Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 22:48
Băi da' voi vedeți ce sexy madăr facăr e 9am121159 ????
Uitați-vă și voi la avataru' ăla !! NU E SEXY , FRAȚILOR ???? Pliiiiiiiz dați-mi un răspuns , nu mă lasați în ceața necunoașterii !!! Mie mi-e frică de bau-bau , de-aia !! help ...vă rog !!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 23:22
De la: BATALUL, la data 2010-02-23 22:45:33De la: xzy, la data 2010-02-23 22:16:00De la: NICE, la data 2010-02-23 20:43:57Cu palavrageala si ciarta ,nu scoatem Romania din criza,o adincim.Problema este ca nu stiu in ce sector al economiei romanesti este criza ,daca mai avem economie ca politicieni avem o droaie care vor salarii da de unde daca locuri de munca nu mai sint,sectoare productive nu mai sint ,nimeni nu mai munceste si de la presedinte pina la portar ,fac teoria pagubei. Nu-i asa? Cum reuseste Baselu sa va tina uniti pe acest topic...deci nu-l putem acuza de dezbinarea poporului...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 23:28
Pai el este 99% manelist Raporteaza abuz de limbaj
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 02:01
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 22:48:09Băi da' voi vedeți ce sexy madăr facăr e 9am121159 ????www.youtube.com/watch?v=HCObn0sCTRg Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 02:30
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 18:49:16De la: gabigabi, la data 2010-02-23 18:16:59citesc o data ...si inca o data ce-ai scris si-mi vine sa las totul balta si sa ma toooot duc ! Ce-ai dat-o-n stil de Mircea Badea ........ Acum sa ma gandesc care dintre ei Totusi, etaleaza-ne si noua ceva fripturici din ADEVAR! In rest...cheerz
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 03:52
De la: vasile_vali, la data 2010-02-23 09:39:33MAI DECREPITULE EU AM REPRODUS O STIRE FARA SA FAC VRE-UN COMENTARIU...AM AVUT BUNUL SIMT SA-I LAS PE ALTII SA COMENTEZE ARTICOLUL...EU AM SPUS-O DESTUL DE CLAR CA TIN CU VERZII,ADICA PT UN ANALFABET CA TINE INSEAMNA CA EU AM TINUT SI INCA SIMPATIZEZ CU REMUS CERNEADe la: mcherciu, la data 2010-02-22 16:05:20 NU CRED CA VEI GASI O SINGURA POSTARE DE-A MEA IN CARE SA JIGNESC PE CINEVA CU VADITA INTENTIE CUM FACI TU ,178 SI MAI NOU 121....121 SE MAI DA SI EVLAVIOASA DUPA CASA....DUPA CE CITESC DE 3 ORE POSTARI PERTINENTE,UNELE CU UN HAZ CARE M-AU FACUT SA-MI TREACA OBOSEALA DAU PESTE AVORTONUL DE VASILE CARE IN LOC SA STEA ACASA LA MASA SA-L INVETE CE INSEAMNA RESPECT SI SA-L EDUCE.,EL MUCIOSUL A PLECAT LA CERSIT PINA LA 7 ANI[VIRSTA] SI VINE SA JIGNEASCA SI SA DEA LECTII POLITICE SI PT CA EU SANT TOTUSI O DOAMNA TE IERT PT LIPSA DE EDUCATIE SI ITI DEDIC www.youtube.com/watch?v=_NoIy8vJ71c&feature=player_embedded AI GRIJA SA NU MA MAI SUPERI VRE-O DATA CA MA DEZBRAC DE CARACTER
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 04:11
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilorFLORINE SA-TI DEA D-ZEU SANATATE PT VORBLE ASTEA...CAND AU AVUT ALTERNATIVA NU AU VRUT SCHIMBARE ACUM TIPA TOTI CA VOR...CE NU INTELEG ROMANII ESTE CA SCHIMBAREA VINE DIN INTERIORUL FIECARUIA ,NU DE LA UN SINGUR OM SAU PARTID CI DE LA INTREGA CLASA POLITICA...ETC... Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 04:41
www.youtube.com/watch?v=_NoIy8vJ71c&feature=player_embedded-----... rea,tu nu vezi ca omu' spune clar ca n-a facut nici un avort,pai nu merita si el o garsoniera de lux,sa vina base sa-l ia din gara de nord cu taxiul,eventual sa-i plateasca si intretinerea ca la 217 lei pensie medicala nu-i ajunge nici de-o vodca mai acatarii,tu aici si c3ly pe garbo ati fost la fel de rautacioase,dati link sa vada lumea ca basescu nu se ocupa de sarmanii tarii,pai chiar asa ,un bmw pt.fiecare cand lanseaza boc??? fonduri nerambursabile se gasesc
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 04:46
De la: mcherciu, la data 2010-02-24 04:11:47mariana,daca ar veni dumnezeu din cer sa candideze in romania,papagalii astia tot cu alde boc,basescu,geoana,vanghele,antonescu,fenechiu,tariceanu sau alte gloabe ar vota,isi merita soarta,chiar mai rau,nu-i vezi cum se-njura ca prostii in loc sa puna mana pe constitutie si sa vada ce drepturi au si sa ceara respectarea drepturilor lor???De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilorFLORINE SA-TI DEA D-ZEU SANATATE PT VORBLE ASTEA...CAND AU AVUT ALTERNATIVA NU AU VRUT SCHIMBARE ACUM TIPA TOTI CA VOR...CE NU INTELEG ROMANII ESTE CA SCHIMBAREA VINE DIN INTERIORUL FIECARUIA ,NU DE LA UN SINGUR OM SAU PARTID CI DE LA INTREGA CLASA POLITICA...ETC... Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 09:57
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 18:49:16 Draga Camioneros,nu pari prea "iluminizat" asa ca primejdia de a muri prost(prost din punct de vedere politic,altfel nu iti stiu potentialul intelectual) nu este inca trecuta.Pe scurt nu te bucura prematur! Cu acesta scurta introducere profit de ocazie sa te salut si sper ca vom discuta pe indelete (in masura timpului nostru disponibil evident) despre maretele realizari ale lui Base.Imi place sa cred ca stilul asta copilaresc gen "eu stiu dar nu va spun si voua " pe care l-ai folosit in postarea asta, este doar un simplu accident si ca nu il folosesti in toate postarile tale! :) .Inteleg ca tu esti un ales care ...STIE :), insa cred ca realizezi si tu ca pe un forum SE DISCUTA CU ARGUMENTE nu bazat pe cuvantul tau de onoare ca STII tu multe lucruri. Este bine sa ai un suflet de copil dar adultii pe un forum se ateapta la altfel de discutii .Astept deci sa ne impartasesti si noua cateva lucruri minunate facute de Base,STIUTE de tine DAR SI VERIFICABILE .Nu te intrista, nu spun ca nu esti un om cinstit dar imi place sa discut bazat pe argumente si fapte clare, nu doar sa te aud pe tine facand afirmatii sub juramant, ca la tribunal. Poti incepe cu faptele marete de cand a iesit Baselu presedinte prima data ,din 2004 deoarece nu vrem sa pierdem ceva .Poti sari chiar perioada FSNista a sa de sub Iliescu daca nu iti convine sa-ti amintesti despre acest lucru! Fireste ca nu iti indic eu ordinea expunerii ,nu-mi permit un astfel de lucru , ci doar ti-am sugerat cum imi pare mie abordarea logica a enumerarii faptelor sale de vitejie. Tu insa poti sa le incepi in sens invers,de la mijloc spre inceput,de la sfert...cum iti vine tie mai comod. Ce te rog insa este SA INCEPI si sa discutam clar, nu bazat pe acele lucruri minunate si stiute doar de tine.Astept cu nerabdare insiruirea de fapte minunate facute de Base si ma bucur ca te-am intalnit pe forum! Pana sa apari tu se chinuiau unii sustinatori ai lui Base ingrozitor si nimeni NU STIA exact ce dracu a facut bun pentru Romania omul asta. Parea un fel de atasament profund sufletesc(da' profund rau-chiar injurau in numele lui oameni pe care nu ii cunosteau,ii faceau securisti,activisti de partid etc) dar lipsit de orice suport logic, ceva ca la necuvantatoarele din curtea casei. Cu tine insa am norocul sa dau peste cineva care STIE cum stau lucrurile deci pot in sfarsit sa inteleg de la tine de ce il iubesc unii oameni pe Base. Iti spun cinstit ca mie imi pare doar un derbedeu care a pus mana pe tara asta utilizand demagogia,minciuna,dezbinarea si facand apel la instinctele josnice. Probabil sunt prizonier al acelei parti odioase din mass media, condusa de oligarhi infioratori de meschini, care lupta impotriva reformelor si impotriva binelui tarii reprezentat de Base,EBA si Udrea. In fata unor argumente solide ale unui om care STIE ,imi voi schimba insa parerea si voi recunoaste deschis ca am fost sub influenta malefica a propagandei antibasesciene .Te salut iar si te astept cu nerabdare sa imi spui toate lucrurile minunate facute de Base.PS:Te rog mult sa nu incerci sa ma pacalesti(sau sa nu te pacalesti pe tine) incurcand trecutul cu prezentul si cu viitorul. Nu vreau deci sa imi spui ca a facut lucruri pe care doar a anuntat demagogic ca intentioneaza sa le faca, CI STRICT,DOAR REALIZARILE SALE,DOAR CE A FACUT PANA IN ACEST MOMENT.Multumesc anticipat si sper sa nu iti consume prea mult timp enumerarea faptelor sale marete deoarece tu LE STII DEJA.... |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 10:10
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 22:48:09Băi da' voi vedeți ce sexy madăr facăr e 9am121159 ???? Din postarea asta Camioneros cred ca am inceput sa inteleg deja motivele pentru care il iubesti tu pe Base asa de mult. Din punct de vedere intelectual si sufletesc semanati teribil. .Chestie de rezonanta,nu ?!...PS:Observ si deosebiri, evident.Tu nu te-ai hahait.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 10:14
De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:35:38Ce zi ! Cred ca au fost prinse toate ceasurile rele.Câta refulare a ideilor negativiste! Sa stiti ca l-a apucat sughițatul pe domnul presedinte de-atita grija pe care i-o poarta unul sau altul. In rest sa privim spre viitor,luând si din invatamintele trecutului, dar nu cu asa patima, ca se uita esentialul. dragobeteeee
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:01
Asa-i tinere. Trebuie sa ne amintim de ale noastre sarbatori, caci altfel suntem invadati de obiceiuri si traditii care nu ne apartin.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:09
De la: xzy, la data 2010-02-23 23:22:52De la: BATALUL, la data 2010-02-23 22:45:33De la: xzy, la data 2010-02-23 22:16:00De la: NICE, la data 2010-02-23 20:43:57Cu palavrageala si ciarta ,nu scoatem Romania din criza,o adincim.Problema este ca nu stiu in ce sector al economiei romanesti este criza ,daca mai avem economie ca politicieni avem o droaie care vor salarii da de unde daca locuri de munca nu mai sint,sectoare productive nu mai sint ,nimeni nu mai munceste si de la presedinte pina la portar ,fac teoria pagubei. Chiar ca ne tine uniti dorinta noastra a celor de pe topic de a-l face disparut de pe suprafata pamantului pe apatridul, nelegitimul si fraudulosul traian basescu. Curand, foarte curand, prin actiunea noastra a tuturor, politicieni si cetateni furiosi, vei fi suspendat din demnitatea pe care prin frauda o ocupi, si vei poposi la domiciliul tau firesc care te asteapta de mult, PENITENCIARUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUNT FOARTE CURIOASA DACA pd-l-UL SAU FAMILIA ITI VA PLATI VREUN AVOCAT, POATE DACA MAI TII NISTE BANI ASCUNSI, SAU TE VOR LASA SA PUTREZESTI IN PUSCARIE!!!!!!!!!!!!! ZI MERSI CA NU NE AFLAM INTR-O TARA ARABA CA MAI FACEAI CUNOSTINTA CHIAR CU DOMNUL STREANG. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:10
Auzi interlopule prezidential?!!!!!!
Tu sa nu-mi spui mie talhar si fraudulos ce esti, ce gen muzical imi place, CA NU-TI PERMIT PRICEPUT-AI?!!!!!!!!!!!!!!! SI NU VORBI IN NUMELE MEU, CA HABAR N-AI CE-MI PLACE MIE POPORULUI ROMAN!!!!!!!!!!! DACA TIE-TI PLAC LESINATURILE ALEA MANELISTE, SA DEA DOMNUL SA LE ASCULTI DIN PENITENCIAR, APOI MIE NU-MI PLAC DELOC. AI ZIS CA LA 99,9% DIN ROMANI LE PLAC MANELELE!!!!!!!! DA` CINE-TI DA TIE DREPTUL UNUI NELEGITIM CA TINE SA VORBESTI IN NUMELE MEU? IA SA-TI VEZI DE TREABA SI VORBESTE DOAR IN NUMELE TAU APATRIDULE, CA CETATENIA ROMANA NU O MERITI, CA N-AI FACUT DECAT SA FURI SI SA JECMANESTI ROMANIA TALHARULE, NU AI URMARIT NICI O CLIPA PROSPERITATEA NATIONALA, GAOZARULE!!!!!!!!!!!!!! SA NU TE MAI PRINDEM CA VORBESTI IN NUMELE NOSTRU CA TE SCURTAM DE CAP, INDIVID MITOCAN SI VULGAR CE ESTI!!!!!!!!!!! TRAIAN BASESCU ESTE ASTEPTAT PENTRU A DEPUNE MANDATUL DE PRESEDINTE PRIN RENUNTARE LA ACEASTA DEMNITATE, SAU SE PREGATESTE SUSPENDAREA LUI SI ARESTAREA PENTRU A DA SOCOTEALA PENTRU FAPTELE PENALE SI ANTICONSTITUTIONALE COMISE!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:17
Eu fac parte dintre cei 1% care nu agreaza manelele. Nu le ascult , nu-mi place linia melodica si de versuri sa nu vorbim -- nu pot fi numite versuri ci cu totul altceva.....Sunt convinsa ca mult mai mult de 1% detesta genul acesta muzical.
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:07
Bine-ai revenit, Vanea!
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:12
De la: xzy, la data 2010-02-24 14:07:17Bine-ai revenit, Vanea! Bine te-am regasit XYZ.Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:29
De la: rodik_mi, la data 2010-02-24 13:17:39Eu fac parte dintre cei 1% care nu agreaza manelele. Nu le ascult , nu-mi place linia melodica si de versuri sa nu vorbim -- nu pot fi numite versuri ci cu totul altceva.....Sunt convinsa ca mult mai mult de 1% detesta genul acesta muzical. Tocmai de aceea!!!!!! Dincolo de atitudinea mea total antiportocalie, daca urasc ceva e ca cineva sa se apuce sa vorbeasca in numele meu. Eu am demnitate dom`le, nimeni nu vorbeste in numele meu fara insarcinarea mea speciala, si fara procura de la notar. Sper ca si voi simtiti la fel! Va dati seama cat e de prost tb, cum deschide gura cum spune o prostie! Ca de altfel tot guvernul portocaliu!!!!!!!!! Vedeti fratilor ce inseamna un partid educat, cu state vechi in spate, un partid care si-a format oamenii si caracterele acestora in ani multi? Vedeti ca inseamna tactul, diplomatia, ce inseamna sa nu dai drumul la pustia de gura, aiurea?!!!!! Vedeti cat de depasit este PD-L-ul si guvernul actual, nu mai zic nimic de nelegitimul de la Cotroceni care este incorigibil si retardat din nastere, de realitatea politica si mai ales sociala, actuala? Uite chiar in acest moment se desfasoara un mare miting al romilor in fata Palatului Victoria, in semn de protest fata de replicile rasiste ale ministrului de externe, teodor baconski!!!!!!!!! Alta dovada a lipsei de pregatire diplomatica si politica a ministrilor PD-L!!!!!!!! VEDETI FRATILOR, CA MILIARDE DE FRAUDE ALE SERVICIILOR SECRETE SI SPECIALE, SI MILIOANE DE BLAGI, NU POT EDUCA CAT AI CLIPI, NISTE MARLANI VICLENI, CARE AU REUSIT IN CIUDA A TOT CE INSEAMNA BUN SIMT SI EDUCATIE POLITICA, SA AJUNGA LA PUTERE. DUCETI-VA LA SCOALA PD-L-EILOR CA AVETI LA LIPSURI IN EDUCATIE CAT POATE DUCE DAMBOVITA. DUCETI TARA DE RAPA FIINTE LIMITATE CARE CUNOSC UN LIMBAJ ARTICULAT ATAT DE PRIMITIV. PLECATI IMPREUNA CU GAOZARUL-SEF, SI INSCRIETI-VA LA GIMNAZIU IN CLASA A V-A, CA ACOLO VA INCADRATI, SI NU LIPSITI DE DE LA ORELE DE EDUCATIE CIVICA, MAMIFERELOR!!!!!!!!! |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 14:36
Nu este in stare sa aduca argumente. Eventual sa injure in patru limbi.
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:26
Domnule Vanea ,
dați-mi voie să vă mulțumesc pentru faptul că citiți totuși importantele mele mesaje postate pe acest topic. Dar , în același timp , dați-mi voie să aduc aminte în această scurtă spovedanie a mea , că eu nu postez pentru alții aici !! Eu mă cert cu mine însumi !! Pot confirma colegii forumiști că am mai spus-o de câteva ori !! Nu trebuie să mă băgați chiar așa în seamă , pentru că eu sunt un neica nimeni , acuiat și eu pe-aici dintr-o eroare de tastatură.... Dar , de dragul dialogului pot să vă pun o întrebare : Știți dumneavostră atribuțiunile unui președinte de stat , simplu după Constituțăa României ??? Dacă nu , tastați vă rog Google - Constituția , imediat veți avea o revelație !!! Voi ziariștii (îmi permiteți măcar acum să mă pronunț în necunoștință de cauză și să mă iertați totodată...), confundați funcția de președinte cu cea de făuritor de bunăsatre , cu cea de creator de beneficii , cu cea de dătător de viață , lumină și credință !!! Sunteți însă depaaarte de cea mai mică sursă de ADEVĂR !!! Vrei eu ce să-ți spun , ce se discută la nivel înalt între președinții de stat ??? Sau vrei să-ți spun ce se discută în C.S.A.T ??? Vrei să te prezint personal lui Băsescu ??? Dragul meu , îmi ceri imposibilul !! Eu spun doar că încrâncenații contra președintelui nu aduc dovezi , motivații concludente , se ascund în spatele unor comentarii rău intenționate din fașă , luându-le de bune fără nici cel mai mic discernământ !!! Politic , nu dau lecții nimănui , dragul meu , nu am terminat "Ștefan Gheorghiu" nici măcar la f.f. !!! Și nu sunt tipul ce , de dragul preciziei și exactității să "fug" repede pe google , să dau un copy-paste unui material și să vin să-l arunc în groapa cu lei , să vadă lumea ce pregătit minuțios sunt la domeniul politică!! Îmi plac analizele făcute personal asupra unui subiect , de ce ? Pentru că poate veni multă lume să-mi completeze neștiința vis-avis de subiectul respectiv ! Și uite așa mă mai cultiv și eu !! Pe voi văd că vă interesează mult nivelul de trai ! Păi e răspunderea lui Băsescu personală ??? Văd că vă interesează mult tot ce privește bugetul , bugetarii , etc. ! Păi e răspunzător Băsescu personal ??? Noi , voi , în totalitatea noastră de bipezi români nu avem nici-o vină ???...că românii ca nivel de trai sunt unde sunt , că raiting-ul de țară e prost , că nu se mai termină o dată corupția și corupții de peste tot ... noi nu avem nici o vină ??? O aruncăm repede în curtea lu' Băse că e mai convenabil !!! Pe mine asta mă supără ! Păi mai vedeți-vă și părțile voastre bune și rele , nu numai a lui Băsescu ! Un Băsescu , care de bine de rău , cum necum , luptă cu sugativele ăstea multimilionare ce au pus stăpânire pe țara asta de 20 de ani încoace , asta dacă acceptați voi sau nu ! Sigur , nu vreau să fie toată lumea de acord cu mine , nu toți gândim la fel ... dar măcar lucruri adevărate și evidente , trebiue să le recunoaștem !!! Se vede de la o poștă reacția violentă a celor cu caca la cur , a celor ce s-au înfruptat din avutul public până acum și nimeni nu i-a întrebat nici câte e ceasul !! Este o evidență!! Guvernul ăsta hulit de toți , cum necum a preluat frâiele României cu tupeu pe o criză economică mondială !! Cu riscuri mari , deoarece nu se știe cum va evolua economia lumii în viitor poate bine , poate rău ! Și ne căcăm pe noi la fiecare mișcare a unui guvernant c-o fi și-o păți ...pe niște chestii nesigure până la urmă , pe nimic concret , votat , daaaar trăncănim verzi și uscate până ne cad dinții din gură !!!! Super națiune !!! Acum , că după 20 de ani vine unu' și ne promite că vrea să înceapă să pună puțină ordine , îi dăm cu leuca-n cap că minte !!! Inschimbabilă națiune de mii de ani încoace !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:32
De la: 9am126636, la data 2010-02-24 14:36:24 Nu este in stare sa aduca argumente. Eventual sa injure in patru limbi. Ție pot să-ți spun cu mâna pe inimă că te bag înapoi de unde te-a scos mă-ta acu' vreo 5 minute , băi picio labo ... iștenem !!!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:37
De la: 9am126636, la data 2010-02-24 14:36:24 Nu este in stare sa aduca argumente. Eventual sa injure in patru limbi. Argumente ție băi măscăriciule !! Păi eu când studiam Enciclopedia , tu te-ncălțai cu fesu' băi căcălorca !!! Te confunda mă-ta cu desfăcătoru' de bere !!! Hai viteză , că îți miroase gura a baligă !! Aaaaa , scuză-mă , n-am văzut ... că baligă ești tu cu totul !! Încă o dată îmi cer scuze !!!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:47
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 15:26:09Domnule Vanea , Cu placere Camioneros. Cred insa ca s-a strecurat si o mica neintelegere, nu le consider deloc importante decat eventual ca amuzament. Astept cand ai tu timp liber sa imi raspunzi clar la intrebarea despre Base .Nu te grabesc, asa ca pana atunci poti sa te pierzi in diverse cugetari ,aforisme,amintiri din copilarie etc.Daca te bucura chestiile astea nu sunt absurd sa iti cer altceva. Cand te hotarasti insa SA DISCUTAM SERIOS DESPRE BASE si nu bazat pe feelinguri sau chestii stiute doar de tine, o voi face cu placere.
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:59
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 15:26:09 Guvernul ăsta hulit de toți , cum necum a preluat frâiele României cu tupeu pe o criză economică mondială !! Iata ca am placerea sa iti dau dreptate .Un inceput bun deoarece suntem la primele postari si deja gasesc ca ai dreptate in anumite directii .Da Camioneros ,au preluat fraiele Romaniei cu un tupeu incredibil si cu enorm de multa inconstienta in toate masurile adoptate de ei. Cand Europa scadea fiscalitatea dobitocii astia o inaspreau .I-au crescut "maretului carmaci" bugetul alocat in doua randuri desi era criza si ne asteptam toti(exagerez in scop retoric ) ca Base sa participe alaturi de popor la stransul curelei .Ce zici de asa ceva,cum iti par chestiunile asta?Tupeisti-tupeisti...dar si tampiti,nu ? .Hai Camioneros sa ii vedem asa cum sunt.Daca tot ti-ai dat seama de tupeul lor nu iti poti da seama si de tampenia lor care este un lucru mult mai evident ? .
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:59
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 15:37:03De la: 9am126636, la data 2010-02-24 14:36:24 Nu este in stare sa aduca argumente. Eventual sa injure in patru limbi. Lasa dom`le nu pune la suflet tampeniile lui camioneros, ca asta nu pricepe nici daca-i torni cu polonicul ca nu ne injuram intre noi ca n-are nici un rost, eventual ii injuram pe guvernanti ca astia ne fac viata amara!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 16:00
De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 15:47:33De la: camioneros70, la data 2010-02-24 15:26:09Domnule Vanea , E bine și ca amuzament , numai că râsul îngrașă !! Puțintică atenție !!! Concreteță adu-mi tu primul dragul meu , din partea opoziției din care , cu onoare faci parte !!! Pe urmă , jur , că-ți umplu paginile cu doleanțele tale , OK ?? Vrajă de-asta ieftină gen provocare, produce @Dorinel stivă , deci nu-mi spui ceva noutăți !! QUID PRO QUO ! ...Pe urmă mai vorbim de una ... de alta !!! Până atunci , voi ce ați realizat înainte de Băsescu totul în țara asta , nu e că intrați într-o silenzio-stampa... mai îndelungată , ce ziceți ?? Că văd că vă interesează multe tare de tot pe lumea asta !!
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 16:11
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 16:00:00De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 15:47:33De la: camioneros70, la data 2010-02-24 15:26:09Domnule Vanea , Nu prea te inteleg deoarece vorbesti mult si cam incoerent dar imi dau seama ca tu de fapt habar nu ai de un lucru bun realizat de Base pentru Romania. Eu pot sa-ti dau exemplu de minciuni si de promisiuni incalcate de Base(cauta chiar pe acest topic lista) iar tu nu poti sa imi spui nici macar UN SINGUR LUCRU BUN FACUT DE BASE?! .Pai Camioneros,nu inteleg de ce dracu' il iubesti asa de mult ? Daca este pur si simplu o dragoste nebazata pe logica spune clar dom'le si pot intelege acest lucru.Nu ma amagi insa cu ce STII tu deoarece imi pusesem mari sperante in tine.Nu este corect Camioneros ce ai facut . Sincer sunt putin dezamagit,ai spus ca STII lucruri minunate facute de Base asa ca nu ma asteptam sa iti fie asa de greu sa enumeri cateva....Uf,nu stiu ce sa mai cred despre tine.Esti un baiat bun dar sau nu stii ce stii sau te gandesti ca noi stim deja ce stii tu dar interpretam altfel.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 16:12
De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:35:38Ce zi ! Cred ca au fost prinse toate ceasurile rele.Câta refulare a ideilor negativiste! Sa stiti ca l-a apucat sughițatul pe domnul presedinte de-atita grija pe care i-o poarta unul sau altul. In rest sa privim spre viitor,luând si din invatamintele trecutului, dar nu cu asa patima, ca se uita esentialul. lasa,mama,nu te-ngrijora ! mai face o Baie de Multime si-si revine....e si asta un fel de vampirism energetic !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 16:27
De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 09:57:25De la: camioneros70, la data 2010-02-23 18:49:16 uraaaaaa ,a venit Primavaraaaaa ! si pasarile calatoare s-au intors cu drag si elan acasa, la " Basescu " ! bine ai revenit !
|
|
|
|

Nu a facut parte din "sistemul ticalosit " ce a implementat aceasta nenorocita de democratie originala,din care nu ne mai revenim ! el a stat deoparte si si-a pastrat minutele curatele-curatele si nu s-a dedulcit decit cu inghetata ! nu a facut tranzactii cu case, terenuri ....primar general al capitalei a ajuns din SACRIFICIU ....asa i-au cerut ....aaaa,ce zic ? l-au chiar obligat bucurestenii chiar si ptr. al doilea mandat !....si nu si-a tras casa ,nici vila ,nici el si nici fie-sa ...ma-ntelegi dumneata?....apartamentul ala nu-i din facilitatile date lu' Popoviciu....vorbeste lumea rea,da' nu-i adevarat....e din vinzari anterioare !
) , îți pot spune că faza cu Băse chior e mai tare !!!
în bucureștiul tău iubit ...îți pot spune că faza cu băse chel e mai tare !!!
NU CRED CA VEI GASI O SINGURA POSTARE DE-A MEA IN CARE SA JIGNESC PE CINEVA CU VADITA INTENTIE CUM FACI TU ,178 SI MAI NOU 121....121 SE MAI DA SI EVLAVIOASA DUPA CASA....DUPA CE CITESC DE 3 ORE POSTARI PERTINENTE,UNELE CU UN HAZ CARE M-AU FACUT SA-MI TREACA OBOSEALA DAU PESTE AVORTONUL DE VASILE CARE IN LOC SA STEA ACASA LA MASA SA-L INVETE CE INSEAMNA RESPECT SI SA-L EDUCE.,EL MUCIOSUL A PLECAT LA CERSIT PINA LA 7 ANI[VIRSTA] SI VINE SA JIGNEASCA SI SA DEA LECTII POLITICE SI PT CA EU SANT TOTUSI O DOAMNA TE IERT PT LIPSA DE EDUCATIE SI ITI DEDIC
, ci doar ti-am sugerat cum imi pare mie abordarea logica a enumerarii faptelor sale de vitejie. Tu insa poti sa le incepi in sens invers,de la mijloc spre inceput,de la sfert...cum iti vine tie mai comod. Ce te rog insa este SA INCEPI si sa discutam clar, nu bazat pe acele lucruri minunate si stiute doar de tine.Astept cu nerabdare insiruirea de fapte minunate facute de Base si ma bucur ca te-am intalnit pe forum!
.Chestie de rezonanta,nu ?!...
bine ai revenit !