Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:44
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:47
daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:48
De la: 9am121159, la data 2010-02-22 13:39:16CEVA DE NECREZUThai sictir,vaco Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:52
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor BUN...! SI TU CE CREZI CA ESTE DE FACUT? CE PROPUI?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:58
De la: Victor2009, la data 2010-02-22 13:52:19mai bine tac,io as propune [de fapt am facut-o de nenumarate ori ] ceva care nu se va realiza prea curand in romania,unirea tuturor prigonitilor sortii intr-un singur glas,fara arfe de lideri,marionete,papusele,vedete si alte dedesubturi,totul pe vazute si pipaite,fara ura,lasitati,tradari,hotii si minciuniDe la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:59
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:58:01De la: Victor2009, la data 2010-02-22 13:52:19mai bine tac,io as propune [de fapt am facut-o de nenumarate ori ] ceva care nu se va realiza prea curand in romania,unirea tuturor prigonitilor sortii intr-un singur glas,fara arfe de lideri,marionete,papusele,vedete si alte dedesubturi,totul pe vazute si pipaite,fara ura,lasitati,tradari,hotii si minciuniDe la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor BUN ASA! SUBSCRIU ! MAI DEPARTE....HAI SA AVEM SI INITIATIVA !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:09
De la: Victor2009, la data 2010-02-22 13:59:57victore,initiative exista,chiar io am incercat asa ceva,problema mare e CE-MI IESE sau CE FUNCTIE-MI DAI???Aici nu ne intelegem noi romanii,nu stim sa gandim in perspectiva,pe termen lung,daca tara merge bine,automat si io voi trai bine,invers nu poti fii bogat intr-o tara saraca si sa nu fii afectat de asta,cam asta-i pe scurt concluzia trasa de mineDe la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:58:01De la: Victor2009, la data 2010-02-22 13:52:19mai bine tac,io as propune [de fapt am facut-o de nenumarate ori ] ceva care nu se va realiza prea curand in romania,unirea tuturor prigonitilor sortii intr-un singur glas,fara arfe de lideri,marionete,papusele,vedete si alte dedesubturi,totul pe vazute si pipaite,fara ura,lasitati,tradari,hotii si minciuniDe la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor
Albert Einstein
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:01
De la: Victor2009, la data 2010-02-22 12:49:11De la: 9am126636, la data 2010-02-22 10:32:59 Base n-a inventat crize, ele au existat si ca toti politicienii care s-au perindat pe la guvernarea tarii de 20 de ani, a contribuit din plin la adincirea acestora. Ce crezi, ca este un mielusel si nu are cunostinta de toate furacinile facute? Oare o avea niscai conturi pe afara si fiscul nu stie? Si daca ar sti, tot nu s-ar face nimic. Si nu este singur in situatia asta. Corb la corb nu-si scoate ochii, indifirent de coloratura. Dupa parerea mea 80 % esti naiv, 18 % rauvoitor, 2 % ticalos. Asta e parerea mea si nu am incredere in parerea ta! Pastreaza-ti-o pt. altii, ridzi-pitziule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:08
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilorFlprine,cred ca ma indragostesc a mia oara in viata ....cata dreptate ai 100%
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:48
De la: vasile_vali, la data 2010-02-22 15:01:30De la: Victor2009, la data 2010-02-22 12:49:11De la: 9am126636, la data 2010-02-22 10:32:59 Base n-a inventat crize, ele au existat si ca toti politicienii care s-au perindat pe la guvernarea tarii de 20 de ani, a contribuit din plin la adincirea acestora. Ce crezi, ca este un mielusel si nu are cunostinta de toate furacinile facute? Oare o avea niscai conturi pe afara si fiscul nu stie? Si daca ar sti, tot nu s-ar face nimic. Si nu este singur in situatia asta. Corb la corb nu-si scoate ochii, indifirent de coloratura. Moldovene ...........!! Fiecare cu a masii!
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:05
Partid de centru-stanga pentru Sorin Oprescu 22 February, 2010 13:56 PM In spatele bataliei recent incheiate pentru presedintia PSD si a alegerilor care vor avea loc, la inceputul lunii martie, in PNL, se ascunde un scenariu bine pus la punct, care va schimba total esichierul politic romanesc. Este un joc curajos, dar si foarte riscant privind perceptia populatiei asupra clasei politice, dar cum in politica scopul scuza mijloacele, regizorii acestui scenariu au stabilit in amanunt fiecare pas care va fi facut in perioada urmatoare. Viitoarea formatiune politica se va constitui pe scheletul grupului independentilor condus de catre Gabriel Oprea. Dezertarea de ieri din PSD a celor trei parlamentari cu vechi state, bani multi si influenta in partidul lui Ion Iliescu - Serban Mihailescu, Ion Munteanu si Culita Tarata, contureaza tot mai mult structura proiectului politic trambitat de cativa ani pe scena politica romaneasca: un partid popular de centru-stanga. Generalul cu patru stele Gabriel Oprea si-a fixat ca prim obiectiv inregimentarea a minim 31 de parlamentari in grupul independentilor, ca astfel sa poata depasi UDMR ca numar de alesi iar trupa sa de dezertori din PSD si PNL sa devina a doua forta politica la guvernare, dupa PDL. Deja, cinci senatori si 12 deputati PSD au trecut in tabara lui Oprea iar dezertarile vor continua in perioada urmatoare, atat in partidul condus acum de Victor Ponta, cat si la liberali. Insa, la PNL, Crin Antonescu, cu Dinu Patriciu in spate, va castiga fara probleme alegerile interne din partid. Contracandidatul lui Crin Antonescu la sefia PNL, Viorel Catarama, are un singur tel si anume acela de a testa cati liberali sunt dispusi sa-l urmeze in viitorul partid care se contureaza in jurul independentilor lui Gabriel Oprea. Cand trupa din jurul generalului cu patru stele va inrola peste 31 de parlamentari, atunci PDL-ul condus de Emil Boc ii va invita pe dezertorii din PSD si PNL sa li se alature in noua structura politica de centru-dreapta. Practic, scenariul este identic cu cel pus in scena in anii trecuti de Theodor Stolojan, cand a rupt PNL si a format un nou partid - PLD, care, ulterior s-a contopit in PDL. Acum, insa proiectul pus in scena de Gabriel Oprea este unul de anvergura fata de cel realizat de Stolojan si agreat de presedintele Traian Basescu. Astfel, seful statului mizeaza pe consolidarea unei noi formatiuni politice de centru-stanga care sa ajunga la o reprezentare parlamentara de cel putin 60%. Deocamdata, Traian Basescu are o doar o singura ezitare in ceea ce priveste liderul viitorului partid dar, pana la urma, alesul presedintelui va fi Sorin Oprescu. Ion Teleanu Comentarii Fii tu primul care comenteaza acest scenariu
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:15
basescu dispare incet dar sigur din politica, iar PD-L-ul se dezintegreaza in viteza!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:10
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 16:15:37basescu dispare incet dar sigur din politica, iar PD-L-ul se dezintegreaza in viteza!!!!!!!! Si va fi absorbit de catre Partida rromilor,ultima dorinta a basescului Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:34
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:58:01De la: Victor2009, la data 2010-02-22 13:52:19mai bine tac,io as propune [de fapt am facut-o de nenumarate ori ] ceva care nu se va realiza prea curand in romania,unirea tuturor prigonitilor sortii intr-un singur glas,fara arfe de lideri,marionete,papusele,vedete si alte dedesubturi,totul pe vazute si pipaite,fara ura,lasitati,tradari,hotii si minciuniDe la: florinpreda999, la data 2010-02-22 13:47:59daca inca nu va e scarba de ce se-ntampla in politica romaneasca,va rog sa continuati sa sustineti lichelele pesedisto-pedeliste sau penelisto-taranisto-becaliene sau vadimiste,certati-va ca prostii ca tot rau veti trai,treziti-va papagalilor NU EXISTA ASA CEVA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 17:52
De la: SCONCSUL, la data 2010-02-22 17:10:07De la: 9am178165, la data 2010-02-22 16:15:37basescu dispare incet dar sigur din politica, iar PD-L-ul se dezintegreaza in viteza!!!!!!!! Exact, si vor face paranghelii in raiul interlopilor!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:01
Florine , ce s zic ...zici bine , nu ru , ca s zic aa .....
Dar , pentru a mia oar i atrag atenia ie i celorlali postatori , de acord cu ideile tale urmtoarele : - nu o s putei vreodat s purtai vreo lupt - virtual !!!!! - i nici dezbinai !!!!! -aducerea mpreun a unei cohorde de beligerani unii n cuget i simiri , n anul 2010 , este o sarcin , dac nu foarte grea , una , poate , imposibil !!!! -luarea de poziie contra celor care , cic , ne conduc interesele n cadrul sattului , se face numai organizat i ... muli , pentru c 10-20 sau mai puini au mai ncercat , dar rezultatele sunt aci n faa noastr, la vedere !!!! -nu tiu dac nu este puin cam prea trzie o luare de poziie , acum , pe criz i economic i politic ...riscnd ca , n cazul unei luri de poziie n mas , s nu v nghit vreun partid , partide care azi sunt avide de membri cu patalam !!!!! Nu sunt pesimist , dar nici nu vreau s par miezul , cum m crede itenem i alii , vreau doar s atrag atenia n mod obiectiv ! Dar nu trebuia oare , ca lumea asta de posteaz sau numai citete comentarii , s fii luat o poziie ferm puintel mai devreme ????? Acum , ce dracu mai vrei s repari , cnd totul e dus de rp ??? Oare nu o simpl aplicare adevrat a legii , ar schimba din temelii tot universul unor avizi de tunuri i mbpgiri peste noapte ????Ar pune la punct , ca s zic aa , multe aspecte ale vieii frauduloase ce acum , pe criz , i arat colii tot mai tare ???? Zic i eu aa .... c citesc o carte , adic m uit la poze ... i-mi vin i mie ntrebrile stea ???? Ce s fac , via grea , de cine !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:19
9am 121.... alias maica precista mucoasa , sfnta filofteea cccioasa , du-te dracului cu mesajele tale de tot ccatul i las-ne n durerile noastre !! Bag la "incredibil" poiezii patriotice de-ale tale , smbotanisto care eti pe persoan fizic , nu ai ruine aa un pic ???? Pi te dai mare evlavioas , sta ce este , o postare n care ajui pe cineva ??? S ce ???
Ah , via !! Bi frailor , inei-m careva c io sunt i nevricos ... i nu tiu ce-mi mai iese din tastatur ... de fric
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:28
Camioane, vezi ca nepretuitul de base, vrea sa dreaga busuiocul vis a vis de tigani si cauta sa le cinte in struna. Dupa parerea nepretuitului 99% din romani indragesc manelele si nuntile tiganesti, de parca alta etnie nu mai convietuieste cu noi in tara asta. Probabil ca ii atirna greu colanul de gitul nevestei, daruit de bercea mondialu'. Ar trebui sa mai boteze frate-sau niste puradei sa le puna niste nume de substantive comune (judecator,televizor........). Rusine si blasfemie.
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:35
De la: 9am126636, la data 2010-02-22 18:28:00 Camioane, vezi ca nepretuitul de base, vrea sa dreaga busuiocul vis a vis de tigani si cauta sa le cinte in struna. Dupa parerea nepretuitului 99% din romani indragesc manelele si nuntile tiganesti, de parca alta etnie nu mai convietuieste cu noi in tara asta. Probabil ca ii atirna greu colanul de gitul nevestei, daruit de bercea mondialu'. Ar trebui sa mai boteze frate-sau niste puradei sa le puna niste nume de substantive comune (judecator,televizor........). Rusine si blasfemie. Mi itenem , dar tu ai fost atent la ce a declarat Bsescu , sau i tu ai luat de bun comentariile altora...cic mai detepi ca tine ???? Mai plitocete o dat declaraia iubitului tu preedinte ( c vrei tu sau nu ) i pe urm vino la comenturi inteligente , adic aci ??? Pn atunci , mucles , prala !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:35
De la: 9am126636, la data 2010-02-22 18:28:00 Camioane, vezi ca nepretuitul de base, vrea sa dreaga busuiocul vis a vis de tigani si cauta sa le cinte in struna. Dupa parerea nepretuitului 99% din romani indragesc manelele si nuntile tiganesti, de parca alta etnie nu mai convietuieste cu noi in tara asta. Probabil ca ii atirna greu colanul de gitul nevestei, daruit de bercea mondialu'. Ar trebui sa mai boteze frate-sau niste puradei sa le puna niste nume de substantive comune (judecator,televizor........). Rusine si blasfemie. Recunosc in camionagiul de camioneros ,un rrrrom adevarat,care stie sa se exprime mai bine ca mine.Base este tatarrrom asa ca daia se razbuna pe romani.
Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:42
Mi Goagl , nu m f , c eu njur cursiv n patru limbi diferite de limba artimetic , asta pe care o semi-ti tu ....aa c .... Ia vezi , poi s m provoci ???
Aa , benevol .....
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:58
De la: camioneros70, la data 2010-02-22 18:42:24Mi Goagl , nu m f , c eu njur cursiv n patru limbi diferite de limba artimetic , asta pe care o semi-ti tu ....aa c .... Ia vezi , poi s m provoci ??? Ai vazut ca team ghicit ? Tigan sadea ! Nici macar rrom ! tIGAN = OM DE NIMIC ,IN LIMBA RROMA Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:07
Dac ncep , mi-e fric de moarte c o s nchid CNA -ul forumul sta !!! ....dar , te iert de data asta i te bag acolo de unde nu mai ncapi .... din cauza capului , c al tu este muuult prea mare !!! C tu ai cap doar ca s nu-i ploo-n gt !!! n rest , dup tine potopul ....
Aaaa i era s uit ! Unde te-au bgat tia la alegeri acum deunzi ??? La numarat ??? PS. i igan , eti tu cu mta i cu tactu i cu tot neamu' .... care i l-ai adus i la edina aia mare unde v adunar-i ieri , alaltieri..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:18
Citind cteva comentarii de pe aici, am constatat ca se nmulteste numrul rspndacilor de mesaje care au form, dar sunt lipsite de conținut ori au unul abstract (uneori au atasate si lungi epistole ce vnd iluzii aberante - cica numai iei produse le distribui si gata cstigul..... consum cerebral+munca 0,000000000001%). Multe mesaje citite induc frustrare, nvrjbire. De ce pentru orice nerealizare personala este de vina guvernul sau presedintele?Ca individ(a) ai cautat sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine ?Munca te innobileaza nu te injoseste! Chiar daca este un topic ce are caracter politic, oare nu mai sunt idei constructive, fie ele politice?Nu de alta dar poate ramn in lipsa de idei politicienii, arunca o privire pe aici si poate vom avea o lege dupa chipul si asemanarea celor care doresc asta.
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:23
De la: 9am126636, la data 2010-02-22 18:28:00 Camioane, vezi ca nepretuitul de base, vrea sa dreaga busuiocul vis a vis de tigani si cauta sa le cinte in struna. Dupa parerea nepretuitului 99% din romani indragesc manelele si nuntile tiganesti, de parca alta etnie nu mai convietuieste cu noi in tara asta. Probabil ca ii atirna greu colanul de gitul nevestei, daruit de bercea mondialu'. Ar trebui sa mai boteze frate-sau niste puradei sa le puna niste nume de substantive comune (judecator,televizor........). Rusine si blasfemie. SI UITE UNDE ERA SOTUL LUI 178...TE-AI DAT DE GOL
-Sa rad mult si des;
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:29
De la: doinam_2606, la data 2010-02-22 19:18:34Citind cteva comentarii de pe aici, am constatat ca se nmulteste numrul rspndacilor de mesaje care au form, dar sunt lipsite de conținut ori au unul abstract (uneori au atasate si lungi epistole ce vnd iluzii aberante - cica numai iei produse le distribui si gata cstigul..... consum cerebral+munca 0,000000000001%). Multe mesaje citite induc frustrare, nvrjbire. De ce pentru orice nerealizare personala este de vina guvernul sau presedintele?Ca individ(a) ai cautat sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine ?Munca te innobileaza nu te injoseste! Chiar daca este un topic ce are caracter politic, oare nu mai sunt idei constructive, fie ele politice?Nu de alta dar poate ramn in lipsa de idei politicienii, arunca o privire pe aici si poate vom avea o lege dupa chipul si asemanarea celor care doresc asta. chiar asa : oare de ce pe vremea comunismului dadeam vina pe Ceausescu si pe Lenutza lui si azi,la fel ?
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:30
De la: 9am126636, la data 2010-02-22 18:28:00 Camioane, vezi ca nepretuitul de base, vrea sa dreaga busuiocul vis a vis de tigani si cauta sa le cinte in struna. Dupa parerea nepretuitului 99% din romani indragesc manelele si nuntile tiganesti, de parca alta etnie nu mai convietuieste cu noi in tara asta. Probabil ca ii atirna greu colanul de gitul nevestei, daruit de bercea mondialu'. Ar trebui sa mai boteze frate-sau niste puradei sa le puna niste nume de substantive comune (judecator,televizor........). Rusine si blasfemie. ... va umflati degeaba ... romanii isi ''traiesc viata'' si nu vor copii sa nu cumva sa ii boteze basescu !!! ... asa ca va place sau nu, manelele se vor asculta din ce in ce mai mult ... din cei 99% vorbim de fapt doar de 89% si procentul va scade rapid si elegant ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:34
De la: VANGHELIED, la data 2010-02-22 18:58:50De la: camioneros70, la data 2010-02-22 18:42:24Mi Goagl , nu m f , c eu njur cursiv n patru limbi diferite de limba artimetic , asta pe care o semi-ti tu ....aa c .... Ia vezi , poi s m provoci ??? DISCRIMINAREEEEEEEEEEEE !
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 19:47
De la: doinam_2606, la data 2010-02-22 19:18:34Citind cteva comentarii de pe aici, am constatat ca se nmulteste numrul rspndacilor de mesaje care au form, dar sunt lipsite de conținut ori au unul abstract (uneori au atasate si lungi epistole ce vnd iluzii aberante - cica numai iei produse le distribui si gata cstigul..... consum cerebral+munca 0,000000000001%). Multe mesaje citite induc frustrare, nvrjbire. De ce pentru orice nerealizare personala este de vina guvernul sau presedintele?Ca individ(a) ai cautat sa gasesti cele mai bune solutii pentru tine ?Munca te innobileaza nu te injoseste! Chiar daca este un topic ce are caracter politic, oare nu mai sunt idei constructive, fie ele politice?Nu de alta dar poate ramn in lipsa de idei politicienii, arunca o privire pe aici si poate vom avea o lege dupa chipul si asemanarea celor care doresc asta. @doinam... aici , constructiv ???? Pi tu nu ii minte campania antiBsescu de la antene i irealitatea??? Ei , aici avem frustraii de au pierdut alegerile prezideniale , dei ei jurau c nu au cum s piard... Dar ca i Geoan , la ei orice se ntmpl n jurul lor , e vina lui Bsescu !!! Tu degeaba o s te chinui s-i fac s neleag , precum a zis un psd-ist sadea -Mitrea Miron- "Era foarte greu , dar foarte greu s pierzi alegerile ... dar uite c geoan a reuit "...., c au pierdut singuri , singurei , neajutai de nimeni ... Inutil !!! Uite i tu la ce comentarii s-a ajuns ! Te buete rsul-plns !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 20:16
Asa-i stimabile camioneras, Irrrealitatea si televiziunile cu "cornite" au reusit sa realizeze o inmultire exponentiala a "tembelismului" pe tot parcursul evenimentelor politice "importante".Idioteniile sunt "servite" la statut de adevar absolut. Si cu cita invesunare. Nu ma chinuesc, pentru ca am foarte mult de lucru, din fericire si am propria mea gindire despre o societate prospera, bazata stict pe munca.Restul e "apa de ploaie". Revin la politicieni, atunci cind cersesc semnaturi, pentru inscriere, de ce sa nu ne semneze si noua un contract legalizat, care sa contina toate promisiunile, pardon "gogosile" (la fiecare semnatar al adeziunii).Wow, am ingropa de tot sistemul judiciar. Of,Of ce vise urite! parca imi vine sa....
|
|
|

....cata dreptate ai
100%