Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 08:52
De la: petreflorescu, la data 2010-02-18 08:32:41Ca vorbeste de bine sau de rau, tot i-ti face reclama.Totul e lumina in care te vezi. incearca ultravioletul
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 13:29
A vorbit Vanghelionul.... acest mitic revoluionar rou....
Unde eti tu epe , Doamne , ....... Halal clic politic!!! ... Mama ei de logopedie , c nu-i face treaba cum trebuie ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:43
GAAAAAAAAAAABRIIIIIIIIIIEEEEEEEELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GAAAAAAAAAAAAAAAAAABIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!! GABI !......CEE ??? TI-A INTRAT PE INVERS RSCOALA ???? MAAAAMIIII , NU TE NECJI , FTUCAAA MEAAAA , TE NELEG !!! Uite , dac vrei , promit c te iau n barca noastr !!! Ce zici Mytcoare , tat , dac o lum pe Gabi (n barc) , face balans ??
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:55
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 15:43:04GAAAAAAAAAAABRIIIIIIIIIIEEEEEEEELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! DAAAAAA Cineeeee ma strigaaaaaaa ?! si de ceEEEEE? care revoltaaaaaaa,ca nu stiu despre ce vooooorbesti ! nu vin cu voi in barcaaaaaa, mai ca capitanul e beat de la visichiiiii ...hic si esueaza cine stie unde.....vorbesc aiurea : ba se scufundaaaaa deja ! hic !
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:57
...nu se poate mon cher, nu se poate !...
...n-auzi ce zdrngneal de crtii i oale-i pe ea ?...s-a fcut grmad prin buctrie,selecteaz dif. menuuri, pregtete pomana de retragere a lui Ilicov din fruncea PSD-ului !.... abia atept s vd din ce gru o s-i fiarb coliva efului, poate o-mpinge spiritualitatea s foloseasc d-acela modificat genetic.... ...unde mai pui, s-a.nscris i la cursuri de reconversie profesional, vrea s ajug bocitoare ef !... amin !
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:03
in curind o sa Bocesti si tu ptr. Romania asta, pe care in inconstienta voastra ati bagat-o la apa ! !
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:04
...Mytcoaree , las fata uor c e dup shocking asia 2 ... ...dar , revine ea !!! Numai c acuma cu goagle sta de o d tot n strchini , sta de-i reprezint peste tot , pe ei , MARII NOTRI CONDUCTORI , de la tefan ncoace ..., Gabi se rzbun pe felurile de mncare iiii , n ciud , a nceput s amestece gullash-ul cu cus-cus -u' .....
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:07
Gabrielaaa , pe cuvntul meu , c dac vii n barca noastr ... nu te legnm !!! C noi avem motor cu reacie i la barc !!! Nici nu simi cnd ai trecut ...dincolo ....
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:09
Vad ca s-a depreciat de tot subiectul.
Nu prea mai aveti substanta. A ajuns Vanghelie mai interesant .... Sa vedem cum verifica nenea Boc pensiile de boala... Am asa o presimitre ca tocmai pe bolnavii adevarati o sa-i declare "sanatosi" ... Nici astia n-au inteles ca pana nu se schimba legile nu se schimba nici naravurile. Mai vedem. Eu am alta treaba. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:17
Stai , Silviule , c aia cu pensiile doare tare al dracului , n zona roie a politicii romne !!!
Ce e de neles ?? Scurt ! Ai contribuit ?? Cu ct ??? Att !! No' !! Att i se cuvine !!! Unde doare e c ia de s-au obinuit s bat berbunca prin parlament , direcii i subdirecii ...simt c l-i s-a cam tiat craca de supt picioruele lor blnue i suave ... !!!i-o dau de gard pe la ziar , pe la tele ... Iar boborul , colit i instruit , care pe Oxford , care pe la Paris... neleg ca cucii-n gur i url toat lumea-n gura mare c Boc le ia pinica de la gur !!! Iar buroii ia de care i-am pomenit mai sus , i freac minile cnd antena 3 sau realitatea "dau cifrele exacte" ale raiting-urilor emisiunilor lor de tot rsul !!! i ine cont , .... eu sunt outside...r
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:27
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:07:18Gabrielaaa , pe cuvntul meu , c dac vii n barca noastr ... nu te legnm !!! C noi avem motor cu reacie i la barc !!! Nici nu simi cnd ai trecut ...dincolo .... sti care-i culmea ? ca ,daca fac abstractie de limbajul lui Vanghele ...ca deja in Romanica Manelizata,asa se vorbeste : are DREPTATE ! pai cind l-am vazut pe frezatul bercea mondialul cum ii atirna de git sotiei presedintelui tarii ,un cocosel de aur si apoi cum joaca cu toti paciaurii adunati acolo, chiar la asta m-am gindit : pina unde ,Doamne, pot merge oamenii astia cu prostituarea ptr. fonctie ? Banc : la scoala ,profa explica ce-i comunismul ,apoi ii intreaba pe copii ce-au inteles,dar sa raspunda cu vorbele lor ! Ionut se scoala si zice ca-i ca un stup ....mda, mai Ionica ,zice profa,nu merge : au regina, trintori....altcineva ? Lenutza zice si ea ca-i ca un furnicar ! nu mai Lenus, si acolo e o regina....altcineva ? Itzic : e ca o Nava ! ca o nava,intreaba nedumerita profa....da, tova : merge-nnainte ? se leagana ? iti vine sa versi ? poti sa cobori ? cam asa-i Camioneros : deja se leagana,nu mai trebuie s-o zgudui tu, a facut-o Zeus si valurile-s cit casa pe noi si-mi vine sa vars din pacate, nu pot sa cobor ! nici atunci si nici acum !
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:30
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:03:28 in curind o sa Bocesti si tu ptr. Romania asta, pe care in inconstienta voastra ati bagat-o la apa ! ! .....Gboanooooo, poi acum Ro este un Nautilus a la Jules Verne's... dormiteaz pe undeva la peste 10.000 m. adncime, caut-o p-acolo prin G.Marianelor.....eu vd c Acel Boc pe care-l nfierai tu cu mnie proletar, ncearc s-l scape de balast, s-ajung cu el pe linia de plutire -apoi s-l andocheze-ntr-o dan pt. reparaii capitale .... ...'au de la tine se vede altcumva ?..
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:31
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:17:40Stai , Silviule , c aia cu pensiile doare tare al dracului , n zona roie a politicii romne !!! ce aveti cu noi pensionarii care am lucrat65 de ani la colectiv de am ridicat romania pe cele mai inalte culmi ale prosperitatiii si ale democratiei....ne-am chinuit atatia ani pentru o pensie amarata de 3-5 mii de euro,care abia ne ajung sa platim impozitele la stat
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:35
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:17:40Stai , Silviule , c aia cu pensiile doare tare al dracului , n zona roie a politicii romne !!! exact : boborul ala,scolit la oxfort-sat , a gasit o scapare in a iesi la pensie pe caz de boala caci,la cita scoala au ei si fara LOCURI DE MUNCA ,dati afara la 45-50 de ani ,ramin Muritori de foame ! spre ce ii impinge aceasta "lege" care nu le da nici-o sansa ? daca te trageau de mineca sa te angajezi si nu voiai , asta da ! dar cind nu -ti ramine decit sa furi sau sa cersesti,tu zici ca-i bine ?
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:47
De la: mytcor, la data 2010-02-18 16:30:33De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:03:28 in curind o sa Bocesti si tu ptr. Romania asta, pe care in inconstienta voastra ati bagat-o la apa ! ! deci tu consideri ca BALASTUL sunt pensionarii astia care,in proportie de 50 % au pensii de 4-500 ron ? ca doar max. 10% au pensii de 3.000ron si restul ,intre ! voi puneti carul innaintea boilor, mai nene ! impoziteaza "salariile si pensiile nesimtite" care sunt deja "un drept cistigat " cu un ipozit progresiv asa cum este si-n Austria ,de ex. ! si, in conf. cu noua lege unica de salarizare sa nu mai fie permise salarii de mii de euroi in sistemul bugetar de acum incolo ? clar ?
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:52
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:47:10De la: mytcor, la data 2010-02-18 16:30:33De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:03:28 in curind o sa Bocesti si tu ptr. Romania asta, pe care in inconstienta voastra ati bagat-o la apa ! ! ....cred c eti total paralel cu subiectul.... am s-i repostez un com pe care l-am postat pt. camioneros....apoi mai discutm...dac-i vor mai avea chef pitpalacii pe care-i jumuleti acum. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:57
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:35:52De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:17:40Stai , Silviule , c aia cu pensiile doare tare al dracului , n zona roie a politicii romne !!! Uite , am vzut "n" mesaje cum c noi , umanitatea , s ajutm boborul haitiean lovit de npast !!! Eeeeeeuuuuu , propun , ca de azi , s ajutm viitorii pensionari , ia de-i plngi tu cu smiorcieli , c le este i lor greu srcuii c a muncit i iei aicinci d ani btui pe mukhe , i n-are i iei de nici-unele srcuii de iei ...bla-bla ... lamentella unica !!!! Fatoooooo !!! Eu ziceam de "pensionarii" ilali , srcuii ilali de au cte 100 de milioane pensie !!!! Sau de ia tu nici n-ai auzit vreodat n viaa ta !! Pi te neleg , voi auzii numai ce v conveneaz voooo !!!
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:04
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:47:10De la: mytcor, la data 2010-02-18 16:30:33De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:03:28 in curind o sa Bocesti si tu ptr. Romania asta, pe care in inconstienta voastra ati bagat-o la apa ! ! mytcor Avatarul lui mytcor 7951 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 16:06 Citeaza Raspunde De la: camioneros70, la data 2010-02-18 15:57:54Anonim , rescrierea dosarelor doldora de criminali , m refer la revoluia romn din '89 , nu este o aa mare problem !! Important este , c noi deja tim cine au fost !! ASTA CONTEAZ !! Restul e can-can , mai mult sau mai puin politic !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pricepi Gbelooooooooo??????????????........ ....s-o gtat fresh can-can-ul Camioneeeee !...nu mai sunt bnui pt. plata "comisionul" ca PRE AL tcerii , crdiei i tacitelor coparticipaiuni la jaful ROMNIEI !.... ...atunci cnd o "pensie" de 8-10.000 va fi 2-3.000 lei,...atunci s vezi spectacol,... trupa pe butoaie, nu altceva !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:05
eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA !
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:12
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:57:47De la: gabigabi, la data 2010-02-18 16:35:52De la: camioneros70, la data 2010-02-18 16:17:40Stai , Silviule , c aia cu pensiile doare tare al dracului , n zona roie a politicii romne !!! dar deschideti-va ochii odata ! GOGORITA cu pensiile alea,nesimtitele, e ptr. voi ,gugumanilor scoliti la scoli destepte si tot degeaba ! prostul de mine a inteles din prima ca alea, NU SE VOR MICSORA NICIODATA ! traim in romanica !....pestele se curata de la coada,desi Capul e imputit !
|
BERBEC1946 51 mesaje Membru din: 22/07/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:15
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! Pina in 1989 erau categorii si clase de salarizare,mai tirziu au desfiintat sistemul ,tocmai ca sa se poata face jaful. Raporteaza abuz de limbaj
ROMANIA VA SUPRAVETUI FOARTE GREU ,FARA AGRICULTURA,INDUSTRIE PROPRIE,CRESTEREA ANIMALELOR ,PENTRU PRODUCTIA DE CARNE SI LAPTE,SCOLARIZAREA,CALIFICAREA PERSONALULUI,CERCETARE SI EXPLOATAREA INVENTIILOR ROMANESTI,.POLITICA APLICATA DUPA 1989 AU TRANSFORMAT ROMANIA IN TARA DE LUMEA A 4 A ,DIN CE IN CE MAI SARACA.
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:21
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! ....A-HAAAAAA !.... nu mai eti proiectant, acum spui c-ai fost maseor la lotul naional...Gbeloooo, tu ai impresia c neuronul meu este tranchilizat de vreo tembeliziune romneasc ?... proiectant ai fost , actor figurant ai fost, acum ai mai fost i maseor al lotului naional...bla,bla,bla.... ....m-am lmurit !...spanac cu cimbru !... i facem politic Iliescian la greu, nu votm la referendum, dar votam pe Geoan.......mi s fie !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:26
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! Buuuun : - CRIZ MONDIAL ECONOMIC = NU E BANI , NU SE VINDE MRFURILE , TOATE ST !!! -FIRMELE PRIVATE ROMNETI , LE-AU MPUINAT MARII NOTRII CONDUCTORI , DECND LEGEA PRIVATIZRII I LEGEA PROPRIETII PRIVATE !!!(nu explic n detaliu c nu suntem la grdi !!) -PN ACUM NU S-A CREAT UN CLIMAT PROPICE ADUCERII N ROMNIA A INVESTITORILOR DE ORIUNDE DIN LUMEA ASDTA LARG , CA , N AA FEL S REPUNEM PE PICIOARE MICI , MIJLOCII I MARI PLATFORME INDUSTRIALE (c noi , ntr-un trecut nu prea ndeprtat , aveam cu ce !!!!) Iar acum v-ai gsit voi s urlai la pensii , la bani de la buget , la un guvern care de bine de ru -a asumat curajul guvernrii n condiii de mare criz ...criz de care vrei tu , c peste tot acum poi numi criz !!!! Pi guvernul sta de-l hulii voi , c deh , putei acum , tre' considerat eroic , ntr-un fel, brav !!!... v frecai minile i spunei : "No , acuma s-i vedem p'tia cum ne scot din rahatu'-n care suntem...hi,hi,hi ... Ar merita stima voastr , aprecierea voastr ... vou stora de nu nelegei nici mpucai cu cuitu' la drumu' mare C NU E BANI !!! D UNDE S LE DEA LA TOAT SUFLAREA ????? Voi ai contribuit , la buget , toi anii tia !! Da !!! Dar de ce nu v-ai gndit , cnd unii jefuiau bnci de investiii , pduri , terenuri , platforme industriale : B , DA' NOO CINE NE-O MAI PLTI PENSIILII , MAI NCOLO , DAC NOI I LSM P'êTIA S NE JEFUIASC CA-N CODRU ...I NOI NU MICM UN DEGET S LE TIEM ELANUL...!!!! Cnd a trebuit , frailor s luai taurul de coarne , ai stat pe marginea annului i v-ai mulumit cu privitu' !!! Acuma bocii c pe voi , lumea v-a uitat i nu v mai bag n seam !! Eu pot numai s v spun doar att : CE ΪI FACE OMUL CU MNA LUI SE NUMETE LUCRU MANUAL... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:29
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:12:57 adic 15 % dintre pensionari au pensii nesimite de 6-8-10.000RON...obinute pe ua din dos a contributivitii,....iar ceilalti 85% vai mama lor..... i dac E.Boc taie pensiile nesimite, iar noi l susinem, sunte nite GUGUMANI n viziunea ta Gboano, ...ok suntem gugumani !...dar s te vd pe tine dac ai fi la guvernare de unde ai scoate banii s plteti acele pensii nesimite . s te vd de unde iei tu vre-o 800Mil./lun s plteti pensiile lora !...hai sursa de finanare te rog ! aaaaaaa !...s-i mai spun o bomb ce v-a urma : controlul comisiilor economice din cadrul UE al sumelor cheltuie de ctre regiile statului Ro....urmeaz !...atunci s v vd pe unde ai deturnat bnuii contribuabilului UE . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:29
De la: BERBEC1946, la data 2010-02-18 17:15:47De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! berbecule,usor-usor,ne apropiem de zua noastra !,dar pina atunci mai avem de combatut p'aici ! tine aproape !
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:34
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:29:58De la: BERBEC1946, la data 2010-02-18 17:15:47De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! Aaaaaaaaaaaah via !! E singuric , mnca-o-ar tata ...i a prins-o dulii la colul blocului !! i ce s-a gndit ea pe repede nainte : " Aaaaaaa , uite un berebec !! o pi iel hi !!! Eti o dulcic !!!!
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:48
De la: mytcor, la data 2010-02-18 17:21:11De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! ti-am legat creierii, Inteligentiule ? e foarte simpla explicatia : un prieten din copilarie, masor la lotul de canotaj, si-a sectionat tendonul lui ahile intr-un accident si avea nevoie de operatie ! urgent ! atita doar ca lotul trebuia sa plece in cantonament la Piatra Arsa si nu-i dadeau voie sa plece decit daca aducea inlocuitor ! prieteni fiind si stiind ca am miini de aur,m-a rugat sa-l inlocuiesc ....m-a dus la federatie si am dat o proba de pricepere fix pe ceafa si spatele bosului,intepenit d'un curent parsiv....si uite asa, ma facui masor ! cum m-am descurcat ? excelent - atit de excelent,incit dupa 2 luni am fost solicitata sa trec la lotul de volei ! sti cum se facea asta pe vremea comunismului ? simplu : Federatia cerea scoaterea din productie a tov. ixulescu pe o perioada oarecare ! asa ca, un an de zile ,am fost si la ei si atunci m-am jurat ca nu-mi voi da copilul sa faca sport de performanta,niciodata, daca-l iubesc cu adevarat ! ....asta a fost in ' 86 !cu filmarile ? ai uitat,desi zici ca-ti mai functioneaza neuronul am povestit doar ca, am vazut un anunt in ziar ,in primavara lui 90 ,anunt care cauta femei ptr. un rol secundar in filmul lui mircea daneliuc ! frumusica eram, inteligenta eram si sunt , talentata eram si sunt si asa am ajuns si acolo si experienta aia a fost cea mai extraordinara din viata mea ! cum am putut filma atunci ? simplu : era o bulibaseala atit de mare atunci .....provocata cu intentie zic eu acum,incit dimineata semnam condica si tuleooooo !...ce mai vrei sa afli ? hai,zi acum,cit mai am chef de spovedit
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:52
De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:48:06De la: mytcor, la data 2010-02-18 17:21:11De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! ...mergi la pop !....el este spcialist la spovedit !...
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:55
...Aaaaaaah , Mytcoare , Mytcoare , cuuuum umbli tu la naturelu' sexului slab de nger ...!!! Uite , acum m loc s dezbat ...stau i ...smiorci !!! Gabi , gata ! Te rog , ai mil de noi !!!!
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:55
De la: camioneros70, la data 2010-02-18 17:34:52De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:29:58De la: BERBEC1946, la data 2010-02-18 17:15:47De la: gabigabi, la data 2010-02-18 17:05:33eu sunt paralela ? mytcore ,din pensia de 350 mil.a lui Geica , ar putea primi o pensie minima, 100 de amariti ! din salariul de 20 mii de eu , luna de luna , al lui Ionut Popescu, cite pensii viagere ptr. sportivi,s-ar putea da ? sportivi care o viata n-au facuit decit antrenamente intr-o sala de sport si care nu sunt pregatiti ptr. altceva ! habar n-ai,dar eu stiu ce-n seamna viata de performanta, ca doar am fost masor la lotul nat. de canotaj si volei ! sti ce-n seamna o viata de cantonament ,in care totul era planificat si dramuit ?cind primeau 3 zile de permisie , innebuneau de fericire ! si pe oamenii astia ii condamni la mizerie si umilinta ? bai, RUSINE ROMANIA ! bai,tare esti zevzec,mai fiule ! mi-a citat omul,postarea ? ce voiai ,sa fiu mirlanca si sa nu-i raspund ? nu plingeai si tu la inceputul postarilor tale ca nu te aude nimeni si, m-am INDURAT de tine ,mei, c-asa am eu inima buna si am zis sa nu te las sa haulesti singur pe forum ....ca altfel haulesti impreuna cu mai multi1 asa ca, sa-mi zici merci !
|
|
|

incearca ultravioletul
si esueaza cine stie unde.....vorbesc aiurea : ba se scufundaaaaa deja !
hic !
din pacate, nu pot sa cobor ! nici atunci si nici acum !
asa ca, sa-mi zici merci !