Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:49
Vai ce teorii frumoase…
De la: e_frunza, la data 2009-04-01 17:47:41 Draguta , asa am vorbit de cind ma stiu , iar gindirea mea este a mea , pentru ca nu imi place sa jignesc , sa tip , sa insult !
De la: e_frunza, la data 2009-04-01 18:48:17 Adevarul este ca nu ai citit multe !oricum , fiecare cu ce simpatii are ! indiferent de ce baricada este , nu are nici un motiv de a insulta , sau jigni adversarul ! parere personala , dar din pacate nu prea inteleasa de unii !
Pacat insa ca “practica” va omoara .
De la: e_frunza, la data 2009-03-31 09:20:30 ......salut , isteato , care nu-ti vezi lungul nasului , de prostiile debitate !!!!
De la: e_frunza, la data 2009-04-01 14:07:55 Ei bine , lascivo, asta imi intareste convingerea ca nu ai creier nici cit o gaina !!!! o persoana inteligenta nu copie , ci isi exprima opiniile , sau punctele de vedere !!!! dar , la cita minte ti-a dat D.ZEU , deja ai obosit prea mult , asa ca
De la: e_frunza, la data 2009-03-29 17:49:01 vai, ce imi vine sa-ti pling de mila !!! asta doar din cauza lui basescu ti s-a intimplat ca a permis la oricine sa aiba euro in mina simbata si duminica , taman cind sint inchise bancile !!!!ce persoana stupida poti fi ....
De la: e_frunza, la data 2009-03-30 14:17:37 auzi borduro !!! prin cite paturi ai ajuns sau ai trecut sa fii ministru ?
Va sugerez pe viitor sa folositi expresii care sa scoata in evidenta mai bine atasamentul dvs pentru Basescu,expresii care ii apartin marelui carmaci.Va sugerez sa folositi des "tiganca imputita " sau "gaozar".
|
|
|
vasileseitin
82 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:09
Daca ma bucur de ceva cu ghilimelele de rigoare e ca Basescu si cu Boc-Joana va dat teapa la toti care ati votat PDL-PSD.
|
fulgerul1989
133 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:54
De la: Eddys_Emporio, la data 2009-04-02 11:16:14 la asa popor asa presedinte,suntem un popor corupt so plini de hoti,cred ca 85 % din poporul roman a furat sa inca fura,ne-am facuto cu mana noastra acum trb sa acceptam situatia,nu va convine cum traiti in romania;?mai faceti o revolutie ca in 88 poate o fii mai bn asa
"ca in 89 "
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:41
De la: fulgerul1989, la data 2009-04-02 22:54:42De la: Eddys_Emporio, la data 2009-04-02 11:16:14 la asa popor asa presedinte,suntem un popor corupt so plini de hoti,cred ca 85 % din poporul roman a furat sa inca fura,ne-am facuto cu mana noastra acum trb sa acceptam situatia,nu va convine cum traiti in romania;?mai faceti o revolutie ca in 88 poate o fii mai bn asa
"ca in 89 "
S-ar putea sa aiba si dansul dreptate ,poate ca intr-adevar a inceput prin 1988 dar inca nu stim noi ci doar acel grup de "emanati ai Revolutiei" care ne-au dat un film excelent de actiune la TVR
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 09:04
eu votez cu crin basescu,poate iese mircea nastase presedinte,ca ne-am saturat de geoana adrian
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 14:00
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 15:08
frunzulita verde -uite ca vanea a dat niste copy paste cu unele din vorbele tale si de acolo nu reiese cum ca tu n-ai insulta....vezi cum e chestia cu paiul si birna ?
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 16:04
dar vad ca nici unul dintre noi nu zice nimic de afacerea Gigi Becali si eventuala apropiere prea mare -zic unii- de afacerile familiei lui Basel'.... si vin eu si va-ntreb : voi ce ziceti ? e mina prea lunga a sefului in scandalul asta ?
|
|
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 20:32
De la: gabigabi, la data 2009-04-03 16:04:40dar vad ca nici unul dintre noi nu zice nimic de afacerea Gigi Becali si eventuala apropiere prea mare -zic unii- de afacerile familiei lui Basel'.... si vin eu si va-ntreb : voi ce ziceti ? e mina prea lunga a sefului in scandalul asta ?  n-ai sa vezi expresiile de genul celor scrise de acel "domn", folosite in limbajul meu !! cit despre "D.na ministru, " asa cum sustine ca este , merita ceva mai acidd , dar prefer sa ma abtin !cit despre Becali , stii cum se spune , cu ce mina dai cu aceea primesti , dar nu cred ca ar fi implicat basescu !cel putin nu traian , de frati , nu ma intereseaza , nu au legatura cu presedintia !
teo
|
VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:48
De la: e_frunza, la data 2009-04-03 20:32:18De la: gabigabi, la data 2009-04-03 16:04:40dar vad ca nici unul dintre noi nu zice nimic de afacerea Gigi Becali si eventuala apropiere prea mare -zic unii- de afacerile familiei lui Basel'.... si vin eu si va-ntreb : voi ce ziceti ? e mina prea lunga a sefului in scandalul asta ? n-ai sa vezi expresiile de genul celor scrise de acel "domn", folosite in limbajul meu !! cit despre "D.na ministru, " asa cum sustine ca este , merita ceva mai acidd , dar prefer sa ma abtin !cit despre Becali , stii cum se spune , cu ce mina dai cu aceea primesti , dar nu cred ca ar fi implicat basescu !cel putin nu traian , de frati , nu ma intereseaza , nu au legatura cu presedintia !
In spatele lui PUIU POPOVICIU ERA BASESCU dar Becali nu stia si a lovit in TUSA
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 09:23
@vanea,se pare ca revolutia din ' 89 a inceput,de fapt,in ' 82 ....asta daca emanatul sef s-a scapat pe bune si a spus la "ora de virf si maxima audienta" cum ca,el si Militaru si Cico Dumitrescu & com ., lucrau impotriva lui Ceausescu ca sa-l compromita din inca ' 82...ti-aduci aminte ?
@frunza- Becali face parte,si el,din gasca jmecherilor de Ro .care se cred mai presus de lege si se poarta ca pe mosia lu'tac-su ca si multi altii,ca el....ei si,in zapaceala lui din cap a calcat pe batatura pe seful cel mai mare a jmecherilor de Romania ! asa ca trebuia pus la locul lui !
|
laurentiupope
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:13
Probabil ca basescu este cel mai mai mare rau de la Iliescu incoace - starea lui naturala este scandalul si diversiunea a si am uitat nuti de la turism.
|
sorinflavius1955
18 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:17
PACAT CA AI CREIER CAT MUSCA...........
|
minel
5 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 20:52
mai drace,dca ai 15 ani e grava situatia ta cu d-na Gramatica.Esti bun de politician,ca numai astia sunt asa prosti
|
dcebuc
5 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 10:25
L-am votat.Eu si alti nu il mai vom vota.Cred ca este primul de la revolutie care nu va apuca doua mandate
pentru ca asa a vrut:minciuna, galceava si indepartarea tuturor de pe lana el. Asa, sa ne ajute dumnezeu.
|
dcebuc
5 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 10:27
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 13:41
pai acum nu esti tot sub psd? ai votat pdl ... si ei te-au bagat juma' sub popoul psd? just? in ceea ce il priveste pe presedintele tarii, daca tu-mi spui un singur + (plus) al domniei sale, io-s dispusa sa-i sterg 99% din - (minusuri). DIN PACATE CHIAR SI CU AJUSTAREA ASTA... RAMANE UN (ALT) DEZASTRU AL ROMANIEI IN MATERIE DE PRESEDINTI!!!! Exasperant ce se intampla la noi!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 19:05
CARE SUNT MINUSURILE SI CARE SUNT PLUSURILE?IESIND PE POST SI SPUNAND CA POPOVICIU ESTE UN INVESTITOR CORECT?CIND STIM CA ESTE UNUL DIN CEI MULTI CARE AU JEFUIT(EVAZIONIST SEF) ACEASTA TARA CUM A FACUT SI TATAL SOCRU ION DINCA TE LEAGA,CARE PENTRU UN STULETE DE PORUMB IL BAGA IN PUSCARIE PE TARANUL DE LA TARA SI UMBLA CU PISTOLUL SI CATUSELE LA EL?.DE UNDE ARE MILIARDE ACEST PERSONAJ?,ASTA ESTE LUPTA CONTRA SISTEMULUI TICALOSIT?PRIETENIA LUI BASESCU CU ACEST PERSONAJ?ALIANTA LUI MIRCEA BASESCU IN AFACERI CU POPOVICIU
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 19:45
teo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 19:54
teo
|
twincle
275 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 19:57
De la: manuelamuresan, la data 2009-04-05 13:41:34pai acum nu esti tot sub psd? ai votat pdl ... si ei te-au bagat juma' sub popoul psd? just? in ceea ce il priveste pe presedintele tarii, daca tu-mi spui un singur + (plus) al domniei sale, io-s dispusa sa-i sterg 99% din - (minusuri). DIN PACATE CHIAR SI CU AJUSTAREA ASTA... RAMANE UN (ALT) DEZASTRU AL ROMANIEI IN MATERIE DE PRESEDINTI!!!! Exasperant ce se intampla la noi!  daca gindesti , vei vedea ca nu esti sub nici un partid ...! repet , daca gindesti !
teo
|
VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:36
dracusor a trecut la frunze,regim de restrictie ,pe cind la fin ?
|
mary_oprea2003
13 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:35
De la: e_frunza, la data 2009-04-05 19:54:22De la: dcebuc, la data 2009-04-05 10:25:41
L-am votat.Eu si alti nu il mai vom vota.Cred ca este primul de la revolutie care nu va apuca doua mandate
pentru ca asa a vrut:minciuna, galceava si indepartarea tuturor de pe lana el. Asa, sa ne ajute dumnezeu. Fugi cu ursul , ca sperii copiii !! esti sigura de afirmatiile facute ?informeaza-te si apoi discuta !!! Basescu va prinde sper si al doilea mandat , si asta nu datorita citorva nemultuniti !! de ce ??? simplu !! deoarece deocamdata este cea mai buna varianta pentru noi , romanii !!! ai vazut ca am spus "deocamdata !" deci pune-ti mintea la comtributie (daca o ai ).;.....
Esti dus cu pluta frunza , dracu il mai voteaza pe chiorul de Base , ne-a fraierit betivul o data , ne-am cam saturat de familia asta a lui de aroganti si batausi ...Gandeste , analizeaza ce a facut cat a fost ministru , primar si acum presedinte asta daca ai minte , e o vorba in popor care spune asa " da doamne romanului mintea de pe urma".
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 08:38
De la: e_frunza, la data 2009-04-05 19:54:22 Basescu va prinde sper si al doilea mandat , si asta nu datorita citorva nemultuniti !! de ce ??? simplu !! deoarece deocamdata este cea mai buna varianta pentru noi , romanii !!!
Asta este asa...o chestie axiomatica sa va dati putin curaj sau chiar puteti sa demonstrati ca Basescu este acum cea mai buna varianta pentru noi ?V-am mai spus ca omul asta de fapt NU A FACUT NIMIC BUN PENTRU NOI ci doar a facut scandaluri,a injurat , s-a "hahait" aiurea si a reinfiintat FSNul .Ce anume a facut bun omul asta de cand este presedinte doamna Frunza ?Va rog mult sa-mi spuneti si mie ,concret,ce anume a facut bun .Poate aveti dumnevoastra dreptate si atunci trebuie sa-l votez si eu .Momentan doamna eu il vad doar ca pe o canalie populista care prin scandalurile lui face enorm de mult rau Romaniei .Hai va rog eu sa-mi spuneti CE ANUME A FACUT BASESCU PENTRU ROMANIA DE CAND ESTE PRESEDINTE ?...
|
Fosta membra 9am.ro
11 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 08:47
Basescu n`a facut nimic in ultimii 5 ani, Guvernul este cel care a facut. Si parerea mea, chiar nu este cea mai buna varianta la ora actuala pentru noi romanii!
Din motive financiare, luminita de la capatul tunelului va fi stinsa pe o perioada nedeterminata.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:04
De la: vaneamarin, la data 2009-04-06 08:38:43De la: e_frunza, la data 2009-04-05 19:54:22 Basescu va prinde sper si al doilea mandat , si asta nu datorita citorva nemultuniti !! de ce ??? simplu !! deoarece deocamdata este cea mai buna varianta pentru noi , romanii !!!
Asta este asa...o chestie axiomatica sa va dati putin curaj sau chiar puteti sa demonstrati ca Basescu este acum cea mai buna varianta pentru noi ?V-am mai spus ca omul asta de fapt NU A FACUT NIMIC BUN PENTRU NOI ci doar a facut scandaluri,a injurat , s-a "hahait" aiurea si a reinfiintat FSNul .Ce anume a facut bun omul asta de cand este presedinte doamna Frunza ?Va rog mult sa-mi spuneti si mie ,concret,ce anume a facut bun .Poate aveti dumnevoastra dreptate si atunci trebuie sa-l votez si eu .Momentan doamna eu il vad doar ca pe o canalie populista care prin scandalurile lui face enorm de mult rau Romaniei .Hai va rog eu sa-mi spuneti CE ANUME A FACUT BASESCU PENTRU ROMANIA DE CAND ESTE PRESEDINTE ?...
Stimate domnule Vanea,
Nu te-as fi bagat in seama daca n-as fi observat ca depasesti limita legala in metrie de ipocrizie vecina cu prostia.
Iata de ce :
O multime de imbecili repeta obsesiv aceasta idiotenie cu refacerea FSN-ului si o alta multime, mult mai mare, din care faci parte si dumneata, o repeta.
Stimate prost,
Poporul roman, din care cu onoare facem parte toti, s-a prezentat la vot in proportie de 40% din cei ce aveau drept de vot.
Din astia care s-au dus si au votat, 34% au votat cu PDL, cam tot atat cu PSD, vreo 20% cu PNL si restul cu UDMR si gata.
Cretinii din PNL in frunte cu Tariceanu, au tinut-o bat ca ei nu se aliaza cu PDL daca nu e Tariceanu prim-ministru ! ASTA A FACUT CA SA SE APROPIE PDL DE PSD !
Intelegi stimate prost, si stimati prosti care tot pisati lumea la cap cu aceasta tampenie.
Asa s-a nascut actuala coalitie !
D-aia nu mai e nici Tariceanu sef la PNL. Tot d-aia n-o sa fie nici un canci cu PNL-ul condus de Crin.
Basescu i-a fi binecuvantat la fel pe PDL+PNL daca era prim-ministru Stolojan sau Boc.
Nu Basescu a refacut FSN-ul stimate prost sadea, ci amaratul de popor roman !
Vad ca in loc sa se vorbeasca despre pacatele reale ale lui Basescu se bate apa-n piua cu tot felul de aberatii cu care n-are nici o legatura. Am asistat cu totii la aceste evenimente dar acum vin unii care ni le traduc ca si cum toti am suferi de aceeasi prostie de care sufera acesti traducatori din romana in romana.
Usurinta cu care se preiau de la televizor ideile false lansate de analisti de doi lei, inregimentati si naimiti ai adversarilor politici, ma fac sa realizez cat de mare este rolul presei si incep sa cred ca deteriorarea sistemului de invatamant pentru a se crea prosti cu scoli inalte este ceva dirijat, nu rodul unui proces firesc de degradare care se inscrie in deteriorarea generala a unui sistem pana cand va fi inlocuit de altul nou.
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:09
De la: Subredul, la data 2009-04-06 10:04:22De la: vaneamarin, la data 2009-04-06 08:38:43De la: e_frunza, la data 2009-04-05 19:54:22 Basescu va prinde sper si al doilea mandat , si asta nu datorita citorva nemultuniti !! de ce ??? simplu !! deoarece deocamdata este cea mai buna varianta pentru noi , romanii !!!
Stimate domnule Vanea,
Nu te-as fi bagat in seama daca n-as fi observat ca depasesti limita legala in metrie de ipocrizie vecina cu prostia.
Iata de ce :
O multime de imbecili repeta obsesiv aceasta idiotenie cu refacerea FSN-ului si o alta multime, mult mai mare, din care faci parte si dumneata, o repeta.
Stimate prost,
Poporul roman, din care cu onoare facem parte toti, s-a prezentat la vot in proportie de 40% din cei ce aveau drept de vot.
Din astia care s-au dus si au votat, 34% au votat cu PDL, cam tot atat cu PSD, vreo 20% cu PNL si restul cu UDMR si gata.
Cretinii din PNL in frunte cu Tariceanu, au tinut-o bat ca ei nu se aliaza cu PDL daca nu e Tariceanu prim-ministru ! ASTA A FACUT CA SA SE APROPIE PDL DE PSD !
Intelegi stimate prost, si stimati prosti care tot pisati lumea la cap cu aceasta tampenie.
Asa s-a nascut actuala coalitie !
D-aia nu mai e nici Tariceanu sef la PNL. Tot d-aia n-o sa fie nici un canci cu PNL-ul condus de Crin.
Basescu i-a fi binecuvantat la fel pe PDL+PNL daca era prim-ministru Stolojan sau Boc.
Nu Basescu a refacut FSN-ul stimate prost sadea, ci amaratul de popor roman !
Vad ca in loc sa se vorbeasca despre pacatele reale ale lui Basescu se bate apa-n piua cu tot felul de aberatii cu care n-are nici o legatura. Am asistat cu totii la aceste evenimente dar acum vin unii care ni le traduc ca si cum toti am suferi de aceeasi prostie de care sufera acesti traducatori din romana in romana.
Usurinta cu care se preiau de la televizor ideile false lansate de analisti de doi lei, inregimentati si naimiti ai adversarilor politici, ma fac sa realizez cat de mare este rolul presei si incep sa cred ca deteriorarea sistemului de invatamant pentru a se crea prosti cu scoli inalte este ceva dirijat, nu rodul unui proces firesc de degradare care se inscrie in deteriorarea generala a unui sistem pana cand va fi inlocuit de altul nou.
Practic eu nu am ce sa raspund la acest text ci doar i-am trimis atentionare administratorului.Va rog cand va mai simtiti atacat in "religia" dumnevoastra basesciana sa nu mai folositi stilul si metodele lui Basescu ,ati vazut probabil ca si el pierde pe acest stil .Hai pa basescianule mic si "nervos" !"Succesuri" in adorarea idolului ...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:29
stimate 'destept'- al mai destept dintre toti- poanta e ca PDL era "in vorba" cu PSD.ul de vreo 2 ani de zile,daca dam crezare a ceea ce declara ei insisi ! si atunci ,cine are dreptate cu refacutul FSN ? si iarasi : pai daca marele deontolog -cinstit si nealiniat si neplatit si patriot - Sever Voinescu,caci despre el fac vorbire,a fost invalidat chiar d'ai lui , caci ii miroase gura prea urit , de ce spui tu despre ailalti c-ar fi mincatori de kk ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:32
revin ,caci n-am terminat ideea : adica vrei sa spui ca sunt oportunisti buni si oportunisti rai ? si ca kk mincat de pro B, are alt gust - mai de ciocalata presupun- decit cel mincat de cei antiB ?
|
maryusflorin
33 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:27
pai tocmai ca nu va mai iesi datorita citorva naivi ca tine.la alegerile parlamentare s-a demonstrat ca mafia este transpartinica,si ca lichelei de la cotroceni nu ii pasa de doctrine atita timp cit poate sa roada la ciolan
|
|
|