back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:30

De la: vaneamarin, la data 2009-06-08 11:56:33
De la: 9am068670, la data 2009-06-08 11:20:52Toa'su Vanea, nu-nteleg ce nu-ntelegi ?
Dumneata to'asu Vanea ai vrea ca Monseur Cristoiu sa-l critice pe Voiculescu ?
El il injura pe Basescu si nu vorbeste despre Voiculescu ... Capisci ?

Si de ce-mi spui Subredul, stimate tovaras ?

Mai, trezeste-te! Nu mai esti la sedintele de partid ca sa vorbesti cu tovarasii cum erai tu obisnuit! Iti inteleg nostalgiile dar zau ca pentru unii din noi acele vremuri au fost neplacute!

Stimate tovaras, ca de obicei, n-ai inteles nimic.
Pentru corecta dumneavoastra informare, va aduc la cunostinta ca n-am fost membru PCR.
N-am participat la nici o sedinta PCR, desi am vrut sa ma duc odata sa vad ce zice seful meu care era secretar BOB, dar nu m-a primit pentru ca a zis ca-i stric sedinta. M-a trimis la plimbare, mi-a dat liber.
Dar am trait in epoca aia pana la 31 de ani.
Si eram atent la ore, tovarasu' Vanea ...
Ma interesa tovarasu' Vanea
Dumneata, tovarasu' Vanea, ai fi fost un cadru de nadejde al PCR dupa ce apuncaturi ai, tovarasu Vanea, n-am nici o indoiala, tovarasu Vanea.
Ai mintea odihnita tovarasu Vanea si pricepi greu ...
In fine, iti doresc succese nemasurate, tovarasu' Vanea, in lupta dumitale de edificare a societatii capitaliste multirateral dezvoltate si mult, multe decenii de impliniri marete cu tovarasul profesor de istorie in frunte.
Daca nu inoportunez, tovarasu Vanea, cu ce va ocupati dumneavostra in vremurile astea tulburi prin care trece urgisita noastra tarisoara ? Sunteti membru al vreunui partid ? Aveti un loc de munca, salariu ceva, o afacere, cam din ce traiti, tovarasul Vanea ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:39

De la: buldogul, la data 2009-06-08 12:02:08
De la: gabigabi, la data 2009-06-08 11:42:07 tzuculica,esti un dulce dar tin sa-ti atrag atentia ca nu unui liberal i se potriveste cuvintul "tovaras" ci lui Beselu' !

Si uite asa Baselu a mai reusit ofarsamacum a luat copilu acasa sa adune voturile la PDL,SA VEDETI LA PREZEDENTIALE CE LE FACE,delea cazone marinaresti. Important este ca natiunea aplauda

Si eu cred ca alde Geoana si Crin vor fi terminat demult gloantele, cand Basescu isi va sufleca manecile si se va ocupa de ei. Nici nu va avea nevoie de gloante, o sa sufle doar in directia lor si or sa cada gramada, lesinatii astia doi.
Despre Vadim, nici o problema: el va fi din nou fraudat.
Ca si Crin, saracu' ...

Multi cred ca sunt fan-Basescu, sclav-Basescu, chestii de genul asta.
Ascultati ce va spun: nu trebuie sa faca nimic Basescu, contracandidatii lui se fac singuri de ras, zilnic ii fac o campanie neplatita lui Basescu cu un zel care-i face sa para nesanatosi la cap. Opozantii lui Basescu rostesc numele Basescu de mai multe ori pe zi decat sustinatorii lui Basescu.
Consilierii PNL si PSD sunt niste mari si super-prosti daca ii sfatuiesc pe cei doi sa mearga pe drumul asta.
Sunt multi care gandesc asa ca mine: din ce-l injura mai tare si mai multi d-aia o sa-l votez tot pe el. Si de scarba celor doi care nu-mi vorbesc de fapt despre nimic. Decat despre Basescu ... Asa ca ... o sa-l votez tot pe Basescu ca despre el se vorbeste toata ziua la televizor. Trabuie sa fie ceva de capul lui daca-l baga-n seama atata lume. Nu conteaza despre ce e vorba ..

Ce ziceti despre punctul acesta de vedere ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:54

De la: 9am068670, la data 2009-06-08 12:30:22

Esti prea complex Subredule, esti un individ prea complex si greu de inteles. .Eu am inteles doar ca TU IL IUBESTI PE BASE si ca,din cine stie ce rationament, sustii mereu ca esti impartial,ca nu esti deosebit de atasat de Base dar ca NU SE POATE FARA BASE,ca Romania se dezintegreaza fara Base. Mai stiu ca tu injuri de zor si ca te plangi ca esti injurat mereu ,ca daca cineva il critica pe Base tu ai impresia ca te-a injurat pe tine, ca esti cam lipsit de bun-simt ,cam simplut, ca nu prea intelegi lucrurile dar mereu le spui altora ca nu au inteles, ca iti schimbi des user name-ul (probabil de jena,daca este asa atunci esti pe drumul cel bun).Nu-mi spune iar ca nu am inteles nimic, ar fi prea monoton din partea ta.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:24

scumpule....bai,ce ti-ai tras cifrele alea 9am06 si mai cit ca nu le pot retine ? cind ti-am spus ca nu-ti pot citi postarile,ti se inchisese contul ? poti sa spui de ce ? - nu,n-am bagat nici-o irinie in lauda mea ; si degeaba ziceti tovarasu' ca acum sunteti un om nou care nu mai injura,una-alta....tocmai ca daca n-as sti ca esti inginer,as fi crezut ca esti dentist ca prea iti cauti musterii ptr. multiple lucrari dentare ! - da,de doua ori gabi il simpatizeaza pe Crin Antonescu dar,asa cum iti spuneam ,e cea mai mare greseala sa te impatimesti dupa vreun om politic....despre ce-ai mai zis ? aa,Moeciu ! am o gazda buna de tot in Moeciu de Jos,care-i sus in deal....ca Moeciu de Sus e jos in vale ! asta-i o chestie fix ca la romani.....asta-i logica in care functionam ! .....nu ma duc pen'ca astept penzia ! aaaa, intr-adevar,daca EBA sta linga buhaita aia de Monica Macovei (am auzit ca are un drag de sticla),sigur ca donsoara e Alba ca Zapada .....ah si ce -mi place gurita ei bosumflata ,in care limba romana suna atit de ciudat ! ....sa traiti,tovarasu' !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:30

aaaaa si crezi ca daca-l pomeneste lumea,toata ziua,d'aia e cel mai bun? si eu am un reumatism care ma ologeste si zic toata ziua oftind : vai de oasele mele batrine !...

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:40

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 16:24:47scumpule....bai,ce ti-ai tras cifrele alea 9am06 si mai cit ca nu le pot retine ? cind ti-am spus ca nu-ti pot citi postarile,ti se inchisese contul ? poti sa spui de ce ? - nu,n-am bagat nici-o irinie in lauda mea ; si degeaba ziceti tovarasu' ca acum sunteti un om nou care nu mai injura,una-alta....tocmai ca daca n-as sti ca esti inginer,as fi crezut ca esti dentist ca prea iti cauti musterii ptr. multiple lucrari dentare ! - da,de doua ori gabi il simpatizeaza pe Crin Antonescu dar,asa cum iti spuneam ,e cea mai mare greseala sa te impatimesti dupa vreun om politic....despre ce-ai mai zis ? aa,Moeciu ! am o gazda buna de tot in Moeciu de Jos,care-i sus in deal....ca Moeciu de Sus e jos in vale ! asta-i o chestie fix ca la romani.....asta-i logica in care functionam ! .....nu ma duc pen'ca astept penzia ! aaaa, intr-adevar,daca EBA sta linga buhaita aia de Monica Macovei (am auzit ca are un drag de sticla),sigur ca donsoara e Alba ca Zapada .....ah si ce -mi place gurita ei bosumflata ,in care limba romana suna atit de ciudat ! ....sa traiti,tovarasu' !
Asta am apreciat intotdeauna la Monica Macovei:stie sa bea!Vorbesc cat se poate de serios.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:53

aha,deci nu m-am inselat uitindu-ma la fata ei care are pecetea de bautor pe ea ....ceea ce inseamna ca si scandalul ala de la Constanta-parca- de acu'vreo 3-4 ani,a fost adevarat ; s-a spus atunci cum ca era beata crita !...jenant !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:41

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 16:24:47scumpule....bai,ce ti-ai tras cifrele alea 9am06 si mai cit ca nu le pot retine ? cind ti-am spus ca nu-ti pot citi postarile,ti se inchisese contul ? poti sa spui de ce ? - nu,n-am bagat nici-o irinie in lauda mea ; si degeaba ziceti tovarasu' ca acum sunteti un om nou care nu mai injura,una-alta....tocmai ca daca n-as sti ca esti inginer,as fi crezut ca esti dentist ca prea iti cauti musterii ptr. multiple lucrari dentare ! - da,de doua ori gabi il simpatizeaza pe Crin Antonescu dar,asa cum iti spuneam ,e cea mai mare greseala sa te impatimesti dupa vreun om politic....despre ce-ai mai zis ? aa,Moeciu ! am o gazda buna de tot in Moeciu de Jos,care-i sus in deal....ca Moeciu de Sus e jos in vale ! asta-i o chestie fix ca la romani.....asta-i logica in care functionam ! .....nu ma duc pen'ca astept penzia ! aaaa, intr-adevar,daca EBA sta linga buhaita aia de Monica Macovei (am auzit ca are un drag de sticla),sigur ca donsoara e Alba ca Zapada .....ah si ce -mi place gurita ei bosumflata ,in care limba romana suna atit de ciudat ! ....sa traiti,tovarasu' !

Toa'sa Gabi, retine te rog cateva aspecte:
1. N-as fi crezut ca o mamaita de varsta dumneavoastra nu stie ce e aia lucrare dentara ... daca va inchipuiti ca are vreo legatrua cu dentistii, va inselati, stimata tovarasa ... Va recomand un curs intensiv pe baza de filme xxx dar nu cred c-o sa intelegeti nimic nici din astea deoarece n-au subtitrare.
2. Penzia mai vine inca cu ajutorul postasului ? Sau e o forma eleganta de a refuza ?
3. Daca nu ne faceti onoarea de a ne onora cu prezenta la Moeciu, de ce ne faceti lucrarea dentara cu teoria penisului legata de Moeciu de sus si de jos (sa inteleg ca asta de jos e Moeciu ala de la pasarica, nu) imbarligata cu drama poporului roman traumatizat de secole de navalitori in asa hal incat nu mai stia nici unde e susul nici unde e josul de a ajuns la perversiuni secole de-a randul din cauza perversiunilor la care a fost supus de imperiile care-i voiau raul, ramul, care, asa cum ne spune chiar poetul insusi, ne era prieten numai noua si lor nu .... ?
4. Inteleg ca ati tras un sprit cu Toa'sa Macovei, la Constanta, daca am inteles bine.
Va vad atat de convinsa ca Monica le babardeste cu paharul ca imi pareti a nu avea nici un dubiu.
Din aceasta inteleg ca dumneavoastra toa'sa sunteti cam cotoroanta putin. Si d-aia o iubesc eu pe Macovei asta: daca ea a fost asa de apreciata de cei din afara cand a vrut sa reformeze justitia si era si beata, va dati seama, oameni buni (aici nu ma refer la cotoroanta de Gabi-penzie) ce misto ar merge justitia cand e treaza.
Stimata tovarasa Gabi-penzie, ai momente de delir in care pari sa-ti mai revi.
Acesta nu este un astfel de moment.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:51

De la: vaneamarin, la data 2009-06-08 12:54:50
De la: 9am068670, la data 2009-06-08 12:30:22

Esti prea complex Subredule, esti un individ prea complex si greu de inteles. .Eu am inteles doar ca TU IL IUBESTI PE BASE si ca,din cine stie ce rationament, sustii mereu ca esti impartial,ca nu esti deosebit de atasat de Base dar ca NU SE POATE FARA BASE,ca Romania se dezintegreaza fara Base. Mai stiu ca tu injuri de zor si ca te plangi ca esti injurat mereu ,ca daca cineva il critica pe Base tu ai impresia ca te-a injurat pe tine, ca esti cam lipsit de bun-simt ,cam simplut, ca nu prea intelegi lucrurile dar mereu le spui altora ca nu au inteles, ca iti schimbi des user name-ul (probabil de jena,daca este asa atunci esti pe drumul cel bun).Nu-mi spune iar ca nu am inteles nimic, ar fi prea monoton din partea ta.

Ramane cum am stabilit, tovarasu Vanea ...
n-ati inteles nimic, sau aproape nimic.
Despre ce Subred vorbiti ?

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:35

Prea multa agitatie pentru nimic !prea multe insulte , prea multe laude de sine !Topicul fiind deschis pentru a se vorbi despre Basescu , se vorbeste despre el , asta dovedind inca o data ca tot el va fi noul presedinte al Romaniei , dar am sa urmez exemplul subredului , si am sa ma retrag la fel cum am intrat pe acest site , lasindu-va posibilitatea de a-l "ridica in slavi " in continuare pe actualul si viitorul sef al statului !Succes si realizari !

teo
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:39

De la: gabigabi, la data 2009-06-08 17:53:14aha,deci nu m-am inselat uitindu-ma la fata ei care are pecetea de bautor pe ea ....ceea ce inseamna ca si scandalul ala de la Constanta-parca- de acu'vreo 3-4 ani,a fost adevarat ; s-a spus atunci cum ca era beata crita !...jenant !
S-a spus ca era beata,dar nu cred.Cand am spus ca stie,chiar stie!Adica, nu se imbata,oricat ar bea!E profesionista!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:42

De la: axelroad2000, la data 2009-06-07 20:08:53d-lor,am si eu o rugaminte....poate sa ma invete cineva cum sa ajung aproape de Basescu sau Boc.....am incercat prin amortitii astia ai lor de la PDL dar....toti o apa si-un pamant
motivul? o idee de facut bani(la nivel de tara) si care sa ajute Sanatatea , Invatamantul si Asigurarile Sociale o sa va multumesc dupa.....

Cu ochelarii aia sigur te vor opri....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am064645

4 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:04

Nu -l mai vrea lumea pentruca minte, este necioplit, rade tot timpul, nu are cei 7 ani de acasa, de nepotism ce sa mai vorbim.....inca 5 ani cu el este prea mult.......se cearta tot timpul....se amesteca peste tot desi Constitutia nu-i permite, iar PDL este tot PSD..degeaba se tot declara de dreapta, ne considera niste prosti.....dar poate tara se va trezi. Promoveaza niste oameni cum ar fi Ungureanu care a dus-o bine la Europa Libera si o va duce si in continuare. Nici ca fizic nu cred ca e reprezentativ pt. Romania......nu vedeti alti presedinti care au o prestanta si o tinuta.....si ar mai fi multe de spus......cum joaca teatru si plange la comanda...este jenant

9am064645

4 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:04

Nu -l mai vrea lumea pentruca minte, este necioplit, rade tot timpul, nu are cei 7 ani de acasa, de nepotism ce sa mai vorbim.....inca 5 ani cu el este prea mult.......se cearta tot timpul....se amesteca peste tot desi Constitutia nu-i permite, iar PDL este tot PSD..degeaba se tot declara de dreapta, ne considera niste prosti.....dar poate tara se va trezi. Promoveaza niste oameni cum ar fi Ungureanu care a dus-o bine la Europa Libera si o va duce si in continuare. Nici ca fizic nu cred ca e reprezentativ pt. Romania......nu vedeti alti presedinti care au o prestanta si o tinuta.....si ar mai fi multe de spus......cum joaca teatru si plange la comanda...este jenant

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:29

De la: 9am064645, la data 2009-06-08 20:04:49Nu -l mai vrea lumea pentruca minte, este necioplit, rade tot timpul, nu are cei 7 ani de acasa, de nepotism ce sa mai vorbim.....inca 5 ani cu el este prea mult.......se cearta tot timpul....se amesteca peste tot desi Constitutia nu-i permite, iar PDL este tot PSD..degeaba se tot declara de dreapta, ne considera niste prosti.....dar poate tara se va trezi. Promoveaza niste oameni cum ar fi Ungureanu care a dus-o bine la Europa Libera si o va duce si in continuare. Nici ca fizic nu cred ca e reprezentativ pt. Romania......nu vedeti alti presedinti care au o prestanta si o tinuta.....si ar mai fi multe de spus......cum joaca teatru si plange la comanda...este jenant

Mergi de te culca cu prestanta si tinuta ta de prost (proasta) ce esti.
In schimb tu esti reprezentativa pentru prostii din tara asta...

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:33

De la: 9am064645, la data 2009-06-08 20:04:49Nu -l mai vrea lumea pentruca minte, este necioplit, rade tot timpul, nu are cei 7 ani de acasa, de nepotism ce sa mai vorbim.....inca 5 ani cu el este prea mult.......se cearta tot timpul....se amesteca peste tot desi Constitutia nu-i permite, iar PDL este tot PSD..degeaba se tot declara de dreapta, ne considera niste prosti.....dar poate tara se va trezi. Promoveaza niste oameni cum ar fi Ungureanu care a dus-o bine la Europa Libera si o va duce si in continuare. Nici ca fizic nu cred ca e reprezentativ pt. Romania......nu vedeti alti presedinti care au o prestanta si o tinuta.....si ar mai fi multe de spus......cum joaca teatru si plange la comanda...este jenant

Decat cu Crinisor si adjunctul lui tuicarul Orban,sau Geoana,mai bine cu Basescu,desi nici el nu-i mai breaz.Este totusi ceva mai cinstit decat ceilalti.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:43

Ce sa va spun, parca ma intereseaza pe mine cine si cat bea ...
Asta era problema. Pe mine ma intereseaza ce spune Monica Macovei, cum e perceputa in afara de catre cei care chiar au ceva de spus cu privire la Romania. Poate sa bea oricat doreste, nu e treaba mea. Cunosc oameni de certa valoare care beau in mod regulat si n-au nici o problema. Dar cunosc si o gramada de prosti sadea care au mare grija la imaginea lor, nu beau, nu fumeaza si nici nu fac nimic pentru noi ceilalti, ba chiar fura pe ruptelea. Problema este falsa si de obicei este pusa asa de catre prostii de profesie care vad in aspect sau in bautura un argument contra cuiva. O chestie tipic securistica. Si jogodistica.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 08:08

De la: 9am070302, la data 2009-06-08 21:31:38asa este ce are sula cu prefectura,daca beau ceva am chef sa fac amor,dar cind este vorba de treaba depun tot interesul,important este sa nu bei ce-ti face rau la ficat ca te cureti

Problema nu este cu cei care ca tine care daca beau ceva au chef sa faca amor.Problema este cu cei care daca beau ceva simt nevoia sa se apuce de treaba si sa depuna tot interesul pentru binele tarii. ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:00

da,draga toarasu ' ,la mine vine postasul care suna de doua ori si prelung ,sa auda tot surdul !.... vad ca tu confirmi ca lupul isi schimba parul ,dar naravul ba ! ....si,ti-am spus ca m-am mai gindit : il voi vota pe EL ! El, care este cel mai bun lucru ce ni s-antimplat de la rivolutie-ncoace ! El , care-i un sot si tata perfect ! atent cu sotia si grijuliu cu viitorul copilului ! vrava lui ! votati-l pe tovarasul, caci este un brav fiu al poporului ! votati trandafirul !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:06

De la: gabigabi, la data 2009-06-09 11:00:31da,draga toarasu ' ,la mine vine postasul care suna de doua ori si prelung ,sa auda tot surdul !.... vad ca tu confirmi ca lupul isi schimba parul ,dar naravul ba ! ....si,ti-am spus ca m-am mai gindit : il voi vota pe EL ! El, care este cel mai bun lucru ce ni s-antimplat de la rivolutie-ncoace ! El , care-i un sot si tata perfect ! atent cu sotia si grijuliu cu viitorul copilului ! vrava lui ! votati-l pe tovarasul, caci este un brav fiu al poporului ! votati trandafirul !

Nu trebuie sa te infierbanti Gabita ... e de ajuns sa-l votezi. Fara alte comentarii. Voteaza-l si gata.
Asa tovarasa Gabiundesunapoastasuldedouaoriprelung, vezi ca se poate ?
De ce a trebuit sa ne suparam ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 11:20

adica cum ,sa nu-L laud ? tocmai acum cind mi s-au deschis ochii ?...ca o flama m-a fulgerat in creier intelegerea viitorului luminos pe care Romania il va avea alaturi de EL si stimata sa fiica E BA !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 12:03

Basescu!!! Un idiot care ne-a facut 5 ani de ras -la propriu- in toata Europa. Halal presedinte! Sper sa ramana o pagina trista in istorie, si el si tot neamul lui de impostori ordinari. Sa ne amintim de fratele lui , sa ne amintim de apartamentul din Baneasa etc.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 13:35

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-09 12:03:40 Basescu!!! Un idiot care ne-a facut 5 ani de ras -la propriu- in toata Europa. Halal presedinte! Sper sa ramana o pagina trista in istorie, si el si tot neamul lui de impostori ordinari. Sa ne amintim de fratele lui , sa ne amintim de apartamentul din Baneasa etc.

mai usor, Dorine, mai usor, sa nu ti se rupa vreo artera perin creierul ala minuscul de care dispui ...
Ai grija de sanatate, nu te ambala !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 13:41

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 13:35:25

Ia mai dute-n ... mea! Desteptul lui peste prajit! Daca vrei sa te angajezi intr-o discutie, cum ar fi aceasta, vino cu contraargumente ca nu ar sta lucrurile asa, si nu jigni.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 14:22

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-09 13:41:18
De la: 9am068670, la data 2009-06-09 13:35:25
Ia mai dute-n ... mea! Desteptul lui peste prajit! Daca vrei sa te angajezi intr-o discutie, cum ar fi aceasta, vino cu contraargumente ca nu ar sta lucrurile asa, si nu jigni.

Nu zau, tu ai venit cu enunturi si-mi ceri mie sa vin cu argumente ....
Ia mai mergi tu in .... pentru ca tu trebuie sa-ti demonstrazi afirmatiile nu eu ! Ai inteles, babuinule ?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 14:32

De la: 9am068670, la data 2009-06-09 14:22:55Nu zau, tu ai venit cu enunturi si-mi ceri mie sa vin cu argumente ....Ia mai mergi tu in .... pentru ca tu trebuie sa-ti demonstrazi afirmatiile nu eu ! Ai inteles, babuinule ?

Prietene, banuiesc ca il cunosti pe fratele lui Basescu si ... ,,afacerile'' lui; deasemeni si pe fata lui cea mare, cu celebrul apartament din Baneasa! Am dat doar doua exemple. Nu dau mai multe pentru ca as deschide o cutie a pandorei. Vino cu contraargumente ca ceea ce am spus este un neadevar. Multumesc.

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 14:50

Fratilor, va aruncati cuvinte grele de "pomana".
Voi "ciripiti" si el mananca toate "firimiturile". Pai daca exista ....democratie, adica...."fiecare pe limba lui ...piere", dreptate, adica "daca ai...gura....umpleo", egalitate, adica EBA = Basescu = PDL = cine are paine si cutitul, ce mai vredti fratilor.
Vreti voi...firimiturie ? Mai va. Astea sunt rezervate ....puterii. Vreti sa culegeti si voi ? Sunt numai 2 sanse:
1. Va dati cu ...puterea.
2. Faceti-vã PUTERE mai mare si treceti in frunte.
Daca nu....ciocu mic, ca degeaba ciripiti, firimiturile tot ei le mananca. Asa ca ....treceti la vot, convingeti cati mai multi ca ...voi sunteti viitorul, obtineti puterera si....luptati sa nu o pierdeti ca....adio firimituri.
Eu, cu nevoile , cu saracia, caut sa-mi ....perpetuez neamu, asa ca daca nu ...curge....pica, de la masa ...puterii. Cat pot atata iau. dar nu prea ciripesc, ca pierd cascavalul din....cioc.
Lasati-l pe Basescu, au altii grija de el, voi aveti grija de ....voi.

nicolae_angelescu2001

4 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 15:13

Mai dracusor, mai pune mana pe manualul limbii romana sau pe abecedar si invara sa te exprimi corect . Numai dupa aceea cred ca poti sa-ti dai cu parerea daca base e bun sau nu sau daca Voiculescu a cheltuit bani multi sau nu.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 15:19

Ca luptator ranit in decembrie 1989, pentru ca am fost printre fraierii de la Inter,(mea culpa) si pentru ca am fost in primii ani dupa revolutie(?!?!?!?!?!?)in preajma multor dintre cei care se afla in acest moment la carma tarii, va spun un adevar.Toti cei din partide sunt organizati NUMAI si NUMAI pentru a avea acces la ciolan.Sa nu aiba cineva cea mai mica banuiala, ca pentru ei, interesele populatiei, a omului de rand nu se afla dupa ultimul loc, in lista lor de prioritati.Pentru cine nu a inteles, adica nu se afla de loc printre preocuparile, interesele poporului in marea lui masa.Si hai sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca in Romania la ora actuala PCR(pila, cunostinta si relatia) sunt la loc de cinste.Si voi v-ati folosit de PCR la un moment dat, si nu inainte de 1989 ci chiar acum recent.Si va rog sa mai constientizati un fenomen.Va aduceti aminte de vorba romaneasca"Facerea de bine este _utere de mama!" Sa stiti ca este foarte reala.Incercati sa faceti bine la poporani, sau incercati sa-i organizati s-au sa-i constietizati de calitatea lor de cetateni si oameni.Vei fi luat la misto sau nebagat in seama.Deocamdata guvernantii nu au creat nici un sistem nou dupa revolutie, ei carpesc sistemul comunist sau il rearanjeaza.Norocul nostru este ca am intrat in UE, si acestia vor impune sistemul creat de ei, cu legile lor si astia de la noi le vor inghiti obligatoiru.Asa ca asta este singura noastra speranta, daca nu se intampla nimic cu adevarat in decembrie 2012.Vedeti mentalitatea poporului roman, descrisa peste tot in mass media.Cea mai buna dovada este prezenta postarilor pe net.Cat de putini suntem cei carora le mai pasa!!Dar nu credeti ca e mai bine sa folosim metodele democratice de organizare?!Cat de curand am sa fac un site, cu forum pe el.Cine va dori sa se alieze la o noua organizatie, acolo va gasi locul.Vreau sa se numeasca Uniunea Albastra.Adica suntem oameni ai planetei albastre, adica Pamant si nu facem o organizatie romaneasca ci internationala.Orice idee si ajutor este bine venit.Si daca tot tastam, macar sa o facem cu folos.As dori un singur lucru.Ca "Gica Contra" sa se abtina la comentarii pro si contra.Pentru ca eu sunt un tolerant, dar daca dau peste unul ca asta,care tasteaza ca sa faca exercitii de tastat, ca om de RFG(Rahova, Ferentari,Giurgiului), am un repertoriu de vorbe de dulce, ca cel caruia i-am tastat urarile, a muscat din tastatura de oftica.Orice parere sau idee trebuie respectata, nu se impune cu forta, iar argumentele sunt necesare uneori, ca poate sunt unii ca si mine, mai grei de cap si trebuie aratat de ce se propune acea solutie. Nu este batut in cuie ca eu, sau cineva anume face ceva.Cea mai buna solutie este colaborarea.Astept ca romanii carora le mai pasa, sa se alieze!Sa fiti iubiti!

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 15:23

Si cei care nu sunt resemnati si supusi ca "racukoto", si cei care au vazut Zeitgeist si Zeitgeist Addendum sper ca vor avea curajul sa se ridice de jos de la stadiul de vita si sa iasa din turma.

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: