back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:50

sigur nu al romanilor,nesimtitii au prioritate

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 04:12

Vad ca s-a deschis un topic cu Duda. In afara de Florin raul, mai toti voteaza dude....

nene,daca mai apar frustrati d-alde d'astia care voteaza cu afinu' sau corcodusu',sa fiu al dracu' daca nu votez cu marinelu cu creier plin cu alcool si suflet negru de pirat chior si chel cu suvinta-n cerebel,e bine?!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:20

Super tabere!
Intra pe www.taberelemele.ro

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:28

De la: gabigabi, la data 2009-04-08 16:58:23 oare cine esti tu @dianet,caci ai un stil cunoscut !

Numai daca ai fost pe un chat acum vreo doi ani ai de unde sa ma iei, clauchat ii zicea . Si acolo tot Dianet eram. In rest, daca seman cu cineva, e involuntar, parol . Pe net ma cheama Dianet

P.S. Ieri n-am avut net, da' recuperez azi :D

"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:55

Pana aici e bine. Exista dialog, exista limbaj, exista poze, si exista clasa politica. Iar eu ma duc ca beleuza la nenea Caragiale si citez: eu cu cine votez? Ca sa fiu on topic, Basescu nu are increderea mea pentru a-l vota. Data trecuta l-am votat ca sa nu-l votez pe Nastase. Dar acum cu cine votez? Ca sincer, m-am saturat sa tot aleg din doua rele. Iar in sangele mai mult sau mai putin albastru, violet sau alte asemenea n-am baza. Toti cei care sustin regalitatea ar trebui sa vada ca in regate treaba nu merge bine din cauza monarhiei, ci din cauza Camerei Lorzilor, prim-ministrilor sau alte asemenea. Monarhia in prezent a ramas doar forma, nu fond. In nici un caz nu mai este ce era in perioada antebelica. Si nici nu are cum sa fie, pentru ca societatea se schimba, fie ca ne convine sau nu. Nostalgia regalista seamana prea mult cu cea comunista, parerea mea. Si ambele se bazeaza pe filtrarea selectiva a memoriei (de obicei ne reamintim ce e frumos in trecut, nu ce e urat. Simpla functie cerebrala de auto-protectie).

Si inca ceva: la noi nu exista democratie reala (de parca as posta ceva nou ) . E ceva de genu' "Hai sa ne balacarim de ochii prostilor in Parlament, ca sambata ne vedem la gratar in Zamora. Eu aduc caviarul, tu vii cu sampania." Am vazut deja chestia asta, asa ca m-am plictisit. Si asta a fost motivul pentru care nu am postat la tema. Dar acum, rezumand, chiar cer o lamurire: Eu cu cine votez?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 10:33

buna@dianet - nu,n-am intrat pe nimic altceva decit pe forumul 9am,intrucit nu sunt prea priceputa in d'ale calculatorului ; dar da , ai un stil asemanator cu cel al subrezitului ! cu intrebarea ta "eu cu cine votez" ,am circulat si eu acu' vreo 1,5 an ,zicindu-mi,normal,cetateanul turmentat,caci nu asa suntem aproape toti cu mici exceptii ? cit despre monarhie....eh,e o aspiratie spre stabilitate nu ca acest balans din 4 in 4 ani : stinga-dreapta; stinga-dreapta !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 10:43

N-ai cu cine, Dianet ?...atunci alege-o......

farm1.static.flickr.com/56/176304506_fa9571eca2.jpg">

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 10:55

@gabigabi, ajung la vorba lu' nenea Subredu' si incep (iar) sa ma injur cu el. Numa' ca deocamdata n-am contra-argumente la ce gavareste. Sper sa-l cunosc live, desi cred ca o sa ma ia la misto, ca sunt pustoaica pe langa el.

In ceea ce priveste monarhia, am vazut destule si ma lasa tot rece. Stabilitate nu mai pupam noi, indiferent de regim. Si sunt multi care traiesc cu impresia ca tara e de vina. E si tara, ca, parafrazand in limbaj modern, "e prosti, da' e multi", dar nici in alte tari nu mai vezi stabilitate. Nu cum era pana acum. E un fenomen mondial. Ne pregatim, intr-un fel sau altul, de schimbare. Sistemul actual cedeaza. Nu sunt pesimista de fel, dar societatea actuala e pe cale sa faca poc. Ramane de vazut cum. Da' pana face poc, eu cu cine votez?

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:05

mytcor. Cred ca am zis clar ca nu ma intereseaza sangele colorat albastru, verde sau indigo. daca si ginerele seamana cu socrul, e clar. Altceva mai ai la oferta?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:15

De la: dianet, la data 2009-04-10 11:05:39 mytcor. Cred ca am zis clar ca nu ma intereseaza sangele colorat albastru, verde sau indigo. daca si ginerele seamana cu socrul, e clar. Altceva mai ai la oferta?

Daca n-ai dat branci ofertei precedete, pentru urmatorii 5 ani , n-ai decat sa admiri...

www.bebemagia.ro/articole/wp-content/uploads/2008/11/180px-conva...">

sentimentelor prezidentiale....

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:21

La astea m-ai nimerit. Imi place parfumul lor la nebunie. Astept sa apara un vulture. Ca dude este, oi de asemenea, magari si bomboane din belshug... Unde e vulturele?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:26

mytcor,esti rautacios !
dianet, tocmai ptr.ca se prefigureaza o schimbare radicala a lumii si multe voci sustin ca ea nu ne va aduce un prea mare bine,zic eu ca trebuie rezistat si cautata acea stabilitate despre care ziceam !

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:34

Am inteles ce vrei sa zici, insa nu stiu daca tu ai inteles ce ziceam eu. O sa fiu mai directa: eu nu cred ca mai exista vreo posibilitate de dobandire a stabilitatii. Si decat sa visez frumos si sa ma trezesc cu caramizi in scafarlie, prefer sa vad tot ce-i urat, dar real, si sa ma feresc pe cat posibil de caramizi. Sau sa incerc sa ma adaptez. Sau sa supravietuiesc. Habar n-am. Asa vad eu lucrurile, poate cam in negru. dar prefer optica asta celei in roz.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:50

De la: gabigabi, la data 2009-04-10 11:26:48mytcor,esti rautacios !
dianet, tocmai ptr.ca se prefigureaza o schimbare radicala a lumii si multe voci sustin ca ea nu ne va aduce un prea mare bine,zic eu ca trebuie rezistat si cautata acea stabilitate despre care ziceam !

Adicalea de ce-s rautacios "draga stolo" ?....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 11:56

De la: dianet, la data 2009-04-10 11:34:50Am inteles ce vrei sa zici, insa nu stiu daca tu ai inteles ce ziceam eu. O sa fiu mai directa: eu nu cred ca mai exista vreo posibilitate de dobandire a stabilitatii. Si decat sa visez frumos si sa ma trezesc cu caramizi in scafarlie, prefer sa vad tot ce-i urat, dar real, si sa ma feresc pe cat posibil de caramizi. Sau sa incerc sa ma adaptez. Sau sa supravietuiesc. Habar n-am. Asa vad eu lucrurile, poate cam in negru. dar prefer optica asta celei in roz.

Avem dotarile necesare pt. pesimisti de pro-felie !....

www.scutereiasi.ro/system/application/media/products/casca2.jpg">

votati !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:06

ups ! de ce m-ai insultat spunindu-mi "draga stolo" ? chiar nu pricep !explica-te !
dianet -omul cit traieste,spera chiar daca pare o nebunie !

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:10

Mytcor, daca avem opinii diferite asta inseamna ca dai asea, ca zgarcitu'? Baga si Harley, la asorte

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:27

De la: gabigabi, la data 2009-04-10 12:06:59ups ! de ce m-ai insultat spunindu-mi "draga stolo" ? chiar nu pricep !explica-te !
dianet -omul cit traieste,spera chiar daca pare o nebunie !

"draga stolo", merge cu lacramioarele postate anterior,

.....era o combinatie cu substrat, adica cu scherpsis daca ma-ntelegi....

.....iar casca-i un "ceva necesar"...pesimistilor electorali !...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:30

mytcor,daca vrei sa intelegi legatura fireasca intre comunisti,monarhisti,liberali,taranisti si securisto-kaghebisti,treci mai des prin poiana[la zamora]

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:34

Zi-i ca-i Poiana Tapului, ca ma gandeam la Poiana Brasov

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:34

mda @mytcor si mi-ai adus aminte de bancul cu Sf.Petre care-i povesteste lui Dumnezeu cit de frumoasa-i Romania ,aratind ca o gradina cu 20 mil.mil de lacramioare si la mijloc gura leului ! .....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:35

De la: dianet, la data 2009-04-10 12:10:17Mytcor, daca avem opinii diferite asta inseamna ca dai asea, ca zgarcitu'? Baga si Harley, la asorte

....ce culoare sa fie ????

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:36

Poi tot argintiu. N-am zis la asorte?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:41

De la: dianet, la data 2009-04-10 12:10:17Mytcor, daca avem opinii diferite asta inseamna ca dai asea, ca zgarcitu'? Baga si Harley, la asorte

...buna-i ?...

www.peepculture.com/wp-content/uploads/2008/07/2009-harley-david...">

farm4.static.flickr.com/3011/2631198362_08550291bf_o.jpg">

....P-aia neagra, da-o KGB-istului de Florinache...

dianet

202 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:45

Dianet ma cheama, de nimeni n-am teama, vin pe motor calare, sa votez un om mare. Sa vedem cand o aparea omu' ala. .

Excelenta. Daca se ciocneste de un Tico, cine castiga?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 12:47

daca mai traia brucan si el vota tot cu marul paduret de corcodus dudila intaiul si tot la zamora se pupau si mancau o friptura-n sange

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:37

De la: dianet, la data 2009-04-10 10:55:59@gabigabi, ajung la vorba lu' nenea Subredu' si incep (iar) sa ma injur cu el. Numa' ca deocamdata n-am contra-argumente la ce gavareste. Sper sa-l cunosc live, desi cred ca o sa ma ia la misto, ca sunt pustoaica pe langa el.

In ceea ce priveste monarhia, am vazut destule si ma lasa tot rece. Stabilitate nu mai pupam noi, indiferent de regim. Si sunt multi care traiesc cu impresia ca tara e de vina. E si tara, ca, parafrazand in limbaj modern, "e prosti, da' e multi", dar nici in alte tari nu mai vezi stabilitate. Nu cum era pana acum. E un fenomen mondial. Ne pregatim, intr-un fel sau altul, de schimbare. Sistemul actual cedeaza. Nu sunt pesimista de fel, dar societatea actuala e pe cale sa faca poc. Ramane de vazut cum. Da' pana face poc, eu cu cine votez?

Si ca sa-l cunosti pe subsemnatul, cum o sa procedezi, mamaita juna ?
Ai ?
Io unul ma ofer voluntar !
Chiar vreau sa fiu cunoscut in amanunt ...

Asa sa ne-ajute Dumnezeu !

Deci, ce ne facem cu Basescu, fetitelor si baieteilor ?
Data trecuta l-am votat de scarba lui Nastase.
La fel cum l-am votat pe Iliescu in 2000 de scarba lui Vadim.
Acum de scarba cui o sa-l votam din nou pe Basescu ?

La recensamant, pe badea Gheorghe il intreaba recenzorul:
- Bade, ai televizor ?
- Am !
- Pai ce faci matale cu televizorul, ai timp sa te uiti cu munca campului ?
- E .... seara ... ne uitam si noi sa vedem cu cine o sa votam cand l-om vota pe domnu' Iliescu ....

- Da' rate, ai ?
- N-am !
- Cate n-ai ?

Ete cam asa facem si noi p-aci pe forum, ne sfadim, ne injuram si ne luptam intre noi ca sa stabilim cu cine o sa votam cand l-om vota pe domnu' Basescu la toamna ... dupa ce terminam de numarat cate rate n-avem ...

Sa vedem cum ne-om vedea ...

O sa patim dracului ca aia de la Divertis, hamali fiind, care povesteau ca, in gara de nord, s-au incaierat cu un neamt caruia voiau sa-i care bagajele pentru ca nu mai stiau ale cui sunt bagajele ...neamtului ...

Asa platim si noi taxe si impozite si nu mai stim ai cui sunt banii ... nostri.
Nici guvernantii. D-aia, dupa o meditatie sumara, ajung la concluzia ca sunt ai lor, ai urmasilor lor si ai urmasilor urmasilor lor, acum si in veacul vecilor.

Ma duc sa-mi mai iau o bere ca simt ca dupa doar doua, ma lasa inspiratia ...
Stau in rulota, beau bere si arunc cu stiinta in voi.
Ma gandesc ca iar am comis pacatul de a nu injura pe nimeni pana acum.
Sper sa nu se supere cineva...
Am inteles ca nu e frumos sa folosesti cuvinte urate ca un frustrat.
Uite, spre exemplu Popoviciu, ... ala cu 236 sau cate hectare a infratit cu agronomia ...
Baiat subtire, vorba dulce, sa traiti domnu' decan (rector), pupat dos temeinic, limbaj ingrijit, da domnule, asta merita, ii dau domnule si lui doua sute si ceva de hectare ca e baiat spalat, educat ....
Esti civilizat, ai parte !
Esti prieten cu vulgaru' cu gaozaru, ... esti ginerele lui Ion Dinca, baiat finut iute la manie, te-ai scos.
Ai hectarele, ai cartierul rezidential, apartamenul cadou, ce mare lucru ?
Se mai intampla ceva ?
Nu !
Daca vorbesti frumos si cu procurorii si cu judecatorii, n-ai ce sa patesti. Normal, nu ?
Remes si electronistu', stiti voi care, aia cu caltabosul si 15000 de euro, au vorbit frumos, n-au jignit pe nimeni si gata nene, s-au scos. A mai auzit cineva de ei ? Nici n-o sa mai auda !
Vedeti, dara, stimati cititori, de ce are mare dreptate pretenul Vanea cu privire la limbaj ?

Un prieten tocmai m-a sunat sa ma intrebe daca am tuica ?
Cum am raspuns ca am tuica vin si bere, s-a decis sa vina sa bea tuica.
Asa ca va las. Drept care semnez :

Atotputernicul, frustrat si subrezit ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:20

bre,nu fi neam de traista,opreste-mi si mie o tira de tuiculita de valeni

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 21:21

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-10 20:20:21bre,nu fi neam de traista,opreste-mi si mie o tira de tuiculita de valeni

Adica vrei sa te injur, nu ?

iti permiti sa-mi faci recomandari, ai ?

Bineeeeeee .....

Asa se pune problema ?

Ai sa plangi in pumni, bucuresteanule coclit ...

Am pus la cale de-o excursie cu pretenii astia ai nostri. Daca mai gasim o familie o punem de-o duca.

Dar toti se vaita de bani ....

Si bogatii si saracii.

Totusi, ca sa reusesti trebuie mai intai sa vrei, mai apoi se gasesc si resursele ....

in fine.

Sa vedem cum o sa ies din povestea asta cu marile intalniri din mai.

Mariuka, Florinache, Gabi, buzoianca Pasadro, ... nu stiu cum o s-o scot la capt ca i-as vrea pe toti in ograda mea ca sa vada ca nu bat campii, ca sa ma laud, ca sa arat ca, alea, alea ca romanu dornic sa se dea mare, sa arate ...., doamne ce-o sa fie pe noi ...

In fond viata e mult mai simpla decat cred majoritatea oamenilor ...

noapte buna, copii !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 21:21

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-10 20:20:21bre,nu fi neam de traista,opreste-mi si mie o tira de tuiculita de valeni

Adica vrei sa te injur, nu ?
iti permiti sa-mi faci recomandari, ai ?
Bineeeeeee .....
Asa se pune problema ?
Ai sa plangi in pumni, bucuresteanule coclit ...
Am pus la cale de-o excursie cu pretenii astia ai nostri. Daca mai gasim o familie o punem de-o duca.
Dar toti se vaita de bani ....
Si bagatii si saracii.
Totusi, ca sa reusesti trebuie mai intai sa vrei, mai apoi se gasesc si resursele ....
in fine.
Sa vedem cum o sa ies din povestea asta cu marile intalniri din mai.
Mariuka, Florinache, Gabi, buzoianca Pasadro, ... nu stiu cum o s-o scot la capt ca i-as vrea pe toti in ograda mea ca sa vada ca nu bat campii, ca sa ma laud, ca sa arat ca, alea, alea, doamne ce-o sa fie pe noi ...
In fond viata e mult mai simpla decat cred majoritatea oamenilor ...
noapte buna, copii !

Acum nu e momentul !
Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: