back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:31

da'cine-i basescu,de tot n-ati inchis topicu asta deschis de un pusti cretin despre un alt cretin?inchide-ti topicu,ca a inceput sa miroasa urat[cum miroase si personaju,]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 22:16

:sml-tongue002Ica de pe vremea cind era minstru la transporturi si a adus mnerii,a vindut flota ,se vedea ca este o lichea,dar a profitat de naivitatea unei paturi romanesti sa obtina voturile

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 14:47

Deci nu va pasa de vot !

O tineti puia-gaia ca Basescu e-n toate, in cele ce maine vor rade la soare ...

Si mai ziceti ca eu sunt cu Basescu si nu voi.

Aia mica, de cinci anisori, se uita pe gaura cheii in dormitorul parintilor:

- Ete, ... si pe mine cand ma prind cu degetul in gura, ma bat ....

Deci asa, eu sunt fan Base ....

Mai baieti si fetite, nu stiti ce vorbiti ...

Parca v-aud ca faza cu Becali Jiji, e mana lui Base, este intelectualilor ?

Parca v-aud ca pe varul Giovani tot Base l-a pus s-o ameninte pe judecatoarea aia de o sa-l inhate si pe el ....

Cum injura unul, cum e mana lui Base ...

Da pe aia de vorbesc frumos, cine-i pune ?

Mai Vanea, ma, tu esti subtirel rau de tot, n-am citit un rand mai de doamne'ajuta scris de tine. Vai de mama ta ! Daca nu te simti jignit, ai putea sa ne dezvalui cu cine tii mataluta ? Sau e deranj ?

Gabi, esti consecventa. Asta e bine. Ai masina ? Ia ia tu legatura cu Florin si cu dama cu camelii (sinistra sa sotie) si mai vorbim.

Florinache ....

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:51

scumpule,esti enigmatic ! de ce sa iau legatura cu florin si dama cu camelii? ca sa ce ?...cu florin sau florinache ?ca deja nu stiu daca sunt una si aceeasi persoana !
P.S si n-ar fi exclus sa fie o legatura intre JIJI - Basel- Popoviciu si 2 1 / 4 !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:09

aaaa,am vrut sa mai spun ceva : ce se-ntimpla acum ,tot circul asta cu Becali ,este bumerangul care se intoarce dupa 20 ani de ignorare a justitiei, de intocmire a dosarelor pe criterii politice, de luarea in deridere a legilor statului de drept de catre cei care se cred - si chiar sunt- mai presus de lege .....bumerang ce loveste direct in autoritatea Statului ! cu alte cuvinte : ce s-a semanat,aia se culege !.... si, si aici marele B isi are partea sa de contributie !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:29

De la: Subredul, la data 2009-04-07 14:47:45
Mai Vanea, ma, tu esti subtirel rau de tot, n-am citit un rand mai de doamne'ajuta scris de tine. Vai de mama ta ! Daca nu te simti jignit, ai putea sa ne dezvalui cu cine tii mataluta ? Sau e deranj ?

Subredule , ,te banuiesc ca nu-ti place ce scriu eu si nu imi apreciezi inteligenta din cauza ca nu imi place de nen'tu Base,este ?! .In ultima vreme pari cam nervos ,cam agitat si confuz in gandire .Ai probleme in familie cumva,este simpla astenie de primavara sau doar ai simtit si tu ca pica BASE ?...

PS:Auzi ,cand iei o pauza din injurat(daca iei ,nu sunt sigur de asta) sa te gandesti serios ce faci ca sa iasa si EBA(Nuti Basescu ,aia cu "succesurile") parlamentareasa .Daca pica tac'su(si pica sigur,nici injuratuile tale disperate nu il salveaza ) nu o mai plateste nici dracu sa faca prezentare de moda si o dau afara si aia de la Luxten iar fata asta nu are o meserie deoarece nu a invatat nimic niciodata .Iti dai seama ca ar putea ajunge in situatia neplacuta de a nu mai avea bani de intretinerea ultimului Range Rover ,ala de 73000Euro ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:45

da,dar daca prinde un 15.000 de euroi ca parlamentar,s-a scos !....si-n 2 ani p'acolo,cine stie ? poate gaseste un fat-frumos ,se marita si s-a rezolvat !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 18:38

s-a facut lumina, subrezitule ! am vorbit cu florinas si, pe cuvintul meu de onoare ca nu pot da curs invitatiei tale,pentru care-ti multumesc ! staiii, sa nu crezi ca refuz ptr.ca mi-ai spus numai vorbe "dulci " decind ne intilnim pe forum ,ci ptr.ca nu ma tin balamalele !....dar cum de te-ai indulcit in privinta mea ? ai vazut cum simpatia mea pentru tine ti s-a transmis pina la urma ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:26

multumesc de lamuriri,Silviule si mai spun o data : imi esti foarte drag, chiar daca ne-am ciocnit p'aici ; ai tu un fel de'a fi mai deosebit care-i face pe ceilalti sa nu se supere....ma rog,sa se supere dar sa le treaca repede !....sanatate multa sotiei tale ! cum se simte cu cobaltoterapia ?surorii mele i-a fost cam rau,iar cind a ajuns la aplicatii,abia a suportat 3 sedinte ! Dumnezeu sa va fie alaturi ! cu sanatatea mea ? eu ar fi trebuit sa-mi spun" subrezita " ,intrucit abia ma misc.....fac acum un tratament ptr.artroza reumatica inflamatorie....virsta,maica,ce sa-i faci ! cit despre Base' : puah ! vom vedea ce-o mai fi ! oricum, parerea mea este ca tot ce-i cistigat ilegal sau imoral, se plateste mai devreme sau mai tirziu ,iar scandalul cu fiicele marinarului arata ca asa e ! ....schimb ideea : desi imi place mult de printul Radu- are prestanta,inteligenta si bun simt- cred ca nu-i o idee inspirata aceea de a candida ca presedinte ! in rest,sanatosi sa fim ca le vom suporta lucrurile asa cum vin: cind mai bune,cind mai rele ! cu drag G

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:54

De la: Subredul, la data 2009-04-07 20:36:59
Ce zici de nenea Vanea ? Ma intreaba daca am probleme personale ...
Dupa ce povestesc pe oriunde vrei beleaua cu nevasta-mea, ametitul asta ma intreaba daca am probleme personale …
Nu vreau sa ma vaite nimeni, am povestit asa, pentru ca mi se intampla, nu astept nimic de la nimeni, nu vreau sa justific nici un comportament, ma port si scriu dupa cum cred, nu cred ca are nici o legatura cu boala nevesti-mi dar, de, nu pot sa ma intreb pe ce lume este Vanea asta al nostru ? Citeste din doi in doi ?

Salutare Subredule,mai, ce sa-ti spun ,am neglijat sa citesc toate postarile tale .Nu a fost cu rea intentie ,pur si simplu nu imi par in general interesante si am si alte lucruri de facut .Nu te intrista ,promit pe viitor sa iti acord ceva mai multa atentie(in limita timpului disponibil fireste ) .

Ca tot a venit vorba de ametiti ,uite aici un exemplu clar de ametit care ma intreaba cu cine tin eu desi am scris in repetate randuri ca tin cu liberalii .Eh,nu-i nimic,omul ala probabil a avut si el alte treburi si nu a stat doar sa-mi citeasca mie postarile .Eu pot intelege asta ,nu ma grabesc sa condamn in mod absurd pe altii pentru si mai ales pentru lucruri pe care le fac si eu .

De la: Subredul, la data 2009-04-07 14:47:45

In privinta sotiei tale imi pare sincer rau insa te asigur ca refularea ta pe forum si limbajul folosit de tine nu este o solutie si nu te va ajuta nici pe tine sa te simti mai bine si nici pe sotia ta .Mai mult ,te asigur si de faptul ca nu esti singurul care are probleme personale ,probabil multi dintre noi au ,asta nefiind o scuza pentru limbajul necorespunzator folosit pe forum .Oricum,ii doresc sotiei tale numai bine iar tie iti doresc sa reusesti sa te controlezi atunci cand postezi pe un forum .Trebuie sa intelegi ca nici eu nu il dau jos pe Base si ca nici tu nu ii mai dai un mandat ,totul se va vota iar discutiile pe acest forum nu au influenta nici macar de 0,00000000000001% din optiunea de vot a romanilor .Putem avea aceste discutii pe un ton civilizat si normal relaxandu-ne pe forum sau putem sa le avem pe un ton necivilizat forumul devenind un camp de “lupta”.Eu unul prefer prima varianta si sper ca pe asta o vei alege si tu intelegand ca desi gandim diferit, nu este obligatoriu si sa fim marlani .

dianet

202 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:24

Ce de suparaciosi s-au adunat pe acilisea. Cum apare un limbaj mai colorat, cum sar de, pardon scuzati, in sus. Mi-aduc aminte de mine, asa cum eram acum vreo 1 an si ceva, cand nenea silviu ma scotea din sarite considerand bucurestencele shopping-ariste si il consideram mitocan . Din fericire, a curs ceva apa pe Dambovita de atunci, si-mi place sa cred ca nu degeaba, in ceea ce ma priveste.

Nenea Vanea, daca te simti lezat, sari peste postarile care nu-ti convin. Sau citeste-i toate postarile, ca sa te lamuresti cum sta treaba. Nu sunt avocatul nimanui, si de altfel nenea subredul n-are nevoie de avocati , parerea mea. Acum fara caterinca, de ce te simti atacat? Numai ca e limbaj diferit? Sau opinii diferite? Sau ce? Cum ai spus, e un forum. Iar daca vrei injuraturi adevarate, baga nasul pe la postarile cre(s)tinilor pe teme religioase sau pe la topicurile de avort. Confunzi limbajul tonic cu limbajul mitocanesc. Sau percepem diferit notiunea de injuratura. Da' eu nu ma supar din cauza asta. Dumneata te superi? Daca da, de ce? Oricum, zi buna iti doresc.

Nenea Silviu, multa sanatate sotiei si multa incredere in viitor. Cel putin in ala familial, ca de ala social.... Duda ne mananca, la cati destepti vazui pe topicul deschis pentru el. S-auzim de bine!

"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 10:05

De la: dianet, la data 2009-04-08 09:24:16Ce de suparaciosi s-au adunat pe acilisea. Cum apare un limbaj mai colorat, cum sar de, pardon scuzati, in sus. Mi-aduc aminte de mine, asa cum eram acum vreo 1 an si ceva, cand nenea silviu ma scotea din sarite considerand bucurestencele shopping-ariste si il consideram mitocan . Din fericire, a curs ceva apa pe Dambovita de atunci, si-mi place sa cred ca nu degeaba, in ceea ce ma priveste.

Nenea Vanea, daca te simti lezat, sari peste postarile care nu-ti convin. Sau citeste-i toate postarile, ca sa te lamuresti cum sta treaba. Nu sunt avocatul nimanui, si de altfel nenea subredul n-are nevoie de avocati , parerea mea. Acum fara caterinca, de ce te simti atacat? Numai ca e limbaj diferit? Sau opinii diferite? Sau ce? Cum ai spus, e un forum. Iar daca vrei injuraturi adevarate, baga nasul pe la postarile cre(s)tinilor pe teme religioase sau pe la topicurile de avort. Confunzi limbajul tonic cu limbajul mitocanesc. Sau percepem diferit notiunea de injuratura. Da' eu nu ma supar din cauza asta. Dumneata te superi? Daca da, de ce? Oricum, zi buna iti doresc.

Nenea Silviu, multa sanatate sotiei si multa incredere in viitor. Cel putin in ala familial, ca de ala social.... Duda ne mananca, la cati destepti vazui pe topicul deschis pentru el. S-auzim de bine!

Da,da,o zi buna si dumnevoastra .Puteam sa va fac sa intelegeti mai bine cum stau lucrurile adaugand si un citat al acestui Silviu si sa va spun "o zi buna si dumneavoastra stimata proasta ".Nu fac acest lucru deoarece nu tin sa va fac sa intelegeti care anume este deosebirea intre limbaj colorat si limbaj marlanesc,asta deja trebuia sa o stiti singura .In rest apreciez efortul dumnevoastra in calitate de "om de bine" care vrea un forum fara suparaciosi dar ma mira toleranta dumnevoastra fata de limbajul lui Silviu .In ceea ce priveste opiniile diferite eu unul le accept cu multa usurinta si fata de domnul Ticu ,si fata de Republicanus etc etc insa dansii folosesc un limbaj civilizat fara isterii .Daca intr-adevar tineti la Silviu il puteti ajuta sa-si schimbe acest limbaj,ii prinde bine si in viata nu doar pe forum.

PS:Am vazut forumul religios in care oamenii se injura in numele lui Dumnezeu .Este unul din motivele care ma fac sa evit sa postez acolo .Imi place sa vorbesc de Dumnezeu nu de ...dumnezeii mamelor .

dianet

202 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 10:44

Nu tin sa schimb pe nimeni, si nici n-am de ce. Si nici nu ma intereseaza. Un exemplu tampit (mai mult nu ma duce, deh): daca toata lumea ar vorbi dupa manual (ma rog, manualele care existau candva), manelele n-ar mai avea succes. Dar toata lumea vorbeste dupa televizor , asa ca iata cum infloreste subcultura (termen la fel de tampit, da' n-am gasit alta rima). Ca sa nu ma luati la misto mai mult decat e cazul, specific pentru a evita orice "dubiu de indoiala" ca nu urmaresc emisiuni televizate (cu exceptia unor filme, de obicei straine). Iar ca muzica, orice de la Bach via Aurelian Andreescu, Queen spre Metallica.
Da, incredibil, dar tolerez orice limbaj. Dupa cum spuneam, e un forum. Si atata timp cat nu sunt cenzurate expresii precum "dumnezeii...", nu vad de ce ar fi cenzurata expresia "stimata proasta". La fel cum n-am motiv sa ma supar la folosirea ei. M-as supara doar daca m-ar interesa parerea dvs. despre mine. Poate va sochez, dar nu ma intereseaza. Cel mult ma amuza. Eu nu scriu pentru a demonstra ceva sau pentru parerile unora sau altora. Fac schimb de idei, intreb unde ma intereseaza ceva anume, si mai cunosc alte persoane, mai mult sau mai putin interesante. Atat. Evident, nu schimb prea multe replici cu cei care nu ma intereseaza. E democratie. E forum. E ultima postare catre dvs. Zi buna sa aveti.

dianet

202 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 10:47

P.S. Ultima postare pe tema asta. Ca nu-i exclus sa ne mai "ciocnim" pe aici .

oannny

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:30

de ce toata lumea se gandeste ca basescu nu a facut nimic si nimeni nu se gandeste daca basescu are sau a vut puterea de a face ceva?sa va aduc aminte ca suntem o republica PARLAMENTARA si NU PREZIDENTIALA....la noi conduce parlamentul,nu presedintele, care controleaza decat executivul....oameni buni noi avem presedinte cu atributii limitate mai mult cu numele sa ne reprezinte in alte tari nu are intocmai puterea sa schimbe ceva....oricum a facut destule lucruri spre deosebire de constantinescu sau de iliescu in al 2 mandat....crin antonescu aduceti-va aminte de trecutul lui si cat se certa cu toti...eu una nu tin nici cu basescu,dar nici cu antonescu...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:53

esti bou,mestere pany,dany sau cum dracu-ti mai zice

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:08

dupa modificarea mesajului nene oanny esti bou de trei ori[ma rog,poti fi si vaca]

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:11

oanny,iubita,nu stiam ce te-a determinat sa scri prostiile de mai sus,acum stiu,la cei 17 anisori ai tai e normal sa nu sti cu ce se mananca politica dar totusi sa crezi ca le sti pe toate,scuze ca te-am facut vaca,esti o simpla vitica

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:16

De la: oannny, la data 2009-04-08 13:30:36de ce toata lumea se gandeste ca basescu nu a facut nimic si nimeni nu se gandeste daca basescu are sau a vut puterea de a face ceva?sa va aduc aminte ca suntem o republica PARLAMENTARA si NU PREZIDENTIALA....la noi conduce parlamentul,nu presedintele, care controleaza decat executivul....oameni buni noi avem presedinte cu atributii limitate mai mult cu numele sa ne reprezinte in alte tari nu are intocmai puterea sa schimbe ceva....oricum a facut destule lucruri spre deosebire de constantinescu sau de iliescu in al 2 mandat....crin antonescu aduceti-va aminte de trecutul lui si cat se certa cu toti...eu una nu tin nici cu basescu,dar nici cu antonescu...

Pana la urma cum ramane cu Basescu? .Nu a facut nimic deoarece nu avea puterea de a face ceva sau ,cum spuneti cu doar cateva randuri mai jos,a facut destule lucruri ?

In principiu doamna alegem un om la presedentie pentru doua motive principale :

1)a realizat lucruri bune pentru Romania

2)avem incredere in acel om .

In cazul lui Basescu de realizat nu a realizat nimic iar daca aveti incredere in Base va rog sa ma anuntati,pot sa dau o lunga lista cu minciunile si gafele lui .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:19

nene vanea,te rugam da o mica lista[dar mica sa fie]

radurambo

1 mesaj
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:30

orice ar fece sau ar fi facut Basescu la presedintie nu poate fi criticat de noi niste bieti oameni fara putere din ro si chiar de am putea va rog sa va ganditi caci in cazul in care unul dintre noi ar lua locul lui va proceda la fel si dupa parerea mea nimeni nu este perfect... Daca eu as fi presedinte sau tu sau altul in 2 mandate la presedintie v-ati face 4 vile ,8 piscine, 16 masini si multe altele sa nu ziceti NU caci nu aveti dreptate

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:39

mancate-ar pamantu'nea rambo,adica de ce crezi ca as avea nevoie de lucrurile de care amintisi mai sus?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:41

la 20 de anisorii,normal ca avand creierii cam golasi ai nevoie de masini,vile si alte acareturi

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:45

da' de o casuta cu tot ce-ti trebuie in ea,undeva la munte,o masina cu care sa poti face deplasari,o livada cu de toate si o gradina asijderea,o pensie bunicica,forta si pofta de munca,o biblioteca bine garnisita pt.timpul liber,ti-ar sta-n gat,bai rambo,pui de cuc cu creierii-n colturi?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:50

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 14:19:46nene vanea,te rugam da o mica lista[dar mica sa fie]

Cu placere !
1. In campania pentru alegeri la primaria Bucuresti a promis ca daca va fi ales aceea va fi prioritatea sa si 8 (opt) ani, adica doua mandate, nu va parasi acest angajament fata de bucuresteni; A MINTIT, a plecat la patru luni dupa ce a fost reales primar general!"Dati-mi Consiliul General si fac BUCURESTIU bec"...
2. La referendumul urmat suspendarii sale, la mitingul din Piata Universitatii a promis ca o data la trei luni, in ultima Sambata, se va intalni chiar acolo cu cetatenii. A MINTIT, nu a venit nici macar prima oara!
3. Inainte de referendum, s-a obligat sa demisioneze in umatoarele 5 minute dupa ce Parlamentul va vota suspendarea sa. A MINTIT, jalnic, ridicol!
4. la sfarsitul
anului 2008 cand incalcand Constitutia si-a asumat public rolul de sef de campanie al PDL, le spunea profesorilor si romanilor, in general, cu autoritatea lui de presedinte ca exista banii necesari pentru majorarea cu 50% a salariilor profesorilor dar guvernul liberal nu vrea. De ce nu le da profesorilor banii retroactiv de la 1 octombrie cum le-a promis? Doar exista o lege aprobata in Parlament pe care o invoca de trei ori pe zi. De ce? Raspunsul este unul singur pentru ca i-a MINTITcu nerusinare!
5. cand partidele isi pregateau candidatii pentru alegerile parlamentare presedintele PD - Traian Basescu (presedintele, nu scula sa Boc) a decis sa-l prezinte cetatenilor pe Theodor Stolojan pentru pozitia de prim-ministru. Basescu a stiut de la bun inceput ca nu-l vrea pe Stolojan care din cand in cand are puseuri de personalitate. A stiut ca si in 2004 cum poate scapa de “draga Stolo”. Exact cum spuneam manipulandu-l si folosind crizele trecatoare de demnitate ale lui Stolojan. A facut manevrele cunoscute, l-a desemnat prim-ministru apoi a facut ceea ce stia ca va declansa puseul de personalitate al lui Stolojan. I-a transmis lista cu membrii Guvernului fara sa-l consulte. Evident ca a scapat de el si si-a numit … scula! De la bun inceput Traian Basescu a MINTITcu nerusinare!
6. cand pe banii statului s-a intors cu dosul la Cotroceni pentru a se instala pe scaunul de sef de campanie al PD si facea vizite electorale prin intreprinderi, anunta ca … a vorbit el si … nu se vor concedia oameni. Nici n-a ajuns bine la Bucuresti ca, deja, concedierile au inceput. Ca ne-a MINTITpe noi … nimic nou! Dar pe oamenii aceia speriati de perspectiva somajului, Traian Basescu i-a MINTITcu nerusinare!
7. “Fiica mea este mult mai desteapta decat o credeti, e totusi un copil care a terminat in Statele Unite, la James Madison University”.Stim toti ca de fapt nu a terminat nimic ,ca nu are diploma JMU si ca nu a fost studenta full-time
8. Tot Bãsescu s-a declarat un adversar al votului uninominal condamnand acest sistem in vremurile cand Pdul era la pamant . Dupã ce PD ul a ajuns sa stea bine in optiunile de vot a trecut, brusc, în tabãra susþinãtorilor acestui sistem de vot stiut fiind ca practic acest sistem avantajeaza doar primele doua partide .Mai mult ,a garantat si reforma clasei politice prin acest sistem .
9. “din pacate insa, in justitie inca avem un nivel ridicat de coruptie”- presedintele Traian Basescu -20 februarie 2006, la sedinta de bilant a Parchetului General

"Nu voi inceta sa fac din justitie un actor principal al declaratiilor mele publice, pentru ca este una din marile probleme pe care Romania le are."- Traian Basescu”
v.s

“26 februarie 2009 CSM:
"Probabil cã ºi atmosfera creatã în jurul sistemului de justiþie din România este o atmosferã care îi îndeamnã pe foarte mulþi oameni sã pãrãseascã sistemul imediat ce îndeplinesc condiþiile sã o facã."

"ªi trebuie sã recunoaºtem cã atacarea generalizatã a sistemului pentru cazuri care nu plac nimãnui. Dar distribuirea oprobriului pe întregul sistem, pe toþi magistraþii, cea mai mare parte dintre ei oameni cinstiþi ºi buni judecãtori, judecãtori cu experienþã, procurori cu experienþã, îi face pe unii sã îºi pãrãseascã meseria prin pensionare."- Traian Basescu CSM-26.02.2009

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:57

mersi nene vanea

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:02

De la: radurambo, la data 2009-04-08 14:30:46orice ar fece sau ar fi facut Basescu la presedintie nu poate fi criticat de noi niste bieti oameni fara putere din ro si chiar de am putea va rog sa va ganditi caci in cazul in care unul dintre noi ar lua locul lui va proceda la fel si dupa parerea mea nimeni nu este perfect... Daca eu as fi presedinte sau tu sau altul in 2 mandate la presedintie v-ati face 4 vile ,8 piscine, 16 masini si multe altele sa nu ziceti NU caci nu aveti dreptate

Pe cuvantul meu ca nu ,nici pe tine nu te cred ca ai face asa ceva ci doar cred ca bravezi.Mai mult ,verifica si tu unde locuieste Emil Constantinescu .Nu vreau sa spun (vorba lui Tariceanu) ca saracia este o virtute ,insa furtul si veniturile pe care nu le poti justifica sunt niste porcarii.Eu nu cred ca toti romanii fura !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:03

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 14:57:38mersi nene vanea

Mi-a facut placere

demelza_st

40 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:28

dar exista si PNL,nu? ba chiar si PNTCD, desi base si ai lui au tinut sa-l desfiinteze, ca PNL-ul nu au reusit sa-l termine. chiar nu mai avem decat PSD si PD(minus)L? adica fostul FSN? parca "daduse drumul la partide" dl.iliescu, sau ma inshel?

demelza_st

40 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:35

eu continui sa cred ca exista,chiar si in Romanica, oameni cinstiti, desi este o intreaga conspiratie sa ne faca sa credem ca oricine e la putere,fura si inseala. exista si un alt mod de a face politica. eu merg pe crin antonescu cu toata increderea. si cel mai bine ar fi fost (dar nu a fost) sa avem un rege, am fi fost si noi in randul lumii. Dar e greu,dupa 50 de ani de comunism care au creat "omul nou" sa ne revenim. Omul nou e"smecher"cu vile, masini, nepotism.vorba lui ciutacu: romania nbc(nunti botezuri cumetrii)! (cum se vede,sunt "manipulata" cum zic unii de antena 3,la sinteza zilei, care este de fapt un forum de discutii libere si normale, unde nu intervin neavenitii ca pe alte forumuri. desi,fiecare cu opinia lui, desigur.

Pagini: << 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: