Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:35
Dicționar explicativ :
CAGO ,CAGARE lb. italiană = a băga în seamă NON TI CAGA NESSUNO = nu te bagă nimeni în seamă ... Jur că asta e traducerea , pe cuvânt de onoare !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:41
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:35:06Dicționar explicativ : Esti un dragut Cami. .Nu prea eram curios referitor la asta dar ma bucur ca ai cunostinte (ca STII adica ) asa de vaste in limba italiana si ca informezi si forumul asupra abilitatilor tale . Pacat ca alte lucruri PE CARE PRETINZI CA LA STII nu le impartasesti tot asa de usor
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:44
Tu zii marinică ...eu te ascult !!!
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:45
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:35:06Dicționar explicativ :
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:47
De la: 9am178165, la data 2010-02-24 22:31:30Ma` PD-L-eilor ma`, care mi l-ati urmarit ma` pe Diaconescu, ca asta e lucratura serviciilor secrete, speciale si inutile si foarte bine platite ale fraudulosului tb!!!!!!!!!! ... diaconescu a cazut din cauza santajului lui ... Ponta ... partidul asta de securisti si imbuibati ar trebui sa dispara ... a facut suficient rau acestei tari incit disparitiaq lor nici nu s-ar cunoaste ... mai grav ar fi ca toate javrele crescute cu grija de Ilicescu se vor aciuia pe la alte partide si vor parazita si pe acolo ... ... le reamintesc comunistilor de serviciu ca sub comanda psd-ista au fost ''improprietariti'' cu pamintul romanilor po gramada de baroni psd-isti ... in afara de distrugerea controlata a industriei au reusit si ''improprietarirea'' prin FURT NATIONAL a unor securisti si maimutze de partid ... ... daca astazi romania nu reuseste sa produca suficient incit macar mincarea sa fie ecologica si la un pret acceptabil este din cauza ''improprietarilor'' comunisti care joaca alba neagra cu o valoare romaneasca cu mult mai mare decit imaginara industrie ... ... asa ca ...nea vanea si milogul celalat ... duceti-va si sugeti alti ciorapi ca pe aici nu se poarta ... vedeti sa nu ramineti NEPLATITZI de partiduletzul vostru dupa ce prestati pe aici ... multi de pe la psd nu stiu sa mai si dea dupa ce s-au invatat cu luatul asa ca nu m-ar mira sa urlati de foame pina la urma ... |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:49
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:44:04Tu zii marinică ...eu te ascult !!! Bine,asa si trebuie daca nu ai ce spune! Acum stai cuminte si asteapta cateva minute Cami deoarece am un mesaj important pentru tine .
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:54
De la: marco, la data 2010-02-24 22:47:51De la: 9am178165, la data 2010-02-24 22:31:30Ma` PD-L-eilor ma`, care mi l-ati urmarit ma` pe Diaconescu, ca asta e lucratura serviciilor secrete, speciale si inutile si foarte bine platite ale fraudulosului tb!!!!!!!!!!
|
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:54
Ce vedere liniara ai 9am178....referitor la senatorul (fost PSD-ist) DIACONESCU. Lucraturile lui Van-Goagăl, care se jura ca nu fură" si in cazul lui Pandele ti-au cam scapat din vedere. Nu stai prea bine cu detalile. Tocmai astea dau esenta informatiei.
|
|
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:01
De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 22:49:34De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:44:04Tu zii marinică ...eu te ascult !!! Tu postează , n-ai nici-o grijă ... între timp hai să te pun la curent cu ultimele noutăți : BĂSESCU , ăsta de zici tu că n-are realizări mărețe , E PREȘEDINTELE ROMÂNIEI !!! Iar tu nu ești decât un nimic mâncător de ciocolax pe net (și cu ajutorul providenței - nu numai !!) BOC - PRIM MINISTRU , iar tu tot un nimic neimporatnt pentru soarta țării ( oricum la cât patriotism ai în tine meriți , până la eșafod , orice !!) EU , TRĂIESC BINE ȘI NESILIT DE NIMENI , IAR TU NU POȚI SĂ-MI PROVOCI DECÂT PAGUBĂ- N CIUPERCI....dar trebuie să aștepți să plo-o !!! ...Bea și tu o bere ... ajută în primul rând la refacereq traficului intestinal și la destinderea anusului !!! Că de atâta strânsoare , oi fi obosit și tu !!!
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:03
De la: doinam_2606, la data 2010-02-24 22:54:23Ce vedere liniara ai 9am178....referitor la senatorul (fost PSD-ist) DIACONESCU. Lucraturile lui Van-Goagăl, care se jura ca nu fură" si in cazul lui Pandele ti-au cam scapat din vedere. Nu stai prea bine cu detalile. Tocmai astea dau esenta informatiei. ... nu e liniara ... e directia de unde sint PLATITZI ... vangheliutza a uitat cind dadea, pe vremea lui Nastase 7 case, TUNURI(evaziune fiscala) cu economatele din bucuresti ... si declara ca o maimutza fiarta - vai, dar sint anchetat pentru citeva miliarde cind altii au furat mult mai mult ... iar Nastase l-a scapat ca doar marean cotiza la partid ... macar marean PLATEA, nu isi ducea nevasta la produs prin partid pentru ceva de ros sau ceva bujugai ... nea vanea ... nu-i asa ? ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:21
De la: VANGHELIED, la data 2010-02-24 20:43:45vaneamarin si mytcor ,dece va certati ,ca tot PSD ul va fi cel care o sa rezolve problema grava in care a bagat Basescu Romania Eiiiii....du-te de te-mpușcă! Serios? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:25
De la: LIBELULA, la data 2010-02-24 22:31:16Tot nu inteleg pe ce va certati,hai sa vorbim deschis si civilizat,Romania este pe butuci ! Incă nu, pentru că suntem ai , mai avem si sange de Vlad...uite Grecia! Acolo-i vai ! Îi puseră pe butuci, să-i cumpere Germanpantzer acum....
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:15
Multa pasiune pe aici ...
In ton cu dragostea pe care o poarta guvernarea portocalie pensionarilor si altor categorii sociale, mi-am adus aminte de un banc mai vechi ... Putin periat si uite ce a iesit ... In Romania, din cauza numarului foarte mare de pensionari, copii si bugetari parliti, guvernul a hotarat sa vina in intampinarea acestora. Pentru a-i ajuta a promulgat o lege care precizeaza: Pct. 1: - Incepand cu 1 ianuarie 2010 toti pensionarii , copii si bugetarii parliti au voie sa traverseze strada pe culoarea rosie a semaforului. Pct. 2: - Daca pana la 1 ianuarie 2012 nu se observa nici o modificare hotararea de la punctul 1 devine obligatorie. N-am putut sa rezist sa nu ma apropii de un calculator .... Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:19
De la: Dorinel, la data 2010-02-25 00:15:52Multa pasiune pe aici ...Esti...bolnav.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:57
Va aduc in atentie competenta tovarasului Boc Traian.
Sa zambim gratuit ! Se merita ! Acesta a sustinut ca in legea privind noul program ''Prima si ultima casa'' nu exista nici o prevedere care interzice locuintelor nereabilitate termic sa participe la program. Este un fragment din emisiunea pupincuristului basescian Radu Moraru de pe B1Tv - tembeliziunea poporului ... ''Radu Moraru: Prima Casă, le citesc pe repede înainte că avem subiecte politice. Prima Casă: "Azi la Timișoara s-a anunțat că băncile nu vor da credite pentru apartamentele care nu sunt reabilitate termic", probabil e vorba de cele vechi. "Dacă așa stau lucrurile, noi timișorenii nu vom putea vinde-cumpăra, deoarece în Timișoara sunt maxim 10 blocuri reabilitate termic. Vă rog mult să clarificați acest aspect." Emil Boc: Nu avem o astfel de precizare în ordonanță, o fi vreo politică individuală a vreunei bănci. Radu Moraru: Nu, atenție! Poate e vorba de viitorul certificat energetic. Emil Boc: Nu este cerut în... Radu Moraru: Nu e cerut, dar banca zice "dom'ne, eu cumpăr acum...". Emil Boc: Deci acum noi nu l-am cerut, știu că am avut discuția aceasta și nu este cerut... în actul normativ. Radu Moraru: Nu, dar banca zice așa: dom'ne, îți tranzacționez acum, garantăm acum o locuință care peste 5-7 ani, când se va vinde mai departe, poate nu va fi reabilitată termic și atunci nu mai e așa de bun prețul. Emil Boc: Pot să vă spun doar că o asemenea condiție nu există în actul normativ pe care l-am adoptat noi. Radu Moraru: Deci ține doar de bancă. Emil Boc: E vreo situație individuală a băncii. Și care va pierde în detrimentul altor bănci care nu or să ceară asemenea..." Textul noii legi, aparut in Monitorul Oficial il contrazice pe Poc ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 01:17
,
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 01:33
De la: Horus, la data 2010-02-25 01:17:42,. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 01:50
Din ciclul ''Praf de aruncat in ochii fraierilor'' Executivul Boc se preface in continuare ca face reforma. Mai nou, marele fost primar Adrian Videanu, un hot cum rar iti este dat sa mai intalnesti printre politicienii nostri, azi Ministrul Economiei - unde naibii in lumea asta mai este posibil asa ceva ? - a aprobat un pachet de recompensare a mai marilor sefi din sectorul energetic in valoare de .... 850000 de euro sub forma unor bonusuri si prime. Si asta .... in plina criza financiara si economica !
Si asta .... cand statul se gandeste sa taie alocatiile copiilor si sa impoziteze toate pensiile pentru a mai face rost de bani la buget ! Aceste bonusuri si prime sunt prezentate in proiectul de buget al societatilor respective sub forma de contracte de mandat. Totul in pofida faptului ca Guvernul Boc s-a laudat ca blocheaza si ingheata salariile de la stat ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 02:16
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 23:01:46Bai Camioneros ... cu mesajul asta m-ai data gata ! Exact la vorba mea ai ajuns : afara ploua ! Bai si ce mai ploua !De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 22:49:34De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:44:04Tu zii marinică ...eu te ascult !!! Intre timp am sa-ti aduc in vedere cateva marete realizari portocalii : gropile ce ne-au impanzit drumurile ! Sa nu existe nici o legatura intre gropile din asfalt si PDL ?!
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 02:49
Am ajuns sa ne laudam si cu asta : România nu se află în incapacitate de plată și "niciun cetățean român nu trebuie să își facă probleme că nu își va primi pensia sau salariul de la stat" !
Aceste vorbe apartin mai marelui finantelor din Guvernul Boc. Ce uita domnul Vladescu sa ne spuna si noua ... mai transparent ar fi cum stam cu incasarile la buget pe luna Ianuarie in comparatie cu luna Ianuarie a anului trecut ! O fi de bine, o fi de rau ?! Poate ne mai spune ceva si despre alte masuri ce tin de fiscalitate ! Ce face pentru a aduce in legalitate munca la negru ? Ce face, nu vorbe ! Dar pentru reducerea evaziunii fiscale ? Or fi surse de finantare la buget ? Da sau nu ? Si daca tot ducem lipsa acuta de bani la buget, am o idee pentru Guvernul Boc: impozite pe morminte, progresiv, dupa numarul celor aflate in ingrijire de catre o persoana. Este un domeniu in crestere cu succesuri sigure . Tot aruncam pisica la guvernarea liberala sau in cele anterioare. Nimic mai stupid. Incepe sa irite placa asta de mai bine de 20 de ani pasata de la o guvernare la alta ! Cine a fost la guvernare anul trecut ? Parca PDL-ul ! Cine opreste PDL-ul sa reduca cheltuielile nejustificate de tip Udrea, Berceanu, cu societatile si institutile de stat clientelare ? Cu acesti bani s-ar putea acoperi o buna parte din deficit . Pe langa lipsa unor masuri eficiente fiscale ce masuri anticriza a luat Guvernul Boc Traian? Stie cineva ? Daca da, sa ne dea de stire si noua la care sa adauge si efectele ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 03:08
De la: Dorinel, la data 2010-02-25 00:57:08Va aduc in atentie competenta tovarasului Boc Traian..... noua lege nu mai permite finantarea caselor fara reabilitare termica, in practica majoritatea locuintelor din Romania. Prevederea despre care premierul a spus ca nu exista apare la articolul 15 al Hotararii de Guvern 119 din 17 februarie 2010, aparuta luni, 22 februarie, in Monitorul Oficial. Sa ne traiasca premierul ! Deci ... pentru cine nu a inteles, mai ales pentru cei ce mai sperau la o casa prin aceasta masura : ADIO CASA ! Un simplu search in piata ne va spune cat costa o locuinta care corespunde acestor norme. Nu ca ar fi de rau sa incurajam achizitionarea locuintelor noi, doar buzunarul ne joaca feste si ne aminteste ca traim sub guvernarea maretelor realizari portocalii ! Si inca o data naivilor ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 05:26
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 23:01:46tu nu ești decât un nimic mâncător de ciocolax pe net (și cu ajutorul providenței - nu numai !!)-----asa te-am invatat io ca trebuie sa vorbesti,ia vezi de te remodeleaza,acum iti tai ratia de visinata si nu mai pupi nici bere,nici cafea caldaDe la: vaneamarin, la data 2010-02-24 22:49:34De la: camioneros70, la data 2010-02-24 22:44:04Tu zii marinică ...eu te ascult !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 07:49
De la: 9am049573, la data 2010-02-24 21:02:49Silviu N-au vina ca s-au nascut acolo, dar sunt foarte vinovati ca-i tot voteaza pe cei care i-au adus in situatia asta. Daca in alte judete exista alti nemernici de la alte partide inclusiv PDL, asta nu reprezinta o scuza pentru ei. Vad ca mataluta esti un adept al caprei vecinului. Sa fi sanatos. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 07:56
De la: 9am178165, la data 2010-02-24 22:17:46De la: Silviu, la data 2010-02-24 20:18:32Vad ca se mai duc razboaie ... Asta vad si singur supradotatule ... Eu intrebam daca tot asa ai procedat si cu ceilalti cand au fost la putere. Si au facut ce au facut .... Tu, in inteligenta ta debordanta, preocupat sa-ti versi veninul zilnic, nu raspunzi la intrebarea pusa... Ti cu tot dinadinsul sa ne lamuresti ca esti ... ganditor. Hai, fa clasamentul ala pe judete ! Poate, poate intelegi sensul problemei ... Daca ti se face rau in procesul de gandire, las-o balta, nu te forta, sa nu patesti ceva, gandirea e un lucru obositor, greu, nu se poarta la romani... Ia lozinicile inapoi in brate si defileaza cu ele pe aici ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 08:22
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 19:00:41Bai, ia nu-mi mai jigni prietena. Pe urma ma injura pe mine, numai daca tac. buna dimineata,Mihaile ! de ce te-as injura pe tine ? tu nu esti un ticalos care baga fitile si nici misogin nu-mi pari a fi ! si nici nu treci la insulte cind n-ai argumente ....sti ce ma omoara ? trecerea asta brusca de la poezie,Eminescu , constiinta universala,filozofie si , fleosc cu mucii pe pereti,pe poezie ,filozofie,ca sa ramina-n final omul asa cum e cu adevarat : mincinos,ipocrit si fitilist ! as putea spune ca unii oameni sunt structural civilizati si politicosi ; in schimb,altii, Mimeaza -doar mimeaza comportamentul civilizat si-i suficient sa-i zgirmeni un pic la "coaja" aurita de la suprafata si-si dau arama pe fata imediat ! unul din acest soi de oameni ,e mytcor !
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 08:27
De la: 9am049573, la data 2010-02-24 19:37:11dragi luptatori portocalii, anticomunisti si fan manele, incepe prin a studia minunatul clip electoral al lui Bas' ,cu Guta si printesa ardealului .....e o manea -IMN inchinat conducatorului iubit !
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 08:28
De la: marco, la data 2010-02-24 23:03:14De la: doinam_2606, la data 2010-02-24 22:54:23Ce vedere liniara ai 9am178....referitor la senatorul (fost PSD-ist) DIACONESCU. Lucraturile lui Van-Goagăl, care se jura ca nu fură" si in cazul lui Pandele ti-au cam scapat din vedere. Nu stai prea bine cu detalile. Tocmai astea dau esenta informatiei. Macroule,nu stiu bai daca ai dreptate,habar nu am ce fac aia din PSD ,care isi duc nevestele la produs ,care dau bani etc.Zici ca fac si astia din PSD asa cum se spune de Cocos ca face,ca si-a dus nevasta la produs pe bani buni ?!Posibil dom'le,posibil. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 08:33
De la: intelus1946, la data 2010-02-24 19:58:05De la: 9am049573, la data 2010-02-24 19:37:11dragi luptatori portocalii, anticomunisti si fan manele, extraordinar! gind la gind, intelus ! daca-ti citeam postarea asta ,numai spuneam si eu exact despre IMN !....de unde se vede ca adevarul poate fi vazut de toti daca am tine ochii deschisi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 08:45
De la: marco, la data 2010-02-24 22:47:51 Ai si tu dreptate cand spui ca se vor aciua pe la alte partide.Nu-ti fa insa griji,tot ce ajunge la PDL vei spune ca este alb,curat,imaculat si vei uita rapid istoria asa cum o uiti in cazul lui Base. La urma urmelor Base reformeaza statul roman iar pentru asta are nevoie de oameni ...curati ca el. .Deja Miki Spaga,Oprea ,Mitrea au inceput reforma statului alaturi de Videanu,Blaga,Stolo,Udrea, insa nu au anuntat oficial.Se vede insa cu ochiul liber inceputul "reformei" iar consecintele si ce se urmareste prin "refrma",doar tamptii nu le inteleg.Aia merg inainte visand la textele demagogice ale lui Basescu si nimic nu ii va face capabili sa deschida ochii si sa vada cum stau in fapt lucrurile.
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 09:06
De la: camioneros70, la data 2010-02-24 21:22:11Dragă Vanea , îți atrag din nou atenția cu o problemuță : daca ai fi sincer si de buna credinta,ai fi remarcat ca pupicurile transmise lui 178 au fost date dupa ce i-am spus ca exagereaza ....ca se lasa atrasa de manipularea voastra ,sfatuind-o sa functioneze ca picatura chinezeasca : pic,pic,pic ! vrei sa-ti caut postarea respectiva ? poate ca daca ai mai citi o data,ai intelege ! ....tar sunteti rai si nedrepti,voi cei care va bateti in piept cu dreptatea voastra ! urit, foarte urit ! |
|
|
|

.Nu prea eram curios referitor la asta dar ma bucur ca ai cunostinte (ca STII adica
.
, mai avem si sange de Vlad...uite Grecia! Acolo-i vai ! Îi puseră pe butuci, să-i cumpere Germanpantzer acum....
unul din acest soi de oameni ,e mytcor !
.Deja Miki Spaga,Oprea ,Mitrea au inceput reforma statului alaturi de Videanu,Blaga,Stolo,Udrea, insa nu au anuntat oficial.Se vede insa cu ochiul liber inceputul "reformei" iar consecintele si ce se urmareste prin "refrma",doar tamptii nu le inteleg.Aia merg inainte visand la textele demagogice ale lui Basescu si nimic nu ii va face capabili sa deschida ochii si sa vada cum stau in fapt lucrurile.
Bine pe ea vă rog eu mult s-o înțelegeți !!!