back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 19:37

dragi luptatori portocalii, anticomunisti si fan manele,
va ramasesem dator cu legea pe care a calcat-o base in calciele de mariner cind s-a laudat cu scutul.
e vorba de legea nr. 291(anul cautati-l si voi) privind intrarea, stationarea, desfasurarea de operatii sau tranzitul armatelor straine pe teritoriul Romaniei, erespectiv, articolul 4 alineatul 2.
dar nu de aceea il iubim noi pe dom presedinte!

referitor la manele, amuzanta ideea consilierilor de a-l trimite pe base la un seminar referitor la discriminare.
mai mult, eu sunt de acord ca romanii iubesc pe tigani si ca de aceea asculta manele. imi pare rau ca am lipsuri in domeniul dar o sa incep de duminica sa urmaresc taraf tv. as vrea sa incep cu clasicii manelelor, poate imi puteti indica ceva autori.
e adevarat ca dom' cartarescu se apuca sa compuna versuri pentru manele?

in rest,
scutul fie pe voi!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 19:58

De la: 9am049573, la data 2010-02-24 19:37:11dragi luptatori portocalii, anticomunisti si fan manele,
va ramasesem dator cu legea pe care a calcat-o base in calciele de mariner cind s-a laudat cu scutul.
e vorba de legea nr. 291(anul cautati-l si voi) privind intrarea, stationarea, desfasurarea de operatii sau tranzitul armatelor straine pe teritoriul Romaniei, erespectiv, articolul 4 alineatul 2.
dar nu de aceea il iubim noi pe dom presedinte!

referitor la manele, amuzanta ideea consilierilor de a-l trimite pe base la un seminar referitor la discriminare.
mai mult, eu sunt de acord ca romanii iubesc pe tigani si ca de aceea asculta manele. imi pare rau ca am lipsuri in domeniul dar o sa incep de duminica sa urmaresc taraf tv. as vrea sa incep cu clasicii manelelor, poate imi puteti indica ceva autori.
e adevarat ca dom' cartarescu se apuca sa compuna versuri pentru manele?

in rest,
scutul fie pe voi!

Cine a facut imnul lui nea Basescu la alegerile prezidentiale ?

Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:09

sever voinescu?!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:17

De la: mytcor, la data 2010-02-24 18:38:37...Vannea, i-ai epuizat stocurile subzisteniale dobndite-n urma prestaiilor de pe timpul campaniei electorale i-acum angoasele-i cotidianului te bntuie ntr-aa msur nct s-ncerci un reloaded de-o factur la fel de josnic?..
Dintr-un prea smirnisit al anonimatului , tu vrei s cred c-ai fi ajuns, ntre timp, vr-un idealist-nelept ce lupt-mpotriva lichelismului i-a parvenitismului din spaiul politico-economic romnesc?...

...ce-ar fi s-i aminteti ...

"Sunteti putini in mijlocul acestui popr, de vreme ce el s-a putut regasi peste noapte cu o asemenea forta si gratie; si totusi multi, daca ati putut face cu putinta, hrani si cautiona oroarea vreme de 40 de ani. Voua, acestor multi-putini, va adresez urmatoarea chemare:

Lasati o respiratie mai lunga intre ultimul omagiu pe care l-ati scris, intre ultima sedinta in care v-ati exprimat entuziasmul pentru realegerea lui Ceausescu la cel de-al XIV-lea Congres si adeziunea grabita pe care ati venit sa v-o dati in zilele in care timisorenii nu terminasera sa-si ingroape mortii si in care sangele de pe bulevardul Magheru si din Piata Palatului nu se zvantase inca.

Nu mai strangeti o vreme, barbateste, mana colegilor vostri si nu-i mai priviti senini in ochi. Lasati sa se intrevada o urma de sfiala in privirea voastra. Fiti o vreme stingheri.
Nu mai apareti la televiziune.
Nu mai scrieti in ziare.
Nu va mai ridicati glasul decat pentru o scurta cainta, caci altfel il ridicati din nou in miciuna.

Lasati cuvintele sa spuna ceea ce spun; nu mai folositi o vreme vorbele "demnitate", "libertate", "constiinta", "dreptate", "popor". Nu asasinati aceste cuvinte.

Renuntati la alibiuri morale spunanddu-va ca ati facut neincetat raul ca sa puteti face din cand in cand binele.
Sa nu va fie frica, ci doar, din cand in cand, o lunga si insuportabila rusine. Cautati un parinte care si-a pierdut in zilele acestea copilul si cereti-i iertare. Intrati in noul an meditatitivi. Si aprindeti o lumanare pentru cei morti si pentru voi.
Iar daca veti da curs acestei chemari, veti inceta sa fiti lichele si veti primi recunostinta noastra. Va vom iubi."...

...sper s-i aminteti i autorul acestui text.

...spune-mi Vannea, ce-ai fcut voi, n ultimii 20 de ani pentru a nu fi nevoie s se fac acum, indiferent de cum s-ar numi actualul primministru sau preedinte ?!....

Vanneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !...se-aud crtii zngnind, polonicele-s necate-n clocotul ciorbelor boruite, se pregtesc veselele, se-aude clinchet de pocale i ...i-i rost d-un osp pe cinste !...Gbela-i face mise en place-ul , ce s mai ...i-n foior fanfara cnta,...pam-pa !...

Buna seara Mytcor.Niciodata nu mi-am permis sa fac presupuneri despre "stocurile tale subzisteniale " si sa presupun spre exemplu ca provin de la gasca lui Base pe care o lauzi cu atata indarjire dar pe care niciodata nu esti capabil sa o justifici .Sunt si alte variante de presupuneri pe care eu le puteam gandi sau utiliza,ca poate speli WCuri(dupa mine la acest nivel de inteligenta pari si nu o spun sa te jignesc ) in Austria unde spui ca esti ,poate esti ingrijitor de parcari ,poate nici macar nu esti in Austria ci in Ferentari.Sunt variante Mytcor, tentante pentru mine tinand seama de faptul ca te dispretuiesc total, insa refuz sa scriu asa ceva pe un forum, altfel decat ca exercitiu de logica pentru tine. Nu stiu de fapt nimic despre viata ta asa ca afirmatiile mele ar fi nefondate,nesimtite,tupeiste si eu nu vreau sa fac asa ceva(nu cred ca poti intelege motivele pentru care nu procedez ca tine asa ca nu incerc sa iti explic). Tu insa esti asa de nesimtit incat fara argumente logice,doar la tupeu si cu o nesimtire cu care pe mine cel putin m-ai obisnuit ,poti spune despre mine ca sunt platit pe urma campaniilor electorale ,ca incerc ceva de o factura josnica(deoarece nu imi place Base,nu?!) ,un reloaded,ca incerc sa influentez diversi forumisti.Esti un mare nesimtit Mytcor,cel mai mare nesimtit intalnit de mine pe acest forum. Stii ca am fost injurat rau si amenintat de numerosi oameni care credeau in Base, stii ca am avut discutii cu numerosi sustinatori ai lui Base.Ei,la toti acesti oameni am vazut si ceva din sufletul lor si nu ii dispretuiesc deloc(unii chiar imi plac), pe tine insa da, deoarece tu esti josnic si un mare nesimtit care vorbeste si acuza aiurea fara sa ii pese de adevaruri. NU MA DERANJEAZA NICIODATA OAMENII CARE GANDESC ALTFEL DECAT MINE CAT TIMP ISI PASTREAZA BUNUL SIMT SI AU O ARGUMENTATIE LOGICA CIVILIZATA.Domnului Tycu spre exemplu ii place PRMul care mie imi displace.Am insa tot respectul pentru domnul Tycu deoarece reuseste sa fie OM. Asta nu mai reusesti tu Mytcor. Nu mai spui nimic de fapt,nu ai idei,nu ai ce spune. Dai o poezioara tampita si rupta de context, un citat de la o lichea ca acum,un citat tampit in engelza FARA LEGATURA CU DISCUTIA, sa impresionezi pe dracu' stie cine, bati campii laudandu-l pe maritul Base SI NU SPUI NICIODATA DE FAPT NIMIC. Tu insa dudui inainte consumand aiurea resurse in timp de criza.

PS:Unde este Black?!Era un sustinator al lui Base cu care se putea discuta logic foarte bine (asta evident nu insemna ca ne dadeam dreptate ci doar ca eu puteam avea placerea unei discutii logice cu un admirator al lui Base) iar in acest sens are tot respectul meu .

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:18

Vad ca se mai duc razboaie ...
Nu mai am timp si chef sa combat.
Dar, parca as mai zice cate ceva, printre picaturi ...
Spre exemlpu:
Poate cineva sa faca o harta a baronilor locali din toate partidele pe judete ?
Adica sa vedem care sunt judetele cele mai sarace si ai carui partid apartin baronii locali in judetele respective?

Si o intrebare pentru cei anti :
Cand era presedinte Iliescu, Constantinescu, Iliescu din nou, voi cu erati ?
Tot anti ?
Si pe astia i-ati injurat la vremea cand erau in exercitiu ?
Ei incalcau constitutia si legile statului, pe articole si paragrafe cum constatati acum despre asta din prezent ?

Va multumesc.

Vad ca va descurcati binisor si fara mine.
As zice ca nu s-a schimbat nimic.

Din codru rupi o ramurea ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:27

De la: Silviu, la data 2010-02-24 20:18:32Vad ca se mai duc razboaie ...
Spre exemlpu:
Adica sa vedem care sunt judetele cele mai sarace si ai carui partid apartin baronii locali in judetele respective?

Tot anti ?
Ei incalcau constitutia si legile statului, pe articole si paragrafe cum constatati acum despre asta din prezent ?

Va multumesc.

Silviu,in primul rand iti doresc din toata inima sa iti ajute Dumnezeu tie si sotiei tale.In al doilea rand...in al doilea rand nu are sens sa mai discutam,asta a fost important in ceea ce aveam sa iti spun. Restul le-am mai discutat

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:27

Spre exemlpu:

Tot anti ?

Va multumesc.

Am mai spuso,scopul meu este sa stric Constitutia si sa las Prlamentul la o singura camera,am pacalit cu Referendumul si nu mai au ce-mi face

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:30

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 20:17:35
De la: mytcor, la data 2010-02-24 18:38:37...Vannea, i-ai epuizat stocurile subzisteniale dobndite-n urma prestaiilor de pe timpul campaniei electorale i-acum angoasele-i cotidianului te bntuie ntr-aa msur nct s-ncerci un reloaded de-o factur la fel de josnic?..
Dintr-un prea smirnisit al anonimatului , tu vrei s cred c-ai fi ajuns, ntre timp, vr-un idealist-nelept ce lupt-mpotriva lichelismului i-a parvenitismului din spaiul politico-economic romnesc?...

...ce-ar fi s-i aminteti ...

"Sunteti putini in mijlocul acestui popr, de vreme ce el s-a putut regasi peste noapte cu o asemenea forta si gratie; si totusi multi, daca ati putut face cu putinta, hrani si cautiona oroarea vreme de 40 de ani. Voua, acestor multi-putini, va adresez urmatoarea chemare:

Lasati o respiratie mai lunga intre ultimul omagiu pe care l-ati scris, intre ultima sedinta in care v-ati exprimat entuziasmul pentru realegerea lui Ceausescu la cel de-al XIV-lea Congres si adeziunea grabita pe care ati venit sa v-o dati in zilele in care timisorenii nu terminasera sa-si ingroape mortii si in care sangele de pe bulevardul Magheru si din Piata Palatului nu se zvantase inca.

Nu mai strangeti o vreme, barbateste, mana colegilor vostri si nu-i mai priviti senini in ochi. Lasati sa se intrevada o urma de sfiala in privirea voastra. Fiti o vreme stingheri.
Nu mai apareti la televiziune.
Nu mai scrieti in ziare.
Nu va mai ridicati glasul decat pentru o scurta cainta, caci altfel il ridicati din nou in miciuna.

Lasati cuvintele sa spuna ceea ce spun; nu mai folositi o vreme vorbele "demnitate", "libertate", "constiinta", "dreptate", "popor". Nu asasinati aceste cuvinte.

Renuntati la alibiuri morale spunanddu-va ca ati facut neincetat raul ca sa puteti face din cand in cand binele.
Sa nu va fie frica, ci doar, din cand in cand, o lunga si insuportabila rusine. Cautati un parinte care si-a pierdut in zilele acestea copilul si cereti-i iertare. Intrati in noul an meditatitivi. Si aprindeti o lumanare pentru cei morti si pentru voi.
Iar daca veti da curs acestei chemari, veti inceta sa fiti lichele si veti primi recunostinta noastra. Va vom iubi."...

...sper s-i aminteti i autorul acestui text.

...spune-mi Vannea, ce-ai fcut voi, n ultimii 20 de ani pentru a nu fi nevoie s se fac acum, indiferent de cum s-ar numi actualul primministru sau preedinte ?!....

Vanneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !...se-aud crtii zngnind, polonicele-s necate-n clocotul ciorbelor boruite, se pregtesc veselele, se-aude clinchet de pocale i ...i-i rost d-un osp pe cinste !...Gbela-i face mise en place-ul , ce s mai ...i-n foior fanfara cnta,...pam-pa !...

Buna seara Mytcor.Niciodata nu mi-am permis sa fac presupuneri despre "stocurile tale subzisteniale " si sa presupun spre exemplu ca provin de la gasca lui Base pe care o lauzi cu atata indarjire dar pe care niciodata nu esti capabil sa o justifici .Sunt si alte variante de presupuneri pe care eu le puteam gandi sau utiliza,ca poate speli WCuri(dupa mine la acest nivel de inteligenta pari si nu o spun sa te jignesc ) in Austria unde spui ca esti ,poate esti ingrijitor de parcari ,poate nici macar nu esti in Austria ci in Ferentari.Sunt variante Mytcor, tentante pentru mine tinand seama de faptul ca te dispretuiesc total, insa refuz sa scriu asa ceva pe un forum, altfel decat ca exercitiu de logica pentru tine. Nu stiu de fapt nimic despre viata ta asa ca afirmatiile mele ar fi nefondate,nesimtite,tupeiste si eu nu vreau sa fac asa ceva(nu cred ca poti intelege motivele pentru care nu procedez ca tine asa ca nu incerc sa iti explic). Tu insa esti asa de nesimtit incat fara argumente logice,doar la tupeu si cu o nesimtire cu care pe mine cel putin m-ai obisnuit ,poti spune despre mine ca sunt platit pe urma campaniilor electorale ,ca incerc ceva de o factura josnica(deoarece nu imi place Base,nu?!) ,un reloaded,ca incerc sa influentez diversi forumisti.Esti un mare nesimtit Mytcor,cel mai mare nesimtit intalnit de mine pe acest forum. Stii ca am fost injurat rau si amenintat de numerosi oameni care credeau in Base, stii ca am avut discutii cu numerosi sustinatori ai lui Base.Ei,la toti acesti oameni am vazut si ceva din sufletul lor si nu ii dispretuiesc deloc(unii chiar imi plac), pe tine insa da, deoarece tu esti josnic si un mare nesimtit care vorbeste si acuza aiurea fara sa ii pese de adevaruri. NU MA DERANJEAZA NICIODATA OAMENII CARE GANDESC ALTFEL DECAT MINE CAT TIMP ISI PASTREAZA BUNUL SIMT SI AU O ARGUMENTATIE LOGICA CIVILIZATA.Domnului Tycu spre exemplu ii place PRMul care mie imi displace.Am insa tot respectul pentru domnul Tycu deoarece reuseste sa fie OM. Asta nu mai reusesti tu Mytcor. Nu mai spui nimic de fapt,nu ai idei,nu ai ce spune. Dai o poezioara tampita si rupta de context, un citat de la o lichea ca acum,un citat tampit in engelza FARA LEGATURA CU DISCUTIA, sa impresionezi pe dracu' stie cine, bati campii laudandu-l pe maritul Base SI NU SPUI NICIODATA DE FAPT NIMIC. Tu insa dudui inainte consumand aiurea resurse in timp de criza.

PS:Unde este Black?!Era un sustinator al lui Base cu care se putea discuta logic foarte bine (asta evident nu insemna ca ne dadeam dreptate ci doar ca eu puteam avea placerea unei discutii logice cu un admirator al lui Base) iar in acest sens are tot respectul meu .

Filfizonuleeeeeee !....tema era ?.....sau mai bine ia-te de mnu cu Gboana,.. Vanniuka, i-aa manelizai cum suntei mergei voi i v-necai in MARE mi ambalagiule , cu taraf cu tot !.....

eti restanier Vaniuka, restanier cu rspunsurile de la explozia mmligii i pn-n prezent !...lichelismul bat-l vina Vaniuka, LICHELISMUL !....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:32

De la: mytcor, la data 2010-02-24 20:30:28
eti restanier Vaniuka, restanier cu rspunsurile de la explozia mmligii i pn-n prezent !...lichelismul bat-l vina Vaniuka, LICHELISMUL !....

Exact asta iti spuneam si eu Mytcor .Ai o boala grea.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:36

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 20:32:40

.....i ce i-a trebuit un aa imens fond lexical ?...offuscatule !...

REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:43

vaneamarin si mytcor ,dece va certati ,ca tot PSD ul va fi cel care o sa rezolve problema grava in care a bagat Basescu Romania

Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:44

De la: mytcor, la data 2010-02-24 20:36:03

Vezi Mytcor,iar bati campii fara sa spui nimic .Nu te supara te rog dar asta imi displace indiferent de orientarea politica a cuiva. .Iti dau un sfat sincer Mytcor si vei avea de castigat daca il asculti .Incearca sa iti fixezi cateva idei inainte de a posta ceva si intelege ca nu te obliga nimeni (sper) sa postezi atunci cand nu ai ce spune.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:46

.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:48

De la: MANELISTUL, la data 2010-02-24 20:27:24
Spre exemlpu:

Tot anti ?

Va multumesc.

Am mai spuso,scopul meu este sa stric Constitutia si sa las Prlamentul la o singura camera,am pacalit cu Referendumul si nu mai au ce-mi face

....aa este Do'n Ciobandante, aa este !...

...Ia-l i pe Ce Ca Vara de la Constana i-mpreun punei-o de-o Poant, mpiai -l pe El Cid-ul PSD-ist, paote cine tie .... prindei i voi un loc n viitorii cei 300 !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 20:53

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 20:44:23

Vezi Mytcor,iar bati campii fara sa spui nimic .Nu te supara te rog dar asta imi displace indiferent de orientarea politica a cuiva. .Iti dau un sfat sincer Mytcor si vei avea de castigat daca il asculti .Incearca sa iti fixezi cateva idei inainte de a posta ceva si intelege ca nu te obliga nimeni (sper) sa postezi atunci cand nu ai ce spune.

Stai linitit Vaniuka, pe lng metodele tale de terorism informaional practicat p-aciilicaaa, eu sunt mic copil !...numai c-n ast sear am chef s m distrez puin !....mmmdeh !...ce s-i fac , am s te trimit i pe tine aa cum am trimis-o pe Ioanna ,.... la Lptria lui Enache !...dac n-ai timp, nu-i stric un activia !...1 / zi , nu mai mult,... cufuritule !....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:02

Silviu
e o falsa problema.
ce vina au amaritii din satele din vaslui sau botosani ca s-au nascut acolo si nu in cluj sau timis?
in fond nivelul ridicat de industrializare din ardeal se datoreaza austro-ungarilor si nu romanilor.
daca psd are baroni probabil ca pdl are pe marii burghezi!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:05

De la: 9am049573, la data 2010-02-24 19:11:50camion,
te plingi mereu de cum au furat si distrus economia (sfintul base era in post!) dar nu pomenesti nimic niciodata de subventiile bagate din 90 pina in 2006 in gaura neagra autocamioane bv...

Tu Billy muratu` sau murtur ???... c tot uit ?
Tu s vb de autocamioane Braov cnd o face plopu' pere i rchita micunele
Vezi de te uit pe antena c ncepe telejurnalul , bi loaz !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:18

De la: mytcor, la data 2010-02-24 20:53:48

Stai linitit Vaniuka, pe lng metodele tale de terorism informaional practicat p-aciilicaaa, eu sunt mic copil !...numai c-n ast sear am chef s m distrez puin !....mmmdeh !...ce s-i fac , am s te trimit i pe tine aa cum am trimis-o pe Ioanna ,.... la Lptria lui Enache !...dac n-ai timp, nu-i stric un activia !...1 / zi , nu mai mult,... cufuritule !....

Mytcor,acuzatia de "terorism informational" este una foarte grava .Pe tine insa te stiu si inteleg perfect ca daca nu ai ce spune(si nu ai niciodata) recurgi la tot felul de porcarii bizare si ilogice. Iti dai insa seama ca tu faci apologia unui regim sub care Romania o duce ingrozitor si care distruge tara in mod evident?! Nu te acuz de terorism sau de alte lucruri asa de grave, prostia nu este ceva chiar ingrozitor.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:22

Drag Vanea , i atrag din nou atenia cu o problemu :
Tu vrei concretism n a argumenta realizri bsesciene , bun , asta am neles ! Dar cnd dracului o s venii voi tia plini de filozofie antibsescian cu realizrile celor pe care-i susinei voi ??
Dar tiu c o s v dai mama rniilor ... impariali !! i asta mi place la voi , c susinei imparialitatea dar cu cravata roie mereu n vnt !!!(flutur n vnt-u , zlog de legmnt-u...)
Curios este c revenii acum n for la combateri ...cnd psd-ul vostru se destram vznd cu ochii !!!
Dac te duc pe alt topic , o s o vezi pe 9am178...(apropos Gabi , e fata aia cu care te pupi tu de zici c vine sfritul lumii )...care strig ntr-o nverunare rar ntlnit , c PDL-ul se destram ... Bine pe ea v rog eu mult s-o nelegei !!!

n rest , i doresc i ie drag Vanea , ca i celor ce vor s par "adevrciuni" pe topicul sta , s-i treac repede umilina nfrngerii ... Dup , vorbim la o bere , dou trei(zeci), ce e-n lun i stele !!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:33

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 21:18:35
De la: mytcor, la data 2010-02-24 20:53:48

Mytcor,acuzatia de "terorism informational" este una foarte grava .Pe tine insa te stiu si inteleg perfect ca daca nu ai ce spune(si nu ai niciodata) recurgi la tot felul de porcarii bizare si ilogice. Iti dai insa seama ca tu faci apologia unui regim sub care Romania o duce ingrozitor si care distruge tara in mod evident?! Nu te acuz de terorism sau de alte lucruri asa de grave, prostia nu este ceva chiar ingrozitor.

....vannea, te rog s nu-mi forezi imaginaia !...ok ?...

pn una-alta, s tii c n-am uitat dezinformrile practicate de ctre tine-n campania electoral.

...n-am s-i reamintesc acele elucubraii pe care le-ai tot postat pe toate topicele, chiar nu se merit, dar nu te da rnit cu mine c nu-i ine !... dac cei ce posteaz p-aceste topice ar fi crioi s citeasc ce-ai scris tu p-aici de-a lungul vremii, Art. 168/1 CP ar fi prea blnd pt. tine !....

pa !...pe viitor nu-i fora norocul !...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:50

De la: camioneros70, la data 2010-02-24 21:22:11Drag Vanea , i atrag din nou atenia cu o problemu :
Tu vrei concretism n a argumenta realizri bsesciene , bun , asta am neles ! Dar cnd dracului o s venii voi tia plini de filozofie antibsescian cu realizrile celor pe care-i susinei voi ??
Dar tiu c o s v dai mama rniilor ... impariali !! i asta mi place la voi , c susinei imparialitatea dar cu cravata roie mereu n vnt !!!(flutur n vnt-u , zlog de legmnt-u...)
Curios este c revenii acum n for la combateri ...cnd psd-ul vostru se destram vznd cu ochii !!!
Dac te duc pe alt topic , o s o vezi pe 9am178...(apropos Gabi , e fata aia cu care te pupi tu de zici c vine sfritul lumii )...care strig ntr-o nverunare rar ntlnit , c PDL-ul se destram ... Bine pe ea v rog eu mult s-o nelegei !!!

n rest , i doresc i ie drag Vanea , ca i celor ce vor s par "adevrciuni" pe topicul sta , s-i treac repede umilina nfrngerii ... Dup , vorbim la o bere , dou trei(zeci), ce e-n lun i stele !!!

Auzi camionagiule daca te dai receptiv la argumente, imi spui de ce pentru serviciile speciale , secrete si inutile ale nelegitimului de la Cotroceni sunt bani?
Ca inteleg ca s-a majorat suma de bani pentru noul sediu al SPP!!!!!!!!!!!
Adica furati banuti copiilor si invalizilor, si ingrasati Cotroceniul, STS-ul, SPP-ul?!!!!!!!!!!!
Nu-ti apara monstrii portocalii ca vor cadea curand!!!!!!!!!!!!
BUCURATI-VA PRIETENI, PD-L-UL SE SCINDEAZA INTRE GRUPUL CELOR CARE AU FURAT FOARTE MULT SI GRUPUL CELOR CE AU FURAT MAI PUTIN!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:55

De la: camioneros70, la data 2010-02-24 21:22:11Drag Vanea , i atrag din nou atenia cu o problemu :

Draga Cami (daca imi permiti sa iti spun asa ) ...Te-am intrebat ceva clar si simplu.Nu te-am ales pur si simplu intamplator pe tine sa te intreb ci am vazut postarea ta in care te laudai ca STII LUCRURI MINUNATE FACUTE DE BASESCU .Mi-a parut interesant draga Cami deoarece eu STIU doar porcarii facute de Base. Vezi,amandoi STIM ceva doar ca eu am si spus mereu ce stiu.Am sperat ca imi vei spune macar putin din lucrurile stiute de tine. Constat insa ca te-ai luat cu discutii despre "cravate rosii in vant",ca spui de "PSDul vostru" fara sa nominalizezi clar pe cineva de pe acest forum(probabil ca STII si asta dar nu spui ca esti timid) si ca discuti despre forumisti pe care eu ii respect asa de mult incat nu accept sa discut CU TINE despre ei. In plus vad ca esti oarecum imperativ (probabil din disperare ) si denaturezi discutia spre realizarile altora cand tara se sufoca de imbecilii astia pe care ii lauzi tu pe acest forum. Cami,chiar iti cer imposibilul cand te rog sa imi spui clar ce lucruri marete a facut Base ?!Spune dom'le ca NU STII si nu este rusine.Rusine este cand spui ca stii dar nu esti capabil sa spui nici macar o fapta buna pentru Romania a lui Base pe un forum.Te salut si sper ca vom avea parte de multe discutii la fel de placute si pe viitor.Te rog mult doar sa faci un efort de concentrare si sa incerci inainte de a lansa alte intrebari sa raspunzi la cele puse deja.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:06

Mai securistilor spuneti-mi si mie cat luati la ora de la impostorul tb pentru iubirea asta portocalie?
Hai nu va jenati, spuneti-ne ca vrem si noi sa stim, sunteti platiti cu ora sau pe postare, si daca se poate cat luati de postare?!!!!!!
Haide, haide, luati macar 50 de Ron pe postare? Ca eu zic, ca trebuie sa merite atata osteneala adoratoare de posterior basescian?!!!!!!!!!
Nu de alta, da` mai este unu` la Palatul Victoria tot asa mort de indragostit de talharul de la Cotroceni, si pupa si ala tot cand vine vorba de tb!!!!!!!!
Si am auzit ca sunt bani si pentru noul sediu SPP, ca si SPP-ul a primit atributii de modernizare a Romaniei ca si STS-ul!!!!!!!!!!
Ma`, nu va e rusine sa-l mai aparati pe tb cu pupincuristul lui de premier de 1 metru, cand papa toti banii tarii, iar pe oameni ii infometeaza?!!!!!!!!!!!!
Nu va da tarcoale asa o lehamite de greata asta portocalie?!!!!!!!!!
Deci cat, 50 de Ron luati de postare?!!!!!!!!!! Hmmm, vi s-o fi parand rentabil!!!!!!!!!!!!
Lingeti securistilor, lingeti tot la concurenta cu boc!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:07

De la: mytcor, la data 2010-02-24 21:33:23

pn una-alta, s tii c n-am uitat dezinformrile practicate de ctre tine-n campania electoral.

...n-am s-i reamintesc acele elucubraii pe care le-ai tot postat pe toate topicele, chiar nu se merit, dar nu te da rnit cu mine c nu-i ine !... dac cei ce posteaz p-aceste topice ar fi crioi s citeasc ce-ai scris tu p-aici de-a lungul vremii, Art. 168/1 CP ar fi prea blnd pt. tine !....

Mytcor,chiar te rog,daca nu este mare efortul,sa postezi toate "elucubratiile"mele din campania electorala. M-ar bucura si pe mine sa imi faci un rezumat si sa imi revad postarile .Chiar cred ca in aceasta conjunctura este necesar sa mai repostam anumite lucruri spuse atunci. Sper sa ma ajuti tu in acest sens deoarece oricum nu pari sa ai nimic de facut pe aici.

PS:Mytcor,despre "fortatul norocului" sa ii spui doamnei care te-a facut nu mie.Intelegi?!Dansa te iubeste ,eu nu dau doi bani pe tine.Sa ai grija pe viitor javra mica basesciana la cine marai si pe cine ameninti ca se poate sa ramai fara bot si cu coada intre picioare.Hai,sezi mumos acum si invata sa te porti civilizat fara sa ameninti lumea .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:17

Spre exemlpu:

Tot anti ?

Va multumesc.

Auzi frate, CEI DE LA PUTERE SE CRITICA, NU OPOZITIA, CA NU OPOZITIA ITI IA DIN LEAFA, NU OPOZITIA ITI PAPA DIN SOMAJ, NU OPOZITIA FURA BANUTUL DIN MANA COPIILOR ROMANI SI A BATRANILOR TARII NOASTRE!!!!!!!!!!!
NU OPOZITIA INGRASA SERVICIILE SECRETE, SPECIALE SI INUTILE ALE APATRIDULUI DE LA COTROCENI, NU, CI LINGAUL ALA NENOROCIT DE BOC!!!!!!!!!!!!!!
DE CE A PRIMIT STS-UL ATATIA BANI DE LA BUGET?
DE CE A MAJORAT BOC CEL IDIOT BANII ALOCATI PENTRU NOUL SEDIU SPP?
ACUM LA VREME DE CRIZA, CA SA INFLOREASCA CINISMUL!!!!!!!!!!!!!!
SA NU MAI INDRAZNITI SA APARATI PE SLEAHTA DE TICALOSI PORTOCALII, BASESCU, BOC SI MINISTRII SAI RETARDATI, CA NU MAI AVETI NICI CEL MAI PALID ARGUMENT!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:19

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 21:55:59

Camioneros,nu te inteleg exact....Vrei cumva sa mergi pe stereotipul ala proletar ca "toti e rai -sa moara mamicile lor-dar Base e cel mai bun dintre ei ,'rar ai dracu' ca are lefuri mari si e oligarhi "?Asta nu tine la mine,incearca pe la cei care pot gusta astfel de idei. NU A EXISTAT IN ROMANIA PANA ACUM O GUVERNARE ASA DE INCAPABILA SI DE DAUNATOARE PENTRI ROMANIA CA ACEST GUVERN BOC.Imi vine sa imi cer scuze fata de nenea Vacaroiu pe care l-am injurat mult la vremea lui,pe langa astia era cinstit ,capabil si interesat de destinele poporului. Eu te-am intrebat clar ce lucruri minunate a facut Base iar tu vad ca ma intrebi de altii. Sa inteleg ca nu a facut Base nimic si ca vrei sa auzi despre Constantinescu spre exemplu ?

Draga Cami (daca imi permiti sa iti spun asa ) ...Te-am intrebat ceva clar si simplu.Nu te-am ales pur si simplu intamplator pe tine sa te intreb ci am vazut postarea ta in care te laudai ca STII LUCRURI MINUNATE FACUTE DE BASESCU .Mi-a parut interesant draga Cami deoarece eu STIU doar porcarii facute de Base. Vezi,amandoi STIM ceva doar ca eu am si spus mereu ce stiu.Am sperat ca imi vei spune macar putin din lucrurile stiute de tine. Constat insa ca te-ai luat cu discutii despre "cravate rosii in vant",ca spui de "PSDul vostru" fara sa nominalizezi clar pe cineva de pe acest forum(probabil ca STII si asta dar nu spui ca esti timid) si ca discuti despre forumisti pe care eu ii respect asa de mult incat nu accept sa discut CU TINE despre ei. In plus vad ca esti oarecum imperativ (probabil din disperare ) si denaturezi discutia spre realizarile altora cand tara se sufoca de imbecilii astia pe care ii lauzi tu pe acest forum. Cami,chiar iti cer imposibilul cand te rog sa imi spui clar ce lucruri marete a facut Base ?!Spune dom'le ca NU STII si nu este rusine.Rusine este cand spui ca stii dar nu esti capabil sa spui nici macar o fapta buna pentru Romania a lui Base pe un forum.Te salut si sper ca vom avea parte de multe discutii la fel de placute si pe viitor.Te rog mult doar sa faci un efort de concentrare si sa incerci inainte de a lansa alte intrebari sa raspunzi la cele puse deja.

Bi bieic , te vd om n toat firea( mcar dup poz!!!)
Care-i traducerea "MREIEI" la tine n dex nu tiu , dar nici nu prea m omor s tiu ... Vrei mre ???
1. La 2 ani jumate de preedenie 322 de mecheri propun s scape de Bsescu cel incomod ca iasca-n gt. l suspend (UURAAA - fceai tu pe coridor...)
Poporul ns ,poporul sta de care tu i ali binevoitori facei mito , l-au repus n funcie..
Dac asta nu e mre , ce e ???
2.Dup o campanie n care opozanii se bucur de ajutorul a 2 trusturi media+televiziunea de Stat i puternic finanai de milionarii romni de au muncit de s-au spetit n tia 20 de ani s adune ban pe ban, ctig alegerile cu o singur dezbatere face-to-face !!!!! n urma contestaiei , la renumrarea voturilor anulate , ctig !!!!!!!!!!!!!!
Dac asta nu e mre ce e ??

i nu fora nota bene cu mine , te rog !!!! C nc nu cred c ai nvat n a m fora...vreodat...
Eu , domn cum sunt avertizez nainte !!!
Cu stim i deosebit consideraiune asupra interminabilelor tale rugmini , Adi ! Nu Cami !! C deocamdat te iert ....

Iar tu ascult i citete bine ce-i rspund
NTI VINO TU CU REALIZRILE CELOR PE CARE-I SUSII I PE URM EU O S TE CAGO(lb. italian)
DAC NU SUSII PE NUMENI , CE DRACU' CAUI TU PE TOPICUL STA ??? DU-TE LA INCREDIBIL E O TANTI ACOLO CARE M-A RUGAT EXPRES S TE ROG S TRECI PE-ACOLO !! EA TIE NUMAI POEZII CU ZNE I CU NGERI !! AICI POSTM N CIZME DE CAUCIUC... C STM N BALT !!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:19

De la: vaneamarin, la data 2010-02-24 22:07:21
De la: mytcor, la data 2010-02-24 21:33:23

Mytcor,chiar te rog,daca nu este mare efortul,sa postezi toate "elucubratiile"mele din campania electorala. M-ar bucura si pe mine sa imi faci un rezumat si sa imi revad postarile .Chiar cred ca in aceasta conjunctura este necesar sa mai repostam anumite lucruri spuse atunci. Sper sa ma ajuti tu in acest sens deoarece oricum nu pari sa ai nimic de facut pe aici.

PS:Mytcor,despre "fortatul norocului" sa ii spui doamnei care te-a facut nu mie.Intelegi?!Dansa te iubeste ,eu nu dau doi bani pe tine.Sa ai grija pe viitor javra mica basesciana la cine marai si pe cine ameninti ca se poate sa ramai fara bot si cu coada intre picioare.Hai,sezi mumos acum si invata sa te porti civilizat fara sa ameninti lumea .

static.open.salon.com/files/head_up_own_ass1243463352.jpg

...chiar nu vrei s-i vezi de treb ?...n-am s te mai deranjez !...

LIBELULA

24 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:31

Tot nu inteleg pe ce va certati,hai sa vorbim deschis si civilizat,Romania este pe butuci !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:31

Ma` PD-L-eilor ma`, care mi l-ati urmarit ma` pe Diaconescu, ca asta e lucratura serviciilor secrete, speciale si inutile si foarte bine platite ale fraudulosului tb!!!!!!!!!!
Dom` Diaconescuuuuuuuuu, vezi tata ca poate nu sti cam a cui securisti fileaza si urmaresc, ia intreaba-l pe Geoana ca stie prea bine de unde i s-a tras lucratura!!!!!!!!!
Auzi Diaconescule, vezi ca BANII NU SUNT LA PSD, CI LA PD-L, deci flacaiasule, de la PD-L-ei ti se trage, de la talharul cotrocenist, si daca te cuplezi cu ei te faci de tot maglavaisul maroniu si rau mirositor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:33

Cami,pari putin agitat .Te inteleg,nu esti primul basescian descumpanit care da din colt in colt cand este intrebat despre REALIZARILE LUI BASE. .Nu iti fa griji,este ceva firesc cand nu ai argumente logice dar ridici cuiva osanale iar eu am vazut asta des la voi .Am sperat ca poti discuta logic si concret, chiar si mintind(oricum nu aveai alta sansa),dar incercand un raspuns cat de cat logic. Situatia insa este asa de grava ca nici minciuni de fapt nu mai aveti,s-au epuizat toate in fata poporului roman.Lasa,nu-ti fa griji,dormi in pace si viseaza la reformarea demagogica a statului roman facuta de Base ca altceva nu sunteti capabili sa postati. Probabil ca asta o sa fie singurul vostru text de acum inainte si sa vedem daca asta poate sa hraneasca poporul roman.

Pagini: << 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: