Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:10
De la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian Auzi mă , hai să-ți comentez eu avatarul , vrei ?? Gyulla , medmontok romanum , teșik ???? O lofos o șeghet be !!!!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:14
basescueunpseudonim?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:16
crize: boala lui stolo, demisia lui tariceanu, aviara si csat, ziaristii din irak si csat, criticile zilnice timp de 5 ani la adresa ministrilor justitiei, constitutia nu e buna, parlamentul nu e bun, mogulii, procurorii TV, pensiile sunt in colaps, directorul dupa pofta inimii la sie, girpa porcina>
am trait 3 ani in brasov ca sa stiu ca nu toti cei din brasov sunt brasoveni adevarati si ca era mult lumpenproletariat adus dn zonele sarace ale romaniei. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:27
De la: 9am049573, la data 2010-02-21 14:38:02 De unde o scoateti pe asta cu ura feroce?CU CEL PUTIN 30 A REGRSAT ROMANIA DE CIND ESTE BASESCU CU BOC LA COMANDA,DAR VETI VEDEA ! Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales președinte al PDL cu 1097 de voturi pentru și 28 împotrivă. El a candidat cu moțiunea "PDL pentru o societate dreaptă" . Noul președinte a spus că partidul are nevoie de unitate și este dispus să colaboreze cu fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completată de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberală din care să facă parte alături de PDL, Noua Republică, PNȚCD, PER și Mihai Răzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:30
De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:10:37TRADU TE ROGDe la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:32
De la: mcherciu, la data 2010-02-21 15:30:37De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:10:37TRADU TE ROGDe la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian Jur , dar jur ...că nu pot !!! Nici eu nu știuce am zis !! Ce ... mai aud și eu pe ici pe colea.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:32
De la: 9am049573, la data 2010-02-21 15:16:04crize: boala lui stolo, demisia lui tariceanu, aviara si csat, ziaristii din irak si csat, criticile zilnice timp de 5 ani la adresa ministrilor justitiei, constitutia nu e buna, parlamentul nu e bun, mogulii, procurorii TV, pensiile sunt in colaps, directorul dupa pofta inimii la sie, girpa porcina>CE-AI NENICUTA AI LUAT BOALA LUI 178
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:38
Cu anuntul referitor la scutul anit.... base a incalcat o alta lege. trebuia sa aiba aprobarea parlamentului sa faca acel anunt dar, nu-i asa, nu de aceea va place voua de base!
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:51
Cit despre vrajeala cu acordarea alocatiilor in functie de veniturile parintilor,e primul pas propagandistic al pdl pentru viitoarele alegeri: vor sa-si asigure votul minoritatii tiganesti.
astept ca basescu sa semneze decretul de promulgare al acestei legi. sa-si puna si ghiului primit cadou... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:52
sau e si asta o criza?
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:04
Criza e atunci cind alergi de unul singur dupa masina...dar masina e in urma ta....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:47
In sfarsit se pare ca si nelegitimul de la Cotroce3ni incepe sa o ia in freza si nu va ascund ca asta ma bucura grozav!!!!!!!!!!!!! Sa mai terminam cu :"fac ce vrea muschii mei"!!!!!!!!!!!!!
Ponta e un tip infipt si sper ca impreuna cu Crin Antonescu sa-i manance zilele fraudulosului prezidential, sa-l suspende de la presedintie!!!!!!!!!!! SE APROPIE MOMENTUL SCADENTEI PENTRU TRAIAN BASESCU, SE APROPIE MOMENTUL IN CARE VA FACE CUNOSTINTA CU COSTUMUL IN DUNGI PENTRU HOTIILE SI TALHARIILE SALE, PENTRU CHINUIREA SISTEMATICA A POPORULUI ROMAN!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:41
De la: 9am049573, la data 2010-02-21 15:38:10Cu anuntul referitor la scutul anit.... base a incalcat o alta lege. trebuia sa aiba aprobarea parlamentului sa faca acel anunt dar, nu-i asa, nu de aceea va place voua de base! The Way To Ride A Cock cu asta se ocupa Basescu si Guvernul PDL Raporteaza abuz de limbaj |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:46
De la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian Stramosul Elenei Udrea Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:50
De la: mcherciu, la data 2010-02-21 15:30:37De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:10:37TRADU TE ROGDe la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian te asigur ca nu vrei sa sti ce-a zis ! camioneros :rusiniiiica !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:56
De la: 9am049573, la data 2010-02-21 15:16:04crize: boala lui stolo, demisia lui tariceanu, aviara si csat, ziaristii din irak si csat, criticile zilnice timp de 5 ani la adresa ministrilor justitiei, constitutia nu e buna, parlamentul nu e bun, mogulii, procurorii TV, pensiile sunt in colaps, directorul dupa pofta inimii la sie, girpa porcina> aici te-nseli, 573 ! PDListii si adoratorii lor , sunt convinsi ca toate au fost adevarate si nu fabricate in laboratoarele dezinformarii .....si ca bravul Comandant a luptat din greu sa le rezolve ! de aici si neintelegerea lor referitor la atitudinea celor anti ,care n-au pus botul la asemenea mistificari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:56
De la: gabigabi, la data 2010-02-21 17:50:18De la: mcherciu, la data 2010-02-21 15:30:37De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:10:37TRADU TE ROGDe la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian
-Sa rad mult si des;
|
|
MODERATOR 18 mesaje Membru din: 17/02/2010 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:58
De la: mcherciu, la data 2010-02-21 17:56:37De la: gabigabi, la data 2010-02-21 17:50:18De la: mcherciu, la data 2010-02-21 15:30:37De la: camioneros70, la data 2010-02-21 15:10:37TRADU TE ROGDe la: 9am126636, la data 2010-02-21 15:03:24 E Traian Asa cum nici Basescu ,nu stie dece este presedinte Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:15
De la: 9am049573, la data 2010-02-21 14:38:02 De unde o scoateti pe asta cu ura feroce? Asta cu minerii de la Baita e chiar o dovada de ura viscerala impotriva lui Basescu ... Adica, mina e cumparata de niste suedezi, aia o gestioneaza ca dracu' nu mai au incasari, nu mai fac plati de cateva luni, nu mai dau nici un semn de viata ... si e de vina Basescu. Si asta nu e ura ... oarba ... Atunci ce este ? Afirmatia gratuita ca incalca legea. Alta gogorita... Cand intrebi care lege, se fastacesc toti aia care defileaza cu tampenia asta. In opinia lor, orice face Basescu e incalcare de lege.... Cum vine asta, n-are importanta ... a incalcat legea frate ... d-aca asa zice Crin sau Orban, asa este.... Daca e sa-i critic pe cei de la putere as gasi faptul ca nu sunt in stare sa ia de-a gata legile dintr-o tara d-asta occidentala in ansamblu lor. Mie mi se pare principalul vinovat de starea actuala Parlamentul. Legi proaste, fara sanctiuni, ciunte, avantaje si strambatati, trafic de influenta, coruptie, toate pot fi gasite la parlamentari. Nu ca guvernul ar fi mai breaz. Oricare ar fi el... dar de la legi pleaca totul... Vad ca multi ii dau zor ca Boc ar fi fost utecist de frunte. Mare branza ! Ce dovada de inteligenta ... Si eu am fost pionier, utecist ... si era cat pe aci sa ma faca si membru de partid daca nu eram in birou cu secretarul de partid, un tip de treaba, care s-a prins, mi-a si spus, ca nu m-a facut pentru ca , din cate ma cunostea, se astepta ca la sedinte sa dau din clanta asa ca n-a vrut sa-si faca singur probleme ... Ce era sa se faca unul nascut dupa anii 50 ? PNL-ist, PSD-isd ? Ne intreba cineva in ce organizatie de tineret sa ne inscriem ? Sau in ce partid dorim sa ne dam cu pererea ? Ce inseamna tampenia asta cu utecistii ? Despre Copos nu prea e deranj ca si-a facut avere dintr-un utecist de frunte care a fost, folosindu-si relatiile dinainte de 89 ... Matale, asta de la volan, esti plin de ura, iti tot citesc posturile si tot asa scri ... N-ai nimic de spus, doar repeti textele de la antene. N-ai nimic inteligent in ele, nimic de retinut. Doar o doza mare de ipocrizie si un soi de nesimtire... E ultima data cand iti scriu. Pentru ca nu meriti sa fi bagat in seama, pentru ca nu dezbati nimic, pentru ca nu gandesti nimic. Dupa faza cu Baita, cu minerii, m-am convins ca n-ai nimic in cap... Astia de-l contestati pe Basescu nici macar nu aveti capacitatea sa speculati defectele lui reale ... Si, cel mai rau este ca nu puteti intelege ca Basescu a castigat alegerile si pentru faptul ca n-a avut cu cine concura. Asta e realitatea cruda. Oricum ar fi Basescu, el n-a avut contracandidat. Acum a devenit mai silentios, nu prea mai iese pe sticla, nu prea mai zice mare lucru, dar voi, nu si nu ca Basescu e in toate, ca e papusar, ca Boc e trompeta lui si tot guvernul ... ca sunt pe mana la furat. Cand se lua in coarne cu Tariceanu tot voi urlati despre razboiul dintre palate. Nici atunci nu era bine. Acum nu e bine ca se intelege presedintele cu primul-ministru, atunci nu era bine ca nu se intelegeau. Cine sa va inteleaga ce vreti ? Cum e bine ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:19
Ajungeti la vorba mea, mai multi presedinti si mai multi premieri. sa aiba fiecare de unde alege. Asa e in democratie. Se iau cite 2.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:25
VIND SI EU DOI ..CINE CUMPARA?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:27
De la: mcherciu, la data 2010-02-21 18:25:38VIND SI EU DOI ..CINE CUMPARA?UNUL DE SCARA SI UNUL DE C.A.P Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:51
Silviu,
inca odata va scuzati pentru ca l-ati votat pe basescu pentru ca altcineva nu era. doar scuze. spuneti scuzele astea zecilor de mii de someri, nu mie. asa cum v-am mai spus si altadata, estimez ca prin august vor fi peste un milion de someri. ai fi surprins asa constati ce putin urmarest stirile si dezbaterile la tv (ii tot dati ca repetem stirile din televiziunile mogulilor, mi se pare ca voi ati ramas in campanie si nu vreti sa recunoasteti ca prin numirea lui boc basescu v-a tras cea mai mare teapa). nu consum prea multa ura cu basescu. nu merita si sunt adeptul teoriilor lui goleman. referitor la boc si CC al UTC, mi se pare amuzant sa luati de bune discursurile lui anticomuniste! nu toti erau siliti sa mearga memri in cc al utc... la fel e de amuzant ca un fost informator si colaborator al securitatii condamna comunismul... cit despre Baita, administratia locala si judeteana e de doi ani a pdl... e admirabil faptul ca acum le-au trimis ambulante! oare somerii din alba si cluj sunt la fel de mindri de boc al lor? cica "a baut apa din bucuresti"! cine l-a pus sa asculte de "basescu om de al nost". v-am mai spus cutitul n-a ajuns la os. miine o sa-ti spun exact ce lege si ce paragraf a incalcat din nou basescu. sa vad daca iti ceri scuze pentru ca ai spus ca e gogorita (romania nu are tratat cu sua privind elementele scutului, asa cum nu are tratat nici cu moldova pentru a-i acorda un ajutor de 100 de m.). nu e nimic visceral, e doar realitatea pe care voi ati vrut-o si pentru care nu vreti sa va cereti scuze de la cei napastuiti de acesta ciuma portocalie! eu unul nu va condamn deloc pentru ca am vazut cit de perfida si penetranta e propaganda portocalie (parintii mei care s-au pensionat unul anticipat si unul pe caz de boala acum au ajuns sa-i injure pe cei care vor sa "fure de la stat" pensionindu-se anticipat sau prin pensiile de handicap, numai ca asa a spus Boc). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:00
Si am sa va mai spun ceva: statisticile nu tin loc de indicatori de performanta.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:35
basescu dupa gratii, priponit ani multi dupa crimele comise.
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:51
De la: 9am178165, la data 2010-02-21 19:35:43basescu dupa gratii, priponit ani multi dupa crimele comise. Cand o GAINA incepe sa cotcodaceasca fara rost, trebuie taiata!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:57
De la: 9am178165, la data 2010-02-21 19:35:43basescu dupa gratii, priponit ani multi dupa crimele comise. Si nu singur, in celula cu el ca de, au "activitati ce implica posteriorul" sa fie si boc, si tot guvernul portocaliu, Ridzi, si toti cei ce au nenorocit Romania!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI CU TRAIAN BASESCU, BOC, UDREA, BERCEANU, VIDEANU, BLAGA, RIDZI LA INCHISOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:59
De la: 9am178165, la data 2010-02-21 19:57:44De la: 9am178165, la data 2010-02-21 19:35:43basescu dupa gratii, priponit ani multi dupa crimele comise. Cand o GAINA incepe sa cotcodaceasca fara rost, trebuie taiata!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 20:45
Cit despre linistea de acum a bascosului (desigur cu exceptia luarilor de cuvint cu care a facut praf politica externa romaneasca, ca si sluga lui bakonski) va sugerez sa va reamintiti ca in turul 2, base, fara sa-l intrebe nimeni a spus ca si-a facut analize si ca e perfect sanatos.
asa ca va intreb: are dreptate tribunul furios Vadim cind afirma ca de fapt bascosul e grav bolnav?
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 20:47
pentru a vedea care sunt directiile politicii externe intrati pe site-ul mae sau cititi programul guvernamental si o sa intelegeti de ce spun ca base a facut praf politica externa a romaniei.
oare ce-i mai fac acei consilieri de la cotroceni? ca seful lor face doar boacane cu limbajul lui de manelist, atit de drag si unora din cei care posteaza aici... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|