back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 19:50

ALOOO....OPOZITIAAAAA....! PE CINE VROIA NENEA GEOANA SA-L PUNA MINISTRU LA INTERNE??? PE NENEA VOICU..?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 19:57

Stenogramele si cazul Voicu arata ca in justitie cei mai inapoiati si retrograzi sunt procurorii. opinia publica si base e de regula cu tunurile pe judecatori dar realitatea e ca procesele de coruptie se pierd din cauza instrumentarii defectoase a dosarelor.
avem in balanta NUP-ul dat lui Udrea (care agita si ea interceptarile din parlament) si cererea de arestare pentru voicu. aceasta e justitia imaginata de base si gustata de cei 99% de melomani din popor.
voi credeti ca ambasadorii tarilor din UE nu informeaza obiectiv despre nebunia care e in romania? crede cineva ca un arestat va curata cancerul care domneste si la care base a contribuit in anii cit a fost la putere (din cei 20 de ani a fost 8 la putere si 4 primar al capitalei)
arestarea lui voicu va avea o parte buna. va garantez ca la adoptarea codurilor de procedura parlamentarii vor insista sa fie dezbatute in plen.
citi dintre voi a sesizat cea spus ministrul justitiei, saptamina trecuta, ca se va amina implementarea codurilor deja aprobate , cu termen 2011?
epoca base, aceasta epoca a interceptarilor va ramine in istorie ca o perioada in care romania a stagnat si in care vocea demagogilor e dominat arena publica.
... in acest timp somajul creste. dar aceasta e o intoxicare. ascultati-l pe boc , cel "uns" de base, suntem in crestere!
deocamdata boc nu ne spune ce economii s-au facut cu cheltuielile de personal la stat desi a trecut un trimestru!!
la economii stam bine. bnr e fruntasa cu suv- urile de un milion de euro pe care le achzitioneaza. probabil vor sa constituie niste depozite in munti. cheltuielile se taie de la fraieiri. sper sa nu fi taiat si de la cei care votau in 2008 cu pdl!

in rest, scutul fie pe voi!

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:06

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 19:57:34Stenogramele si cazul Voicu arata ca in justitie cei mai inapoiati si retrograzi sunt procurorii. opinia publica si base e de regula cu tunurile pe judecatori dar realitatea e ca procesele de coruptie se pierd din cauza instrumentarii defectoase a dosarelor.
avem in balanta NUP-ul dat lui Udrea (care agita si ea interceptarile din parlament) si cererea de arestare pentru voicu. aceasta e justitia imaginata de base si gustata de cei 99% de melomani din popor.
voi credeti ca ambasadorii tarilor din UE nu informeaza obiectiv despre nebunia care e in romania? crede cineva ca un arestat va curata cancerul care domneste si la care base a contribuit in anii cit a fost la putere (din cei 20 de ani a fost 8 la putere si 4 primar al capitalei)
arestarea lui voicu va avea o parte buna. va garantez ca la adoptarea codurilor de procedura parlamentarii vor insista sa fie dezbatute in plen.
citi dintre voi a sesizat cea spus ministrul justitiei, saptamina trecuta, ca se va amina implementarea codurilor deja aprobate , cu termen 2011?
epoca base, aceasta epoca a interceptarilor va ramine in istorie ca o perioada in care romania a stagnat si in care vocea demagogilor e dominat arena publica.
... in acest timp somajul creste. dar aceasta e o intoxicare. ascultati-l pe boc , cel "uns" de base, suntem in crestere!
deocamdata boc nu ne spune ce economii s-au facut cu cheltuielile de personal la stat desi a trecut un trimestru!!
la economii stam bine. bnr e fruntasa cu suv- urile de un milion de euro pe care le achzitioneaza. probabil vor sa constituie niste depozite in munti. cheltuielile se taie de la fraieiri. sper sa nu fi taiat si de la cei care votau in 2008 cu pdl!

Bi mur , eu i spun clar , scurt i concis : Nu te demisiona din psd. , nu te excude din psd. , nu te da afar .........autopulverizeaz-te !! C psd.-ul stric imaginea public !!!
Asta e problema ta acum ??? Crete omajul ??
Grijuliule !!!
De ce nu nchei i tu cu nihil sinan paa-el-zorab...?
D-i i-o palm ...vezi , te trezeti ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:10

cred ca de origine esti din botosani ...

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:11

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 19:57:34Stenogramele si cazul Voicu arata ca in justitie cei mai inapoiati si retrograzi sunt procurorii. opinia publica si base e de regula cu tunurile pe judecatori dar realitatea e ca procesele de coruptie se pierd din cauza instrumentarii defectoase a dosarelor.
... in acest timp somajul creste. dar aceasta e o intoxicare. ascultati-l pe boc , cel "uns" de base, suntem in crestere! :

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:14

V-a dat zeus un pic de circ fara paine si alergati veseli pe strazi.
Cami, asta nu e competitie sportiva e o tara saraca si amarita in care tot mai multi traiesc ca in tarile din africa.
daca vreau divertisment ma duc la teatru!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:14

sml-mad0217: Mai nea ....lasa dracului socoteala asta.....o dai sus si tare cu somajul, salarii etc. Pai peste tot avem aceeasi situatie....criza este criza......dar de ce nu spui mataluta si un mare adevar.....faptul ca am ajuns aici tocmai din vina acestor,,VOICUTI'' .....Ei ne-au adus aici....Ei au pus mana pe puterea economica a acestei tari....Ei sunt principalii vinovati de tot raul care domneste in aceasta tara...! Acum cand poate asistam la o fisura in acest sistem ucigas....voi ,,desteptii'' topicurilor aveti alte idei demne de toata mila....Hai dao in palaria mea ...ca nu mai va inteleg.......Parca erati cu totii inpotriva coruptiei....acum o aparati? Sunteti doar niste hahalere si-mi provocati greata !!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:19

Deocamdata nu e o fisaura in sistemul ticalosit. e un pic de circ. nu e nici o sentinta data.
imaginea cea mai sifonata o vor avea procurorii , ca dupa cazul nastase.
pentru mine singurele acuze care pot sa-l infunde pe voicu sunt cele de fals si uz de fals. restul e apa de ploaie.
de dgragul unui peste care are dosare despre ceilalti base, si dna sacrifica pina si aparentele de justitie. asta mi se pare mai grav.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:22

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:19:11Deocamdata nu e o fisaura in sistemul ticalosit. e un pic de circ. nu e nici o sentinta data.
imaginea cea mai sifonata o vor avea procurorii , ca dupa cazul nastase.
pentru mine singurele acuze care pot sa-l infunde pe voicu sunt cele de fals si uz de fals. restul e apa de ploaie.
de dgragul unui peste care are dosare despre ceilalti base, si dna sacrifica pina si aparentele de justitie. asta mi se pare mai grav.
Matale esti cumva ....NOSTRADAMUSICA ...?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:23

De la: Victor2009, la data 2010-03-30 19:50:16 ALOOO....OPOZITIAAAAA....! PE CINE VROIA NENEA GEOANA SA-L PUNA MINISTRU LA INTERNE??? PE NENEA VOICU..?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:25

iti statea mai bine "acum votez", dar culoarea mainii trebuie sa fie portocalie sau vilolet.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:29

Sper ca pentru fan manelistii portocalii si basescianisti cazul voicu nu e consolarea suprema pentru faptul ca base a facut din tepele din Pta. Victoriei scobitori!
altfel nu va inteleg entuziasmul.
si va marturisesc ca si eu il vreau pe voicu dupa gratii dar nu ma las pacalit de circul acesta. mai e mult pina la proces.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:30

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:25:25iti statea mai bine "acum votez", dar culoarea mainii trebuie sa fie portocalie sau vilolet.
VAI....VAI....SI EU CARE CREDEAM CA M-AM ,,CAMUFLAT'' SUFICIENT...!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:32

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:14:33V-a dat zeus un pic de circ fara paine si alergati veseli pe strazi.
Cami, asta nu e competitie sportiva e o tara saraca si amarita in care tot mai multi traiesc ca in tarile din africa.
daca vreau divertisment ma duc la teatru!

Frate , tu nelegi ceva din ce postez eu sau att de mult m citeti , c amesteci postrile !!!
Eu in cu STEAUA decnd m-a c..at mama !!! Sportivitatea mea se manifest pe stadion ... Eu umblu , m mic , alerg , bat ri n ling i-n lat !!

Deci TIU !!

Pe bune , nu pe ghicite ... ca tine !! Tu , habarnist notoriu ( chiar dac aceste cuvinte te dor , sorry , dar asta este ) nu poi s "pricepi" ceva , sorbind mereu cuvintele auzite n faa televizorului !!!

Mai f i tu munc de teren , cci riscul de hemoroizi este periculos de mare !!!

Understand qualcosa , sau ...?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:33

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:29:19Sper ca pentru fan manelistii portocalii si basescianisti cazul voicu nu e consolarea suprema pentru faptul ca base a facut din tepele din Pta. Victoriei scobitori!
altfel nu va inteleg entuziasmul.
si va marturisesc ca si eu il vreau pe voicu dupa gratii dar nu ma las pacalit de circul acesta. mai e mult pina la proces.
Hai bre ca nu cred....matale al vrei pe Voicu dupa gratii....? Ce frumos stiti voi sa o intoarceti ca la Ploiesti........doar asa ati procedat si la pseudo- revolutia romana ...nu..?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:37

revenind la speach-ul lui zeus de ieri, cu educatia...
eu cred ca el a vorbit asa despre doctori ca ultima metoda de ai impiedica sa plece sa lucreze in alte tari: se duce vestea ca pun diagnostic gresit si nu-i mai angajeaza nimeni si ramin aici fara sa le mai dea emil bani in plus!
ar fi o ideea de consistenta lui base. ce spuneti?
intrebare: cit cistiga un doctor de la noi daca pleaca in africa de sud?
raspuns: mai mult ca in UE.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:39

acum votez, nu stiu daca realizezi dar reiei temele din campanie ale lui base.
iti repet, acest circ e o apa de ploaie.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:42

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:39:06acum votez, nu stiu daca realizezi dar reiei temele din campanie ale lui base.
iti repet, acest circ e o apa de ploaie.
Ramane de vazut......sper sa nu ai dreptate.........Acum intelegi de ce toti...dar toti ati fost inpotriva lui? Tata frica pazeste pepenii....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:43

mai stau un pic, incepe meciul, dar va spun ca mesajele voastre imi dau speranta ca multi dintre cei ce le citesc si au votat cu basescu vad zi de zi cu cine s-au aliat cind au votat aticomunismul si modernizarea in nuante orange.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:47

De la: mytcor, la data 2010-03-30 15:32:31
De la: 9am178165, la data 2010-03-30 10:59:52
De la: 9am126636, la data 2010-03-30 10:47:59 Si de ce primul om al tarii secondat de piticanie promoveaza denigrarea invatamintului romanesc, a medicinii romanesti, a armatei romane? Ei nu se vad cit de ingrati sunt?

Pai tocmai ca sunt niste complexati, basescu in sinea lui intelege ca este un imbecil, binenteles ca nu o va recunoaste niciodata, si tocmai de aceea arunca cu noroi in profesionistii cinstiti si mai ales in intelectuali ca sa-i "coboare si pe acestia", parca pentru a spune: "Da? Sunt prost, bine spuneti voi spuneti ca sunt prost, da` lasa ca si voi sunteti la fel, sigur nu sunteti mai buni decat mine!!"
Si nu stie ce sa mai inventeze sa-i manjeasca cu mizeria din care este el alcatuit, ca am ajuns ca niste straini (francezii) ne-au luat apararea spunand ca medicii romani sunt buni profesionisti.
basescu, marioneta boc si tot guvernul si adunatura portocalie care isi zice partid sunt oameni bolnavi de ura si de viciu, care sar ca arsi cand simt miros de oameni cinstiti stimate domn, sunt niste lepadaturi rautacioase.

....vai too !...numerologicka...ce psiho-pato-lacto-logic analiz a fundamentrilor hiper-psihotalamice de-o complexitate exfuzat-n sinuasele distorsiuni ale abstractului superfluu, eti capabil s expui pe-o aa tem haionalitic, raportat-te-i-v complexitii sinelui i-a transcendentelor sale-n meandrele impardonabilitilor somatoase, ce inund o imagina-i mundi existential, acceptnd propriostia-i ca pe-o regul a majoritii pe care i-o-nchipui n vecintatea cotidian trait-n realul meandrelor concrete sinapsate idealului personal manomatizat unei simbioze apreciativ-accelerat depreciat.

...ct vigoare visceral-n expunerea de motive, ct abnegaie i druire, ct trud i ore la coafor ,pentru aranjarea crlionilor neuronali i-a buclelor temporal-spaiale n vederea atingerii unei stri de optim cerebral necesar obinerii unei viziuni hipnotico-regresiv capabil a fi memorat, vizualizat i catalogat-n-tr-un folder bio-energetic i trans-biounui mental personal transgresiv ntr-o realitate virual posibil metamorfozabil, palpabilos de-a puia-gaia i dreptul fr putina tgduirii sale, de ctre vreun intrus n ale sale ndrzniri opozabile.

Aa-i c p-aia cu OTAN,UE,Varovia Tratat, CAER , i F16,...tot n-ai priceput-o ?
...justiie, samtate, nvmnt, ce-s acestea toate complexiti sistemice, atunci cnd balastul formelor fr fond i proceduri, nu se las reinventate, ce le umple forma, ce le asigur vigoarea i respectul.....ce?...ce?...i mai ales cine ?!...

..v-au luat aprarea francezi?...s-o crezi tu !...francezii-i repoziioneaz sis. de sntate, folosind materie prim rafinat pe banii altora. Ja?!..ai pricipit?...rbdare, s observi ci or s fie refuzai la export.

Caat bataie de joc....ieftina , super-flu si gratuita. Ne 'lesi ? Tehnica cu datul in bot. Recunoastem stilul si ne dezgusta. Ne ingretoseaza. Cam atat si nimic mai mult. Voi sunteti o carte deschisa, nu avem dubii in ce va priveste iar pe de alta parte... catile par facute. Cu Dumnezeu inainte ! Am zis si o mai zic ca asta ne e nadejdea. Sa-i lasam sa-si faca treaba cum stiu pana cand firea lucrurilor va zice stop. Dorinel are dreptate... cu iesitul de pe forum pana la un punct insa il rog sa ne tina aproape ... asa din cand in cand. Eu inca nu am ajuns sa iau decizii radicala fiindca nu ma incurca cu nimic sa va vizitez din cand in cand aice, dimpotriva imi face placere sa va intalnesc ASA CUM SUNTETI .....ce sa va fac (???)

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:49

De la: 9am049573, la data 2010-03-30 20:43:41mai stau un pic, incepe meciul, dar va spun ca mesajele voastre imi dau speranta ca multi dintre cei ce le citesc si au votat cu basescu vad zi de zi cu cine s-au aliat cind au votat aticomunismul si modernizarea in nuante orange.
Dar de ce nu afirmati si voi ......uite mai frate ca incepe sa miste ceva...! Nu asta dorim toti? Sau aproape toti ! Pana la proba contrarie da-mi voie sa mai sper...! Ai ceva inpotriva?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:52

De la: Victor2009, la data 2010-03-30 19:50:16 ALOOO....OPOZITIAAAAA....! PE CINE VROIA NENEA GEOANA SA-L PUNA MINISTRU LA INTERNE??? PE NENEA VOICU..?
UN RASPUNS SE POATE ? OPOZITIA.....?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 20:58

De la: 9am126636, la data 2010-03-30 10:47:59 Si de ce primul om al tarii secondat de piticanie promoveaza denigrarea invatamintului romanesc, a medicinii romanesti, a armatei romane? Ei nu se vad cit de ingrati sunt?

Pai tocmai ca sunt niste complexati, basescu in sinea lui intelege ca este un imbecil, binenteles ca nu o va recunoaste niciodata, si tocmai de aceea arunca cu noroi in profesionistii cinstiti si mai ales in intelectuali ca sa-i "coboare si pe acestia", parca pentru a spune: "Da? Sunt prost, bine spuneti voi spuneti ca sunt prost, da` lasa ca si voi sunteti la fel, sigur nu sunteti mai buni decat mine!!"
Si nu stie ce sa mai inventeze sa-i manjeasca cu mizeria din care este el alcatuit, ca am ajuns ca niste straini (francezii) ne-au luat apararea spunand ca medicii romani sunt buni profesionisti.
basescu, marioneta boc si tot guvernul si adunatura portocalie care isi zice partid sunt oameni bolnavi de ura si de viciu, care sar ca arsi cand simt miros de oameni cinstiti stimate domn, sunt niste lepadaturi rautacioase.

....vai too !...numerologicka...ce psiho-pato-lacto-logic analiz a fundamentrilor hiper-psihotalamice de-o complexitate exfuzat-n sinuasele distorsiuni ale abstractului superfluu, eti capabil s expui pe-o aa tem haionalitic, raportat-te-i-v complexitii sinelui i-a transcendentelor sale-n meandrele impardonabilitilor somatoase, ce inund o imagina-i mundi existential, acceptnd propriostia-i ca pe-o regul a majoritii pe care i-o-nchipui n vecintatea cotidian trait-n realul meandrelor concrete sinapsate idealului personal manomatizat unei simbioze apreciativ-accelerat depreciat.

...ct vigoare visceral-n expunerea de motive, ct abnegaie i druire, ct trud i ore la coafor ,pentru aranjarea crlionilor neuronali i-a buclelor temporal-spaiale n vederea atingerii unei stri de optim cerebral necesar obinerii unei viziuni hipnotico-regresiv capabil a fi memorat, vizualizat i catalogat-n-tr-un folder bio-energetic i trans-biounui mental personal transgresiv ntr-o realitate virual posibil metamorfozabil, palpabilos de-a puia-gaia i dreptul fr putina tgduirii sale, de ctre vreun intrus n ale sale ndrzniri opozabile.

...justiie, samtate, nvmnt, ce-s acestea toate complexiti sistemice, atunci cnd balastul formelor fr fond i proceduri, nu se las reinventate, ce le umple forma, ce le asigur vigoarea i respectul.....ce?...ce?...i mai ales cine ?!...

..v-au luat aprarea francezi?...s-o crezi tu !...francezii-i repoziioneaz sis. de sntate, folosind materie prim rafinat pe banii altora. Ja?!..ai pricipit?...rbdare, s observi ci or s fie refuzai la export.

Auzi Mytcor, vreau sa-ti marturisesc ca toata zapaceala ta de cuvinte ma lasa complet rece, nu stiu dom`le dar nu sunt deloc impresionata de insiruirea ta de cuvinte fara cap si fara coada.
Te priveste ce tot balmajesti acolo, eu vreau sa-ti spun ca ma pot mandri cu o gandire sanatoasa, cu o logica foarte buna, asa cum l-am criticat de dur pe nelegitimul de la Cotroceni, dar l-am criticat argumentat, ceva de genul, tampenia, critica si legatura de cauzalitate dintre acestea.
N-am venit cu insiruiri de cuvinte ametitoare, nici cu texte furibunde si pline de grosolanii ( cam stii tu la cine ma refer), nici nu m-am pleznit de fericire peste abdomenul plin de bere ca Voicu a ajuns la arest preventiv ( nu cred nimic pana nu vad o hotarare judecatoreasca de condamnare).
Prin urmare exteriorizeaza-ti tu linistit ciudateniile ca eu imi vad linistita de ale mele, iar daca te hotarasti sa renunti la "avioane" si sa discuti cu mine rational pe marginea evenimentelor politice zilnice, sunt dispusa sa fac acest lucru, dar iti dau cuvantul meu ca nu ma voi lasa atrasa in discutii inutile.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 23:10

De la: 9am178165, la data 2010-03-30 20:58:16

Auzi Mytcor, vreau sa-ti marturisesc ca toata zapaceala ta de cuvinte ma lasa complet rece, nu stiu dom`le dar nu sunt deloc impresionata de insiruirea ta de cuvinte fara cap si fara coada.
Te priveste ce tot balmajesti acolo, eu vreau sa-ti spun ca ma pot mandri cu o gandire sanatoasa, cu o logica foarte buna, asa cum l-am criticat de dur pe nelegitimul de la Cotroceni, dar l-am criticat argumentat, ceva de genul, tampenia, critica si legatura de cauzalitate dintre acestea.
N-am venit cu insiruiri de cuvinte ametitoare, nici cu texte furibunde si pline de grosolanii ( cam stii tu la cine ma refer), nici nu m-am pleznit de fericire peste abdomenul plin de bere ca Voicu a ajuns la arest preventiv ( nu cred nimic pana nu vad o hotarare judecatoreasca de condamnare).
Prin urmare exteriorizeaza-ti tu linistit ciudateniile ca eu imi vad linistita de ale mele, iar daca te hotarasti sa renunti la "avioane" si sa discuti cu mine rational pe marginea evenimentelor politice zilnice, sunt dispusa sa fac acest lucru, dar iti dau cuvantul meu ca nu ma voi lasa atrasa in discutii inutile.

....n-aa?...ai toant-ncrederea n justiia Ro !... schimb CD-ul c-i nvechit.

...cunoatem procedura, mai bine spus viciul de procedur sau vreo chichi de neconstitualitate,...aa-i ?....

Numai c mie-mi par - cele dou "chichie"- c put de la cale de-o pot; a corupie, sau n cel mai fericit caz, a incompeten, alege-i varianta convenabil -apoi discutm despre ...cam ce-i cale pe vale prin romnica, referitor la justiie. incearc i-un zero fiziologic, ntre timp !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 23:23

De la: camioneros70, la data 2010-03-30 18:32:53V-a amuit scandalul Voicu ???
V-a trecut ???
Toat pornirea voastr de acum nu puin timp , s-a dus la apa din camera unde intr numai o persoan ????

N , n , n !!

Vaaaai , srcuii de voi !!! i erai aa de pornii c ziceai c eu , Mytcor i alii ca noi eram buni de pus la zidul infamiei ....

Maaaaaare victorie !! Mai mare dect alegerile-n sine !!!!

.....maaaah Camioneros !.. ce fericire i ce pleac pe capul nostru, iar ne servete Gbela rcituri de curc asezonat-ntre copane de gsc turmentat, la o ric de drob n prapor ,o ulcic de Murfatlar dres c-o-ndulcitur, nu s-ar fi gndit !...

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2010, ora 23:29

De la: Victor2009, la data 2010-03-30 20:49:15 Dar de ce nu afirmati si voi ......uite mai frate ca incepe sa miste ceva...! Nu asta dorim toti? Sau aproape toti ! Pana la proba contrarie da-mi voie sa mai sper...! Ai ceva inpotriva?
Ai dreptate. Se mic ceva n ara asta: a nceput campania de asfaltri de primvar ! ntre timp, printre fumul demagogiei ce a explodat n seara asta, Romnia se duce pe copc. Se duce, eheee, i cu ce vitez !
ara e plin de falimente, omerii sunt ca dup 89 - s nu mai vorbim de cei care au ieit din plat (...!), avem o fiscalitate EXCESIV - de unde investitori, eful FMI ne ncurajeaz pentru mreele realizri portocalii: Vei continua s v pierdei locurile de munc n urmatoarele luni ...
ntre timp barosanu Voicu e arestat i deja condamnat n lipsa deciziei finale a justiiei (...), aplaudicii bsescieni sunt n delir, atunci cnd ntrbm de ce e arestat i nvinuit ... afara plou (...!) iar ali biei mecheri - de talia sau mai sus dect toau' Voicu - rmn n continuare abonai la banii Statului, mai premiaz un director de "concentrate" orange, cheltuie n continuare cu aceeai veselie banul public de numai n Ianuarie i Februarie avem - deja (...) - un deficit de 1,2%, pensionarii nfloresc unul cte unul pe ultimul drum, profesorii sunt susinui ct se poate de tare s se umileasc i mai tare n sperana c vor iei odat tinichigii i ospatarii visai de toau' Bsescu, tinerii aleg n mas strintatea, posturile TV in s confirme manelizarea visat de toar', medicii pleac pe capete n strintate n ciuda etichetei "40%" ....
ara arde la propriu i delirani orange se piaptn !
M doare n fund pe mine c l-au bgat la zdup pe toau' Voicu n lipsa unui minim succes acolo unde ne doare pe toi ! Din punctul meu de vedere s urmeze i alii, indiferent de partid, c tot la fel voi reciona n lipsa celor enunate mai sus. Dac se poate fr fum politic, aa n linite, cum bine i ade unui Stat democratic i civilizat !
Aici se vede nivelul ntre mine i voi. n timp ce voi v mbtai cu ap rece de la Cotroceni, pe mine m frmnt viitorul acestui Stat. S fie unul demn i educat, nu unul de slugarnici i sclvei la un partid politic sau altul.
S trii pe msura nelepciunii voastre ! La fel i copiii votri !

S-i fie ruine Dinu Patriciu !

Politica nu are principii. Are numai interese.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 01:49

De la: Victor2009, la data 2010-03-30 20:52:29
UN RASPUNS SE POATE ? OPOZITIA.....?

Voicu nu e nici mai bun nici mai rau decat un numar din actualii ministrii. Poate nu de aceeasi "teapa" ci cu una mai sus sau mai jos. Cu scuzele de rigoare pentru cei care isi merita pozitia si isi fac treaba atat cat pot in conditiile date ( un prim exemplu cel de la mediu). NU gresesc.
PS- stiu ca nu conteaza fiindca lucrurile merg inainte dupa retetele cunoscute. Un mare PUNCT.

All Things Grow With Love
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 13:27

Bag sama ca ai inceput sa te obraznicesti si atunci cind nu ai argumente devii agresiv in exprimare.
In primul rind unul ca tine nu poate sa ma intimideze, unul care vorbeste de stenograme, si nici macar nu stie cum arata o stenograma confundind-o cu scrierea cuneiforma. Daca te referi la creierul meu, afla ca mai are si circumvolutiuni foarte intortocheate si acoperite cu materie cenusie, pe cind al tau este slefuit si stralucitor (daca nu stii sa citesti decit stenograme scrise de cine stie cine....)
Mi-am luat libertatea sa iau in deridere orice duda scoasa de orice politician dimbovitean icepind cu base, geoana ...etc, deoarece ceea ce spun ei o spun cu gura lor si nu mai trebuie stenograme.
Baselu este un izvor nesecat de "intelepciune" si a reusit sa manipuleze multa omenire, doar este un produs al invatamintului romanesc, care dupa propria cugetare, scoate timpiti.
Cu riscul de a te indispune, iti recomand sa citesti o carte scrisa de Constantin Radulescu-Motru, intitulata "Psihologia poporului roman" , oricum mult mai ineresanta decit stenogramele sau integramele.
Voicu a cules ce a semanat, justitia va hotari. Am mai afirmat CA SUNT APOLITIC, dar cine sa citeasca!!
Binecuvintati animalele si copii.

9am185084

8 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 13:48

S-a deschis teava,asteptam pe Videanu,Blaga,Udrea si un peste mult mai mareeeeeee !

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:09

i- a fi meschin -, face parte din "spectacolul" vieii !!

Dar , mai ru este , c unii dintre voi , poate din exces de zel , poate din plictiseala vieii voastre cotidiene , nu VEDEI !! Ce nseamn A VEDEA de fapt ? nseamn A NELEGE !
Dac se povestete CEVA , persoana asculttoare TREBUIE s vad cu ochii minii , acel CEVA !!
Ex. :
Dac eu povestesc despre o main mic (autoturism) iar cel ce m ascult se gndete la maina de fcut pop-corn , este ca i cum eu a vorbi limbi strine unui analfabet ....romn !

Cam aa i voi ! Una se vorbete , voi langa-danga cu "huo Bsescu"... Nu zic , o fi i asta o forma a exprimrii NEPUTINEI n via !
V-am repetat de o mie de ori , ori suntei apolitici i postai dracului (doamne iart-m) pe alte topicuri , ori recunoatei dracului(doamne iart-m) din ce "culoare" politic facei parte !
Nu mai postai verzi i uscate , mesaje ca nuca-n perete , despre Bsescu !! Bsescu sta TOT DIN POLITIC FACE PARTE !!!!
Deci pentru miligramul la de creiere ce-l deinei cu emfaz , comentnd aici , numai APOLITICI nu suntei !!!!!!
Simpatizanii unei doctrine sau partid TOT POLITICI sunt !!!!!!!!
Deeeeeci , aici facem POLITIC bei craniu !!!!

Acum , tot ce eu susin aici este urmtorul fapt :
RUL Romniei , n nici.un caz nu vine dinspre Bsescu , c voi vrei sau nu !!! Asta este DOVEDIT negru pe alb !!!!!!!!!!!!!
Atta vreme ct exist scandaluri de tot rsul provocate de orgolii oligofrenice venite din partea unor parlamentari semianalfabei i plini de dosare pe la DNA. , aruncnd ultimele excremente ale minii lor nanomiligramate (ca i greutate) n public , cznd n derizoriu ... voi NICIODAT nu o s vedei c ceva se va mica spre bine n ara asta ...
Eu a vrea din toat inima s va respect punctele de vedere , pentru c sunt adeptul libertii fiecruia n exprimare ... dar voi copiai mot-a-mot aberaiile unor cretini , pltii cu bani grei , cu mii de euro unii, zeci de mii de euro alii , s mproate cu noroi , pe singurul om care a zis NU corupilor i corupiei ... Dac asta nu putei nelege , nu pot s nu v "apostrofez" !! Pentru c tiu sigur c ce comentai voi aici este rezultatul "gndirii" altora.....
Anonimii ce posteaz p'aici sunt sigur c dintre ei sunt cei ce behie, mcne , hmie pe la ziare sau televiziuni ... Asta le e meseria i i neleg perfect ...
Dar unii dintre voi , v expunei cu emfaz c suntei oameni din lumea larg... Pi de ce nu v documentai atunci cnd vrei s combatei pe cineva !! De ce nu abordai problema personal , n stil propriu , nu indui de alii... s putei VEDEA , dac respectivul ziarist , jurnalist , moderator... are dreptate sut la sut n ce spune , n ce susine el ????

Respectivii parlamentari , mai sus amintii , singura lor preocupare de trei ani ncoace a fost exterminarea lui Bsescu ... Nu combaterea omajului ! Nu redresarea mini-midi-macro economiei ! Nu gsirea finanrii spitalelor ! Nu reformarea nvmntului ! Nu reformarea sistemului de asigurri i pensii ! Nu relaxarea taxelor i impozitelor veniturilor de tot ccatul a romnilor ...!
Nu !
I-a preocupat exterminarea lui Bsescu ! Sau a partidului ce l-a susinut n campaniile sale !
De aici toate neajunsurile noastre a tuturor !!!
Voi comentai de zor c guvernul nu face , n-are rezultate , este incompetent , etc. !!
Dar uitai cu desvrire c guvernul sta a luat ara n mini pe timp de criz , CRIZ MONDIAL !!
Uitai c guvernul sta nu a avut i nu are timp de scandaluri ca s aibe o minim productivitate a muncii , o fiabilitate acolo , ceva !! Dar nu guvernul sta c e PDL. , ORICE GUVERN ar avea acelai "comportament" ... Dar ACEST guvern are o maaare bil alb !! A avut CURAJ !!!
Sigur , cel mai uor lucru este s critici !! Cei ca voi nu m mir !! Sigur ai fcut puine lucruri n via !!!
S faci ceva n via nseamn s AI CURAJ s te iei la trnt cu toate provocrile vieii !!
Nemplinirea vieii vostre vine din lipsa CURAJULUI , din timiditate !! Avei "curaj" , doar n faa calculatorului ... Afar - mui - ...
Nasol !
V comptimesc , sincer !!

... Dar , nu pot ierta !! Nu sunt vrednic de voi !! Nici nu vreau !!
Deci , ... eu am aruncat zarurile !!! Jocurile fiind fcute ... mizai , v rog !!!

Pagini: << 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: