back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:34

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 11:11:39
De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 11:06:06
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 10:43:44 Treaba este ns c , dac se continu aa , indiferent de cine este la conducere , ara va intra n haos ...

Daca se continua CE ANUME ASA si A CUI ESTE VINA DACA INTRA TARA IN HAOS?

A CUI MARINE ???? LUMINEAZ-NE TU !!!!

Eu sa te luminez pe afirmtiile facute de tine ?Ciudat gandesti..

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:37

De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 11:34:46
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 10:43:44 Treaba este ns c , dac se continu aa , indiferent de cine este la conducere , ara va intra n haos ...

Nu pe ale mele !! Pe ale tale !!! Dar nu ocoli suav nite ntrebri , c le trec la retorice ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:41

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 11:37:38
De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 11:34:46

Nu pe ale mele !! Pe ale tale !!! Dar nu ocoli suav nite ntrebri , c le trec la retorice ...

Camioneros,tu chiar nu intelegi despre ce este vorba ?Urmareste dom'le mai sus succesiunea mesajelor si concentreaza-te !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:51

De la: vasile_vali, la data 2010-03-12 11:15:52Vad ca unii insista cu ce au facut "ailalti" inainte...Pe o logica simplista, astia de au castigat Puterea sunt de fapt "victimele" abuzurilor si faradelegilor "inaintasilor"...Or, portocaliii tocmai de asta au venit la Putere, ca sa indrepte Sistemul, sa-l faca drept, coerent si eficace, nu-i asa? Pentru asta au nevoie de oameni priceputi, care sa inteleaga mecanismele economiei de piata si ale legalitatii si sa le indrepte. Cum? Cu aceeasi oameni care au mai guvernat, deci au contribuit si ei la abuzuri si faradelegi, gen basexul, berceanul, videanul, frunzaverde, oltean, sulfina, flutur, stolo, pinalty, falca, gutau, solomon, micky spaguta etc.?Astia nu au fost la Putere in diferite perioade, mai lungi sau mai scurte, in diferite partide? Sau cu "forte proaspete" gen woodrea, eba, ridzi, anastase, prigoana jr- Batman etc.? Inseamna ca sunt partasi la ceea ce ei critica, "zoaie", "grupuri de interese" etc.! Mai oameni buni, nu ne mai jigniti memoria, va rog frumos!
Silviule, nu e democratic sa critic Opozitia, ea NU E LA PUTERE! Ce faci tu, injuri sparring-partner-ul [asta ca sa fac o analogie cu sportul] ca de asta nu boxeaza campionul cum trebuie? Te iei de cei care-s de partea celui slab, sperand ce?, ca al tau favorit va "boxa" mai bine? Se vede treaba ca nu-ti place competitia, nu-ti place lupta de idei, nu-ti place Democratia! Sau daca-ti place...ti-o fi placand "Democratia originala", un fesenism decolorat de la rosu la portocaliu, ca tot provin din aceeasi famiglie...aia care il alunga in anii '90 pe Rege! Sau ai uitat? Unii dintre noi, NU!

"Nihil sine Deo!"

Nu injur nici un sparig-partner ... nu stiu de unde ai scos-o pe asta ...
Vreau doar sa va reamintesc, pentru ca vad ca nu prea aveti tinere de minte, despre ce au facut cei care ar fi ajuns la putere din nou daca n-ar fi castigat Basescu ... pe de o parte, iar pe de alta cam cine cred eu ca se face responsabil de grozaviile pe care, fara sa judecati pea mult, din cauza lpsei de memorie si a bunului-simt pe care-l tot invocati la altii, de situatia in care s-a ajuns.
Ca au si astia de la PDL, falitii lor, e adevarat. Ca au mogulii lor, hotii lor, interlopii lor, profitorii lor, asa este...
Dar nu mai vreau sa aiba puterea cei din gasca PSD si PNL pentru ca n-au stiut ce sa faca cu ea.
Au irosit tot ce se putea ! Sper ca astia de acum sa nu faca la fel. Sper.
Daca voi nu intelegeti chestia asta, sa fiti sanatosi.
Daca va imaginati ca simpla daramare a lui Basescu sau a PDL-ului rezolva ceva, va inselati amarnic.
Hienele din PSD si PNL d-abia asteapta.
Ce credeti c-o sa faca daca vor reveni la putere ?
Nici unul dintre voi nu are vreo solutie concreta.
In afara de ura asta viscerala, de neinteles, materializata in vesnicul si obositorul "Huo, Basescu" nu aveti nimic de spus.
Doar ca nu e bine.
Bravos.
Da' cum e bine ?

Vad ca nu s-a obosit nimeni sa-mi raspunda la intrebarea:
Daca noi suntem lingai, voi ce sunteti ?
Injuraci de serviciu ?
Sau ce ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:54

Cotoroanto,
mi-e dor de tine.
O sa-ti fac o vizita cand o sa vin in Bucuresti.
Poti sa-l injuri pe Basescu pana faci rosu-n gat, tot o sa te iubesc.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 11:57

De la: Silviu, la data 2010-03-12 11:54:29Cotoroanto,
mi-e dor de tine.

Ntz! Cum vorbesti cu doamna mea? Ia-o cu frumosul daca vrei sarmale!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:04

mi-e dor de tine.

si eu pe tine- pe voi,din toata inima!.....dar ce ma-nnebuneste pe mine este ca nu va dati seama sau poate nu vreti sa acceptati ca sfintul Traianel este parte componenta a acestui sistem ,inca din '91,ocupind functiile cele mai importante in stat ! ca l-a dezvoltat si ca el ,impreuna cu toti ceilalti ,l-a implementat prin acea democratie originala ce tinde sa se denatureze spre o dictatura de tip personal ! nu poti ,prietene drag ,sa-ti doresti DEMOCRATIE ignorind LEGEA si sfidind CONSTITUTIA ! ....Mina de fier,oricit ati incerca voi s-o justificati,se foloseste Nu de Lege,ci de bunul plac al celui ce-o aplica celorlalti ! oare de ce nu puteti intelege un lucru atit de simplu ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:07

De la: GigiOctan, la data 2010-03-12 11:57:27
mi-e dor de tine.

dragul meu,a iesit soarele ! Aliodor sa fi facut minunea sau dorinta noastra de a ne cunoaste ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:11

De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 11:33:27
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 10:43:44 n definitiv ce i pe cine susii , tu sta ce argumentezi "din plin" prerile tale personale ????? Care este mesajul tu ???? Ce culoare ai ???
tii cum te cheam ???? Ce vrei , s juism mereu la "interpretrile" tale pline de coninut , subiect , predicat ... Eu ajung la conculuzia reieit din ilustrele tale mesaje c eti contra lui Bsescu . Aa i ???

Felicitari ca ai inteles ca sunt contra lui Basescu ,pacat ca nu ai inteles si ce sustin.Iti explic eu acum.

Sustin democratia ,este deocamdata cel mai bun sistem pe care il avem si care este in pericol evident din cauza lui Basescu. Sustin monarhia deoarece inseamna indreptarea istoriei din momentul in care a fost deturnata de comunisti si reparatie morala,reparatie fara de care este greu sa putem construi ceva bun. Sustin PNL-ul si acel PNT care si-a pastrat demnitatea si nu a trecut in barca lui Basescu, deoarece dupa 1990 au aratat in repetate randuri ca exista o alternativa la FSN si la fostii comunisti. Sustin oamenii ca Doina Cornea,Zoe Petre,Emil Constantinescu, Crin Antonescu,Johannis Klaus etc care ,desi atacati si murdariti teribil au incercat sa faca ceva pentru Romania. Sustin oamenii care reusesc sa isi sustina si sa isi apare ideile dincolo de presiuni asa cum sunt Mugur Ciuvica,Ticu Dumitrescu,Marius Oprea . Sustin demnitatea romanilor si nu pupincurismul si obedienta gen Boc,Tismaneanu,Patapievici,Traian Razvan Ungureanu.Sustin dialogul logic si civilizat in locul zbieretelor si acuzelor demagogice. Sustin independenta institutiilor statului nu confiscarea lor in mana unui singur om. Sustin o viata decenta pentru toti romanii nu doar pentru Boc , Basescu si gasca lor. Sustin o Romanie in care sa nu se ajunga ca acum ca fostii securisti si activisti sa fie considerati luptatori anticomunisti sau dizidenti ,iar cei care au stat in puscarii sa fie considerati turnatori .

Vreau ca romanii sa inteleaga ca acesti ani sunt unii de rascruce si ca, daca acum nu inteleg despre ce este vorba, peste ceva timp vor intelege degeaba.

Tu ce sustii si ce vrei?

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:14

De la: gabigabi, la data 2010-03-12 12:07:09
De la: GigiOctan, la data 2010-03-12 11:57:27
mi-e dor de tine.

dragul meu,a iesit soarele ! Aliodor sa fi facut minunea sau dorinta noastra de a ne cunoaste ?

Precis ca Aliodor, ca in sud plouaaaaaaaaaaaa!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:46

Era vorba de americanul de rind, nu de iuflele politice de la ei

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:10

De la: gabigabi, la data 2010-03-12 12:04:43
mi-e dor de tine.

si eu pe tine- pe voi,din toata inima!.....dar ce ma-nnebuneste pe mine este ca nu va dati seama sau poate nu vreti sa acceptati ca sfintul Traianel este parte componenta a acestui sistem ,inca din '91,ocupind functiile cele mai importante in stat ! ca l-a dezvoltat si ca el ,impreuna cu toti ceilalti ,l-a implementat prin acea democratie originala ce tinde sa se denatureze spre o dictatura de tip personal ! nu poti ,prietene drag ,sa-ti doresti DEMOCRATIE ignorind LEGEA si sfidind CONSTITUTIA ! ....Mina de fier,oricit ati incerca voi s-o justificati,se foloseste Nu de Lege,ci de bunul plac al celui ce-o aplica celorlalti ! oare de ce nu puteti intelege un lucru atit de simplu ?

Bine tu Gabri , tu pe noi vrei s ne "convingi" , cnd voi ai fcut split la creier de atta uitat la antena 3 ????
Uite colea un pasaj interesant :@vanea -" Sustin PNL-ul si acel PNT care si-a pastrat demnitatea si nu a trecut in barca lui Basescu..."
PNL demn ... PN( unde-o fi ???)...demn... Numai demniti !! Bsescu e un nedemn , necinstit ... un farnic fa de tia !! Bun !! Asta am neles(de la voi) !!! Dar a demonstrat c vrea s lupte , a rmas n picioare dup aceste lupte !! Celelalte pri , nu !! i zi de zi se umplu de penibil !!
Adevrul este , draga mea , c din prile susinute de voi ... nu prea sunt opozani !!! Maimuoi cu pretenie de politicieni , n schimb , sunt !!! Halal !! Iar Bsescu , i-a btut !! Mai ctigm , mai pierdem ...aa e la lupt !! Cnd o s ne oprim din "dezbateri" s vedem adevratele probleme ale Romniei ????? i nu vinovaii ??? C vinovai , am zis eu ( da' v-ai fcut c ploo) suntem toi !!!
Eu susin refacerea Statului Romn ! Susin intrarea Romniei la masa rilor normale !! Susin pluralismul politic !!! Susin oamenii cu idei pentru refacerea economic a Romniei ! Susin oameni ce prefer lupta , brbtete , nu ascuni prin crcimi !! Oameni ce se iau la trnt cu greutile unei guvernri pe criz , curajos , pe fa - nu ascuni prin birouri "mari deontologi ai naiei" ... virtual vorbind...Cu busola-n mn , nu aiurea-n tramvai , langa-danga jos la sau jos llalt... Am trecut de stadiul primatelor , eu ....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:16

Dac aveam dreapt , una adevrat ... sigur altfel se prezenta pleiada de politicieni adevrai n Romnia azi....
Dar eu v ntreb (c voi o inei sus i tare c vine "mna de fier" a lui Bse peste voi i v sufoc...) :
Cu ce mn i-a condus MARELE COPOSU partidul ????
Un partid de dreapta ?????????

... Atept , sau .......o bgm i pe-asta la retorice , s v mai tragei sufleelul ????

reio

486 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:21

Scartz, partz, toti o apa si-un pamant: Traienel, Bobocel, Geonel, difera doar ambalajul. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem... tot pe forum sa ne balacarim fara a asculta de fapt si pe celalat.
Ia vedeti cate posturi are topicul asta si ziceti-mi si mie, din curiozitate, cati v-ati schimbat parerea macar un pic de la inceput si pana acum ?
Aia se lupta din greu in declaratii si voi va distrati injurandu-va pe aci. Se poate ? ce e asta, debandada ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:27

Reio , treeeeeeeeeeci la bar !!! S vedem ct duci ??? Las politica n minile mele !! Eu-s un biet torionar btucit prin lupte seculare !!!

reio

486 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:28

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 14:27:04Reio , treeeeeeeeeeci la bar !!! S vedem ct duci ??? Las politica n minile mele !! Eu-s un biet torionar btucit prin lupte seculare !!!

la careee ? cafenea, restaurant ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:29

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 14:16:15Dac aveam dreapt , una adevrat ... sigur altfel se prezenta pleiada de politicieni adevrai n Romnia azi....
Dar eu v ntreb (c voi o inei sus i tare c vine "mna de fier" a lui Bse peste voi i v sufoc...) :
... Atept , sau .......o bgm i pe-asta la retorice , s v mai tragei sufleelul ????

Pai pe asta chiar o bagam la retorice deoarece alt sens nu are. Nu-l are nici macar retoric dar hai,treaca de la mine...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:43

De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 14:29:41
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 14:16:15Dac aveam dreapt , una adevrat ... sigur altfel se prezenta pleiada de politicieni adevrai n Romnia azi....

Pai pe asta chiar o bagam la retorice deoarece alt sens nu are. Nu-l are nici macar retoric dar hai,treaca de la mine...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:50

mi-e dor de tine.

Asa o fi, nu ne-om da seama ...
dar eu m-am gandit la tine nu prin prisma lui Basescu.

Uite de ce sunt de acord cu camioneros privind restabilirea autoritatii statului roman atat de subminat de toti politicienii pana acum, de zeci de ani nu numai dupa 90.
In ultima jumatate de an am tot fost nevoit sa fac drumuri dese prin Ungaria si Austria din motive pe care le stiti cu totii.
Cum treci de Nadlac, cum devin toti mielusei la volan. Si au de toate, Si vignieta, si RCA si anvelope si lopatica si tot ce vrei. Si conduc cu 40 prin localitate, daca nu cumva sunt restrictii la 30, faimoasa "zona". Nu misca unul in front ! Nici cu un jaf de 15-20 de ani, nici cu jeepul, nici cu camionul. De ce ?
Pe la unguri cea mai mica amenda, pentru orice, e de vreo 400 euro.
Pe la austrieci, daca n-ai ce trebuie, hat, placutele de inmatriculare si o iei inapoi cu vreo 2000 de euro ...
Singurul care m-a semnalizat cu farurile pe autostrada, desi aveam 130, ca toti ceilalti, a fost un cretin din Arges, c-asa cred unii romani, ca le-a luat ma-sa si autostrada si trebuie sa se dea toti din calea lor ...
De ce crezi ca la aia e ordinie si disciplina pe unde te duci ?
Din constiinta civica ?
O fi si din cauza asta ... la unii din ei.
Dar eu cred ca este pentru ca zurbagii sunt aspru pedepsiti. Fara discutie.
De cine ? De catre reprezentantii statului.
Spune cineva ca Austria sau Germania sunt state autoritare ?
Nu !
Nicaieri nu mi s-a intamplat sa nu mi se dea chitanta, pentru orice.
La noi ?
De unde bani ?
De unde respect fata de lege ?
Intelegi cum e cu autoritatea asta a statului ?
Paru' pe ei !
Asta este autoritatea !
Si o sa vezi ca atunci o sa fie altfel.

Iti mai dau un exemplu. Tot automobilistic.
In urma cu o saptamana am fost la Arad, tot pentru bondarul meu bolnav.
Au bagat astia radare din alea care nu mai pot fi sesizate de detectoarele obisnuite.
Sti ce lejer s-a circulat ?
Ca-n Ungaria si Austria.
De ce ?
De frica.
Si la noi e boerie inca, se mai poate pana-n 60 prin localitate.

Ziceti ca portocalii au mafia lor.
Asa este.
Dar mai baga si la puscarie de prin ei, poate nu cati ar trebui...
Exemplul cu Solomon e destul.
Cand o patesc unii pedelisti, voi, una-doua, in loc sa apreciati, ce ziceti cu tupeu. Ca Basescu ii tradeaza pe cei care l-au sustinut. Pai asa merge treaba ?
Daca sunt bagati la mititica cei ca Voicu, e "razbunare politica" pentru ca e de la ailalti, daca e pedelist e tradare de-a lui Base. Se pare ca ura voastra va face sa credeti ca orice s-ar intampla, totul e din vina lui Basescu ...

Ai inteles ceva din povestea autoritatii statului ?

Poate maine dau pe la tine daca sunt nevoit sa vin in Bucuresti.
Sarut' mana, Cotoroanto !

migerbera

23 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 16:17

Ori esti prost, ori esti prost !!

mi
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 17:30

Nu injur nici un sparig-partner ... nu stiu de unde ai scos-o pe asta ...
Vreau doar sa va reamintesc, pentru ca vad ca nu prea aveti tinere de minte, despre ce au facut cei care ar fi ajuns la putere din nou daca n-ar fi castigat Basescu ... pe de o parte, iar pe de alta cam cine cred eu ca se face responsabil de grozaviile pe care, fara sa judecati pea mult, din cauza lpsei de memorie si a bunului-simt pe care-l tot invocati la altii, de situatia in care s-a ajuns.
Ca au si astia de la PDL, falitii lor, e adevarat. Ca au mogulii lor, hotii lor, interlopii lor, profitorii lor, asa este...
Dar nu mai vreau sa aiba puterea cei din gasca PSD si PNL pentru ca n-au stiut ce sa faca cu ea.
Au irosit tot ce se putea ! Sper ca astia de acum sa nu faca la fel. Sper.
Daca voi nu intelegeti chestia asta, sa fiti sanatosi.
Daca va imaginati ca simpla daramare a lui Basescu sau a PDL-ului rezolva ceva, va inselati amarnic.
Hienele din PSD si PNL d-abia asteapta.
Ce credeti c-o sa faca daca vor reveni la putere ?
Nici unul dintre voi nu are vreo solutie concreta.
In afara de ura asta viscerala, de neinteles, materializata in vesnicul si obositorul "Huo, Basescu" nu aveti nimic de spus.
Doar ca nu e bine.
Bravos.
Da' cum e bine ?

Vad ca nu s-a obosit nimeni sa-mi raspunda la intrebarea:
Daca noi suntem lingai, voi ce sunteti ?
Injuraci de serviciu ?
Sau ce ?[/quote]

Silviule, chiar asa e de greu de inteles? Suntem aceeasi care inurau FSN-ul anilor '90, ala de castiga cu 85% alegerile din duminica Orbului! Suntem golanii aia "cumparati" de Ratiu, Coposu si Campeanu, aia de cantau Imnul Golanilor in injuraturile a poate celor care atunci erau cu tatuca Iliescu si astazi sunt cu tatuca Basescu! Suntem anti-FSN, vopsit, resapat sau decolorat doar! Si stim si cine era langa Ilici: baselu, stolo_draga_stolo, severin, nastase, roman etc. Dar, atentie: facem Opozitie la Sistem, adica Puterii, pt. ca ea ne ia taxe, impozite, suprataxe etc. si ne da servicii proaste si circ ieftin. Substituim Societatea Civila, care ar trebui sa fie portavocea nemultumirilor celor multi [din ce in ce mai multi], dar care azi face politica strutului! Unde-s alde Liiceanu, Patapievici, GDS-ul, Evenimentul Zilei, adica cei care aveau pretentia ca sunt anti-comunisti? Aha, li s-a "astupat gura" cu cate un postulet caldut, unde nu au voie sa-si critice "sponsorul"! Vezi, Silviule, te alaturi celor multi oplositi cu cate ceva, noi-ceilalti visam o alta ordine, unde ebele croseteaza ciorapei, woodrele dau cu mopul, si antastasele se fataie pe podiumuri! [Nu suntem misogini, d-l Vanea ti-a dat exemple de femei merituoase, care ar tb. sa fie ele in fata si nu fatzele de mai sus...]

Si daca protestand, putem fi catalogati "Injuraci de serviciu", nu e nicio problema, am fost etichetati si mai rau: zoaie, gaozari, golani universitari, fascisti, extremisti, tradatori, tiganci imputite, pasarici s.a. de acelasi tip de conducatori:comunisti, securisti, nomenclaturisti de rangul 2 etc. sau de tzutzerii lor: minerii, fetele de la APACA, cocsarii de la Sidex samd.

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 18:13

Foarte bine !
Protestati !
Cine nu va lasa ?
Inteleg ca ati mai facut-o.
Si ca sunteti organizati.
Si asta e ceva bun.
Poate o sa fiti in stare ce deva mai bun decat sunt astia de acum.
Dupa cum vedeti lucrurile voi, luptatorii profesionisti, eu ma indoiesc ca vreti altceva decat sa le luati locul celor de sunt acum la putere ca sa furati voi in locul lor.
Cam la asta se reduce asa-zisa "lupta politica" din Romania.
Scoal-te tu sa m-asez eu !
Nu mai fura tu, ca nu sti cum, ca sa fur eu, ca stiu mai bine.
Si asta s-a vazut cel mai bine in perioada 1996-2000 cand tocmai taranistii fugariti de mineri prin 90 au avut puterea si n-au stiut ce sa faca cu ea...
Si iar am ajuns la Iliescu si la Nastase ...
Tot din lipsa memoriei.
Si asa am ajuns in 2004.
Si era sa ne reintoarcem la Nastase daca nu candida Geoana ...
Tot din lipsa memoriei.
Ce nu intelegi tu, nene Vasile, este ca eu, si altii ca mine, n-au avut ce vota mai bun decat Basescu ...
Oricum ne suceam si ne invarteam nu vedeam decat Iliesci ...
La noi se vorbeste despre turnatorii de la securitate dar nu se vorbeste deloc despre securisti, adica sursa raului.
Se vorbeste ca Basescu era ministrul transporturilor cand au venit minerii, dar nu se vorbeste despre cine i-a chemat, cine le-a multumit, cum au tabarat pe trenuri fara sa ceara voie de la Basescu sau altcineva, la chemarea tatucului, despre cum a furat flota, dar nu despre cine ar fi trebuit sa-l bage la puscarie cand a furat-o, daca a furat-o, pentru ca avea puterea s-o faca si n-a facut-o ...
Nimeni nu-si mai aduce aminte ca Petre Roman a luat 2% la prezidentiale in timp ce PD-ul avea 9%, dar toti sustin ca Basescu l-a imbrancit de la conducerea PD, de parca PD-ul ii apartinea lui Petre Roman ...
Cine mai crede azi in Petre Roman ?
Si tot asa.
V-am mai intrebat si nu mi-ati raspuns: ce credeti voi ca s-ar fi intamplat daca ar fi iesit Geoana persedinte ?
Ar fi curs lapte si miere ?
Ce masuri senzationale ar fi luat contestatarii de azi daca ar fi detinut puterea ?
Cum ar fi procedat ei cu cei care i-ar fi contestat ?
Ar mai fi facut greva cei de la metrou ?
Dar cei din invatatmant ?
De unde ar fi scos bani cei din PSD si PNL, pentru ca banuiesc ca ar fi guvernat impreuna ?
Puteti sa raspundeti la intrebarile astea fara sa injurati si sa etichetati ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 18:37

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 14:10:00
mi-e dor de tine.

Bine tu Gabri , tu pe noi vrei s ne "convingi" , cnd voi ai fcut split la creier de atta uitat la antena 3 ????
Uite colea un pasaj interesant :@vanea -" Sustin PNL-ul si acel PNT care si-a pastrat demnitatea si nu a trecut in barca lui Basescu..."
PNL demn ... PN( unde-o fi ???)...demn... Numai demniti !! Bsescu e un nedemn , necinstit ... un farnic fa de tia !! Bun !! Asta am neles(de la voi) !!! Dar a demonstrat c vrea s lupte , a rmas n picioare dup aceste lupte !! Celelalte pri , nu !! i zi de zi se umplu de penibil !!
Adevrul este , draga mea , c din prile susinute de voi ... nu prea sunt opozani !!! Maimuoi cu pretenie de politicieni , n schimb , sunt !!! Halal !! Iar Bsescu , i-a btut !! Mai ctigm , mai pierdem ...aa e la lupt !! Cnd o s ne oprim din "dezbateri" s vedem adevratele probleme ale Romniei ????? i nu vinovaii ??? C vinovai , am zis eu ( da' v-ai fcut c ploo) suntem toi !!!
Eu susin refacerea Statului Romn ! Susin intrarea Romniei la masa rilor normale !! Susin pluralismul politic !!! Susin oamenii cu idei pentru refacerea economic a Romniei ! Susin oameni ce prefer lupta , brbtete , nu ascuni prin crcimi !! Oameni ce se iau la trnt cu greutile unei guvernri pe criz , curajos , pe fa - nu ascuni prin birouri "mari deontologi ai naiei" ... virtual vorbind...Cu busola-n mn , nu aiurea-n tramvai , langa-danga jos la sau jos llalt... Am trecut de stadiul primatelor , eu ....

scumpule, este dreptul tau de a crede si a admira comportamentul PUIULUI DE CUC ! ori marele B ,asta este :un pui de cuc ce si-a impins adversarii afara din cuib devenind el comandante ! ca atare ,nu te mai mira ca nu are adversari ! esalonul 2-3 al PCR si-a facut cu prisosinta datoria si si-a indeplinit obiectivele : romanica,la ora actuala, este a lor in totalitate dar, sta cu mult -mult mai prost acum decit in '89 cind avea 0 datorii !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:03

La sfatul unui bun prieten am sa parasesc serparia.
Azi am fost in toane mai bune si de aceea mi-am permis sa-mi mai dau ca parerea.
Dar acest topic devine nociv pentru suflet.
Il contamineaza.
Asa ca o sa urmez sfatul prietenului meu.
O sa ma retrag din serparie.
Oricum nu mai am de spus cine stie ce si vad ca nimeni nu vine cu ceva nou, cu o discutie cat de cat rezonabila. E un dialog al surzilor in care, dupa modelul televizionistic, fiecare o tine pe a lui si nu ajungem nicaieri ..
Doar ne facem nervi si ne irosim timpul ...
La revedere !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:24

De la: Silviu, la data 2010-03-12 19:03:19La sfatul unui bun prieten am sa parasesc serparia.
Azi am fost in toane mai bune si de aceea mi-am permis sa-mi mai dau ca parerea.
Dar acest topic devine nociv pentru suflet.
Il contamineaza.
Asa ca o sa urmez sfatul prietenului meu.
O sa ma retrag din serparie.
Oricum nu mai am de spus cine stie ce si vad ca nimeni nu vine cu ceva nou, cu o discutie cat de cat rezonabila. E un dialog al surzilor in care, dupa modelul televizionistic, fiecare o tine pe a lui si nu ajungem nicaieri ..
Doar ne facem nervi si ne irosim timpul ...
La revedere !

Silviu , nu tiu dac e telepatie .... i eu , oricum vroiam s postez ... cam aceleai idei , dar m ti , eu pn nu sunt puin bengalez ... nu m las!!!!! ... Am vzut i eu c nu am cu cine dezbate !!... dac nu "presplai" , indui n eroare !! Ce s le explici ??? C pmntul e rotund n termeni neomorfologici ca s fie ei fericii ?? Nu , de zece mii de ori nu !! Au placa lor "jos Bsescu" , nu din convingeri , ci din induceri ... prea bine !! O s se detepte ei pe parcurs , c au pretenii de oameni culi !! Nu ajunge , trebuie s te mai i loveti fizic n via de probleme puse , altfel dect romnete , n via ... Asta ca s nelegi din ce parte bate vntul tu .... i eu iau o pauz .... politic !!!

Sntate Elenei !!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:39

"CICALACA...BALACEANCA"

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:45

Unii idioi , dac le dai n mn lopata ... ei tot pix i zic ...

FYM !!!!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:47

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 19:45:45Unii idioi , dac le dai n mn lopata ... ei tot pix i zic ...

FYM !!!!!

unii sau unor, bre limbutza?

"CICALACA...BALACEANCA"

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:12

De la: camioneros70, la data 2010-03-12 19:24:24
Silviu , nu tiu dac e telepatie .... i eu , oricum vroiam s postez ... cam aceleai idei , dar m ti , eu pn nu sunt puin bengalez ... nu m las!!!!! ... Am vzut i eu c nu am cu cine dezbate !!...

Nu am inteles Camioneros exact ce insemna faptul ca ..."esti putin bengalez" ? Nu imi dau seama ce inseamna asta pentru tine ,esti tigru bengalez(pariez pe asta,esti un dur basescian! ),esti pisica bengaleza,esti chiar bengalez? Daca esti chiar bengalez atunci inteleg exact de ce nu intelegi nimic din realitatile de la noi sau de ce nu iti pasa,nu ai treaba cu Romania.

PS:Nu ai cu cine dezbate deoarece tu nu dezbati nimic Camioneros.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:15

De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 20:12:16
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 19:24:24
Silviu , nu tiu dac e telepatie .... i eu , oricum vroiam s postez ... cam aceleai idei , dar m ti , eu pn nu sunt puin bengalez ... nu m las!!!!! ... Am vzut i eu c nu am cu cine dezbate !!...

Nu am inteles Camioneros exact ce insemna faptul ca ..."esti putin bengalez" ? Nu imi dau seama ce inseamna asta pentru tine ,esti tigru bengalez(pariez pe asta,esti un dur basescian! ),esti pisica bengaleza,esti chiar bengalez? Daca esti chiar bengalez atunci inteleg exact de ce nu intelegi nimic din realitatile de la noi sau de ce nu iti pasa,nu ai treaba cu Romania.

PS:Nu ai cu cine dezbate deoarece tu nu dezbati nimic Camioneros.

eh, unu care a schimbat shtanga cu tastatura, pentru scurt timp, si se crede ..."bengalez"
Da' macar atata delicatete puteai sa ai, sa nu-l intrebi ce scrie, sau ce vrea sa zica!

Pagini: << 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: