumneavoastra ne cam porciti ... va simtiti cumva o putoare ? Mare mica, sau mijlocie ?
Si de ce tipati ?
Sau indignarea, care va sugruma, va impiedica sa scrieti normal, firesc ... cum se face de obicei in limba romana ?
Ati auzit de libertatea de exprimare ?
Ei bine, dumneavoastra sunteti un om liber ... domnu' intelectual.
Ne lasati ?

TU INSUTI ESTI UN PRODUS AL CUFURERII GENERALE, AL TEMBELIZARII IAR LIBERTATEA DE EXPRIMARE, RETARDATULE, NU INSEAMNA SA POSTEZI CLIPURI SI COMENTARII "DEMNE" DE ASEMENEA EXEMPLARE "UMANE" MAI MURDARE DECAT PORCII.
PORCILOR! TE CREZI CUMVA MAI DE RASA? DACA ERAM INTELECTUAL SI COnVIETUIAM IUN ACEEASI COCINA morala VA SUPRIMAR, IMPUTITILOR! TOT BALEGAR AI IN CREIOER SI TU, DESI VREI SA PARI DOCIL, SUPERIOR, IMPACIUTITOR, IRONIC SI CONDESCENDENT! SICTIR SI TIE, PORC DE CAINE CU LIBERTATE DE GROHAIALA!

mariah_kan

64 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:23

Domnilor! Nu va mai certati ca la usa cortului..lasati-l pe Basescu sa mai stoarca inca o lacrima pentru cei dusi departe, cat mai departe de pe asta lume, sau....inca o lacrima pentru scorojita opinca a celor multi... Lacrimi de crocodil mare aflat in frumtea gloatei, cocarjate de griji si mizerie.
Pe unde a fost Basescu, cu cine s-a aliat, in toate ogoarele a semanat discordia. E un mare artist in ceea ce priveste amenajarea si insamantarea acestor tipuri de ogoare.
La ora actuala nu se afla un om cu o coloana verticala atat de dreapta incat sa scoata tara din rahatul in care au bagat-o si afundat-o cat mai adanc, cei ce s-au perindat in a conduce destinele Romaniei.

nonelyoo

31 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 19:24

OK.....MAI BINE UN PRESEDINTE CHEFLIU DECAT UNUL CORUPT

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 19:27

alcoolul dauneaza grav sanatatii....natiunii !

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 21:01

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 21:03

BA RAMBO,CU CINE AI INVATAT ROMANA,BAI BOULE,NU VEZI CA DINTRE TOTI DE AICI ESTI SINGURUL PROST?

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 06:04

Saracul CARAGIALE,cum a precazut (prevazut) el VIITORUL ROMANIEI.
Haideti firtatilor la vot astazi 7 iunie 2009 ca vine si nenea IANCU

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 08:08

Ramboboambo asta e suparat rau ...
O fi facand si spume ?
E de mult prin zona ?

Calmeaza-te tovarase Rambo, ce te aprinzi asa, e tovarasu'-nainte .... ai rabdare, ai rabdare.
In loc sa-mi explici ce te-am rugat, cu calm , cu tact, dumneata, tovarasu' Rambo te dedai la expresii injurioase care nu fac cinste nici unui om al muncii capitaliste ....
Esti o rusine, tovarasul Rambo, pentru colectivul in care lucrezi, pentru localitatea in care domiciliezi, pentru omenirea in care traiesti ....
Se poate ?
Asa ceva n-am vazut de cand postez eu pe forumurile astea ...
Tin sa multumesc celorlalti tovarasi care au luat atitudine, care au infierat acest element retrograd, alarmist si negativ care este tovarasul Rambo. Asa trebuie tovarasi, sa nu lasam elementele subversive sa ne bulverseze viata, sa ne tulbure linistea. Asta se intampla la televiziunile astea capitaliste.
Tovarasu' Rambo, nu mai doresc nici o explicatie, to'asu ....
M-am lamurit: gripa porcina e gramada pe noi !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 10:09

dar ma mir ca nu-l recunosti pe tov.rambo,mai S ! e prietenul pe care tu l-ai laudat si el,punind botul la laudele tale, ne-a spus tuturor cit de frumos stie el sa manipuleze si astfel, s-a dat in fapt de ipocrizie si alte multe calitati pe care un om onest nu si le doreste ! sa fie la el,acolo !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 18:45

Sa fie tovarasul ziarist sustinator al lui Duda ?
Ziceti ca l-am laudat tovarasa GabiDubla, dar nu-mi aduc aminte la ce va referiti si nici la cine....
Si daca ar fi fost asa, chiar e necesar sa va purtati ca o cotoroanta ?
Se poate mai tovarasa, mai...

axelroad2000

11 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 20:08

d-lor,am si eu o rugaminte....poate sa ma invete cineva cum sa ajung aproape de Basescu sau Boc.....am incercat prin amortitii astia ai lor de la PDL dar....toti o apa si-un pamant
motivul? o idee de facut bani(la nivel de tara) si care sa ajute Sanatatea , Invatamantul si Asigurarile Sociale o sa va multumesc dupa.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 20:17

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 21:50

De la: gabigabi, la data 2009-06-07 10:09:51dar ma mir ca nu-l recunosti pe tov.rambo,mai S ! e prietenul pe care tu l-ai laudat si el,punind botul la laudele tale, ne-a spus tuturor cit de frumos stie el sa manipuleze si astfel, s-a dat in fapt de ipocrizie si alte multe calitati pe care un om onest nu si le doreste ! sa fie la el,acolo !

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 22:18

Cineva , acum citeva zile , a pomenit de proasta EBA la alegeri parlamentare ! Nimic nou sub soare , dar EBA a prins un loc in parlamentul european!!!!!!Dar ce mai spui acum cretinule care o acuzai de toate cele (inculta , proasta , etc...????

teo
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 22:29

De la: teodor_el, la data 2009-06-07 22:18:09 Cineva , acum citeva zile , a pomenit de proasta EBA la alegeri parlamentare ! Nimic nou sub soare , dar EBA a prins un loc in parlamentul european!!!!!!Dar ce mai spui acum cretinule care o acuzai de toate cele (inculta , proasta , etc...????
Eu unul,imi mentin parerea cu privire la eba,mai mult,cred ca cei care au votat-o sunt mai cretini decat ea!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:39

De la: teodor_el, la data 2009-06-07 22:18:09 Cineva , acum citeva zile , a pomenit de proasta EBA la alegeri parlamentare ! Nimic nou sub soare , dar EBA a prins un loc in parlamentul european!!!!!!Dar ce mai spui acum cretinule care o acuzai de toate cele (inculta , proasta , etc...????

Nu stiu cine este persoana despre care vorbesti dar nici nu iti inteleg intrebarea.Daca a prins un loc de parlamentar european inseamna ca s-a schimbat brusc EBA,ca a devenit desteapta si culta ?...Deci Teodor,ce doreai sa spui tu de fapt in afara de injuratul celui care sustinea ca EBA este o toanta deranjand astfel conceptiile tale despre cultura si intligenta familiei Basescu?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:42

De la: nonelyoo, la data 2009-06-06 19:24:03OK.....MAI BINE UN PRESEDINTE CHEFLIU DECAT UNUL CORUPT

Da,ce te faci insa daca este si chefliu si corupt?....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:54

Injurati, tovarasi, injurati, ca tot ramane ceva ....
Unii cu-njuratul, altii cu plecatul ....
Alegatorii .... tot pe loc, tot pe loc, pe loc, pe loc.
Daca il ai pe tata, ajungi urgent din Piata Chibrit in Piata Europeana.
C-asa e-n tenis ...
Pentru cei care au ceva de impartit cu Eba, isi pierd vremea.
Exista figuri si mai sinistre care ne vor "reprezenta" la Strasbourg: Becali si Vadim. Ca sa nu mai vorbim de cei din coada listei de la PSD si de la PDL de care n-a auzit nici dracu'. Si despre care nu vorbeste nici dracu.
Sau, poate se vorbeste la forumul despre dracu ....
Aici fiind cu Basescu se vorbeste despre fata lui Basescu ca, de, cum sa scape ea vigilentei atator oameni de bine ...

Pentru neinitiati, ati putea sa observati, stimati tovarasi, comportamentul tot mai disperat al lui Geoana si al lui Crin.
Pe masura ce se va apropia campania elctorala pentru prezindentiale, cei doi vor face spume la gura pe o singura tema: ce nenorocit este Basescu.
In acest mod simplu, acesti doi tovarasi excesiv de prosti, ii vor face o campanie electorala lui Basescu pe care nici el nu si-o putea face mai bine. Basescu va intra din nou in campanie din postura de victima iar alegatorii, milosi cum ii stim, se vor repezi sa-l voteze ca sa-l scape de gura acestor turbati.

In rest, n-am de remarcat pe nimeni de pe forum. Ma plictisiti.
Poate mai vine cineva cu un pic de amperaj ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:31

De la: 9am068670, la data 2009-06-08 07:54:20
Aici fiind cu Basescu se vorbeste despre fata lui Basescu ca, de, cum sa scape ea vigilentei atator oameni de bine ...

Subredule,nu are nimeni nimic cu EBA deoarece este fata lui Basescu .EBA este un om politic iar atunci cand ai intrat in politica nu mai ramai doar "fata lu' tata".Tu gasesti ca este normal sa ii critici pe Crin Antonescu,Tariceanu,Geoana,Vadim sau Becalli oricand ai chef si eu iti dau aici dreptate,ESTE NORMAL SA TE POTI EXPRIMA LIBER .Despre Basescu insa sau EBA gasesti ca este anormal si te deranjeaza acest lucru.Nu te inteleg,deloc nu te inteleg cand folosesti astfel de masuri duble...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:17

.....de unde se vede@subrezimea ta ,ca esti recunoscut sub orice nume te-ai piti ! ceea ce nu-i tocmai de ici de colo,intrucit stilul tau -indiferent ca-mi place mie sa nu- este unic !....si da,acela este si el usor de recunoscut,indiferent ca-si zice :monarom sau romanmona...sau cum si-o mai zice !
P.S si hai sa-ti bag o strimba ca tot zici ca te-ai plictisit ! pai daca donsoara EBA a renuntat la statutul de independenta si s-a intors la sinul "mamei",n-ar fi normal ca punctajul sa se adune PDL.ului si sa intre URMATORUL de pe lista europarlamentarilor ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:20

Toa'su Vanea, nu-nteleg ce nu-ntelegi ?
Dumneata to'asu Vanea ai vrea ca Monseur Cristoiu sa-l critice pe Voiculescu ?
El il injura pe Basescu si nu vorbeste despre Voiculescu ... Capisci ?

Si de ce-mi spui Subredul, stimate tovaras ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:42

tzuculica,esti un dulce dar tin sa-ti atrag atentia ca nu unui liberal i se potriveste cuvintul "tovaras" ci lui Beselu' !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:47

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 11:17:27.....de unde se vede@subrezimea ta ,ca esti recunoscut sub orice nume te-ai piti ! ceea ce nu-i tocmai de ici de colo,intrucit stilul tau -indiferent ca-mi place mie sa nu- este unic !....si da,acela este si el usor de recunoscut,indiferent ca-si zice :monarom sau romanmona...sau cum si-o mai zice !
P.S si hai sa-ti bag o strimba ca tot zici ca te-ai plictisit ! pai daca donsoara EBA a renuntat la statutul de independenta si s-a intors la sinul "mamei",n-ar fi normal ca punctajul sa se adune PDL.ului si sa intre URMATORUL de pe lista europarlamentarilor ?

Foarte bine, foarte bine, tovarasa Gabi-dubla, se pare ca aveti spirit de observatie dar nu inteleg ce legatura este intre mine si numitul Subredul. M-ati auzit pe mine injurand asa cum o facea cel pe care-l numiti dumneavostra, stimata si distinsa doamna, Subredul ? Imi pare rau ...
Va deplasati la Moeciu pentru a va cunoaste cu figuri ilustre ale forumurilor 9am ?
Cu Vanea, cu Ioana, cu Maresalu, ady popa, Dora, aia, aia ?
Altminteri, nu stiu de unde ma cunoasteti ...
Stilul meu, asa-zis inconfundabil, probabil ca va place din moment ce imi faceti onoarea de a ma baga in seama. Vad ca tineti cont de modestele mele opinii. Sau va prefaceti foarte bine.
In chestia cu Eba.
Ca de obicei orice ar face sau ar zice cineva din Fam. Basescu, distinsii analisti gasesc de cuviinta sa spuna ca trebuia ... invers. Ca de ce asa si nu cum zic ei ?
Pai cand a fost sa candideze, stimatii analisti au zis ca nu e normal sa faca si sa dreaga PDL-ul pentru Eba. Eba s-a tras afara si a candidat independenta. Bineinteles ca s-a organizat si alegerea ei tot cu ajutorul PDL ca dor nu era sa se ocupe de asta monseur Crin sau mister Geoana .... putini au crezut ca fi aleasa, inclusiv ea, dar s-a ales. Chiar au exagerat cam cu un procent, dar de, mai bine asa decat sa ramana, nu-i asa fara coledgiu ...
Acum va castiga legal cateva miii de euro pe luna spre disperarea celor care isi frecau mainile scriind despre cum primeste ea sume astronomice de la Luxten fara sa faca nimic ...
Ca s-a grabit cam tare sa revina in PDL, si mie mi se pare de rahat, dar asta e doar o parere...
De ce trebuia sa faca asta chiar aseara numai ea stie, ar fi putut s-o faca peste cateva zile, dar asta n-are nici o importanta.

In orice caz, mai mult incredere am despre modul cum va reprezenta tara Eba, decat alde Norica Nicolai. Eba arata de o mie de ori mai bine, e langa Stolo si Monica Macovei, nu e nevoie sa gandesca e destul sa faca ce i se spune si sa arate brici ... si cred c-o mai rupe binisor si intr-o engleza cat de cat acceptabila. Norica, cu basinile din capul ei, cu starea aia de turbare permanenta, nu vad ce mare branza va putea face. La brat cu umflata aia de Renate Weber. Doua proaste agresive. Cand ma uit la ele parca tot Eba mi se pare mai de acceptat.
Dar voi n-o sa intelegeti niciodata asta pentru ca aveti o ura viscerala impotriva taticutului Base.
Sa nu-mi spuneti ca, daca ati fi fost voi, stimati tovarasi, in locul lui Base, n-ati fi facut exact ce a facut el pentru fata lui mai mica .... sa nu-mi spuneti ca ati fi pus "interesul national" mai presus de "interesul personal" ca ma siliti sa devin vulgar, precum numitul Subredul, si sa va spun cateva chestii cu caracter sexual-religios despre mama dumneavostra si cele sfinte ....
Asa ca, stimati tovarasi si tovarase, va rog sa sapati in alta parte, c-aici e beton ....
Multumita, tovarasa Gabi ?
PS: multumesc pentru cuvintele de lauda spuse la adresa stilului meu de scris. Sper ca n-a fost o ironie care mi-a scapat ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:52

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 11:42:07 tzuculica,esti un dulce dar tin sa-ti atrag atentia ca nu unui liberal i se potriveste cuvintul "tovaras" ci lui Beselu' !

Liberal pe dracu'

Vanea liberal ?

Ma faci sa rad.

Cu aerele pe care si le da, Vanea ar putea pune in miscare o ferma de 1.000 de centrale eoliene si tot i-ar mai ramane vanturi. Alea din cap.

L-ai auzit pe Vanea vorbind despre Crin cum vorbesc eu despre Basescu ?

Si eu nici nu sunt PDL-ist ....

Parca si dumneata, toa'sa, simpatizai cu toa'su Crin ?

Sau ti-a trecut ?

Parca ziceai c-o sa votezi cu Basescu ca sa ne invatam minte.

Asa-i spuneai lu' unu' Subredu', parca ? Ma insel, stimata tovarasa ?

Da, aici ai dreptate, i se potriveste SI lui tovarasul Basescu !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 11:56

De la: 9am068670, la data 2009-06-08 11:20:52Toa'su Vanea, nu-nteleg ce nu-ntelegi ?
Dumneata to'asu Vanea ai vrea ca Monseur Cristoiu sa-l critice pe Voiculescu ?
El il injura pe Basescu si nu vorbeste despre Voiculescu ... Capisci ?

Si de ce-mi spui Subredul, stimate tovaras ?

Mai, trezeste-te! Nu mai esti la sedintele de partid ca sa vorbesti cu tovarasii cum erai tu obisnuit! Iti inteleg nostalgiile dar zau ca pentru unii din noi acele vremuri au fost neplacute!

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:02

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 11:42:07 tzuculica,esti un dulce dar tin sa-ti atrag atentia ca nu unui liberal i se potriveste cuvintul "tovaras" ci lui Beselu' !

Si uite asa Baselu a mai reusit ofarsamacum a luat copilu acasa sa adune voturile la PDL,SA VEDETI LA PREZEDENTIALE CE LE FACE,delea cazone marinaresti. Important este ca natiunea aplauda

Pagini: << 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: