back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 22:44

De la: mytcor, la data 2010-03-29 22:37:42...h !..zdrang !..trosc !..zzzzz-bang !..fleoc !...tocmai tu, tu care le-nelegi pe "toate", tu care le analizezi, concluzionezi i faci "totul"...tocmai tu ?...maaaah !...m-ai dezamgit, cum s n-o-nelegi tocma p-asta?..da' p-aia cu ; CAER-ul, o-nelegi ?...

Cred ca mori de placere sa faci pe misteriosul!!!!
De ce nu poti vorbi mai explicit, asa ca oamenii? Tot timpul sugestii, insinuari, ce Dumnezeu omule, suntem pe planul analizelor socio-politice, un domeniu destul de pragmatic si de solid, vino cu rationamente pamantene nu cu intuitii si ameteli naucitoare.
Haide sa vorbim la concret!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 00:15

Ce naiba poate fi concret cnd n urma achiziionrii acestor avioane lipsete un aspect de luat n considerare: lipsa unui pachet offset raportat la preul de achiziie ! Bineneles c mari patrioi bsescieni o s vin cu argumente de genul "decizia de cumprare este una dintre cele mai importante decizii politice luate n ultimii 20 de ani i care ne va afecta pe termen lung. Este un drum pe care alii l-au parcurs i au ajuns bine - n special Europa Occidental."
Nimic mai simplu i mai imbecil n aceast afirmaie. Deci ce s nelegem ? E bine s-i pregateti copilului un viitor de slug supus i respectuoas ? Nu suntem nc ajuni la performana de a fi slugile ntrutotul "prietenilor" ce ne curteaz ? Da, e greu de facut un nou IAR 95, adaptat cerinelor NATO, i trebuie neaprat s lum avioane de la alii i nici mcar noi ? Mai ales pe criza asta financiar n care ne punem problema salariilor i pensiilor pentru lunile viitoare ? Oare cu ce gndesc cei ce reprezint Romnia la aceste negocieri ? Cu fundul ? Chiar i vesticii nu s-au bazat intotdeauna pe americani ! De exemplul francezii au propria lor for nuclear, propriile avioane de lupt, propriile rachete etc. Nu zic s facem si noi asta acum, nu avem posibilitatea financiar, e clar, dar macr s fim capabili s negociem un offset, s lum nite avioane noi, nu unele aproape de o vrst cu MIG-urile 21 ....
Americanii sunt cei mai importani aliati ai nostri i nu unii de prin Europa - c vrem c nu vrem (...), corect, dar asta nu nseamn c trebuie s fim chiar ultimi fraieri, ci s ncercam s fim ct de ct demni, chiar dac este evident c nu putem fi pe poziii de egalitate. E nevoie ins si de o schimbare a Romniei, dar nspre demnitate i respect, nu nspre slugrnicie i corupie - de parc nu am avea destul. S nvm s fim parteneri cu americanii (i nu numai) fiindc vrem i avem i interese comune, nu pentru c ne forteaz cineva s-i fim slug.
Din punctul meu de vedere i a altor cteva milioane de romni este o afacere extrem de pguboas - pe lng multe altele fcute de Statul romn - o afacere care n loc s ne aduc beneficii pe viitor, mai mult ne creaz probleme ... De parc nu am avea destule !
V spun sincer, m gndesc din ce n ce mai mult s emigrez ct mai departe de ara asta. Chiar am avut o discuie ct se poate de serioas cu soia mea. Nu se mai poate. Totul bate pasul pe loc i pe termen lung, nu mai vorbesc ...
Nu-mi este ruine c sunt romn, a ajuns s-mi fie ruine c sunt condus de asemenea politicieni.

PS. S-i fie ruine Dinu Patriciu !

Politica nu are principii. Are numai interese.
Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 00:22

Pentru nenea Eject cu stenogramele lui: ai fi dispus s critici cu toat ndrjirea stenogramele afacerilor lui Videanu - cu bieii detepi din energie sau cele ale lui Berceanu - cu "marii" asfaltatori ?
Nenea, i-am mai zis, las naibi uica aia c rmi n curul gol ! i asta n timp ce idolii ti se mbogesc pe seama naivitii tale i a altor cteva milioane !
Hai, pa ... Eject !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 00:28

De la: Victor2009, la data 2010-03-29 15:53:49Acum inteleg logica matale........Nu consideri ca este normal ca nivelul de trai sa scada ??? Mai firam ai naibi....Grecia in colaps......Bulgarii mai au putin si sunt pentru a doua oara in aceasta situatie..........Toate tarile lumii sunt in recesiune mai frate?? Voi suteti turci sau mult prea ,,destepti''...??? Mama lor de liberali si psdisti au uitat ca au guvernat in perioada cand recesiunea putea in mare proportie sa fie evitata ! Puteam si noi sa fim ca Polonia , daca voi mai naparci (liberali+ psd) nu furati si la finele anului 2008 excedentul bugetar era folosit pentru redresare ! Mai mult de atat ati FURAT si Fondurile de Dezvoltare iar acun nici usturoi nu ati mancat nici gurita voastra nu pute ! Acum faceti spume la gura ...dar nu veniti cu solutii........ si stii de ce? Pentru ca nu aveti ! Singurul lucru pe care stiti sa-l faceti este sa mangliti ! Hai pa ca ma-ti umplut de scarba !
Bine mi nene ! Tu eti din categoria celor care susin c ara merge ntr-o direcie bun !
S trieti i tu i copii ti pe msura nelepciunii tale ...! Eu vreau ceva mai bun pentru viitorul copilului meu !
Ct despre acuzaiile tale vs. economie i anii 2007-2008: ... vai, vai ... ! urmeaz 2009 ..
Hai, pa !

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 00:32

De la: xzy, la data 2010-03-29 15:00:10
Dorinel, mai vorbim...chiar vreau sa dezvolt niste subiecte cu tine.
Ok. Dar nu pe forum.
Intenionez s m retrag din nou - n-am cu cine s discut raional, n prezena realizrilor i mai puin a demagogiei .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 08:22

De la: 9am184485, la data 2010-03-30 00:32:22
Ok. Dar nu pe forum.
Intenionez s m retrag din nou - n-am cu cine s discut raional, n prezena realizrilor i mai puin a demagogiei .

Nu te deprima ca pe asta si mizeaza basescienii!!!!!!!!!!
Nu trebuie sa le faci jocul, in fond ei ce doresc?
Sa fii cat mai sarac, daca se poate sa traiesti din 200 de Ron/luna per membru de familie. Se stie ca omul sarac, nu are acces la informatie, nu este hranit cum trebuie deci n-are forta sa "faca gat" sau sa emita pretentii, chiar daca le emite oboseste curand si devine depresiv.
Tu chiar crezi ca securistii lui base stau degeaba? Nu prietene, sondeaza intr-una starea de spirit a populatiei si raporteaza mai sus, apoi planteaza semintele deznadejdii in popor ca acesta sa faca ciocull mic.
Si cine o face? Retardatul de basescu, ai vazut ce declaratii de gogoman a facut ieri!!!!
Nu intreaba pe nimeni nimic, da numai cu bata in balta!!!
Moare de furie ca nu-si poate bate joc de medici si de asistente, asa cum isi bate joc de profesori. Crapa de ciuda ca acestia ii rad in nas, ca profesiile lor sunt cautate afara.
Doamne ce incantat ar fi sa-i tina in tara, acolo pe niste posturi amarate, cu 200 de euro/luna, umili, striviti si fricosi, cantandu-i lui, idiotului, osanale. Ce sa le mearga bine!!! Nu tata, stransi in chingi si bataia de joc a lui si a obraznicilor portocalii asta ar dori el pemtru medici si asistente.
Tu observi ce caine rautacios e basescu? Uraste pe toata lumea cu sete, ii uraste mai ales pe intelectuali exact ca bolsevicii in anii `50 cand murea de placere tot retardatul sa extermine elite, vede clar cat este de dispretuit de orice om inteligent si nu-i poate pocni pe toti cu o sete si o fervoare care l-ar face foarte fericit.
Asa ca nu te deprima pentru ca exact asta si urmareste masina securista a lui basescu, sa ne amaram cat ne amaram, ca "da-i in masa", ca n-o pot tine tot asa!!!!
Sa stii ca de noi depinde sa-i dam in bot iar si iar lui base, iar cel care trebuie sa moara de ciuda si de hepatita este el impostorul, nu noi, oameni nevinovati.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 09:26

De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!
sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI

Ai avut dreptate !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 10:47

Si de ce primul om al tarii secondat de piticanie promoveaza denigrarea invatamintului romanesc, a medicinii romanesti, a armatei romane? Ei nu se vad cit de ingrati sunt?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 10:59

De la: 9am126636, la data 2010-03-30 10:47:59 Si de ce primul om al tarii secondat de piticanie promoveaza denigrarea invatamintului romanesc, a medicinii romanesti, a armatei romane? Ei nu se vad cit de ingrati sunt?

Pai tocmai ca sunt niste complexati, basescu in sinea lui intelege ca este un imbecil, binenteles ca nu o va recunoaste niciodata, si tocmai de aceea arunca cu noroi in profesionistii cinstiti si mai ales in intelectuali ca sa-i "coboare si pe acestia", parca pentru a spune: "Da? Sunt prost, bine spuneti voi spuneti ca sunt prost, da` lasa ca si voi sunteti la fel, sigur nu sunteti mai buni decat mine!!"
Si nu stie ce sa mai inventeze sa-i manjeasca cu mizeria din care este el alcatuit, ca am ajuns ca niste straini (francezii) ne-au luat apararea spunand ca medicii romani sunt buni profesionisti.
basescu, marioneta boc si tot guvernul si adunatura portocalie care isi zice partid sunt oameni bolnavi de ura si de viciu, care sar ca arsi cand simt miros de oameni cinstiti stimate domn, sunt niste lepadaturi rautacioase.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 13:07

De la: gabigabi, la data 2010-03-29 16:39:42
De la: camioneros70, la data 2010-03-29 00:33:48
De la: xzy, la data 2010-03-29 00:25:38Dorinel, scuze. Acum am vazut ca nu tu ai postat mesajul din cafenea...

Adi, ce faci? Intreaba-ma, daca sunt si eu implicata...

Nu eti implicat Xzy !! Pur i simplu am vrut doar s art c "antibsescienii" tia de tip dorinelo-anonim... posteaz aceleai mesaje pe "n" topicuri , doar-doar le-o rspunde careva .... Att !!

Vezi : 9am178165
Vaneamarin
+ dorinel i "civa" anonimi de serviciu contra lui Bse !

esti tare la logica ! pe Vanea il cheama si Marin; Dorinel e un nume real ; Gabi la fel... si cu nr. de telefon ptr. folosit la nevoie ,dar noi suntem anonimi cum te cheama pe tine ,camioneros ,anonimule care zici despre altii ca sunt ?si care spui ba ca esti brasovean ,ba ca locuiesti in Covasna ? beiiii, esti cam jenant !

Gabia , ia la lins postrile mele i ai s te "luminezi"(asta cu luminarea la tine e pleonasm , tiu !) !! Eu , toate sunt , dar n nici-un caz anonim !!!
n rest , i doresc o oftic mai relaxat pe viitor ... Mai gndete-te i la sntatea ta !!

Nihil sano , in corpore dus cu pluta !!!..... pe Bistria.....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 13:09

De la: 9am126636, la data 2010-03-30 10:47:59 Si de ce primul om al tarii secondat de piticanie promoveaza denigrarea invatamintului romanesc, a medicinii romanesti, a armatei romane? Ei nu se vad cit de ingrati sunt?

Iar vii cu comment-uri d'astea tari mi .... zoltan ?...

Mai pune mna i citete i tu ceva , c i-au mncat antenitii i ultimele striaii de pe creier...

CEEEE , NU TII CE-I LA CREIER ?????????????

...Nasol !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 13:15

De la: camioneros70, la data 2010-03-30 13:09:52

Iar vii cu comment-uri d'astea tari mi .... zoltan ?...

Mai pune mna i citete i tu ceva , c i-au mncat antenitii i ultimele striaii de pe creier...

CEEEE , NU TII CE-I LA CREIER ?????????????

...Nasol !

HAI LA LUPTA CEA MARE........SERVUS ADI,CE VANT TE POARTA PE AICI???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 13:32

Servus Florine !!! La muli ani ... i n direct !!!

Ce vnt ????

M uit cu stupoare la ct de manipulai sunt unii pe acest forum !!
dar , cei ce se dau anonimi , vezi doamne, pe ACEST forum , sunt cei mai ndrjii contrai ai lui Basescu , care prin ziare , care prin televiziuni de trei lei ... Ei d-aia rmn anonimi , c dac i-ar da numele ....

M lupt cu ei , ce s fac ! Att m duce pe mine mintea !
Dar vreau s le demonstrez ct dreptate au ei , n a susine CONTRA asta !!!
Sunt frai cu Voicu , sunt veri cu el , sunt acoliii lui !!!
Dar mai e i categoria - splat pe creier - .... Ei asta e categorie grea ! útia sunt greu de "rpus" ! Pentru c la ei , e precum SPUN alii !! Ei , de unii singuri nu pot face distincii !! E greu s ceri , de unde nici DUMNEZEU n-a dat !! Dar , trim cu ei , n-avem ce face !! Ai notrii ca BRAZII !! Cu ei mergem la rzboi...

Sunt fericit ns , c datorit unor ziariti ce au neles n sfrit cum se face meseria asta PROFESIONAL avem o semifotografie , o fotografie rupt pe jumtate , a leahtei de habotnici ce ne-au condus ara 20 de ani !!! Se putea , bineneles s se afle mai devreme , dar frica de a pierde scunelu' mult iubit i cu gaur-n el , a fost muuult prea mare !!!
Eu am mai zis cam decnd am intrat eu pe acest forum , c vor veni nete cutremure politice , .... iar tu m-ai ntrebat atunci "ce stii ? " ... s v zic i vou ...Uite c am ajuns acolo ! ...

Mai zic ??... Sau m retrag , ca anonimul la de Dorinel ??? C n-am cu cine purta discuii de-lea de care i convin lui , apoliticul , apatridul de serviciu....

Hai s ne trieti Florinele i la mai mare !!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 13:44

De la: 9am178165, la data 2010-03-30 10:59:52

Pai tocmai ca sunt niste complexati, basescu in sinea lui intelege ca este un imbecil, binenteles ca nu o va recunoaste niciodata, si tocmai de aceea arunca cu noroi in profesionistii cinstiti si mai ales in intelectuali ca sa-i "coboare si pe acestia", parca pentru a spune: "Da? Sunt prost, bine spuneti voi spuneti ca sunt prost, da` lasa ca si voi sunteti la fel, sigur nu sunteti mai buni decat mine!!"
Si nu stie ce sa mai inventeze sa-i manjeasca cu mizeria din care este el alcatuit, ca am ajuns ca niste straini (francezii) ne-au luat apararea spunand ca medicii romani sunt buni profesionisti.
basescu, marioneta boc si tot guvernul si adunatura portocalie care isi zice partid sunt oameni bolnavi de ura si de viciu, care sar ca arsi cand simt miros de oameni cinstiti stimate domn, sunt niste lepadaturi rautacioase.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 14:00

Aha! Domnule, este unul pe aici care o tine langa, cica, aia care sunt impotriva lui Base, ar avea ceva, un dinte impotrva si ca nu ar avea nici un bagau, nicio contributie la situatia de fapt a economieii si starii natiunii (daca om fi natiune). M-am luminat. Base si gasca sunt impotriva noastra a poporului, vor sa ne stearga memoria inaintasilor, lovesc in paturile reprezentative ale societatii (mai putin ciocoii), ca nu cumva sa ne destepte si pe noi palmasii. Prosti prosti da, multi. Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 14:25

Pai, tocmai ca am citit, citesc, si voi citi mai mult carti de toate genurile, decit postarile tale, caci nu ma impresioneaza. La prima vedere vrei sa pari stapin pe viata ta, dar cred ca marele manipulat esti tu sau slujesti la manastirea Secu!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 14:35

De la: vasile_vali, la data 2010-03-29 14:20:06br />

Esti in afara problemei! Sa vina cineva cu o idee buna, zici, indiferent ca-s in opozitie? Vino tu cu idei bune, daca te pricepi si esti capabila, OPOZITIA NU E LA GUVERNARE, tu si alti aplaudaci i-ati preferat pe pedalaci pt. "competenta" lor, nu? SA SI-O ARATE, CA DE-ASTA SI-AU ADUS AMANTELE, SOFERII, NEVESTELE PRIN MINISTERE SI LA COTRO! Sa dovedeasca pe ce dam banii luati sub forma de taxe si impozite! Aaaaa, cu ideile sa vina altii, iar pedalaii sa-si asume doar meritele! Pai, n-au mai facut-o si intre 2005-2007, tot ce era bun se datora lor, ce era rau se datora liberalilor, nu-i asa?
Alooo, tu esti de buna-credinta cand postezi, sau te-a trimis partidu' sa "combati" la "Rasboiu'"??

"Nihil sine Deo!"

Alooo, asa e, opozitia nu e la guvernare, asa ca sa stea pe margine si doar sa chibitzeze...
Asa e: sa moara naibii capra vecinului! Romania e fix unde trebuie din cauza modului nostru de gandire. Liberalii au avut idei bune, exprimate la vremea lor de Tariceanu (nu vorbim de Crin, ca n-avem ce), nu le contest. Acum sunt mai putin aplaudaca? Tu crezi ca am vreo culoare politica?

Dar, asa e, m-a trimis partidu' sa combat rationamente circulare...reluate si reluate....

Modul vostru" de gandire, portocaliu, a reusit sa scoata chestiunea si a rolului Opozitiei si ce tb sa faca ea? Tanti, lasa Opozitia sa faca ce vrea, preocupa-te de Putere si de ce nu face ea! Ea-si imparte "malaiul", ea-si da contractele proprii acolitilor, ea mimeaza democratia cu multele OUG-uri pe care le "emana" desi nu suntem in vacanta parlamentara, ea se preocupa de alte probleme colaterale, uitand ca Tara e in criza! Aaaa, am uitat ca astia -portocaliii- nici nu si-au propus sa combata criza, pt. "ca e criza mondiala" si "nimeni n-o poate combate"
PS: Invata democratia, nu e greu, te poate ghida bunul-simt: Intr-o democratie autentica doar Puterea e criticata, pt. ca ea a castigat alegerile si are Min. de Finante!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 15:32

De la: 9am178165, la data 2010-03-30 10:59:52

....vai too !...numerologicka...ce psiho-pato-lacto-logic analiz a fundamentrilor hiper-psihotalamice de-o complexitate exfuzat-n sinuasele distorsiuni ale abstractului superfluu, eti capabil s expui pe-o aa tem haionalitic, raportat-te-i-v complexitii sinelui i-a transcendentelor sale-n meandrele impardonabilitilor somatoase, ce inund o imagina-i mundi existential, acceptnd propriostia-i ca pe-o regul a majoritii pe care i-o-nchipui n vecintatea cotidian trait-n realul meandrelor concrete sinapsate idealului personal manomatizat unei simbioze apreciativ-accelerat depreciat.

...ct vigoare visceral-n expunerea de motive, ct abnegaie i druire, ct trud i ore la coafor ,pentru aranjarea crlionilor neuronali i-a buclelor temporal-spaiale n vederea atingerii unei stri de optim cerebral necesar obinerii unei viziuni hipnotico-regresiv capabil a fi memorat, vizualizat i catalogat-n-tr-un folder bio-energetic i trans-biounui mental personal transgresiv ntr-o realitate virual posibil metamorfozabil, palpabilos de-a puia-gaia i dreptul fr putina tgduirii sale, de ctre vreun intrus n ale sale ndrzniri opozabile.

Aa-i c p-aia cu OTAN,UE,Varovia Tratat, CAER , i F16,...tot n-ai priceput-o ?
...justiie, samtate, nvmnt, ce-s acestea toate complexiti sistemice, atunci cnd balastul formelor fr fond i proceduri, nu se las reinventate, ce le umple forma, ce le asigur vigoarea i respectul.....ce?...ce?...i mai ales cine ?!...

..v-au luat aprarea francezi?...s-o crezi tu !...francezii-i repoziioneaz sis. de sntate, folosind materie prim rafinat pe banii altora. Ja?!..ai pricipit?...rbdare, s observi ci or s fie refuzai la export.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 15:57

ai dreptate ar trebui sa ne unim toti si sa plece basescu ca ne va distruge intr-un final vom deveni o tara de prosti - pt ca asta se doreste sa poata stpani peste un popr mic si prost - ne indobitoceste cu fiecare zi ce trece - e pericol - el si ai lui fiti vigilenti - totul o sa se prabuseasca sub stapanirea lui - o sa vedeti dar este prea tarziu atunci - nu mai avem ce recupera - inca o data trebuie sa ne trezim la realitate -

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 16:10

De la: 9am126702, la data 2010-03-30 15:57:34ai dreptate ar trebui sa ne unim toti si sa plece basescu ca ne va distruge intr-un final vom deveni o tara de prosti - pt ca asta se doreste sa poata stpani peste un popr mic si prost - ne indobitoceste cu fiecare zi ce trece - e pericol - el si ai lui fiti vigilenti - totul o sa se prabuseasca sub stapanirea lui - o sa vedeti dar este prea tarziu atunci - nu mai avem ce recupera - inca o data trebuie sa ne trezim la realitate -
Dar toate acestea nu le-ati stiut inainte de alegerile din toamna anului trecut?
Faptul e consumat...Aproape 5 ani de-acum in colo el va fi presedintele nostru: bun sau rau cum e...
Sau asta e din ciclul mintea romanului cea de pe urma?

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 17:04

De la: rodik_mi, la data 2010-03-30 16:10:30Faptul e consumat...Aproape 5 ani de-acum in colo el va fi presedintele nostru: bun sau rau cum e...
Sau asta e din ciclul mintea romanului cea de pe urma?
Nu vrei s-l luai la Arad s scape Romnia de acest impostor demagog ? ntreb i eu, aa ...!
i Ceauescu, bun sau ru, ne-a condus un sfert de secol ! Rezultatele se vd i azi.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 17:39

De la: 9am126636, la data 2010-03-30 14:25:33 Pai, tocmai ca am citit, citesc, si voi citi mai mult carti de toate genurile, decit postarile tale, caci nu ma impresioneaza. La prima vedere vrei sa pari stapin pe viata ta, dar cred ca marele manipulat esti tu sau slujesti la manastirea Secu!

Nu postez la "intimidare" aici , bi virgul !! n nici-un caz , nu postez pentru tine !!! Tu eti mult sub inteligena minim a capacitii de nelegere !!! Eti pe nicieri , debusolat , deraiat , splat pe creier de "campania" electoral fr de sfrit a unuia ca Geoan ... Ai citit i tu stenograme ??? Tu la de l-ai votat pe Geoan ??? Care tiai tu ATUNCI , c e mai bun ca Bsescu !!! AI CITIT STENOGRAMELE , S AFLII I TU CU CINE AI VOTAT ???? Bi prameci politic !!! Amiba , dragul meu , nelege mai multe n de-ale politicii , ca tine !! Tu , dar mai ales prerea ta politic e ZEEEROOOO !! Absolut !!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 17:42

Nu postez s intimidez pe nimeni ....EXPLIC !!

Cine are ochi s vad .... i CREIER s priceap !!!

V-am mai spus , nu cer de unde nici Dumnezeu nu a dat !!!

Mama natur ..... e crud uneori !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 17:48

@camioneros : ti-a suflat mytcor in gura ,dom'ne ! cum nu-ti convine ce ti se spune,cum bagi texte tralala,conform obiceiului lui ....la partea cu "linsul" , va las pe voi doi ca sunteti mari maestri....orice rahat scoate din el marele,exceptionalul,colosalul ,cinstitul si neprihanitul B, este bun si trebuie laudat si aplaudat ! ramii un Anonim si tu si numai intimplator ,vazindu-l ca-ti zice Adi,te-am intrebat daca asa te cheama si ai zis ca da .....sper ca -ti mai aduci aminte ,da ? si mi-ai spus ca esti brasovean,ca sa te vaz mai zilele trecute cum ii spuneai nu stiu cui ,pe un alt topic despre ungurime, cum ca esti din Covasna! asa ca : ce credit sa-ti mai dau tie ?
P.S . si ti-am mai spus o data si tie si altora ca tine : ba, ce mare Vitejie, Onoare si Demnitate e sa tii cu PUTEREA , oportunistilor ,care, prin insasi definirea ei ,te obliga SA STAI CU OCHII PE EA si sa-i AMENDEZI DERAPAJELE ?..... susti un partid,un om,o idee,o doctrina,o votezi si se alege ! ei, dupa aia,PRIMII care trebuie sa stea cu ochii pe ce-au ales sunt proprii alegatori , domnule Anonim in gind si intelegere ,ptr. a urmari in ce mod si proportie isi tin promisiunile ptr. care au fost votati....asa-i in Democratie, aplaudacilor portocalii ! si, dupa cum se vede ,derapeaza si gindirea voastra si puterea atit de draga voua ! ....cind mai ai tu si mytcor chef sa ne spuneti ca suntem spalati pe creier, duceti-va si uitati-va in oglinda ....ce vedeti ? va mai vedeti ?pe voi sau pe B ?sau ca niste fantose devenind,oglinda nici nu va mai reflecta,ca nu mai are ce ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 18:14

De la: gabigabi, la data 2010-03-30 17:48:57@camioneros : ti-a suflat mytcor in gura ,dom'ne ! cum nu-ti convine ce ti se spune,cum bagi texte tralala,conform obiceiului lui ....la partea cu "linsul" , va las pe voi doi ca sunteti mari maestri....orice rahat scoate din el marele,exceptionalul,colosalul ,cinstitul si neprihanitul B, este bun si trebuie laudat si aplaudat ! ramii un Anonim si tu si numai intimplator ,vazindu-l ca-ti zice Adi,te-am intrebat daca asa te cheama si ai zis ca da .....sper ca -ti mai aduci aminte ,da ? si mi-ai spus ca esti brasovean,ca sa te vaz mai zilele trecute cum ii spuneai nu stiu cui ,pe un alt topic despre ungurime, cum ca esti din Covasna! asa ca : ce credit sa-ti mai dau tie ?
P.S . si ti-am mai spus o data si tie si altora ca tine : ba, ce mare Vitejie, Onoare si Demnitate e sa tii cu PUTEREA , oportunistilor ,care, prin insasi definirea ei ,te obliga SA STAI CU OCHII PE EA si sa-i AMENDEZI DERAPAJELE ?..... susti un partid,un om,o idee,o doctrina,o votezi si se alege ! ei, dupa aia,PRIMII care trebuie sa stea cu ochii pe ce-au ales sunt proprii alegatori , domnule Anonim in gind si intelegere ,ptr. a urmari in ce mod si proportie isi tin promisiunile ptr. care au fost votati....asa-i in Democratie, aplaudacilor portocalii ! si, dupa cum se vede ,derapeaza si gindirea voastra si puterea atit de draga voua ! ....cind mai ai tu si mytcor chef sa ne spuneti ca suntem spalati pe creier, duceti-va si uitati-va in oglinda ....ce vedeti ? va mai vedeti ?pe voi sau pe B ?sau ca niste fantose devenind,oglinda nici nu va mai reflecta,ca nu mai are ce ?

Am neles Gbia !! Nu mai ai "muniie" !! OK !! Nu sunt nici pe departe un anonim !!! Se vede treaba c uii repede !! Te comptimesc !!

Sunt cu ochii pe ce vrei tu , de-acum ncolo !! Dar mcar eu am putere de discernmnt de unul singur , nu-mi trebuie ajutoare !! Ca altora , gen copy-paste "reportaje" scrise cic "documentat"... dar cu o tent fi de subiectvism cras !!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 18:21

ihim ! asa sa faci !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 18:32

V-a amuit scandalul Voicu ???
V-a trecut ???
Toat pornirea voastr de acum nu puin timp , s-a dus la apa din camera unde intr numai o persoan ????

N , n , n !!

Vaaaai , srcuii de voi !!! i erai aa de pornii c ziceai c eu , Mytcor i alii ca noi eram buni de pus la zidul infamiei ....

Maaaaaare victorie !! Mai mare dect alegerile-n sine !!!!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 19:21

Mai nea GIGI CONTRA ....cine promoveaza denigrarea invatamantului, medicinii si armatei? Pai singurii care se auto denigreaza sunt chiar cei sus........mentionati. Pe voi astia ,,desteptii'' si anti ,,ori ce'' nu va deranjeaza faptul ca medicii nu-si mai fac treba daca nu iau spaga...acest aspect nu cumva tine de profesionalism???.......Profesorii la randul lor promoveaza toate scursurile si am ajuns o tara cu 50%,, intelectuali'' De ce crezi ca aceasta tara merge asa cum merge? Datorita acestor profesori, care de dragul spagii dau diplome pe banda rulanta. Toti cretinii sunt acum licentiati......cine poarta vina?......Despre armata ce sa mai vorbim......cand vor scote din randurile lor pe criminalii copiilor din 1989 atunci vor mai avea credibilitate....pana atunci nu sunt decat niste asasini platiti...atat si nimic mai mult....!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 19:24

De la: camioneros70, la data 2010-03-30 18:32:53V-a amuit scandalul Voicu ???
V-a trecut ???
Toat pornirea voastr de acum nu puin timp , s-a dus la apa din camera unde intr numai o persoan ????

N , n , n !!

Vaaaai , srcuii de voi !!! i erai aa de pornii c ziceai c eu , Mytcor i alii ca noi eram buni de pus la zidul infamiei ....

Maaaaaare victorie !! Mai mare dect alegerile-n sine !!!!

INCEPUTUL ESTE PROMITATOR...........AVE BASE !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

122 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 19:31

ave Base!

Pagini: << 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: