back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 >> Sari la pagina:

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 20:54

Mesajul era pentru Subredul !

teo
9am042611

48 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 21:39

Daca Basescu ar stii sa se comporte ca presedinte ,daca ar stii sa se comporte ca om politic cu decenta ,modestie,corectitudine,daca ar da dovada de bun simt poate l-as aprecia si eu dar.........

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 03:07

Cred ca mai mult conteaza pentru romani,benerul cu reclama; DOI CRETINI SI IDIOTI VA SCAPA TARA DE HOTI,afisat de Vadim si Becali

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
va_ciuruim

225 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 03:08

Cred ca mai mult conteaza pentru romani,benerul cu reclama; DOI CRETINI SI IDIOTI VA SCAPA TARA DE HOTI,afisat de Vadim si Becali

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
va_ciuruim

225 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 03:08

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 07:46

De la: prietenn, la data 2009-05-31 20:04:37"Am promis ca nu mai intru in polemica cu toti prostii ....

Si n-o fac.

Daca aveti vreme si chef de batut apa-n piua, sa fiti sanatosi.

Eu n-am !

Sa spui despre Basescu cum ca vrea sa fie dictator, in vreme ce presa a cunoscut cea mai libera exprimare posibila dupa '89 (amintiti-va ce controale si ce publicitate primeau cei din presa pe vremea Arogantului) trebuie sa fii si prost si nemernic in acelasi timp.

In antichitate, cu o suta de ani inainte de Hristos, a fost un dictator roman care, in timpul vietii a renuntat de buna voie la putere. Imediat, jigodiile din jurul lui s-au grabit sa-l ucida. Inainte de a muri a spus:

- Faceti o mare greseala ucigandu-ma, pentru ca de acum inainte, nici un dictator nu va mai renunta la putere atat timp cat va fi in viata !

Si asa a fost.

La noi, la prostul popor roman, tot prostul de roman se plange pe de-o parte ca statul nu are autoritate, ca nu face, ca nu drege, ca reprezentantii lui sunt corupti, cate si mai cate, dar cand e vorba de o limpezire, de intarire a autoritatii statului in folos general, acelasi roman prost sare in sus ca se pregateste o dictatura si spune asta tocmai despre cel care i-a dat o libertate mare, inclusiv libertatea de a-l balacarii la televizor in fiecare seara....

Cat de prosti pot fi unii dintere romanii nostri, doamne, nu-ti vine sa crezi ...

Probabil ca Voiculescu este perceput ca democrat ...."

Stimate domn (sau doamna???) SUBREDU, recunosc deschis ca sunt un prost, deoarece raspund atacurilor dumneavoastra. Nu am 1398 postari pe forum ca dvs., dar in putinele pe care le am nu cred ca am jignit pe nimeni, nici macar pe idolul dumneavoastra. Si, mai ales, inca de la prima postare am completat un profil, sa stie lumea cine sunt – deci mi-am asumat opiniile mele, nu m-am ascuns in anonimat. La dvs probabil voi vedea profilul dupa suspendarea forumului, ceea ce ma face sa cred ca parerile asumate nu va apartin, dat fiind faptul ca va ascundeti in anonimat.

Noi avem chef de batut apa in piua? Cand o sa am 1398 de postari pe forum, in mod cert voi putea spune ca am chef de batut apa in piua si ca n-am alta meserie decat cea de forumist (se castiga bine din asta?).

Presa a cunoscut cea mai libera exprimare posibila dupa '89??? Cine? Gaozarii aia si pasaricile? Tiganii aia imputiti? Mogulii aia penali? Abonatii aia la amenzile CNA?

Ati citit vre-un ziar care critica puterea? Cata publicitate de la stat ati gasit in el? Iar de controale sa nu mai vorbim, sau de dosare penale … Libertatea presei exista, e sublima, daca spui ce trebuie poti ajunge in functii inalte in stat, daca nu ….

A fost o data ca-n povesti cand Vantu batea in pupa Cotroceniului. Si fiindca mergea in directia cea buna, iertate i-au fost vechile pacate. Cand si-a schimbat directia, meteorologii de la DNA si-au amintit subit de ele … dar ce pacat ca multe s-au prescris.

Si asta e doar un exemplu de suprafata. Mai sunt multe altele, deci exemplul cu “presa libera” nu e concludent, mai ales pentru prostii si nemernicii care se incapataneaza sa vada si ceea ce putinii oameni inteligenti din neam se incapataneaza sa nu observe.

Imi pare rau ca prostul de roman nu intelege ca intarirea autoritatii statului in folos general se face printr-un singur om: presedintele Romaniei si asta daca si numai daca acest om are un nume care incepe cu B., iar guvernul, parlamentul, justitia, etc. functioneaza in deplin consens cu presedintele, respectand principiul “presedintele are intotdeauna dreptate”.

Recunosc, sunt un roman prost, dar ca majoritatea romanilor prosti, traiesc in tara asta, muncesc in tara asta, platesc impozite in tara asta si doresc ca tara asta sa evolueze spre democratie, nu spre “centralism democratic”, daca stiti ce inseamna acest concept.

Probabil ca Voiculescu este perceput ca democrat .... Nu stiu daca este democrat sau nu si nici cum este perceput. Din cate stiu este fostul presedinte al unui partid care a facut posibila guvernarea “D.A.”, a devenit apoi "solutie imorala", a devenit apoi un “mogul de presa” si este cercetat de DNA, dupa ce a inceput “balacareala la TV” (apropos de libertatea presei). In rest, sa fie sanatos.

Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva. Imi cer scuze si pentru ca am alte pareri decat dumneavoastra. Este un drept al meu sa am parerile mele, diferite de ale altora si, atata vreme cat nu-i consider prosti pe cei care au alte pareri si nu-i jignesc in nici-un fel, nu vad de ce nu mi-as exercita acest drept.

Va respect opiniile dumneavoastra si capacitatea dumneavoastra intelectuala pe care o considerati superioara prostului popor roman. Si va doresc success in realizarea obietivelor dumneavoastra si pe alte planuri decat acest forum de prosti, in care ati postat deja 1398 mesaje intru desteptarea noastra, mesaje pentru care va multumesc. Mi-au dat posibilitatea sa ma simt mandru ca sunt prost si netrebnic!

Sa fii sanatos, pretene !

Daca nu pricepi cum e starea de libertatea presei, asta este, n-am ce sa-ti fac.

Daca din libertatea presei n-ai retinut decat libertatile de exprimare ale lui Basescu, doua, trei, cinci, cate or fii, iar despre cele in care este tocat zilnic pe mai toate canalele media de catre mai toti neispravitii care spera sa fie bagati in seama doar pentru ca-l ataca pe Basescu, iar sa fii sanatos.

Si eu fac parte din poporul roman si sunt si eu un prost, la randu-mi.

Dar descoperirea asta ma bucura nu ma intristeaza.

Poate ies din starea asta .... cine stie.

Tu pari a fi suparat de aceasta eticheta.

E semn ca, asa cum ai spus si tu, cu evidenta ironie la vorbele mele, tu ramai la starea de prost pe care pari a ti-o asuma.

Dar, din ce scrii, se vede ca nu este vorba despre ceea ce declari.

Cand iesti din starea de prost, mai vorbim.

Intuneric, placut.

PS: Respecti pe dracu' parerile mele ....
Nu dai doi bani pe ele.
Asta e iar o expresie pe care o folosesc toti prostii, pe toate ecranele, ca sa priceapa ceilalti prosti care se uita la ei cum ca ei sunt educati, civilizati.
Mai ai d-astea ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 07:50

De la: teodor_el, la data 2009-05-31 20:52:22 S-a inteles bine???

Tu ce vrei sa zici mai Teo ?
Esti, cum le spune astora ..... eclectic ?

Ai de spus ceva in viata, spune-o cu gura spre fata !
De la tinerete, pa-n-la batraneeete, pa-n-la batranete ....

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 08:51

@silviule - tot bateti moneda cum ca presedintele este tocat toata ziua ! Dar ce trebuie sa faca presa ? sintagma "presa= ciinele de paza a democratiei ",nu are nici-un inteles ptr.tine /voi ? Exact asta trebuie sa faca : sa stea cu ochii pe cel /cei ce reprezinta puterea in stat si sa amendeze orice derapaj de la democratie ! in clipa in care toata lumea bate din palme fericita, Democratia si Libertatea devin cuvinte fara acoperire !....si nu i s-a pus pata cuiva,in mod special ,pe Basescu....el e Momentan presedinte si ,sa recunoastem,furnizeaza material destul presei si chiar si noua aici,pe forum !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:50

ABSORBANTE PENTRU FONDURI EUROPENE...
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

Neavând încotro, expunându-se ºi vârându-se ca o mieluþã în gura lupului cel rrrãu de la Antena 2, aspiranta Bãsescuþa a dat dovadã de curaj, decenþã, ceva vocabular ºi destulã sinceritate faþã în faþã cu Ciutacul cel colþos, care îºi tot schimbã blana, teritoriul ºi stãpânii (de haitã mediaticã), dar nãravul ba. Luatã prin surprindere, cu lecþia superficial învãþatã, lipsitã de informaþii calificate despre un subiect-capcanã mult controversat ºi dezbãtut în cadrul UE - legalizarea drogurilor uºoare, tânãra euro...prezentabilã a declarat : „Probabil cã voi fi de acord cu aceastã iniþiativã”...
Scoasã din context, preluatã ºi difuzatã imediat de cãtre mercenarii ºtiriºti ai televiziunilor ºi ziarelor ostile preºedintelui, afirmaþia „incendiarã” a fiicei acestuia a încins telefoanele, computerele, prompterele, monitoarele..., fãcând maximã audienþã(!) de week-end, când este cea mai slabã audienþã politicã...Aparatul reportericesc a fost pus în miºcare de Rusalii(!) uimitor de rapid, asaltând sumedenie de personalitãþi din toate patidele ºi taberele mediatice pentru a-ºi da cu pãrerea despre pãrerea despre(!) marijuana: Stolojan, Renate Weber, Ioan Mircea Paºcu, Rovana Plumb, pânã ºi Gigi Becali (care ºi-a exprimat dezacordul curat: „Astea sunt de la Necuratul”) ºi chiar ºi Mircea însuºi (Geoanã) ºi mulþi alþi politicieni, analiºti, ziariºti, comentatori, aceiaºi de care s-au cam sãturat românii. Trasã pesemne de mânecuþã de cãtre ºefii ei de campanie, fata lui tata a revenit asupra declaraþiilor, a doua zi, la Ploieºti, întorcând-o proverbial, original ºi originar, încercând sã dreagã busuiocul explicând cã, dacã s-ar adopta legalizarea drogurilor uºoare la Uniunea Europeanã, „probabil”s-ar supune deciziei majoritãþii, dar, „la noi în þarã nu ar fi de acord cu absolut nici un drog”. Dar era deja târziu pentru evitarea unui dezastru, a unei catastrofe, a unui sinistru cataclism planetar....Antonescu a percutat ºi a inceput rãzboiul declaraþiilor împotriva Elenelor, Bãsescu ºi Udrea, afirmând cã România, pentru a cãrei funcþie de preºedinte se bate cu atâta bãrbãþie, „este o þarã care a fãcut vedete din toate pipiþele, iar legalizarea drogurilor promisã de Elena Bãsescu este tot ce ne mai lipsea” (gândindu-se, poate, ºi la legalizãrea prostituþiei promise de cãtre unii politicieni bãrbaþi...). Se declanºa astfel o bãtaie, o confruntare gen „succesuri versus serviciuri”, cu poalele gramaticale în cap, o tãvãlealã pe cinste, o pãruialã muiereascã în faþa bãrbaþilor naþiunii culminând cu uzitarea contagioasã a substantivului argotic „pipiþã, pipiþe”ºi eclipsarea dramaticã a telecomediilor (stupide) ºi a telecomicãriilor(de prost gust).Vãdind virulenþã, virilitate ºi misoginism, calitãþi specifice liberalilor, Antonescul, aflat în pseudo-eurocampanie, a postulat: „Domniºoara Elena Bãsescu le promite românilor legalizarea drogurilor ...Asta lipseºte în þara asta!...Asta trebuie sã facã oamenii care rãmân fãrã serviciuri!”...Aflat ºi el campanie, Geoanã a fost iniþial rezervat, cu un aer tolerant ºi detaºat, arãtând cã tânãta candidatã nu este la curent (ca el... )cu legislaþia drogurilor prin lume ºi a sancþionat ( de ochii televizoarelor) limbajul dur al liderului liberal la adresa doamnelor ºi domniºoarelor... Dar nu l-a þinut nici pe el prea mult. Aflat în judeþul Suceava, departe de camerele de luat vederi în direct, a preluat, a extrapolat ºi a dus la extrema penibilitãþii subiectul”pipiþelor” pe care le considerã cel mai mare rãu din România, argumentând mâhnit cã þara nu absoarbe – cu toate absorbantele din þarã, completez eu –fondurile europene din cauza „pipiþelor de la Agenþia de Plãþi ºi Intervenþii în Agriculturã” (de parcã nu baronii pesediºti au umflat structurile instituþiilor cu...funcþionare).Ulterior ºi Antonescu cel fin ca un crin a încercat sã dreagã maioneza tãiatã de clanul feminin al jurnalismului, separând puterile ºi pipiþele în stat ºi în staff: „Eu nu am vorbit de pipiþele din politica româneascã, am vorbit doar despre pipiþele care ajung vedete ºi nu m-am referit la Elena Bãsescu sau Elena Udrea ca fiind pipiþe.” Prea târziu ºi pentru el. Avizata ºi vizata, Udrea, i-a sãrit în...ciuf ciufutului(!) supãrat cã i-a „luat rezervarea de la coafor”. Întrebat ce pãrere are, tata lu` fata a emis neutru:”Of, Doamne! Ei sunt în campanie...E treaba lor...Ei sunt în campanie, eu nu.”

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:36

De la: gabigabi, la data 2009-06-01 08:51:28@silviule - tot bateti moneda cum ca presedintele este tocat toata ziua ! Dar ce trebuie sa faca presa ? sintagma "presa= ciinele de paza a democratiei ",nu are nici-un inteles ptr.tine /voi ? Exact asta trebuie sa faca : sa stea cu ochii pe cel /cei ce reprezinta puterea in stat si sa amendeze orice derapaj de la democratie ! in clipa in care toata lumea bate din palme fericita, Democratia si Libertatea devin cuvinte fara acoperire !....si nu i s-a pus pata cuiva,in mod special ,pe Basescu....el e Momentan presedinte si ,sa recunoastem,furnizeaza material destul presei si chiar si noua aici,pe forum !

Basescu e tratat la fel de catre cainii astia ai democratiei ca si Nastase, Antonescu, Tariceanu, Voiculescu, Mitrea, Vanghelie si multi altii ?
Daca tu crezi ca da, ai o mare problema.
Presa a trecut brusc de la osanalele desantate la adresa odiosilor, la un negativism extrem. Si foarte violent.
Daca tot te-n-jura toti, orice ai face, de ce sa-ti mai faci treaba bine, de ce sa mai fii cinstit ? ca tot te-n-jura ... e ca la abator: furi, nu furi, te numesti hot !
N-ar trebui discernamant ? Chiar nimic bun nu se intampla in tara asta ?
Apar din neant tot soiul de toante in chip de procurori media si fara sa inteleaga de multe ori sensul unor cuvinte, se reped la interlocutori ca si cum ar fi detinatoarele adevarurilor absolute ... Astia sunt cainii de paza ai democratiei ?
De Cristoi, Stani, Ciutaci, Badea, Ciuvici si altii ca ei nu vorbesc pentru ca astia sunt cainii de paza ai lui Voiculescu nu ai democratiei. Sau tu ai alta parere ?

De pretenul Crin ce zici cu faza cu pipitele ? Nu ti se pare ca e prost cu craci ?
Ce-i trebuie lui sa se ia de doua cucoane, dracu' sa-l inteleaga ....
Poate ne explici tu ...

Sau, stii ce, nu ne explica.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:38

Monarom imi place cum scrii.
Ai un soi de echidistanta convingatoare.
Parca .... ai tine cu Basescu, parca nu ... dar mai mult parca da.
Este ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 04:47

tataita,sa ne traiesti si fie ce-o fi,ce e scris si pt.noi,bucurosi le-om duce-n carca de-i baselu' sau alt gunoi,n'asa,suna democratic,au ba?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 05:40

De la: monarom2000, la data 2009-06-01 15:50:47ABSORBANTE PENTRU FONDURI EUROPENE...
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

Neavând încotro, expunându-se ºi vârându-se ca o mieluþã în gura lupului cel rrrãu de la Antena 2, aspiranta Bãsescuþa a dat dovadã de curaj, decenþã, ceva vocabular ºi destulã sinceritate faþã în faþã cu Ciutacul cel colþos, care îºi tot schimbã blana, teritoriul ºi stãpânii (de haitã mediaticã), dar nãravul ba. Luatã prin surprindere, cu lecþia superficial învãþatã, lipsitã de informaþii calificate despre un subiect-capcanã mult controversat ºi dezbãtut în cadrul UE - legalizarea drogurilor uºoare, tânãra euro...prezentabilã a declarat : „Probabil cã voi fi de acord cu aceastã iniþiativã”...
Scoasã din context, preluatã ºi difuzatã imediat de cãtre mercenarii ºtiriºti ai televiziunilor ºi ziarelor ostile preºedintelui, afirmaþia „incendiarã” a fiicei acestuia a încins telefoanele, computerele, prompterele, monitoarele..., fãcând maximã audienþã(!) de week-end, când este cea mai slabã audienþã politicã...Aparatul reportericesc a fost pus în miºcare de Rusalii(!) uimitor de rapid, asaltând sumedenie de personalitãþi din toate patidele ºi taberele mediatice pentru a-ºi da cu pãrerea despre pãrerea despre(!) marijuana: Stolojan, Renate Weber, Ioan Mircea Paºcu, Rovana Plumb, pânã ºi Gigi Becali (care ºi-a exprimat dezacordul curat: „Astea sunt de la Necuratul”) ºi chiar ºi Mircea însuºi (Geoanã) ºi mulþi alþi politicieni, analiºti, ziariºti, comentatori, aceiaºi de care s-au cam sãturat românii. Trasã pesemne de mânecuþã de cãtre ºefii ei de campanie, fata lui tata a revenit asupra declaraþiilor, a doua zi, la Ploieºti, întorcând-o proverbial, original ºi originar, încercând sã dreagã busuiocul explicând cã, dacã s-ar adopta legalizarea drogurilor uºoare la Uniunea Europeanã, „probabil”s-ar supune deciziei majoritãþii, dar, „la noi în þarã nu ar fi de acord cu absolut nici un drog”. Dar era deja târziu pentru evitarea unui dezastru, a unei catastrofe, a unui sinistru cataclism planetar....Antonescu a percutat ºi a inceput rãzboiul declaraþiilor împotriva Elenelor, Bãsescu ºi Udrea, afirmând cã România, pentru a cãrei funcþie de preºedinte se bate cu atâta bãrbãþie, „este o þarã care a fãcut vedete din toate pipiþele, iar legalizarea drogurilor promisã de Elena Bãsescu este tot ce ne mai lipsea” (gândindu-se, poate, ºi la legalizãrea prostituþiei promise de cãtre unii politicieni bãrbaþi...). Se declanºa astfel o bãtaie, o confruntare gen „succesuri versus serviciuri”, cu poalele gramaticale în cap, o tãvãlealã pe cinste, o pãruialã muiereascã în faþa bãrbaþilor naþiunii culminând cu uzitarea contagioasã a substantivului argotic „pipiþã, pipiþe”ºi eclipsarea dramaticã a telecomediilor (stupide) ºi a telecomicãriilor(de prost gust).Vãdind virulenþã, virilitate ºi misoginism, calitãþi specifice liberalilor, Antonescul, aflat în pseudo-eurocampanie, a postulat: „Domniºoara Elena Bãsescu le promite românilor legalizarea drogurilor ...Asta lipseºte în þara asta!...Asta trebuie sã facã oamenii care rãmân fãrã serviciuri!”...Aflat ºi el campanie, Geoanã a fost iniþial rezervat, cu un aer tolerant ºi detaºat, arãtând cã tânãta candidatã nu este la curent (ca el... )cu legislaþia drogurilor prin lume ºi a sancþionat ( de ochii televizoarelor) limbajul dur al liderului liberal la adresa doamnelor ºi domniºoarelor... Dar nu l-a þinut nici pe el prea mult. Aflat în judeþul Suceava, departe de camerele de luat vederi în direct, a preluat, a extrapolat ºi a dus la extrema penibilitãþii subiectul”pipiþelor” pe care le considerã cel mai mare rãu din România, argumentând mâhnit cã þara nu absoarbe – cu toate absorbantele din þarã, completez eu –fondurile europene din cauza „pipiþelor de la Agenþia de Plãþi ºi Intervenþii în Agriculturã” (de parcã nu baronii pesediºti au umflat structurile instituþiilor cu...funcþionare).Ulterior ºi Antonescu cel fin ca un crin a încercat sã dreagã maioneza tãiatã de clanul feminin al jurnalismului, separând puterile ºi pipiþele în stat ºi în staff: „Eu nu am vorbit de pipiþele din politica româneascã, am vorbit doar despre pipiþele care ajung vedete ºi nu m-am referit la Elena Bãsescu sau Elena Udrea ca fiind pipiþe.” Prea târziu ºi pentru el. Avizata ºi vizata, Udrea, i-a sãrit în...ciuf ciufutului(!) supãrat cã i-a „luat rezervarea de la coafor”. Întrebat ce pãrere are, tata lu` fata a emis neutru:”Of, Doamne! Ei sunt în campanie...E treaba lor...Ei sunt în campanie, eu nu.”

PRESIMT CA VOM AVEA MARE CONSUM DE FASOLE CU CIRNATI ,aruncati de Vanghelie ,iar alegatorii vor fi stropiti cu votca si alte tarii,bravos natiune

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 10:14

esti ipocrit sau mi se pare mie ?......tu,care pe aici,folososti suficiente cuvinte tari,te jenezi de cuvintul "pipite" ? de cind ? da'ai dreptate : "pasarica" si "tiganca imputita ",ca sa nu spun de "gaozar ", au devenit cuvinte de duh ,numai bune de hahait la ele ....! cu ce masura diferita judeci tu pe unul si pe altul,dar te superi cind o fac si altii !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:01

De la: Subredul, la data 2009-06-02 04:36:18
De pretenul Crin ce zici cu faza cu pipitele ? Nu ti se pare ca e prost cu craci ?
Ce-i trebuie lui sa se ia de doua cucoane, dracu' sa-l inteleaga ....
Poate ne explici tu ...

Sau, stii ce, nu ne explica.

"Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele si nu isi respecta veteranii de razboi", a precizat Antonescu.".Aceasta este fraza exacta spusa de Crin Antonescu mai Subredule....

Acum, ce naiba aveti voi PDListii astia care cum auziti de "pipite" va ganditi imediat la Elena Basescu si Elena Udrea ,nu stiu ! ...Probabil ca voi intelegeti si stiti mai bine cum stau lucrurile la voi in partid.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:07

chelul isi pune mina-n cap !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:10

De la: gabigabi, la data 2009-06-02 11:07:23 chelul isi pune mina-n cap !

Or sti ei ceva Gabi,or sti ei ceva ... .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:19

adevarul e ca stim si noi ! ce nu stiu ei este ca abia dupa riposta "dura" a blondei dive, s-au umplut de

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:28

si uite ca mi-a venit cheful sa fiu rautacioasa si sa-ntreb,parafrazindu-l pe Pastorel : in clipa in care s-a simtit atinsa,era calare sau intinsa ?!?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:51

De la: Subredul, la data 2009-06-02 04:38:22Monarom imi place cum scrii.
Este ?

MULTUMESC Subredule pentru ap[recieri,
Nu fac decat sa parodiez, sa fiu sarcastic, acid, sa folosesc jocuri de cuvinte si licente pentru a a critica si caricaturiza clasa politica, in general. Ca ziarist trebuie sa las impresia unei neuitralitati, a echidistantei...
Dar imi asum uneori libertatea de a avea si propria mea optiune, ca cetatean.
Nu sunt prea multi cei care, citindu-mi in terventiile pe forum, au sesizat ca folosesc o tema sau alta, un articol sau altul, un comentariu sau altul... pentru a provoca, pentru a incita,pentru a deconspira predudecatile, ideile preconcepute, complexele, limitele, incultura, agramatismul, grosolania, suficienta, ignoranta, inapoierea...si multe atle defecte ale unei societati bolnave, invrajbbite, manipulate...Replicile - uunele dure, violente, necontrolate, nesustinute, mitocanesti, primitive, s.a.m.d. devin "caramizile" jurnalistiuce, material de constructie pentru alte scvrieri ale mele. Nu fac un secrt din faptul ca uneori copiez si inserez in alte forumuri, sau lucrari despre profilul psihologic al romanilor, comentariile mai "interesante" de pe forum.
In cea ce priveste optiunea mea pol;itica: "Parca... as tine cu Basescu, parca nu...dar mai mult parca da.
Este?"...Te-am citat cu acuratete. Mi-am permis sa le las multora impresia ca sunt un promonarhist inrait, un sustinator infocat al lui Radu Duda postand unul sau doua articole cu acest subiect. Acum culeg reactiile, intervin arareori, cat sa intretin reflexul celor care scriu cu ura, cu inversunare, pro sau contra acestui personaj de care te asigur ca se tem politicienii nostri d varf, contracandidatii lui, nu de doua luni de cand si-a anuntat candidatura, ci de mai multi ani de cand i s-a deschis calea spre functia suprema in stat. Procesul a inceput cu ceva ani in urma...Si nu s-au putut opuine acestui proces nici Iliescu, nici Adrian Nastase ca fost premier, nici Tariceanu, nici Boc, Basescu, partidele sau sau serviciile...
Am spus deja suficient. Va dopresc o zi buna si aceeasi minte zdravana, Subredule!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:56

De la: vaneamarin, la data 2009-06-02 11:10:51
De la: gabigabi, la data 2009-06-02 11:07:23 chelul isi pune mina-n cap !

Or sti ei ceva Gabi,or sti ei ceva ... .

Perusiiiiiii !...

corinna

5 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:55

Acest subiect si om imi provoaca sila. Tin sa precizez ca nu fac parte din nici un partid, ca sunt unul din cetatenii dobitoci care l-am votat si prin urmare imi merit soarta. Cert este ca niciodata nu am crezut ca Romania poate sa decada economic, social si financiar precum a facut o din noiembrie / decembrie 2008.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:10

De la: gabigabi, la data 2009-06-02 10:14:31esti ipocrit sau mi se pare mie ?......tu,care pe aici,folososti suficiente cuvinte tari,te jenezi de cuvintul "pipite" ? de cind ? da'ai dreptate : "pasarica" si "tiganca imputita ",ca sa nu spun de "gaozar ", au devenit cuvinte de duh ,numai bune de hahait la ele ....! cu ce masura diferita judeci tu pe unul si pe altul,dar te superi cind o fac si altii !

Gabita, nu-mi dau seama daca esti numai nerusinata sau doar proasta ...
Nu ma jenez de nici un cuvant, mi se rupe de cretinismele pe care le tot sustii, si de orbirea de care suferi cand e vorba de Crin sau alte panarame. Din tot ce am scris atat ai inteles. ? Inclin sa cred ca esti mai degraba proasta. Dar asta e treaba ta. Sa fi sanatoasa Gabita si sa-ti iasa candidatul Crin presedinte sa vezi tu ce bine o sa traiesti cu el la carma ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:15

De la: corinna, la data 2009-06-02 13:55:51Acest subiect si om imi provoaca sila. Tin sa precizez ca nu fac parte din nici un partid, ca sunt unul din cetatenii dobitoci care l-am votat si prin urmare imi merit soarta. Cert este ca niciodata nu am crezut ca Romania poate sa decada economic, social si financiar precum a facut o din noiembrie / decembrie 2008.

Si cine dracu te pune sa postezi aici ?

Acum nu e momentul !
vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:19

De la: corinna, la data 2009-06-02 13:55:51Acest subiect si om imi provoaca sila. Tin sa precizez ca nu fac parte din nici un partid, ca sunt unul din cetatenii dobitoci care l-am votat si prin urmare imi merit soarta. Cert este ca niciodata nu am crezut ca Romania poate sa decada economic, social si financiar precum a facut o din noiembrie / decembrie 2008.

Pe la mine prin sat se spune;dupa ploaie chepeneag.Acum daca tot n-ea udat macar de n-eam destepta

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:23

De la: Subredul, la data 2009-06-02 14:10:22
Nu ma jenez de nici un cuvant, mi se rupe de cretinismele pe care le tot sustii, si de orbirea de care suferi cand e vorba de Crin sau alte panarame. Din tot ce am scris atat ai inteles. ? Inclin sa cred ca esti mai degraba proasta. Dar asta e treaba ta. Sa fi sanatoasa Gabita si sa-ti iasa candidatul Crin presedinte sa vezi tu ce bine o sa traiesti cu el la carma ....

Auzi bai galusca nervoasa ...daca ai probleme cu nervii mergi la spital si trateaza-te.Aici pe forum tu esti cel mai mare sustinator de "panarame" gen Base,Boc,EBA,Nuti Udrea iar eu nu ti-am spus niciodata ca m-am saturat de cretinismele tale si de orbirea de care suferi !In plus ii sustii aiurea,fara argumente,cu o totala lipsa de logica si jignind mereu ca un necioplit pe toti cei care nu-ti impartasec opiniile.Invata sa vorbesti civilizat mai Subredule ca aici nu esti in satra PDL ....

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:38

De la: monarom2000, la data 2009-06-02 12:51:45
De la: Subredul, la data 2009-06-02 04:38:22Monarom imi place cum scrii.
Este ?

MULTUMESC Subredule pentru ap[recieri,
Nu fac decat sa parodiez, sa fiu sarcastic, acid, sa folosesc jocuri de cuvinte si licente pentru a a critica si caricaturiza clasa politica, in general. Ca ziarist trebuie sa las impresia unei neuitralitati, a echidistantei...
Dar imi asum uneori libertatea de a avea si propria mea optiune, ca cetatean.
Nu sunt prea multi cei care, citindu-mi in terventiile pe forum, au sesizat ca folosesc o tema sau alta, un articol sau altul, un comentariu sau altul... pentru a provoca, pentru a incita,pentru a deconspira predudecatile, ideile preconcepute, complexele, limitele, incultura, agramatismul, grosolania, suficienta, ignoranta, inapoierea...si multe atle defecte ale unei societati bolnave, invrajbbite, manipulate...Replicile - uunele dure, violente, necontrolate, nesustinute, mitocanesti, primitive, s.a.m.d. devin "caramizile" jurnalistiuce, material de constructie pentru alte scvrieri ale mele. Nu fac un secrt din faptul ca uneori copiez si inserez in alte forumuri, sau lucrari despre profilul psihologic al romanilor, comentariile mai "interesante" de pe forum.
In cea ce priveste optiunea mea pol;itica: "Parca... as tine cu Basescu, parca nu...dar mai mult parca da.
Este?"...Te-am citat cu acuratete. Mi-am permis sa le las multora impresia ca sunt un promonarhist inrait, un sustinator infocat al lui Radu Duda postand unul sau doua articole cu acest subiect. Acum culeg reactiile, intervin arareori, cat sa intretin reflexul celor care scriu cu ura, cu inversunare, pro sau contra acestui personaj de care te asigur ca se tem politicienii nostri d varf, contracandidatii lui, nu de doua luni de cand si-a anuntat candidatura, ci de mai multi ani de cand i s-a deschis calea spre functia suprema in stat. Procesul a inceput cu ceva ani in urma...Si nu s-au putut opuine acestui proces nici Iliescu, nici Adrian Nastase ca fost premier, nici Tariceanu, nici Boc, Basescu, partidele sau sau serviciile...
Am spus deja suficient. Va dopresc o zi buna si aceeasi minte zdravana, Subredule!

Te salut si ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta. Sunt de aceeasi parere.
Eu il sustin pe Basescu nu pentru ca as fi orb si surd, o fi avand si el pacatele lui, dar este cel mai bun lucru care ni se pute intampla din tot ce se exhiba pe scena politica.
Sunt ingrozit ca ar putea reveni alde Nastase si Tariceanu, Vadim sau Becali, Crin sau Milut, Petre Roman sau alte figuri sinstre care de fapt au construit, au desavarsit de fapt ceea ce a construit cretinul ala de Ceausescu.
Basescu are un pic de bun-simt, stie sa conduca, are deprinderea asta ...
Ceilalti nu sunt decat niste muhaiele ale haitei care i-a produs.
Cetatenii acestei tari mi se par ciudati: se vaita ca nu s-a facut nimic bun pentru viata lor de 20 de ani, dar ii voteaza la nesfarsit pe aceiasi nenorociti carora nu le-a pasat niciodata de ei, le-au vandut pe nimic BCR, PETROM, toate intreprinderile si viabile si neviabile, au lasat sa se distruga si sa se fure aproape tot ce constituia "averea poporului" daca n-au putut sa si- insuseasca .... si ei il voteaza in continuare pe Nastase, pe Iliescu ... pe toti cei care si-au facut lor viata usoara si omului de rand grea, din ce in ce mai grea ....
Aci, pe forum se poate vedea in micro exact poporul roman indobitocit de antenele unui securist ca Voiculescu.
Multi il considera vinovat pe Basescu pentru lucruri care s-au intampla cu ani sau chiar zeci de ani inainte ca el sa fie seful statului. ca sa nu mai vorbim ca din ce spun contestatarii lui Basescu se pare ca habar n-au ce prerogative are presedintele tarii.
Acest tip de roman prost e nemultumit daca sunt disensiuni intre pesedinte si primul-ministru (cum a fost cu Tariceanu) si tipa ca asta se intampla exclusiv din pricina presedintelui (desi el nu spune altceva despre guvern decat ce scria toata presa "onesta"), dar e nemultumit si daca presedintele NU are disensiuni cu primul-ministru cum se intampla acum cu Boc. Sunt sanatosi la cap acesti oameni ? Isi doresc linistea sau ce vor ?

In fine, tara e plina de prosti, dar, in ciuda acestui fapt, romanii simt cine le-ar fi de ajutor si o sa-l voteze tot pe Basescu, chiar daca nu din primul tur, dar tot el o sa fie presedinte.
Nu atat din cauza calitatilor lui ci mai ales din cauza lipsei de calitati ale contracandidatilor lui.

L-ati auzit pe cretinel asta de Crin vorbind despre vreu program, o idee, ceva, in urma careia el ca presedinte va aduce bunastarea romanilor ?
Nuuuuuu, el injura la Basescu ! Asta e tactica prostului ...

In fine, te salut ziaristule si-ti doresc sa fii santos.
Te consider o exceptie pentru ca mi-am format o parere foarte proasta despre presa din cauza tembelilor din presa care-mi intuneca zilnic televizorul incercand sa-mi explice, schingiuit, ce e etica, morala, adevarul, dreptatea, .... chestii d-astea despre care ei n-au habar si n-au avut niciodata ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:19

De la: vaneamarin, la data 2009-06-02 14:23:57
De la: Subredul, la data 2009-06-02 14:10:22

Auzi bai galusca nervoasa ...daca ai probleme cu nervii mergi la spital si trateaza-te.Aici pe forum tu esti cel mai mare sustinator de "panarame" gen Base,Boc,EBA,Nuti Udrea iar eu nu ti-am spus niciodata ca m-am saturat de cretinismele tale si de orbirea de care suferi !In plus ii sustii aiurea,fara argumente,cu o totala lipsa de logica si jignind mereu ca un necioplit pe toti cei care nu-ti impartasec opiniile.Invata sa vorbesti civilizat mai Subredule ca aici nu esti in satra PDL ....

adio, domnu' Vanea !
ma plictisesti ingrozitor ...

E valabil si pentru Florin Bad Boy. N-am de gand sa mai stau la taclale cu cei care il injura pe Basescu.
Deci si pe mine ....
Adio !

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:41

ei ,aici sunt de acord cu tine cind ai pus un semn de egalitate intre Basescu si tine ( da ce modest esti ! ) ! sunt absolut de acord ca putini sunt atit nesimtiti, badarani si mincatori de....ca voi ! pina nu s-o curata tara de d'alde voi,ne-om tavali in noroi cu voi ca n-avem ce face ....

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 15:50

SUBREDUL:

In fine, tara e plina de prosti, dar, in ciuda acestui fapt, romanii simt cine le-ar fi de ajutor si o sa-l voteze tot pe Basescu, chiar daca nu din primul tur, dar tot el o sa fie presedinte.

Nu atat din cauza calitatilor lui ci mai ales din cauza lipsei de calitati ale contracandidatilor lui.

Pagini: << 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: