back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 10:59

De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 Daca ar fi cu adevarat Romanca , ar pune umarul la treaba , dar nefiind decit cum singura a spus unguroaica , cu pretentii asupra TRANSILVANIEI , e clar ca daca, iese BASESCU presedinte , are sa le dea la multi unguri cite un bombeu pe partea dorsala , sa-i motiveze la facut bagajele mai repede catre TARA LOR UNGARIA
Si,concret,ce a facut basescul in aceasta privinta?Cred ca a avut destul timp si n-am auzit sa-i luat unguri la goana!S-ar putea ca ei sa nu fie o piedica in calea bunastarii tale!Crezi ca ti-ar merge mai bine dac-ar pune ungurii umarul la treaba?La care treba?Probabil ca la a ta.Ia-ti cativa,fa-i sclavi,pune-i sa voteze cu base si,cine stie..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:05

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 10:59:05
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 Daca ar fi cu adevarat Romanca , ar pune umarul la treaba , dar nefiind decit cum singura a spus unguroaica , cu pretentii asupra TRANSILVANIEI , e clar ca daca, iese BASESCU presedinte , are sa le dea la multi unguri cite un bombeu pe partea dorsala , sa-i motiveze la facut bagajele mai repede catre TARA LOR UNGARIA
Si,concret,ce a facut basescul in aceasta privinta?Cred ca a avut destul timp si n-am auzit sa-i luat unguri la goana!S-ar putea ca ei sa nu fie o piedica in calea bunastarii tale!Crezi ca ti-ar merge mai bine dac-ar pune ungurii umarul la treaba?La care treba?Probabil ca la a ta.Ia-ti cativa,fa-i sclavi,pune-i sa voteze cu base si,cine stie..

Este ciudat Teodor asta ...Pai Basescu ESTE DEJA PRSEDINTE! Care naiba este logica aia dupa care ii mai trebuie un mandat ca sa faca ce nu a facut pana acum? Oricum,ce isi doreste Teodor este o aberatie dar probabil se gandeste ca nu ar strica sa ia si ceva nationalisti in ograda lui Base....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:20

...hei !..
...alloooo, bastinasii topicului, ....stie cineva ceva despre monarom ?...
...nu-l mai tin balamalele si-a sters-o englezesteeee ?...
Vannea, La multi ani !...vad ca d'na G. te-a zorit sa-ti incepi pregatirile-ti !..
hai monaroame ca romanii-s un popor blajin si n-are sa-ti clinteasca nici un fir de par din cele trei zmoace ratacite pe chelia-ti mandra !....

Votati NATI MEIR !...si-o sa ne laudam ca-i avem la degetul mic pe BILDERBERGI

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:22

De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 11:05:25
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 10:59:05

Este ciudat Teodor asta ...Pai Basescu ESTE DEJA PRSEDINTE! Care naiba este logica aia dupa care ii mai trebuie un mandat ca sa faca ce nu a facut pana acum? Oricum,ce isi doreste Teodor este o aberatie dar probabil se gandeste ca nu ar strica sa ia si ceva nationalisti in ograda lui Base....
Nu e ciudat,pur si simplu,iubeste.Il iubeste pe base cum il iubeau fetele de la APACA pe Roman....

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:26

De la: mytcor, la data 2009-06-03 11:20:28...hei !..
...alloooo, bastinasii topicului, ....stie cineva ceva despre monarom ?...
...nu-l mai tin balamalele si-a sters-o englezesteeee ?...
Vannea, La multi ani !...vad ca d'na G. te-a zorit sa-ti incepi pregatirile-ti !..
hai monaroame ca romanii-s un popor blajin si n-are sa-ti clinteasca nici un fir de par din cele trei zmoace ratacite pe chelia-ti mandra !....

Votati NATI MEIR !...si-o sa ne laudam ca-i avem la degetul mic pe BILDERBERGI

Monarom e un mos pervers , lingau si limbut
Are si id-uri de fete si nu stie altceva decat sa dea copy-paste de pe ce planeta o fi rasarit, nu stiu .....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:38

.....de unde stii tu Camelya ?...chestia cu limbutul , hmm !..dar, ca-i pervers ? adicaaaa

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 11:42

De la: mytcor, la data 2009-06-03 11:38:29.....de unde stii tu Camelya ?...chestia cu limbutul , hmm !..dar, ca-i pervers ? adicaaaa

Vezi ca pe categoria asta (Politice)...a deschis un topic cu numele meu...poti citi sa te amuzi...si sa tragi o concluzie

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 12:46

Crin Antonescu - figura de ospatar

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 13:00

De la: adela1zone5, la data 2009-06-03 12:46:26 Crin Antonescu - figura de ospatar

Sa nu-l votezi pe chestia asta, daca tu ai impresia(eu nu o am ,ospatarii mei arata altfel) ca are figura de ospatar.Nu trebuie sa ai incredere in el deoarece inseamna ca nu este intelectual,te fura probabil si la nota de plata ,iti da mancarea rece sau dracu' stie ce mai face unul ca asta! Asteapta si tu pana cand candideaza

"Al Pacino sau Robert de Niro
Politist sau mafiot ...
Da' misto de tot!"

PS:Nu ca Base seamana cu Brad Pitt?

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:31

Buna!!! In brasov au inceput sa apara fel si fel de sloganuri propagandiste..... se aproprie alegerile.... sunt curioasa care va fi prezenta la vot.... nu prea mare.Vanea Marin,ce bem de ziua ta? eu am sarbatorit cu elenele si cu constantinii .... :D Va pup ,s aveti o zi placuta!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:53

@kinga -te sarut ! banuiesc ca acum vor fi putini la vot si daca nu se va intimpla cine stie ce minune pina-n toamna,la prezidentiale si mai putin!
@vanea,daca dai o de ziua ta,una o dau eu ca te-am pus in pozitie ....desi tu cu minutza ta ai spus cum ca asa si pe dincolo; eu am fost doar atenta !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:58

Daca scapam de base dau de baut la toata lumea!!Dar,tare mi-e teama ca s-ar putea sa fiu nevoit sa-nghit in sec inca 5 ani!

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:11

Am recitit postarile lui teodor_el pe forum! nu vreau sa par needucata sau nesimtita ,dar trebuie sa-i zic vre-o doua....
Domunule TEODOR_EL!
eu la varsta mea muncesc mai mult decat tu ai muncit toata viata ta!!!
Am afacerea mea de la 19 ani!
Acuma sunt studenta bursiera,si in acelasi timp incerc sa-mi pastrez nivelul de trai ridicat!! Acesta este posibil numai pentru ca muncesc enorm de mult!!!!
Tu cand ai avut 19 ani sunt ferm convinsa ca stateai cu mama si tata,poate abia te mutase-i in chirie intr-o locuinta primita de stat !
La mine stau putin altfel lucrurile!
CU siguranta la varsta pe care o ai tu o sa ajung sa fiu mai inteleapta !
Sa aveti o zi deosebita!!!!!!!!!!!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:15

De la: reis_kinga, la data 2009-06-03 15:11:42Am recitit postarile lui teodor_el pe forum! nu vreau sa par needucata sau nesimtita ,dar trebuie sa-i zic vre-o doua....

Domunule TEODOR_EL!

eu la varsta mea muncesc mai mult decat tu ai muncit toata viata ta!!!

Am afacerea mea de la 19 ani!

Acuma sunt studenta bursiera,si in acelasi timp incerc sa-mi pastrez nivelul de trai ridicat!! Acesta este posibil numai pentru ca muncesc enorm de mult!!!!

Tu cand ai avut 19 ani sunt ferm convinsa ca stateai cu mama si tata,poate abia te mutase-i in chirie intr-o locuinta primita de stat !

La mine stau putin altfel lucrurile!

CU siguranta la varsta pe care o ai tu o sa ajung sa fiu mai inteleapta !

Sa aveti o zi deosebita!!!!!!!!!!!

Degeaba!Tu n-ai inteles,teodor vrea sa-i puna la munca pe minoritari in folosul majoritatii,degeaba muncesti pentru tine,el nu castiga nimic!

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:21

Uraaaaa!!!! Hai sa scapam de Basescu!!!!!

Si 'om vedea noi dup'aia pe cine punem, Nastase enspe case, poate Geoana (cam prostanac saracu'), ... ori mai bine hai sa modificam Constitutia si sa-i mai dam un mandat lu' Iliescu, ce daca-i batrin, daca da coltu il impaiem!!!

Ce bine era cu Iliescu! El, sarac si curat, nu se baga peste noi astia smecherii care fuream de rupeam!

A trebuit sa vina nemernicu asta de Basescu ca sa ne strice noua socotelile! Ne-a luat painea aia cu cristale Svarowski de la gura copiilor, a inceput sa ne trimita DNA-ul pe cap, pe saracii baroni locali unguri, un fel de grofi pe acolo pe la ei prin Harghita si Covasna, i-a scos de la guvernare. Ce sa mai, nu mai poate omul sa fure linistit!

Am incercat noi figura aia cu 322, dar n-au pus fraierii de romani botu', dar nu-i nimic, am pus lingaii de serviciu sa improaste cu bale otravite peste tot prin mass-media si poate ii fraierim pe romani!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:25

Eu nu prea am vazut pe la puscarii marii hoti si corupti numarandu-si cristalele Svarowski,presupun ca 5 ani n-au fost destui,mai trebuie inca 5 s-apoi sa vezi puscarii pline cu pungasi!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:27

ba de fraierit au reusit sa-i fraiereasca pe unii ca tine care,chiar cred ca 'mnealui nici usturoi n-a mincat ,nici gura nu-i miroase !...ii miroase Emile,dar aveti voi nasul infundat ! incercati cu rinofug !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:41

..............................................CANDIDAT INDEPENDENT......................................!

static.squidoo.com/resize/squidoo_images/-1/draft_lens2209648mod...">

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:44

UIte ce se intimpla, Gabi draga:
Eu nu sunt fan Basescu, de fapt nu sunt fanul niciunui politician pentru ca nu-i suport, dar sunt anumiti politicieni, din anumite partide, care ma ingretoseaza la maxim!

Eu ma duc la vot decit ca sa dau votul meu celui care este adversarul celor pe care nu-i suport.

Nu suport PSD-ul si cind aud de Iliescu, Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Voiculescu...si altii ca ei, ma apuca dracii.
De ce nu-i suport? S-ar putea ca tu sa fi totusi cam tinara ca sa intelegi ce au gindit golanii din Piata Universitatii. Nu stiu ce varsta ai.

Pune-ti si tu intrebarea: de ce se revarsa atita otrava din antenele turmatorului Voiculescu? De ce astia sunt fruntasi in campania anti-Basescu?
Ai o explicatie?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:56

De la: vasileemil, la data 2009-06-03 15:21:27Uraaaaa!!!! Hai sa scapam de Basescu!!!!!

Si 'om vedea noi dup'aia pe cine punem, Nastase enspe case, poate Geoana (cam prostanac saracu'), ... ori mai bine hai sa modificam Constitutia si sa-i mai dam un mandat lu' Iliescu, ce daca-i batrin, daca da coltu il impaiem!!!

Ce bine era cu Iliescu! El, sarac si curat, nu se baga peste noi astia smecherii care fuream de rupeam!

A trebuit sa vina nemernicu asta de Basescu ca sa ne strice noua socotelile! Ne-a luat painea aia cu cristale Svarowski de la gura copiilor, a inceput sa ne trimita DNA-ul pe cap, pe saracii baroni locali unguri, un fel de grofi pe acolo pe la ei prin Harghita si Covasna, i-a scos de la guvernare. Ce sa mai, nu mai poate omul sa fure linistit!

Am incercat noi figura aia cu 322, dar n-au pus fraierii de romani botu', dar nu-i nimic, am pus lingaii de serviciu sa improaste cu bale otravite peste tot prin mass-media si poate ii fraierim pe romani!

Tu iti dai seama domnu' Vasile ca astia vor sa distruga singuru' om cinstit din tara?! Recunosc Vasile ca si eu m-am lasat prins in plasa lor(a mafiei,a baronilor pe mana cu grofii,a celor 322 de nemernici) dar nu de acum.Mi-au dat taranistii lui Coposu in Piata Universitatii o geaca de blugi.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Coposu ca de atunci nu am mai avut alta, pe cuvant! Stii ca se dadeau "la greu" geci de blugi si droguri(eu nu am mai prins si droguri desi lasasem plasa la coada) in Piata Universitatii ca sa strigam impotriva FSNului,nu ?Ei Vasile...nu mi-au spus cat trebuie sa strig pentru geaca aia si eu continui sa fac asta !

PS:Textul asta este pentru Vasile.Ii rog pe ceilalti sa nu se oboseasca sa-l citeasca,doar Vasile poate intelege cum stau lucrurile .Vasile stie!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:00

De la: vasileemil, la data 2009-06-03 15:44:53

Eu ma duc la vot decit ca sa dau votul meu celui care este adversarul celor pe care nu-i suport.

Nu suport PSD-ul si cind aud de Iliescu, Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Voiculescu...si altii ca ei, ma apuca dracii.

Vasile ,Vasi (daca-mi permiti ),iti multumesc pentru vestea buna.Nu stiam ca PSDul nu mai este la putere alaturi de PDL.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:03

De la: gabigabi, la data 2009-06-03 15:27:23ba de fraierit au reusit sa-i fraiereasca pe unii ca tine care,chiar cred ca 'mnealui nici usturoi n-a mincat ,nici gura nu-i miroase !...ii miroase Emile,dar aveti voi nasul infundat ! incercati cu rinofug !
Sa nu mai spuna @republicanus in veci ca n-ai o gandire tinereasca!Vasilica te crede mai tanara decat fenomenul Piata Universitatii!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:06

De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 16:00:04

Vasile ,Vasi (daca-mi permiti ),iti multumesc pentru vestea buna.Nu stiam ca PSDul nu mai este la putere alaturi de PDL.
De fapt,PDL-ul nu este la putere,ei fac o opozitie constructiva...Nici base n-a avut vreodata puterea,el a fost mereu singur impotriva tuturor!A vrut saracul,da' cu cine?

Fosta membra 9am.ro

492 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:07

eu nu ma simt minoritara

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:10

Eu nu sunt fan Basescu, de fapt nu sunt fanul niciunui politician pentru ca nu-i suport, dar sunt anumiti politicieni, din anumite partide, care ma ingretoseaza la maxim!

Vsile eu unul cred ca te inteleg! Tu nu esti fan Basescu dar vrei sa votezi si toti ceilalti in afara lui Basescu te ingretoseaza la maxim!Este ?!... .Pai daca erai fan Basescu ..aaaa...atunci lucrurile aaaa...stateau cu totul altfel.Il votai cu cantec si voie buna nu ca acum din scarba fata de ceilalti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:14

@emile- nu-s chiar asa de tinara ,da'-ti multumesc ca ma banuiesti c-as fi .....pta.Universitatii ? da,fost-am acolo ! dar unde era "Conasul " atunci,stii cumva ?si stii ca era/este unul care a profitat din plin de beneficiile comunismului si e si el unul din cei resapati ? problema e ca asa cum n-a crezut atunci in comunism,nici in democratie nu prea crede,draga Emile ! democratia inseamna debandada,idei proprii,libera initiativa....puah ! ii place lui chestia asta ? lui ,ca un comandant de nava in fata caruia nu cricneste nimeni ? primul vis al lui de a reconstitui FSN.ul s-a infaptuit ; al doilea ,cu partidul unic : un bob zabava ! al treilea : modificarea Constitutiei si devenira RO in republica prezidentiala, Urmeaza !

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:16

Nea Mariane, te bagi singur in seama, sau te plictisesti?

Daca mi-ai spus ca luai geci de blugi in Piata Universitatii, m-am lamurit! Ce mai luai in afara de geci? Portofele?

Daca spui si de droguri, atunci stiu de partea cui erai. Foarte multi baieti cu ochii albastri se invirteau pe acolo!

Da, PDL este aliat cu PSD! Dar din vina cui? Nu cumva parasutele de la PNL i-au impins in chestia asta?

Una peste alta, Basescu nu e usa de biserica, dar daca imi dai tu alta solutie mai buna promit ca ma mai gindesc!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:18

@sloimutz- i-am multumit deja

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:21

De la: gabigabi, la data 2009-06-03 16:14:02@emile- nu-s chiar asa de tinara ,da'-ti multumesc ca ma banuiesti c-as fi .....pta.Universitatii ? da,fost-am acolo ! dar unde era "Conasul " atunci,stii cumva ?si stii ca era/este unul care a profitat din plin de beneficiile comunismului si e si el unul din cei resapati ? problema e ca asa cum n-a crezut atunci in comunism,nici in democratie nu prea crede,draga Emile ! democratia inseamna debandada,idei proprii,libera initiativa....puah ! ii place lui chestia asta ? lui ,ca un comandant de nava in fata caruia nu cricneste nimeni ? primul vis al lui de a reconstitui FSN.ul s-a infaptuit ; al doilea ,cu partidul unic : un bob zabava ! al treilea : modificarea Constitutiei si devenira RO in republica prezidentiala, Urmeaza !
Conasu' cica n-a luat parte la mineriade....a facut tot posibilul sa le impiedice....dar a gresit calculele si trenurile au deraiat taman la universitate!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 16:25

De la: vasileemil, la data 2009-06-03 16:16:52Nea Mariane, te bagi singur in seama, sau te plictisesti?

Daca mi-ai spus ca luai geci de blugi in Piata Universitatii, m-am lamurit! Ce mai luai in afara de geci? Portofele?
Daca spui si de droguri, atunci stiu de partea cui erai. Foarte multi baieti cu ochii albastri se invirteau pe acolo!

Da, PDL este aliat cu PSD! Dar din vina cui? Nu cumva parasutele de la PNL i-au impins in chestia asta?
Una peste alta, Basescu nu e usa de biserica, dar daca imi dai tu alta solutie mai buna promit ca ma mai gindesc!

Vasile ,ma plictisesc ,asta este adevarul dar de bagat nu ma bag singur in seama ci incercam sa te bag pe tine .

Mai Vasile, cand eram eu in Piata Universitati era FSNul la putere deci toate portofelele erau goale. O sa vezi tu in curand care este relatia intre portofelul cetatenilor si FSNul la putere.

PDLul este aliat cu PSDul deoarece ASA AU VRUT EI SI AU LUCRAT 4 ANI IN ACEST SCOP.Era la mintea lui Basescu ca PDL nu va avea peste 50% si ca deci trebuie sa se alieze sau cu PSDul sau cu PNLul.Eh,baietii au ales in virtutea nostalgiei partenerii lor consacrati de alianta FSNista si 4 ani de zile au injurat neobositi la liberali.Ti-am lamurit micile dileme sau nu vrei sa vezi cu stau de fapt lucrurile?

In privinta unuia mai bun decat Base raspunsul este simplu si clar :NU EXISTA UN ALT CANDIDAT CARE SA FI FACUT ROMANIEI MAI MULT RAU DECAT A FACUT PANA ACUM BASESCU.Pe scurt TOTI sunt mai buni decat Baselu...

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: