back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:11

De la: Silviu, la data 2010-02-14 11:06:09Mi-ar fi placut da guverneze PSD si PNL in perioada asta ...
Tare as fi fost curios ce faceau oamenii lui Geoana si ai lui Crin ...
B1 televiziune agresiva ...
Celelalte sunt blajine ...
Mai vorbim...
Mergem la biserica.
Multumesc celor care se roaga pentru ce i-am rugat.

Cu drag! Va fi bine!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:46

De la: Silviu, la data 2010-02-14 11:06:09Mi-ar fi placut da guverneze PSD si PNL in perioada asta ...
Mai vorbim...
Mergem la biserica.

Aici suntem ca brazii !!!! Voi suntei mai tari ca noi !!! Noi numai v susinem !!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:55

Ati vrea voi sa scapati de vina colectiva, aceea de a fi aruncat tara pe miinile unor hamesiti portocalii, dar din pacate e cam tirziu.
Bineinteles ca nici ceilalti nu sunt mai breji. Ati observat ca principalele partide au culorile codului de management al riscurilor, respectiv, galben, orange si rosu?
Dar acum sunt doar portocalii la putere si e mult oniric in expreia voastra de genul "dar ce ar fi facut ceilalti?". Nu putem sti. Prin furt ni s-a refuzat aceasta varianta.
Acum mergem pe varianta "mergi ori crapa".
Deocamdata stringem din dinti...

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:33

De la: 9am178165, la data 2010-02-13 19:28:39Biata eba toanta mai e saracuta, are nefericita de ea niste luari de cuvant in Parlamentul European de mai mare jena!!!!!!!!!!!!!!!
De ce mie mila de ea?!!!!!!!!
Ca sunt convinsa ca nu s-a facut europarlamentar ca asa a vrut ea, ca nu e genul ambitios, s-a facut ca vrut taica-su, ca megaloman cum e, trebuia fraudulosul sa-si cocoate fata chiar daca ea nu-si dorea asa ceva.
Ea isi dorea sa prezinte acolo moda, nu sa se dea mare oratoare ( am fortat femininul intentionat, sa nu-mi aud de la careva, ceva), dar cred ca nu e in postura sa-i comenteze tiranului de taica-su sau sa aiba vointa proprie nici ea, nici celelalte femei din familie, ca iau o batuta de aia cu strigaturi, mai ceva ca femeile din Botswana!!!!!!!!
Sigur ca pe noi cetatenii ne intereseaza mai mult faptul ca am trimis-o in Parlamentul European pentru a-i convinge pe cei de la Bruxelles o data in plus, cat suntem de limitati!!!!!!!!!!!!
Auzi tb, ma` daca esti sigur ca e fata ta, n-o mai chinui tata fara inima ce esti, las-o in pace ca politica nu-i de ea!!!!!!!!!

Bre tanti ,ai dreptate,tata ma exploateaza,eu vroiam cu JOE cu HREBE dar m-am ales cu SIDA

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:34

De la: Dorinel, la data 2010-02-12 23:34:57Fiti atenti ce mi-au vazut ochii pe pagina personala a tovarasului ....

''Vreau o Romnie n care pensiile i salariile s fie de bun-sim!
Fiecare romn trebuie s ctige pentru ct muncete. Fr pensii speciale, sporuri nejustificate i salarii indecente pentru categorii privilegiate precum parlamentarii sau magistraii.''
Propun sa se inceapa cu privilegiatii PDL ... si nu sunt putini !

''Vreau o Romnie cu o justiie de bun-sim, n care nimeni s nu fie mai presus de lege.''
Asa vrem cu totii ! Si mai vrem ca Ridzi si beneficiarii acelor ''banisori'' din Ministerul Tineretului si Sportului sa raspunda penal pentru asta. Sa-si miste fundurile din minister si din institutiile Statului !

''Vreau ca romnii s aib ncredere n viitorul copiilor lor cnd i trimit la coal. Asta nu se poate realiza dect cu un sistem de educaie de bun-sim, ancorat n realitatea de pe piaa muncii. ''
Care bun simt ? Sa umilesti zi de zi profesorii si ei sa fie plini de bun simt ? Si in plus, noi avem nevoie de tinichigi si ospatari ! ....

''Vreau ca romnii s fie tratai decent cnd se duc la medic, la poliie sau s i plteasc taxele. Ne trebuie o administraie competent i eficient, nu o armat de birocrai.''
Dar cu armata aia de birocrati de la Cotroceni si Guvern ... ce facem ? Le marim salariile si in 2010 ?

E prea putin, numai atata poti? in plus iti lipseste coerenta si argumentatia "feroce". Oare unde o fi plecat??

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 13:34

O intrebare de bun simt . ....De ce doar anumite ,,meserii'' sunt privilegiate ? De ce ...magistratii, politistii , armata si nu inginerii sunt cei favorizati? Voi incerca sa dau eu acest raspuns, iar cei care vor, pot sa ma combata! Ei sunt cei de care sistemul mafiot se foloseste pentru a tine acest popor in mizerie si pun umarul la distrugerea acestui neam. Cum credeti ca ar fii aratat aceasta tara daca aceste paturi profesionale ar fii aplicat legile existente? Magistratii si politistii nu sunt mana in mana cu lichelele care au jefuit aceasta tara iar armata nu trebuie prin favoruri sa stea cuminte? Acesta este adevarul curat, iar noi incercam doar sa ne amagim cautand raspunsuri.....

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:26

Nu e o intrebare de bun simt!
E in sprijinul conducerii pdl care poarta aceasta propaganda nazista. Ii spun nazista pentru ca ei au spuns mereu ca sunt de dreapta si doar nazistii militau pentru un stat egalitarist.
Iti dau exempu si de ingineri cocotati sus mina in mina cu lichelele: Berceanu.
conform logicii tale si a lui boc un zidar cu 8 clase poate veni oricind sa-l traga la raspundere pentru pensia sa pe un medic chirug sau un judecator.
ii bagi pe toti la un loc si acuzi oamenii in grup precum o face si boc.
de ce promoveaza basescu si pdl acesta ura intre categoriile profesionale? vor sa-i mai voteze credulii si peste trei ani.
proiectele de unificare ale salarizarii si pensionarii la bugetari vintura pe culoarele ministerelor muncii si finantelor de prin 1998. in 2000 a si fost adoptata o lege unica a salarizarii. in 2009 psd si pdl s-au grabit si au scos-o proasta pe cea a salarizarii dar si pe cea a pensiilor.
ei se bat pentru cei 5 milioane de pensionari carora le vor voturile.
cit despre ingineri. cei buni cistiga suficient de bine si pot face ce vor iar cei slab pregatiti intra in administratiile locale si de stat. faptul ca in 90 in romania toate fabricile si uzinele erau inzestrate cu tehnologii din anii 50 - 60 si rar din 70 si-a pus amprenta si pe masa inginerilor. rareori proiectantii de la noi reuseau sa inventeze si altceva decit ceea ce in vest fusese inventat iar uneori cind o faceau erau tehnologii furate de securitate!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:31

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-14 13:34:13O intrebare de bun simt . ....De ce doar anumite ,,meserii'' sunt privilegiate ? De ce ...magistratii, politistii , armata si nu inginerii sunt cei favorizati? Voi incerca sa dau eu acest raspuns, iar cei care vor, pot sa ma combata! Ei sunt cei de care sistemul mafiot se foloseste pentru a tine acest popor in mizerie si pun umarul la distrugerea acestui neam. Cum credeti ca ar fii aratat aceasta tara daca aceste paturi profesionale ar fii aplicat legile existente? Magistratii si politistii nu sunt mana in mana cu lichelele care au jefuit aceasta tara iar armata nu trebuie prin favoruri sa stea cuminte? Acesta este adevarul curat, iar noi incercam doar sa ne amagim cautand raspunsuri.....

Gaozarule,ai schimbat macazul?Pai de magistrati am nevoie sa le fac dosare la opozantii politici ,de armata am nevoie sa o pun pe voi daca faceti razmerita de ceilalti care sint camasa mea am nevoie si nevoile subtiri cu cheltueli le tii gaozarule In rest ,citiva membrii din PDL aproape de sufletul meu ,ce te oftici ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:32

si probabil ca rolul lui base la anver era sa faciliteze imbarcarea furaciunior securitatii pe vasele romanesti.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:34

Tot dupa acesta lege a pensiilor vor primi pensiile si cei din privat. O sa mai vorbim peste 2-3 ani.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:17

De la: 9am049573, la data 2010-02-14 14:26:47Nu e o intrebare de bun simt!
E in sprijinul conducerii pdl care poarta aceasta propaganda nazista. Ii spun nazista pentru ca ei au spuns mereu ca sunt de dreapta si doar nazistii militau pentru un stat egalitarist.
Iti dau exempu si de ingineri cocotati sus mina in mina cu lichelele: Berceanu.
conform logicii tale si a lui boc un zidar cu 8 clase poate veni oricind sa-l traga la raspundere pentru pensia sa pe un medic chirug sau un judecator.
ii bagi pe toti la un loc si acuzi oamenii in grup precum o face si boc.
de ce promoveaza basescu si pdl acesta ura intre categoriile profesionale? vor sa-i mai voteze credulii si peste trei ani.
proiectele de unificare ale salarizarii si pensionarii la bugetari vintura pe culoarele ministerelor muncii si finantelor de prin 1998. in 2000 a si fost adoptata o lege unica a salarizarii. in 2009 psd si pdl s-au grabit si au scos-o proasta pe cea a salarizarii dar si pe cea a pensiilor.
ei se bat pentru cei 5 milioane de pensionari carora le vor voturile.
cit despre ingineri. cei buni cistiga suficient de bine si pot face ce vor iar cei slab pregatiti intra in administratiile locale si de stat. faptul ca in 90 in romania toate fabricile si uzinele erau inzestrate cu tehnologii din anii 50 - 60 si rar din 70 si-a pus amprenta si pe masa inginerilor. rareori proiectantii de la noi reuseau sa inventeze si altceva decit ceea ce in vest fusese inventat iar uneori cind o faceau erau tehnologii furate de securitate!
Intreb inca o data.......de ce unii sunt mai cu mot? Pentru ei nu trebuie sa existe principiul contributivitatii? De ce unii au drepturi mai multe decat altii? De ce anumite categorii sociale trebuiesc SPONSORIZATE de catre populatia acestei tari? Chiar au nesimtirea sa creada ca au aceste privilegii pentru ca sunt mai cu mot??? De ce sa fiu obligat sa dau din banii mei munciti cu greu ,o parte acestor NESIMTITI?? PS. Nu credeti ca ar fii mai cinstit sa se liberalizeze contributia la pensii?? Atunci acesti nesimtiti vor putea sa-si faca o pensie buna in modul cel mai cinstit cu putinta!!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:33

Si inca ceva.......Aveti impresia ca aceste categorii sunt in slujba cetateanului si de aceea trebuiesc recompensate?? Nici poveste , ei nu au fost, nu sunt si nici nu vor fii vreodata aparatorii drepturilor noastre constitutionale.......Ei doar sustin acest sistem MAFIOT!

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:38

De la: acumvotez2009, la data 2010-02-14 15:33:01Si inca ceva.......Aveti impresia ca aceste categorii sunt in slujba cetateanului si de aceea trebuiesc recompensate?? Nici poveste , ei nu au fost, nu sunt si nici nu vor fii vreodata aparatorii drepturilor noastre constitutionale.......Ei doar sustin acest sistem MAFIOT!

Bulangiilor ,dupa ce ca va protejez si va fac Lege favorabila pentru droguri ,tot voi faceti tambalau.Tot PDL ul este antrenat in comertul cu droguri ,ce sa faca daca altceva nu se mai vinde in Romania ?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:43

De la: NESIMTITUL, la data 2010-02-14 15:38:25
De la: acumvotez2009, la data 2010-02-14 15:33:01Si inca ceva.......Aveti impresia ca aceste categorii sunt in slujba cetateanului si de aceea trebuiesc recompensate?? Nici poveste , ei nu au fost, nu sunt si nici nu vor fii vreodata aparatorii drepturilor noastre constitutionale.......Ei doar sustin acest sistem MAFIOT!

Bulangiilor ,dupa ce ca va protejez si va fac Lege favorabila pentru droguri ,tot voi faceti tambalau.Tot PDL ul este antrenat in comertul cu droguri ,ce sa faca daca altceva nu se mai vinde in Romania ?
Cred ca ar trebui sa fii si matale un pic mai serios(serioasa).....Nu te-ai saturat sa debitezi atatea imbecilitati? Te ascunzi dupa IDul tau ,,nesimtit'' si crezi ca esti interesant.(interesanta) cu incercarea ta de a face pe inteligenta cenusie a acestiu topic....Nu ai reusit sa stii!

Siena

89 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:41

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Oricat m-as stradui, nu reusesc sa descopar similitudini de sens intre cuvinte precum "stupoare" si "stupid" ... Si totusi, realitatea ce o traim, le impune.
Chiar nu puteti vedea, ca regele asta cu-ntregul sau alai de curtezane si slugi-, umbla goi printre noi, sfidandu-ne, in timp ce le mai si sunt laudate inexistentele vesmintele?!
Cum totul este realitate si nu poveste, cei ce incearca a va trezi, spunandu-va, cat de gol, de periculos si de ipocrit este, sunt acuzati de manipulare. Ca la noi, la nimeni! Halal!

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
Siena

89 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:41

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Oricat m-as stradui, nu reusesc sa descopar similitudini de sens intre cuvinte precum "stupoare" si "stupid" ... Si totusi, realitatea ce o traim, le impune.
Chiar nu puteti vedea, ca regele asta cu-ntregul sau alai de curtezane si slugi-, umbla goi printre noi, sfidandu-ne, in timp ce le mai si sunt laudate inexistentele vesmintele?!
Cum totul este realitate si nu poveste, cei ce incearca a va trezi, spunandu-va, cat de gol, de periculos si de ipocrit este, sunt acuzati de manipulare. Ca la noi, la nimeni! Halal!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:53

De la: noravi75, la data 2010-02-14 17:41:29

pai,ca si-n povestea adusa de tine in discutie ,toti curtenii si poporul il laudau hainele imparatului ! de ce ? din snobism ,din oportunism,din prostie oarba ? ...a trebuit sa vina un copil sa strige adevarul ! adevarul ala care sta doar in inima nevinovata ! ....dar tragedia noastra consta in faptul ca, toti sunt cam din acelasi aluat !

Siena

89 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:09

Asa este Gabi ! As lasa insa snobismul de-o parte, inlocuindu-l cu nepasarea, necugetatul atasament determinat de avantaje minore, avaritia de mari proportii si nu in ultimul rand, absenta iubirii fata de Tara asta atat de minunata.
Plini de lehamite fata de lumea politica ce-si bate joc de tot, facem gresala sa bagam in malaxorul silei noastre, Tara -care nicidecum o idee abstracta nu este. De vei fi fost departe de EA o vreme (cum mi s-a-ntamplat mai multi ani), afli cum capata fiinta, ti-e draga si ajungi sa nu mai bagatelizezi acest sentiment real.
Pe stadioane, Englezii canta cu mandrie Imnul National !!!
Noi, scuipam seminte in astfel de momente.
(Chiar ieri am asistat la meciul de Rugby al echipei Nationale si asta se-ntampla !)
Din acest punct, pornesc TOATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 20:37

De la: noravi75, la data 2010-02-14 20:09:07 Asa este Gabi ! As lasa insa snobismul de-o parte, inlocuindu-l cu nepasarea, necugetatul atasament determinat de avantaje minore, avaritia de mari proportii si nu in ultimul rand, absenta iubirii fata de Tara asta atat de minunata.
Plini de lehamite fata de lumea politica ce-si bate joc de tot, facem gresala sa bagam in malaxorul silei noastre, Tara -care nicidecum o idee abstracta nu este. De vei fi fost departe de EA o vreme (cum mi s-a-ntamplat mai multi ani), afli cum capata fiinta, ti-e draga si ajungi sa nu mai bagatelizezi acest sentiment real.
Pe stadioane, Englezii canta cu mandrie Imnul National !!!
Noi, scuipam seminte in astfel de momente.
(Chiar ieri am asistat la meciul de Rugby al echipei Nationale si asta se-ntampla !)
Din acest punct, pornesc TOATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Avind un trecut si o educatie comunista ATIT basescu cit si Boc ,nu au nicio vina ,asa vad ei situatia egalitarismului preferential ,dece va framintati ?

Traian Bsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s mearg n 29 iulie la vot indiferent de modul n care aleg s voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
9am065790

25 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 22:49

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-14 11:11:35
Mai vorbim...
Mergem la biserica.

Cu drag! Va fi bine!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 01:43

De la: click_cont, la data 2010-02-14 12:34:07
De la: Dorinel, la data 2010-02-12 23:34:57Fiti atenti ce mi-au vazut ochii pe pagina personala a tovarasului ....

E prea putin, numai atata poti? in plus iti lipseste coerenta si argumentatia "feroce". Oare unde o fi plecat??

www.catavencu.ro/fetele_marinarului_editie_speciala-6171.html

Sa mai si radem !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 08:19

De la: 9am049573, la data 2010-02-14 11:55:43Ati vrea voi sa scapati de vina colectiva, aceea de a fi aruncat tara pe miinile unor hamesiti portocalii, dar din pacate e cam tirziu.
Bineinteles ca nici ceilalti nu sunt mai breji. Ati observat ca principalele partide au culorile codului de management al riscurilor, respectiv, galben, orange si rosu?
Dar acum sunt doar portocalii la putere si e mult oniric in expreia voastra de genul "dar ce ar fi facut ceilalti?". Nu putem sti. Prin furt ni s-a refuzat aceasta varianta.
pai atuncea sa vina legiunea straina sa faca ordine in ROMANIA,(mergi ori capra)

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 13:53

De la: 9am045616, la data 2010-02-15 08:19:31
De la: 9am049573, la data 2010-02-14 11:55:43Ati vrea voi sa scapati de vina colectiva, aceea de a fi aruncat tara pe miinile unor hamesiti portocalii, dar din pacate e cam tirziu.
pai atuncea sa vina legiunea straina sa faca ordine in ROMANIA,(mergi ori capra)

Politica prinde radacini ,acolo unde este prostia mare,ati votat ,ati incasato !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:03

desi am o lehamite din ce in ce mai mare, incerc totusi sa-i fac o mica dreptate poporului asta furat si inselat de cind se stie : nici ca se putea intimpla altfel , caci Revolutia din '89 nu a fost decit o Rotire de Cadre ! nu ca n-ar fi fost si ceva revolutie care a dus la schimbarea de sistem,dar Strada NU a fost condusa, n-a avut nici program si nici conducator ! si cum ar fi putut avea cind secu era cu ochii si urechile pe noi ? ! asa ca, in toti acesti 20 ani, toti activistii,securistii, aparatnicii, politrucii ,au apucat puterea si se tin cu dintii de ea ,prin momele si sosele ,mita electorala si alte promisiuni,i-am votat mereu pe ei,caci altii NU SUNT ! cei ce ar fi putut sa fie altfel , n-au avut loc si au fost "epurati " rind pe rind ! daca n-ar fi fost ziaristii si diverse posturi tv .,care sa mai scoata la iveala cite un dosar de cadre,o afacere de milioane; un "ciubuc" grasutz la vinzarea avutiei statului, noi HABAR N-AVEAM ! si nici acum nu stim nimic ,de fapt ....nici ce-i in spatele acestei afaceri cu scutul; nici cu promisiunea facuta UDMR.ului ! si nici nu-si doreste Puterea sa aflam prea multe,caci de'am sti i-am pune la zid ptr. tradarea interesului de stat ; ptr. jefuirea averii tarii si aservirea Ro altor interese !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:24

De la: gabigabi, la data 2010-02-15 16:03:04desi am o lehamite din ce in ce mai mare, incerc totusi sa-i fac o mica dreptate poporului asta furat si inselat de cind se stie : nici ca se putea intimpla altfel , caci Revolutia din '89 nu a fost decit o Rotire de Cadre ! nu ca n-ar fi fost si ceva revolutie care a dus la schimbarea de sistem,dar Strada NU a fost condusa, n-a avut nici program si nici conducator ! si cum ar fi putut avea cind secu era cu ochii si urechile pe noi ? ! asa ca, in toti acesti 20 ani, toti activistii,securistii, aparatnicii, politrucii ,au apucat puterea si se tin cu dintii de ea ,prin momele si sosele ,mita electorala si alte promisiuni,i-am votat mereu pe ei,caci altii NU SUNT ! cei ce ar fi putut sa fie altfel , n-au avut loc si au fost "epurati " rind pe rind ! daca n-ar fi fost ziaristii si diverse posturi tv .,care sa mai scoata la iveala cite un dosar de cadre,o afacere de milioane; un "ciubuc" grasutz la vinzarea avutiei statului, noi HABAR N-AVEAM ! si nici acum nu stim nimic ,de fapt ....nici ce-i in spatele acestei afaceri cu scutul; nici cu promisiunea facuta UDMR.ului ! si nici nu-si doreste Puterea sa aflam prea multe,caci de'am sti i-am pune la zid ptr. tradarea interesului de stat ; ptr. jefuirea averii tarii si aservirea Ro altor interese !
iubire dar nici nu se doreste sa stim de catre toata clasa politica...acesti politicieni inbuibati tac chitic pentru ca altfel s-ar destepta poporul si i-ar lua la intrebari...de asta le este frica la toti si noi ne dam de ceasul mortii cum sa scoatem tara din criza iar pe ei nu-i doare nici in c.r de tara ,de popor, de patriotism

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:40

Aaaaaaah ! Gabrielooo ! Nu am timp de voi ....da' vin io , nu-i fie team !!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:26

Merge ca unsa ...

Zece membri de partid
Visau via nou
Unul a vorbit n vis,
i-au rmas doar nou.

Nou membri de partid
De marxism s-au copt!
Unul s-a rscopt din ei,
i-au rmas doar opt!

Opt membri de partid
Au trecut la fapte ...
Unul a trecut la Tito!
i-au rmas doar apte!

apte membri de partid
Fac afaceri grase,
Unul a intrat la zdup
i-au rmas doar ase!

ase membri de partid
Au strigat lozinci,
Unul a strigat greit
i-au rmas doar cinci!

Cinci membri de partid
Cnd au fost la teatru,
Unul n-a aplaudat
i-au rmas doar patru!

Patru membri de partid
i cam toi evrei,
Unul a plecat n Eretz
i-au rmas doar trei!

Trei membri de partid
Vorbeau de rzboi!
Unul a vorbit cam mult,
i-au rmas doar doi!

Doi membri de partid
Mndri ca punul.
Unul a nnebunit,
i-a rmas doar unul!

Un membru de partid,
Cel mai lmurit.
A plecat cu Onete-ul
i n-a mai venit!

ZERO membri de partid,
Lupt pentru pace.
C partidul nostru drag
tie el ce face!

Aici doarme Pstorel,
Biat bun i suflet fin,
Dac trecei pe la el,
Nu-l trezii, c cere vin!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:37

De la: camioneros70, la data 2010-02-15 16:40:06Aaaaaaah ! Gabrielooo ! Nu am timp de voi ....da' vin io , nu-i fie team !!!

sti cum suna ce-ai spus tu ? cam asa,Lapusnene : si cind ma voi scula ,pre multi ii voi popi !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:39

si nici nu-si doreste Puterea sa aflam prea multe,caci de'am sti i-am pune la zid ptr. tradarea interesului de stat ; ptr. jefuirea averii tarii si aservirea Ro altor interese ! [/quote]

exact ,Mariana !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 19:32

acumvotez,
unul din miturile false e ca din contributia ta la asigurarile sociale le dai salariile sau pensiile celor de la stat. E FALS! si toti din privat o repeta ca niste papagali mereu.
peste 30 din contributia ta sunt opriti la bugetul local iar restul se duce la bugetul de stat de unde sunt redistribuiti.
in fond un bugetar cu salariu de lux plateste contributii la stat din care isi iau pensii de 1100 lei citiva pensionari. si stii ceva? contributia lui sigur ajunge la buget pe cind multi din privati nu mai platesc asigurarile dar salariatii lor cind sunt someri vor beneficia de toate drepturile (desi prin toamna 2009 "iluminatii" din psd vroiau sa propuna sa se beneficieze de ajut de somaj functie de nivelul contributiei).
cit despre contributiile la pensii ale pensionarilor de lux smecheri, de vina e doar statul, angajatorul lor, ca nu a platit contributiile si legislativul.
daca statul va plati de acum contributii, chir in conditiile legii unice, nu se va face in realitate nici o economie pentru ca parte din banii de la bugetul de stat care constituie cheltuieli cu personalul se duc la bugetul de pensii. te asigur ca bugetarii de lux vor avea contributii mai mari decit tine la bugetul de pensii, va fi chiar o risipa de bani care puteau fi bagati in investitii dar vor fi trecuti la bugetul asig sociale.
disputa asta nu favorizeaza decit PDL care vor putea sa spuna electoratului lor naiv dar agitat vedeti noi am taiat pensiile de lu!

asa cum acum PDL sunt reponsabili de salariile date pentru cite trei directori pe acelasi post in sute de sitautii in toate judetele sau boc pentru cei peste 50 de inspectori din corpul de control care au cistigat in instanta si alte sute de directori de deconcentrate demisi, carora li se platesc salarii desi sunt pdlisti si udmeristi angajati pe aceleasi posturi, tot asa vor plati si pentru pensiile taiate.
puteau sa o regleze elegant pentru cei care le acveau mari dar nu sunt specialisti in pdl. seitan si vladescu sunt niste fosile folosite sa scoata castanele din foc asa cu baconski si croitorul nu sunt decit niste slugi.
bos, pentruca realiza ce prostii a spus a dat-o la intor si a spus ca se considera ca toti au contribuit la pensii. tocmai pentru ca era responsabilitatea statului.
schiar si slugile lui base sunt contra prostiilor lui seitan, declansate sa fin sinceri de m. sirbu psd.

Pagini: << 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: