Info
x
Basescu
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:59
To know a person's religion we need not listen to his profession of faith but must find his brand of intolerance. * Eric Hoffer
daca te dai rotund si destept,iti recomand sa citesti istoria din cronici europene,nu din manualele facute pe perioada comunismului..... si iti garantez ca o sa vezi cine era primul nostru 'rege' si cand,si ce inseamna cultura maghiara! daca tu vezi pana la carpati,nu si peste ,este problema ta! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:10
De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 14:11:30eu am cu ce sa compar situatia din romania! si daca ,inchidem ochii,cu totii la tot ce se intampla in jurul nostru , devenim sclavi,daca nu vrem sa devenim sclavi facem ceva sa schimbam aceasta situatie1 voi cei care ati ajuns la varsta pensionarii nu stiti ce inseamna sa vrei sa faci ceva si nu poti pentru ca ,nu exista o economie in romania,nu avem productivitate.noi suntem numai consumatori. cum sa faci o generatie desteapta daca tu ,generatia de dinainte nu ai lasat nici macar o fundatie,ca noi sa construim mai departe??? La secþiunea politicã, eu postez destul de rar....ºi asta se întâmplã numai în cazurile în care cineva o ia cu adevãrat "prin bãlãrii" ...cum este ºi cazul tãu Kinga dragã! Þine minte...ºi bagã bine la cap: fiecare munceºte pentru el ºi familia lui! În loc sã vã plângeþi de milã cã, citez: "nu exista o economie in romania,nu avem productivitate.noi suntem numai consumatori. cum sa faci o generatie desteapta daca tu ,generatia de dinainte nu ai lasat nici macar o fundatie,ca noi sa construim mai departe"....Mai bine pune-þi "umãrul" ºi munciþi! Dacã nu aveþi o "fundaþie", n-aveþi decât sã o contruiþi singuri....fãrã "picã parã mãlãiaþã"...asta aºa, ca sã aveþi ce lãsa mai departe! Este de-a dreptul ciudat cum vor unii sã "trãiascã bine", dar vor sã le pice din cer ºi nu sã munceascã! Exemplu: Mãtuºa mea, care toatã viaþa ei a trãit la sat, are pãmânt, o casã mare ºi frumoasã, cai, vaci.....dar la ea în curte se munceºte zi luminã.....nu duce lipsã absolut de nimic ºi chiar a strâns o avere. Are 6 copii, din care nici mãcar unul nu a rãmas lângã ei. De ce? Pentru cã la oraº e mai uºor....nu trebuie sã meargã la sapã...º.a.m.d. Copiii ei doar vin la "cãrat" produse, pe care sã nu fie nevoiþi sã le mai cumpere.... De-aia este greu în România!!!! Pentru cã nu poþi avea pretenþia sã-þi pice din cer! Trebuie sã munceºti...... Eu nu cred cã cei care muncesc nu au! Aºa cã dragã Kinga, nu mai aºtepta sã-þi pice din cer...nici tu, nici alþii ca ºi voi.....munciþi ºi nu veþi mai duce lipsã de nimic. Nu poþi avea pretenþia sã ai aceleaºi câºtiguri cu cineva care munceºte din greu, atât timp cât tu belereºti vremea într-un birou!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:14
De la: Dorulet, la data 2009-05-10 15:10:26De la: kinga_reis, la data 2009-05-10 14:11:30eu am cu ce sa compar situatia din romania! si daca ,inchidem ochii,cu totii la tot ce se intampla in jurul nostru , devenim sclavi,daca nu vrem sa devenim sclavi facem ceva sa schimbam aceasta situatie1 voi cei care ati ajuns la varsta pensionarii nu stiti ce inseamna sa vrei sa faci ceva si nu poti pentru ca ,nu exista o economie in romania,nu avem productivitate.noi suntem numai consumatori. cum sa faci o generatie desteapta daca tu ,generatia de dinainte nu ai lasat nici macar o fundatie,ca noi sa construim mai departe???
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:29
Daca ar fi cu adevarat Romanca , ar pune umarul la treaba , dar nefiind decit cum singura a spus unguroaica , cu pretentii asupra TRANSILVANIEI , e clar ca daca, iese BASESCU presedinte , are sa le dea la multi unguri cite un bombeu pe partea dorsala , sa-i motiveze la facut bagajele mai repede catre TARA LOR UNGARIA
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:34
nene teodor,iti faci sperante desarte in privinta marinelului,daca vroia sa faca ceva facea pana acum,uiti talica ,probabil,ca romanica este condusa de clanuri mafiote,gasti si bisericute mafiote,iar nea marinelu nu este altceva decat un simplu reprezentant al lor?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:43
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-10 15:34:24nene teodor,iti faci sperante desarte in privinta marinelului,daca vroia sa faca ceva facea pana acum,uiti talica ,probabil,ca romanica este condusa de clanuri mafiote,gasti si bisericute mafiote,iar nea marinelu nu este altceva decat un simplu reprezentant al lor? Cred ca te inseli! De ce ? Simplu ! El :marinelul : a fost cel care l-a demascat pe Tariceanu ca apara grupurile de interese , si asta cred ca o stii prea bine , NOI cei multi daca vom fi atit de fraieri sa-l votam pe crinisor vom ajuta la intrarea directa a lui PATRICIU la guvernare si sa nu uitam ca deja PATRICIU a promis ca il finanteaza in campania electorala pe crinisor !! Cu ai cui bani ??? cu ai prostimii, evident ! dar oricum nu imi fac griji ca presedinte va fi tot BASESCU chiar daca eu nu-l voi vota tot el va fi !!! In rest , s-auzim de bine !!!
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:46
marinelu' a demascat pe ailalti,ai lui fura in continuare
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 16:01
De la: damacucamelii2007, la data 2009-05-10 15:46:24marinelu' a demascat pe ailalti,ai lui fura in continuare Ce mi se pare mie greu de inteles , este , cum de nu observati ca de fapt cei mai multi de la guvernare , sint din P.C. , P.S.D. iar in coasta lor este P.N.L. SI atunci la care ai lui faci referire ???????
teo
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 16:23
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 Tizule, eu nu m-am legat de etnia fetei! Eu trãiesc în Cluj, iar aici...indiferent de cine ce vrea sã zicã.....românii cu ungurii convieþuiesc foarte bine ºi fãrã probleme împreunã. Eu personal, am prieteni foarte buni atât unguri cât ºi români ºi nu pot sã fac diferenþã între ei. Cei care zici tu cã "au pretenþii...." îi poþi numãra pe degete....sunt doar niºte amãrâþi de nostalgici, în general monarhiºti. Eu doar încercam sã-i explic fetei ºi oricui are ochi sã citeascã, despre faptul cã indiferent cine vine la conducerea þãrii, cetãþenii nu vor "trãii bine" atât timp cât nu se munceºte domnule. Degeaba te plângi....ºi aºtepþi....ºi cauþi vinovaþi! Nu este vinovat preºedintele cã toatã lumea vrea bani ...moka...fãrã sã punã "osul la treabã". Vã jur! Eu nu am auzit ca vreun þãran sã moarã de foame!
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:53
De la: Dorulet, la data 2009-05-10 16:23:33De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 sincer, nici intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni , dar aceasta fatuca , a spus ca Transilvania este a lor ( a ungurilor ) dintotdeauna ! mie nu mi-a trecut prin gind sa jignesc pe nimeni , dar referitor la unguri , da mi s-a intimplat sa intru in unitati din Sf. Gheorghe , si nu mi s-au vindut produsele solicitate pe motiv ca vinzatorii nu cunosc decit limba maghiara !Si doar eram in ROMANIA , nu in UNGARIA !!!!! Asa ca ce respect sa am eu pentru aceasta minoritate ????Or fi si oameni de omenie printre ei , nu zic ba ,dar eu personal nu i-am cunoscut !
teo
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 20:23
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 18:53:57De la: Dorulet, la data 2009-05-10 16:23:33De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 Mda, las" cã-i trece!!! Primii 30 de ani, pânã se obiºnuieºte o sã-i trecã mai greu...dup-aia...trece de la sine!!! Poate fata a învãþat istoria cu Tokes ....ºi n-a auzit de daci, geþi ºi romani....sau are o problemã cu þinerea de minte....Îmi pare rãu pentru ce þi s-a întâmplat....nu este nici normal, nici firesc. Recunosc, mie nu mi s-a întâmplat...cã ar fi fost vai ºi-amar de sufletul lor!!!!
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 22:58
BASESCU, VULPE SI LEU, totodata-cititi ,,Principele" de Nicolo Macchiavelli-singurul care a avut curajul sa le spuna ungurilor NICIODATA.de-asta cred ca o sa-l votez din nou. imi pare rau daca mi-am dezamagit vreun prieten
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 04:39
De la: damacucamelii2007, la data 2009-05-10 15:46:24marinelu' a demascat pe ailalti,ai lui fura in continuaretodeauna HOTUL STRIGA ;HOOOOTIIII! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:04
buna dimineata tuturor !
@teodor el- si mie mi se pare greu de inteles cum vezi tu ca majoritatea e formata din PC-PSD ! NU a fost desemnat premierul de la PDL,tocmai ptr.ca ei au fost majoritari avind nu stiu citi in plus fata de ceilalti ? Nu Basescu a fost fericit ca ,in sfirsit, i s-a implinit visul ?hmmmm! chiar atit de subiectivi sunteti? pai in acest caz,orice v-ar zice si orice v-ar face, voi veti continua sa-i proslaviti partidul si pe el insusi,ca fiind cel mai...cel mai ! sa va fie de bine ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:08
De la: Dorulet, la data 2009-05-10 15:10:26 Buna dimineata Dora , Problema nu este cum o pui tu ,ca este de-a dreptul ciudat cum vor unii sã "trãiascã bine", dar vor sã le pice din cer ºi nu sã munceascã!".Problema este ca unii muncesc insa tot nu traiesc bine,pe masura muncii depuse de ei .Poti constata asta mergand pe la tara unde amaratii aia trudesc cat este ziua de lunga iar de trait ....de trait traiesc intr-adevar dar doar in sensul ca nu mor de foame .Si fermierul austriac munceste tot ca ei insa castiga mult mai bine ,de ce oare ?.La fel profesorii romani ,la fel doctorii ,inginerii ,etc.De ce oare ,nu muncesc suficient crezi sau sunt victimele unor conduceri proaste?Am colaborat cu firme din occident si iti spun sigur ca lucreaza mai putin decat noi,calitatea muncii este identica cu a noastra , insa castiga mult mai bine lucrand in acolo ,in tari unde conducatorii nu si-au batut joc de oameni . Cum poti Dora sa simplifici asa de mult lucrurile incat sa neglijezi complet rolul guvernelor in nivelul de viata al oamenilor si sa pui doar problema muncii?!Pai Dora ,si iobagii munceau de le sareau capacele insa de trait traiau foarte prost !Si acum oamenii muncesc insa avem un nivel de trai printre cele mai reduse din Europa ca urmare a comunismului si a guvernarilor de tip Boc .Cat timp cei care conduc tara nu stiu sa atraga investitii ,sa dezvolte industria,agricultura si serviciile ,sa foloseasca banii pe care ii au spre binele tarii nu in mod cretin ,atunci munca ta o sa fie nerentabila,prost platita ,irosita aiurea fata de valoarea ei iar tu nu vei castiga conform muncii depuse .Conteaza foarte mult cine conduce "cetatea" Dora ,mereu a contat acest lucru .Daca te conduce un om inteligent si patriot in principiu vei trai bine ,daca insa te conduce un dobitoc care doar iti va lua banii ca sa-i pape el si gasca lui atunci nu vei trai bine si vei ramane doar cu ..."bucuria" muncii. In concluzie Dora striga tu cat vrei "ONOARE MUNCII" dar retine ca de fapt pe unii oameni munca doar i-a facut "liberi" (arbeit macht frei). |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:37
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Am si eu o intrebare !PSD nu mai este aliat cu PDLul la conducerea tarii ,in parlament si guvern ?Nastase nu mai este in PSD ?Ma lasi cu astfel de texte absurde ?Ii injura mereu Base si cu corul lui PDList pe liberali ,chipurile ca sunt "aliati pe sub masa cu PSDul" iar ei,PDLul , cand au castigat alegerile au facut o alianta oficiala in care NE-AU ADUS PSD-ul LA PUETERE!Nu ati inteles nimic nici din acest lucru clar ?Este chiar asa de greu sa-ti dai seama de un adevar ,de faptul ca PDL+PSD=FSN si ca lupta lui Base impotriva coruptiei este un circ de doi bani ,distractie impreuna cu prietenii si aliatii sai din PSD? Ia sa ne amintim putin ce spunea Boc despre PSD inainte de alegerile parlamentare . "Toti cei care am crezut in Alianta suntem de aceeasi parte a baricadei si acum, in vreme ce cei care nu au crezut sunt alaturi de PSD", a subliniat el, in vreme ce din sala se inalta un cor de huiduieli.Cum ramane treaba mai Boc ,mai este valabil ce ai spus? Uite si alta declaratie "nu putem avea o colaborare cu PNL atat timp cat acest partid este condus de oamenii lui Tariceanu, care au tradat Alianta si PD-L, l-au tradat pe Traian Basescu si au batut palma cu PSD”.Cum iti suna acum aceasta declaratie?...Ca sa se inteleaga si mai clar ca PDL si Basescu nu ii suporta pe cei din PSD iata cum si-a linistit electoratul inainte de alegeri intr-o conferinta in Dolj :"PD-L nu are în vedere niciun fel de alianþã pre sau postelectoralã cu PSD. Nu putem avea o asemenea alianþã"....Scurt si clar!A mintit papagalii ! |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:48
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:29:45 Bai Teodor,poti renunta acum la nationalismul asta de rahat,in PDL nu mai este la moda mai ales acum in contextul alegerilor Europene unde vreti si voi sa pareti baieti "spalati".Sarcina asta acum a fost preluata in cadrul FSN de Vadim(se pregateste renasterea sa ,in FSN nimic nu se pierde ) ,Base s-a degrevat de ea desi se descurca si el de minune.El si cu PDLul au ramas numai cu lupta impotriva coruptiei ,PSDul cu protectia sociala iar PRMul si Becalli au preluat chestiile crestine si nationaliste .Daca a mai ramas ceva important neacoperit de Front sau scot din buzunar un partid nou sau paseaza sarcina la PC .
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:52
De acord cu tine dracusor.
Poporul nu realizeaza cine a condus din 89, cine a adus tara in situatia in care e acum, cu probleme majore in toate domeniile. Lumea nu vede cine e in spatele politicienilor de orice "culoare". Se lasa manipulati de mass media, care arunca praf in ochi. Urmaresc frecvent Antena 3, atacurile la adresa lui Basescu si constat ca este "vinovat" pentru absolut orice problema din tara asta. Ori "asculta" si nu inteleg ori nu "asculta" suficient cat sa vada adevarul. Treziti-va oameni buni pana nu e prea tarziu (daca nu e deja). Facem praf generatiile viitoare. |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:56
De la: adelapop68, la data 2009-05-11 08:52:10De acord cu tine dracusor. Bine ,tie somn usor si vise placute!Este limpede ca nu te-ai trezit si ca vorbesti prin somn. |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:57
tinara mea prietena @kinga- buna sa-ti fie ziua ,dar ai spus ceva de "fundatia"aia pe care noi ,asti mai batrini,n-am construit-o ptr.voi ! m-am gindit la ce-ai spus tu si ai si n-ai dreptate ; s-aconstruit foarte mult in tara asta dar, dupa ' 89 ,s-a considerat a fi totul prost si ca atare s-a pus totul la pamint ! s-au furat tevile ptr.irigarea pamintului; s-au spart geamurile de la Sere ;s- au furat gardurile,usile si tot ce se putea fura din Gospodariile de Stat ! si treaba asta a continuat si in idustrie si pe peste tot ! asa ca,ce sa-ti mai zic : datoria voastra e sa o luati de la-nceput ....pe alte coordonate; mai moderne poate,dar daca nu-i facut cu cap ,fara un program precis si clar ,de viitor ,atunci chiar ca viata va continua sa fie grea si munca in zadar ! @dorulet- repeti fraza aia aiurea din 90-91 cu " la munca,golanilor " ...la care Munca,daca totul e la pamint ?!?
|
|
cioanaion 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:57
EBA SI ioana BASESCU au muncit din GREU!!!! RUSINE fetitoi.cit de naivi suntem sclavia ne manaca cu ....
|
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:01
@adelapop- lasa draga Antena 3 ca degeaba-i ! uita-te si tu la o telenovela ca-i mai usor de inteles !
|
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:25
poate ca,intr-adevar,nu intelegeti de ce zic unii ca Basescu e vinovat de tot ce se-ntimpla-n tara asta si am sa va aduc aminte de vorba : " unde nu-i CAP vai de Picioare ! " reducind de la mare la mic , Romania este ca o familie condusa de un Cap - presedintele,adica ! "talpa ",adica picioarele ,e restul familiei ! daca acest "Cap " isi conduce familia invrajbindu-i pe unii impotriva celorlalti ; ii favorizeaza pe citiva dintre membri ei si pe ceilalti ii besteleste tot timpul ; daca mai are si-o inclinare naturala catre un sprit si gagicute si suete de taina cu mica lui gasca,atunci Familia toata este data peste cap....nu stie incotro se duce si de ce si consecinta e ca "talpa"tarii sufera !
|
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:32
De la: LUGULUGU, la data 2009-05-11 04:39:01De la: damacucamelii2007, la data 2009-05-10 15:46:24marinelu' a demascat pe ailalti,ai lui fura in continuaretodeauna HOTUL STRIGA ;HOOOOTIIII! Da,iar PDL si basescu sunt specializati pe acest sistem de lucru .Iata citate din conferinta lui Boc de la Cluj legata de marirea salariilor profesorilor,marire refuzata de guvernul Tariceanu .Haideti sa vedeti minciuni portocalii>>>>> "(28 octombrie 2008) Buna seara tuturor. Conferinta de presa este legata de decizia ipocrita si abuziva a guvernului Tariceanu din aceasta dupa-amiza. Guvernul Tariceanu-PSD a refuzat astazi doua lucruri: sa scoata din mizerie profesorii si sa asigure o educatie mai buna copiilor nostri. Vreau sa va spun ca, din punctul de vedere al Partidului Democrat Liberal vom face toate demersurile politice legale si constitutionale pentru a mentine majorarea salariilor profesorilor. Practic, Guvernul si Tariceanu trebuie sa stie ca profesorii nu sunt cersetorii guvernului. Profesorii nu sunt carpa cu care se sterge la picioare Calin Popescu Tariceanu si Mircea Geoana. Profesorii au un drept legal obtinut printr-o lege adoptata de Parlamentul Romaniei, validata de Curtea Constitutionala si pmoulgata de Presedintele Romaniei. Calin Popescu Tariceanu nu are bani pentru salariile profesorilor, dar are bani pentru a-si plati functionarii din Guvern, sefi de agentii cu peste 30.000 euro pe luna!" "Este o ipocrizie, este o bomba fumigena pe care Calin Popescu Tariceanu o utilizeaza pentru a bloca aceasta lege, pentru ca nu a apartinut Partidului National Liberal. Acesta este crudul adevar. Daca initiativa apartinea Partidului National Liberal, astazi Calin Popescu Tariceanu era in fata tuturor sa ne arate cat de importanta a fost aceasta decizie pentru sistemul educational. Pentru ca nu vine de la el, este inacceptabila din punctul lui de vedere. Va multumesc, daca sunt intrebari..." |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:55
De la: Subredul, la data 2009-05-09 09:38:26 Subredule ,ai grave probleme cu intelegerea lucrurilor si cu comportamentul.Nu spun asta ca sa te jignesc ci cu speranta ca te va ajuta si ca vei reusi sa-ti schimbi atitudinea . Subredule,in democratie ai dreptul sa "injuri" orice persoana politica daca ai impresia ca acea persoana face rau tarii .Nu te opreste nimeni sa-l "injuri" pe Crin Antonescu cat vrei asa cum nici pe mine nu ma opreste nimeni sa-l "injur" pe Basescu.Daca o facem explicand motivele nemultumirii noastre si logica dupa care consideram ca acel personaj trebuie "injurat" atunci lucrurile stau chiar ok.La urma urmelor este un forum iar sectiunea aceasta este POLITICA . Tu insa Subredule nu ii injuri pe politicienii care nu iti plac ci pe FORUMISTII care spun altceva decat "le dai voie tu" sa spuna !In buna traditie basesciana te mai si pretinzi tot tu victima si dupa ce injuri te si plangi ca unii forumisti te jignesc(desi niciodata nu te-a jignit nimeni in raspunsuri asa cum tu ii jignesti tu pe altii) .Problemele pe care trebuie sa le intelegi tu sunt urmatoarele : 1)Am dreptul sa il critic cat vreau pe Basescu fara ca tu sa ma injuri .Intre criticarea unui politician pe un forum(exprimareal unei pareri) si injuratul unui coleg forumist diferentele sunt enorm de mari !Gandeste-te asupra acestui adevar. 2)Eviti discutiile logice despre Basescu deoarece stii foarte bine ca nu ai argumente sa-l aperi cum trebuie iar din acest motiv preferi sa injuri si sa incerci sa impui legea pumnului pe forum .Daca ai avea argumente sa-l aperi pe Basescu le-ai prezenta si am vedea impreuna daca sunt sau nu corecte .Tu insa in lipsa de argumente preferi jignirea forumistilor care nu il adora Base . 3)Esti cel mai nesimtit ,mai isteric si mai scandalagiu forumist(ca idoulul tau) iar daca nu iei masuri sa te controlezi si sa vorbesti civilizat iti promit ca te voi ajuta eu sa o faci .Nu o sa iti placa insa ! |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 10:04
De la: teodor_el, la data 2009-05-08 17:55:32 Nu am inteles bine variantele Teodor ...Cum adica "ramanem prieteni "?! |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 10:14
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 16:01:44De la: damacucamelii2007, la data 2009-05-10 15:46:24marinelu' a demascat pe ailalti,ai lui fura in continuare Cred ca se gandea la PDL si la "oligarhii buni" asa cum orice om ganeste in mod logic....Cumva nu mai sunt la guvernare PDListii si Boc nu mai este premier, iar odioasa coalitie PSD-PNL lucreaza sa distruga tarisoara asta aparata cu drag doar de Base si Boc ?Bai Teo,adapteaza mesaju ce dracu',sunteti la guvernare ,aveti premierul,aveti girul lui Base care "in sfarsit are un premier cu care poate lucra" si ati refacut FSNul !Intelege dracu' si tu ca pentru guvernarea de acum nu mai poti da vina pe PNL asa cum te-ai obisnuit din anii trecuti . .Tot cu aburelile aste vechi va prezentati in fata electoratului ?!
|
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 10:16
tot spuneti voi cei iubitori de Base' : anti-basescu ! mai oameni buni, cum de nu intelegeti esentialul ? FELUL IN CARE ESTE CONDUSA ROMANIA de el deranjeaza,nu neaparat persoana basescului ....asa nu mai merge,nu-i clar ?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 11:25
cine a zis ca vreau sa fur transilvania??
esti comic teodorel :)) foarte comic,nu s-a pus problema nici o secunda asa!in ceea ce priveste munca,probabil ca muncesc mai mult decat multi altii.... nu ma plang din punct de vedere material,dar credeti-ma ,ca sa ajung sa realizez ceva m-am lovit de o gramada de obstacole.... ce fel de obstacole? daca nu ai pile esti calcat in picioare,nu primesti autorizatii,stai la cozi ,cu zilele, etc... iti dau dreptate gabi(prietena mea) intra-devar a existat o economie.... si industrie.... am gresit spunand ca nu s-a facut nimic.... dar acuma,daca ai o mica afacere,esti nevoit s-o inchizi din cauza taxelor si impozitelor uriase! cei de la tara sunt alta treaba... chiar si ei au de suferit.... am ajuns sa inportam faina,malaiul,pana si urda este adusa din bulgaria!!!! unde este productia autohtona? de ce nu exista? sistemul este facut in asa fel incat sa nu te apuci de nici un fel de productie,pentru ca te mananca statul cu impozitele! mama lucra ca inginer pt o companie internationala , aceasta firma si-a inchis portile pentru ca de asemenea platea f multe taxe statului,nu mai era proftabil sa investeasca in romania! |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 11:47
Pace tie cititorule !
Vad ca Vanea a ajuns la amenintari ... Nimeni nu lamureste pe nimeni . Asta este. Fiecare cu convingerile lui. Veti vedea ca Basescu va fi presedinte din nou pentru ca este cel mai bun. Si asta se va intampla indiferent de ce cred eu sau altii. Nu ma simt obligat sa-l apar eu pe Basescu daca cineva spune o miciuna la adresa lui. E de datoria acuzatorului sa-si demonstreze cu argumente acuzatia nu a apararii ! Daca va imaginati ca o sa ma balacaresc cu voi, Vanea si Gabi, Dama cu Camelii si Florin, va inselati amarnic. M-am plictisit sa va explic despre Basescu. Nu mai vreau sa aud de voi. Va doresc sa fiti sanatosi si sa va mearga bine ... in plan personal. Adio !
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

Ce mi se pare mie greu de inteles , este , cum de nu observati ca de fapt cei mai multi de la guvernare , sint din P.C. , P.S.D. iar in coasta lor este P.N.L. SI atunci la care ai lui faci referire ???????
sincer, nici intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni , dar aceasta fatuca , a spus ca Transilvania este a lor ( a ungurilor ) dintotdeauna ! mie nu mi-a trecut prin gind sa jignesc pe nimeni , dar referitor la unguri , da mi s-a intimplat sa intru in unitati din Sf. Gheorghe , si nu mi s-au vindut produsele solicitate pe motiv ca vinzatorii nu cunosc decit limba maghiara !Si doar eram in ROMANIA , nu in UNGARIA !!!!! Asa ca ce respect sa am eu pentru aceasta minoritate ????Or fi si oameni de omenie printre ei , nu zic ba ,dar eu personal nu i-am cunoscut !
Primii 30 de ani, pânã se obiºnuieºte o sã-i trecã mai greu...dup-aia...trece de la sine!!!
,PSDul cu protectia sociala iar PRMul si Becalli au preluat chestiile crestine si nationaliste .Daca a mai ramas ceva important neacoperit de Front sau scot din buzunar un partid nou sau paseaza sarcina la PC .