Info
x
Basescu
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 10:47
De la: NESIMTITUL, la data 2010-02-27 10:31:05De la: florinpreda999, la data 2010-02-27 09:39:55www.youtube.com/watch?v=Rk6R1tKptxE[/quote] |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 10:58
Doamnelor si domnilor ,avem confirmarea ca domnul presedinte Basescu NU a jignit poporul Roman cand a sustinut ca 99% dintre romani iubesc manelele.
.Iata ca 'telectualul de servici al curtii, Horia Patapievici ,ne explica clar din putul gandirii dansului de sef al INSTITUTULUI CULTURAL ROMAN ca manelistii pronunta mai bine limba romana decat moderatorii de showuri de televiziune. Pai care este rolul unui 'telectual de curte decat acela ca atunci cand seful trage o basina sa explice ca de fapt nu este o basina ci un adevar important pentru tara,trebuie sa dea substanta intelectuala acelei basini prezidentiale. Stim toti ca domnul Patapievici nu se omoara cu dragostea pentru poporul roman, sa ajungi insa sa faci din manelisti oameni de litere... este ceva cam bizar. Oricum,sa ne amintim putin cine reprezinta cultura Romaniei si ce crede despre romani omul de curte al lui Basescu. - Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbr fr schelet, o inim ca un kur, fr ira spinrii, -un popor cu substana tarat. Oriunde te uii, vezi fee patibulare guri vulgare, trsturi rudimentare, - Romnii nu pot alctui un popor fiindc valoreaz ct o turm - Romna este limba n care trebuie s incetm s mai vorbim sau s o folosim numai pentru njurturi" Va place pe cine a numit Base in fruntea Institutului Cultural Roman? Dupa ce i-a mintit pe Virgil Ierunca si pe Monica Lovinescu cum ca tatal sau a fost detinut politic s-a aflat (si a recunoscut si el )ca de fapt tatal sau era tortionar comunist sovietic avand succesiv numele de Dionis Patapievici, alias Denys Patapiewicz, alias Denis Patapicovici iar in final Denis Patapievici. Stim toti ca, copii nu sunt vinovati de faptele parintilor deci in acest sens nu il acuza nimeni de nimic pe Horia Patapievici. Se confirma insa proverbul ca "ce se naste din pisica soareci mananca". Doamna Lovinescu insa povesteste in JURNALUL dansei cum Horia Roman Patapievici a venit cu o sticla de vin sa discute despre tatal sau,victima a terorii sovietice si detinut politic. Cand vedem insa bigrafia scrisa chiar de tatal sau observam ca a lucrat la Viena la inceput pe langa Comandamentul Militar Sovieti iar apoi pe langa Politia Zonei Sovietice,s-a inscris in Partidul Comunist Austriac iar apoi in Partidul Muncitoresc Roman,membru al Asociatiei pentru Strangerea Legaturilor cu URSS etc. Nu stia anticomunistu' asta de Horia ce facuse tac'su sau A MINTIT CA UN PORC ASA CUM MINTE SI ACUM? Mai multe amanunte (INTERESANTE)>>> civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=751&... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:00
Buna dimineata tuturor ! Nici n-am apucat sa ma dezmeticesc dupa o noapte plina de ... apa de ploaie, ca mi-a si sarit direct in brate o stire tot din categoria ''Cum face Guvernul Boc reforma''. Bun .
Potrivit unei decizii a Guvernului Romniei, autoritilor publice li se interzice s-i fac reclam. Iar dac totui exist vreun proiect pe fonduri europene, premierul Emil Boc trebuie s decid personal dac este cazul s accepte promovarea acestuia. Cu alte cuvinte, Emil Boc va cenzura personal ceea ce Comisia European a decis deja s finaneze. A ajuns tovarasul Boc mogulul publicitatii de stat pe bani europeni: Documentul semnat de Cristina Tril menioneaz c "Executivul a decis anularea tuturor procedurilor de atribuire aflate n derulare la momentul aprobrii" Memorandumului nr. 398, datat 17 februarie 2010. Mrinimos, Emil Boc las deschis o porti n cazul proiectelor cu finanare european. "Prin excepie, autoritile contractante care au n derulare sau care intenioneaz s iniieze o procedur de atribuire a unui contract de publicitate i/sau promovare care implic fonduri structurale sunt obligate s solicite acordul prealabil al prim-ministrului Emil Boc". E pe bune, e in scripte oficiale, asa ca mincatorii din dosurile portocalii ar trebui sa-si patreze guritele inchise si sa savureze din plin aroma basescianista !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:11
De la: vaneamarin, la data 2010-02-27 10:58:47Doamnelor si domnilor ,avem confirmarea ca domnul presedinte Basescu NU a jignit poporul Roman cand a sustinut ca 99% dintre romani iubesc manelele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:57
De la: vaneamarin, la data 2010-02-27 10:58:47Marin, ai primit cumva pe privat, cine stie, un raspuns pe tema asa-zisei restructurari a agentiilor guvernamentale facuta de Guvernul Boc ? Ma gandesc ca poate nu vrea sa-si exprime un punct de vedere in public, asa in vazul tuturor ? Dar de la Camioneros ? Dar de la alti sustinatori ai tovarasilor ? Inca mai astept un punct de vedere pe tema, rational si obiectiv, fara patima de a-l combate pe cel ce deschide gura cu insulte basesciene, fara iesiri in stil manelistic - pai nu suntem un popor ascultator de manele ? - scurt si la obiect. In lipsa lui icep sa scot cartonasele rosii si sa fluier !
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 13:18
De la: Dorinel, la data 2010-02-27 11:57:17De la: vaneamarin, la data 2010-02-27 10:58:47Marin, ai primit cumva pe privat, cine stie, un raspuns pe tema asa-zisei restructurari a agentiilor guvernamentale facuta de Guvernul Boc ? Nu stiu ce sa zic,eu ramin pasionat de pozitia 69 la sex ,mai ales cind sefu este ocupat cu Nutica la Cotroceni si am o clipa de ragaz,ce sa fac ,fiecare are un hoby
Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 14:08
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... Vezi Vanea de ce eu, monarhist vechi, l-am sters de la prieteni pe acest impostor, mytcor? El nu poate pricepe [n-are cu ce, cu buzele nu se gandeste!] ca un monarhist nu poate fi un pupator de funduri princiare, fie ele regale sau basesciene! Ca asa am ajuns la 20 de ani de Revolutie, la o Republica dictatorialo-dinastica, "regele" la Cotroceni, "printesa" la Bruxelles, lacheii si Lupeasca la palatul Victoria, iar bufonii pe net! "Nihil sine Deo!" |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 14:16
WOOOW, SUNTEM BUFONI?
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:03
Inca o dovada de cum intelege Guvernul Boc sa faca reforma: Salarii de mii de lei si in 2009 si 2010 pentru angajatii Ministerului Justitiei care se ocupa de banii primiti de la Banca Mondiala, bani din Romania a reuit performana unic de a folosi doar 5% din ei !
Ministerul Justiiei a incheiat acordul de imprumut cu Banca Mondiala in 2006, in valoare de nici mai mult sau mai putin 110 milioane de Euro, prin Directia de Implementare a Proiectelor Finantate din Imprumuturi Externe, bani ce au / aveau ca destinatie principala: investiti un reabilitatea si modernizarea instantelor. Bun ! Si asta pe parcursul a patru ani. Conform Ministerului Justitiei, cei cu functii de execuie (!!!), atentie marita aici, iau (nu au luat doar pana in 2008) un venit brut de 8500 lei lunar, la care, bineanteles se adauga alte bonusri sau sporuri. Si asta in timp ce Romania plateste dobanda atat pentru suma neutilizata, cat si pentru fondurile angajate deja in proiecte. Inca o dovada a risipei de bani, de data asta preluata de la predecesorul GUVERN PD - PNL, prin Ministerul Justitiei condus de ... sa ghicim cine (!!!), in timp ce Executivul ne canta de dimineata si pana seara: Sa starngeti cureaua lata ! Sa ne fie de bine ! Traiasca regimul basescian ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:07
De la: rodik_mi, la data 2010-02-27 14:16:05WOOOW, SUNTEM BUFONI? Regii aveau la curte bufoni, care aveau rolul [pe langa cel clasic, de a alunga pilctisul regal] de a-i discredita pe cei cazuti in dizgratia monarhului...Cei "vizati" puteau sa-si cheme popa pt. maslu, urmatorul care intra pe usa lor era calaul... Din pacate, in Romania anului 2010 rolul de bufoni este luat, benevol sau platit de Modrogan, de bipede, al caror rol e sa inabuse opozitia la sistem, sistem care permite woodrei sa "calareasca" un minister, buzucii sa ajunga la Bruxelles pt. a arata cat este de "incremenita in proiect" pt.4800 euro net/luna! Nu am intentia de a jigni pe cineva, dar ma revolta sargul unor lachei, de a ma pacali, de a-mi jigni memoria demedie si lunga durata! Pt. acestia, termenul de bufon e unul bland, prea bland... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:29
De la: bilbe, la data 2010-02-27 10:47:27De la: NESIMTITUL, la data 2010-02-27 10:31:05De la: florinpreda999, la data 2010-02-27 09:39:55www.youtube.com/watch?v=Rk6R1tKptxE[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:39
De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 15:07:40De la: rodik_mi, la data 2010-02-27 14:16:05WOOOW, SUNTEM BUFONI? Nu stiu ce inseamna buzuci,dar eu sunt cea mai desteapta,asa a zis tata !
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:41
Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:03
De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 14:08:45De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... COREEEECT ! i-am spus si eu pe topicul "Monarhie sau republica" ,dar n-a raspuns ca, Nu poti sluji la doi stapini deodata ! ca daca admiri Monarhia ce presupune DEMNITATE< CINSTE |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:06
EXTRAORDINAR ! mi-a aparut postarea doar pe trei sferturi !uluitor,asta-i o premiera ! bravos,9 AM ,cum ai facut si de de ce asa ?
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:08
De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit. Important era ca traiau si contribuiau si cu CASul,aveau baza legala,acum cu masurile inteligente ale lui Boaca ,a marit numarul somerilor si a diminuat contributiile la Casa Pensiilor ,mai gilma
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:12
De la: BATALUL, la data 2010-02-27 16:08:25Iti dau eu o gilma de te faci tu gilmoi. Vezi ca am intrebat ceva de bun simt. Si ai grija sa nu iesi pacalici din afacerea asta cu forfetarul. Ca vin tinerii care au un maxim de legi si ptr ei e in scadere nebunia cu legile. Deci totul e spre bine ptr ei, gilmeaza.De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:18
De la: gabigabi, la data 2010-02-27 16:06:22EXTRAORDINAR ! mi-a aparut postarea doar pe trei sferturi !uluitor,asta-i o premiera ! bravos,9 AM ,cum ai facut si de de ce asa ?Ti-am spus ca are cineva ceva cu tine. Esti urmarita indeaproape. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:19
De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 16:12:30De la: BATALUL, la data 2010-02-27 16:08:25Iti dau eu o gilma de te faci tu gilmoi. Vezi ca am intrebat ceva de bun simt. Si ai grija sa nu iesi pacalici din afacerea asta cu forfetarul. Ca vin tinerii care au un maxim de legi si ptr ei e in scadere nebunia cu legile. Deci totul e spre bine ptr ei, gilmeaza.De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit. Bravo ! esti bun ,am nevoie de ciobani la stina ca vreau sa-mi lansez afacerea
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:19
De la: BATALUL, la data 2010-02-27 16:08:25De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit. Majoritatea erau firme fara activitate si fara salariati sau microintreprineri facute de smecheri special pentru a incasa sume aferente serviciilor prestate pe la alte firme mai mari unde lucrau...pentru a evita sa plateasca CAS si alte viramente aferente salariilor..plateau doar 3 % impozit... Nu spun ca nu i-a afectat si pe altii cu afaceri mai mici...dar nu poti pretinde ca esti om de afaceri daca doi ani consecutivi esti pe pierderi..mai bine te lasi de afaceri...
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:25
De la: BATALUL, la data 2010-02-27 16:19:10De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 16:12:30De la: BATALUL, la data 2010-02-27 16:08:25Iti dau eu o gilma de te faci tu gilmoi. Vezi ca am intrebat ceva de bun simt. Si ai grija sa nu iesi pacalici din afacerea asta cu forfetarul. Ca vin tinerii care au un maxim de legi si ptr ei e in scadere nebunia cu legile. Deci totul e spre bine ptr ei, gilmeaza.De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit. Ciobaneste-te singur. Ca in curind se vor creste vite pe net
|
|
strapontin 67 mesaje Membru din: 1/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:39
Va distrati dar vedeti ce vanturi trage Basescu ca aproape a spulberat PSD.Geoana ,o biata fosila cu apucaturi diavolesti de om needucat.Nu stiu cum de a pacalit atata lume sa-l voteze.
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:04
De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 14:08:45De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... ...hahaha...ponositul vostru boierism postdecembrist i-a cam atins fundul sacului, aveti de-nfruntat cauzele realitilor voastre, pe care le-ai construit n ultimii 20 de ani cu atta; ignoran miglit, infantilitate incontient, atavism iresponsabil, narcisism carierist, etc, etc... N-ai fost capabili de-a v autoevalua capacitile cognitive n vederea autoexecutrii unui refresh de mentalitate personal, ai rmas incrementai n aceeai mentalitate ante, ai preferat s v lsai tri de val, fiindu-v alturi pe creasta lui gunoaiele inerente orcrui diluviu, le-ai acceptat, ai coabitat cu ele mai mult dect ar fi fost necesar fr a v deranja prezena lor n preajma voastr, deaceea ele au reuit aculturalizarea voastr n proporie de mas. V lipsete onestitatea dialogurilor n contradictoriu, dar totui axate pe-o direcie constructiv, avei ns un mult prea dezvoltat i nsuit temenic , sim al atacului abject , n hait, practicai i chiar ridicai la rang de "art" atacurile bazate pe rstlmciri i deturnarea de la esena temei i-a subiectului de moment ce se afl-n dezbaterea clipei, v strecurai precum oprlele ce-i simt cozile scurtate de fora argumentelor documentate cert, dar rmnei anoi pe poziii atunci cnd cineva d ap la moara inepiilor voasre debitate-ntr-o aiuritoare verv nonalant, decrepismul vostru mental, ncercai a-l exploata ca partizani ai unei clase sociale i-n detrimentul vostru cu sperana c poate, poate, are s le pice ceva printre degetele celor ce-i cocoai prin diferite orizonturi iluzorii -apoi o s-avei i voi din ce v-nfrupta. Nu vei ajunge singura generaie de scrificiu att timp ct fracturismul social nu se va metamorfoza ntr-un scrbism generalizat sau pn-n momentul n care partizanatul deja devenit obsedat al majoritii prilor combatante social, nu vor realiza c are la baz un tumultos elan ce mutileaz o societate ce s-a dorit a fi reinventat c-o originalitate demn de toat jena. Aceasta btlie poate fi catalogat momentan,far a uza de cine tie ce metafore hiperbolizante, o simp stare cotidian a unei societi mutilante ce-i duce traiul de astzi pe mine ntr-o atmosfer social mutilant-menuit, in care contiina naional are-nfiarea unui trist ceretor din colul strzii. Nu prea-neleg eu cum se-mpac acel "Nihil sine Deo" cu , "Proletari din toate rile unii-v!"...dar tiu ! N-am trimis vreodat cuiva solicitri virtuale pentru a-mi deveni prieteni, nici n-am s recurg vreodat la acest procedeu,n schimb le-am acceptat pe cele ce mi-au fost adresate. Nu-i o pagub, cine dorete, se poate autosuspenda din lista-mi de "prieteni" virtuali.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:16
De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 16:18:59De la: gabigabi, la data 2010-02-27 16:06:22EXTRAORDINAR ! mi-a aparut postarea doar pe trei sferturi !uluitor,asta-i o premiera ! bravos,9 AM ,cum ai facut si de de ce asa ?Ti-am spus ca are cineva ceva cu tine. Esti urmarita indeaproape. pai daca ai sa citesti ce-am scris ,ai sa-ti dai seama ca fraza a fost taiata si nu inteleg de ce !? n-am zis mai mult sau mai rau decit ce zic de obicei ....am raspuns la "tema" topicului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:20
De la: gabigabi, la data 2010-02-27 18:16:36Esti urmarita, ai grija.De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 16:18:59De la: gabigabi, la data 2010-02-27 16:06:22EXTRAORDINAR ! mi-a aparut postarea doar pe trei sferturi !uluitor,asta-i o premiera ! bravos,9 AM ,cum ai facut si de de ce asa ?Ti-am spus ca are cineva ceva cu tine. Esti urmarita indeaproape. O fi fiindca nu tii post.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:20
De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:04:13De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 14:08:45De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... ce faci,te citezi pe tine pe toate topicurile ? ai ramas in pana de inspiratie ?curat murdar ,coane mytcore
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 18:24
Vorbiti de base, lasati popoul morin. Ca ma depresati.
|
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:29
Base
|
9am181937 25 mesaje Membru din: 18/02/2010 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:36
i-am ciuruit.6 partide impotriva lui si...castiga.INCREDIBIL,DAR ADEVARAT.sa scape romania de lichele trebue neaparat ca base sa se urineze pe toti fsn-istii si pnl-istii si sa le dea foc.boc la fel...cinste lor,la amandoi.nu ii merita romanii,sa fi castigat gioana si adrian nastase prim ministru sa fure si praful din romania ca economia a sters-o dupa harta.
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 19:38
basescu, alaturi de hugo chavez, e eroul revistelor internationale de umor.
Un bananier cu discurs populist, lipsit de orice continut, dar cu priza la manelisti. Nu e rau intentionat in ce face, da' habar n-are ce face, precum cainele gradinarului. Nu mananca, nu lasa nici pe altii sa manance
|
|
|

.Iata ca 'telectualul de servici al curtii, Horia Patapievici ,ne explica clar din putul gandirii dansului de sef al INSTITUTULUI CULTURAL ROMAN ca manelistii pronunta mai bine limba romana decat moderatorii de showuri de televiziune. Pai care este rolul unui 'telectual de curte decat acela ca atunci cand seful trage o basina sa explice ca de fapt nu este o basina ci un adevar important pentru tara,trebuie sa dea substanta intelectuala acelei basini prezidentiale. Stim toti ca domnul Patapievici nu se omoara cu dragostea pentru poporul roman, sa ajungi insa sa faci din manelisti oameni de litere... este ceva cam bizar.
elucrubaiile tigrate-s rsuflte, n-am chef, demitizarea miticilor nu-mi strnete dect grea.
Totul in mana lui Base este simbolul binelui pentru Romania sau pentru Base si gasca lui? Mai Mytcor,traiesti in Austra aia si chiar nu se lipeste nimic de tine, tu chiar nu intelegi nimic din ce se intampla in Romania ?
.Ne luam cu vorba si uitam discutia...
. Pentru un basescian , se incadreaza in tipare,pentru un monarhist insa... dom'le te faci de rusine. Eu zic sa ramai doar basescian ca sa nu te faci de rusine.