Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 15:50
De la: mytcor, la data 2008-10-26 13:25:53De la: gabigabi, la data 2008-10-26 11:32:39ei,hai ca m-ai enervat @S de la Silviu ! mai citeste o data ce-am scris ! da, AVEM SALARII MICI ! da, TREBUIESC MARITE, dar nu acum si nu asa ! am spus ca eu,in locul lui,as fi intors legea in parlament,ba inca i-as fi chemat la mine pe sefii de partide si de sindicat pentru o discutie serioasa privind strategia de aplicat,ptr.a nu intra in virtejul crizei ! ASTA PUTEA si TREBUIA s-o faca,avind tot dreptul si justificarea si n-a facut-o ! de ce ? pentru ca a vrut sa i-o traga lui Tariceanu ! in situatia de fata guvernul nemaiavind decit 2 optiuni : 1- sa-si dea demisia ..... adica Exact ce-si doreste Base' si PDL,ptr. a se amina alegerile,intrucit nu le convine uninominalul si 2 -sa dea o ordonanta de urgenta sau sa inghete salariile ! Sarbatori Luminate,mytcore ! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 16:44
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 15:50:08De la: mytcor, la data 2008-10-26 13:25:53De la: gabigabi, la data 2008-10-26 11:32:39ei,hai ca m-ai enervat @S de la Silviu ! mai citeste o data ce-am scris ! da, AVEM SALARII MICI ! da, TREBUIESC MARITE, dar nu acum si nu asa ! am spus ca eu,in locul lui,as fi intors legea in parlament,ba inca i-as fi chemat la mine pe sefii de partide si de sindicat pentru o discutie serioasa privind strategia de aplicat,ptr.a nu intra in virtejul crizei ! ASTA PUTEA si TREBUIA s-o faca,avind tot dreptul si justificarea si n-a facut-o ! de ce ? pentru ca a vrut sa i-o traga lui Tariceanu ! in situatia de fata guvernul nemaiavind decit 2 optiuni : 1- sa-si dea demisia ..... adica Exact ce-si doreste Base' si PDL,ptr. a se amina alegerile,intrucit nu le convine uninominalul si 2 -sa dea o ordonanta de urgenta sau sa inghete salariile ! ..aaaa-ah !...ce vremuri mai erau i ce ploaie i ce vnt...Gbelo !... pe-acea vreme preai echidistant, echilibrat dinamic, c-o gndire raional i-nc ceva pe deasupra, numai c a aprul sensilatorul vannea, antenele mediei romneti, i-alte vremuri au sosit, vremuri toxice pt. tine, i-a pus la-ncercare tria de caracter, obiectivitatea i seriozitatea abordrilor, i,..i ...i-ai czut examenul !... ...ce s-i fac Gbelo, eu i-am sugerat subiectele pe care le-ai adus pe tapetul forumului ...sau antenele electoralelor?... ...eu te-am manipulat informaional nc de pe vremea depunerii candidaturii la prezideniale a Prinului R.Duda ( despre care-mi cunoti opinia) sau Mr. Unchiu' Vannea , din Livada cu Viini ?... ...eu te-am dezinformat, antrenndu-te n discuii ce ntreineau atacurile ad hominem la adresa preedintelui n schimbul unor diaoguri civilizate ,strict pe temele reale, ce ntradevr necesitau o analiz a programelor i declaraiilor oficiale ale tuturor candidailor ?... ...Da, frumoas rece i pragmatic mutarea preedintelui ( a promulgat legea) pe care o votaser partidele-n parlamentul Ro. ( toate partidele inclusiv cel de guvernmnt PNL-PSD, ca mit electoral ) ai uitat Gbelo ?...ok. preedintele a promulgat aceasta lege, acum observ raionamentul meu n vechea postare i contextul discuiilor ce au urmat la acea dat, i poate abia acum ai s-nelegi de ce m-am vzut n postura de-a fi obligat moral a v demonta toate acele manipulri i intoxicri care v erau servite de mass-media Ro. C.P.Triceanu era contient de ceea ce va urma, a golit visteria statului i a a lasat membrii PNL s voteze acea lege cot-la-cot cu PSD-itii, cu alte cuvinte, C.P.Triceanu-i rdea-n barb alturi de Olteanu spunnd : ( las' c -aa , dac fraierii muc mmeala ne-am scos cteva procente electorale, iar dac nu, atunci lsm bomba amorsat-n casa PD-L i preedintelui)... Gbelooo, aa simplist, c-altfel cine tie de ce rstlmciri mai eti n stare. ...ct despre acel; "dar noi?" ar fi cazul s meditezi ce-a reprezentat la acea vreme acel "Eu nu m-am" din start cu acel "dar noi" din final !... ...nc ceva; dac i tot place s faci recapitulri, atunci i-ar prinde bine s recapitulezi tot ceea ce-am postat pe acest topic i apoi s verifici cte s-au confirmat !...succes !...(i sper s nu le rstlmceti aa cum ai fcut cu acel comentariu despre pensii. ...oricum, dup srbtori am s v dau o informaie ce cuprinde 3 paliere de-o s v stea mintea-n loc, adormiilor !...sper s v luminai ,acum n ceasul al 12-lea. |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:09
mytcor, la tras spuza pe turta ta :nota 10 cu felicitari !....cit despre ideea cu printul R.Duda, vezi ca nu sti sau sti ,dar bagi fitle ? numai eu am "zimbit" cu ideea si era cit pe ce sa ma cert cu Vanea,care era categoric impotriva ! si daca eu ma pricep la "rastalmaciri ",atunci tu esti as,neicusorule....ai adus-o bine din condei ....norocul tau ca n-am nici-un chef de cearta !
p.s. ce vis frumos mi-ai trimis azi-noapte ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:18
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:09:15mytcor, la tras spuza pe turta ta :nota 10 cu felicitari !....cit despre ideea cu printul R.Duda, vezi ca nu sti sau sti ,dar bagi fitle ? numai eu am "zimbit" cu ideea si era cit pe ce sa ma cert cu Vanea,care era categoric impotriva ! si daca eu ma pricep la "rastalmaciri ",atunci tu esti as,neicusorule....ai adus-o bine din condei ....norocul tau ca n-am nici-un chef de cearta ! ...dac i-a spune s-ar devoala i nu s-ar mplini , aa c nu-i pot spune dect c o s se realizeze !... R.D. a fost o mutare-n plic a PNL, apoi, s-a format coaliia Gbelo. ....dac ai fi mai atent la declaraiile oficiale i nu ale mass-media, atunci ai s dezlegi foarte multe dintre enigmele cotidianului romnesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:28
nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:30
Din pacate ,noi traim intr-o Romanie 2010
Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:51
De la: intelus1946, la data 2010-04-01 17:30:50Din pacate ,noi traim intr-o Romanie 2010 da si-n care Speranta a murit ! daca eu,tu si altii ca noi ne-am trait traiul,ne-am mincat malaiul,ptr. copiii nostri ma doare inima si plinge dupa o tinereste mincata de un sistem inuman si azi,dupa 20 ani, suntem tot acolo !....daca-n '89 exista speranta ca plopul va face intr-o zi,mere , azi stim ca nu e posibil asa ceva si "la vremuri noi,tot noi "a invins ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:53
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! 9 Aprilie 2009 R. Duda. 29 Martie C. Antonescu. Gbelo, tu , ntre timp, mucasei momeala !..
|
|
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:59
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:51:10De la: intelus1946, la data 2010-04-01 17:30:50Din pacate ,noi traim intr-o Romanie 2010 ....MaaaaH !...deci aa spui "i-ai mncat mlaiul"...ei i ?!...Gbelooo, te-ai resemnat ?..mah !.."brnz bun-n burduf de cine"..."poi " Gbelooo, abia d-acum n colo trebuie s lupi mai vrtos, c -aa nu mai ai nimic de pierdut, pi tu ce faci, te-ai cofleit de tont ?!..aa fac alii ! dar n Ro este altcumva..."dup noi, potopul"...n-aa , c merge -aa?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 18:16
De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! cum "intre timp ",de vreme ce tocmai asta am spus in postarea mea ca : Antonescu isi depusese DEJA candidatura ?!....beeei,ce logica ai ? n-am spus ca Oscilam, deci care momeala muscasem ? si acum cred ca daca R.Duda ar fi fost desemnat candidatul unic al coalitiei, azi Romanica noastra arata altfel,cu totul altfel .... oricum, el nu aparea pe post tv. sa spuna cit de prosti sunt medicii,cit de proasta-i educatia si scoala si n-ar fi ridicat osanale chelnarilor si tinichigiilor ,totul in ritm de manea cu printesa ardealului ! ...si despre omul asta,tu (si aplaudacii),crezi ca-i unsul lui Dumnezeu pe pamint,ca asa te-nchini la el ! eh ! parca v-a luat cineva mintile.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 18:23
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 18:16:56De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! p-aia cu C. Antonescu, doar i-am spus c ; a lui R. Duda a fost mutare-n plic a PNL......ce nu-i este clar...-apoi n ultim instan, ai halit gogoaa oferit l-andemnul lui C.Antonescu i-ai votat pe Geoan !...Gbelo, tu gndeti cu propria-i trtcu sau execui ordinele unui lider de partid indiferent care ar fi acela...hai, spuneeeee, cine-i manipulat p-aici i cine-s manipulanii !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 18:50
dar tu cu care cap gindesti,mytcore ? care partid isi boicoteaza propriul candidat ,prin lansarea la apa a altuia,cu priza mare la promonarhisti ? mai,ce logica de kk este asta ? eu pun botu la propaganda sau tu,ca te-ai facut ca morcovu' de atita portocaliu inghitit zi si noapte ?! hai, mai lasa-ma cu textele astea de 2 lei, ca mi s-a facut lehamite
....si macar de'ai fi fost un prost,tot mai aveai o scuza : atit te-a dus mintea ,dar tu nu esti prost,esti doar naimit !
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 21:08
De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! Nici pomeneala !
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 21:13
De la: gabigabi, la data 2010-04-01 18:50:25dar tu cu care cap gindesti,mytcore ? care partid isi boicoteaza propriul candidat ,prin lansarea la apa a altuia,cu priza mare la promonarhisti ? mai,ce logica de kk este asta ? eu pun botu la propaganda sau tu,ca te-ai facut ca morcovu' de atita portocaliu inghitit zi si noapte ?! hai, mai lasa-ma cu textele astea de 2 lei, ca mi s-a facut lehamite ..WoW !...iar te-ai tiat maioneza, cum nu-i convine ceva , zzzzzbang cu polonicu-n geamul TFT-ului !... ...Gbelooo, chiar nu pricipeti manevra de-nvluire electoral, de testare a hi-life-ului capitalist i-a vulgului impingist ?...maaaaah !...i spuneai c-i plac operele teatrale, melodramele cu happy end fericit , unde actorii ies din scen cu onoarea "reperat", aa cum a ieit R.Duda, numai c-a pierdut sticla de mastic marca una prima , de pati la dreapta pe scri i-n fund la doamna !...
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 21:17
De la: super_green_frog, la data 2010-04-01 21:08:06De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! ...nu zu !?... ...s-i sece mlatina din Dmroaia i s n-ai unde face oac ,oac, la var ?...
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 08:33
De la: mytcor, la data 2010-04-01 21:13:55De la: gabigabi, la data 2010-04-01 18:50:25dar tu cu care cap gindesti,mytcore ? care partid isi boicoteaza propriul candidat ,prin lansarea la apa a altuia,cu priza mare la promonarhisti ? mai,ce logica de kk este asta ? eu pun botu la propaganda sau tu,ca te-ai facut ca morcovu' de atita portocaliu inghitit zi si noapte ?! hai, mai lasa-ma cu textele astea de 2 lei, ca mi s-a facut lehamite ok ! traim dupa cum gindim si daca ti se pare ca romanica traieste bine in urma gindirii guvernamentale, inseamna ca eu nu gindesc bine ! dar, din pct.meu de vedere ,voi - faniB- sunteti exact in situatia femii maritate cu un curvar si betiv....care o face cum ii vine la gura si -i mai si frige cite o laba scurta plina de pixeli albastri....dar ea nu se desparte de el,asa nenorocit cum e neam .....ca,deh, altu' mai bun nu-i !....dupa cum am zis : cum gindim,asa traim ! hai,pa si sa-ti fie de bine de sarbatori ! |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 09:15
De la: gabigabi, la data 2010-04-02 08:33:34De la: mytcor, la data 2010-04-01 21:13:55De la: gabigabi, la data 2010-04-01 18:50:25dar tu cu care cap gindesti,mytcore ? care partid isi boicoteaza propriul candidat ,prin lansarea la apa a altuia,cu priza mare la promonarhisti ? mai,ce logica de kk este asta ? eu pun botu la propaganda sau tu,ca te-ai facut ca morcovu' de atita portocaliu inghitit zi si noapte ?! hai, mai lasa-ma cu textele astea de 2 lei, ca mi s-a facut lehamite O comparatie perfecta Gabi excelent, asa se si comporta basescienii astia, s-au consolat cu soarta lor, stiu ca tre` s-o ia in barba de la fraudulos si accepta. Vai de mama lor !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
dan1957 57 mesaje Membru din: 13/12/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 14:19
mi-e rusine ca sunt din natia asata!mi-e rusina ca n-am votat Base, ca cel putin m-as fi simtit vinovat si nu mai mi-era ciuda... ma intreb ce-or fi simtind cei care au pro Base, sau cei care au stat pe margine... nu-mi vine-a crede cati prosti poate sa cuprinda a tara asa de mica, daca jumatate din electorat a stat acasa iar jumatate din votanti a dat cu batu-n balta... de ce dracu' sa traim ca-n IAD pentru prostii care s-au vandut pentru "doi pesti" sau o galeta portocalie??? de ce sa traim aici rau pentru balaoachesii ciorditori care l-au votat pe EL din diaspora??? dar avem promisiuni clare: teren de golf, bai termale, autostrazi, flota(????????????), Boc! Raporteaza abuz de limbaj
rebel
|
|
anacron 16 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 15:10
Din 89 pana astazi in timpul alegerilor am ales raul mai mic...care in cele mai multe cazuri s/a demonstrat a fi cel mare...eu sincer nu am votat...geoana e un idiot...basescu...il apreciez cat de cat, faza e ca cei de la putere sunt nesimtiti....mai ales aia din psd...inteleg ca fura omul...isi ia o casa o masina...dar ei nu s/au oprit la asta...inca vor sa mai fure...si sa traga pe nas toti banii tarii...sa vanda licitatii gen BEKtel...sau cum drq se scrie...care ne manca tara din radacini...basescu nu e omniscient si omniprezent...degeaba ne plangem daca nu luam situatia in mana si nu facem ceva...italia a avut mafie in anii 80...au fost judecatori care au murit ca sa schimbe ceva...noi nu avem pe nimeni care sa vrea sa schimbe ceva...dupa cum a zis gandhi...fiti schimbarea ce o vreti in lume
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 17:51
Combatantilor, PACE !
Va doresc din toata inima un PASTE LUMINAT bucurie si liniste sufleteasca ! sa fiti sanatosi voi si familiile voastre ! SARBATORI FERICITE !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 18:30
De la: gabigabi, la data 2010-04-02 17:51:22Combatantilor, PACE ! Tot asa draga Gabi, sa te bucuri din tot sufletul de aceste primavaratice sarbatori!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 18:49
PASTE FERICIT TUTUROR !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 18:55
De la: mytcor, la data 2010-04-01 21:17:20De la: super_green_frog, la data 2010-04-01 21:08:06De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! Iti spun cu siguranta si ai inteles asta dar iti arde de glume, asa, pentru decredibilizare. Sarbatori Fericite ! Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 18:57
De la: hauk_erwin, la data 2008-11-08 11:49:07Domnilor
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2010, ora 19:15
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-02 18:55:38De la: mytcor, la data 2010-04-01 21:17:20De la: super_green_frog, la data 2010-04-01 21:08:06De la: mytcor, la data 2010-04-01 17:53:23De la: gabigabi, la data 2010-04-01 17:28:02nu le mai amesteca : Antonescu isi depusese deja candidatura si coalitia exista ,iar eu -numai eu- oscilam intre R.D sau C.A si am tot sperat ca acea coalitie ,a fortei democratice ,sa-si analizeze sansele de cistig si sa-l desemneze ca unic candidat pe R.Duda si programul sau ptr. o Ro.peste 30 ani ! Voices of Spring Waltz Gemischte Waltz
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 08:17
Romania pe care o construieste base e cea pe care i-o servesc slugile din pdl.
daca va uitati in imaginile de la marea cirovaiala despre educatie la care venise base si unde a debitat din nou mizerii, o sa vedeti cum roberta si emil se uitau tot timpul la base cu adoratie si cu gura la urechi. nici in jurul lui ceusescu nu era linguseala asta. camineros poate ne lamuresti tu, de citeva zile televiziunile mogulilor ne spala creierii despre cum toaca banii statului pdl la brasov. lumineaza-ne tu si spune-ne adevarul! ce surpriza ne mai pregateste anul acesta pdl de pasti? de unde mai aduc lumina? repet, sunt mai lingusitori decit oamenii lui ceausescu... parca incep sa vad o viziune la base in ceea ce priveste politica externa a Romaniei ... retrag ca am spus ca baconschi e sluga lui base. dupa episodul cu syda pare mai degraba preul de la intrarea in MAE. pentru suporterii lui basescu: voi cum vopsiti ouale? in orange sau in violet? Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 09:48
De la: 9am049573, la data 2010-04-03 08:17:48Romania pe care o construieste base e cea pe care i-o servesc slugile din pdl. Asa suntem noi, romanii majoritari, uitam repede! Uitam cosmarul comunist prin care am trecut si nu intelegem ca mecanismul dictaturii ceausiste a fost preluat cu brio de esaloanele 2,3 sau cate or mai fi fost ale pcr. Am ratat sansa unui "moment zero"-Revolutia [sau ce-o fi fost ea] din '89, cand puteam s-o luam de la capat, sa vedem fiecare cum a fost posibil sa ajungem atat de jos, astfel incat de-atunci sa mergem doar "in sus"! Ne-am agatat sperantele de falsi "Salvatore di Patria", mintindu-ne pe noi insine ca daca ne seamana noua- duali, ipocriti, lingusitori etc.- ar fi "de-ai nostri" si ar face ceva pt. noi! A fost un tip [Gabriel Liiceanu, ce dezamagire pt. mine acest urmas al lui Noica!], care in Dec.'89, in al lui "Apel catre lichele" spunea cumplit de adevarat -din pacate!: "Revolutia sangeroasa s-a terminat! Acum tb. sa inceapa Revolutia morala a fiecaruia dintre noi. Atata timp cat aceasta revolutie morala nu va fi fost inceputa si nu se va si sfarsi, acesti copii [inocentii cazuti in "89] au murit degeaba!" A inceput in Romania majoritara asa ceva? Am lepadat oare apucaturile noastre de slugi -care au facut posibila dictatura ceausista- si ne-am refacut identitatea nationala: demnitatea, ospitalitatea, curajul- pe care aproape le uitaseram ca popor? Am renuntat oare la a privi pe conducatorul/conducatorii vremelnici in "tatuca"? Am "creat" puntile de comuniune sociala, indispensabile unei economii de piata sanatoase, astfel incat speranta -un factor vital de intr-o Tara mancurtizata- sa determine eliberarea energiilor pozitive existente in fiecare individ, pentru ca acumulate aceste energii la nivelul Tarii sa faca din Romania o forta economica/militara? Am pus toate aceste intrebari, in speranta ca cineva le va citi, va reflecta si-si va face propria analiza. Cu cat mai multe analize personale facute cu sinceritate, cu atat mai bine, cred eu, un fost pionier si utecist al iepocii de aur Cititorilor si forumistilor de aici, Sarbatori Fericite si sperante de mai bine! Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj |
|
horatiu308 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 18:27
Daca esti atit de prost, incit nu vezi cite abuzuri impotriva democratiei si a bunului simt face DOBITOCUL de base, nu meriti sa piarda cineva timpul cu tine !
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 18:40
@horatiu, daca pe Vali Vasile l-ai apostrofat astfel, sa stii ca nu merita "dojana" ta ! e un om de toata stima si e antiB.....
@Valivasile,dupa ce ti-am citit postarea am "rasfoit" topicul in cautarea unei postari scrise cu dedicatie ptr.@black,unul cei mai inraiti proB....n-am gasit-o ,a disparut ! si as fi vrut s-o readuc in amintire ,ptr. ca era o pledoarie la aducerea aminte a ceea ce ni s-a-ntimplat din ' 89 incoace ,caci cine isi uita istoria risca sa o repete ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 21:45
PASTE FERICIT tuturor, basessculestilor si antibasesculestilor, celor cu si celor fara de prihana politica, republicanilor si regalistilor, democratilor, liberalilor, taranistilor, social-democratilor (pseudosocialistilor)... Celor cu si celor fara de doctrina le urez LUMINA din LUMINA!
|
|
|

....si macar de'ai fi fost un prost,tot mai aveai o scuza : atit te-a dus mintea ,dar tu nu esti prost,esti doar naimit !
mi-e rusine ca sunt din natia asata!
Va doresc din toata inima un PASTE LUMINAT
bucurie si liniste sufleteasca !