Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:10
De la: teodor_el, la data 2009-04-29 14:21:23UNDE AI STAT ASCUNSA CIUPERCUTO PINA ACUM ???AI FFOST CUMVA PE LA CODITA ACESTUI "ANIMAL POLITIC" NUMIT TRAIAN BASESCU DE POTI SA TE EXPRIMI ASTFEL LA ADRESA LUI ????CE TREABA ARE FRATELE LUI IN CONDUCEREA STATULUI SAU FIICELE DOMNIEI SALE ???E USOR SA INSULTI , ASCUNS IN SPATELE CALCULATORULUI , DOVEDIND ASTFEL CE JOSNICI POT FI UNII DINTRE SEMENII NOSTRI !!!! DACA AI INTRADEVAR ARGUMENTE LA CELE AFIRMATE , DAR NU DE GENUL :AM AUZIT CA... ATUNCI DA-LE PE FATA , SI NU MAI INSULTA UN OM CARE SINT CONVINS CA ITI ESTE NET SUPERIOR !!!!!! <
Ba' da dur esti,m-ai impresionat nu gluma !  .O sa incerc si eu sa ma abtin(da' nu promit ca reusesc!) de la a mai spune ca Base este un bou mincinos,un demagog,un cretin care duce tara de rapa , care isi pune odrasla in capu' la partid(capu' la tineret in partid adica ,intelegi tu) si o baga in UE ca parlamentarita .Imi este frica ca ma vei certa si ma vei acuza ca sunt josnic !Hai pupici durule,cuipercuta mica,de azi doar il laudam in cor pe Base ca sa nu mai fim josnici !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:11
iese ? de unde iese ,din cursa ? ha.ha,ha si eu ma vaiet toata ziua de spate,dar asta nu inseamna ca-mi doresc sa nu treaca !
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:02
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 14:30:27nene teodor,sa nu ti-o dau eu in fata ca atunci vezi si talica ce inseamna sa crezi in pestisoru' de aur sau marinelu' chel cu mintea de berbecel  DE ALTFEL , SINCER , MA INTERESEAZA OPINIA DOAR A CITORVA PERSOANE DE PE FORUM RESPECTIV A SUBREDULUI , CARE SINCER AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU TREBUIA SA-SI SCHIMBE AVATARUL IN SUBREDUL , CI TREBUIA SA RAMINA ATOTPUTERNICUL, GABI GABI , MYTCHOR , TICU, SI FLORIN_ BAD . POATE MAI SINT CITIVA CARE STIU DESTULE , DAR LE PLACE SA COPIE... SI NU POT FI LUATI IN CALCUL !!!IN CONCLUZIE , CUI NU-I PLACE DE BASESCU , IL PRIVESTE DIRECT SI PERSONAL , DAR IN LOC SA IL VOTEZ PE DUDA , PREFER SA IL VOTEZ PE BASESCU !!!!!
teo
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:27
iti multumesc @teodor ptr.increderea acordata parerilor mele ,dar m-ai bagat in ceata : eu nu-l mai plac pe dl.presedinte ,ori tu il placi ! ai mintea chiar atit de deschisa,incit poti place pe cineva care nu-i de acord cu tine ???? ....asta ar fi ceva de nemaiauzit de mult ! dar daca-i asa,atunci
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:43
De la: teodor_el, la data 2009-04-29 16:02:34 DE ALTFEL , SINCER , MA INTERESEAZA OPINIA DOAR A CITORVA PERSOANE DE PE FORUM RESPECTIV A SUBREDULUI , CARE SINCER AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU TREBUIA SA-SI SCHIMBE AVATARUL IN SUBREDUL , CI TREBUIA SA RAMINA ATOTPUTERNICUL, GABI GABI , MYTCHOR , TICU, SI FLORIN_ BAD . POATE MAI SINT CITIVA CARE STIU DESTULE , DAR LE PLACE SA COPIE... SI NU POT FI LUATI IN CALCUL !!!IN CONCLUZIE , CUI NU-I PLACE DE BASESCU , IL PRIVESTE DIRECT SI PERSONAL , DAR IN LOC SA IL VOTEZ PE DUDA , PREFER SA IL VOTEZ PE BASESCU !!!!!
IN AFARA DE OPINIA TA (he,he),tot restul opiniilor ,ale tuturor forumistilor,ma intereseaza Teodor  .Eu sunt,dupa cum vezi, mai putin selectiv decat tine
PS:Doamnei de mai sus (Migerbera),se pare ca nu prea ii placea de Basescu dar nu ai fost asa de intelept atunci incat sa spui ca acum ca "o priveste direct si personal" ci ai dat impresia ca TE PRIVEA PE TINE direct si personal.  .Pana la urma ne lasi sa mai cartim cate ceva impotriva lui Base sau te superi ?!
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:19
De la: gabigabi, la data 2009-04-29 16:27:56iti multumesc @teodor ptr.increderea acordata parerilor mele ,dar m-ai bagat in ceata : eu nu-l mai plac pe dl.presedinte ,ori tu il placi ! ai mintea chiar atit de deschisa,incit poti place pe cineva care nu-i de acord cu tine ???? ....asta ar fi ceva de nemaiauzit de mult ! dar daca-i asa,atunci  GABI , NU TE SUPARA , DAR IN ORICE DUEL , TOTUL ESTE PERMIS !CHIAR SI SA II ADMIRI PE OAMENII DESTEPTI ! CA DOMNIA SA VANEA MARIN , NU CONCEPE O ASEMENEA IDEE , ESTE DEJA CEVA CARE MA LASA RECE !CA
DOMNIA SA ARE ALTE PARERI DESPRE DOMNUL BASESCU , ESTE DEJA CU TOTUL ALTCEVA !!!DAR CUM SE SPUNE , FIECARE CU CE-L DOARE !! DREPT URMARE , DATORITA CAMPANIEI MURDARE CARE SE DUCE IMPOTRIVADOMNULUI BASESCU , NU INSEAMNA ALTCEVA DECIT CA TOT DUMNEALUI VA FI PRESEDINTE , IAR EU VOI JUBILA !!!!
teo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:23
De la: vaneamarin, la data 2009-04-29 16:43:28De la: teodor_el, la data 2009-04-29 16:02:34 DE ALTFEL , SINCER , MA INTERESEAZA OPINIA DOAR A CITORVA PERSOANE DE PE FORUM RESPECTIV A SUBREDULUI , CARE SINCER AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU TREBUIA SA-SI SCHIMBE AVATARUL IN SUBREDUL , CI TREBUIA SA RAMINA ATOTPUTERNICUL, GABI GABI , MYTCHOR , TICU, SI FLORIN_ BAD . POATE MAI SINT CITIVA CARE STIU DESTULE , DAR LE PLACE SA COPIE... SI NU POT FI LUATI IN CALCUL !!!IN CONCLUZIE , CUI NU-I PLACE DE BASESCU , IL PRIVESTE DIRECT SI PERSONAL , DAR IN LOC SA IL VOTEZ PE DUDA , PREFER SA IL VOTEZ PE BASESCU !!!!!
IN AFARA DE OPINIA TA (he,he),tot restul opiniilor ,ale tuturor forumistilor,ma intereseaza Teodor .Eu sunt,dupa cum vezi, mai putin selectiv decat tine
PS:Doamnei de mai sus (Migerbera),se pare ca nu prea ii placea de Basescu dar nu ai fost asa de intelept atunci incat sa spui ca acum ca "o priveste direct si personal" ci ai dat impresia ca TE PRIVEA PE TINE direct si personal. .Pana la urma ne lasi sa mai cartim cate ceva impotriva lui Base sau te superi ?!  CHIAR VA ROG SA MAI "CIRTITI CEVA " !!!! DE ACEEA VA AVEA SI MAI MULT SUCCES , SI MAI MULTA POPULARITATE !!!! SINTETI INVITATII MEI , BA MAI MULT , VA SI SPRIJIN !
teo
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:29
De la: teodor_el, la data 2009-04-29 14:35:10De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 14:30:27nene teodor,sa nu ti-o dau eu in fata ca atunci vezi si talica ce inseamna sa crezi in pestisoru' de aur sau marinelu' chel cu mintea de berbecel NU CRED !!! vrei sa te convingi pe viu,d'alde d'astia ca talica mananc trei la micu' dejun,ce zici?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:33
teo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:37
De la: teodor_el, la data 2009-04-29 19:33:26De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 19:29:18De la: teodor_el, la data 2009-04-29 14:35:10De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 14:30:27nene teodor,sa nu ti-o dau eu in fata ca atunci vezi si talica ce inseamna sa crezi in pestisoru' de aur sau marinelu' chel cu mintea de berbecel NU CRED !!! vrei sa te convingi pe viu,d'alde d'astia ca talica mananc trei la micu' dejun,ce zici? TAICA, TE STIU BAIAT DESTEPT , DAR TOT NU TE CRED !!!!!DOVEDESTE !!!!!!  APROPO" SA NU VII CU CEEA CE COPIE FIECARE CRETIN , DE CIND ERA MINISTRU ! TE ROG !E PREA DESTUL DE CITE ORI MI-A FOST POSTATA !!! MERSI !!!
teo
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 06:10
@teodor e  daca tu asa crezi ; dar hai sa vedem ce va fi la toamna !
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 06:27
De la: gabigabi, la data 2009-04-30 06:10:22@teodor e daca tu asa crezi ; dar hai sa vedem ce va fi la toamna ! S-ar putea sa aibe o surpriza nea dorel!  Ba dorele,da bine le mai zici!Da-mi si mie un motiv(eu nu gasesc)sa-l votez pe guru asta al tau si sa nu mai pun botu' la ceea ce "copie"unii si la campania plina de venin orchestrata de vaneamarin impotriva basescului cu suflet cur-at!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 07:22
acu ' daca stau si cuget ,vai s-amar de capul aluia de'o cistiga presedentia ! va primi criza fix in freza ! va avea de furca ,de nu va fi din PSD sau PDL,cu cei 72% din Parlament.....aproape ca l-as lasa pe Marele B sa se "joace "cu toate astea,ca tot e Jucator declarat !
|
82adrian
3 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 15:07
salut omnu dracusor sau sa-ti spun "trol" mai bine . Spunene si noua te rog ca poate noi suntem in intuneric si nu vedem adevarata lumina , ! cam care sunt "misiunile" lu Base? ca Yo inafara de sa-si faca "curu
" mare nu am vzt alta ! adik nu vr sa spun k e rau , dar plm zimi si mie d misiunile astea k Yo nu le vad .
PS: esti un trol platit prost ba.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 17:58
Adriane,zi-mi si mie-n plm ce vrei sa zici,ca n-am translatorul cu mine.
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:20
mai ca multi fraieri mai sint in Romania,A STIUT bASESCU PE CE CONTEAZA
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:46
De la: SCONCSUL, la data 2009-04-30 18:20:42mai ca multi fraieri mai sint in Romania,A STIUT bASESCU PE CE CONTEAZA
Neah,i-a spus Iliescu smecheria asta cand l-a lasat inlocuitor .
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:50
.....i-a lasat mostenire si Nechezolu'!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 09:31
De la: teodor_el, la data 2009-04-29 19:23:54De la: vaneamarin, la data 2009-04-29 16:43:28De la: teodor_el, la data 2009-04-29 16:02:34 DE ALTFEL , SINCER , MA INTERESEAZA OPINIA DOAR A CITORVA PERSOANE DE PE FORUM RESPECTIV A SUBREDULUI , CARE SINCER AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU TREBUIA SA-SI SCHIMBE AVATARUL IN SUBREDUL , CI TREBUIA SA RAMINA ATOTPUTERNICUL, GABI GABI , MYTCHOR , TICU, SI FLORIN_ BAD . POATE MAI SINT CITIVA CARE STIU DESTULE , DAR LE PLACE SA COPIE... SI NU POT FI LUATI IN CALCUL !!!IN CONCLUZIE , CUI NU-I PLACE DE BASESCU , IL PRIVESTE DIRECT SI PERSONAL , DAR IN LOC SA IL VOTEZ PE DUDA , PREFER SA IL VOTEZ PE BASESCU !!!!!
IN AFARA DE OPINIA TA (he,he),tot restul opiniilor ,ale tuturor forumistilor,ma intereseaza Teodor .Eu sunt,dupa cum vezi, mai putin selectiv decat tine
PS:Doamnei de mai sus (Migerbera),se pare ca nu prea ii placea de Basescu dar nu ai fost asa de intelept atunci incat sa spui ca acum ca "o priveste direct si personal" ci ai dat impresia ca TE PRIVEA PE TINE direct si personal. .Pana la urma ne lasi sa mai cartim cate ceva impotriva lui Base sau te superi ?! CHIAR VA ROG SA MAI "CIRTITI CEVA " !!!! DE ACEEA VA AVEA SI MAI MULT SUCCES , SI MAI MULTA POPULARITATE !!!! SINTETI INVITATII MEI , BA MAI MULT , VA SI SPRIJIN !
Pai tu ce crezi ca faceam eu aici ?!Vreau sa-l scot pe Base presedinte la viitorul mandat si din cauza asta arat mereu porcariile facute ,minciunile si demagogia sa in speranta ca lumea il va vota!Sunt sub acoperire si ma dau liberal pe forumul asta ,tu insa ti-ai dat seama ca de fapt il ajut pe Base alaturi de tine
PS:Multumesc pentru sprijin Teodor.Daca vrei sa fie sprijinul tau ceva mai util te invit sa iti alegi una din minciunile lui Base si sa o comentezi pe larg ca sa-l scoatem si pe omu' asta saracu presedinte iar !Cica daca ne achitam de sarcina da de baut la Golden Blitz cate o cinzeaca
Semnat :Vanea,Marin Vanea 007
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:05
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:22
vanea, ce te faci daca nu mai candideza Base?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 19:48
nu stiu ce va face Vanea,dar eu voi fi cu ochiul pe urmatorul....chiar daca el se va numi Crin A sau Radu D si asta pentru ca Puterea,de oricine este reprezentata, trebuie tinuta sub observatie si amendata ori de cite ori greseste ! P.S i-am pomenit pe cei doi ptr.ca-l voi vota pe unul dintre ei !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 00:01
De la: tell, la data 2009-05-01 18:22:32vanea, ce te faci daca nu mai candideza Base?
In 1990 BASESCU in calitate de membru FSN a venit cu propunerea sa aducem minerii sa calmeze Piata Universitatii,dar urmarea altceva. Urmare acestei idei a fost promovat ministru al transporturilor sa poata suplimenta vagoanele si deturnarea rutelor ori de cite ori era nevoie sa aduca minerii.Un mare borfas si intrigant ,cum sa nu candideze,contind pe fraieri ca subredul(dracusor)etc
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 00:04
De la: vaneamarin, la data 2009-04-30 18:46:43De la: SCONCSUL, la data 2009-04-30 18:20:42mai ca multi fraieri mai sint in Romania,A STIUT bASESCU PE CE CONTEAZA
Neah,i-a spus Iliescu smecheria asta cand l-a lasat inlocuitor . Probabil ca sti de trumveratul ILIESCU -ROMAN-basescu,pentru stergerea urmelor
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 08:29
De la: tell, la data 2009-05-01 18:22:32vanea, ce te faci daca nu mai candideza Base?
Ce sa ma fac ,multumesc bine ,o sa ma bucur si o sa-mi traiesc viata fara a mai avea un dobitoc scandalagiu drept presedinte.Problema cea mare este insa alta ...CE SE VA FACE BASE DACA NU MAI CANDIDEAZA SAU DACA NU MAI IESE PRESEDINTE ?  .Este posibil in acest caz sa-l vedem pe la DNA "luptand" indirect impotriva coruptiei... ca inculpat de data asta .
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 08:38
De la: gabigabi, la data 2009-05-01 19:48:11nu stiu ce va face Vanea,dar eu voi fi cu ochiul pe urmatorul....chiar daca el se va numi Crin A sau Radu D si asta pentru ca Puterea,de oricine este reprezentata, trebuie tinuta sub observatie si amendata ori de cite ori greseste ! P.S i-am pomenit pe cei doi ptr.ca-l voi vota pe unul dintre ei !
Exact asta voi face si eu Gabi.In plus desfac o sampanie daca nu mai iese Base si o beau in cinstea poporului roman, de bucurie ca nu este un popor asa de tampit cum au crezut unii si cum au vrut sa-l formeze.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 08:53
buna dimineata, @vanea ! incep sa ma gindesc daca-i indicat sa mai voteze si altcineva la postul de presedinte ; situatia se va deteriora atit de mult,incit toate deciziile impopulare ,necesare de altfel, vor aduce un prejudiciu imens oricarui altcuiva ....ar trebui lasat marele B sa-si curete mizeria facuta !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 08:58
Erata : sa Candideze pentru postul de presedinte,nu sa voteze....sunt un pic obosita ; catelul meu a facut o criza urita azi-noapte !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:12
De la: gabigabi, la data 2009-05-02 08:53:52 buna dimineata, @vanea ! incep sa ma gindesc daca-i indicat sa mai voteze si altcineva la postul de presedinte ; situatia se va deteriora atit de mult,incit toate deciziile impopulare ,necesare de altfel, vor aduce un prejudiciu imens oricarui altcuiva ....ar trebui lasat marele B sa-si curete mizeria facuta !
Buna dimineata Gabi ,
Nu deciziile impopulare sunt problema cea mare ,acestea vor fi luate de orice presedinte care are cat de cat constiinta si care vrea sa faca ceva pentru poporul asta amarat fara sa ii pese de scaunul sau .Deciziile demagogice ,scandalurile populiste , justitia facuta la TV ,banii cheltuiti aiurea cu alde Nutzi Udrea ,distrugerea politicii externe, interne si a justitiei ,politizarea institutiilor TREBUIE INSA SA INCETEZE !Intoarcerea la anii 1990 si la tatucul salvator care le stie si le rezolva pe toate pe toate ,CARE CREAZA UN BAU-BAU DE CARE TOT EL APARA TARA , este un pericol prea mare pentru noi.La toate acestea Basescu este campion iar pentru acest lucru trebuie indepartat pana nu este prea tarziu pentru poporul roman .
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:33
crezi ca eu nu stiu toate astea ? dar le sti tu,eu si alti citiva si le si intelegem si le si acceptam,intelegind necesitatea ! ceilalti vad,aud ,dar nu stiu ce inteleg si ce vad,devreme ca o tin de'a puia gaia cu Base'
|
|
|