back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 03:36

Eu zic sa organizam un referendum:Veti vota basescul?Da sau ba!Cei care vor raspunde corect,adica DA vor avea drept de vot,iar cei ce vor raspunde NU,nu!Simplu!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:42

phii ,deci esti de acord cu testarea inteligentei alegatorului ,propusa de subrezimea sa ! ....si daca zice ca NU-l voteaza, e clar ca-i un imbecil care nu-si da seama de ce minune minunata a creeat natura in persoana basescului !! simplu ! deci : NU ,NU,NU !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 11:53

voi stiti ce fac eu? ma duc la vot si pun stampila pe mai multi candidati. in asa fel imi manifest dreptul la vot si revolta fata de candidati.... in legatura cu basescu.... este un om cu multa vointa.... Atat!

vintila_stefan_v

4 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:24

STIMATE DRACUSOR NU MAI AVEM VAPOARE SI AVIOANE,CFR,AUTOSTRADA BUC-PITESTI REPARATA DE 1000 DE ORI DE PRITENUL TAU,CE MOTIV VREI SA AVEM VIZAVI DE FOSTUL FSNIST TRAIAN BASESCU.A DOUA ZI DUPA BASESCU ROMANIA VA FI MULT MAI CURATA SI CREDIBILA !DOAR ASA VOM AVEA SI NOI SANASA DE A CONSTRUI O AUTOSTRADA DA DOAMNE!
DIN PARTEA MEA POTI SA-L PUPI IN CONTINUARE,MAI ALES CA ESTE OBISNUIT.
CU STIMA

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:27

De la: nastasemihail, la data 2009-05-07 02:30:17
De la: teodor_el, la data 2009-05-06 19:00:22
De la: nastasemihail, la data 2009-05-06 17:31:14Toti avem drepturi egale. Viitorul foarte, foarte apropiat va aduce dovada.
STII CEVA ? REVIN CU UN LUCRU CARE DIN PUNCT DE VEDERE UMAN , MA INTRB , CUM DE AI PUTUT SCRIE O TMPENIE DE GENUL" TE-AU TERMINAT BOLILE " PENTRU SUBREDUL ? ESTI SIGUR CA ESTI INTREG LA MINTE ?IA LEGATURA CU MYTCHOR CARE AM INTELES CA ESTE MEDIC , SI POATE TE AJUTA SA TE TRATEZI , DEVENIND OM!!!!

Si el m-a intrebat pe un topic, ironic, daca am MURIT.
ADICA EL ARE DREPTUL SA-SI BATA JOC DE MINE SAU DE ALTII, IAR EU SA-I INGHIT MAGARIILE. Eu nu l-am jignit, si nu am jignit pe altii, dar raspund f dur cind sint atacat.
Iar in privinta egalitati, asta a fost dovada. Si i-au mai dovedit-o si altii. Cu toti se ia la harta.
Deci a fost un raspuns la faptul ca m-a intrebat daca am murit, si asta numai fiindca am indraznit sa postez ceva ce l-a deranjat pe el, fara sa jignesc pe nimeni.

Adica daca te confunda cineva cu Adita Nastase te simti jignit ?
Ia mai citeste odata ce ti-am scris si nu mai manca rahat cu atata voluptate ca tuta, mai nene Nastase.
Acum chiar ca meriti sa fi injurat ca prea esti prost ....
Ia-te de manuta cu Vanea ca paraiti amandoi, va place sa lalaiti fara sa spuneti nimic. Parca era vorba despre voi in poveste. Era vorba, lesinatilor despre Basescu si despre usurinta cu care vorbiti despre el fara sa ascultati ce spune.
Nu a fost vorba despre pretioasele voastre persoane si nici despre mine. E posibil sa fiu bolnav, nimic de zis ... poate m-au doborat bolile, cine stie, dar asta nu schimba cu nimic situatia personajelor politice despre care tot vorbim pe aici. Incerc sa va tot explic de ce va iesi presedinte tot Basescu daca va candida si voi va repeziti la mine ca niste idioti de parca l-as duce in carca pe Basescu, sau mi-ar sta mie in putere sa-l pun din nou presedinte si pentru asta trebuie sa ma injure toti cei care nu-l vor.
Ma duc la doctor, poate aveti dreptate ....
Va las in prostia voastra sa va admirati orgoliile personale, pana va sa ....

A, era sa uit ... a mai aparut o tuta care zice ca se va duce la vot si va stampila pe toti candidatii ca sa-i invete minte. La asa o tampenie nu ma pot abtine sa-i explica acestei noi forme de inteligenta ca, pa candidatii respectivi o sa-i doara drept in penis de actiunea ei. Nici acolo. O sa fie foarte bucurosi ca exista asemenea prosti.

Ete d-aia ziceam ca ar trebui dat un examen pentru a se dobandi dreptul de vot ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:28

De la: vintila_stefan_v, la data 2009-05-07 12:24:09STIMATE DRACUSOR NU MAI AVEM VAPOARE SI AVIOANE,CFR,AUTOSTRADA BUC-PITESTI REPARATA DE 1000 DE ORI DE PRITENUL TAU,CE MOTIV VREI SA AVEM VIZAVI DE FOSTUL FSNIST TRAIAN BASESCU.A DOUA ZI DUPA BASESCU ROMANIA VA FI MULT MAI CURATA SI CREDIBILA !DOAR ASA VOM AVEA SI NOI SANASA DE A CONSTRUI O AUTOSTRADA DA DOAMNE!
DIN PARTEA MEA POTI SA-L PUPI IN CONTINUARE,MAI ALES CA ESTE OBISNUIT.
CU STIMA

De ce minti ?
Unde e stima ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:29

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 03:36:15Eu zic sa organizam un referendum:Veti vota basescul?Da sau ba!Cei care vor raspunde corect,adica DA vor avea drept de vot,iar cei ce vor raspunde NU,nu!Simplu!

Ma, tu esti evreu sau ungur ?
Parca ai fi roman sadea, dupa cum scri .....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:54

pt subredul.
esti un mare idiot!
buletinele de vot pe care sunt mai multe stampile sunt anulate,nu sunt valabile..... ma rog de ce trebuie sa dau eu explicatii unui om care se leaga de toata lumea ca sa iasa-n evidenta.....
oricum nu sunt singura care procedeaza asa,atata timp cat as vota dar n-am pe cine....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 13:16

De la: Subredul, la data 2009-05-07 12:27:24

Iata in sfarsit o sclipire de luciditate si in mintea ta subreda .Sa-ti iei cu tine si un bagaj cu ceva hainute ,periuta de dinti si papucii,deoarece precis te vor retine doctorii in spital la salonul de basescieni violenti .

PS:Sa stai cuminte in salonul de spital,sa nu injuri personalul ca un marlan basescian si sa-ti iei pastilutele ca sa-ti fie mai bine.In ultima vreme devenisei ingrozitor de agitat !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:32

De la: kinga_reis, la data 2009-05-07 12:54:35pt subredul.
esti un mare idiot!
buletinele de vot pe care sunt mai multe stampile sunt anulate,nu sunt valabile..... ma rog de ce trebuie sa dau eu explicatii unui om care se leaga de toata lumea ca sa iasa-n evidenta.....
oricum nu sunt singura care procedeaza asa,atata timp cat as vota dar n-am pe cine....

Tu esti aia din poza, mamaita ?
S-ar putea sa fiu si eu un idiot, nu zic nu, mai ales daca dau importanta unora ca tine, dar ai putea sa-mi spui cum este cel care se duca la vot, pune stampila pe mai multi candidati STIIND BINE CA VOTUL II VA FI ANULAT ?

In privinta luatului de toata lumea, te inseli din nou, ... ma iau numai de prosti si folosesc un limbaj adecvat pentru fiecare personaj.

Mergi de te culca, mamaita draga, ca ai mari probleme cu capul.
Adio, micuta tuta !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:37

De la: vaneamarin, la data 2009-05-07 13:16:58
De la: Subredul, la data 2009-05-07 12:27:24

Iata in sfarsit o sclipire de luciditate si in mintea ta subreda .Sa-ti iei cu tine si un bagaj cu ceva hainute ,periuta de dinti si papucii,deoarece precis te vor retine doctorii in spital la salonul de basescieni violenti .

PS:Sa stai cuminte in salonul de spital,sa nu injuri personalul ca un marlan basescian si sa-ti iei pastilutele ca sa-ti fie mai bine.In ultima vreme devenisei ingrozitor de agitat !

La ce spital imi recomanzi sa merg, prietene drag ?
La cel de nebuni sau la cel de tampiti ?
Tu la care esti internat, ca sa nu ne intalnim, naibi, pe-acolo .... ?

Iti spun adio si tie, biet amarat infatuat.
Cand iti faci rost de-o minte, chiar si second-hand, sa ma cauti ...
Pana atunci te las sa injuri la Basescu, pentru ca altceva nu prea cred ca stii sa faci.
Si la mine....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 19:01

asta e si ideea sa fie anulate .... da' ma rog se pare ca tu vezi numa' pana la nas....
iti mai explic odata! eu as dori sa-mi exprim dreptul la vot dar nu am cu cine vota!!!! prezenta mea la vot inseamna dorinta de exprimare ,iar punand mai multe stampile inseamna ca nu vreau sa votez cu nimeni din lista. theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
se pare ca functioneaza greu procesorul.....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 19:02

e cineva care a inteles ideea ?!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 20:33

De la: kinga_reis, la data 2009-05-07 19:02:48e cineva care a inteles ideea ?!

Fetita draga, se pare ca tu esti cea care n-a inteles ideea.

Ca nu prea ai cu cine vota e una, dar sa-ti anulezi singura votul ....

Tu intelegi ideea, gingasa floare ?

Acum nu e momentul !
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:36

De la: Subredul, la data 2009-05-07 12:29:40
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 03:36:15Eu zic sa organizam un referendum:Veti vota basescul?Da sau ba!Cei care vor raspunde corect,adica DA vor avea drept de vot,iar cei ce vor raspunde NU,nu!Simplu!

Sunt chinez romanizat,de cand cu criza nu prea mai merge standul din Europa si-mi dau si eu cu parerea p-aici.basescul e cool!Mai ales cand e matol.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:38

De la: gabigabi, la data 2009-05-07 09:42:50phii ,deci esti de acord cu testarea inteligentei alegatorului ,propusa de subrezimea sa ! ....si daca zice ca NU-l voteaza, e clar ca-i un imbecil care nu-si da seama de ce minune minunata a creeat natura in persoana basescului !! simplu ! deci : NU ,NU,NU !
Asa-i,daca unul ca ceao,se nastea odata la 2000 de ani,unul ca base n-are sa se mai nasca...asa ca,profitati!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:17

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 22:36:16

Sunt chinez romanizat,de cand cu criza nu prea mai merge standul din Europa si-mi dau si eu cu parerea p-aici.basescul e cool!Mai ales cand e matol.

Ma, tu esti un ungur evreu din Craiova ?
Unde e perfectul simplu, pretene ?
Il furara ai lu' Caiac ?
Tu esti ala din poza ?

Acum nu e momentul !
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:30

De la: Subredul, la data 2009-05-07 23:17:11
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 22:36:16

Ma, tu esti un ungur evreu din Craiova ?
Unde e perfectul simplu, pretene ?
Il furara ai lu' Caiac ?
Tu esti ala din poza ?
Aia din poza e nevasta-mea,Sunt doar in tranzit in Craiova,sunt in turneu ,fac campanie pentru basescu!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 07:57

Alt rahat de discutat nu gasiti mai doar despre Basescu,pute prea rau !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:03

kinga- am inteles ideea ta ! problema e ca nimanui nu-i pasa ! voturile anulate la ultima alegere au depasit ,parca,6% si n-a declansat prea multe valuri desi,din pct.de vedere sociologic era un semnal Major si in mod normal ar fi trebuit sa declanseze o discutie ...! dar,cui ii pasa ?!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:06

frate,te-ai uitat cum se cheama acest topic ?...asta-i subiectul ?da ! ei,de data asta,toata lumea se tine cu dintii de "subiect",dovedind ca ne arde rau !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 08:15

De la: Subredul, la data 2009-05-07 14:37:28

La ce spital imi recomanzi sa merg, prietene drag ?

La cel de nebuni sau la cel de tampiti ?

Tu la care esti internat, ca sa nu ne intalnim, naibi, pe-acolo .... ?

Iti spun adio si tie, biet amarat infatuat.

Cand iti faci rost de-o minte, chiar si second-hand, sa ma cauti ...

Pana atunci te las sa injuri la Basescu, pentru ca altceva nu prea cred ca stii sa faci.

Si la mine....

Din pacate Subredule nu exista spitale de tampiti asa ca va trebui sa consideram boala ta drept nebunie nu drept tampenie .Nu-ti fa griji,ai ceva din amandoua ,modul cum jignesti oamenii pe forum doar deoarece nu il adora pe Base ,o arata clar.De spus adio mi-ai mai spus si pana acum,ai spus si ca te retragi de pe forum(te-am rugat sa nu faci asta -am gresit grav atunci),ai spus de mai multe ori "adio Vanea" de am crezut ca vrei sa te sinucizi .Hai lasa,esti un circar caruia ii place sa isi ia adio ca apoi sa revina injurand.In plus esti si unul din putinii forumisti care isi pun problemele personale pe forum in speranta ca gasesti oameni care sa acorde o scuza comportamentului tau marlanesc legandu-l de problemele tale persoanle.Nu,nu exista o astfel de scuza ,cine este marlan este marlan si cand are probleme si cand nu le are .La fel cine are bun simt il are indiferent de problemele personale.Deh,asta este nivelul tau ,minciuni,jigniri si poante de gradinita gen "minte second hand".Ce ai de gand sa faci ,ne vei injura sub un nou user name asa cum ai facut acum cand ti-ai schimbat userul din Atotputrnicul in Subredul ?!

PS:Tu cum indraznesti bai Subredule sa ii faci pe altii prosti,speri sa nu o iei peste bot mizand ca sunt oamenii draguti ?Iti spun cinstit ca pe acest forum exista din punctul meu de vedere un singur prost(iti spun acest adevar deoarece te va ajuta sa-ti intelegi conditia) iar acela esti tu .Exista oameni manipulati,oameni care au convingeri gresite din punctul meu de vedere sau extremiste .Ei,fiecare din ei reuseste sa argumenteze punctul lui de vedere cat de cat .Tu insa doar injuri ca un prost ..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:50

pt vaneamarin! have a funny sunny lucky day !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:51

pr subredul!
ai vreau tu sa ai asa o prietena(iubita) ca mine....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:51

pt gabi! esti o draguta! :*

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 13:18

buletinul de vot ca sa nu fie anulat ,si a nu fi de acord cu oferta electorala se poate lasa in alb numai asa poti arata dezacordul nu prin ai vota pe totii

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 13:19

Cuplet al lui Tanase d-acum peste 60 de ani

SI CU ASTA CE-AM FACUT ?????

Ne-am trezit din hibernare

Si-am strigat cit am putut:

Sus Cutare! Jos Cutare!?

Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,

Si-am luptat, cum am stiut,

S-avem noua guvernare?

Si cu asta ce-am facut?

Ca mai bine sa ne fie,

Ne-a crescut salariul brut,

Dar traim in saracie?

Si cu asta ce-am facut?

Ia coruptia amploare,

Cum nicicind nu s-a vazut,

Scoatem totul la vinzare?

Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a cistiga o piine,

Multi o iau de la-nceput,

Ratacesc prin tari straine?

Si cu asta ce-am facut?

Traversam ani grei cu crize,

Leul iar a decazut,

Cresc intruna taxe-accize?

Si cu asta ce-am facut?

Totul este ca-nainte,

De belele n-am trecut,

Se trag sforile, se minte?

Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,

Cum nicicind nu s-a vazut,

Tara-i plina de vedete?

Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!

E sloganul cunoscut;

Iarasi am votat ca prostii.

Si cu asta ce-am facut?

actualitati.srr.ro/emisiuni/oravesela/download/fonoteca_de_aur.htm

selectati Constantin Tanase...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 13:25

De la: danielmoldovan_bn, la data 2009-05-08 13:18:50buletinul de vot ca sa nu fie anulat ,si a nu fi de acord cu oferta electorala se poate lasa in alb numai asa poti arata dezacordul nu prin ai vota pe totii

Dar daca il lasi alb, sa nu apara cumva(se intampla si miracole) pe el UN SINGUR VOT si plasat..."unde trebuie".Nu ai cum verifica asta!Este evident ca daca pui stampila pe toti este un dezacord fata de cei propusi si nu un atasament ciudat pe care ii are votantul, fata de toti candidatii in mod egal.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 13:48

Pt. Ministru POGEA...# d-ale lui C.Tanase.

Pa ce eu, mandea, par examplu platesc global, platesc si samplu,
Pa ce...?
Platesc la fisc, la primarie pe apa care-o fi sa vie,
Pa ce...?
Platim fatade si trotuar, dar un-te uiti e tot murdar,
Pa ce...?
Platim pe vânt, platim pe aer, platim asa ca niste fraieri.
Pa ce...?
Platim gunoi, platim fatada si n-ai, pardon, o ritirada.
Pa ce...?
Platesc, al dracului sa fiu, dar sa fiu cutu daca stiu.
Pa ce...?
În Parlament e tambalau, discursuri pân sa-ti vina rau.
Pa ce...?
Noi i-am ales sa faca legi,dar ei se-njura, ma-ntelegi...
Pa ce...?
Si dau din mâini, fac tevatura, parca-s la circ la vreo dresura!
Pa ce...?
Si pentru treaba asta toata, pretind diurna majorata .
Pa ce...?
Ramâne sa vedem saptamâna viitoare pa ce.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 14:43

vaneamarin ,inca o data multumesc ,ca m-ai ajutat la explicatie:D

Pagini: << 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: