Info
x
Basescu
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:49
De la: Subredul, la data 2009-04-14 11:40:44Dianet, ia legatura cu Florin cel Rau si el iti va spune cum dai de mine. Mi-ar placea sa te cunosc pe tine si pe sotul tau, si cum sunt amator de excursii s-ar putea sa va fac eu o vizita daca nu veniti noi pe la mine. Anul asta n-o sa ies pe-afara ca nu mai am bani, asa ca o sa misun prin tara ... Exact asta ziceam. Sa fim sanatosi, ca ne gasim noi odata si-odata fata in fata .
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:07
@silviule,unde ai vazut tu ca ne-am aliniat ca sa-ti punem tie contre ? ca e dimpotriva : tu ai zis despre Caragiale si @vanea a "bagat " ( asta-i un cuvint drag lui kali13) fraza cu naturelul simtitor ! si ca sa-ti spun ca sunt de acord cu tine ( mai pe ocolite,desigur) ,l-am completat in stilul lui nea iancu : mie-mi spui,coane Fanica ?....nu te mai supara atita,ca si noi suntem la fel de suparati si frustrati si subreziti in convingerea ca Ro.mai are vreo sansa de revenire ! hai sa fim sanatosi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:27
Ete asa mi s-a parut mie ...
Ostilo ! Paste fericit, Gabi ! Sa fi sanatoasa, tu si toti ai tai !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:40
De la: dianet, la data 2009-04-14 11:00:12Vanea, rationamentul tau e corect din punctul tau de vedere. "Pe buna dreptate" si "se inseala" sunt termeni care exprima optica personala, nu adevaruri absolute. Nu sunt nici pro, nici anti base, ca sa nu fie confuzii. Dar, cum scriam la topicul despre informatii, nimeni nu detine adevarul sau corectitudinea absolute. Ci doar isi exprima propriul punct de vedere asupra lor. Incearca sa nu mai fii atat de extrem in aprecieri. Evident, asta este parerea mea. Dianet ,tot ce spun eu este doar parere personala ,nu emit adevaruri absolute ci doar imi sustin punctul de vedere . |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 13:28
cum mi-ai zis ? Ostilo ?
imi place ;nu suna rau ! da'nu te grabi sa pleci ca pina-n Pasti mai sunt multe de zis si scris : l-ai vazut aseara cum a invirtit intrebarile alea,tot ocolindu-le si cind a raspuns ,din trei vorbe una era minciuna si a doua sunta adevarul....da'i bun ! minte uitindu-se-n ochii tai....e adevarat,asaaa ,dintr-o parte,ca gaina cind se uita-n lemne dupa vreun viermutz bun de inghitit !
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:05
Nu va fie frica piratu pica !!!!!!!!!!!!
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:15
www.petitieonline.ro/petitie-p14933050.html
Romanii sunt rugati sa semneze aici! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:20
Asa,aicea eu votez cu Basescu,mergem mai departe
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:22
...dati acel linc la toti din lista voastra de prieteni, trebuie raspandit peste tot in tara...
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:52
"AI INTELES PROST SUBREDULE sau iti place sa spui asa ceva aiurea.Nu dau doi bani pe PSD care de altfel sunt aliati cu PDLul lui Base,tie ar trebui sa-ti placa de ei .De Base stii de ce nu imi place Subredule,unul din cele mai importante motive ?Nu imi place in principal deoarece ,chiar daca in tara asta sunt multi hoti ,doar putini au tupeul ca atunci cand sunt hoti sa strige "hotii" si sa faca pe cetateanul onest si indignat .Base este printre astia putini,categoria asta revoltatoare de hot care pozeaza in calugarita .Din cauza asta il consider mai gretos decat un simplu hot .Intelegi ?!Este categoria aia care te injura iar apoi striga "de ce injuri mai necivilizatule ?" ,care te fura si apoi striga "hotii",care te minte si apoi se hahaie fericit ! "
Asta e parerea ta, Vanea. Si a mai multora ... Sa fii sanatos. Mai suntem si altii in tara asta care nu impartasesc aceste opinii. Ai putea sa explici ce anume ti-a furat Basescu ? Tariceanu ce spune acum ? Ti se pare ca e altfel decat spui tu ? Dar Crin Antonescu ? Dar Geoana ? Dar Iliescu ? Dar Nastase ? Dar Voiculescu ? Ti se pare ca Basescu e campionul .... Foarte bine, asta este. Zici ca tu iti dai cu opinia, nu emiti judecati cu carcter de adavar absolut ... Adica sugerezi ca noi astialalti asta facem si tu ai fi o mica victima nevinovata, sau ce. Nu e valabil si pentru noi ceilalti ? Nu prea folosesti acelasi cantar nici cand e vorba de tine nici cand e vorba despre altii. Ai capatat o ura de tip Tv, Antena 3, pe Basescu si, gata, nu se mai poate discuta. Si nu esti singurul. Sunteti mai multi care aveti ca trasatura fundamentala faptul ca nu sunteti niciodata multumiti....orice s-ar intampla. Asta este. Sa fiti fericiti ! Eu sunt. Daca e Basescu, e bine, daca nu e, iar e bine. Acum, dinitre toti actorii de pe scena politica, el imi inspira cea mai mare incredere, nu pentru ca as lesina cand il vad, dar la ceilalti nu prea-mi vine sa ma uit pentru ca nu uit ce-au facut. Asta e umila mea parere, care nu are pretentia de adevar absolut. E o parere mica spre foarte mica. Nu e cazul sa va taiati venele din cauza ei .... Sarbatori fericite !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 08:55
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-14 22:20:00Asa,aicea eu votez cu Basescu,mergem mai departe Ce dracu' faci ? Ai luat-o prin balarii, te-a batut dama cu camelii ? mergem mai departe ... !
Acum nu e momentul !
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:01
Adica Florin voteaza cu toti.
. Pe fiecare topic politic, hop si votul lui. E adevarat, inca n-am apucat sa verific topicul cu principele-minune. Stiam ca Floriile au fost duminica... Asa strasnica mahmureala o fi tras?
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 12:09
Si eu votez cu Basescu !!!!!!!!! cand o face plopul pere si vapoare
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 13:39
De la: vasileseitin, la data 2009-04-16 12:09:52 Si eu votez cu Basescu !!!!!!!!! cand o face plopul pere si vapoare Ce ????...Nu mai votati cu Basescu ????!!!!!Nu-i nimic ,lasa ca-si aduce din Republica Moldova votanti .
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 17:22
asta daca nu cumva UE va spune Halt !
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:15
De la: gabigabi, la data 2009-04-16 17:22:15asta daca nu cumva UE va spune Halt ! A spus deja, chiar din 2007. In 2007, Comisia Europeana trimitea semnale clare spre Bucuresti privind acordarea cetateniei romane moldovenilor. Rezolvarea cererilor acestora a avut un ritm lent, tocmai pentru a raspunde ingrijorarii Bruxelles-ului. Kalman Miszei, reprezentantul UE in Republica Moldova, a declarat intr-un interviu pentru NewsIn ca "Bruxelles-ul se asteapta ca Romania sa isi reformeze legea cetateniei intr-un fel in care sa restranga bazele de acordare a cetateniei. La Comisie exista o puternica preocupare privind posibilitatea de extindere a cetateniei la o mare proportie de cetateni din afara Uniunii Europene". |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:22
atunci,cu atit mai mult ii vor ingrijora cele aproape 600.000de cereri anuntate mai ieri de ' mnealui....nu spui cine,persoana importanta,mon cher !
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 18:49
Iar ma siliti sa va trag de urechi ...
Astia despre care vorbim sunt romani ca si noi, ca mine, ca tine, ca Gabi, ca Vanea .... Mi se pare mie sau voua va pasa mai mult ce crede Bruxeles-ul ...? Mai dai in ma-sa p-aia de la Bruxeles, oraselel lor sunt pline de negri din nordul Africii si cand e vorba de noi, hop se limiteaza pe ma-sa si pe ta-su .... Nu mai puneti botul la tot ce e occidental ca pentru noi, asa prosti cum suntem, e important sa fim cat mai multi in UE asta. Ia ganditi-va nitel, e cum zic eu ? Sau ura pentru Basescu va intuneca mintile ? Atatea cate aveti ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 19:26
De la: Subredul, la data 2009-04-16 18:49:31 Mi se pare mie sau tie iti pasa mai mult ce crede Base ...? Mai da-l in ma-sa pe Base, ograda lui este plina de Cocos,Casuneanu,Popoviciu si cand e vorba de noi, hop se limiteaza pe ma-sa si pe ta-su .... Nu mai puneti botul la tot ce e comunist ca pentru noi, asa prosti cum suntem, e important sa fim cat mai multi sub Base asta. Ia ganditi-va nitel, e cum zic eu ? Sau dragostea pentru Basescu va intuneca mintile ? Atatea cate aveti ... |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 08:45
ce-ar mai fi de zis,Silviule ? o sa fac o pauza ,ptr.ca deja nu-mi mai sta gindul- in sfirsit !!- la politica ci la friptura de miel ,rumenita bine si cu catei de usturoi bagati sub pielea lui sa dea parfum ; la ciorba aia dreasa cu ou si smintina si cu o ploaie de leustean verde presarata pe de'asupra ! la placinte,tort,cozonac si oua rosii ! Doamne,cind mi-o mai rau sa-mi fie ca acum ! .....asadar,eu va doresc voua si celor dragi,masa bogata si inconjurata de voi si prietenii vostri ,fericiti si fara griji ! Amin ! un Paste fericit !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:01
De la: gabigabi, la data 2009-04-17 08:45:26ce-ar mai fi de zis,Silviule ? o sa fac o pauza ,ptr.ca deja nu-mi mai sta gindul- in sfirsit !!- la politica ci la friptura de miel ,rumenita bine si cu catei de usturoi bagati sub pielea lui sa dea parfum ; la ciorba aia dreasa cu ou si smintina si cu o ploaie de leustean verde presarata pe de'asupra ! la placinte,tort,cozonac si oua rosii ! Doamne,cind mi-o mai rau sa-mi fie ca acum ! .....asadar,eu va doresc voua si celor dragi,masa bogata si inconjurata de voi si prietenii vostri ,fericiti si fara griji ! Amin ! un Paste fericit ! Da,si eu am incput sa fiu atras de politica mielului rumenit . SARBATORI FERICITE TUTUROR .PS:PENTRU CEI MARI :Sa nu exagerati mancand si band TOT la o singura masa ,hoooooo ca doar o burta aveti ! PS:PENTRU CEI MICI :Manacati TOT ,sa nu va ridicati de la masa si sa fugiti la joaca pana nu mancati TOT ! |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:18
buna dimineata,vanea ! apropo de'o burta aveti ; ca masura de prevedere am cumparat si colebil si triferment ca,deh,mielu-i cam greu la digerat si-mi zice farmacista : da' stiti cum sa-l luati,da ??! se ia un colebil inainte de masa si inca unul dupa primul fel ,zice d.sa ! .....zauuuu,habar n-am avut ! deci acum ca sunteti informati : pofta buna la masa bogata !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 10:06
Pentru toti prietenii mei din lista mea, inclusiv si lui Maresal si Marcel (care nu sunt in lista mea) va doresc din tot sufletul meu, un PASTE FERICIT alaturi de toate fiintele dragi voua...si sa ne bucuram cu totii de marea iubire a lui Dumnezeu purtandu-l mereu in orice moment al vietii! Va iubesc pe toti si sa fiti cu adevarat fericiti!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 10:16
De la: mari_uka, la data 2009-04-17 10:06:55Pentru toti prietenii mei din lista mea, inclusiv si lui Maresal si Marcel (care nu sunt in lista mea) va doresc din tot sufletul meu, un PASTE FERICIT alaturi de toate fiintele dragi voua...si sa ne bucuram cu totii de marea iubire a lui Dumnezeu purtandu-l mereu in orice moment al vietii! Va iubesc pe toti si sa fiti cu adevarat fericiti! Ce selectiva esti dom'le,ce selectiva esti ....
|
|
9am030008 5 mesaje Membru din: 9/04/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 15:07
Cred ca nu iti dai seama pe ce lume traiesti. Ai votat sigur cu PDL-ul si iata esti deja sub PSD .... :)) nenorocirea este ca mai sufera si altii din cauza prostiilor pe care le faceti voi, adica unii ca tine....
|
|
gabriel_petrica 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 15:34
Poate ar trebuii deportati toti astia care voteaza, mai ales cand nu ar avea pe cine vota. Sau cel putin la psihiatrie dusi. Sunt un pericol public. Dau cu votu apoi restul lumii trage ponoase !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 16:21
De la: gabigabi, la data 2009-04-17 08:45:26ce-ar mai fi de zis,Silviule ? o sa fac o pauza ,ptr.ca deja nu-mi mai sta gindul- in sfirsit !!- la politica ci la friptura de miel ,rumenita bine si cu catei de usturoi bagati sub pielea lui sa dea parfum ; la ciorba aia dreasa cu ou si smintina si cu o ploaie de leustean verde presarata pe de'asupra ! la placinte,tort,cozonac si oua rosii ! Doamne,cind mi-o mai rau sa-mi fie ca acum ! .....asadar,eu va doresc voua si celor dragi,masa bogata si inconjurata de voi si prietenii vostri ,fericiti si fara griji ! Amin ! un Paste fericit ! Adevar graiesti, Gabita, ce meseriasa esti, ai gasit secretul barbatilor .... asta este ! Se duce dracului toata "politica" cand apare o muiere cu bucatele de-ti lasa gura apa, ... nu-ti mai trebuie nimic..... Sarbatori linistite si sa ne fie mai bine ! Indiferent cu cine simpatizam pentru ca nu se stie cine are dreptate ... Numai viata ne va arata ! Pasti fericit ! Doamne' ajuta !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 16:26
De la: 9am030008, la data 2009-04-17 15:07:56Cred ca nu iti dai seama pe ce lume traiesti. Ai votat sigur cu PDL-ul si iata esti deja sub PSD .... :)) nenorocirea este ca mai sufera si altii din cauza prostiilor pe care le faceti voi, adica unii ca tine.... Iti scapa esenta democratiei, prietene. fiecare viteaza dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie invinovatit de nimeni, acela care o face e, de buna seama un nemernic, pentru ca nu-i pasa de parerea celuilalt ci doar de a lui. Poporul a vrut sa nu dea puterea unui singur partid si a iesit ce a iesit de se vede acum. Trebuie sa fi ticalos sa faci pe cineva vinovat. Si cu siguranta esti ! Nelamuriri ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 16:29
De la: gabriel_petrica, la data 2009-04-17 15:34:43Poate ar trebuii deportati toti astia care voteaza, mai ales cand nu ar avea pe cine vota. Sau cel putin la psihiatrie dusi. Sunt un pericol public. Dau cu votu apoi restul lumii trage ponoase ! Petrica, daca esti prost, du-te de te culca baiete ! Sau la psihiatria aia despre care vorbesti ! Daca suferi de prostie sadea, asta este, dar ce crezi tu ca ar trebui facut, inteligenta rara ? Daca nu trebuie sa votam, ce sa facem ? Lumineaza-ne, poate e ca tine ! Si cum ii identifici pe aia care nu voteaza ? Aia sunt virtuosii ? Nu zau ? Auzi, sti ce ? Plimba ursul ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 16:32
De la: vaneamarin, la data 2009-04-17 09:01:38De la: gabigabi, la data 2009-04-17 08:45:26ce-ar mai fi de zis,Silviule ? o sa fac o pauza ,ptr.ca deja nu-mi mai sta gindul- in sfirsit !!- la politica ci la friptura de miel ,rumenita bine si cu catei de usturoi bagati sub pielea lui sa dea parfum ; la ciorba aia dreasa cu ou si smintina si cu o ploaie de leustean verde presarata pe de'asupra ! la placinte,tort,cozonac si oua rosii ! Doamne,cind mi-o mai rau sa-mi fie ca acum ! .....asadar,eu va doresc voua si celor dragi,masa bogata si inconjurata de voi si prietenii vostri ,fericiti si fara griji ! Amin ! un Paste fericit ! E, asa parca-mi esti mai simpatic, mai blajin. Sa fi sanatos, Marine si sa-ti cada bine bucatele de pasti, tie si alor tai ! Pasti fericit ! Si sanatate. Stiu eu de ce ... si e mai bine pentru voi sa nu intelegeti ce spun ....
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

.
imi place ;nu suna rau ! da'nu te grabi sa pleci ca pina-n Pasti mai sunt multe de zis si scris : l-ai vazut aseara cum a invirtit intrebarile alea,tot ocolindu-le si cind a raspuns ,din trei vorbe una era minciuna si a doua sunta adevarul....da'i bun ! minte uitindu-se-n ochii tai....e adevarat,asaaa ,dintr-o parte,ca gaina cind se uita-n lemne dupa vreun viermutz bun de inghitit !
. Pe fiecare topic politic, hop si votul lui. E adevarat, inca n-am apucat sa verific topicul cu principele-minune. Stiam ca Floriile au fost duminica... Asa strasnica mahmureala o fi tras?
.
SARBATORI FERICITE TUTUROR .