Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 20:22
De la: doinam_2606, la data 2010-02-22 20:16:10Asa-i stimabile camioneras, Irrrealitatea si televiziunile cu "cornite" au reusit sa realizeze o inmultire exponentiala a "tembelismului" pe tot parcursul evenimentelor politice "importante".Idioteniile sunt "servite" la statut de adevar absolut. Si cu cita invesunare. Nu ma chinuesc, pentru ca am foarte mult de lucru, din fericire si am propria mea gindire despre o societate prospera, bazata stict pe munca.Restul e "apa de ploaie". Revin la politicieni, atunci cind cersesc semnaturi, pentru inscriere, de ce sa nu ne semneze si noua un contract legalizat, care sa contina toate promisiunile, pardon "gogosile" (la fiecare semnatar al adeziunii).Wow, am ingropa de tot sistemul judiciar. Of,Of ce vise urite! parca imi vine sa.... Înverșunarea , draga mea , e soră cu o caracteristică a celor ... mulți ! Chiar dacă aici o să se simtă multă lume jignită , asta e realitatea !! Nu mai au timp să "rumege" informație , iau totul de-a gata !! A gândit ăla de se dă analist și pentru ei !! Iar ei , în prea-priceperea loe , o iau de bună ... și ies cu ea "pe post" ca și idee proprie sau părere proprie ... Eu unul , veghez să nu apese prea tare pe accelerație , deh , fiecare cu riscurile meseriei lui ... Dau o palincă la bar , aici !! Te invit !!
|
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 20:56
No, as fi acceptat cu mare placere, dar .....poate mai bine niscava-i bere........ altadata...
Personal, ma amuza duritatea unor mesaje, care dupa cum spuneam nu prea au continut. Avem prea multi "Gigi-duru" si "Gica-contra".Din pacate toti iau la pachet toate "timpeniile" servite . Echilibrul,Selectivitatea si Toleranta nu sunt notiuni cunoscute de prea multi. Ai grija ce "studiezi" la "INSTITUTUL DE LIMBI STRAINE........" in seara asta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:01
Dacă mai studiez mult , o să m-i se limbe plimba-n gură......
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 23:40
Eu am obtinut ce am dorit,in 2012 nu mai candidez,asa ca nu are rost sa va mai framintati si sa va insultati,vreau sa modific Legea Constitutiei si numarul parlamentarilor si uzez de strategia politica ,care-mi permite sa fac aceste jocuri.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:40
De la: doinam_2606, la data 2010-02-22 20:56:25No, as fi acceptat cu mare placere, dar .....poate mai bine niscava-i bere........ altadata... Studiaza ciorba de ...limbi , pentru a o posta la topicul retete culinare
|
LIBELULA 24 mesaje Membru din: 17/02/2010 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:44
Terenul este pregatit !
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:51
Hei Dude, misogin coborit din copac, cu arborele genealogic intr-un trib pigmei, chiar nu ai putin simt al umorului? Te las sa-ti aduni lacrimile de ofuscare, daca la altceva nu te duce mintea.
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:56
De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 08:51:23Hei Dude, misogin coborit din copac, cu arborele genealogic intr-un trib pigmei, chiar nu ai putin simt al umorului? Te las sa-ti aduni lacrimile de ofuscare, daca la altceva nu te duce mintea. eu am reusit sa cobor din bananier .... dar tu esti inca la stadiul de mers in ....patru labe si nu ai trecut de studiul........ limbilor
|
|
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:06
Gradul tau de non-inteligenta spune totul. De cei ce nu au fost inzetrati cu un picogram de materie cenusie, "mi-e mila". Cauta-ti un interlocutor pentru mintea ta 0 barat.
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:14
De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 09:06:46Gradul tau de non-inteligenta spune totul. De cei ce nu au fost inzetrati cu un picogram de materie cenusie, "mi-e mila". Cauta-ti un interlocutor pentru mintea ta 0 barat. de cand sa descoperit antimateria m-am inzestrat cu aceasta ,caci sa vazut dupa ''89 de atata materie cenusie ati pus tara pe chituci. apropo ti-au murit laudatorii??.....sau te dai mare-n parcare???
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:15
Oooooo , săru'-mâna !!! Gata Doina , pe mine unul , m-ai cucerit !!!
eu deja I love you , fără ca tu să mai adaugi nici-un mesaj !!!!
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:27
Observ cu cata detasare ataca unii, spunand ca cei care posteaza sunt produsul 'trusturilor"! Uita, voit au ba, ca electoratul anti-popeye este compus din cei care NU UITA! Nu uita minciunile sfruntate ale baselului, scindarea FSN '91, daramarea guvernelor Ciorbea si Radu Vasile, Flota, Mihaileanu, PLD-ul muscai si fluturului, eba-UE, "tiganca imputita", "zoaie", "pasarica", "gaozari", demiterea lui Teodoe Atanasiu, decorarile lui oprea, "imidau demisia in 5 min.", "Dati-mi Consiliul!", popovicii, umbrarestii, armele lui mircia, salba coanei base etc. = lucruri pe care presa, le-a redat si nu comentat, cum incearca pro-baseii sa ii faca sa creada pe uituci! Si cine is cei de-l sprijina, alde M. Necula - fost prefect de Galati pesedist, un ningamfat notoriu? Toader, de pe urma caruia platim - platiti muulti euroi, ca cica ar fi fost urmarit de Secu [vedeti mapa lui "profesionala" de dinainte de '89]? Aceste lucruri le scriu pentru cei care vor sa caute, nu pe "trusturile baronilor", ci pe arhivele online, ca sa-si faca o imagine singuri, fara a "prelua" gandirea "analistilor politici", in fond oamnei care-si exprima si ei o parere = cate un vot! Sau nu e Democratie si tb. sa ne aplaudam "tatuca" la congresu' 15?
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:37
Auzi măi valentine , păi nici noi nu uităm vreodată furtul revoluției sau birul plătit minerilor sau fraudarea bancorex , fni ....dar mai ales nu uităm că frații tăi roșii sau megaîmbogșțit pe tunurile date industriei românești , distrugând-o, urmărind megaafaceri imobiliare !!! Unde e Băsescu prin ăstea ????
Iar dacă o să comparăm gravitatea "argum,entelor" tale , cu ce voi , ăștia roșii de furie nu înțelegeți nici violați, cu gravitatea ARGUMENTELOR mele , o să ne apuce plânsul pe-amândoi în cor.... Aoleuuuuuu , scuză-mă , am uitat cu desăvârșire că tu nu mă citești și nici nu-mi mai răspunzi vreodată la vreun mesaj !!!!! Scuze !
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:39
De la: mcherciu, la data 2010-02-22 16:05:20 Posibil, ca si scenariul cu ruperea PNL de de-alde vesnic bolnavioru' theo, aviaru, bivoleanu si musca securista! "Artistii" de la cotroceni lucreaza, ca si inainte de '89 la ce se pricep mai bine: de ce sa construiesti, cand poti fura ce au facut altii? Mai adaugi un text cu "dusmanii poporului" = patrciu, vantu si voiculescu, si gata doctrina stangisto-centristo-securistica! Mai tb. un oprea sa "miruiasca" incuscrirea, sub patronajul Djinnului cu un ochi si jumatate, iar de-alde des'tu-n gura, tb. sa "inghita", ca nu degeaba asculta manele si se uita la soap-opera, se "cultiva"! Ce-o sa mai radem de pupincuristii de p-aci, care rpd vor posta "invers" cand se va sparge pedeul, aceasta plaga abatuta asupra Romaniei! Dar... isi vor schimba nickul, ca asa-s invatate vulpile astea! |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:40
N-ai cu cine sa discuti ( cu 2606si cu neamul lui manivela) sunt destui care prin 89 nici nu stiau cu ce se maninca viata si au uitat ca aveu creireu spalat de activistii de partid si mergeau la parade dusi cu turma la pas sporiv. Normal s-al elogieze pe base, nu ca am avea ceva mai bun de pus in loc. Din astia care injura in 4 limbi e plina lumea.
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:47
Dacă eu aveam creierul spălat , tu și cu borcănaru' ăla de valentin putin cum erați băi troglodiților ??? Vezi că vorbește întelighenția fără voi , mai erudiților , măăăi !!!
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:50
Și mersi de răspunsuri , se vede de la o poștă că ignorați total adevăruri care vă dor !!! Doar le-ați susținut trup și suflet !!!
Și băi iștenem fos , eu am cu ce bă tată !!! Tu ??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:51
Apropos de fraudulosul de la Cotroceni care imi spune mie ce gen muzical prefer, ARE TUPEU NU GLUMA!!!!!!!!!!
Auzi prezidentialule impostor hai sa-ti spun o treaba foarte adevarata: in Ardeal, sigur daca ii consideri romani pe ardeleni, nici 30% nu-ti adora manelele, la noi petrecerile si chefurile se fac cu muzica populara romaneasca, uneori chiar cu maestrul Gica Petrescu fie iertat si cu muzica house, latino, adica genuri consacrate, pentru ca multiubitele tale manele nu-i reprezinta nici pe tigani, pentru ca folclorul autentic tiganesc este altceva, este muzica unei etnii si asa ceva eu pot respecta. Manelele tale needucatule prezidential sunt niste lalaieli comerciale care ii pot prostii pe rromii simplii si pe unii romani. Am inteles, ca Cei din sudul si estul Romaniei gusta asa ceva, ma rog, nu critic pentru ca nu este treaba mea sa ma bag in gustul oamenilor. DAR SA STII NELEGITIMULE, CA NU AI DREPTUL SA BATJOCORESTI NISTE CETATENI ROMANI, PENTRU CA TIGANII SAU RROMII SUNT CETATENI ROMANI, SI DEGEABA UMBLII SA DREGI ACU` BUSUIOCUL CA RAUL A FOST FACUT, OAMENII ACEIA STIU CA-I DISPRETUIESTI SI TOCMAI TU CARE ESTI RUDA CU EI. ACU` HAI NU UMBLA CU CIOARA SI RECUNOASTE-I DE NEAMURI CA TIE TI-A TREBUIT!!!!!!!!!!!!!!!! Sa nu mi se reproseze ca m-am referit la rromi si eu, pentru ca eu nici o clipa nu l-am dispretuit pe tb pentru ca s-a incuscrit cu tiganii si pentru ca chefuieste cu ei, ci il dispretuiesc ca s-a incuscrit cu INTERLOPII, si abia acest lucru este grav. Interlopii pot avea orice etnie. Si sa nu ne ia impostorul de la Cotroceni ca 99,9% din noi iubesc manelele pentru ca ACEASTA ESTE O MINCIUNA SFRUNTATA, EU CHIAR NU LE IUBESC, LE CONSIDER NISTE MIORLAIELI NEDEMNE DE OAMENI MANDRI, SI SA STITI CA EU CUNOSC CEL PUTIN 100 DE OAMENI DIN ANTURAJUL MEU CARE NU ASCULTA ASA CEVA. RESPECT INSA DREPTUL LA AUDITIA ACESTUI GEN MUZICAL ATATA VREME CAT NU MA OBLIGA CINEVA SA ASCULT SI EU ASA CEVA, SI MAI MULT DECAT ATAT, EU II RESPECT PE RROMI MAI MULT DECAT BASESCU, CARE NECINSTIT CUM ESTE, AZI MERGE LA CHEFURILE LOR SI MAINE II FACE IMPUTITI. EU N-AM PARTICIPAT NICIODATA LA ASA CEVA, DAR NICI NU I-AM JIGNIT, I-AM LASAT IN TREABA LOR SI AM RESPECTAT FAPTUL VITAL, CA SUNT CETATENI ROMANI. |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:15
O fi mai grav să-i faci împuțiți pe țigani ....sau să-i lăsăm pe maneliști să nu plătescîă impozit pe venit că e și iei amărâți ...?
O fi mai grav să plesnești un copil obraznic .... sau să lași o întreagă armată de copii orfani în lagăre nu spitale sau adăposturi , cum ar trerbui să fie de ani și ani ...? O fi mai grav să condamni comunismul public .... sau să mimezi instaurarea "democrației" 15 ani după 1989 ...? O fi mai grav să fii suspect de vinderea flotei ... sau să ai trei-patru dosare la DNA nesoluționate , sau să deturnezi banii de la FNI , sau să cumperi terenuri de stat la prețuri derizorii și să le revinzi unor concerne străine la megaprețuri ...? O fi mai important să râdem cu mircia badea cârțan ... sau să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru , să luăm atitudine dacă vedem că lucrurile rămân cum au fost și nimic-nimic nu s-a schimbat !!!! Deh , întrebări la care nu găsesc un răspuns mulțumitor îndeajuns pentru sinele meu , dar care mă mențin în cursa de susținere a președintelui ales de poporul meu !!! Și punct ! Voi hămăiți în continuare ! Nici-o problemă , poate peste 10 ani o să vă treziți din beția înfrângerii băi pesediști zburători !!! PS. Important e ce zice Băsescu de țigani , ce zic pesediștii nu !! Super tare !!! Președintele o fi rasist iar o parte a pesedeului sunt uși de biserică !! Problema rasismului și discriminări țiganilor este vina lui Băsescu , nu este o problemă de mii de ani , nuuuu !!
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:18
Cind am crezut ca maiastra pasare phoenix "PSD" va renaste, acum constat cum i-si pierde din penele "pretioase"! Va mai renaste sau se va metamorfoza intr-o buburuza, ca-i tot rosie?
:
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:22
De când mă "luptez" eu cu de-alde , mi-a încărunțit părul , mi s-au tocit șalopetele-n cot și genuchi , dar pot să le fac față oriunde și oricând ... cu o mână !!!
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:46
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 10:15:36O fi mai grav să-i faci împuțiți pe țigani ....sau să-i lăsăm pe maneliști să nu plătescîă impozit pe venit că e și iei amărâți ...? iN PRIMUL RAND CAMIONEROS, FARA SUPARARE DAR NELEGITIMUL BASESCU ESTE UN OM FARA ONOARE SI NECINSTIT, CARE SE INFRUPTA PE LA PETRECERILE RROMILOR SI PE LA SPATE II FACE IMPUTITI. NU PROTESTA CA STII FOARTE BINE DESPRE CE ESTE VORBA!!!!!!!!!!!!!!! PAI DACA TOT E PRIETEN CU EI, APOI SA NU-I INJUNGHIE PE LA SPATE, CA A MANCAT DIN FARFURIILE LOR. Apoi, hai propune tu o modalitate de a impozita cantaretii de manele ca eu sunt de acord!!!!! Daca sunt angajati de socrul mare sa cante la o nunta, si primesc 5 mii de euro pentru noaptea aceea, in lipsa unui contract scris, a martorilor, cand angajarea si plata pentru servicii s-a facut verbal si cu cash, cum pisici poti dovedi ca au primit vreun ban. Toti vor pretinde ca au cantat din prietenie pentru tinerii insuratei. Hai, vino cu o propunere practica de a face dovada ca au cantat contra cost, si te sustin %, pe acest subiect. Si ce are neimpozitarea cantaretilor de manele cu PSD-ul?!!!!!!!!!!!!!! Pai demonstreaza ce sunteti mai destepti si dovediti ca au incasat bani, sa vad cum faceti dovada probei daca toate partile implicate neaga!!!!!!!!!!!! Si sa stii ca este foarte grav sa lovesti un copil, mai ales in calitate de sef de stat, este incalificabil!!!!!!!!!!!!!!! Din acest punct de vedere, fraudulosul de la Cotroceni este un infractor. Ai auzit de infractiunea de lovire si alte violente, mai ales in forma calificata pentru ca partea vatamata este in acest caz un minor? Si pe care o comite un presedinte de stat in exercitiul mandatului sau si in fata camerelor?!!!!!!!!!! E rusinos amice sa aperi un scelerat de soiul lui basescu!!!!!!!!!!! Si sa gasesti justificari si la vanzarea intregii flote nationale a unei tari, e incalificabil!!!!!!!!!!! Si acu` omul tau iubit vrea sa fure banutul din mana copilasului roman si din mana invalidului, e groaznic ca mai face umbra pamantului, si puscaria este prea blanda pentru el!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar de activitatea de turnator din tineretea sa pe baza careia a facut cariera, ce zici camioneros? Cum justifici ca si-a tras de limba toti colegii de scoala pentru ca acestia sa-si dea drumul la gura contra regimului comunist pe care basescu il iubea, si pentru a avea el ce turna. Ce parere ai de un om care trage de limba pe camaradul lui de scoala pentru a-l infunda in scopul de ai fi lui bine si de a progresa in cariera lui din securitate. Pentru ca sa fim bine intelesi camioneros, CEL MAI ROSU DINTRE ROSII, SI CEL MAI MARE COMUNIST SI SECURIST TORTIONAR SI INFORMATOR DIN ROMANIA, ESTE IMPOSTORUL DE LA COTROCENI, TRAIAN BASESCU. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:53
O cale de impozitare a maneliștilor există !
Da' ție nu-ți spun că s-ar putea , așa aprigă cum ești să nu o înțelegi !!! Și din a-ți explica o chestie simplă ajung cu tine tot de gât : eu în balcon cu o mână întinsă în afara balconului , tu cu gâtulețul tău fin și subțirel în căușul palmei mele de torționar - în afara balconului !! It's no fair !!!!
|
mauch07 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 12:18
oare doare prostia?
eu zic sa te duci si sa te culci la urmatoarele alegeri ca la aberatiile tale nu m-ar mira sa votezi iarasi cu pdl( adica comunistii lui base: videanu, blaga, bercea mondialul) nu stiu cum mai esti in stare sa comentezi dupa ce te-ai lasat pacalit inca odata de base, dar stii ceva eu acum incep sa-l plac pe base si astept sa fie din ce in ce mai rau sa va caiti dupa ce nu a-ti votat cu comunistii lui iliescu ci cu cei ai lui base Raporteaza abuz de limbaj |
|
mauch07 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 12:33
e grav si una si alta
insa mai grav este ca tu zici de atitudine si se vede de la o posta ca nu o ai de data ce tu il sustii in continuare pe basescu care apare doar cu declaratii abjecte Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:11
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 11:53:29O cale de impozitare a maneliștilor există ! Ma ameninti cu moartea, foarte frumos din partea ta? Aici am ajuns? De fapt de la base care pocneste copii, pana la la ucide un om cu alte opinii nu este departe. Sunteti criminali ?!!!!!!!!!! Si daca nu ne spui care este calea de impozitare a manelistilor, INSEAMNA CE EA NU EXISTA!!!!!! CE INFANTIL: EU STIIIIIU DA` NU-TI ZIC!!!!!!!!!! INSEAMNA CA VRETI SA SMULGETI BANUTII COPIILOR SI AI INVALIZILOR, PE EI VRETI SA-I IMPOZITATI, DAR PE MANELISTI NU!!!!!!!!!!!! HALAL ARGUMENTE!!!!!!!!!!!!! SA AMENINTI OAMENII CU MOARTEA, DECI PD-L-EII SUNT CALAI, UCID, JEFUIESC, E GROAZNIC!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:41
De la: 9am178165, la data 2010-02-23 13:11:03De la: camioneros70, la data 2010-02-23 11:53:29O cale de impozitare a maneliștilor există ! Cum sa mai impozitez manelistii ,ei au fost cei care mau finantat din banii neimpozabil ca sa ajung gaozar sef.Dece sunteti nemultumiti ?vam lasat fara industrie ,fara agricultura ,fara scoli,deci fara griji,acum am inca 5 ani liber sa va manelizez
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:43
De la: MANELISTUL, la data 2010-02-23 13:41:01De la: 9am178165, la data 2010-02-23 13:11:03De la: camioneros70, la data 2010-02-23 11:53:29O cale de impozitare a maneliștilor există ! S-o crezi tu, in 6 luni vei fi suspendat de la presedintie, si te vom arunca la penitenciar, tradator de tara si infometator de populatie!!!!!!!! |
|
NOROCUL_VIETII 48 mesaje Membru din: 16/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:12
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Cred ca problema casniciei ,prezinta interes si merit mai mare pentru discutii ! |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:14
De la: MANELISTUL, la data 2010-02-23 13:41:01De la: 9am178165, la data 2010-02-23 13:11:03De la: camioneros70, la data 2010-02-23 11:53:29O cale de impozitare a maneliștilor există ! Esti bun! Ai haz, dom-le, ma distreaza postarile d-tale, oricine ai fi matale din Rrrepublica Mazarrre! Mai astept postari de-a lu' matale, mai destinzi atmosfera.. Aferim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Studiaza ciorba de ...limbi
....
dar tu esti inca la stadiul de mers in ....patru labe si nu ai trecut de studiul........
: