back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 >> Sari la pagina:

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:22

hai sictir,vaco
----------
florinpreda999,esti putregaiul acestei societati,ai cel mai josnic comportament fata de semeni.Ma mir ca ai ajuns la 41 de ani.Dumnezeu spune ca cei rai vor pieri curand ca iarba.Si cum trece iarba ?In fiecare an.Ai cazut opozantule si vei cadea mereu,locul tau nu se va mai gasi sus ci tot mai jos.Asa ca degeaba dai din gura......

9am181937

25 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:55

nu am bani de un tractor a 1800 cu doisprezece brazde.daca sunteti de acord sa punem mana de la mana sa-l cumparam sa i-l dam lui base si lui boc sa treaca cu el in lung si-n lat peste toti acesti hoti care au furat propria lor tara si pe compatriotii lor.ceausescu a lasat datoria externa zero,mai mult,cateva miliarde 4-5,si vroia sa faca banca mondiala.de aia americanii au intervenit sa-l dea jos sa aiba numai ei banca mondiala.vezi filmul despre rasturnarea de guvern din romania,ca nu a fost revolutie,in lb germana.rezulta;ceausescu cu toate crimele lui,intre 3 si 9 milioane,a fost un sfant fata de maleficii de astazi care au vandut toata tara iar noi am emigrat precum o parte din lumea a treia.6 partide impotriva lui base,cel mai mare spectacol care l-am vazut vreo data in situatia in care perdea.dar in situatia in care v-a ciuruit de unul singur impotriva a 6 partide,eu nul,nu am termen de comparatie.hai sa spun ca v-a facut afis,asa imi vine dar pe departe de realitatea zdrobitoare.sa va fie rusine hotilor.stra strabunicii vostri l-au omorat pe eminescu ca numai ei puteau sa aiba PARANOE LA CAP,precum ceausescu.

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:15

De la: 9am181937, la data 2010-02-23 14:55:38nu am bani de un tractor a 1800 cu doisprezece brazde.daca sunteti de acord sa punem mana de la mana sa-l cumparam sa i-l dam lui base si lui boc sa treaca cu el in lung si-n lat peste toti acesti hoti care au furat propria lor tara si pe compatriotii lor.ceausescu a lasat datoria externa zero,mai mult,cateva miliarde 4-5,si vroia sa faca banca mondiala.de aia americanii au intervenit sa-l dea jos sa aiba numai ei banca mondiala.vezi filmul despre rasturnarea de guvern din romania,ca nu a fost revolutie,in lb germana.rezulta;ceausescu cu toate crimele lui,intre 3 si 9 milioane,a fost un sfant fata de maleficii de astazi care au vandut toata tara iar noi am emigrat precum o parte din lumea a treia.6 partide impotriva lui base,cel mai mare spectacol care l-am vazut vreo data in situatia in care perdea.dar in situatia in care v-a ciuruit de unul singur impotriva a 6 partide,eu nul,nu am termen de comparatie.hai sa spun ca v-a facut afis,asa imi vine dar pe departe de realitatea zdrobitoare.sa va fie rusine hotilor.stra strabunicii vostri l-au omorat pe eminescu ca numai ei puteau sa aiba PARANOE LA CAP,precum ceausescu.

Nu-i dau bani unui "balacean", indiferent ce ar vrea el sa faca, cum este acest specimen: baaa tarane, basescu NU a castigat nicio alegere, au "castigat-o" MAE, SRI, SIE, DIA, DNA, DIICOT, MAI si alte "servicii" conduse de slugile portocalii. Hai gretosule, marsh la Ghencea Militar, poate iti gasesti boii lipsa de-acasa!
De unde a mai aparut si lunatecul asta?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:40

De la: 9am178165, la data 2010-02-23 13:11:03
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 11:53:29O cale de impozitare a manelitilor exist !
Da' ie nu-i spun c s-ar putea , aa aprig cum eti s nu o nelegi !!! i din a-i explica o chestie simpl ajung cu tine tot de gt : eu n balcon cu o mn ntins n afara balconului , tu cu gtuleul tu fin i subirel n cuul palmei mele de torionar - n afara balconului !!

It's no fair !!!!

Ma ameninti cu moartea, foarte frumos din partea ta? Aici am ajuns?
De fapt de la base care pocneste copii, pana la la ucide un om cu alte opinii nu este departe. Sunteti criminali ?!!!!!!!!!!
Si daca nu ne spui care este calea de impozitare a manelistilor, INSEAMNA CE EA NU EXISTA!!!!!!
CE INFANTIL: EU STIIIIIU DA` NU-TI ZIC!!!!!!!!!!
INSEAMNA CA VRETI SA SMULGETI BANUTII COPIILOR SI AI INVALIZILOR, PE EI VRETI SA-I IMPOZITATI, DAR PE MANELISTI NU!!!!!!!!!!!!
HALAL ARGUMENTE!!!!!!!!!!!!!
SA AMENINTI OAMENII CU MOARTEA, DECI PD-L-EII SUNT CALAI, UCID, JEFUIESC, E GROAZNIC!!!!!!!!!!!!

Coan Joiicoo , ce s zic mi fat ...la ti ni-i greu ... dar tie i este imposibil !!!! Punct !!!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 16:47

De la: camioneros70, la data 2010-02-23 09:37:38Auzi mi valentine , pi nici noi nu uitm vreodat furtul revoluiei sau birul pltit minerilor sau fraudarea bancorex , fni ....dar mai ales nu uitm c fraii ti roii sau megambogit pe tunurile date industriei romneti , distrugnd-o, urmrind megaafaceri imobiliare !!! Unde e Bsescu prin stea ????
Iar dac o s comparm gravitatea "argum,entelor" tale , cu ce voi , tia roii de furie nu nelegei nici violai, cu gravitatea ARGUMENTELOR mele , o s ne apuce plnsul pe-amndoi n cor....
Aoleuuuuuu , scuz-m , am uitat cu desvrire c tu nu m citeti i nici nu-mi mai rspunzi vreodat la vreun mesaj !!!!!
Scuze !

unde-i Basescu in toate astea ? IN CAPUL MESEI ,acolo-i ! de 19 ani tine piinea si cutitul in mina," sa nu uiti darie" , asta !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:02

Gabrielaaa , vezi tu ,la mine e cu aluzie mesajul dar ne mai nelegem ntre noi ...!
da capo :
-ce mas ??
-ce noupe ani ???
- ce pine ?
- ce cuit ?
......................i cine-i darie sta ?? Aaaaa stai aa c m prind imediat , doar m ti !! E la din "Epigonii" ... nu , din "Fefeleaga"...., nu , din ...."Monstrul"....
... din "Moromeii" ???

PS. Iart-m , sunt mucalit , tiu !!!
O s-i zic lu' tovara lu' itenem s-mi de 10 la palm !! E bine ?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:33

De la: 9am121159, la data 2010-02-23 14:22:03hai sictir,vaco
----------
florinpreda999,esti putregaiul acestei societati,ai cel mai josnic comportament fata de semeni.Ma mir ca ai ajuns la 41 de ani.Dumnezeu spune ca cei rai vor pieri curand ca iarba.Si cum trece iarba ?In fiecare an.Ai cazut opozantule si vei cadea mereu,locul tau nu se va mai gasi sus ci tot mai jos.Asa ca degeaba dai din gura......
va rog frumos sa-mi explice cineva ce vrea si cu cin' se cearta vaca asta??? piei satana

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:48

De la: florinpreda999, la data 2010-02-23 17:33:17
----------
va rog frumos sa-mi explice cineva ce vrea si cu cin' se cearta vaca asta??? piei satana

Florine , ce dracului mi tat , tu nu vezi ???
....Ea recit , srcua !!!!
Ptiu , ptiu ( frailor cum s scriu acum c mi trag ... scuze , mi inspir , spre gur , mucii...) PTIUUUUU , s-i fie de deochi filofteeo ....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:51

De la: camioneros70, la data 2010-02-23 17:02:11Gabrielaaa , vezi tu ,la mine e cu aluzie mesajul dar ne mai nelegem ntre noi ...!
da capo :
-ce mas ??
-ce noupe ani ???
- ce pine ?
- ce cuit ?
......................i cine-i darie sta ?? Aaaaa stai aa c m prind imediat , doar m ti !! E la din "Epigonii" ... nu , din "Fefeleaga"...., nu , din ...."Monstrul"....
... din "Moromeii" ???

Zahatria Stancu " Descult "......offff,mai mai ce esti mataluta ! ce bine te prefaci ca nu stii ! raspunsul cu piinea,cutitul ,19 ani ,este raspunsul la intrebarea din postarea ta....sau tu nu mai citesti ce-ai postat ,ca sa intelegi de ce ti s-a raspuns asa ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:58

De la: gabigabi, la data 2010-02-23 17:51:25
De la: camioneros70, la data 2010-02-23 17:02:11Gabrielaaa , vezi tu ,la mine e cu aluzie mesajul dar ne mai nelegem ntre noi ...!
da capo :
-ce mas ??
-ce noupe ani ???
- ce pine ?
- ce cuit ?
... din "Moromeii" ???

Zahatria Stancu " Descult "......offff,mai mai ce esti mataluta ! ce bine te prefaci ca nu stii ! raspunsul cu piinea,cutitul ,19 ani ,este raspunsul la intrebarea din postarea ta....sau tu nu mai citesti ce-ai postat ,ca sa intelegi de ce ti s-a raspuns asa ?

Iubire , pi tocmaia asta e ntrebarea mea , "ce vrei s spui ???" C ??
19 ani ne-a condus Bsescu i de-aia o ducem noi romnii prost ???
C Bsescu ne-a luat pinica de la gur n tia 19 ani ???
C el e capul celor 19 moguli ce conduc din umbr ara asta ???

... C nu neleg , fii mai explicit te rog... !!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 18:16

citesc o data ...si inca o data ce-ai scris si-mi vine sa las totul balta si sa ma toooot duc !
fratele meu,Camioneros ,ce sti tu despre Basescu ? am impresia ca nimic ! dupa tine,el este IMACULAT ! nu-i in politica asta dimboviteana din 91 ! nu era min.transporturilor cind au venit minerii sa-l dea jos pe P.Roman ! nu era in FSN,cu Iliescu ,cu comunistii aia pe care i-a infierat cu minie proletara ! nici el nu a fost comunist de frunte in guvernul lui Dascalescu ! nu a fost Sef la Anvers....sunt niste minciuni d'ale mogulilor ! Nu a facut parte din "sistemul ticalosit " ce a implementat aceasta nenorocita de democratie originala,din care nu ne mai revenim ! el a stat deoparte si si-a pastrat minutele curatele-curatele si nu s-a dedulcit decit cu inghetata ! nu a facut tranzactii cu case, terenuri ....primar general al capitalei a ajuns din SACRIFICIU ....asa i-au cerut ....aaaa,ce zic ? l-au chiar obligat bucurestenii chiar si ptr. al doilea mandat !....si nu si-a tras casa ,nici vila ,nici el si nici fie-sa ...ma-ntelegi dumneata?....apartamentul ala nu-i din facilitatile date lu' Popoviciu....vorbeste lumea rea,da' nu-i adevarat....e din vinzari anterioare !
asadar, care a fost intrebarea ta ,retorica se vede,de vreme ce te-ai suparat c-ai primit raspuns ? acum ai inteles raspunsul meu ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 18:49

De la: gabigabi, la data 2010-02-23 18:16:59citesc o data ...si inca o data ce-ai scris si-mi vine sa las totul balta si sa ma toooot duc !
fratele meu,Camioneros ,ce sti tu despre Basescu ? am impresia ca nimic ! dupa tine,el este IMACULAT ! nu-i in politica asta dimboviteana din 91 ! nu era min.transporturilor cind au venit minerii sa-l dea jos pe P.Roman ! nu era in FSN,cu Iliescu ,cu comunistii aia pe care i-a infierat cu minie proletara ! nici el nu a fost comunist de frunte in guvernul lui Dascalescu ! nu a fost Sef la Anvers....sunt niste minciuni d'ale mogulilor ! Nu a facut parte din "sistemul ticalosit " ce a implementat aceasta nenorocita de democratie originala,din care nu ne mai revenim ! el a stat deoparte si si-a pastrat minutele curatele-curatele si nu s-a dedulcit decit cu inghetata ! nu a facut tranzactii cu case, terenuri ....primar general al capitalei a ajuns din SACRIFICIU ....asa i-au cerut ....aaaa,ce zic ? l-au chiar obligat bucurestenii chiar si ptr. al doilea mandat !....si nu si-a tras casa ,nici vila ,nici el si nici fie-sa ...ma-ntelegi dumneata?....apartamentul ala nu-i din facilitatile date lu' Popoviciu....vorbeste lumea rea,da' nu-i adevarat....e din vinzari anterioare !
asadar, care a fost intrebarea ta ,retorica se vede,de vreme ce te-ai suparat c-ai primit raspuns ? acum ai inteles raspunsul meu ?

Aaaaa . gata !...sru'-mna !! Dac nu erai dumneavoastr s m iluminizai .... nu tiu ce naiba fceam ... muream dracului prost fcut grmad !!!!

...Dar auzi mi drag , Bsescu sta , spre deosebire de mine i de tine ... a fcut , repet A FCUT ceva... Tu ??? Eu ca eu , m-am mai bgat n seam cu mecherii la viaa mea !! Obsev ns , c fooooarte mult lume de vine s-i dea cu prerea p'aici , cred c dac au citit un reportaj doo la viaa lor , cu sau despre Bse , gata TIU !! i arunc pe forum la ghici subiectele citite , sau auzite oral , s vad ce comenteaz protii ( n viziunea lor de analiti !!)...
Adevrul , draga mea gabriela e c , nu tii !! Da , sigur , toat lumea vrea s tie ... numai ghinionul face ca un numr infim de oameni s TIE ntradevr...Eu nu intru n acel numr...
Dac m iei cu apartamentu' lu' badea cran sau ciutacobloenizatul (sta o fi cu cratim sau cu liniu de desprire ???? ) , i pot spune c faza cu Bse chior e mai tare !!!
Dac m iei cu Bse ministrul transportului , doar c a adus minerii el??? n bucuretiul tu iubit ...i pot spune c faza cu bse chel e mai tare !!!
Iar ca avere , crede-m iubito , c nu-i ntrece pe parveniii milionari de carton ai Romniei contemporane , Romnia asta n care trieti tu acum !!!!
I love you ... i n-am cuvinte !!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:23

De la: camioneros70, la data 2010-02-23 17:58:07
De la: gabigabi, la data 2010-02-23 17:51:25
da capo :
-ce mas ??
-ce noupe ani ???
- ce pine ?
- ce cuit ?
... din "Moromeii" ???

Iubire , pi tocmaia asta e ntrebarea mea , "ce vrei s spui ???" C ??
19 ani ne-a condus Bsescu i de-aia o ducem noi romnii prost ???
C Bsescu ne-a luat pinica de la gur n tia 19 ani ???
C el e capul celor 19 moguli ce conduc din umbr ara asta ???

... C nu neleg , fii mai explicit te rog... !!
BASE A FURAT ANCORA ....CIND A PLECAT DE PE VAPOR ......SI ACUM VAPORUL NUMIT ROMANIA ESTE IN DERIVA......... base este un capitan de vapor LAS el paraseste primulvaporul .....nu ultimul

Realista

177 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:35

Ce zi ! Cred ca au fost prinse toate ceasurile rele.Cta refulare a ideilor negativiste! Sa stiti ca l-a apucat sughițatul pe domnul presedinte de-atita grija pe care i-o poarta unul sau altul. In rest sa privim spre viitor,lund si din invatamintele trecutului, dar nu cu asa patima, ca se uita esentialul.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:39

De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:35:38Ce zi ! Cred ca au fost prinse toate ceasurile rele.Cta refulare a ideilor negativiste! Sa stiti ca l-a apucat sughițatul pe domnul presedinte de-atita grija pe care i-o poarta unul sau altul. In rest sa privim spre viitor,lund si din invatamintele trecutului, dar nu cu asa patima, ca se uita esentialul.

Sa sughita, sa-si muste limba si sa-si depuna mandatul, si sa plece direct la penitenciar unde ii este locul!!!!!!!

Realista

177 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:46

Da ce important te mai crezi! Ai negociat cumva cu vrajitoarele care au ursit soarta PSD-ului?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:53

De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:46:00Da ce important te mai crezi! Ai negociat cumva cu vrajitoarele care au ursit soarta PSD-ului? [/quot

Vrei ezoterism? Ia dute tu scumpo la Cotroceni ca acolo e amicul Aliodor cu care incanta si descanta impostorul prezidential, dute tu la Aliodor ca el e stapanul flacarii violet, nu te lega de oameni !!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:54

De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:35:38Ce zi ! Cred ca au fost prinse toate ceasurile rele.Cta refulare a ideilor negativiste! Sa stiti ca l-a apucat sughițatul pe domnul presedinte de-atita grija pe care i-o poarta unul sau altul. In rest sa privim spre viitor,lund si din invatamintele trecutului, dar nu cu asa patima, ca se uita esentialul.
LEANOOOOO,...... LEANOOOOOOO.....

Realista

177 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:59

Ce-i PIGMEULE?Te-ai adaugat din nou laudatorilor?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:01

709 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 20:49
Citeaza Raspunde

De la: raluagh, la data 2009-06-02 10:30:25Asta e nesimtire totala si lipsa de respect fata de cei care am ramas aici si am muncit in continuare in tara aceasta. I-am trimis noi la munca in strainatate? Au plecat pentru bani, pentru castiguri mai mari si nu i-a interesat ce a ramas in tara aceasta. Pe noi de ce ne-ar interesa de ei?? Sa ramana acolo, sau daca au castigat bine insemna ca au avut de unde sa puna bani deoparte si ca nu duc lipsa. Banii aceea se pot folosi pentru a rezolva unele probleme din tara aceasta. A da bani celor care sunt plecati pentru a se intoarce acasa mi se pare o ofensa la adresa romanilor care au ramas acasa. Asa mai bine plecam cu totii , poate primim si noi ceva ca sa ne intoarcem. Domnule Geoana, daca dispuneti de acesti bani, ajutati copiii defavorizati din tara aceasta, ajutati batranii care dupa o viata de munca n-au ce manca, investiti in sistemul medical ca murim cu zile in spitalele Romaniei, investiti in infrastructura pentru ca asta inseamna un pas inainte pentru tara, nu dati banii celor care de multe ori au venit acasa si ne-au ras in nas ca suntem niste fraieri ca am ramas sa muncim aici si acum daca dau de greu cauta sprijinul tot acasa. Daca vreti sa le dati ceva, dati-le o bucata de teren arabil pe care sa-l lucreze, zac in paragina campuri intregi, dar sa nu credeti ca vor fi multi cei care vor dori sa munceasca, nu se mai injosesc ei, "occidentalii nostri" sa puna umarul la munca in tara Romaneasca.

Stai linistit ca nu primeste nimeni nimic, Geoana s-a gandit sa le ofere celor plecati o viata mai buna in patria lor. Lasa ca Basescu a promis mai multe, a promis ca vom trai mai bine, a promis ca-si va da demisia sigur daca toate astea nu sunt trucaje. Geoana a fost de-a dreptul naiv sa promita asa ceva, dar are circumstante atenuante ca nu e rau, ca nu e malefic ca si actualul presedinte care mai ramane sa taie alocatiile pentru copii, pensiile, somajele care oricum s-au micsorat.
Traiesc si eu in tara si va rog nu ganditi de rau celor din diaspora ca nu de bogati s-au dus, sa nu cumva sa o luam si noi dupa ei, ca dupa parerea mea in Romania nu se mai poate trai si nici maine poimaine, supravietui!!!!!!!!!
Alooooooooooooo, domnuleeeeeeeeeeee Basescuuuuuuuu, popoooorul roman moaaaaare deee foaaaaaaame!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:03

De la: doinam_2606, la data 2010-02-23 19:59:00Ce-i PIGMEULE?Te-ai adaugat din nou laudatorilor?
Osanalele si Odelela sunt mai finut agreate......considerate ca si..... trufeeee?????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:05

De la: 9am178165, la data 2010-02-23 20:01:18
709 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 20:49
Citeaza Raspunde

De la: raluagh, la data 2009-06-02 10:30:25Asta e nesimtire totala si lipsa de respect fata de cei care am ramas aici si am muncit in continuare in tara aceasta. I-am trimis noi la munca in strainatate? Au plecat pentru bani, pentru castiguri mai mari si nu i-a interesat ce a ramas in tara aceasta. Pe noi de ce ne-ar interesa de ei?? Sa ramana acolo, sau daca au castigat bine insemna ca au avut de unde sa puna bani deoparte si ca nu duc lipsa. Banii aceea se pot folosi pentru a rezolva unele probleme din tara aceasta. A da bani celor care sunt plecati pentru a se intoarce acasa mi se pare o ofensa la adresa romanilor care au ramas acasa. Asa mai bine plecam cu totii , poate primim si noi ceva ca sa ne intoarcem. Domnule Geoana, daca dispuneti de acesti bani, ajutati copiii defavorizati din tara aceasta, ajutati batranii care dupa o viata de munca n-au ce manca, investiti in sistemul medical ca murim cu zile in spitalele Romaniei, investiti in infrastructura pentru ca asta inseamna un pas inainte pentru tara, nu dati banii celor care de multe ori au venit acasa si ne-au ras in nas ca suntem niste fraieri ca am ramas sa muncim aici si acum daca dau de greu cauta sprijinul tot acasa. Daca vreti sa le dati ceva, dati-le o bucata de teren arabil pe care sa-l lucreze, zac in paragina campuri intregi, dar sa nu credeti ca vor fi multi cei care vor dori sa munceasca, nu se mai injosesc ei, "occidentalii nostri" sa puna umarul la munca in tara Romaneasca.

Stai linistit ca nu primeste nimeni nimic, Geoana s-a gandit sa le ofere celor plecati o viata mai buna in patria lor. Lasa ca Basescu a promis mai multe, a promis ca vom trai mai bine, a promis ca-si va da demisia sigur daca toate astea nu sunt trucaje. Geoana a fost de-a dreptul naiv sa promita asa ceva, dar are circumstante atenuante ca nu e rau, ca nu e malefic ca si actualul presedinte care mai ramane sa taie alocatiile pentru copii, pensiile, somajele care oricum s-au micsorat.
Traiesc si eu in tara si va rog nu ganditi de rau celor din diaspora ca nu de bogati s-au dus, sa nu cumva sa o luam si noi dupa ei, ca dupa parerea mea in Romania nu se mai poate trai si nici maine poimaine, supravietui!!!!!!!!!
Alooooooooooooo, domnuleeeeeeeeeeee Basescuuuuuuuu, popoooorul roman moaaaaare deee foaaaaaaame!

Mai spuneti-mi ca exagerez!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ati vazut cand am postat cele de mai sus: in 5 ianuarie 2010?!!!!!!!!!!!!!!!!
Incepe sa se adevereasca ce-am spus? Ca guvernantii vor sa taie pensiile, alocatiile copiilor si somajele, salariile?!!!!!!!!!!!
Vedeti ca sunt orientata in ce directie incepe sa mearga tara?!!!!!!!!!!!!!
Sa stiti ca nu sunt deloc fericita ca am dreptate, vreau doar sa intelegeti ca trebuie sa-i suspendam de la putere pe traian basescu , pe boc si pe toti ministrii!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:07

La aa o postare mi 9am178... , tu vrei lumea s te comenteze sau s te comptimeascv ???

C eu unul te comptimesc i totodat m rog n silenzio la nemurirea sufletului tu !!!!!!!

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:43

Cu palavrageala si ciarta ,nu scoatem Romania din criza,o adincim.Problema este ca nu stiu in ce sector al economiei romanesti este criza ,daca mai avem economie ca politicieni avem o droaie care vor salarii da de unde daca locuri de munca nu mai sint,sectoare productive nu mai sint ,nimeni nu mai munceste si de la presedinte pina la portar ,fac teoria pagubei.

Traian Bsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s mearg n 29 iulie la vot indiferent de modul n care aleg s voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:58

----------
www.youtube.com/watch?v=QgQBNrNzSWE

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
BATALUL

109 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 21:47

Caut ciobani ,atentie la C.V.FOSTI PRESEDINTI,PREMIERI ,PARLAMENTARI ,NUMAI DACA ,au adeverinta de mulgator

http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 21:53

B[[ da` toti sunteti pe B1 la nasu` ???? Ce daca e Boc acolo ?? Aci e sarba !!!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 22:16

De la: NICE, la data 2010-02-23 20:43:57Cu palavrageala si ciarta ,nu scoatem Romania din criza,o adincim.Problema este ca nu stiu in ce sector al economiei romanesti este criza ,daca mai avem economie ca politicieni avem o droaie care vor salarii da de unde daca locuri de munca nu mai sint,sectoare productive nu mai sint ,nimeni nu mai munceste si de la presedinte pina la portar ,fac teoria pagubei.

Pai, aici ne jucam de-a ''cine-i cel mai urat, rau si vinovat politician din tara''...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 22:44

De la: xzy, la data 2010-02-23 22:16:00
De la: NICE, la data 2010-02-23 20:43:57Cu palavrageala si ciarta ,nu scoatem Romania din criza,o adincim.Problema este ca nu stiu in ce sector al economiei romanesti este criza ,daca mai avem economie ca politicieni avem o droaie care vor salarii da de unde daca locuri de munca nu mai sint,sectoare productive nu mai sint ,nimeni nu mai munceste si de la presedinte pina la portar ,fac teoria pagubei.

Pai, aici ne jucam de-a ''cine-i cel mai urat, rau si vinovat politician din tara''...

tiu eu ,tiu eu tovara(scuze Xzy , dar la mine nu a trecut ) : Baba Dochia...sau ... maica stare filofteea de la Sapoca !!! Am, tiut tovara , ce not mi dai , ZEEECEEE ????????????

BATALUL

109 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 22:45

De la: xzy, la data 2010-02-23 22:16:00

Zau ! Pai unul este acum pe post la B1

http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
Pagini: << 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: