back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 >> Sari la pagina:

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 23:34

De la: 9am183708, la data 2010-03-18 22:44:35pute tare la noi in tara
PENCA LA COTROCENI BAT VANTURILE,IAR LA PALATUL VICTORIA PUTE A BOC.

LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 08:35

Este infundata canalizarea la Cotroceni si Palatul Victoria

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 08:52

De la: mielusica, la data 2010-03-19 08:35:26

de munti inca nu a trecut....... .spre norocul nostru

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:40

Vaaai, dar nu ma asteptam din partea ta...

seriozitatea

29 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:25

Daca Boc a lasat oamenii someri ,nu au bani sa goleasca fosele !

eu fac galagie dar inca nu semnez
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:28

De la: seriozitatea, la data 2010-03-19 12:25:18Daca Boc a lasat oamenii someri ,nu au bani sa goleasca fosele !
wc-urile sunt pline la casa poporuli .......

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 17:28

De la: 9am045616, la data 2010-03-19 08:52:07
De la: mielusica, la data 2010-03-19 08:35:26

de munti inca nu a trecut....... .spre norocul nostru

ori te lauzi,ori esti prost informat ! si base si boc au trecut muntii : unul a fost votat de toata transilvania ,iar boc - clujeanul a venit la pachet ! deci : pute-n toata tara !

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 00:46

Exemplul de primar PDL .....
www.trilulilu.ro/xdave/14768612d2a826

Apex

370 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 06:35

n Romnia ncepnd cu pretinsa revoluie, romnii au devenit o populaie oarecare, nu un popor. Romnii au devenit o populaie oarecare n faa propriilor conductori i n mare parte este i astzi. Din Partidul Comunist s-a nascut prin o parte din membrii si, direct F.S.N. - ul. Prin autoproclamare n funcia de conductor suprem al acestui partid, Ion Iliescu, fost membru marcant al P.C.R., a trasat direciile i a nlesnit ca fotii comuniti s devin viitorii capitaliti, mpreun cu multe reziduri ale societii romneti, conductor comunist de care Romnia nici dup 20 de ani nu poate scpa. Din F.S.N. ulterior s-a "rupt" P.D. - ul, condus de fiul comunistului internaional Valter Roman i anume, Petre Roman, partid care ulterior s-a transformat n P.D.L., partid care a fost condus de un membru de partid comunist, salariat n anii comunismului al Marinei Comerciale Romne, Traian Bsescu. Din Partidul Comunist s-a nascut i P.R.M. - ul, condus de marele aplaudac, susintor, comunist convins, poet de curte i scriitor al familiei dictatorului comunist, Nicolae Ceauescu, pe nume Vadim Tudor, un naionalist extremist, demagog, infatuat, tipul mafiotului "srac" mbrcat cu costme albe i ochelari negrii, cu mari batiste sau cu earfe la piept i-n jurul gtului, cu cravate impunatoare, personaj care are pe cineva mereu n urma s-a, un politician din partidul lui pe post de slug, pentr ca s-i duc diplomatul ! Partid anex P.S.D. Din o parte din membrii partidul comunist s-a nascut P.C. - ul, condus de notoriul securist Dan Voiculescu care a reuit, s introduc n buzunarele sale o parte din bogiile Romniei. Indirect din membrii, i ai partidului comunist, s-a renfiinat P.N.L. - ul, care a fost preluat n for i trasformat ulterior, i acesta, ntr-o anex a P.S.D. - ului prin Clin Popescu Tricianu i Dinu Patriciu. A luat natere o copie i o caricatur cu o alt fa a P.R.M. -ului i anume, P.N.G. - ul, condus de cel mai feroce latifundiar care prin diverse mijloace, unele din cele mai perfide, a preluat terenuri n valoare de miliarde de euro, de la oameni amri, netiitori sau chiar i de la handicapai oligofreni de gradul 3, punndu-i s semneze cedare de terenuri. P.N.T. a fost doborat din interior de comunistul i subordonatul lui Ion Iliescu i anume, de fostul preedinte Emil Constantinescu. Intre toate aceste partide exist o ncregtur, iar n structura lor ca un tot unitar, activeaz o carcati care are patru capete. Capul central coordonator i cel mai mare este n P. S.D. Unul exist n partidele menionate, unul n instituiile statului i unul n grupurile de asa zii patroni, care au devalizat Romania. Se prefigureaz apariia altui cap independent mafiot, cel al sidicatelor instituiilor publice. Bineneles c ntre partide exist diferene, ca i ntre conductorii lor. Acum cteva zile am asistat la ceva, ce niciodat nu am crezut c mi v-a mai fi dat s vd n viaa mea, i anume, s asist la o nscunare de tip mafiot-comunist a unui personaj care ne urete ara, ne discrediteaz i ne situeaz undeva n timp, n oraele bolevice ale lui Lenin. O mare de rou, drapele ridicate, aplauze i sloganuri la comand cu exclamaii i urlete vocale ndelungate de genul: Ceauescu P.C.R. , schimbate cu Vanghelie P.S.D., repetate i iar repetate. Groaznic i incredibil cum comunismul i scoate capul tocmai prin cea mai urt fa i prin cel mai nepregtit personaj, personaj viclean precum fotii criminali comuniti din anii 1945 -1964. M uitam i nu-mi venea s cred cum o mare mas de oameni parc hipnotizai, urlau i aplaudau. Alii stateau n scaunele lor cu capetele plecate n jos, jenai, precum Cristian Diaconescu, fostul ministru de externe. Nu a durat mult i acelai spectacol s-a repetat ns la scara unui ora, cu 10 000 de oameni isterici, care urlau prin reprezentanii lor la un singur OM, Traian Bsescu ! Pe ei nu i-a interesat Romnia, Poporul Romn, Economia, Agricultura, Iarna care vine, Spitalele, Infrastructura, Invmntul, Degradarea Instituiilor Statului i ieirea din cadrul Constituional i-al statului de drept, a unor componente a acestora. Nu i-a interesat de infractorii care sparg i jefuiesc bnci ! Nu-i intereseaz de criza economic ! Ei sunt interesai i i intereseaz numai, Traian Bsescu ! Acesta este rezultatul dup 20 de ani a P.S.D. - ului, de a urla la un singur om, care mai spune ceva real n acest Romnie njosit. Acest grup de indivizi prin toate formele, manipuleaz, spal creiere i duc o lupt permanent de a coopta membrii, favorizand corupia, hoia, dnd pomeni sociale, mititelul i crnatul, punga cu fain i uleiul, etc. Dac deschizi radioul, televizorul, ziarul, internetul, precum un cor de "nebuni" au ceva de strigat mpotriva lui Bsescu. De la Ion Iliescu, Adrian Nstase, Mircea Geoan, Vadim Tudor, Gigii Becalii, Crin Antonescu i majoritatea celor de la televiziunile lui Sorin Ovidiu Vntu i ale lui Dan Voiculescu, pn la cel care primete poman social de subzisten, dar din care jumtate o d la crcium, vorbesc de TRAIAN BSESCU ! Asemenea fenomene nu exist niceri n lumea asta i nici pe departe ntr-o democraie ! nfierarea dumanului de clas a mai rmas doar n Coreea de Nord. Mutai-v acolo tovare Ion Iliescu, Adrian Nstase i Marian Vanghelie cu toi susintorii, ca s aplaudai i s scandai pn la moarte ! Pentru voi fiindu-v friic, singurul mare vinovat de cei 20 de ani de evoluie prin furat, delapidat, de prostie, greeli, etc., exist un singur vinovat, BSESCU ! Absurditatea ntruchipat prin voi s-a instalat n Romnia ! tii cine strig numai mpotriva lui Bsescu ? Acea caracati cu patru capete, familiile ei si cei care au beneficiat de tot ce s-a furat n Romnia. n faa acestei caracatie i a celor afiliai la ea, noi suntem o populaie oarecare, nu un popor ! Romnia nu este o ar pentru aceast carcati, ci o suprafa a lor pe care o mpart ! Suveranitatea acestei ri, capii acestei carcatie au cedat-o pe pgi de nimic, prin suveranitate nelegnd : tierea i distrugerea industriei apoi trasformarea ei in fier vechi, distrugerea sistemului naional de irigaii la revoluie (datorit acestui fapt importm alimente). Ne-am pierdut din suveranitate cnd pe nimic, Guvernul Adrian Nstase a cedat zcmintele de gaze si de petrol. Am pierdut din suveranitate dnd unei firme de apartament prin ordonan de urgen, cei aproape 9000 de km p. de suprafa de platou marin, care conine hidrogen sulfurat, echivalent petrol a 50 de miliarde de euro, de catre fostul Prim Ministru, Clin PopescuTriceanu. Am pierdut din suveranitate cnd sub oblduirea i tcerea printesc a criminalului de Ion Iliescu au fost tiate i crate din Romnia, zecii de mii de hectare de pdure de ctre prietenii acestuia, arabii. ROMNIA, POPOR, SUVERANITATE, AR, POPULAIE ? n faa acestei carcatie nu exist Romnia, un exemplu fiind JUDECTORII, care se consider deasupra Constituiei i implicit a Romniei, precum i deasupra acestui popor. Pentru ei i muli din politic, precum i din alte instituii ale statului, nu suntem dect o populaie oarecare, bun de minit, de njosit (btrni cnd se mpart pomeni sociale) prostit, de pclit i de jefuit. Trebuie odat s nelegem c Romnia ar trebui s fie o ar normal i c noi tolerm rul, sau l favorizm, apoi acceptm s fim jupuii, fr a crcni, de oriicine, de ctre cei care ne conduc i prin acetia de aceast carcati uciga pe care trebuie s o extirpm prin reforma Romniei din temelii ! Nimeni nu are din afar ceva special mpotriva noastr c suntem Romni, dac ne comportm normal i dac ne facem ordine la noi acas i mai ales, s avem coloan vertebral ! Dup 5 ani cnd am venit pentru prima dat n Romnia, n 1994 i alt dat n 1999, am realizat ce oameni frumoi avem, mai ales femei, dar trind n murdrie i cu suflete urite ! De ce trebuie s fim aa ? Singurul actualmente stat care are mpotriva noastr ceva, ca de altfel cum a avut de sute de ani, este RUSIA, care evident, prin faptul c am aderat la structurile euroatlatice i s-a taiat calea terestr de a acces prin Bulgaria spre Mediterana. Mai in s menionez un alt aspect, c actualmente prin prezena trupelor americane la Marea Neagr, aceast mare nu mai este lac rusesc ! Privirile Preedintelui American de pe faleza Mrii Negre, privind spre larg, parc a vrut s spun clar. Acum noi suntem aici, iar voi suntei dincolo, acolo ! Consider c sute de ani de dominaie RUS, a ajuns acestei ri. Ea ne-a supus i folosit ! Nu ne-a adus prosperitate i bunstare ! Prin aa ziii ttari, ne-au fost furate copilele, femeile, furate grnele i mierea pentru ca dup venirea comunismului, mii de vagoane cu minereu de uraniu s fie date drept plat i despgubire de rzboi. Unde este tovari PSD - diti, comuniti - rusofili tezaurul Romnie din primul rzboi mondial ? La fratele vostru mai mare, da, RUSIA ? Din pcate am avut vrfuri politice i mai avem, pro-ruse, precum Ion Iliescu, Clin Poposcu Triceanu, Dinu Pariciu i alii ca ei, precum i - un tnr trdtor, Cosmin Gu ! S fii siguri Romni, c vom scpa de ei !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 07:42

De la: Apex, la data 2010-03-20 06:35:50n Romnia ncepnd cu pretinsa revoluie, romnii au devenit o populaie oarecare, nu un popor. Romnii au devenit o populaie oarecare n faa propriilor conductori i n mare parte este i astzi. Din Partidul Comunist s-a nascut prin o parte din membrii si, direct F.S.N. - ul. Prin autoproclamare n funcia de conductor suprem al acestui partid, Ion Iliescu, fost membru marcant al P.C.R., a trasat direciile i a nlesnit ca fotii comuniti s devin viitorii capitaliti, mpreun cu multe reziduri ale societii romneti, conductor comunist de care Romnia nici dup 20 de ani nu poate scpa. Din F.S.N. ulterior s-a "rupt" P.D. - ul, condus de fiul comunistului internaional Valter Roman i anume, Petre Roman, partid care ulterior s-a transformat n P.D.L., partid care a fost condus de un membru de partid comunist, salariat n anii comunismului al Marinei Comerciale Romne, Traian Bsescu. Din Partidul Comunist s-a nascut i P.R.M. - ul, condus de marele aplaudac, susintor, comunist convins, poet de curte i scriitor al familiei dictatorului comunist, Nicolae Ceauescu, pe nume Vadim Tudor, un naionalist extremist, demagog, infatuat, tipul mafiotului "srac" mbrcat cu costme albe i ochelari negrii, cu mari batiste sau cu earfe la piept i-n jurul gtului, cu cravate impunatoare, personaj care are pe cineva mereu n urma s-a, un politician din partidul lui pe post de slug, pentr ca s-i duc diplomatul ! Partid anex P.S.D. Din o parte din membrii partidul comunist s-a nascut P.C. - ul, condus de notoriul securist Dan Voiculescu care a reuit, s introduc n buzunarele sale o parte din bogiile Romniei. Indirect din membrii, i ai partidului comunist, s-a renfiinat P.N.L. - ul, care a fost preluat n for i trasformat ulterior, i acesta, ntr-o anex a P.S.D. - ului prin Clin Popescu Tricianu i Dinu Patriciu. A luat natere o copie i o caricatur cu o alt fa a P.R.M. -ului i anume, P.N.G. - ul, condus de cel mai feroce latifundiar care prin diverse mijloace, unele din cele mai perfide, a preluat terenuri n valoare de miliarde de euro, de la oameni amri, netiitori sau chiar i de la handicapai oligofreni de gradul 3, punndu-i s semneze cedare de terenuri. P.N.T. a fost doborat din interior de comunistul i subordonatul lui Ion Iliescu i anume, de fostul preedinte Emil Constantinescu. Intre toate aceste partide exist o ncregtur, iar n structura lor ca un tot unitar, activeaz o carcati care are patru capete. Capul central coordonator i cel mai mare este n P. S.D. Unul exist n partidele menionate, unul n instituiile statului i unul n grupurile de asa zii patroni, care au devalizat Romania. Se prefigureaz apariia altui cap independent mafiot, cel al sidicatelor instituiilor publice. Bineneles c ntre partide exist diferene, ca i ntre conductorii lor. Acum cteva zile am asistat la ceva, ce niciodat nu am crezut c mi v-a mai fi dat s vd n viaa mea, i anume, s asist la o nscunare de tip mafiot-comunist a unui personaj care ne urete ara, ne discrediteaz i ne situeaz undeva n timp, n oraele bolevice ale lui Lenin. O mare de rou, drapele ridicate, aplauze i sloganuri la comand cu exclamaii i urlete vocale ndelungate de genul: Ceauescu P.C.R. , schimbate cu Vanghelie P.S.D., repetate i iar repetate. Groaznic i incredibil cum comunismul i scoate capul tocmai prin cea mai urt fa i prin cel mai nepregtit personaj, personaj viclean precum fotii criminali comuniti din anii 1945 -1964. M uitam i nu-mi venea s cred cum o mare mas de oameni parc hipnotizai, urlau i aplaudau. Alii stateau n scaunele lor cu capetele plecate n jos, jenai, precum Cristian Diaconescu, fostul ministru de externe. Nu a durat mult i acelai spectacol s-a repetat ns la scara unui ora, cu 10 000 de oameni isterici, care urlau prin reprezentanii lor la un singur OM, Traian Bsescu ! Pe ei nu i-a interesat Romnia, Poporul Romn, Economia, Agricultura, Iarna care vine, Spitalele, Infrastructura, Invmntul, Degradarea Instituiilor Statului i ieirea din cadrul Constituional i-al statului de drept, a unor componente a acestora. Nu i-a interesat de infractorii care sparg i jefuiesc bnci ! Nu-i intereseaz de criza economic ! Ei sunt interesai i i intereseaz numai, Traian Bsescu ! Acesta este rezultatul dup 20 de ani a P.S.D. - ului, de a urla la un singur om, care mai spune ceva real n acest Romnie njosit. Acest grup de indivizi prin toate formele, manipuleaz, spal creiere i duc o lupt permanent de a coopta membrii, favorizand corupia, hoia, dnd pomeni sociale, mititelul i crnatul, punga cu fain i uleiul, etc. Dac deschizi radioul, televizorul, ziarul, internetul, precum un cor de "nebuni" au ceva de strigat mpotriva lui Bsescu. De la Ion Iliescu, Adrian Nstase, Mircea Geoan, Vadim Tudor, Gigii Becalii, Crin Antonescu i majoritatea celor de la televiziunile lui Sorin Ovidiu Vntu i ale lui Dan Voiculescu, pn la cel care primete poman social de subzisten, dar din care jumtate o d la crcium, vorbesc de TRAIAN BSESCU ! Asemenea fenomene nu exist niceri n lumea asta i nici pe departe ntr-o democraie ! nfierarea dumanului de clas a mai rmas doar n Coreea de Nord. Mutai-v acolo tovare Ion Iliescu, Adrian Nstase i Marian Vanghelie cu toi susintorii, ca s aplaudai i s scandai pn la moarte ! Pentru voi fiindu-v friic, singurul mare vinovat de cei 20 de ani de evoluie prin furat, delapidat, de prostie, greeli, etc., exist un singur vinovat, BSESCU ! Absurditatea ntruchipat prin voi s-a instalat n Romnia ! tii cine strig numai mpotriva lui Bsescu ? Acea caracati cu patru capete, familiile ei si cei care au beneficiat de tot ce s-a furat n Romnia. n faa acestei caracatie i a celor afiliai la ea, noi suntem o populaie oarecare, nu un popor ! Romnia nu este o ar pentru aceast carcati, ci o suprafa a lor pe care o mpart ! Suveranitatea acestei ri, capii acestei carcatie au cedat-o pe pgi de nimic, prin suveranitate nelegnd : tierea i distrugerea industriei apoi trasformarea ei in fier vechi, distrugerea sistemului naional de irigaii la revoluie (datorit acestui fapt importm alimente). Ne-am pierdut din suveranitate cnd pe nimic, Guvernul Adrian Nstase a cedat zcmintele de gaze si de petrol. Am pierdut din suveranitate dnd unei firme de apartament prin ordonan de urgen, cei aproape 9000 de km p. de suprafa de platou marin, care conine hidrogen sulfurat, echivalent petrol a 50 de miliarde de euro, de catre fostul Prim Ministru, Clin PopescuTriceanu. Am pierdut din suveranitate cnd sub oblduirea i tcerea printesc a criminalului de Ion Iliescu au fost tiate i crate din Romnia, zecii de mii de hectare de pdure de ctre prietenii acestuia, arabii. ROMNIA, POPOR, SUVERANITATE, AR, POPULAIE ? n faa acestei carcatie nu exist Romnia, un exemplu fiind JUDECTORII, care se consider deasupra Constituiei i implicit a Romniei, precum i deasupra acestui popor. Pentru ei i muli din politic, precum i din alte instituii ale statului, nu suntem dect o populaie oarecare, bun de minit, de njosit (btrni cnd se mpart pomeni sociale) prostit, de pclit i de jefuit. Trebuie odat s nelegem c Romnia ar trebui s fie o ar normal i c noi tolerm rul, sau l favorizm, apoi acceptm s fim jupuii, fr a crcni, de oriicine, de ctre cei care ne conduc i prin acetia de aceast carcati uciga pe care trebuie s o extirpm prin reforma Romniei din temelii ! Nimeni nu are din afar ceva special mpotriva noastr c suntem Romni, dac ne comportm normal i dac ne facem ordine la noi acas i mai ales, s avem coloan vertebral ! Dup 5 ani cnd am venit pentru prima dat n Romnia, n 1994 i alt dat n 1999, am realizat ce oameni frumoi avem, mai ales femei, dar trind n murdrie i cu suflete urite ! De ce trebuie s fim aa ? Singurul actualmente stat care are mpotriva noastr ceva, ca de altfel cum a avut de sute de ani, este RUSIA, care evident, prin faptul c am aderat la structurile euroatlatice i s-a taiat calea terestr de a acces prin Bulgaria spre Mediterana. Mai in s menionez un alt aspect, c actualmente prin prezena trupelor americane la Marea Neagr, aceast mare nu mai este lac rusesc ! Privirile Preedintelui American de pe faleza Mrii Negre, privind spre larg, parc a vrut s spun clar. Acum noi suntem aici, iar voi suntei dincolo, acolo ! Consider c sute de ani de dominaie RUS, a ajuns acestei ri. Ea ne-a supus i folosit ! Nu ne-a adus prosperitate i bunstare ! Prin aa ziii ttari, ne-au fost furate copilele, femeile, furate grnele i mierea pentru ca dup venirea comunismului, mii de vagoane cu minereu de uraniu s fie date drept plat i despgubire de rzboi. Unde este tovari PSD - diti, comuniti - rusofili tezaurul Romnie din primul rzboi mondial ? La fratele vostru mai mare, da, RUSIA ? Din pcate am avut vrfuri politice i mai avem, pro-ruse, precum Ion Iliescu, Clin Poposcu Triceanu, Dinu Pariciu i alii ca ei, precum i - un tnr trdtor, Cosmin Gu ! S fii siguri Romni, c vom scpa de ei !

Ce-i ma` Apex, ti-l vorbesti de rau pe patronul basescu?
Ca am inteles ca e de origine tatara, de aceea e si asa de oachesa eba, de la originea tatareasca frate.
Iar tezaurul trebuie sa fii chiar dus cu pluta sa-i invinuiesti pe PSD-isti de pierderea lui.
base fraudululosul ce-a pazit? Ca securist cum era, adica specialist in "ochiul si timpanul" ar trebui sa stie pe unde mai este acum. Ia sa faci bine sa-l intrebi ca stie sigur ce s-a facut cu el.
SI DEGEABA S-A VOPSIT BASE MINCINOSUL IN "DREAPTA", SI SE DA MARE PROAMERICAN CA LINGE TALPILE TATUCULUI DE LA MOSCOVA ASA DE ZOR. DE CE-L TRAGE ATA TOT CATRE FOSTELE REPUBLICI SOVIETICE SI MUSULMANE?
PENTRU CA ACOLO SE SIMTE ACASA, PRINTRE ALTI SECURISTI BINE EDUCATI IN SPIRIT KGB-IST, SI DATORITA ORIGINII TATARESTI.
POTI SA TI-L TOT PUPI PE TALHARUL DE BASESCU, CA NU E DECAT IN RUSOFIL TRAVESTIT CU VESTON CU STELUTE AMERICANE, SI E SI PROST CA ORICE SECURIST HABARNIST IN PREGATIRE MILITARA TEHNICA, EL ATATA STIE SA MINTA, SA DEZINFORMEZE, SA PUNA LA CALE DIVERSIUNI, SA INTOXICE POPULATIA CU ZVONURI SI CU URMARIRI PENALE TELEVIZATE SI DESTUL DE PROASTE CA REGIE.
NELEGITIMUL DE LA COTROCENI ESTE UN BOU TAMP SI SADIC, APEX.
SCUIP PE BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 09:57

Apex,
daca te tunzi un pic, semeni cu Lazaroiu, consiglier-ul lui base.
daca am inteles bine de la tine, ne inarmam, facem cocktail-uri Molotov (mi-a scapat! am uitat ca a fost un comunist gros in pix) si atacam convoaiele comuniste pe stradutele inguste, in trecatori si pe potecile din codrii...
E obligatoriu sa ne punem pe brat banderole protocalii? Sau zeus se gindeste la concarde tricolore?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 10:02

ce-mi place la consilierii lui zeus este ca toti au pe fundal rafturi cu carti.
avind in vedere ca ei consiliaza zi si noapte presedintele unei carti pe cincinal nu cred ca in cerintele de angajare la controceni este obligatoriu sa fie citite cartile din rafturi.
volumul "kamasutra cu poporul" e ascunsa in sertare si are paragrafe subliniate cu marker portocaliu.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 10:11

Cu banii de la Cojocaru in principiu orice familie de patrioti romani poate sa-si cumpere o masina de teren, un Kalasnicov,si un GPS cu localizator de comunisti .Base ne trimite semnalul prin "sateliti" iar noi atacam in salturi scurte. Pana la declansarea atacului trebuie insa sa ne antrenam la facut taras cu botu' in noroi.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 10:14

e obligatorie adeverinta de salariu. cei cu "sporul de zimbet" sunt dusmanii de clasa.

9am155284

7 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 15:06

Este dureros daca si romanul se ascunde in continuare de frica, sub masca impunatoare a autoritarismului manevrata de reprezentanti prin metoda paleolitica, cu Regula, "Infometaza-i si Stapaneste.i unde, cei carora le-a mai ramas un pic de imunitate impotriva "clonatilor" se lupta cu ultimele forte de a adauga inca o data Alarma; Sculati Romani din somnul profund al nepasarii caci sunteti oricum numai "Oase si Piele" hranite doar cu Drogurile Chimicelor din asa zisele Alimente ale Fitnesului a unei politici chioambe si sinistre care inghite de acuma pruncilor micutele maruntaie si inlocuindu-le cu masina macabra a unui sistem de Noua Europa, o Lume a unei Dictaturi in care regimul intunericului, pregateste foarte spornic Viitorii Scalvi ai Reprezentantului, care ii priveste tot mai de sus si tot mai de sus prin educatia computerizata imprimandu-le prin aceasta metoda asa zisa libertate a placerilor cu ajutorul coloritului al Jucariilor Virtuale. Vreau sa spun, ca pentru a pune in aplicare un plan grotesc, mai intai e necesara Infometarea dupa aceea Dezordinea si la urma, Gunoiul lasand libera alegere, de a se manifesta prin Putenia si Sufocarea Cetateanului, de a nu mai putea Respira si Inspira pentru a-si consuma si ultimul strop de aer propriu. Si chiar daca asa zisii politicieni si-au atins scopul, cu Biciul infometarii ii taraste pe cetateni spre Urna de Voturi Particulara de cate ori li se apleaca, etalandu-si Ranjetul Bestiei de triumf instinctual "colegilor lor de breasla" si absorbind cu nesat impreuna, cursele inumane de Alegeri folosind-se oricum de Inrobiti.
Si parca nu ar fi de ajuns cat au inrobit si pentru a fi si mai siguri de reusita finala mai adauga cel mai terifiant si infricosator sentiment al intunericului racirea sentimentala a femeilor fata de barbati creand distanta cea mai necesara lor, politicienilor, pentru a aplica decizia finala din prea iubitul lor grotesc; Dezbina-i si Stapaneste-i. Asa in sfarsit au ajuns la adevarata si ravnita Epoca a lor, o lume a Noii Ordini a Iluminatilor (sau ce s-au mai adaugat lor) unde Iubirea este sentimentul clasificat ca cea mai derizorie iluzie a Umanitatii si ca cine va profera numele Ei sa primeasca lectia sinuciderii si apoi Convertirea in Intunericul Noii Ordini. Cu inceputul Noii Ordini femeia este hranita la maximul potentialului propriu unde procesul de defeminizare este deja pe sfarsite iar cu acest avantaj se spulbera pentru totdeauna ceea ce ramasese ca singura energie, care reamintea femeii si barbatului dorinta de Libertate prin Iubire si Vindecarea. Din Copil, au reusit finalul de a-l prezenta definitiv ca o discordie materiala a asa zisei societati iar barbatul deja trecut in locul animalelor carora nu li se mai permite Usa de acces catre ceea ce el numea alta data Recunostinta prin Implinire.
Politica este astazi, Reusita Intunericului Absolut care va fi tot mai puternic dictata si din afara Planetei de unde se pregateste o separare a femeii si barbatului complecta si Era Clonatilor.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 15:14

Da, mai conteaza care mai este comunist,neocomunist, liberal sau democrat? Toti sunt infectati de minciuna, sete de putere, lacomie, tradare, functii grase si lista este deschisa. Suntem manipulati din toate partile de clasa politica intesata de securisti, care stapinesc bine arta dezinformarii. Nu mai conteaza: psd, pnl, pdl, pc, etc. toti sunt clasa politica. Inainte de '89 in functii de conducere erau promovati membri de partid totul era politizat. Acum este la fel, numai ca a aparut lupta pentru ciolan pe firmamentul societatii. Rotirea cadrelor se face la 4 ani. Basescu nu poate face nimic, decit sa mai agite spiritele si in rest poze si decoruri pe banii contribuabililor.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:02

Cred ca gresesti. Tot ce face acum base e pentru a asigura inca 4 ani la putere pdl.
in prezent latra catelusii de la cotroceni dar toti aduna fonduri si se pregatesc sa mai caute 5 milioane de fraieri care sa puna botul la promisiunile pdl.
ceva amatori pe aici?

9am175073

1 mesaj
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:17

Esti produsul perfect al televiziunilor lui Voiculeu si Patriciu! E pacat nu numai de tine, dar si de tara pe care o populati tu si toti cei ca tine, carora v-au spalat creierii! Cu asemenea co-nationali, chiar ca ne meritam soarta!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:23

Interesant ce-o sa mai promita si astia, fiindca am impresia ca s-a cam terminat arsenalul cu promisiuni. Eventual doar sa sara la cap cu banu' catre electorat, dar nu cu 50 de lei poate cu 1000 de euroi/vot. Asa ca sa ne mai scoatem de-o maslina. Si au de unde caci au conturi grase pe munca noastra. Da' 1000 de euroi e putin, poate sar la cap si contra- candidatii, asa petru ca s-o punem de-o licitatie, care da mai mult. Cine stie?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:25

De la: 9am175073, la data 2010-03-20 18:17:48Esti produsul perfect al televiziunilor lui Voiculeu si Patriciu! E pacat nu numai de tine, dar si de tara pe care o populati tu si toti cei ca tine, carora v-au spalat creierii! Cu asemenea co-nationali, chiar ca ne meritam soarta!

Sigur tu ai creierii spalati daca nu vezi in ce lipsuri si in ce foamete se chinuie tara!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca ai sosit acu` din zona crepusculara, ca nu pricepi ce se intampla?
AUZI, SIGUR NU ESTI PROFESOR, NU-I ASA?
CA ZICEA FUNERIU CA INCA N-A CRAPAT NICI UN PROFESOR CA SA TREBUIASCA SA IA MASURI, ASTEAPTA SA-L VADA PE PRIMUL CAZUT PE JOS PRIN CLASA DE FOAME, IN FATA ELEVILOR, CA SA REZOLVE PROBLEMA PROFESORILOR SI SA LE ACORDE SALARIUL DE CARE AU NEVOIE SA POATA TRAI!!!!!!!!!!!!!!
LIDERI SINDICALI NU CEDATI, NU CREDETI NICI UN FEL DE PROMISIUNI, CA TOATE POVESTILE LINGAULUI DE BOC SUNT MINCIUNI SFRUNTATE, NU CEDATI PANA NU VA VEDETI BANII INTRATI IN CONTURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:38

Si Funeriu asta e dus de-acasa. Daca este asa de doxat tebuiau sa-l tina ai pe acolo pe afara, dar cred ca si-au dat seama ca nu are ce sa arate. Sa ia exemplu de la sistemul de invatamint din Finlanda, care se pare ca este cel mai eficient. Acolo cadrele didactice sunt selectionate pe niste criterii bine stabilite si dupa aceea urmeaza niste cursuri de pregatire suplimentarte. Dar si salarul pe masura.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 18:50

De la: 9am126636, la data 2010-03-20 18:38:09 Si Funeriu asta e dus de-acasa. Daca este asa de doxat tebuiau sa-l tina ai pe acolo pe afara, dar cred ca si-au dat seama ca nu are ce sa arate. Sa ia exemplu de la sistemul de invatamint din Finlanda, care se pare ca este cel mai eficient. Acolo cadrele didactice sunt selectionate pe niste criterii bine stabilite si dupa aceea urmeaza niste cursuri de pregatire suplimentarte. Dar si salarul pe masura.
Da, e dus de-acasa de mic.Il cunosc foarte bine de copil, eram vecini cu bunicii sai din partea tatalui sau. Parintii lui profesori universitari l-au crescut si educat atat pe el cat si pe sora lui intr-un mod exemplar.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 19:03

De la: rodik_mi, la data 2010-03-20 18:50:17
De la: 9am126636, la data 2010-03-20 18:38:09 Si Funeriu asta e dus de-acasa. Daca este asa de doxat tebuiau sa-l tina ai pe acolo pe afara, dar cred ca si-au dat seama ca nu are ce sa arate. Sa ia exemplu de la sistemul de invatamint din Finlanda, care se pare ca este cel mai eficient. Acolo cadrele didactice sunt selectionate pe niste criterii bine stabilite si dupa aceea urmeaza niste cursuri de pregatire suplimentarte. Dar si salarul pe masura.
Da, e dus de-acasa de mic.Il cunosc foarte bine de copil, eram vecini cu bunicii sai din partea tatalui sau. Parintii lui profesori universitari l-au crescut si educat atat pe el cat si pe sora lui intr-un mod exemplar.

Se vede, se vede, de asta asteapta sa vada primul profesor lat de foame si cazut pe caldaram!!!!!!!!!!!
Exemplara educatie in sensul rotunjirii contului LUI, nu al celor ce n-au mai vazut salariu de luni de zile si care n-au un leu in portofel.
Toti profesorii se bizuie pe sotii sau sotiile lor daca acestia mai castiga ceva, ca funeriu cel exemplar educat ii condamna la moartea prin infometare.
SI SA FEREASCA SFANTUL PE PROFESORII CASATORITI CU PROFESOARE, CA ASTIA VOR MURI CURAND CU ZILE!!!!!!!!!!!
ASA POATE SI FUNERIU VA FI MULTUMIT, NU? CA ARE PRIMII PROFESORI MORTI!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 19:38

Da, dar parintii lui Boc nu sunt profesori universitari si omul a ajuns premier, stie sa dea cu coasa, sa dea la rindea si o multime de alte aplicatii, educat intr-un mod exemplar.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 20:11

Cat de tare m-a amuzat in campania electorala toata chestia aia cu Geoana, continuatorul lui Iliescu. Da, se intampla ca cei doi sa fie in acelasi partid, dar dincolo de faptul ca si-au purtat sambetele unul altuia, cum s-a si vazut la congresul PSD, nu Prostanacul este continuatorul Buncutei. Adevaratul continuator al lui Iliescu este Basescu. Nu conteaza ca unul chiar e de stanga, iar celalalt se proclama de dreapta: discutiile despre pensii si salarii "nesimtite", puse la modul asta stalinist, ca si prezentarea "mogulilor" drept motivul pentru care nu o duce grosul romanilor bine, vin perfect in continuarea alaturarii "sarac si cinstit" a lui Iliescu, in cel mai pur si deplin spirit comunist.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am109678

49 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 20:43

De la: 9am126636, la data 2010-03-20 19:38:52 Da, dar parintii lui Boc nu sunt profesori universitari si omul a ajuns premier, stie sa dea cu coasa, sa dea la rindea si o multime de alte aplicatii, educat intr-un mod exemplar.

Si eu stiu sa dau cu coasa si sunt crescut la oras,ma alegi prim-ministru,ca te ling o tura
???

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 21:40

So cheres, basascu mondialule?!!!!!!!!!!!
Ce zici, scutesti poporul de moaca ta tampa si retardata?
Organizezi o conferinta de presa luni, prin care sa anunti renuntarea la presedintie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca zile nu mai ai, sa stii!!!!!!!!!
Daca nu pleci eu atata-ti spun, ca vei muri curand, noi populatia Romaniei iti luam piuitul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pregateste-ti valizele, cumpara-ti bilet de avion si paraseste tara, ca te asteapta prietenul tau nicolaiciuc care ti-a gasit un job la Caile Ferate Americane.
Pana luni dimineata poti reflecta, luni la ora 10 sa anunti conferinta de presa, este singura ta sansa sa scapi cu viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RENUNTA LA PRESEDENTIE LUNI, 22.03.2010, DACA VREI SA MAI TRAIESTI!!!!!!!!!!!!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 00:14

De la: 9am178165, la data 2010-03-20 21:40:04So cheres, basascu mondialule?!!!!!!!!!!!
Ce zici, scutesti poporul de moaca ta tampa si retardata?
Organizezi o conferinta de presa luni, prin care sa anunti renuntarea la presedintie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca zile nu mai ai, sa stii!!!!!!!!!
Daca nu pleci eu atata-ti spun, ca vei muri curand, noi populatia Romaniei iti luam piuitul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pregateste-ti valizele, cumpara-ti bilet de avion si paraseste tara, ca te asteapta prietenul tau nicolaiciuc care ti-a gasit un job la Caile Ferate Americane.
Pana luni dimineata poti reflecta, luni la ora 10 sa anunti conferinta de presa, este singura ta sansa sa scapi cu viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RENUNTA LA PRESEDENTIE LUNI, 22.03.2010, DACA VREI SA MAI TRAIESTI!!!!!!!!!!!!!!!
Hai domne chiar asa? cum il usuim pe Chioru? eu nu cred ca v-a pleca cu bilet cumparat pentru simplu considerent ca tov Basinescu Oglu are propria flota ,care este parcata prin toate porturile marine si oceanice si navigheaza sub pavilion LIBERIAN,NORVEGIAN,etc si mnealui nu mai este captain ci Amiral asa caaaaa..... daca pleaca ,ia cu el si o juma de romanie pe vapoarele care lea ascuns prin porturile lumii.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 00:29

De la: 9am045616, la data 2010-03-19 12:28:27
De la: seriozitatea, la data 2010-03-19 12:25:18Daca Boc a lasat oamenii someri ,nu au bani sa goleasca fosele !
wc-urile sunt pline la casa poporuli .......
birourile sunt pline de i..n.p......u.t.i...ti ho....ti ..ji...g.o..dii ..anal....fa...b..e..ti......h..o..i....u...ri c ...a...c.....a...n..a...r...i...t...r...a...d..a...t...o...r..i ,s....p....i....o....n....i....,d....e...v...a...l...i...z...a....t....o....r....i,n..e...m...e..rn..i..c...i .

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 00:41

De la: rodik_mi, la data 2010-03-20 18:50:17
Auzi MI rodico daca tacsu si masa au fost profi universali ,chiar crezi ca el a fost si este destept? io stiu foarte multe odrasle de astia universali care erau prosti universali .treceau clasa doar pentru simplu motiv ca mamica si taticu erau profi ,mai mici nu ca funierii vorba lu PRINGOARNA,FUNIERU, AM AVUT CHIAR EU IN CLASA ODRASLE DE ASTEA de parinti profi si primeau note bune si atunci cand ziceau da si atat. dar de carte erau bata asa si cu funieru tau.e destept numai ca-i lingau basescian si punct.

Pagini: << 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: