Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 17:40
Cum reuseste sa prosteasca Basescu pe unii ?
Pai, sa vedeti cum a reusit cu mine ... Eu sunt gata prost. Primul care m-a prostit a fost Ceausescu. Credeam ca e baiat bun, dar il mint aia de pa langa el ... Pe urma m-a prostit Iliescu. Ca daca scapam de Ceausescu o sa ne fie mai bine ... Pe urma, Constantinescu, ca daca o sa scapam de Iliescu o sa se sacrifice conducatorii ... Pe urma iar Iiescu, ca daca vine Vadim ne ia dracu pe toti .... cu nebunu' Dupa aia, Basescu. Ca daca venea Arogantu' numaram la oua pana faceam albeata ... Dupa aia, daca venea Prostancu, plangeam dupa Basescu ... Doamne, ce de prosti sunt pe lumea asta, si eu sunt cel dintai ... Ma consolez cu faptul ca se gasesc si semeni de-ai mei mult mai inteligenti care si-au dat seama ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:19
De la: Dorinel, la data 2010-03-01 12:08:58 -------------- pai daca scrii prostii ! vezi ca te-am filat , shi ai devenit obiectiv. asha ca , ciocu' mic ca acushica venim la tine prapaditule , shi ala eshti . iei la bulane de te saturi !
Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:24
De la: AZAZEL, la data 2010-03-02 18:19:10De la: Dorinel, la data 2010-03-01 12:08:58 -------------- Aaah, ai dat curs invitatiei...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 18:27
De la: camioneros70, la data 2010-03-01 20:11:26Noi , cei ce-l susinem pe Bsescu , suntem bucuroi s v anunm c , suntem pe metereze !!!!!!!!! mah basmalutza da' tu te-ai traznit de tot. vezi ca-i inebuneshti shi pa'shtia care tot dau cu clantza si trag de base ca el una ca el alta , exact ca gaia matzu' , (de fapt nici ei nu se simt prea bine dupa prostiile pe care le scriu !?)) ce-i aia ; cicalak mak caka , miau etc etc .sau chestia cu limba . adica ce vrei za insinuezi , ca dai shi cu aia ? hai ? cicalaca salamanca hai fa pashi la...balaceanca ! Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 19:18
De la: Silviu, la data 2010-03-02 17:40:44Cum reuseste sa prosteasca Basescu pe unii ? Silviule, mai intai sanatate va doresc! E cel mai important pt. tine si fam. ta greu incercata! Postarea mea nu va fi o replica la cele scrise de tine, am ajuns la concluzia ca oricat ne-am contra unii pe altii, uitam ce e mai important: omul! Ca si dialogul/polemica e bun/a, adevarat, face parte din viata, traim intre oameni si mai mult sau mai putin, ne intereseaza parerile celorlalti, macar sa aflam unde suntem, la ce nivel...Dar cu tine nu voi mai polemiza, esti un om care trece prin momente dificile. Ca mine anul trecut, insa la mine a fost prea ... :-( ... Sper, din tot sufletul ca voua sa va fie bine, mai bine, mult mai bine! Salutari de la Dunare si multa speranta, Dumnezeu e mare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 19:34
De la: vaneamarin, la data 2010-03-02 11:47:58De la: misteva2005, la data 2010-03-01 14:41:28 E de inteles, domnule Vanea, pt. ca in capul multor conationali, este "imaginea" lor: semidoct, spritangiu, afemeiat, sperjur, razbunator! As mai putea sa scriu si alte "calitati" basesciene, dar un ajutor imi da coana eba, care e, nu-i asa?, proiectia genitorului ei. Nu ne ajunge un dictator, a carui "mapa profesionala" nu se gaseste, frate CNSAS!, trebuie s-o platim si pe buzuka pentru a ne face de ras in PE. Caci se spune doar in popor: "capra moare de raie, dar tot coada sus o tine! Asa tata, asa copil, asa "conducator", asa natie! P.S.: La un referendum pe tema desfiintarii Parlamentului, sigur rezultatul va fi de 60% pro-desfiintare, caci romanul majoritar aduce cu primatele: necesitatile fiziologice, ce nevoie avem de creier, stomacul e creierul lor! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 20:26
De la: vasile_vali, la data 2010-03-02 19:34:05De la: vaneamarin, la data 2010-03-02 11:47:58De la: misteva2005, la data 2010-03-01 14:41:28 Mai gaozarilor ,cu proiectul de pensie,cel fabricat de Guvernul Boc,un pensionar poate sa se imbrace din cap pina in picioare in mai putin de 20 de ani,in timpul asta mai poate sa bea si 2 stilcle de apa minerala ! Pai ce mai vreti mai stafiditilor ! cE VOI VA CREDETI IN 1989 CIND PENSIA REPREZENTA 65% DIN SALARIU ? Asa Silviule ,combate tata ,combate,ca cine maninca cu noi ciocolata se chiama !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 21:31
Mi imparialo-obiectivilor , dai pe B1 ... c v explic C. Diaconescu puin politic , capitol la care voi suntei cu pluta pe bistria !!!
Dorinele , ia-l i pe van , c zice de voi !!! CE TII ???? POATE I IESE O POEZIE ....
|
|
|
|
POANTE 91 mesaje Membru din: 28/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:20
omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.
Prostilor,nu va mai certati! Raporteaza abuz de limbaj
a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!!
http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
|
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:58
De la: BINLANDEN, la data 2010-03-02 22:20:24omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:58
Draga adyhd1969,asteptam sa-ti treaca tie criza si apoi readucem subiectele exact asa cum au fost inainte sa te apuci tu cu nesimtire sa ne beep la cap...
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:08
20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:04
De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 12:08:3020 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE Si aici postezi, pofticiosule de euroi? Du-te mai bine in Modrogan, sediul p.d, acolo is platyiti bine astia care tb. sa umple forumurile, ca sa para "vocea boborului"! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:03
TRAIAN BASESCU, NOI POPORUL ROMAN TI-O DECLARAM FERM CA, DACA NU MORI DE FICAT, TE DEZMEMBRAM NOI, CEI CHINUITI SI FURIOSI.
Ori pleci de la presedintie, ori mori de ficat, ori te sfartecam noi in mii de bucatele. ALEGE!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:44
Salut plecarea grupului de la Catavencu.Era si timpul cineva sa miste ceva,dintr-un ziar independent si plin de umor asa cum era candva,ajunsese in ultimii ani o simpla revista de curte basesciana si total lisita de umor.Dovada este chiar faptul ca revista este pe pierdere de fapt,cititorii basescieni nu sunt acea categorie de oameni care sa citeasca Catavencu iar ceilalti,cititorii consacrati ai Academiei, erau scarbiti total.Nici eu nici prietenii mei nu am mai cumparat Catavencu in ultimii ani ,pe cel nou "Catavencu Alternativ"
il voi cumpara insa.Sper din toata inima o reinviere a spiritului Catavencu asa cum era el pana sa fie preluata revista de Vantu.Felcitari Mircea Toma,Catalin PrisacariuMarius Borea, redactor-ef, Gabriel Drogeanu, secretar general de redacie, Alexandru Cuti, Rzvan Cucui, Alexandru Duu, Daniel Goace, Drago Muat, Mlin Muatescu, Iulian Tnase, Marian Turosu, Alexandru Vrzaru, Silviu Apostol, Roxana Jipa, Alina Moscalu, Radu Alexandru i Andrei Manog.PS:Sa ramana Doru Bucu, Ioan T. Morar ca lachei ai lui Vantu.Ei oricum s-au adaptat la mancat rahat atat de bine incat nu cred ca ar mai putea reveni la normal... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:57
De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:03:18TRAIAN BASESCU, NOI POPORUL ROMAN TI-O DECLARAM FERM CA, DACA NU MORI DE FICAT, TE DEZMEMBRAM NOI, CEI CHINUITI SI FURIOSI. Deci base sa nu cumva sa crezi ca nu vorbesc serios!!!!!!!!!!!! Daca nu poti fi suspendat de la presedintie, vom reactiona violent, NU VOM SUPORTA SI NU VOM SUFERI!!!!!!!!!! Nu stiu ce forma va lua rebeliunea noastra, va fi o revolta populara sau mai multe grupari de extrema dreapta, oricum veti plati crunt, tu, guvernul si partidul tau portocaliu!!!!!!!!!!!!! Nu-ti permitem sa preiei puterea absoluta si nu mai acceptam nici o generatie de sacrificiu. PREGATESTE-TE DE REPLICI DURE SI SANGEROASE DIN PARTEA POPULATIEI, VOR INCEPE CURAND!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:00
De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:57:54De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:03:18TRAIAN BASESCU, NOI POPORUL ROMAN TI-O DECLARAM FERM CA, DACA NU MORI DE FICAT, TE DEZMEMBRAM NOI, CEI CHINUITI SI FURIOSI. cutremur in Vrancea?????
|
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:04
De la: 9am045616, la data 2010-03-03 15:00:26De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:57:54De la: 9am178165, la data 2010-03-03 14:03:18TRAIAN BASESCU, NOI POPORUL ROMAN TI-O DECLARAM FERM CA, DACA NU MORI DE FICAT, TE DEZMEMBRAM NOI, CEI CHINUITI SI FURIOSI. Bine. bine, cine rade la urma, rade mai bine. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:40
De la: vaneamarin, la data 2010-03-03 14:44:13Salut plecarea grupului de la Catavencu.Era si timpul cineva sa miste ceva,dintr-un ziar independent si plin de umor asa cum era candva,ajunsese in ultimii ani o simpla revista de curte basesciana si total lisita de umor.Dovada este chiar faptul ca revista este pe pierdere de fapt,cititorii basescieni nu sunt acea categorie de oameni care sa citeasca Catavencu iar ceilalti,cititorii consacrati ai Academiei, erau scarbiti total.Nici eu nici prietenii mei nu am mai cumparat Catavencu in ultimii ani ,pe cel nou "Catavencu Alternativ" ' :::: www.catavencu.ro/foto/geoana_in_vizita_la_vintu-13344.html adevratul motiv al demisiilor ?.... pubilcarea instantaneelor foto, n-a prea fost inghitit, de ctre cine oare ? !... "Primul motiv (n.r- al demisiilor de la Academia Catavencu) este tentativa restabilirii independentei, iar un al doilea motiv, legat de independenta editoriala, este si conditia economica, care s-a agravat in grupul Realitatea-Catavencu, unde Catavencu era un produs profitabil, dar incaltat cu datoriile multor altor proiecte", a declarat Mircea Toma. Ctlin Priscariu: Episodul cu poza este un exemplu c noi nu am fost obedieni. ntr-un moment de tensiune politic maxim, am ales s publicm poza fr ca seniorii s fie informai. tiam c asta ne-ar putea costa. Am fcut fa unui acionariat advers. "Episodul cu poza lui Mircea Geoana in vizita la Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea Ctavencu, este unul dintre elementele de guerila interna de la Academia Catavencu." deontologia bat-o vntul !..Vannea. www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/20-de-oameni-au-pleca... Vannea, dezinformezi !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:47
MaaaaH !....GREURI I VOM-VOM I GRETURI !....renun a mai posta-n aceast infectie adjectiv!...
Vannea...succes !...ai pe cine !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178079 6 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:58
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 16:04
Mytcor,ce dracu' ai dom'le ,esti obsedat de dezinformare. Mi-a placut ce ai scris tu iar chestia cu POZA ,chiar MI-A SCHIMBAT PERSPECTIVA .Admit ca este posibil ca eu sa fiu cel dezinformat in privinta acestor plecari insa chiar nu prea imi pasa Mytcor. Tot ce vreau eu Mytcor este un Catavencu asa cum era acum 10 ani,un Catavencu care nu era obedient presedintelui iubit si care era pe post de "societate civila". Pentru asta m-au bucurat plecarile de la Catavencu! Ca o sa fie noul Catavencu mai bun, ca vechiul se va reforma(greu de crezut) ,ca vor fi ambele sau niciunul,asta ramane de vazut si doar timpul o va arata. Nu mai sari sa te vaiti ca un aiurit ,nu am dezinformat pe nimeni cu nimic ci doar mi-am spus parerea si m-am bucurat la speranta ca voi citi iar Catavencu.Vezi si tu acum sper,ca atunci cand ai dreptate si cand pui problemele logic, o recunosc fara probleme.
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 16:31
De la: vaneamarin, la data 2010-03-03 16:04:33Mytcor,ce dracu' ai dom'le ,esti obsedat de dezinformare. Mi-a placut ce ai scris tu iar chestia cu POZA ,chiar MI-A SCHIMBAT PERSPECTIVA .Admit ca este posibil ca eu sa fiu cel dezinformat in privinta acestor plecari insa chiar nu prea imi pasa Mytcor. Tot ce vreau eu Mytcor este un Catavencu asa cum era acum 10 ani,un Catavencu care nu era obedient presedintelui iubit si care era pe post de "societate civila". Pentru asta m-au bucurat plecarile de la Catavencu! Ca o sa fie noul Catavencu mai bun, ca vechiul se va reforma(greu de crezut) ,ca vor fi ambele sau niciunul,asta ramane de vazut si doar timpul o va arata. Nu mai sari sa te vaiti ca un aiurit ,nu am dezinformat pe nimeni cu nimic ci doar mi-am spus parerea si m-am bucurat la speranta ca voi citi iar Catavencu.Vezi si tu acum sper,ca atunci cand ai dreptate si cand pui problemele logic, o recunosc fara probleme. Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 19:39
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Asai mai gaozare ,dar eu vreau sa luam si presedentia senatului ,ca nu trebuie sa mai respectam Legile in Romania
|
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 20:29
De la: MANELISTUL, la data 2010-03-03 19:39:48De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Bine, bine, deci vrei sa se inceapa cu bombe, cu masini-capcana care sar in aer cu tot cu lideri PD-L, cu executii teroriste savarsite cu masini de mare viteza!!!!!!!!!!!! Daca vrei nerespectarea legilor in Romania esteapta-te pentru ce este mai rau: ATACURI TERORISTE INDREPTATE IMPOTRIVA LIDERILOR PD-L, A GUVERNANTILOR SI A INTERLOPULUI DE LA COTROCENI. SA AIBA GRIJA PD-L-EI PE CE BUTON APASA, CA S-AR PUTEA SA DECLANSEZE O REACTIE IN LANT DEVASTATOARE. DE CE SA PIARA NEVINOVATII IN FATA COTROCENILOR SI A PALATULUI VICTORIA UCISI DE TANCURILE LUI BASESCU?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU, ATACURI RAPIDE, SCURTE, TINTITE IMPOTRIVA PARTIDULUI TICALOS PORTOCALIU , A GUVERNULUI INCAPABIL SI A LUI TRAIAN BASESCU!!!!!!!!!!!!! |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 08:57
BASESCU= coruptie =mizerie =manele =saracie / cinste poporului roman
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:55
Nu stiu de ce, dar am impresia ca v-ati pierdut mintile de tot.
Numai tampenii se posteaza aici ... N-aveti de treaba ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 12:17
Ce zici base daca opozitia pune de o cerere de revocare din functie pentru Roberta Anastase?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca individa este de OBRAZNICIA SI NESIMTIREA INTRUCHIPATA!!!!!!!!!!!!!! Hai, jos cu individa aia miorlaita de la conducerea Camerei Deputatilor, si sa vedem in locul ei un presedinte de camera competent cu adevarat!!!!!!!!!!! Ce parare ai opozitie? Noi poporul roman ti-o declaram franc: DACA NU TE MISTI URGENT, DACA NU PROTEJEZI PRESEDINTELE SENATULUI, PE MIRCEA GEOANA DE ABUZURILE SI NERUSINAREA pd-l-ISTILOR, SE VA APLICA SOLUTIA FINALA, NE VOM REVOLTA SI SE VA AJUNGE LA VARSARE DE SANGE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am181937 25 mesaje Membru din: 18/02/2010 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 18:21
e f f f simplu,o parte din romani se lasa manipulati de HOTII MINCINOSI SI TUPEISTI pt ca sunt PROSTI.eu ma bucur mult de tot cand vad ca mai sunt si romani care mai gandesc si inteleg realitatea si nu ceia ce se vehiculeaza.
|
|
9am181937 25 mesaje Membru din: 18/02/2010 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 18:28
ma bucur f mult ca vrei sa protestezi.iti dau un sfat prietenesc cum anume;aruncate in gol de la 100 de metri sa te poti face afis.ai grija,inainte,sa-i pupi picioarele lui base in semn de respect pt ca se lupta cu PARANOICII HOTI SI PUNGASI pt poporul roman.
|
|
|

Mda,noroc ca nu poate face acest lucru din cauze externe.
il voi cumpara insa.Sper din toata inima o reinviere a spiritului Catavencu asa cum era el pana sa fie preluata revista de Vantu.Felcitari Mircea Toma,Catalin PrisacariuMarius Borea, redactor-ef, Gabriel Drogeanu, secretar general de redacie, Alexandru Cuti, Rzvan Cucui, Alexandru Duu, Daniel Goace, Drago Muat, Mlin Muatescu, Iulian Tnase, Marian Turosu, Alexandru Vrzaru, Silviu Apostol, Roxana Jipa, Alina Moscalu, Radu Alexandru i Andrei Manog.
cutremur in Vrancea?????