back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 >> Sari la pagina:

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:42

Am o nedumerire. Astia 28 de independenti sau dependenti daca vor sa faca un partid cu ce bani or sa-l faca? Vor stringe semnaturile de rigoare? Si cit de repede se va produce fenomenul? Si cu credeti ca s-ar putea pune capat migratiei politice?
Alles Gute.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:01

mytcor : 28 Februarie 2010, ora 13:35 [/quote]
...recunosc nene Vasile, recunosc !...brownian i c-o doz de kafkianism indulgent precedentul meu com. pe care l-am adresat 'mneatale dar i Gbelei, numai c; n-ar prea trebui s-mi caui vin , nu sunt eu vinovat de faptul c : IQ-ul cuiva nu se ridic deasupra nlimii brcinarului unui bufon regal.
n ceea ce m privete, nici pe departe nu sunt un fun al Mj.S.R.Mihai , ci al principiului de administrare a statului avnd la baz sistemul monarhiei constituionale, atunci cnd ai s-nelegi aceasta diferen de concepie-n administrarea unui stat ,- republican / monarhic- poate ai s-nelegi i ceea ce-nseamn criteriile ordinii naturale de administrare a statuui respectiv,(la cel monarhic fac referire, i nu oricum, ci strict al unei monarhi constituionale) n-am s exemplific aici, am s-i las aceast plcere de-a le descoperi singur, nene Vasile !..
Sper s nu-mi reproezi c strugurii-s prea acri, chiar m-ai dezamgi complectamente nene Vasile, de altfel; observ cu stupoare c nu prea decelai informaonal bruma de cunoatere pe care o tot dorii a v fi recunoscut, p-aceste teme politice, ceea ce m determin s v adresez o umil ntrebare, dac-ai avea disponibilitatea i amabilitatea de a-mi rspune; a dori s tiu cum ai clasifica Dv. sau ce-ar reprezenta pentru Dv. noiuni ca: om politic, politician, politicianist ?...
Nene Vasile, o ultim remarc, atunci cnd am s folosesc citate ori surse pentru a exemplifica un aspect, un concept, o doctrin, etc, etc, atunci avei s constatai c acel text o s fie nsoit de ghilimelele de rigoare sau am s dau linck-ul sursei .
Aa C......despre pupincurismul despre care faci vorbire, sorry nene Vasile, n-am fcut parte dintre cei ce s-au aezat la aceast coad din fraged pruncie !...

...sper s nu-i provoc i astzi vreo agitaie neuronalo-molecular disconfortant !.. :sml-confused0024

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu-mi provoci decat mila! Ordine monarhica zici, adica traian la Cotro si eba la Bruxelles, iar lupeasca la Victoria, nu? Asta e ordinea monarhica a lu' matale? Merci, tine-o pt. talica, eu prefer ordinea monarhica de pe timpul lui Bratianu@Maniu@Tattarescu.
Cat despre omul politic, daca vrei parerea mea despre el, ar tb. sa fie: 1) Moral; 2)Educat;3) Manierat;4)Calm, chiar si cand e injurat, caci a intrat in "arena leilor" singur.;5)Patriot;6)Indulgent, in special cu cei aflati sub conditia sa umana/profesionala;7)Inca vreo cateva calitati, dar cele anterioare mi se par esentiale! Ordinea nu e neaparat cea enumerata, dar parerea mea e ca un cetatean care doreste sa fie reprezentativ, caci asa e democratia-reprezentativa, tb. sa le posede simultan. Nu m-ar deranja sa aiba si spiritul umorului, sa stie sa foloseasca "verbul", sa fie placut "pe sticla".
Nu tb. sa-mi raspunzi, e parerea mea, iar cand votez incerc sa vad care dintre candidati se conformeaza criteriilor mele, subiective. De gustibus, nu? Dar un lucru il stiu, nesubiectiv: Puterea tb. criticata atunci cand greseste si IN NICIUN CAZ LAUDATA atunci cand face bine, caci pt. a face bine a ajuns ACOLO SUS, de asta presedintele si guvernul au cele mai mari salarii publice, plus beneficii gen paza, diurne, sofer etc. E o lectie pe care noi, cei traiti in comunism suficienti ani, am invatat-o dureros, pe pielea noastra! Tu ce faceai atunci, erai si tu la Anvers?

P.S. "Om politic" = "politician". "Politicanist" e peiorativ, stimabile, se potriveste perfect Monarhului tau, basescu!

"Nihil sine Deo!"[/quote]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

....Slbu nene Vasile, slbu!...n-ai avut mcar curiozitatea s consuli DEX-ul, mdeh !..asta este ceea ce eu numesc emfaza orbului !...

i-am recomandat ceva pe celalalt topic, este valabil in-acest caz .

D-aceea nu se-mpaca acel" Nihil sine Deo ", cu "Proletari din toate rile unii-v !...
ambii-s "ceteni" romani, numai c cel de-al doilea, prin cosmopolitismul su dobndit, a reuit a deveni obraznic.

...SUCCES oricum !....

e

Raporteaza abuz de limbaj
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:15

De la: mytcor, la data 2010-02-28 21:01:01mytcor : 28 Februarie 2010, ora 13:35

...recunosc nene Vasile, recunosc !...brownian i c-o doz de kafkianism indulgent precedentul meu com. pe care l-am adresat 'mneatale dar i Gbelei, numai c; n-ar prea trebui s-mi caui vin , nu sunt eu vinovat de faptul c : IQ-ul cuiva nu se ridic deasupra nlimii brcinarului unui bufon regal.
n ceea ce m privete, nici pe departe nu sunt un fun al Mj.S.R.Mihai , ci al principiului de administrare a statului avnd la baz sistemul monarhiei constituionale, atunci cnd ai s-nelegi aceasta diferen de concepie-n administrarea unui stat ,- republican / monarhic- poate ai s-nelegi i ceea ce-nseamn criteriile ordinii naturale de administrare a statuui respectiv,(la cel monarhic fac referire, i nu oricum, ci strict al unei monarhi constituionale) n-am s exemplific aici, am s-i las aceast plcere de-a le descoperi singur, nene Vasile !..
Sper s nu-mi reproezi c strugurii-s prea acri, chiar m-ai dezamgi complectamente nene Vasile, de altfel; observ cu stupoare c nu prea decelai informaonal bruma de cunoatere pe care o tot dorii a v fi recunoscut, p-aceste teme politice, ceea ce m determin s v adresez o umil ntrebare, dac-ai avea disponibilitatea i amabilitatea de a-mi rspune; a dori s tiu cum ai clasifica Dv. sau ce-ar reprezenta pentru Dv. noiuni ca: om politic, politician, politicianist ?...
Nene Vasile, o ultim remarc, atunci cnd am s folosesc citate ori surse pentru a exemplifica un aspect, un concept, o doctrin, etc, etc, atunci avei s constatai c acel text o s fie nsoit de ghilimelele de rigoare sau am s dau linck-ul sursei .
Aa C......despre pupincurismul despre care faci vorbire, sorry nene Vasile, n-am fcut parte dintre cei ce s-au aezat la aceast coad din fraged pruncie !...

...sper s nu-i provoc i astzi vreo agitaie neuronalo-molecular disconfortant !.. :sml-confused0024

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu-mi provoci decat mila! Ordine monarhica zici, adica traian la Cotro si eba la Bruxelles, iar lupeasca la Victoria, nu? Asta e ordinea monarhica a lu' matale? Merci, tine-o pt. talica, eu prefer ordinea monarhica de pe timpul lui Bratianu@Maniu@Tattarescu.
Cat despre omul politic, daca vrei parerea mea despre el, ar tb. sa fie: 1) Moral; 2)Educat;3) Manierat;4)Calm, chiar si cand e injurat, caci a intrat in "arena leilor" singur.;5)Patriot;6)Indulgent, in special cu cei aflati sub conditia sa umana/profesionala;7)Inca vreo cateva calitati, dar cele anterioare mi se par esentiale! Ordinea nu e neaparat cea enumerata, dar parerea mea e ca un cetatean care doreste sa fie reprezentativ, caci asa e democratia-reprezentativa, tb. sa le posede simultan. Nu m-ar deranja sa aiba si spiritul umorului, sa stie sa foloseasca "verbul", sa fie placut "pe sticla".
Nu tb. sa-mi raspunzi, e parerea mea, iar cand votez incerc sa vad care dintre candidati se conformeaza criteriilor mele, subiective. De gustibus, nu? Dar un lucru il stiu, nesubiectiv: Puterea tb. criticata atunci cand greseste si IN NICIUN CAZ LAUDATA atunci cand face bine, caci pt. a face bine a ajuns ACOLO SUS, de asta presedintele si guvernul au cele mai mari salarii publice, plus beneficii gen paza, diurne, sofer etc. E o lectie pe care noi, cei traiti in comunism suficienti ani, am invatat-o dureros, pe pielea noastra! Tu ce faceai atunci, erai si tu la Anvers?

P.S. "Om politic" = "politician". "Politicanist" e peiorativ, stimabile, se potriveste perfect Monarhului tau, basescu!

"Nihil sine Deo!"[/quote]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

....Slbu nene Vasile, slbu!...n-ai avut mcar curiozitatea s consuli DEX-ul, mdeh !..asta este ceea ce eu numesc emfaza orbului !...

D-aceea nu se-mpaca acel" Nihil sine Deo ", cu "Proletari din toate rile unii-v !...
ambii-s "ceteni" romani, numai c cel de-al doilea, prin cosmopolitismul su dobndit, a reuit a deveni obraznic.

...SUCCES oricum !....

e[/quote]
Hai fii serios ,eu nu mai am loc pe buci de pupaturi !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:22

De la: MANELISTUL, la data 2010-02-28 21:15:31
De la: mytcor, la data 2010-02-28 21:01:01mytcor : 28 Februarie 2010, ora 13:35

"Nihil sine Deo!"

...SUCCES oricum !....

e[/quote]

Hai fii serios ,eu nu mai am loc pe buci de pupaturi ![/quote]

Aa este, Do'n Ciobandantes !...

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:22

NENE, MATA NU ESTI IN RESTAURANTUL ALA DIN ZONA 1 MAI SA VEZI MECIUL STELEI ?

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:24

De la: Dorinel, la data 2010-02-28 19:09:56
De la: serena, la data 2010-02-28 18:18:15
De la: Dorinel, la data 2010-02-28 17:39:12De de faci asta? De ce ai ales s faci politic? Eu tiu rspunsul. Tu-l tii? Probabil c dac te-a ntreba asta ntr-o emisiune tv sau la radio mi-ai rspunde mecanic: Ca s slujesc interesul public. Eu a rde ironic, o bun parte dintre telespectatori te-ar njura, alii ar schimba canalul pe Discovery, tu ai nghii n sec. i n scurt timp am uita. C aa facem noi, oamenii, uitm. Doar c aici nu ne aude nimeni. Aa c te ntreb din nou: tu de ce faci politic? Vrei s te mbogeti, nu? Vrei s ajungi n funcii nalte, unde se pun la btaie multe fonduri publice din care poi lua i tu o parte. Prin firmele tale, prin firmele prietenilor ti sau, direct, cu sacoa. tim amndoi c sta este rspunsul cinstit. Pe care n-ai s-l rostesti niciodat n public. Dar pe care l-ai ascuns bine sub limba ta de lemn. tim amndoi, mai mult, c i-au scpat deja degetele n borcanul cu miere. i c ai dosit deja nite bani. Poate muli. n saltea, n spatele crilor de la casa ta de vacan ori n seifurile unor bnci din Grecia sau Elveia. Cel mai probabil, n-o s afle nimeni niciodat ct ai furat. Ce faci acum? Te gndeti cum s-i cheltui, nu? i tiu dilema: s mai stai o vreme n politic, c-i place jocul sta periculos, sau s te retragi undeva unde e cald i bine. Dilema asta te consum, nu-i aa? Nu poi s iei decizia curajoas. tiu. Mai stai o vreme n politic. i place s te vezi la tv. S-i zic lumea pe strad c te tie, c le spui bine, c dai bine pe sticl. i crete inima-n tine. i, totui, tu nu te poi bucura de banii ia. Iar viaa trece. Ai albit deja. Ce faci? Ce faci cu banii ia?

..Eeeee...Dorinelule...asa da !!!
Mde, pai nu-i asa !

Uite ca sint mai sanatos decit toti patronii ,degeaba vreti voi sa mor ,mor cind vreau io,HAI STEAUA !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:33

De la: 9am138334, la data 2010-02-28 21:22:52
NENE, MATA NU ESTI IN RESTAURANTUL ALA DIN ZONA 1 MAI SA VEZI MECIUL STELE Manelistule sa nu-l mai lingi pe buci mai bine scuipal firar mama lui de la 1mm ,dar direct intre buci ca sa-l oftici.

REGRETE

134 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:09

De la: tielenti, la data 2010-02-28 21:33:06
De la: 9am138334, la data 2010-02-28 21:22:52
NENE, MATA NU ESTI IN RESTAURANTUL ALA DIN ZONA 1 MAI SA VEZI MECIUL STELE Manelistule sa nu-l mai lingi pe buci mai bine scuipal firar mama lui de la 1mm ,dar direct intre buci ca sa-l oftici.

Cred ca distanta aia este rezervata lui Boc

Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:11

Dorinel, ma tin de promisiune. Terorist esti, frate...

Ti-am mai zis pe-aici, prin preajma alegerilor, ca fiecare cetatean are dreptul sa aleaga motivul pt. care isi da votul: o sticla de ulei (stiu ca asta e durerea ta, dar sticla asta au dat-o toate partidele noastre nobile), faptul ca Johannis ar ajunge premier sau ca vor fi trasi mogulii in teapa.
Sticla de ulei nu m-a interesat, iar proiectul Johannis l-am vazut asa: un neamt sustinut de multi impotriva lui X. Nu m-au interesat nici mogulii, dar daca duminica ar fi alegeri intre Basescu si Geoana tot pe Basescu l-as vota. Si intre Basescu si Ponta la fel. Am ales rational un rau considerat mai mic.
Asta nu ma face portocalie. Etichetele astea sunt complet copilaroase.

Politica este boala grea. Acum, consider ca avem un guvern asa si asa spre prost. Iar opozitia este jalnica si patetica. Diferenta dintre partidele de la guvernare si cele din opozitie este ca primele au trecut peste alegerile din noiembrie, in timp ce cele din opozitie nu reusesc sa faca lucrul asta. Intregul peisaj politic este dezolant. Ma uit la congresele lor tip show...tara e in criza, dar se pare ca nimeni nu realizeaza asta.
PDL, conform acordurilor internationale, trebuie sa ia masuri antisociale...o fac deplorabil. PNL si PSD transmit doar atat:''astia sunt prosti, orice fac ei e rau''. Nu vin cu un plan alternativ concret. Zero idei.

Deci, avem:
- PDL = un partid strans unit in jurul conducatorului iubit;
- PNL = aluneca incet, dar sigur catre autoritarism. Antonescu devine un despot luminat. A fost la Iasi de curand:''Una e sa ai pareri diverse in interiorul partidului si alta sa faci o retea electorala eficienta. Putem face retea electorala in regim de autoritate. Trebuie sa fim disciplinati.''
- PSD = cred ca Ponta va merge pe linia mentorului Nastase.

PNL si PSD ar trebui sa vina cu propuneri paralele la proiectele guvernului. Nu poti face politica doar vorbind vorbe.

Dar desigur, Basescu e rau si vinovat de toate...

Gata, ma opresc aici. Nu ma mai teroriza. Nu ma mai convingi sa trec pe-aici.

Ce-am citit pe-aici saptamana trecuta (perioada aia neagra )...parca citeam ''Zbor deasupra unui cuib de cuci'', primul capitol...la infinit.

Hai, lasa politica, te invit la o cafea...

Pana atunci, iti dau o stella

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:05

De la: xzy, la data 2010-02-28 23:11:35
Politica este boala grea. Acum, consider ca avem un guvern asa si asa spre prost. Iar opozitia este jalnica si patetica. Diferenta dintre partidele de la guvernare si cele din opozitie este ca primele au trecut peste alegerile din noiembrie, in timp ce cele din opozitie nu reusesc sa faca lucrul asta. Intregul peisaj politic este dezolant. Ma uit la congresele lor tip show...tara e in criza, dar se pare ca nimeni nu realizeaza asta.
PDL, conform acordurilor internationale, trebuie sa ia masuri antisociale...o fac deplorabil. PNL si PSD transmit doar atat:''astia sunt prosti, orice fac ei e rau''. Nu vin cu un plan alternativ concret. Zero idei.
Deci, avem:
- PDL = un partid strans unit in jurul conducatorului iubit;
- PNL = aluneca incet, dar sigur catre autoritarism. Antonescu devine un despot luminat. A fost la Iasi de curand:''Una e sa ai pareri diverse in interiorul partidului si alta sa faci o retea electorala eficienta. Putem face retea electorala in regim de autoritate. Trebuie sa fim disciplinati.''
- PSD = cred ca Ponta va merge pe linia mentorului Nastase.
PNL si PSD ar trebui sa vina cu propuneri paralele la proiectele guvernului. Nu poti face politica doar vorbind vorbe.
Dar desigur, Basescu e rau si vinovat de toate...
Gata, ma opresc aici. Nu ma mai teroriza. Nu ma mai convingi sa trec pe-aici.
Ce-am citit pe-aici saptamana trecuta (perioada aia neagra )...parca citeam ''Zbor deasupra unui cuib de cuci'', primul capitol...la infinit.
Hai, lasa politica, te invit la o cafea...
Pana atunci, iti dau o stella
C politica e boal grea, aa e ! Cnd se lipeste de cineva, greu i mai iese din suflet ! Si asta n timp ce bieii destepi, ca s folosesc o "derivare" a tovarului, fac bani grei din munca asidu pentru "binele" prostimii !
Alegerea e a fiecruia dintre noi, cei ce dezbatem aici subiecte cu teme politice. De aici i norocul c trim intr-o ar democrat ! i ca vrem nc vrem s trim intr-o ar cu principii i valori democrate ! Sau cel putin aa cred eu ! De aici i suprarea mea pe tovarul de la Cotroceni, care prin politicile sale populiste i mai puin populare, de tip european, distruge n mod intenionat firava noastr democraie. Unii n numele ei i-au dat i viaa !
Realizrile perioadei bsescianiste nu le vad. i nu pentru ca nu vreau eu s le vad - la "urma urmei" sunt romn i doresc tot binele acestei ari - ci pur i simplu nu exist i realitatea vorbete de la sine.
Dup cum bine ai observat sau cel puin aa cred eu, m-am detaat de la susine un partid anume n lipsa faptelor sale ! Nu exist acele dovezi concrete, deci nu am ce s susin ! Aa si PNL-ul azi, cnd n lipsa unor idei alternative de guvernare, de a face o opozitie constructiv i nu distructiv, n-am ce s suin !
Nu-mi este uor, recunosc, dar eu nu vreau vorbe aruncate-n vnt, cu toate c sunt un liberal convins. Sper ca dup alegerile din Martie, lucrurile s se aeze pe fgaul lor normal i s pot veni, n sfrsit cu, repet, dovezi palpabile ale activitii PNL-ului !
Ct despre PSD, c vrem s recunoatem sau nu, sub titulatura lui Ponta, partidul se va ridica mult. O s dezvolt subiectul dac eti interesat sau oricine altcineva. E adevrat c mai trebuie s se curue de cteva lichele, ce nu se dau uor plecate i scapi de ele. Creterea va mai veni i nefiresc, zic eu, pe fondul nemulumirii din ce n ce mai mare a maselor, in lipsa reformelor sau reformrii Statului romn de ctre PDL. Si sigur se va ntmpla asta. Pn acum totul vorbete de la sine !
Dar ntorcndu-ma la tovarul Bsescu si PDL, cu toate c se subnelege din ce am zis anterior, nu pot vreodat s susin un asemenea personaj / partid politic n lipsa msurilor si a faptelor n sensul bunului mers al societaii ! sta-s eu !
Nu-mi place demagogia ieftin, populismul i mitocanismul, indiferent din ce zon a eicherului politic vine.
i nu pot vota pe cineva doar c vorbeste despre lichelismul si mafiotismul -vorba lui WC Tudor - politic fr s fac ceva real in sensul stoprii fenomenului, sau s-l votez doar c se declar mpotriva lui Iliescu !
Mai gandete-te n privina lui Bsescu ! Vino spre liberalism si adevrata politic de drepta !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:19

Dorinele, as veni spre liberalism...dar nu stiu ce ma opreste...

Am inteles ca Antonescu are de gand sa ''salveze'' PNL-ul facand alianta cu Voiculescu, numind-o nr. 2 pe Norica Nicolai si vicepresedinte...G. Becali.

Zic: pas.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:41

De la: xzy, la data 2010-03-01 00:19:19Dorinele, as veni spre liberalism...dar nu stiu ce ma opreste...

Am inteles ca Antonescu are de gand sa ''salveze'' PNL-ul facand alianta cu Voiculescu, numind-o nr. 2 pe Norica Nicolai si vicepresedinte...G. Becali.

Zic: pas.

Dac se va ntmpla asta, eu unul nu cred, pas i de la mine ! Exact ca i in cazul PSD-ului, dup cum am descris mai sus, trebuie s se scuture niel si PNL-ul de lichelele sale politice ! i mndra tovar Norica Nicolai intr cu succesuri n aceast categorie !
i da, din pcate, observ o tendin destul de nefireasc a lui Crin Antonescu spre ce blameaz el cel mai mult la Bsescu.
i dac nu renun la acest comportament va trage partidul n jos destul de mult !
Asta nu nseamn ca voi sri vreodat n braele PDL-ului !

PS. Mai sus sunt niste greeli n exprimare. Scuz-m, sunt foarte obosit dupa ziua de ieri cnd am condus peste 11 ore.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:00

De la: Dorinel, la data 2010-03-01 00:41:49Dac se va ntmpla asta, eu unul nu cred, pas i de la mine ! Exact ca i in cazul PSD-ului, dup cum am descris mai sus, trebuie s se scuture niel si PNL-ul de lichelele sale politice ! i mndra tovar Norica Nicolai intr cu succesuri n aceast categorie !
i da, din pcate, observ o tendin destul de nefireasc a lui Crin Antonescu spre ce blameaz el cel mai mult la Bsescu.

PS. Mai sus sunt niste greeli n exprimare. Scuz-m, sunt foarte obosit dupa ziua de ieri cnd am condus peste 11 ore.

Stai linistit, vom ajunge in alte...brate. Toate masurile astea antisociale care trebuiesc luate acum paveaza drumul PSD-ului la guvernare.

Hai, du-te la culcare, ca mori cu politica de gat...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:13

De la: xzy, la data 2010-03-01 01:00:57
De la: Dorinel, la data 2010-03-01 00:41:49Dac se va ntmpla asta, eu unul nu cred, pas i de la mine ! Exact ca i in cazul PSD-ului, dup cum am descris mai sus, trebuie s se scuture niel si PNL-ul de lichelele sale politice ! i mndra tovar Norica Nicolai intr cu succesuri n aceast categorie !

Stai linistit, vom ajunge in alte...brate. Toate masurile astea antisociale care trebuiesc luate acum paveaza drumul PSD-ului la guvernare.
Hai, du-te la culcare, ca mori cu politica de gat...
Bravo xyz ! Ei uite c ai grit un mare adevr: "Toate masurile astea antisociale care trebuiesc luate acum paveaza drumul PSD-ului la guvernare" ....
Aa e ! Doar o mic completare mai am: Ce msuri antisociale a luat PDL-ul cu "btaie" directa spre redresarea n viitor a economiei romneti ? Oi fii eu obosit, dar zu c nu le vd !?
Au inceput probabil cu strngerea curelei prostimii si cu ce s-a economisit de aici, se recompenseaz clientela politic portocalie ? Vezi cazul mai marilor din domeniul energetic !
Sau poate, cine tie, ne explici tu cum stm cu acele agenii guvernamentale "reformate" de tovarul Poc !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:24

Uite, i ca s zici c nu sunt ru, am i o realizare a tovarului Traian Bsescu: 400 m2, un apartament pentru fiica lui.
Eu zic ca este totusi o realizare ... i merit srbtorit cum se cuvine !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:58

De la: Dorinel, la data 2010-03-01 01:24:44Uite, i ca s zici c nu sunt ru, am i o realizare a tovarului Traian Bsescu: 400 m2, un apartament pentru fiica lui.

Ti-am raspuns in cafenea...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 02:20

De la: xzy, la data 2010-03-01 01:58:15
De la: Dorinel, la data 2010-03-01 01:24:44Uite, i ca s zici c nu sunt ru, am i o realizare a tovarului Traian Bsescu: 400 m2, un apartament pentru fiica lui.

Mulumesc ! i ca o completare a realizrilor epocii Traian Bsescu, mai am una ce ne afecteaz in mod direct pe toi: Datoria public a Romniei a crescut anul trecut cu aproape 40 de miliarde de lei, ajungnd la 29,29% din PIB, n urcare cu aproape opt puncte procentuale fa de nivelul nregistrat la finele anului 2008, de 21,8% din PIB.
Asta da realizare mre ! Pentru asta fiecare romn va plti 2.000 de euro pentru mprumuturile statului .... de pn acum ! S ne fie de bine !
i totui, unde s-au dus banii ?!!! Abracadabra !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 04:13

Cred ca o sa incep sa spun...Dorinel Basescu. In capul meu recunosc liber de politica ( ca asa vreau eu), Basescu si Dorinel deja ocupa un spatiu identic. Daca dau de tine unde este base.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:05

De la: Dorinel, la data 2010-03-01 02:20:38
De la: xzy, la data 2010-03-01 01:58:15

Mulumesc ! i ca o completare a realizrilor epocii Traian Bsescu, mai am una ce ne afecteaz in mod direct pe toi: Datoria public a Romniei a crescut anul trecut cu aproape 40 de miliarde de lei, ajungnd la 29,29% din PIB, n urcare cu aproape opt puncte procentuale fa de nivelul nregistrat la finele anului 2008, de 21,8% din PIB.
Asta da realizare mre ! Pentru asta fiecare romn va plti 2.000 de euro pentru mprumuturile statului .... de pn acum ! S ne fie de bine !
i totui, unde s-au dus banii ?!!! Abracadabra !

Cu toate acestea .....i nc mult mai mult maculatur.......
BSESCU - TOT PREEDINTE !!
BOC - TOT PRIM-MINISTRU !!!

Iar voi ... tooooot o inei langa !!!!!

Bun ! i ??????

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:14

Daca va pierdeti timpul cu nimicuri,cind mai aveti timp sa traiti ?

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:18

NOAPTEA

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 10:26

De la: 9am045616, la data 2010-03-01 09:18:56 NOAPTEA

Atnci ,noaptea trebuie sa dieznierdati iubita !

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 10:30

Asta este romanul,in loc sa fie preocupat de viata lui ,discuta tot felul de nimicuri despre personajele cele mai hidoase

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 10:30

De la: PACIFISTA, la data 2010-03-01 10:26:46
De la: 9am045616, la data 2010-03-01 09:18:56 NOAPTEA

Atnci ,noaptea trebuie sa dieznierdati iubita !
concluzia????.....noapte sunt trairi intense

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:10

i v spun un lucru SIMPLU !!!
Eu pe voi , cei anti, nu v njur , nu v apostrofez .....

.....m repet :

FOLOSESC DIN PLIN FRUMOASA , INEGALABILA , NEPREUITA........

L I M B R O M N ........................

Ce poate fi mai mirific ????????????????

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:17

Ce parere aveti de bolile lui base?!!!!!!!!!
Nu ca ma bucur dar cred ca numai asa mai putem avea putina liniste, ce sa zic, sa o mai tina asa o bucata?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se vede ca incepe sa se hodorogeasca, poate pune de o prostata, ceva?!!!!
De acu` e mos, si udrea a zis ca nu mai functioneaza ca barbat, in jurul lui au aparut presedinti de partide tineri, energici, gata este alta lume!!!!!!!!!!!!!!
base la azil cu tine sa-ti vezi de prostata si de reumatisme ca, ti-a trecut vremea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:23

De la: 9am178165, la data 2010-03-01 11:17:29Ce parere aveti de bolile lui base?!!!!!!!!!
Nu ca ma bucur dar cred ca numai asa mai putem avea putina liniste, ce sa zic, sa o mai tina asa o bucata?!!!!!!!!!!!!!!!!!
De acu` e mos, si udrea a zis ca nu mai functioneaza ca barbat, in jurul lui au aparut presedinti de partide tineri, energici, gata este alta lume!!!!!!!!!!!!!!
base la azil cu tine sa-ti vezi de prostata si de reumatisme ca, ti-a trecut vremea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pleoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:33

De la: camioneros70, la data 2010-03-01 11:23:43
De la: 9am178165, la data 2010-03-01 11:17:29Ce parere aveti de bolile lui base?!!!!!!!!!

Pleoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azilul te asteapta sa-ti carpesti reuma base, stiu ca adoratorii tai vor suspina, dar ii consolam noi cu dl. Crin Antonescu!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:41

Hai sa nu fim rautacioase E 1 martie, soare primavara sa ne primenim si sufletele de rautate. Basescu a infirmat zvonurile cum ca ar fi bolnav si Doamne da sa fie adevarat. Nu-i o bucurie pt nimeni sa fie bolnav.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:46

De la: rodik_mi, la data 2010-03-01 11:41:04
Hai sa nu fim rautacioase E 1 martie, soare primavara sa ne primenim si sufletele de rautate. Basescu a infirmat zvonurile cum ca ar fi bolnav si Doamne da sa fie adevarat. Nu-i o bucurie pt nimeni sa fie bolnav.

N-am dorit nimanui asa ceva pentru ca e inuman sa fii asa de rau, ma gandeam doar ca daca tot e bolnav, poate il mai tin bolile putin, ca Doamne bine a mai fost de vreo doua luni incoace fara el!!!!!!!!!!

Pagini: << 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: