back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 11:32

De la: mcherciu, la data 2010-02-19 00:45:04
De la: Dorinel, la data 2010-02-19 00:06:39Noul Imn al Romaniei

Hai s dm mn cu mn
S furm tot ce s-adun,
S-nvrtim hora hoiei
Pe pmntul Romniei!

Ordinea i cinstea piar!
Piar fraierii din ar !
ntre noi s nu mai fie
Dect jaf i smecherie!

Contu-n banc de te ine
Vino s te prinzi cu mine
La hoie cu unire
i pe funcii cu-nfrire!

Unde-i unul nu-i putere
S se pun de-o avere,
Unde-s doi puterea crete l-am primit pe privat si este super
i ara se prduiete!

P-amndoi n fund ne doare
C n haos ara moare.
Eu i- frate, tu-mi eti frate,
S furm ct se mai poate!

n guvern hai cu grbire
S-l secm dintr-o sorbire,
Ca s creasc banu' mare
Mai rapid n buzunare.

Dm poman -un picot
Prostului cu drept de vot
C oricum n Romnia
Noi facem paranghelia.
nu inteleg!! esti maidanez????su cu ....acte in regula??????

geovoican

9 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 11:56

DRACUSORULE,
E sigur ca antena 3 si realitatea au manipulat si manipuleaza in sensul demonizarii lu Basescu. Ceea ce nu au prevazut ei si vad ca nici acum nu isi dau seama este ca actiunile lor de demonizare sunt de fapt acelea care au condus la victimizarea lu Basescu si la atragerea multor electori de partea sa. Altfel nu castiga. Pai, daca ei au reusit sa faca o coalitie politica totalitara (care a cuprins toata scena politica romaneasca) impotriva PDL si Basescu, in special impotriva lu Basescu. Cele aproximativ 4 milioane si ceva de voturi luate de Basescu nu provin, in marea lor majoritate, de la PDL ci de la cei care au blamat prin vot actiunile de demonizare propagate de a3 si REALITATEA.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:31

De la: geovoican, la data 2010-02-19 11:56:45DRACUSORULE,
E sigur ca antena 3 si realitatea au manipulat si manipuleaza in sensul demonizarii lu Basescu. Ceea ce nu au prevazut ei si vad ca nici acum nu isi dau seama este ca actiunile lor de demonizare sunt de fapt acelea care au condus la victimizarea lu Basescu si la atragerea multor electori de partea sa. Altfel nu castiga. Pai, daca ei au reusit sa faca o coalitie politica totalitara (care a cuprins toata scena politica romaneasca) impotriva PDL si Basescu, in special impotriva lu Basescu. Cele aproximativ 4 milioane si ceva de voturi luate de Basescu nu provin, in marea lor majoritate, de la PDL ci de la cei care au blamat prin vot actiunile de demonizare propagate de a3 si REALITATEA.
Vin pe naibi de la asta ! In primul rand vin de la inconstienta romanilor vis-a-vi de viitorul acestei tari, in al doilea rand din lipsa unei alternative reale pentru marca Basescu - uita-te la mascariciul de Geoana ce face acum in PSD ... si sa ne amintim ca una din acuzele lui la adresa lui Basescu in campania electorala era setea de putere a acestuia - in al treilea rand din neputinta (eu zic ca din rea-vointa) tuturor partidelor de a promova un altefel de politica, una mai responsabila si mai viabila pentru viitorul nostru, in al patrulea rand de la gradul de educatie a marii majoritati a romanilor, de la manelizarea si tembelizarea promovata zi de zi in media .... si tot asa !
Antena 3 si Realitatea, la care adaug eu si B1TV dar si mai noul post Vox News, sunt rezultattul direct al tembelizarii acestei natii !
Toti avem o vina in asta si toti o vom purta in continuare daca nu incercam sa facem ceva, fie si la nivel individual sau de grup.
Numai bine.
PS. Tovarasul Basescu pe unde se mai ascunde ? De ceva vreme s-a dat la ...fund ...! Nu-si mai doreste acele bai de multime in randul celor peste 5 milioane de votanti ?
Consilierii lui in acest caz lucreaza bine.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:36

Aseara, la Mihai Morar, Vadim a spus ca va cere Academiei Romane, sectia Medicala sa faca un comunicat de presa cu precizari referitoare la starea de sanatate a lui Basescu, acesta fiind f bolnav iar Vadim tare ingrijorat pt. tara.

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:40

De la: rodik_mi, la data 2010-02-19 12:36:08Aseara, la Mihai Morar, Vadim a spus ca va cere Academiei Romane, sectia Medicala sa faca un comunicat de presa cu precizari referitoare la starea de sanatate a lui Basescu, acesta fiind f bolnav iar Vadim tare ingrijorat pt. tara.
Te rog sa nu ma faci sa zambesc gratuit ! Vadim sa faca bine sa-si ia medicamentele ...
Ca tot vorbeam mai sus de tembelizarea acestui popor, in Vadim gasim un fruntas al acestui rezultat !
'N-am' nici cea mai vaga idee de ce in continuare primeste atata audienta !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:44

Pentru ca detine carti vechi si obiecte de valoare, diverse inscrisuri cu semnatura lui Eminescu, Napoleon..... Uite aici m-a cucerit, si eu sunt o pasionata de asemenea comori dar nu detin nici pe departe ceea ce are el.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:51

Si nenea Basescu cu ce te-a cucerit ? Cu cartile lui ... de septica ?

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:56

El, nu m-a cucerit, nu l-am votat nici in primul nici in al doilea tur de scrutin desi in toamna a fost in zona noastra si a facut promisiuni mai multor intreprinzatori printre care si fiului meu dar... stiu ca asa se obisnueste in campanie electorala....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 13:35

De la: camioneros70, la data 2010-02-18 22:35:59Auzi las-o balta cu guvernul brav, ca esti de rasul curcilor!!!!!!!!!!
Guvern incapabil, lenes, hot si molau vrei sa spui!!!!!!!!!!!!
Si la noi e criza ca PD-L-ul fura, fura, fura, calca totul in picioare, nelegitimul fura, guvernul fura, udrea fura !!!!!!!!!!!!!!!
Si toate tarile din jurul Romaniei au iesit din criza, si Bulgaria, si Ungaria si Slovacia. De ce?!!!!!!!!!!
Pentru ca n-au niste lupi hulpavi la putere care sa jefuiasca tara, niste hoti si niste talhari in frunte cu ciinele de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!

Pffooooooaaaaiiic mia !!! Era s fac infract la inim de cord !!!!

Credeam c ai murit !!!!

Norocu' nosstru c nc te mai zbai i tu !!! C dac nu erai tu mereu , mereu , mereu ...pe-aici .... nu tiu zu cum o scoteam !...... la capt !!

Ma bucur ca v-am linistit, sunt in regula si combat mai vehement ca niciodata!!!!!!!!!!!!
Da` pur si simplu mai fac si alte chestii in viata decat sa ma enervez pentru incapabilii de la putere, de ex., il admir pe Seitan care tocmai s-a hotarat sa taie alocatiile copiilor!!!!!!!!!!!!
FOARTE FRUMOS, SUNT SIGURA CA TU ESTI EXTAZIAT, DA, FOARTE BINE SA LE TAIE !!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:41

nu inteleg!! esti maidanez????su cu ....acte in regula?????? eu nu sant maidanez dar pe tine cine te-a bagat in seama ....cel putin lui 178 ii d-au replica pt ca ma enerveaza ca se repeta ca o moara stricata fara sa spuna nimic esential ,si ii gasesc mes intre postarile prietenilor mei care stiu sa vorbeasca la obiect nu sa injure ca pe maidan...eu daca nu stiu nu ma bag ...e mai placut sa citesti postarile unor oameni destepti [exceptie:178,vanghelion sau tu] care stiu sa faca haz de necaz intr-un mod democratic si placut ochiului

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:46

De la: VANGHELIED, la data 2010-02-18 22:51:51
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 19:55:46@Mariana, apreciez gestul tau de solidaritate cu mine ! te sarut, iti doresc o seara frumoasa ! ma duc la tv !

la Antena 3 si Realitatea, baieti si va las sa va jucati intre voi de'a razboiul !
va pupa mama !

Dai in p..a mea si paia ca este impartiali,merge pe doua fronturi cind cu uni cind cu alti,
STIMABILE BAG-O IN PAMANT SI FA UN SUSU MIC LA RADACINA EI SA CRESCA SI APOI SA VORBESTI ASA

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 15:09

De la: politrucul, la data 2010-02-19 11:20:26
De la: florinpreda999, la data 2010-02-19 10:56:07
De la: 9am126636, la data 2010-02-19 10:37:34 O luati prin porumb. Da, ce mai stiti de baselu, s-a dat la fund?, s-a pus sub scut?, i-au murit ladatorii?
Care e treaba? Poate vrea sa cumpere Pelesul!!! O fi bolnav?!! Mi-e drag de el si il iubesc. Toti il iubim.
si curentu' electric il iubeste,pamantu' il iubeste,popa il iubeste,toyti il asteapta si le e dor de el sa-l vada cat mai des,da' rece

Va inselati !leam bagat maimuta in cusca la PSD si astept sa vad cine o prinde de coada [/quote

Da ce fel de maimuta ,babuin sau cimpanzeu ?

Traian Bsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s mearg n 29 iulie la vot indiferent de modul n care aleg s voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 15:43

Multumesc !
Au sosit banii de la o doamna din Bucuresti.
Primii bani !
500 lei.
Adica cca ... 130 euro.
Ea stie. N-o sa-i dau numele aici pentru ca banuiesc ca nu vrea asta.
Ii multumesc public, din toata inima.
O sa-i fac euro si o sa-i strang, cu speranta ca vor mai veni si altii.
Cineva mi-a sugerat sa incerc si la autoritati...
Numai ca nu stiu la ce usi sa bat.
Poate ma invata cineva.
Bani mi-au dat pana acum cei din tabara anti-Basescu, astept un ajutor, o usa deschisa, o indrumare din partea celor pro-Basescu, din care fac parte. De la Camioneros, spre exemplu, pentru ca el pare sa fie acum intre ei. Eu sunt doar un votant, un sustinator al lui Basescu si al PDL, nu sunt membru PDL si nici n-am conexiuni printre puternicii zilei ...
Multumesc lui Emil din Canada pentru sfaturile sale si pentru imbarbatarile lui si ale romanilor de acolo.
Cred ca aceasta intamplare din viata mea e de natura sa ne arate ca politica nu ne poate lua calitatea de om. Sunt convins ca toti cei care sunt impotriva lui Basescu, sunt animati de cele mai bune intentii, ca si mine, ca si cei pro-Basescu, doar ca ei vad binele comun in alt mod.
Va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat, celor care ma veti ajuta si va asigur de recunostinta mea precum si de faptul ca voi incerca sa va ajut si eu, in viitor, dupa ce voi depasi acest moment critic, desi ... va doresc sa nu va aflati niciodata in situatia asta de a fi ajutati pentru astfel de motive.

Revenind un pic la politica ...
Basescu, in mod normal, dupa un mandat plin de peripetii cu Tariceanu si coalitia mutuala PNL+PSD, cu eticheta de scandalagiu, dupa gafa cu sloganul "sa traiti bine !" in urma caruia n-au prea trait bine decat puternicii zilei, ca de obicei, in mod natural ar fi trebuit sa piarda alegerile pentru un nou mandat.
Dar, norocul lui a fost ca liderul celui mai mare partid dupa PDL, a fost Mircea Geoana.
Geoana n-are carisma si puterea de convingere a lui Basescu. N-are verb, n-are spontaneitate ... n-are multe chiar din cele ce sunt considerate defecte la Basescu, dar care au trecere la omul obisnuit.
Pe deasupra, PSD a mai hotarat sa iasa de la guvernare incercand sa pozeze in fata mare, dupa o guvernare de un an impreuna cu PDL, dupa faza de doi lei cu autobuzele lui Nica.
Nica n-a facut decat sa dezvaluie opiniei publice mai degraba cum fura cu autobuzele PSD-ul decat PDL-ul cum credea el. De la Nica am aflat un adevarat manual de furat alegrile dupa modelul PSD.
Nu ca PDL-ul ar fi inocent, dar perceptia generala a fost ca hotul striga priindeti hotii....
Odata cu iesirea de la guvernare, televiziunile aservite PC, deci PSD, si lui Vantu, uneori chiar si TVR, n-au gasit altceva mai bun de facut decat sa puna tunurile pe Basescu, facandu-i o publicitate imensa in mod gratuit.
Basescu, smecher, a folosit in favoarea sa chestia asta si a lansat povestea mogulilor.
Mai tarziu, prin vizita la Vantu in scop de spa, i-a folosit de minune aceasta poveste...
Aparitia lui Patriciu cu caseta lui, n-a facut decat sa-l transforme intr-o victima pe Basescu...
Dupa momentul jenant cand l-au cam prins cu pantalonii in vine la Realitatea in seara difuzarii casetei, Basescu si-a facut temele ca la carte, in timp ce Geoana si-a pierdut putinele minti pe care le avea, visandu-se daja castigator ...
Ca sa nu mai vorbim ca Patriciu a dovedit ca e zero la politica, din moment ce a scos caseta cu o saptamana mai devreme decat ar fi trebuit.
Si a mai dovedit ca e disperat, ca nu se da in laturi de la nimic.
Asta a fost iarasi in favoarea lui Basescu.
Perceptia generala ca "astia de la PSD si PNL sunt disperati si nu se dau in laturi de la nimic" a venit din comportamentul lor, al PSD-istilor si PNL-istilor, nu din al celor de la PDL ...
Comportamentul lor a facut ca pietroaiele grele de tip Berceanu, Videanu, cu averile lor, cu bordurile si bubele energetice ale lui Berceanu, sa nu mai atarne atat de greu la gatul lui Basescu.
La fel, in spatele lui Geoana se aflau in poza mereu, Iliescu, Nastase, Vanghelie, alte mari pietroaie grele de gatul lui Geoana, care-l trageau in jos din cauza trecutului lor si a modului in care au condus tara pana in 2004.
La fel ca si la primaria capitalei, sloganul asta cu "huo, Basescu !" repetat cu obstinatie, ca si cand nu s-ar mai fi putut spune nimic altceva, s-a dovedit benefic pentru Basescu si pierzator pentru toti cei dimpotriva lui.
Daca opozantii lui Basescu n-ar fi vorbit despre el, n-ar fi obtinut mai mult de 35%.
Nimeni nu stie ce s-ar fi intamplat daca ar fi iest Geoana sau altcineva in afara lui Basescu.
Noua, celor de jos, nu cred ca ni s-ar fi schimbat viata in mod semnificativ in bine.
Sigur n-am fi aflat despre chestiile astea cu pensiile si salariile "nesimtite".
Probabil ca am fi ajuns ca grecii... s-ar fi mintit pana in panzele albe cu speranta ca lucrurile se vor indrepta de la sine... Si ele nu s-ar fi indreptat.
Cei care sunt astazi criticii guvernului uita ca au avut puterea si ca, dupa ce ca au savasit atatea inechitati si strabatati despre care se vorbeste astazi, au tupeul sa spuna ca ce fac astia de vor sa le mai aduca intr-o matca fireasca, fac rau. Chestie de tupeu fara margini.

In fine, vom vedea cum se vor indrepta toate aceste magarii din trecut si in ce masura domnii PDl-isti nu se vor dedulci la borcanul cu miere, pentru ca Radu Vasile, un dobitoc notoriu in chip de prim-ministru pentru ca remarca prin 98-99 ca n-ar mai fi nimic de furat, iar borcanul asta cu miere se numeste "taxe si impozite" adica, altfel spus, in fiecare zi e mereu ceva de furat.
Asa ca voi, cei "anti" faceti-va treaba si dati cu ei de pamant, cu speranta ca ne veti destepta si pe noi cei "pro" si ei, puternicii zilei, vor reusi sa fure mai putin decat au facut-o inaintasii lor. Si poate se vor schimba macar un pic si ne vom alege si noi cu ceva de pe urma banilor pe care tot ei ne obliga sa-i dam la punga comuna ...

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:03

De la: mcherciu, la data 2010-02-19 14:41:11 nu inteleg!! esti maidanez????su cu ....acte in regula?????? eu nu sant maidanez dar pe tine cine te-a bagat in seama ....cel putin lui 178 ii d-au replica pt ca ma enerveaza ca se repeta ca o moara stricata fara sa spuna nimic esential ,si ii gasesc mes intre postarile prietenilor mei care stiu sa vorbeasca la obiect nu sa injure ca pe maidan...eu daca nu stiu nu ma bag ...e mai placut sa citesti postarile unor oameni destepti [exceptie:178,vanghelion sau tu] care stiu sa faca haz de necaz intr-un mod democratic si placut ochiului
ti-au muri laudatoriiii

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:13

De la: 9am178165, la data 2010-02-19 13:35:30
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 22:35:59Auzi las-o balta cu guvernul brav, ca esti de rasul curcilor!!!!!!!!!!
Guvern incapabil, lenes, hot si molau vrei sa spui!!!!!!!!!!!!
Si la noi e criza ca PD-L-ul fura, fura, fura, calca totul in picioare, nelegitimul fura, guvernul fura, udrea fura !!!!!!!!!!!!!!!
Si toate tarile din jurul Romaniei au iesit din criza, si Bulgaria, si Ungaria si Slovacia. De ce?!!!!!!!!!!
Pentru ca n-au niste lupi hulpavi la putere care sa jefuiasca tara, niste hoti si niste talhari in frunte cu ciinele de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!

Pffooooooaaaaiiic mia !!! Era s fac infract la inim de cord !!!!

Credeam c ai murit !!!!

Norocu' nosstru c nc te mai zbai i tu !!! C dac nu erai tu mereu , mereu , mereu ...pe-aici .... nu tiu zu cum o scoteam !...... la capt !!

Ma bucur ca v-am linistit, sunt in regula si combat mai vehement ca niciodata!!!!!!!!!!!!
Da` pur si simplu mai fac si alte chestii in viata decat sa ma enervez pentru incapabilii de la putere, de ex., il admir pe Seitan care tocmai s-a hotarat sa taie alocatiile copiilor!!!!!!!!!!!!
FOARTE FRUMOS, SUNT SIGURA CA TU ESTI EXTAZIAT, DA, FOARTE BINE SA LE TAIE !!!!!!!!!!

Stii camioneros am o curiozitate, tu ai copii? Minori, ma refer!!!!!!!!!
Daca ai, sincer iti doresc sa-ti traiasca!!!!!!!!!!
Crezi tu asa la venitul lunar care-ti intra in casa cumulat cu cel al sotiei, crezi ca poti renunta la locatia copiilor?!!!!!!
Te descurci cu banii respectivi?!!!!!!!!!!
Nu te deranjeaza sa ti se taie alocatia copiilor, sotia ta ce zice?!!!!!!!!!!!!

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:19

De la: NICE, la data 2010-02-19 15:09:00
De la: politrucul, la data 2010-02-19 11:20:26
De la: florinpreda999, la data 2010-02-19 10:56:07
De la: 9am126636, la data 2010-02-19 10:37:34 O luati prin porumb. Da, ce mai stiti de baselu, s-a dat la fund?, s-a pus sub scut?, i-au murit ladatorii?
Care e treaba? Poate vrea sa cumpere Pelesul!!! O fi bolnav?!! Mi-e drag de el si il iubesc. Toti il iubim.
si curentu' electric il iubeste,pamantu' il iubeste,popa il iubeste,toyti il asteapta si le e dor de el sa-l vada cat mai des,da' rece

Va inselati !leam bagat maimuta in cusca la PSD si astept sa vad cine o prinde de coada [/quote

Da ce fel de maimuta ,babuin sau cimpanzeu ?

Asta inseamna ca poporul este prosti daca mai tine cu PSD ul

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:22

Dar de regionalizare ce mai stiti? Ca e de departe cea mai grava eroare politica facuta in ultimii ani. Astia se pregatesc sa ne sfirtece tara. Trebuie urgent sa se abroge acea lege. Nimic nu e mai important ca asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 18:31

De la: 9am045616, la data 2010-02-19 16:03:13
De la: mcherciu, la data 2010-02-19 14:41:11 nu inteleg!! esti maidanez????su cu ....acte in regula?????? eu nu sant maidanez dar pe tine cine te-a bagat in seama ....cel putin lui 178 ii d-au replica pt ca ma enerveaza ca se repeta ca o moara stricata fara sa spuna nimic esential ,si ii gasesc mes intre postarile prietenilor mei care stiu sa vorbeasca la obiect nu sa injure ca pe maidan...eu daca nu stiu nu ma bag ...e mai placut sa citesti postarile unor oameni destepti [exceptie:178,vanghelion sau tu] care stiu sa faca haz de necaz intr-un mod democratic si placut ochiului
ti-au muri laudatoriiii

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 19:17

De la: Silviu, la data 2010-02-19 15:43:45Multumesc !

In fine, vom vedea cum se vor indrepta toate aceste magarii din trecut si in ce masura domnii PDl-isti nu se vor dedulci la borcanul cu miere, pentru ca Radu Vasile, un dobitoc notoriu in chip de prim-ministru pentru ca remarca prin 98-99 ca n-ar mai fi nimic de furat, iar borcanul asta cu miere se numeste "taxe si impozite" adica, altfel spus, in fiecare zi e mereu ceva de furat.
Asa ca voi, cei "anti" faceti-va treaba si dati cu ei de pamant, cu speranta ca ne veti destepta si pe noi cei "pro" si ei, puternicii zilei, vor reusi sa fure mai putin decat au facut-o inaintasii lor. Si poate se vor schimba macar un pic si ne vom alege si noi cu ceva de pe urma banilor pe care tot ei ne obliga sa-i dam la punga comuna ...

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

te sarut Silviule.... au scapat deja in borcanul cu miere ,fara nici-o jena ! ma asteptam ca macar ei ,dupa atita propaganda electorala cu taierea raului de la radacina, se le fie RUSINE si sa Refuze salariile nesimtite desi, discutiile noastre in contradictoriu au fost tocmai pe acest subiect ! voi ziceati ca ,maaaama ce dreptate sociala va face el ,marele justitiar si noi,cei anti ,va spuneam ca va face un mare fleosc ,intrucit face parte din acest sistem ticalosit pe care l-a construit cu sirg,el si toti ceilalti ! acus' se vede ca noi am avut dreptate : NU exista RUSINE ! si in acest caz, va revine voua,votantilor lui ,sarcina de a le cere socoteala ,ca unii ce-ati fost MINTITI in fata !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 02:18

De la: gabigabi, la data 2010-02-19 19:17:40

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

te sarut Silviule.... au scapat deja in borcanul cu miere ,fara nici-o jena ! ma asteptam ca macar ei ,dupa atita propaganda electorala cu taierea raului de la radacina, se le fie RUSINE si sa Refuze salariile nesimtite desi, discutiile noastre in contradictoriu au fost tocmai pe acest subiect ! voi ziceati ca ,maaaama ce dreptate sociala va face el ,marele justitiar si noi,cei anti ,va spuneam ca va face un mare fleosc ,intrucit face parte din acest sistem ticalosit pe care l-a construit cu sirg,el si toti ceilalti ! acus' se vede ca noi am avut dreptate : NU exista RUSINE ! si in acest caz, va revine voua,votantilor lui ,sarcina de a le cere socoteala ,ca unii ce-ati fost MINTITI in fata !
Are cineva curajul din cei care au ,vandut stampila sa -i ceara ceva lu rahatu turcesc si lu basichioru? eu nu cred ,pentru ca atunci a fost plimbat cu autocarul prin statiuni la stampilat ,si a fost frumos ,haleala,pileala,craitari de buzunar,pentru 2,3 zile asa ca acum o tin in mana si se uita la luna. asa au castigat pedeleprele alegerile , au votat cu cnpeurile batranilor netransportabili,ati vazut la tv?

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 05:10

De la: tielenti, la data 2010-02-20 02:18:12

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

Are cineva curajul din cei care au ,vandut stampila sa -i ceara ceva lu rahatu turcesc si lu basichioru? eu nu cred ,pentru ca atunci a fost plimbat cu autocarul prin statiuni la stampilat ,si a fost frumos ,haleala,pileala,craitari de buzunar,pentru 2,3 zile asa ca acum o tin in mana si se uita la luna. asa au castigat pedeleprele alegerile , au votat cu cnpeurile batranilor netransportabili,ati vazut la tv?
CINE ESTE VINOVAT-POPORUL-BASESCU-AGENTURILE STRAINE ?

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 06:01

De la: PACIFISTA, la data 2010-02-20 05:10:12

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

CINE ESTE VINOVAT-POPORUL-BASESCU-AGENTURILE STRAINE ?

toate la un loc !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:13

Palavre si iar palavre. Mai este un pic si trebuie sa iesim la curatenia de primavara, Sfintele Sarbatori de Pasti sunt pe 04.04.20010 si inca mai avem rabdare sa fim bombardati cu toate nazbitiile unor ministri de rahat. Nu vedeti ca dupa modelul base si boc s-a dat la fund si lasa pe neispravitii de ministri sa vorbesca aiurea, de parca, ne invita sa facem pasul decisiv? Daca e s-ai cautam la dos cred ca pute rau de tot, nu stiu pe unde sa mai scoata camasa, nu mai au solutii. Solutia , sa le luam averile necinstite si sa blindam bugetul. Pa la revedere.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:43

Nu prea stiu cum e treaba cu alocatiile copiilor.
Banuiesc, din putinul pe care l-am auzit accidental, pentru ca in ultima vreme nu prea mai uit la tv fiindca am alta treaba (impachetari cu ulei de ricin, argila, pregatitul hranei pentru Elena), ca se incearca sa nu mai fie tratati in mod egal copii celor cu venituri mici cu copii celor ca Prigoana ...
Adica, alocatiile copiilor proveniti din familii cu un venit mic sau foarte mic sa poata creste, sau macar sa mai poata fi acordate asa cum sunt, in timp ce alocatiile copiilor provenind din familii al caror venit este suficient de mare incat neacordarea lor sa nu afecteze cresterea lor.
Ii trebuie alocatie unui copil intr-o familie in care intra, sa zicem, peste 1000 euro pe luna ?
Eu zic ca acest copil nu va suferi de foame.
Dar acolo unde venitul este sub 300 euro ?
Sau mai putin ?
De ce operati cu sloganuri si nu va ganditi mai bine ?
Ca e de sorginte liberala ...
Si ce daca ?
Daca un lucru e bun, conteaza de ce sorginte este ?
Sistemul actual de pensii si asigurari sociale a aparut pe vremea lui Hitler. Si a fost preluat de mai toate statele lumii. Nu s-au sinchisit ca sorgintea e nazista ...

Va intrebati daca in occident se acorda alocatii copiilor de milionari ?
Eu nu stiu.
Dar stiu sigur ca acolo e un ansamblu de legi cu cap si coada care fac sa functioneze sistemul.
La noi, orice masura care incearca sa schimbe ceva din trecutul de care toata lumea e nemultumita, este automat respinsa.

Si inca ceva.
Nu-mi plac reprosurile.
Nu sunt fair ...
Am votat cum m-a dus capul, ca si voi, ca si oricare dintre voi.
Daca guvernantii de azi savarsesc vreo greseala, iau vreo masura care se dovedeste incorecta sau gresita, nu vad de ce as fi eu responsabil.
E ca si cum eu i-as imputa ceva din faptele lui Nastase celor care l-au votat ...
Asa n-o sa mai votam nicicand pentru ca se va gasi cineva sa ne impute faptele altora, sa ne faca responsabili pentru ca am crezut in cineva la un moment dat.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 10:15

De la: gabigabi, la data 2010-02-20 06:01:22
De la: PACIFISTA, la data 2010-02-20 05:10:12

Multumesc !
Doamne' Ajuta !

va revine voua,votantilor lui ,sarcina de a le cere socoteala ,ca unii ce-ati fost MINTITI in fata ![

buna dimineata, Silviu ! nu ti-as fi raspuns asa ,daca tu nu ne-ndemnai pe noi - tot pe noi - sa dam cu ei de pamint ! nu mi-am dorit sa fie un repros,ci doar o aducere aminte ....nu poti sa-i ceri cuiva sa te scoata din rahat ,dupa ce el te-a rugat cu toti sfintii sa nu intri-n el si tu nu si nu ! poti sa te superi pe mine,dar cam asa s-a intimplat !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:12

www.youtube.com/watch?v=XyhG_sU0foU&feature=related ACEASTA ERA SOLUTIA SALVATOARE A ROMANIEI LA FETE SI BAIETI

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:15

remuscernea.ro/ ATI AVUT ALTERNATIVA DE CE NU ATI VOTAT? PENTRU AMICII MEI

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:39

Caderea si renasterea lui Zeus

Intr-un loc ascuns,undeva din dos,
s-au unit trei baci si toti 327,
uneltind sa piara sau sa il dea jos
pe natangul Base, cu orisice fapte.
Unul Ungurean, altul PNL-ean,
In frunte cu cel mare, baciul PSD-ean.
Isi croira planuri, inca dinainte;
Prostanac sa fie ales Presedinte.
Momit chiar Iohanis, periat cu lustru..
Promitandu-i postul, cel de Prim Ministru.
Vom vedea la urma; Base fu destept,
Prostanacul iar a fost tras in piept.
Speranta fu mare a celor contrari;
Se vedeau deja pe scaune mari.
Sondajele manipulau din greu,
Timp in care BEC-ul socotea mereu..
Insa unul, platit pe sprinceana,
Il da presedinte chiar pe d-l Geoana.
Bucurie mare, dau sa il aclame....
Mihaele, dragostea mea..te iubesc..
Harmalaie mare,se batea din palme
Si de bucurie ziceai ca plesnesc...
Dar n-a fost sa fie, stiti ce a urmat...
Mircea, presedinte doar o noapte a stat.
Cum alt Mircea o fi-invins Sultanul?
Cu intelepciune i-a frant iataganul.
Mirciulica-al nost pare a fi mic,
In fata lui Base a fost un pitic.
Sa-i spele rusinea...scuze berechet,
Nascocind credulii unda violet.
Ce flaca frate? Iete colo!!!! Scart!!!
Se pare ca base ar fi tras un part.
Sa-i distraga-atentia, sa-si uite discursul...
Doar cu biletele si-a mai urmat cursul.
Dar degeaba, a fost o spoiala,
s-a facut de ras, nu-i nici-o-ndoiala.
L-a frecat pe Geoana pana i-a dat untu,
Ba, i-a pus capac chestia cu Vantu.
Base tot sorbea vin de ambrozie,
dand spre Mircea vanturi s-aiba amnezie.
Zice-se ca Base i-ar fi spus lui Mircea:
Ba, piticule! Ia-ti ciracii si dispari de-aicea.
N-avu incotro, toti se consolara,
Linistea se-ntinse in intreaga tara.
Toti invinsii stau acum si-nvata
Ce-nseamna sintagma- Tepele din Piata-
Orisice poveste are un final:
Base sta pe tron, neavand egal.
Ce va fi acum la al lor congres,
Doar dumnezeu stie.. cata-ncrancenare!!!!!!!
Bietul Mircea va mai fi ales?
Asta-i pentru toti marea intrebare.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Referitor la salarii, pensii, alocatii; eu cred ca trebuie sa stea la baza cateva principii
sanatoase, indiferent de regimul guvernamental:
- echitatea sociala
- contributivitatea
- competenta, asadar, in toate cazurile un raport just, neaberant, pe intelegerea justa a
nediscriminarii. Sa dau aici un exemplu; cei care se plang(bogatii) ca s-ar face discriminare privind dreptul copilului, uita intentionat discriminarea faptului ca un copil sarac are aceleasi nevoi ca un copil bogat:
hrana, incaltaminte, imbracaminte, dreptul la aceeasi educatie. Deci sa nu fim ipocriti cand ne gandim la dreptul unui copil, dreptul unui pensionar, dreptul fiecarui salariat.
Din nefericire, rasturnarea valorilor in societate o fac: lacomii, nesatuii, nesimtitii, cei lipsiti de caracter, de bun simt, de calitatea de a fi OM.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:55

De la: Dorinel, la data 2010-02-19 18:29:46
De la: 9am178165, la data 2010-02-19 16:38:56Initiativa cu taierea alocatiei celor mici pentru familiile cu venituri mari este una de sorginte liberala ... in Romania.
Asa ca ...!

Nu-i chiar asa !!!!!!!!!!!
Aceasta masura va fi propusa de un ministru PD-L care are toate sansele sa plateasca din buzunarul propriu alocatiile copiilor, pentru ca va fi vanat in instante asa cum scrie la carte, sa zica mersi daca ii raman un rand de haine pe el!!!!!!!!!
Iar sorry, liberalismul se conduce dupa sintagma: "sa dam o sansa tuturor"!!!!!!!!!
Haiducia asta, cu "sa luam de la bogati si sa dam la saraci", au inventat-o lupii pd-l-isti!!!!!!!!
Fiti siguri ca masurile astea de distrugere a oricarei protectii sociale nu vor ramane asa, eu si alti parinti hotarati il vom face pe Seitan sa scoata si ultimul ban din buzunar!!!!!!!!!!!
Nu amenint, pur si simplu va aduc la cunostinta voua amicii mei, si celor de la putere ce ii asteapta!!!!!!!!

Ba e chiar asa ! Doar ca propunerea venita din partea a sapte parlamentari PNL dintre care si senatorii de Giurgiu Vasile Mustatea si Cezar Mircea Magureanu este diferita de cea pe care vor sa o aplice cei de la PDL.
Iata cum suna varianta PNL:
5%, pentru copii proveniti din familii cu venituri peste 6000 lei;
10% pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 3.500 si 6.000 lei;
15% - pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 2500 si 3.500 lei;
20% - pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 1.500 si 2.500 lei;
25% din salariul minim brut pentru copii proveniti din familii cu venituri mai mici de 1500 lei.
In acest sens alocatia de stat va avea valorile de 30, 60, 90, 120 si 150 lei, fata de 40 lei cat este in prezent.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 13:01

Ba e chiar asa ! Doar ca propunerea venita din partea a sapte parlamentari PNL dintre care si senatorii de Giurgiu Vasile Mustatea si Cezar Mircea Magureanu este diferita de cea pe care vor sa o aplice cei de la PDL.
Iata cum suna varianta PNL:
5%, pentru copii proveniti din familii cu venituri peste 6000 lei;
10% pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 3.500 si 6.000 lei;
15% - pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 2500 si 3.500 lei;
20% - pentru copii proveniti din familii cu venituri cuprinse intre 1.500 si 2.500 lei;
25% din salariul minim brut pentru copii proveniti din familii cu venituri mai mici de 1500 lei.
In acest sens alocatia de stat va avea valorile de 30, 60, 90, 120 si 150 lei, fata de 40 lei cat este in prezent.
SI ASA NU VOR SA MUNCEASCA ,VOI SUSTINETI MARIRI,STITI CITE LEPRE STAU PE BANII COPIILOR? IN SPECIAL TIGANII

Pagini: << 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: