twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 14:59
De la: kinga_reis, la data 2009-05-07 12:54:35pt subredul.
esti un mare idiot!
buletinele de vot pe care sunt mai multe stampile sunt anulate,nu sunt valabile..... ma rog de ce trebuie sa dau eu explicatii unui om care se leaga de toata lumea ca sa iasa-n evidenta.....
oricum nu sunt singura care procedeaza asa,atata timp cat as vota dar n-am pe cine....  AUZI ?? DUPA CE M-AM GINDIT BINE CITIND CE SCRII , HAI CA TE VREAU EU DE " PRIETENA " CA ORICUM DUPA CUM SPUI II VOTEZI PE TOTI CA SA NU IASA NICIUNUL !!! SI VAZIND CIT " DE DESTEAPTA "ESTI CRED CA DACA ITI PUN SI NISCAIVA BANDAJE LA DEGETELE SA NU MAI POTI SCRIE PROSTII PE FORUM SI TRIMISA PUTIN LA SCOALA , CINE STIE CE IESE !!! POATE FACI FATA.... SI LA DISCUTII " IN DORUL LELII "....ACCEPTI ORI BA ? SA NU MA RAZGINDESC , CA NU TE MAI VREAU........
teo
|
|
|
9am001880
85 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:08
De la: Subredul, la data 2009-05-07 12:29:40De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 03:36:15Eu zic sa organizam un referendum:Veti vota basescul?Da sau ba!Cei care vor raspunde corect,adica DA vor avea drept de vot,iar cei ce vor raspunde NU,nu!Simplu!
Ma, tu esti evreu sau ungur ?
Parca ai fi roman sadea, dupa cum scri .....
|
9am001880
85 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:09
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:10
DAR TU ALT FORUM NUAI GASIT PE CARE SA ITI ETALEZI INTELIGENTA ???????? De la: LUGULUGU, la data 2009-05-08 07:57:53Alt rahat de discutat nu gasiti mai doar despre Basescu,pute prea rau !
teo
|
|
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:12
teo
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:20
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:34
care este problema ta? nu cred ca am zis ceva ce te-ar putea supara personal..... anyway nu-mi doresc'nici un fel de 'prietenie' cu tine ,....
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:43
mi-a spus cineva ca pe buletinul de vot mai apar si caracterizari cu iz animalier ; ca sunt si recomandari de a se duce ....asa si pe dincolo ! adica romanul e inventiv cind are ceva de zis ! dar tot mai bine e sa votezi si de data asta kinga,ai de unde alege !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:55
De la: vaneamarin, la data 2009-05-08 08:15:55De la: Subredul, la data 2009-05-07 14:37:28
La ce spital imi recomanzi sa merg, prietene drag ?
La cel de nebuni sau la cel de tampiti ?
Tu la care esti internat, ca sa nu ne intalnim, naibi, pe-acolo .... ?
Iti spun adio si tie, biet amarat infatuat.
Cand iti faci rost de-o minte, chiar si second-hand, sa ma cauti ...
Pana atunci te las sa injuri la Basescu, pentru ca altceva nu prea cred ca stii sa faci.
Si la mine....
Din pacate Subredule nu exista spitale de tampiti asa ca va trebui sa consideram boala ta drept nebunie nu drept tampenie .Nu-ti fa griji,ai ceva din amandoua ,modul cum jignesti oamenii pe forum doar deoarece nu il adora pe Base ,o arata clar.De spus adio mi-ai mai spus si pana acum,ai spus si ca te retragi de pe forum(te-am rugat sa nu faci asta -am gresit grav atunci),ai spus de mai multe ori "adio Vanea" de am crezut ca vrei sa te sinucizi .Hai lasa,esti un circar caruia ii place sa isi ia adio ca apoi sa revina injurand.In plus esti si unul din putinii forumisti care isi pun problemele personale pe forum in speranta ca gasesti oameni care sa acorde o scuza comportamentului tau marlanesc legandu-l de problemele tale persoanle.Nu,nu exista o astfel de scuza ,cine este marlan este marlan si cand are probleme si cand nu le are .La fel cine are bun simt il are indiferent de problemele personale.Deh,asta este nivelul tau ,minciuni,jigniri si poante de gradinita gen "minte second hand".Ce ai de gand sa faci ,ne vei injura sub un nou user name asa cum ai facut acum cand ti-ai schimbat userul din Atotputrnicul in Subredul ?!
PS:Tu cum indraznesti bai Subredule sa ii faci pe altii prosti,speri sa nu o iei peste bot mizand ca sunt oamenii draguti ?Iti spun cinstit ca pe acest forum exista din punctul meu de vedere un singur prost(iti spun acest adevar deoarece te va ajuta sa-ti intelegi conditia) iar acela esti tu .Exista oameni manipulati,oameni care au convingeri gresite din punctul meu de vedere sau extremiste .Ei,fiecare din ei reuseste sa argumenteze punctul lui de vedere cat de cat .Tu insa doar injuri ca un prost ..
Acum nu e momentul !
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 17:55
De la: vaneamarin, la data 2009-05-08 15:20:14De la: teodor_el, la data 2009-05-08 15:12:47De la: 9am001880, la data 2009-05-08 15:09:37DA... DE ACORD !!!
Salut Teodor .Ce mai faci dom'le ?Vad ca te intelegi foarte bine cu aplaudacii bautori de bere.Cred ca esti putin trist ca nu exista si emoticonuri cu mici ,nu-i asa ?  O DADU-SI FRATE IN BARA !!!!CA FIIND TINTUIT UNDEVA NU MA ATRAGE NICI BEREA , NICI MICII.....ASA CA FRUMUSELULE MAI TRAG SI EU CO OCHIUL PE ICI PE COLO , PINA LA ALEGERI !!!ATUNCI SIGUR MA INZDRAVENESC DE BUCURIE CA IESI BASESCU PRESEDINTE , SI DE PREA MULTA VESELIE , IN LOC DE LAPTE , SI APE MINERALE , I-OI TRAGE UN CHEF ZDRAVAN CU MUST , TAIAT DIN FIERT , ASA SA CRAPE INIMA DUSMANILOR LUI BASESCU DE OFTICA !!! AAAA.. CE SPUNEAI CA VII SI TU ??? PAI NU-I ASA DEPARTE DE TINE LOCALITATEA , SI ROG VREO CINZECI DE P.D.L.ISTI SA TE INTIMPINE CU PIINE SI SARE LA GARA !!! SA SARBATORIM VICTORIA SI CU CEI ANTI BASESCU !!!!AI DOAR DOUA VARIANTE :ACCEPTI SI RAMINEM PRIETENI , SAU REFUZI SI TE IGNOR !!!!
teo
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 20:19
Este ziua cand speranþa
Prinde rãdãcinã iarã,
Când norodul e instanþa
Iar dreptatea-i ºi mai chioarã,
Cand tot natul, unanim,
Trece printr-o ipostazã,
Renuntand la un regim
Ca dieta nu lucreaza,
Cand dintre atatia rai,
Hoþi, corupþi, la tot imuni,
Cãcãnari, nu zic, lingãi,
Punem degetul p-ãi mai buni,
Este ziua când în sat
Dupã ani de tãrãboi,
Pe cei de i-am înjurat
Îi schimbãm cu alþii noi,
Cei care de nas ne-au dus,
Urecheaþi ce ne-au minþit,
Îi dãm jos, ºi-i punem sus
Pe cei care ne promit,
Cãci în anii din-napoi,
Noi, cuminþi ºi gospodari,
Am scãpat de niºte boi
ªi am ales niºte mãgari,
Însã pân-aici le-a fost,
De regim ne-am sãturat,
Chiar dacã suntem în post,
Azi e ziua de Ignat,
Punem pe-alþii, cu onor,
ªi de s-or spurca la bani,
Democratic - mama lor !
Vãd ei peste patru ani !
ZIUA ALEGERILOR
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 06:51
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 08:56
De la: kinga_reis, la data 2009-05-08 12:51:14pr subredul!
ai vreau tu sa ai asa o prietena(iubita) ca mine....
Poate, ... dar pentru a face altceva decat politica.
De exemplu sex ...
Sti cand o femeie se intelege cel mai bine cu un barbat ?
Cand are gura plina ...
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:01
E valabil si pentru Vanea dar numai la figurat pentru ca nu sunt d-aia....
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:21
De la: Subredul, la data 2009-05-09 08:56:09De la: kinga_reis, la data 2009-05-08 12:51:14pr subredul!
De exemplu sex ...
Cand are gura plina ...
Subredule,eu ti-am spus sa stai cuminte nu sa fugi din spital,raule !Hai,pleaca inapoi ca sa-ti faca aia calmantul de la pranz si sa faci nanica .Hai pupici rautate mica , vad ca te-au excitat doamnele alea in halate albe si ai inceput sa faci un fel de masturbare pe forumuri ...
PS:De curiozitate ,tu te crezi acum Base de esti asa de marlan ?Sincer ii prefer pe nebunii aia care se cred Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare ,au mai multa clasa .
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:38
Noi punem accent la PDL pe cei atinsi de SCHIZOFRENIE,dar subredul a atins faza finala,acum la alegeri vom cauta citi mai multi schizoizi sustinatori,pentru victoria finala
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:38
De la: vaneamarin, la data 2009-05-09 09:21:33De la: Subredul, la data 2009-05-09 08:56:09De la: kinga_reis, la data 2009-05-08 12:51:14pr subredul!
De exemplu sex ...
Cand are gura plina ...
Subredule,eu ti-am spus sa stai cuminte nu sa fugi din spital,raule !Hai,pleaca inapoi ca sa-ti faca aia calmantul de la pranz si sa faci nanica .Hai pupici rautate mica , vad ca te-au excitat doamnele alea in halate albe si ai inceput sa faci un fel de masturbare pe forumuri ...
PS:De curiozitate ,tu te crezi acum Base de esti asa de marlan ?Sincer ii prefer pe nebunii aia care se cred Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare ,au mai multa clasa .
De ce sunt marlan, educatule ?
"Huh,recunosc cinstit ca este un progres fata de Base dar oricum prefer sa-mi iau armele,sa fug in munti si sa astept cuminte sa vina americanii .Care esti dom'le ministru de interne ca sa-ti dau adresa exacta sa stii unde sa NU ma cauti (ca pe Bin Laden)! "
Mergi cu Dumnezeu, Vanea, n-o sa te caute nimeni !
N-o sa te caute nici daca ramai unde esti !
Ziceai pe undeva ca sunt asemenea lui Plesu, orice mi-ar face Basescu, eu continui sa cred in el ....
E onorant. Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta. Ai facut aceasta alaturare constient, sau, cum faci de obiei, din prostie ?
Vezi tu, nu stiu ce-ti face tie Basescu de ai atata ura pe el, dar stiu sigur ca mie nu-mi face nimic. N-am de ce ma plange. .... Zici ca Basescu ar fi mincinos, betiv, demagog si mai multe altele asemenea, nu numai tu, sunteti multi care gandesc asa.
Si daca ar fi asa, ce treaba am eu ?
Daca nu-l votez pe el, pe cine sa votez ? Pe alde Geoana sustinut de Vanghelie ? Pe Duda sustinut de rege ? Pe Voiculescu, pe Crin, pe cine ... ?
Parca te-am mai intrebat pe cine sa votez in locul lui Basescu, dar n-ai avut amabilitatea sa iei in discutie nici o alternativa. Nici tu, nici Gabi, nici altii care faceti rosu in gat injurandu-l pe Basescu.
Nu va pricep, eu imi promovez candidatul care mi se pare mie mai grozav dintre toti cei care sunt pe scena politica ...
Voi de ce nu faceti la fel ?
De ce ma injurati pe mine si nu faceti ca mine ?
Vorbiti-mi despre cel in care credeti voi.
Cat despre faptul ca s-ar putea sa fiu idiot, prost sau cum mai credti voi, s-ar putea sa fie si asta adevarat. Dar la ce va ajuta pe voi ?
In economia dezbaterii pe acest forum despre Basescu, ce importanta are cat de tampit as putea fi eu. Nu candidez !
Si cand faceti toate astea imi vorbiti mie despre civilizatie, despre bun simt, despre educatie ...
Nu vi se pare ca e ceva in neregula in comportamentul vostru ?
Adica, daca eu il sustin pe Basescu sunt necivilizat, iar voi care-l injurati toata ziua, din orice pozitie, sunteti civilizati, educati, dati dovada de bun-simt ...
Ma intreb cum arata candidatii vostri ...
A, inca odata, multumiri pentru alaturarea de Andrei Plesu. Asta da compliment !
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:13
De la: LUGULUGU, la data 2009-05-09 09:38:25Noi punem accent la PDL pe cei atinsi de SCHIZOFRENIE,dar subredul a atins faza finala,acum la alegeri vom cauta citi mai multi schizoizi sustinatori,pentru victoria finala
Scuza-ma, nu te observasem ...
Ia si tu o lucrare dentara, ca prea o ceri, Lugulugu !
Have a nice day !
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:19
iti promovezi candidatul, esti membru pd-l ? pai zii asa, sa stie omul cu cine are de-a face!
cine cu cine voteaza? este secret subredule! poate candidezi tu.... o sa stam la coada sa te votam....
daca vrei sa fii convingator te rog argumenteaza cu ceva pt care as vota cu base....
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:33
Nu sunt membru PDL !
E vorba de calitatea mea de votant ...
Dar, deja te obosesc ...
Esti in stare sa intelegi un text scris ?
Sau esi genul care fute lumea la cap pana o aduce la disperare ?
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:39
De la: Subredul, la data 2009-05-09 12:33:09Nu sunt membru PDL !
E vorba de calitatea mea de votant ...
Dar, deja te obosesc ...
Esti in stare sa intelegi un text scris ?
Sau esi genul care fute lumea la cap pana o aduce la disperare ?
Silviu, tine-o tot asa !...  ...fara prea multe explicatii, le pica greu la...
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:42
De la: LUGULUGU, la data 2009-05-09 09:38:25Noi punem accent la PDL pe cei atinsi de SCHIZOFRENIE,dar subredul a atins faza finala,acum la alegeri vom cauta citi mai multi schizoizi sustinatori,pentru victoria finala  istetimea voastra , daca explicati ce inseamna "schizoizi" nu ilmai votez pe basescu ! desi tot el va iesi presedinte........
teo
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:36
oricum esti disperat.... ma rog nu cred ca avem ce discuta...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:41
subrezimea ta, daca-mi explici diferenta dintre "oamenii de bine "ai lui Iliescu si 'talibanii" de genul tau ai lui Basescu, ma mai gindesc de-l votez sau nu ! e bine ?
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:43
De la: gabigabi, la data 2009-05-09 15:41:02subrezimea ta, daca-mi explici diferenta dintre "oamenii de bine "ai lui Iliescu si 'talibanii" de genul tau ai lui Basescu, ma mai gindesc de-l votez sau nu ! e bine ?
Gabita, o cauti, nene ...
De unde dracu ai scos-o p-asta cu talibanii. Io taliban ?
Adica daca cineva zica ca sa va mai ganditi nitel cand il judecati pe seful statului, hop, e taliban ...
Voi care-l injurati si nici nu concepeti ca si el ar trebui sa aiba dreptul la aparare, sunteti destepti, emancipati, patrioti adevarati. Ia spuneti-mi despre ce a vorbit Basescu ultima oara, ce subiect a abordat si daca este sau nu in interesul tuturor ?
V-am rugat sa-mi spuneti cu cine tineti voi. V-a durut in orasul croat numit Pula !
Ma tot etichetati pe mine in tot ce vatrece prin cap dar nu spuneti cu cine ati vota daca nu-l votati pe Basescu.
Ma, da' voi chiar sunteti cretini, ce dracu aveti ?
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:15
mai da'tu esti orbete cind iti spun ca votez cu CRIN ANTONESCU ?de un an iti spun asta ! si vanea ti-a spus,dar tu o ti de'a puia gaia ! si da,esti taliban in gindire !
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:33
De la: gabigabi, la data 2009-05-09 18:15:46mai da'tu esti orbete cind iti spun ca votez cu CRIN ANTONESCU ?de un an iti spun asta ! si vanea ti-a spus,dar tu o ti de'a puia gaia ! si da,esti taliban in gindire !
pt. D-na Gabi
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:43
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:46
Mama draga semeni cu una Mary geo. Ce ai cu emoticoanele astea?Lasle in pace.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:48
Doamna gabigabi si eu te pup(acelasi motiv)
|
|
|