back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 15:31

Cine e prieten cu Silviu?
Spuneti-i sa ma contacteze imediat la:
emrreno@hotmail.com
E foarte urgent!!
Pentru nevasta-sa care are cancer.
Cine vrea sa vada tratamentul, sa mearga pe topicul de cancer.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 15:33

De la: Silviu, la data 2010-02-11 12:30:42Rugati-va pentru vindecarea sotiei mele, Elena, care se lupta cu cancerul !
Va multumesc

o lacrima fierbinte de regret si durere ! va iubesc, Silviule si va doresc.....oh, Doamne , ai grija ,te rog,ai grija !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 15:37

De la: gabigabi, la data 2010-02-11 15:33:44
De la: Silviu, la data 2010-02-11 12:30:42Rugati-va pentru vindecarea sotiei mele, Elena, care se lupta cu cancerul !
Va multumesc

o lacrima fierbinte de regret si durere ! va iubesc, Silviule si va doresc.....oh, Doamne , ai grija ,te rog,ai grija !

Te rog sa intri pe avatarul lui si sa-i trimiti un mesaj privat! Eu nu stiu cum sa dau de el.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 16:45

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 15:37:38
De la: gabigabi, la data 2010-02-11 15:33:44
Va multumesc

Te rog sa intri pe avatarul lui si sa-i trimiti un mesaj privat! Eu nu stiu cum sa dau de el.

bine ! ii scriu acum !

dar, ai intrat pe avatarul lui , ai dat mesaj si nu ti-a plecat mesajul sau,cum ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 17:12

Va mai amintiti cum ne aburea inainte de alegeri tovarasul Traienica cu ... ''numai mogulii sunt de vina !''....
Ei dragi mosului, dupa nici doua luni de la acele momente splendide, PDL-ul prin portavocea sa
p(opu)lista, tovarasul Traian Basescu, si-a tras oficial prin intermediul aservitului sau Boby Paunescu, un ''trustulet'' de presa ...
Va rog sa nu-l acuzati de ''mogulism'', ca nu asta e intentia trustului ... Intentia lui e binele lui ... Traian Basescu si a PDL-ului .... oupsss, pardon .... binele acestei tari !
Oficial, repet, Evenimentul Zilei si Capital au fost vandute catre grupul B1TV. Mdeci, ultimul reper in presa romaneasca, ma refer la un reper in presa mai cunoscut, cade in mainile intereselor afacerilor derulate in politica ...
Daca nu va spune nimic Evenimentul Zilei de azi, a fost timp de ani de zile, cel mai apreciat cotidian quality din Romania. Pacat !
Si cum va spuneam si se subantelege, la urma-urmei, tovarasul Traian Basescu nu s-a opus ideii de ''mogul'' in sine, ci doar acelor ''moguli'' de presa care nu-l ling in ____ sau in alte parti si nu-i promoveaza toate aberatiile si cretinismele pe care le emana.
La fel a procedat procedeaza si pe tema salariilor nerusinate, care brusc nu mai sunt subiect de critica bolsevica dupa ce si-a instalat acolitii in posturi cheie. Va spune ceva Ionut Popescu ?!
Din dorinta de a fi impartial, am urmarit in treacat si postul VoxNews. Oricat am incercat sa fiu de binevoitor, mai ales dupa o emisiune urmarita aseara, pare un post de creiere plombate, extrema Antenei 3 cu alte personaje la fel de hazli, cu un limbaj de lemn si pozitivism gratuit.
Personal nu ma deranjeaza o atitudine ceva mai pozitiva si mai constructiva in presa, dar nu in felul acesta. Ceva mai soft si mai pragmatic si sa nu puta a dans cu tema de la distanta indiferent ca vorbim de Realitatea, Antena 3 sau VoxNews ...
In ... bib ... de ''moguli'' ! Traiasca mogulismul portocaliu !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 18:31

De la: florinpreda999, la data 2010-02-11 10:04:47www.youtube.com/watch?v=qysJ9BwAPTs[/quote] as dori sa-i atrag atentia lui 178 femeia-barbat ca eu nu port nici culoatea portocalie nici violeta ,eu port culoarea verde...nu sant deacord cu cei ce aduc osanale dar nici cu analfabetii care injura ca niste birjari,asa cum santeti dv.care faceteti dezacorduri nepermise{ cum vrea muschi nostri}...toti ceilalti de pe forum se contrazic intr-un mod mult mai decent decit dv....as dorii sa-l felicit pe Florin si sa-i ofer si o lada de bere pt. citatul dat ,daca il va putea citi si 178 poate ca va invata ceva din el...pt. Silviu ii transmit ca sant alaturi de familia lui si ii recomand sa citeasca ce a scris Radita...numai bine tuturor

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 18:53

Adi, acolo pe unde esti, cand mai tragi cu ochiul pe aici, dar numai dupa ce te-ai odihnit nitel si creierasul tau lucreaza in parametrii normali, serveste si aceasta portie de tocanita portocalie ...
A fost o data un subiect de aruncat in ochii fraierilor ... ! ''Salariile nesimtite''.
Vine ca un colac de ''salvare'' afirmatiei tale, citez: "Iar susnumiii abonai la banii statului , bogai peste msur , folosesc orice mijloace s ne nchid ochii din nou i s arunce cu noroi n cei ce vor s-i trag la rspundere , n cei ce vor s fie i ara asta normal ct de ct !''
Oupsssss ... te-am citat din nou ! Ei, ce sa faci ! Din lipsa de subiecte ...!
Este vorba de un grup de 17 baieti si fete de la PD-L, care si-au votat bugetul candva, dupa care au promis ca-l vor micsora ... si noi era musam' sa'i si credem !
Ionut Popescu, actualmente presedintele Fondului Proprietatea, care castiga peste 8.000 de euro pe luna. Acesta a promis ca-i va propune Consiliului sa-i fie micsorat salariul la 1.000 de euro. Deocamdata ... afara ninge si pun ''prinsoare'' cu tine si cu oricine ca nu se va intampla asta !
Ca el mai sunt altii 16, care impreuna au un buget de salarii de aproape 2 milioane de euro .... din banii Statului, fiecare membru castigand lunar in jur de 8.000 de euro... N-am sa-i amintesc pe toti, doar cateva nume mai cu rezonanta: fostul ministru de finante Gheorghe Pogea, secretarul de stat Gratiela Iordache, Ene Dinga, Eduard Goean, Corin Trandafir si Dumitrean Crinuta Nicoleta.
Ipocrizia maxima si tupeul incomensurabil pe aceasta tema vine de la insusi presedintele Romaniei, tovarasul Traian Basescu, care la sfarsitul anului 2008 declara urmatoarele: Uitati-va si la salariul doamnei de la Fondul Proprietatea () un salariu urias. Asta e nesimtirea politica si aratat cat de lacoma este clientela politica, lacoma si fara respect, dar cu buna tolerare de catre Guvern.
Cata mojicie ! Cata manipulare ati vrut voi sa aduceti si pe acest topic !
Demagogia portocalie de doi bani a atins cele mai inalte cote: cine striga cel mai tare Hotii ! ?
Revin si cu alte ''reforme'' ... !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 19:23

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 15:31:48Cine e prieten cu Silviu?
emrreno@hotmail.com
E foarte urgent!!

Am scris acum 10 min la aceasta adresa !
Astept.
Multumesc, Gabi.

Pe voi ceilalti v-am rugat sa va rugati pentru ea.
Cei care credeti in puterea rugaciunii.
Multumesc Symy.

Va multumesc.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 19:39

De la: Dorinel, la data 2010-02-11 18:53:40Adi, acolo pe unde esti, cand mai tragi cu ochiul pe aici, dar numai dupa ce te-ai odihnit nitel si creierasul tau lucreaza in parametrii normali, serveste si aceasta portie de tocanita portocalie ...
A fost o data un subiect de aruncat in ochii fraierilor ... ! ''Salariile nesimtite''.
Vine ca un colac de ''salvare'' afirmatiei tale, citez: "Iar susnumiii abonai la banii statului , bogai peste msur , folosesc orice mijloace s ne nchid ochii din nou i s arunce cu noroi n cei ce vor s-i trag la rspundere , n cei ce vor s fie i ara asta normal ct de ct !''
Este vorba de un grup de 17 baieti si fete de la PD-L, care si-au votat bugetul candva, dupa care au promis ca-l vor micsora ... si noi era musam' sa'i si credem !
Ionut Popescu, actualmente presedintele Fondului Proprietatea, care castiga peste 8.000 de euro pe luna. Acesta a promis ca-i va propune Consiliului sa-i fie micsorat salariul la 1.000 de euro. Deocamdata ... afara ninge si pun ''prinsoare'' cu tine si cu oricine ca nu se va intampla asta !
Ca el mai sunt altii 16, care impreuna au un buget de salarii de aproape 2 milioane de euro .... din banii Statului, fiecare membru castigand lunar in jur de 8.000 de euro... N-am sa-i amintesc pe toti, doar cateva nume mai cu rezonanta: fostul ministru de finante Gheorghe Pogea, secretarul de stat Gratiela Iordache, Ene Dinga, Eduard Goean, Corin Trandafir si Dumitrean Crinuta Nicoleta.
Ipocrizia maxima si tupeul incomensurabil pe aceasta tema vine de la insusi presedintele Romaniei, tovarasul Traian Basescu, care la sfarsitul anului 2008 declara urmatoarele: Uitati-va si la salariul doamnei de la Fondul Proprietatea () un salariu urias. Asta e nesimtirea politica si aratat cat de lacoma este clientela politica, lacoma si fara respect, dar cu buna tolerare de catre Guvern.
Demagogia portocalie de doi bani a atins cele mai inalte cote: cine striga cel mai tare Hotii ! ?

Astept un raspuns de la cineva, asa ca, desi am zis, pentru a nu stiu cata oara ca ma retrag din acest forum, pentru ca trebuie sa mai stau nitel in fata calculatorului....
Salariile alea nesimtite nu le-a dat Basescu acum. Ele erau acolo. Facute de pretenii PNL si PSD.
Adica tocmai de cei care sunt prezenti seara de seara la tembelizor si urla despre salariile clientelei politice a PDL ...
Daca vi se pare lucru usor lupta asta cu bugetarii si cu modificatul tuturor strabatatilor si magariilor facute de trupa Iliesciana sa stiti ca va inselati amarnic...
Vad ca s-a observat ca B1 a cumparat doua ziare...
Pai, nu e bine ?
Va e frica de faptul ca o sa va influenteze astia ?
Da' de ce va opariti voi aici pe chestia cu fondul proprietatea ? Sunteti actionari la fond ?
Sau asa, din principiu. ? Unde erati cand incasau salariile alea astronomice (care mai mult ca sigur ca nu sunt asa mari) baietii de la PNL sau PSD ?
Cand l-au pus pe Nicu Vacaroiu la curtea de conturi unde erati, justitiarilor ?
Dar pe finul lui Tariceanu, Bogdan Olteanu pe la BNR, prin comisia de privatizare a BCR si .... unde erati, puicusorilor ?
Aveti dreptate, dar numai pe jumatate, nu va deranjeaza daca fura ai vostri, vedeti fenomenul numai daca fura ailalti....
Cei care au facut strambatatile astea cu salariile colosale pe ici pe colo, cu pensiile pentru smecheri, cu sporurile bugetarilor pentru luna si stele, n-au fost astia de acum, ci tocmai cei pe care ii sustineti.
Faceti, totusi, bine ca-i injurati si pe astia de acum, pentru ca ei sa nu duca mai departe neravurile PSD-iste si PNL-iste. Asa ca, da-ti-i inainte, pentru ca puterea are acest defect: tampeste !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 19:47

De la: mcherciu, la data 2010-02-11 18:31:48
De la: florinpreda999, la data 2010-02-11 10:04:47www.youtube.com/watch?v=qysJ9BwAPTs[/quote] as dori sa-i atrag atentia lui 178 femeia-barbat ca eu nu port nici culoatea portocalie nici violeta ,eu port culoarea verde...nu sant deacord cu cei ce aduc osanale dar nici cu analfabetii care injura ca niste birjari,asa cum santeti dv.care faceteti dezacorduri nepermise{ cum vrea muschi nostri}...toti ceilalti de pe forum se contrazic intr-un mod mult mai decent decit dv....as dorii sa-l felicit pe Florin si sa-i ofer si o lada de bere pt. citatul dat ,daca il va putea citi si 178 poate ca va invata ceva din el...pt. Silviu ii transmit ca sant alaturi de familia lui si ii recomand sa citeasca ce a scris Radita...numai bine tuturor

Stii ce amice, ia sa facvi bine si sa-ti vezi de treaba ta si sa nu-mi spui tu mie ce limbaj sa folosesc.
Uite ca o sa folosesc fix limbajul potrivit pentru unul de teapa lui tb, care ii apeleaza pe cei din jur cu: ma` gaozarule, e bine?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sau cu tiganca imputita! Si sa stii ca educatie se face minorilor, n-are nici un rost sa te apuci de educat adulti. S-apoi cine-ti da tie dreptul sa-mi spui tu mie ce am de facut si cum sa vorbesc.
TE POFTESC SA-TI VEZI DE CIORBA TA SI DACA NU-TI PLACE, NU CITI!!!!!!!!!!!!!!!!

Silviu, dupa cum stii ne aflam in tabere diferite, dar, dintr-un spirit firesc de solidaritate umana te rog sa primesti si dorinta mea de bine si de insanatosire grabnica pentru sotia ta. DOAMNE AJUTA!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 19:59

De la: 9am178165, la data 2010-02-11 19:47:21

Stii ce amice, ia sa facvi bine si sa-ti vezi de treaba ta si sa nu-mi spui tu mie ce limbaj sa folosesc.
Uite ca o sa folosesc fix limbajul potrivit pentru unul de teapa lui tb, care ii apeleaza pe cei din jur cu: ma` gaozarule, e bine?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sau cu tiganca imputita! Si sa stii ca educatie se face minorilor, n-are nici un rost sa te apuci de educat adulti. S-apoi cine-ti da tie dreptul sa-mi spui tu mie ce am de facut si cum sa vorbesc.

Silviu, dupa cum stii ne aflam in tabere diferite, dar, dintr-un spirit firesc de solidaritate umana te rog sa primesti si dorinta mea de bine si de insanatosire grabnica pentru sotia ta. DOAMNE AJUTA!!!!!

Prin urmare limbajul meu este deosebit de elegant fata de unul care s-a inhaitat cu interlopii: evazionisti, violatori, hoti si gainari.
Afla ca ii servesc nelegitimului de la Cotroceni exact dupa ceea ce merita un tip vulgar si primitiv ca el SI SA STII CA ESTE SINGURUL LIMBAJ PE CARE IL INTELEGE!!!!!!!!!!!!!
Fii sigur ca unui personaj politic distins nu i-as vorbi asa, dar fraudulosul tb primeste de la mine exact cu masura cu care ofera el!!!!!!!!!!!!
CAUZA SI EFECT, ACTIUNE SI REACTIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!

ESTI UN DOMN , SUNT

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 20:03

De la: 9am178165, la data 2010-02-11 19:59:27
De la: 9am178165, la data 2010-02-11 19:47:21

Prin urmare limbajul meu este deosebit de elegant fata de unul care s-a inhaitat cu interlopii: evazionisti, violatori, hoti si gainari.
Afla ca ii servesc nelegitimului de la Cotroceni exact dupa ceea ce merita un tip vulgar si primitiv ca el SI SA STII CA ESTE SINGURUL LIMBAJ PE CARE IL INTELEGE!!!!!!!!!!!!!
Fii sigur ca unui personaj politic distins nu i-as vorbi asa, dar fraudulosul tb primeste de la mine exact cu masura cu care ofera el!!!!!!!!!!!!
CAUZA SI EFECT, ACTIUNE SI REACTIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!

ESTI UN DOMN , SUNT

Si dezacordul este intentionat pentru a sublinia si mai mult grobianismul si prostia personajului tb, dar probabil ca acest lucru este prea mult pentru puterea ta de intelegere (lipsa neuroni, ce sa-i faci!)

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 20:18

De la: Silviu, la data 2010-02-11 19:23:59
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 15:31:48Cine e prieten cu Silviu?
emrreno@hotmail.com
E foarte urgent!!

Am scris acum 10 min la aceasta adresa !
Astept.
Multumesc, Gabi.

Pe voi ceilalti v-am rugat sa va rugati pentru ea.
Cei care credeti in puterea rugaciunii.
Multumesc Symy.

Va multumesc.

Silviule , DAC ASTA TE POATE AJUTA ... I EU TE SUSIN DE DEPARTE !!!! DIN INIM !!!
I DORESC SNTATE , SNTATE I IAR SNTATE !!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 20:56

De la: Dorinel, la data 2010-02-11 18:53:40Adi, acolo pe unde esti, cand mai tragi cu ochiul pe aici, dar numai dupa ce te-ai odihnit nitel si creierasul tau lucreaza in parametrii normali, serveste si aceasta portie de tocanita portocalie ...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 21:00

pt.vanghelie178 daca tot ai invatat sa citesti primeste o monstra de la Dorinel ca sa vezi si tu cum sta treaba

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 21:03

Dorinele pai cum de castiga Popescu 8000 euro...asta are salariu mai mare ca TB

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 21:06

De la: mcherciu, la data 2010-02-11 21:03:36Dorinele pai cum de castiga Popescu 8000 euro...asta are salariu mai mare ca TB

Dar ce tu crezi ca eu declas salariul adevarat ????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 21:14

De la: mcherciu, la data 2010-02-11 21:00:36pt.vanghelie178 daca tot ai invatat sa citesti primeste o monstra de la Dorinel ca sa vezi si tu cum sta treaba

Ma` eba in varianta masculina tu ai citit ce am scris mai sus, sau precum am banuit neuronii-ti sunt prea putini?!!!!!!!!!!!!!
Auzi spiritualu` lu` base care nu-i in stare sa inteleaga o fraza simpla, daca poti intelege fraze si n-ai ramas la propozitii, pentru ce-ti folosesti unicul neuron functional?!!!!!!!!!!!
Doar pentru a-ti tine urechile lipite de cap?

PS: Ia fa saltul de la balacarelile de neanderthalian la argumentatii serioase, ca din cate am vazut la tine pana acu` te conduci doar dupa sintagma securisto-comunista basesciana: "nu faci cum iti cant eu, iti sparg fata!"

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 21:57

pt 178: pe Garbo este un subiect despre vampirii energetici...tu esti VAMPIRUL ENERGETIC al forumului,si pt.ca sant o doamna te rog sa te tratezi...mai ai o sansa

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 22:02

De la: mcherciu, la data 2010-02-11 21:57:48pt 178: pe Garbo este un subiect despre vampirii energetici...tu esti VAMPIRUL ENERGETIC al forumului,si pt.ca sant o doamna te rog sa te tratezi...mai ai o sansa

Te inseli amarnic, nu mai are, a pierdut-o demult. E irecuperabila...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 22:10

i-am recomandat asa din politete,pt.ca ea sau el ce-ofi citeste printre rinduri ca nu tine sirul

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 22:24

De la: mcherciu, la data 2010-02-11 21:57:48pt 178: pe Garbo este un subiect despre vampirii energetici...tu esti VAMPIRUL ENERGETIC al forumului,si pt.ca sant o doamna te rog sa te tratezi...mai ai o sansa

Hm, vampir energetic auzi!!!!!!!!!!!!!!!
Pai atunci mi se pare ca esti vreo colaboratoare a misteriosului vrajitor prezidential Aliodor!!!!!!!!!
Pa` daca intram pe terenul extrasenzorialilor, e clar scumpo!!!!!!!!!!!!
Atunci bine ca te-ai exprimat asa, sa nu mai cer argumentatie, sa nu mai cer o logica sanatoasa, sa nu astept puncte de vedere realiste, sa stiu si eu ce sa astept!!!!!!!!!!
Adica ma rog, pase magnetice, incantatii, potiuni, diverse flacari, descantace, de fapt toate ingredientele lunaticilor de pe OTV.
Prin urmare sa inteleg ca absorb energia tuturor de pe topic, m-ai acuzat de vampirism!!!!!!!!!
Atunci, daca sustii ca te atac astfel du-te scumpo la exorcist, spune-i ca esti atacata, ca esti absorbita energetic, etc.
Doamne, Dumnezeule cu ce prostii imi pierd timpul! Imi pare rau, ca am intrat in discutii inutile ca asta!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 22:55

te bati singur cu propiile cuvinte

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 23:47

De la: 9am178165, la data 2010-02-11 22:24:01

Hm, vampir energetic auzi!!!!!!!!!!!!!!!
Pai atunci mi se pare ca esti vreo colaboratoare a misteriosului vrajitor prezidential Aliodor!!!!!!!!!
Pa` daca intram pe terenul extrasenzorialilor, e clar scumpo!!!!!!!!!!!!
Atunci bine ca te-ai exprimat asa, sa nu mai cer argumentatie, sa nu mai cer o logica sanatoasa, sa nu astept puncte de vedere realiste, sa stiu si eu ce sa astept!!!!!!!!!!
Adica ma rog, pase magnetice, incantatii, potiuni, diverse flacari, descantace, de fapt toate ingredientele lunaticilor de pe OTV.
Prin urmare sa inteleg ca absorb energia tuturor de pe topic, m-ai acuzat de vampirism!!!!!!!!!
Atunci, daca sustii ca te atac astfel du-te scumpo la exorcist, spune-i ca esti atacata, ca esti absorbita energetic, etc.
Doamne, Dumnezeule cu ce prostii imi pierd timpul! Imi pare rau, ca am intrat in discutii inutile ca asta!!!!!!!!

Chiar,numai prostii ! Dar si poporul este la fel !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:10

politrucule eu i-am spus ca sant de verde dar cand omul este batut in cap n-ai ce sa-i faci

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:29

Silviu, e simplu de rezolvat problema .... Cine e la putere acum ? Parca PDL-ul ! Ei bine o sa-mi spui acum, si ce vrei sa spui cu asta ?! Vreau sa spun ca totul se poate rezolva prin VOINTA ...
Chiar daca PNL-ul si PSD-ul au aprobat statul acestor institutii, si da, asa este, PDL-ul le poate schima in conformitate cu mult trambitata reformare a Statului ! Doar sa vrea !
Si cum sunt atat de hotarati si fermi in ceea ce priveste legea pensiilor, cam tot la fel ar putea proceda si in acest caz / cazuri ... !
Stiu, o sa-mi zici ca statutul acestor gen de institutii este reglementat prin anumite legi ...! Da, in mare parte asa este, doar ca ... legiile in vigoare se pot abroga si emite alte legi ... mai pe intelesul tuturor !
La fel ca si in cazul pensiilor unde, pentru a intelege odata tot neamul ala de ma acuza ca sunt doar anti, cu vointa s-a putut rezolva (sper sa nu ma insel !) o problema esentiala a statului roman, la care subscriu, dar nu in totalitate, si pe care, DA ... o felicit ...! Prin asta se subantelege ca l-am felicitat pe tovarasul Boc si PDL-ul ... ! Bravo ! Sincer !
Asa da, dar mai lucrati la aceasta lege baieti ... ca nu ne intereseaza doar prezentul !
Si ca tot vorbim de trecut, ca de, noua romanilor nu ne prieste pana nu aruncam si pasam la nesfarsit pisica, da, acele personaje mentionate de tine, Nicu Vacaroiu si Bogdan Olteanu , in caz ca au comis infractiuni ... la zdup cu ei ! Daca nu pe ei, ca nu putem, ei fiind doar beneficiarii acestor privilegii ... atunci pe initiatorii acestor legi pentru subminarea economiei ... ! Ma hazardez, nu !? Atunci hai sa stam cu mainile incrucisate in continuare si sa ne prefacem ca avem reforma !
Silviule, prin vointa totul se poate schimba ... !
Si apropo de initiatorii unor privilegii ... printre ei se numara si Monica Macovei, si nu doar ca este initiatoarea anumitor privilegii, pe deasupra a si beneficiat din plin de ele !
Asta este ! Uscaturi peste tot !
Vrem sa mergem in continuare cu aceste uscaturi si sa compromitem reforma trambitata de tovarasul de la Cotroceni, la urma urmei benefica.... pentru toti romanii, sau chiar vrem sa facem ceva si sa nu mai dam vina pe altii, in cazul de fata pe opozitie !?
Mai da-i in colo pe astia, nu au puterea'n mana, PDL-ul azi o are si sa faca ce a promis ! Dar cu cap, fara sa distruga irecuperabil destinele oamenilor prin politicile lor economice si fiscale de cacao, si cu multa diplomatie si intelepciune !
Pana una alta, toate naravurile PSD-iste si PNL-iste sunt preluate cu succes de PDL si realitatea vorbeste de la sine ! Nu mai putem pacalii pe nimeni ! Sau mai stii, tragem oblonul si ne ducem naibi cu totii !

PS. Sotiei, inca o data din partea mea insantosire grabnica si sa-i fii alaturi !

De la: Silviu, la data 2010-02-11 19:39:22
Astept un raspuns de la cineva, asa ca, desi am zis, pentru a nu stiu cata oara ca ma retrag din acest forum, pentru ca trebuie sa mai stau nitel in fata calculatorului....
Salariile alea nesimtite nu le-a dat Basescu acum. Ele erau acolo. Facute de pretenii PNL si PSD.
Adica tocmai de cei care sunt prezenti seara de seara la tembelizor si urla despre salariile clientelei politice a PDL ...
Daca vi se pare lucru usor lupta asta cu bugetarii si cu modificatul tuturor strabatatilor si magariilor facute de trupa Iliesciana sa stiti ca va inselati amarnic...
Vad ca s-a observat ca B1 a cumparat doua ziare...
Pai, nu e bine ?
Va e frica de faptul ca o sa va influenteze astia ?
Da' de ce va opariti voi aici pe chestia cu fondul proprietatea ? Sunteti actionari la fond ?
Sau asa, din principiu. ? Unde erati cand incasau salariile alea astronomice (care mai mult ca sigur ca nu sunt asa mari) baietii de la PNL sau PSD ?
Cand l-au pus pe Nicu Vacaroiu la curtea de conturi unde erati, justitiarilor ?
Dar pe finul lui Tariceanu, Bogdan Olteanu pe la BNR, prin comisia de privatizare a BCR si .... unde erati, puicusorilor ?
Aveti dreptate, dar numai pe jumatate, nu va deranjeaza daca fura ai vostri, vedeti fenomenul numai daca fura ailalti....
Cei care au facut strambatatile astea cu salariile colosale pe ici pe colo, cu pensiile pentru smecheri, cu sporurile bugetarilor pentru luna si stele, n-au fost astia de acum, ci tocmai cei pe care ii sustineti.
Faceti, totusi, bine ca-i injurati si pe astia de acum, pentru ca ei sa nu duca mai departe neravurile PSD-iste si PNL-iste. Asa ca, da-ti-i inainte, pentru ca puterea are acest defect: tampeste !

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:33

In Romania,poporul habar nu are ca este singurul care poate sai dea jos pe cei care ia ales si nu fac treaba.Merg ca prostii si voteaza ,fara sa ceara apoi ca cei pe care ia votat sa se ocupe de problemele tarii si a populatiei. Sigur ca alesii ,vor face mai intai Legi pentru favoarea lor si vor trata poporul ca pe niste slugi ,desi poporul este seful si alesii sint slugile platite de popor.Vorba unuia ; multi da prosti !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:51

daca ar mai fi fost in vigoare legea ilicitului corelata cu cea de frauda poate am maii fi recuperat cite ceva din avutul national dar nici acum nu-i tirziu sa se revina asupra ei cu imbunatatiri dar sa fie lege pt.toti nu pt unu muma si pt. altul ciuma

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 07:31

@dorinele- se-ntimpla ceva cu adresa ta de la avatar : nu pleaca spre tine nici-un mesaj ! ori sunt eu blocata de adm. ,ori tu ! s-ar putea ca amindoi sa fim cenzurati,ca suntem rai si obraznici....i-am scris si lui Vanea si am dat si acolo chix !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 07:41

De la: gabigabi, la data 2010-02-12 07:31:38 @dorinele- se-ntimpla ceva cu adresa ta de la avatar : nu pleaca spre tine nici-un mesaj ! ori sunt eu blocata de adm. ,ori tu ! s-ar putea ca amindoi sa fim cenzurati,ca suntem rai si obraznici....i-am scris si lui Vanea si am dat si acolo chix !

Adica zice ca mesajul nu a fost transmis? Ignora, mesajul ajunge totusi!

Nu trageti in pianist!
Pagini: << 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: