Info
x
Basescu
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 16:59
De la: gabigabi, la data 2010-03-08 16:21:55De la: vasile_vali, la data 2010-03-08 14:24:34Deci sa inteleg ca te-ai hotarat sa lupti impotriva manipularii poporului Roman deschizandu-le ochii mintii romanilor si aratandu-le ca Basescu nu este Mesia ci doar "de 4mld mai bun" decat concurenta sa politica. nu prea poti sa -i Ignori,ptr. ca sunt ca pitbulii - li se inclesteaza falcile pe ce-au apucat si nu mai dau drumul...nici la Presedentie,Putere,nici la fondurile europene ...nici chiar pe forum ....s-au apucat strins si,in isteria lor li se pare ca li se cuvine totul ! ....sa vina hingherii ! [/quote]Aha,aha,aha!acum vedeti ce va asteapta,de astazi majorez numarul somerilor
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:02
De la: MANELISTUL, la data 2010-03-08 16:59:11De la: gabigabi, la data 2010-03-08 16:21:55De la: vasile_vali, la data 2010-03-08 14:24:34Deci sa inteleg ca te-ai hotarat sa lupti impotriva manipularii poporului Roman deschizandu-le ochii mintii romanilor si aratandu-le ca Basescu nu este Mesia ci doar "de 4mld mai bun" decat concurenta sa politica. Aha,aha,aha!acum vedeti ce va asteapta,de astazi majorez numarul somerilor [/quote]Aveti dreptate sefu !sa marim numarul somerilor ,ca sa avem de unde alege,mai ales la invatamint !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:08
asta nu-i risul vostru ! e risu-plinsu !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:26
GBIA LAAAAAAAAA MUUULI AAAAAAAAAANI !!!!!!
ANONIMO , LA MULI ANI !!!! Vanea , LA MULI ANI , dragelor tale !!!!!!!!!! Vasile , LA MULI ANI , dragelor tale !!! Bill , LA MULI ANI , dragelor tale !!! Itenem . LA MULI ANI , dragelor tale !!! LA MUULI AAAAAAAAAAAANI !!!!!!!!!!!!! Tuturor femeilor !!!! "ianamicilor" i amicilor mei !!! Eu v urez din inim , voi credei ce vrei voi !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:28
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:26:00GBIA LAAAAAAAAA MUUULI AAAAAAAAAANI !!!!!! te iubesc si eu,dar ma enervezi grooooaznic uneori !
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:35
De la: gabigabi, la data 2010-03-08 17:28:40De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:26:00GBIA LAAAAAAAAA MUUULI AAAAAAAAAANI !!!!!! tiu !! De-aia v destram ....punct cu punct ... !!!
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 17:36
De la: gabigabi, la data 2010-03-08 17:28:40De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:26:00GBIA LAAAAAAAAA MUUULI AAAAAAAAAANI !!!!!! Nu va spuneam eu ,Traienel este jucator,face tot felul de nebunii ! Hai fiti toleranti !
Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 18:53
De la: gabigabi, la data 2010-03-08 16:50:55De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 16:33:16Sa-i tinem pumnii lui Oprescu. Maine e procesul pentru parcul Herastrau impotriva unor rechini imobiliari, nerusinati ai neamului care vor sa planteze un borcan de sticla (hotel) in parcul nostru. Atunci hai sa ne intrebam si cati presedinti am avut noi pana acum in democratie (parca 3), cati dintre ei sunt fosti nomenclaturisti (parca 2), cati dintre ei ne-au adus la disperare si ne-au scos pe straz (parca 1)i, cati ne-au altoit si reprimat cu ajutorul minerilor (parca 1), cine era ministrul transporturilor pe atunci (parca actualul presedinte), cine o sa ne altoiasca si o sa ne reprime cu prima ocazie (de vazut) ? Sau o so faca pe "sestache", profesionist ca doar platesc atatea servicii ? (de vazut) Pacat de Boc si de alti cativa idealisti naivi care se intampla sa se afle in tagma mult prea ingrosata de-acum. Pare ca nimic nu-i mai opreste. Din cand in cand austeritatea, ca nu mai au ce sa plimbe prin conturile firmelor de apartament pana isi ating destinatia finala (daca o ating).
All Things Grow With Love
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 19:04
De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 18:53:33De la: gabigabi, la data 2010-03-08 16:50:55De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 16:33:16Sa-i tinem pumnii lui Oprescu. Maine e procesul pentru parcul Herastrau impotriva unor rechini imobiliari, nerusinati ai neamului care vor sa planteze un borcan de sticla (hotel) in parcul nostru. Broscuto ,ciocu mic ,noi suntem acum la putere!Avem Bugetul in mina ,ne facem interesele cu banii si pe urma ce mai ramine ,prafuri in ochii electoratului,Roberta Anastasie stie de la D-nul Basescu ca nu trebuie sa respecte Legea,vom face totul PORTOCALIU !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 19:20
Da stiu ca sunteti vasnici luptatori cu suflet de asfalt si morala de c...t. Macar de-ati fi fost adevarati oameni de afaceri, sa fi propasit si voi iar pe langa voi tara. In fapt, conturile voastre arata jalnic, domnilor milionari de carton care bazaiti pe langa puteri de atatia ani, cum vine austeritatea, cum conturile voastre arata jalnic pe minus. Atat de pagubosi sunteti ca nici voi nu stiti pe unde si pe ce ati matrasit atatia bani. Cum n-are tara bani, cum n-aveti nici voi. Lasati-va de afaceri ca mai rau v-ati inglodat si ne-ati inglodat si pe noi. Nexam bani. Sa ne puneti in streang si tot n-aveti de unde sa ne mai jupuiti. Nu mai avem de unde ca platim facturi la Enel si nu mai raman bani de impozite. Vedeti cum suprimati caracatita si cum astupati gaurile negre care ne sugruma ca altfel nu veti avea ce sa mai incasati de la noi. Oprescu vad ca vrea sa taie macaroana RATB-ului si RADET-ului. Bravo lui ! Astupa doua gauri negre si termina cu clientela pestrita ! Si asa biletele erau destul de scumpe pentru cei care circula zilnic. Sa se eficientizeze mariile lor. Ne-am saturat de combinatii si combinatori. E prea mult. Toate ni se trag de la coruptie si fraudele unui mic grup privilegiat perpetuu iar cauzele ni se pun noua de gat conform principiului : "Prostul trage la jug !" Aici gresesc un pic, noi nu ne-am abrutizat suficient in ciuda eforturilor sustinute. Ne mai reparam mintile si sufletele in diverse moduri dupa cum ne spune buna-cuviinta si iata ca inca nu au un popor de prosti (cel putin jumatate in mod sigur NU).
Si apropos de ceea ce se intampla in parlament. Eu mi-am inghitit limba de nenumarate ori la abuzurile pe fata ale miss-ei Roberta. Demersul "hotarat" si "aplicat" initiat de tradatori,vorba lui Ponta (copiii din flori) si sustinut de niste tineri idealisti despre care nu pot sa cred ca sunt lipsiti de principii si scrupule, atat de tineri fiind, pare un inceput al unei lovituri de stat mascata. Asa pare, din moment ce vrei sa destabilizezi echilibrul democratiei, vrei sa modifici constitutia dupa bunul plac in conditiile in care ai o majoritate pestrita dar asigurata. Tai si spanzuri dupa bunul plac. Ce vrei, aia se voteaza. E de bine ? E de rau ?
|
|
9am181151 17 mesaje Membru din: 30/01/2010 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 20:24
NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE
VA-TI DUCE PE LA SCOALA,PRAPADITILOR Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 21:13
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Bravo mos bodringa,esti de-al nostru portocaliu !meriti o tarie Cam are dreptate broscoiul ,ne folosim de traseistii tradatori si de unguri pina ne facem interesul ,pe urma le dam cu sutul,sa scapam de ei ,aha,aha,aha,
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 21:15
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Cu scoala, laso mai moale mos bodringa ca scoate numai idioti,PDL ul nu are nevoie de oameni cu scoala ,doar de executanti ca Boc.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:50
De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:35:01De la: gabigabi, la data 2010-03-08 17:28:40De la: camioneros70, la data 2010-03-08 17:26:00GBIA LAAAAAAAAA MUUULI AAAAAAAAAANI !!!!!! La multi ani tuturor fetelor de pe topic, si multumiri baietilor, sunteti draguti!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:59
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Auzi frate ca s-a jignit presedintele mancati-as, ala pocnitoru` de copii, si pocnitoru` din degete de pe la paranghelii!!!!!!!!!!! L-a lovit sensibilitatea bietu`, ma` nu mai dati in el ca s-apuca de plans, ca n-am stiut eu ce suflet sensibil s-ascundea in el!!!!!!!!!!!! Doar bercea mondialu` cu muzica lui sfasietoare de rupt inimile pirandelor a inteles, da, doar el a inteles ce suflet, ce cuget si ce simtire `nalta are presedintele!!!!!!!!!!! Ma` cat de cruzi putem fi cand il facem capul adunaturii portocalii de talhari. NU MAI PLANGE BASE FIINDCA E PACAT NOI O URA ADANCA `TI JURAM CU ADEVARAT!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 23:00
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Ce zic ziarele ? Numai un naiv si un neinformat poate fi manipulat dupa cum vor ziarele. Sa te intrebi despre datele care gem la Registrul Comertului ? Sunt date exacte si foarte exacte despre oricare firma care are sau a avut contracte cu statul. Pardon, nu ne mai insulta. Numai daca nu vrei sa afli cine sunt cei care invart banii nostri dupa bunul plac, nu stii. Atunci esti neiformat si DA te inseli, te lasi manipulat de cei care sustin ca presa ne manipuleaza. O scuza facila. Nu mai bagati gunoiul sub pres de ochii soacrei si nu ne mai subestimati pe noi cealalta jumatate cat si pe ziaristii care nu vorbesc la comanda politica ci dintr-o convingere formata pe date reale. PE O REALITATE pe care voi o zugraviti dupa cum va cade bine spre propria propasire nemeritata dupa cum se vede. Treziti-va la realitate si dati dovada de responsabilitate. Opriti jaful celor care aparent trec usor drept persoane respectabile sub diverse masti afisate dar care ascund tot ce poate fi mai gaunos din punct de vedere moral. La scolile voastre securistice...merci...PAS.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 01:03
De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 18:53:33Zici ca tzapul nu a fost decat secretar pcr pe universitate si nu se incadreaza la nomenclatura,doar latrat din gura?De la: gabigabi, la data 2010-03-08 16:50:55De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 16:33:16Sa-i tinem pumnii lui Oprescu. Maine e procesul pentru parcul Herastrau impotriva unor rechini imobiliari, nerusinati ai neamului care vor sa planteze un borcan de sticla (hotel) in parcul nostru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 02:05
Bine, atunci 3.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 02:40
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Nene, mata nu ai rusine cu postarea matale agramata! Stii mata, batrane "invechit in zile rele", vorba aia romaneasca: "rade harb de ola sparta!"? Si apoi, asta e presedintele nostru, asta care habar n-are cine e presedinte in R. Moldova, care nu stie diferenta dintre Cahul si Kabul, asta care injura contribuabilii dupa urma carora ii prospera afacerile de famiglie? Nene, vezi ca la Balaceanca mai sunt locuri, iti putem da o recomandare- postarea de fata, esti un caz medical interesant! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 08:43
De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE rusii nu mai scolesc romani
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 10:31
De la: MANELISTUL, la data 2010-03-08 21:13:04De la: 9am181151, la data 2010-03-08 20:24:37NU AVETI PIC DE RUSINE SA VA ADRESATI PRESEDINTELUI IN ACEST MOD.NU MAI CREDETI CE SCRIU ZIARELE.AR TREBUI SA FITI INFORMATI MAI BINE DE CEEA CE SPUNETI,INCULTILOR,MAI BINE Asa este ,dar acum ca le cazut fisa ,independentii cer si ei functii la mangleala ,nu dau sprijin la jaful Basesco -PDLian degeaba
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 11:35
Demonstrai-mi v rog , negru pe alb (cu documentaia aferent !!!!! ) CLAR , LIMPEDE CA CRISTALUL , c Bsescu a furat , a distrus o industrie , a distrus o agricultur , a devastat pduri , a chinuit i schingiuit , a privat de libertate pe cineva .....c-l facei dictator !!
i facei-mi v rog o comparaie cu ce au fcut naintaii lui Ceauescu , Iliescu , Constantinescu , Iliescu!!!! Asta ca s vorbim de Preedini de Stat !!! Dup ce facei acest rezumat , dosar cum vrei s-l numii i l publicai ,i l scriei voi cu mnua voastr (nu copiat din alte "expuneri" de megafrustrai cu pretenie de ziariti , analiti...) ne ntlnim aici i discutm , poate aa o s-mi schimb eu prerea ... Nu se poate ca voi s trncnii verzi i uscate despre Bsescu , omind n expunerile voastre de "impariali", de "peneliti" ( nici unul din pesede!!! ) , 20 de ani de istorie...Repet , e foarte uor pentru voi , cei ce luai de bun ce spun alii , s aruncai pisica moart-n curtea Cotroceniului , c Bsescu "e la butoane" acum i s-l facei vinovat de dezastrul economic al Romniei de azi ... Hiba dezastrului , dragii mei , cautai-o v rog , n alt parte -scormonii analele istorice recente , mcar prin arhivele deschise publicului larg ...DOCUMENTAI-V nainte s luai de bun , mot-amot, ce spun alii !!!! Eu , n nepriceperea mea (comparativ cu voi ) mi apr srcia i nevoile i neamul .... n periplul meu prin ast lume , cu minile mele (la propriu) am construit o cas , am plantat "n" copaci i plante , am dat via i am condus la groap fiine dragi ...Niciodat ns , nu am uitat c sunt om , nu am uitat s fiu om !!!! Chiar dac m repet , nu-i nimic , v spun : SUNT LIBER !!! Mi-am ales , aleg i mi voi alege mereu , MEREU S I N G U R drumul pe mai departe !!! O lege spune aa : "Cnd confurntat cu o problem ai ajuns la concuzia c nu mai sunt soluii , mai exist cel puin dou moduri de rezolvare !! " Voi , m refer n special la cei anti , dorii neaprat s v dea cineva pe de-a moaca , c vezi doamne , aa vi se cuvine vou de la voi putere !!! Eu tiu c viaa e grea , zi de zi m confrunt cu ea , dar m iau la "trnt" cu ea in 2 timpi i 3 micri !! Nu-i dau voie s-i fac jocul perfid n faa mea !! i nu mai dau vina pe nimeni , nu mai acuz pe nimeni , c viaa mea e grea !!! Nu stau s m ntreb la de ce are mai mult ca mine !!! Merg , precum buldozerul mai departe !!! Eu , ani n urm , vznd cu ochii ce miei ne conduc i ce fac pentru ca averea rii s i-o mpart ntre ei , am vrut s fac CEVA , s pot convinge lumea s ias n strad , s protesteze !!! Atunci m-am lovit de un zid ! Zidul indiferenei romneti !! Mi-am jurat atunci s nu m mai implic n viaa asta politico-social.... DAR , dup muli ani , am descoperit ...forumismul ... ...i iat-m-c-s ...
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 12:48
Cine ti-a deschis mintea si te-a iluminat? Este primul comentariu cu substanta. Si cred ca si postarea pe forum o sa moara incet dar sigur pentru ca viata ne obliga s-o facem. Ciinii latra ursul merge. Timpul le va rezolva pe toate si pentru toti.
|
9am074895 28 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 13:18
Bai frate ai scris de parca e un roman scurt si cuprinzator
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 13:37
De la: camioneros70, la data 2010-03-09 11:35:34Demonstrai-mi v rog , negru pe alb (cu documentaia aferent !!!!! ) CLAR , LIMPEDE CA CRISTALUL , c Bsescu a furat , a distrus o industrie , a distrus o agricultur , a devastat pduri , a chinuit i schingiuit , a privat de libertate pe cineva .....c-l facei dictator !! Mai camioneros tu nu poti intelege ca basescu este un om prost si limitat, are doar un soi de viclenie care totusi nu are nimic in comun cu inteligenta, si cunoaste binenteles niste strategii securiste de provenienta sovietica de intoxicare a maselor, de manipulare si santaj. ALTCEVA DEGEABA TE AMAGESTI AMICE, CA NU PRICEPE, OMUL ESTE REDUS, CHIAR DACA AR VREA SA INVETE NU POATE, SI DACA AR TURNA CINEVA STIINTA CU POLONICUL IN CREIERUL LUI NU AR PUTEA AJUNGE LA NICI UN REZULTAT PENTRU CA NU ARE CIRCUMVOLUTIUNI SUFICIENTE PE CARE SA SE IMPRIME STIINTA. CUM SA TI-O SPUN MAI CLAR? CREIERUL LUI BASESCU ESTE ATAT DE NETED CA NU PERMITE SA SE IMPRIME NIMIC, ESTE EXACT CA FRECTIA LA PICIORUL DE LEMN. NU MAI INSISTA CU INDIVIDUL ALA VULGAR SI MARLAN CA NU MAI TINE, SI NU VEI CONVINGE NICI VACUTELE, CARE SE STIE CA NICI ELE NU PRICEP PREA MULTE. SI NU MAI CERE PROBE CARE SA-L INCRIMINEZE PE BASE, CA OPERATIUNEA DE TRANSPORT A ATATOR CAMIOANE CU PROBE ESTE DEOSEBIT DE COMPLEXA. LASA CA PASTRAM PROBELE IN NISTE DEPOZITE IMENSE IN STARE FOARTE BUNA, INDOSARIATE FRUMOS, PENTRU INSTANTA, ATUNCI CAND VOM AVEA SANSA SA SE JUDECE PE BUNE PROCESUL SECURISTILOR. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 13:51
De la: camioneros70, la data 2010-03-09 11:35:34Demonstrai-mi v rog , negru pe alb (cu documentaia aferent !!!!! ) CLAR , LIMPEDE CA CRISTALUL , c Bsescu a furat , a distrus o industrie , a distrus o agricultur , a devastat pduri , a chinuit i schingiuit , a privat de libertate pe cineva .....c-l facei dictator !! Cu furatul lucrurile stau simplu.Eu NU POT DEMONSTRA CA BASESCU A FURAT CEVA ,in lipsa unui verdict al justitiei.Nici tu nu pot demonstra ca Nastase,Vacaroiu ,Patriciu,Vantu,Voiculescu,Tariceanu sau dracu' stie pe cine mai banuiesti tu, au furat cava.Ai pus problemele la modul corect asa ca iti raspund si eu la modul cel mai corect :NU POT DEMONSTRA CA BASESCU A FURAT CEVA IN TARA ASTA .Problema insa este ca atat Basescu cat si sutinatorii sai se joaca cu acuzatiile de furt atunci cand este vorba de ALTII din afara gastii lui Base.Cand este vorba de Base pun problemele "matematic" si logic ,asa cum de fapt ar trebui puse pentu toata lumea nu doar pentru unii. Intelegi Camioneros ?Daca vrei sa discutam la modul civilizat ,logic,"nemteste",atunci nu poate nici Basescu acuza oligarhii sau parlamentarii de furturi si nici tu nu poti spune aceste lucruri.Daca insa spui aceste lucruri (si le spui) , imi pot aminti si eu de casa din Mihaileanu care este o problema recunoscuta chiar de catre Basescu,de afacerile lui Mircea, Cocos,de modul in care fiica sa a obtinut casa,de faptul ca a disparul o flota etc. si putem proceda in stilul ales de voi.Nu se poate ca Basescu sa acuze mereu "grupurile de interese" iar de cele din jurul sau sa facem abstractie.Nu se poate sa spuna ca un derbedeu, nu ca un presedinte de tara, ca "mogulii sunt impotriva mea deoarece nu au mai supt economia ca pe timpul lui Iliescu" .Pai un presedinte de tara nu vorbeste ca un dobitoc fara dovezi,reprezinta Romania nu docurile din Constanta unde orice hamal poate spune orice cand este machit! Nu se poate sa lansezi o gogoasa enorma ca Sterlingul (care spune ca este un furt care chipurile i-a scapat in mandatul sau)acuzand de furt oamenii care nu aveau absolut deloc legatura nici cu legea petrolului,nici cu redeventele stabilite prin aceasta lege si nici macar cu contractul initial facut de Stolojan. In concluzei la capitolul furturi :NICI EU NICI TU NU PUTEM DEMONSTRA FURTURILE FARA VERDICTE ALE JUSTITIEI. Faptul ca nu putem demonstra nu are legatura insa cu realitatile ,cu faptele in sine,si nu inseamna ca Base fura sau nu fura CI DOAR CA NU PUTEM DEMONSTRA EVENTUALELE FURTURI! Lipseste o flota,are o casa luata abuziv si inca neinapoiata statului ,Ioana are brusc o casa noua,afacerile lui Mircea etc. Nu putem noi insa sa punem verdicte in locul justitiei ,nici macar presedintele n-ar trebui sa faca asa ceva.Trebuie deci doar sa ne stabilim daca vrem sa discutam logic si civilizat sau daca vrem sa procedam ca Basescu acuzand de furt pe toti ceilalti in afara de el si gasca sa. Ca Basescu a distrus economia este destul de clar. Cand un presedinte de stat iese pe posturi si spune ca putem intra in incapacitate de plata,cand spune ca este posibil sa nu mai existe bani de pensii, ca este coruptie generalizata, atunci sa nu ne miram ca investitorii straini pleaca in alte parti .Deci tu ,presedintele tarii, care trebuie sa asiguri un climat propice pentru afaceri in Romania ,lansezi imbecilitati gen "coruptia sta la masa cu guvernul","dezastrul economiei Tariceanu", etc atunci evident ca ai sabotat in interes personal demagogic economia tarii. Daca la acest fapt adaugam si CERTITUDINEA ca de fapt nu Boc conduce guvernul ci Basescu, atunci vina pentru toate masurile dezastruase luate de acest guvern ii apartine lui Basescu .Este la urma urmelor guvernul de care a tras cu dintii si pe care l-a impus, dupa lupte aprige, romanilor. Ca se indreapta in mod clar catre o dictatura asta este atat de vizibil incat si un chior (fara aluzii) poate vedea acest lucru. De la primele tentative de aservire ale justitiei incepute prin Macovei,la atacurile impotriva Parlamentului,a guvernului Tariceanu care nu acceptase ca presedintele sa conduca si guvernul,la modul de actiune partinitor al DNAului,atacurile impotriva mass-mediei care nu ii ridica ode,violenta verbala si intimidarea reporterilor,modificarea Constitutiei care ca singura directie va avea cresterea puterilor prezidentiale in dauna altor institutii,minciuna,demagogia ,populismul,dezbinarea categoriilor sociale ,dezbibarea si infiltarea partidelor (exact ca in 1947 ,manevrele si modul de actiune sunt identice cu cele comunist-sovietice;partide noi satelit,dizidente la cele vechi, etc) toate aceste lucruri sunt pasi clari catre o dictatura. Pui problemele absolut ilogic cand ne intrebi cati oameni a chinuit si schingiuit Basescu . Ceausescu cati oameni a schingiuit domnule Camioneros ?Ei, vezi ca nu are legatura acest lucru cu drumul catre dictatura? Ce facea in schimb Ceausescu?Pai avea guvernul in mana sa ,Marea Adunare Nationala era un fel de parlament unicameral alcatuit doar din "independentii" sai si din PDL,asculta ilegal (si pe vremea aia era ilegal!) sau aresta pe cine dorea el dintre cei care nu ii acceptau neconditionat puterea si strangea de gat poporul roman ca sa il aiba obedient si supus.Ei vezi,astea sunt asemanarile.Base are guvernul in mana sa,a pus mana si pe Parlament,SRIul in mandatul sau a facut interceptari ilegale ,iar DNAul a facut arestari care s-au dovedit in justitie simple abuzuri. Ce nu are inca complet in mana sa este Justitia si o parte a Parlamentului Roman.Lucreaza insa de zor sa "le reformeze" prin schimbarea constitutiei care momentan il cam strange la umeri. Hiba dezastrului de acum abatut asupra Romaniei isi are originile intr-un singur om: ION ILIESCU. Basescu este doar continuatorul sau si omul care a perfectionat actiunile inaintasului (un fel de Stalin fata de Lenin), iar fara Iliescu ,Basescu acum era UN MARE NIMENI.Intr-o politica pusa pe baze normale,europene nu securisto-comuniste,indivizii ca Basescu nu au succes.NICI IN PERIOADA INTERBELICA LA NOI NU AVEA SUCCES STILUL DE "MARINAR JUCATOR" care doar isi bate joc de interesele nationale pentru puterea sa. Intr-o tara in care insa se spunea oamenilor ca ,Coposu a pus "botnite " taranilor ,ca Doina Cornea era amanta lui Ratiu,ca Regele a furat aurul tarii si in care minerii primesc multumiri de la presedintele tarii ,in care cei care au stat in puscarii luptand impotriva comunismului erau acuzati ca sunt informatori iar cei care au fost securisti se dau anticomunisti si dizidenti,intr-o astfel de tara era imposibil ca mai devreme sau mai tarziu sa nu apara un Basescu.Peste cativa ani ,va veti jura ca nu l-ati iubit niciodata pe Basescu si il veti injura asa cum faceti acum cu Iliescu, desi atunci l-ati votat.Veti vota fericiti CU URMASUL LUI BASESCU deoarece liderii adevarati ca Regele Mihai,Johannis Klauss sau Crin Antinescu, sau fac trafic de organe de copii,sau au chiulit chipurile din parlament ,sau pur si simplu nu raspund la setea voastra incredibila de demagogie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:01
De la: 9am126636, la data 2010-03-09 12:48:08 Cine ti-a deschis mintea si te-a iluminat? Este primul comentariu cu substanta. Si cred ca si postarea pe forum o sa moara incet dar sigur pentru ca viata ne obliga s-o facem. Ciinii latra ursul merge. Timpul le va rezolva pe toate si pentru toti. O sa moara ? Postarea ? De pe forum ? Incet ? Dar sigur ? Ne obliga viata? Ne pregatiti vreo noua viata in care o sa moara cine si ce vreti voi Pdl-eiii ? Mai sa fie....cati nostyradamusi si mesii portocalii. Zii sa-ti coaca genunchiul ca o sa moara "postarea". Noi ne-am dori sa nu ne mai disperati sa urlam pe unde putem. De ani de zile latram la voi si abia anul trecut v-ati urnit cu cate ceva. ati aflat ca nu sunteti atotstapanitori cu drepturi depline asupra noastra. Ati fost obligati sa aflati ca odata ajunsi acolo aveti drepturi si OBLIGATII in aceeasi masura. Asta va cam incurca, chestia cu obligatiile si responsabilitatea. Va mai incurca si democratia ! Voi stiati sa fiti sefi pe vremea lui nea Nicu in structuri privilegiate...... Ce te faci cu democratia ? De la revolutie nu faceti altceva decat sa tindeti spre vremurile voastre de aur. Va vreti respectul si consideratia neconditionata inapoi, de drept si de fapt si pentru asta va trebuie autoritarism si dictatura. Niciodata n-ati avut chef sa oferiti alternativa inainte de a taia si spanzura dupa bunul plac. Ce sa va chinuiti voi neuronii cu proiecte, planificari si masuri luate in timp util in functie de asta. Poate ca stiti din capul locului ca sunteti incapabili de asa ceva si ca atare n-ati incercat sa lucrati. Domnule nostradamus pdl-ist, pot sa-ti spun ca cu postari sau fara postari, cu ministere sau fara ministere, cu guvern competent sau incompetent, oamenii isi vad de treaba si reusesc sa puna cate ceva cap la cap in afara sistemului vostru gaunos. Ceicompetenti, se orienteaza, isi gasesc solutiile la sursa ocolindu-va atat cat pot. Nadejdea nu mai e in voi de mult. Nu v-ati prins ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:01
De la: vaneamarin, la data 2010-03-09 13:51:14De la: camioneros70, la data 2010-03-09 11:35:34Demonstrai-mi v rog , negru pe alb (cu documentaia aferent !!!!! ) CLAR , LIMPEDE CA CRISTALUL , c Bsescu a furat , a distrus o industrie , a distrus o agricultur , a devastat pduri , a chinuit i schingiuit , a privat de libertate pe cineva .....c-l facei dictator !! Curat murdar
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:15
De la: 9am045616, la data 2010-03-09 16:01:56 Cine?Ce?Unde?Cand?...Esti un tip prea laconic
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:20
De la: vaneamarin, la data 2010-03-09 16:15:39De la: 9am045616, la data 2010-03-09 16:01:56
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
|
|

Si astea toate "indiferent de argumentatia mea"...Tu ai ochii deschisi din punctul tau de vedere, asa ca argumentatiile deja nu te mai intereseaza,poate chiar te obosesc putin .Mai Camioneros ,ce naiba te face sa crezi ca toti astia care nu tin cu Base sunt manipulati iar tu "iti folosesti logica,LOGICA TA,nu a altora"? Te cred sub cuvant de onoare ca iti folosesti logica in mod frecvent, insa rezultatele la care ai ajuns ,cel putin in politica,arata ca nu o folosesti corect. Poate nu ai citit atent prospectul inainte de utilizare.Pe scurt, vezi ca "o tocesti" degeaba si nu o folosesti corect.
.Explica-mi si mie ceva din viziunile tale de om nemanipulat de presa si care a ajuns sa ii ridice ode lui Base pe un forum doar prin logica lui. Nu te zgarci,explica-mi si mie de ce este Base cel mai bun,spune-mi si mie te rog cateva din realizarile lui Basescu si ...uimeste-ma. Intelegi Camioneros,vreau si eu sa fiu nemanipulat de presa ca tine si sa il laud pe Base
[/quote]
!!!