back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 18:48

De la: 9am126636, la data 2010-04-08 12:52:03 Pai armata asta nu a facut nimic pentru tara si nici nu mai avem nevoie de ea.
Nici nu a participat la sustinerea economiei nationale pe vremea impuscatului
Nu a construit Canalul
Nu a lucrat in minele de carbuni pentru energia tarii
Nu a strins recoltele de pe cimpurile patriei
Nu a construit sisteme de irigatii
Nu a participat la inlaturarea urmarilor calamitatilor naturale (inundati, inzapeziri...)
Nu a construit Trans-Fagarasanul
Nu a participa cu trupe specializate la mentinerea cailor ferate si drumurilor in stare de functionare
Nu a instruit tineretul pentru apararea caminului stramosesc
Nu a construit locuinte
Nu mor ostasi prin tari straine pentru ca sa ne respectam niste angajamente fata de americani
Ce ne mai trebuie armata ca o sa ne apere altii interesele. Uite acu o sa vina americanu si o sa-si puna curu la bataie pentru apararea plaiurilor mioritice.
Ne mai miram ca ne dispretuiesc toti, pentru ca ne renegam trecutul si nu suntem in stare sa ne pastram valorile si nu suntem in stare sa ne ducem crucea si ne uitam cu jind la bunastarea altora.
Pai Ceausescu si cu odioasa nu au indraznit sa se atinga de armata tarii si de drepturile ei si vine Boc sa ne dea lectii de etica si echitate!!!!!!... Spui dumneata de cazul de la Otopeni? S-a faca lumina justitia si sa scoata la iveala autorii morali ai acestui nefericit incident.
Tinerii aceia au murit pentru ca sa traiasca bine altii in ziua de azi.
Si crezi ca daca le recalculeaza pensiile la nesimtitii aia, o sa fii dumneata multumit?

www.trilulilu.ro/opricavictor/e5f2f03aecb24e

...în rest, are să-ți explice Vannea,... ce și cum despre armată, el se pricipește. nu glumă !

www.trilulilu.ro/gicapantiru/1a3c7b7fcb0172

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:03

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:20

De la: mytcor, la data 2010-04-09 18:48:16
...în rest, are să-ți explice Vannea,... ce și cum despre armată, el se pricipește. nu glumă !

Pari putin obsedat de mine. Te inteleg si pe tine,daca nu ai cum sa-ti justifici dragostea ILOGICA pentru Basescu(care dracu monarhist ar sustine o evidenta dictatura a unui presedinte,si din nefericire pentru romani , mafiot si necioplit acel presedinte),iti trebuie un dusman care in mintea ta, te saboteaza,corupe oameni, si te impiedica sa iti exprimi logic ideile ."N-asa","pricipesti" ? .

PS:Cum naiba a putut o persoana inteligenta de pe acest forum sa creada ca tu esti mason?! .De unde dracu' ideea asta ?! Se fac masonerii de cartier si ai prins si tu un loc ? In "Austria" se da masoneria la pachet cu strudelul ? .Securistii se dau drept masoni in zilele noastre ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:37

De la: vaneamarin, la data 2010-04-09 19:20:22

Pari putin obsedat de mine. Te inteleg si pe tine,daca nu ai cum sa-ti justifici dragostea ILOGICA pentru Basescu(care dracu monarhist ar sustine o evidenta dictatura a unui presedinte,si din nefericire pentru romani , mafiot si necioplit acel presedinte),iti trebuie un dusman care in mintea ta, te saboteaza,corupe oameni, si te impiedica sa iti exprimi logic ideile ."N-asa","pricipesti" ? .

PS:Cum naiba a putut o persoana inteligenta de pe acest forum sa creada ca tu esti mason?! .De unde dracu' ideea asta ?! Se fac masonerii de cartier si ai prins si tu un loc ? In "Austria" se da masoneria la pachet cu strudelul ? .Securistii se dau drept masoni in zilele noastre ?

www.trilulilu.ro/RottenKid/9ade06fd186deb

www.trilulilu.ro/bobulica/01270d739f2c7c

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:02

De la: 9am045616, la data 2010-03-18 13:13:00 bunicul meu spune ca armata este pentru barbati ..............nu pentru muieri

vaneamarin
2971 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 21:29

"Eu stiu si alta varianta ,imi fac autocritica deoarece ai mei,mult mai intelepti decat mine, s-au oferit sa ma scuteasca de armata chiar daca luasem la facultate, iar eu am refuzat ORIPILAT .O greseala grava a vietii mele ,speram un regim de sport dur ,de onestitate ,de reguli clare pe care le respecta toata lumea,de ...BARBATIE vorba ta .Imi este jena pentru ce speram ,chiar nu am stiut deloc peste voi da in armata .Deci,ca sa revin la ideea de inceput,varianta stiuta de mine este ..."CINE FACE ARMATA ESTE BARBAT,CINE NU ....ESTE BARBAT INTELIGENT!"

"In armata (cel putin pe vremea lui Ceausescu cand am facut eu asa era)nu este viata dura Bad, in armata este viata CRETINA. Firile si mintile plapande se adapteaza foarte usor la viata cretina si se simt perfect in ea,ceilalti insa nu,NU AU CUM. Cu alte cuvine este "vitavercea",firile puternice sunt cele care nu se adapteaza vietii cretine de de armata.Cei "plapanzi"(sufleteste sau mental) se acomodeaza rapid si, ca si in viata, le pare foarte firesc sa pupe funduri in mod obedient. La urma urmelor armata este unul din putinele sisteme (un altul este biserica ) in care contestarea superiorilor este aproape un sacrilegiu . "

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:43

De la: mytcor, la data 2010-04-09 20:02:16

De la: 9am045616, la data 2010-03-18 13:13:00 bunicul meu spune ca armata este pentru barbati ..............nu pentru muieri

vaneamarin
2971 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 21:29

"Eu stiu si alta varianta ,imi fac autocritica deoarece ai mei,mult mai intelepti decat mine, s-au oferit sa ma scuteasca de armata chiar daca luasem la facultate, iar eu am refuzat ORIPILAT .O greseala grava a vietii mele ,speram un regim de sport dur ,de onestitate ,de reguli clare pe care le respecta toata lumea,de ...BARBATIE vorba ta .Imi este jena pentru ce speram ,chiar nu am stiut deloc peste voi da in armata .Deci,ca sa revin la ideea de inceput,varianta stiuta de mine este ..."CINE FACE ARMATA ESTE BARBAT,CINE NU ....ESTE BARBAT INTELIGENT!"

"In armata (cel putin pe vremea lui Ceausescu cand am facut eu asa era)nu este viata dura Bad, in armata este viata CRETINA. Firile si mintile plapande se adapteaza foarte usor la viata cretina si se simt perfect in ea,ceilalti insa nu,NU AU CUM. Cu alte cuvine este "vitavercea",firile puternice sunt cele care nu se adapteaza vietii cretine de de armata.Cei "plapanzi"(sufleteste sau mental) se acomodeaza rapid si, ca si in viata, le pare foarte firesc sa pupe funduri in mod obedient. La urma urmelor armata este unul din putinele sisteme (un altul este biserica ) in care contestarea superiorilor este aproape un sacrilegiu . "

Asa, care este legatura intre ce am spus eu si ce a spus omul acela ?Simt ca ma vei uimi "masonule" mic

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:55

De la: nastasemihail, la data 2010-04-08 05:29:42Base isi depune candidatura ptr al 5-lea mandat......
base reales la al 15 lea congrews ... cred ca am gresit anul.....sau nu

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:54

Din culisele noului statut al PD-L : "Membrii PDL sunt avertizați de trei ori să nu emită opinii care contravin deciziilor formațiunii ..."
Deci, până mai ieri auzeam voci cum că în PNL s-ar fi instalat un soi de dictatură cu alegerile pe liste. Azi PD-L, partidul care critica în termeni duri modul în care PNL și-a ales președintele și echipa sa de conducere, insistă să le arate tuturor cât este de democrat și cum părerile contrare deciziilor de la vârf sunt luate în considerare.
Aviz amatorilor și "rebelilor" din acest partid: oficial aveți motive de îngrijorare ! Aviz Apex ! Aviz Mytcor ! Aviz camionagiule ! Să nu aveți păreri contrare partidului NICIODATĂ - de parcă până acum ați avut ! Fiți atenți că în primele 11 pagini din cele 32 ale documentului Noului Statut, există trei avertismente în acest sens !
Luați aminte că trebuie să mâncați și voi o pâine !
Sunt curios dacă un "fan" PD-L ne va explica rațional, fără înjurături și bale la guriță, cum este cu această decizie extrem, extrem de democratică. Îmi amintesc că atunci când unii membrii PNL nu erau dispuși să susțină partidul la vot și erau excluși, apăreau tot felul de comentarii de genul că acolo este dictatură.
(Pede)lacheii aștia se dau mari democrați și... exact ca pe timpul lui Ceausescu și a Partidului Comunist: nu ai voie să scoți o vorbă contra ! Orice cuvânt contra liderilor partidului sau "deciziilor" acestora ... psssssst ! Halal partid portocaliu... !
Și să nu mai vorbim de boicotul televiziunilor și a libertății presei.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 22:12

De la: Dorinel, la data 2010-04-09 21:54:07Din culisele noului statut al PD-L : "Membrii PDL sunt avertizați de trei ori să nu emită opinii care contravin deciziilor formațiunii ..."
Deci, până mai ieri auzeam voci cum că în PNL s-ar fi instalat un soi de dictatură cu alegerile pe liste. Azi PD-L, partidul care critica în termeni duri modul în care PNL și-a ales președintele și echipa sa de conducere, insistă să le arate tuturor cât este de democrat și cum părerile contrare deciziilor de la vârf sunt luate în considerare.
Aviz amatorilor și "rebelilor" din acest partid: oficial aveți motive de îngrijorare ! Aviz Apex ! Aviz Mytcor ! Aviz camionagiule ! Să nu aveți păreri contrare partidului NICIODATĂ - de parcă până acum ați avut ! Fiți atenți că în primele 11 pagini din cele 32 ale documentului Noului Statut, există trei avertismente în acest sens !
Luați aminte că trebuie să mâncați și voi o pâine !
Sunt curios dacă un "fan" PD-L ne va explica rațional, fără înjurături și bale la guriță, cum este cu această decizie extrem, extrem de democratică. Îmi amintesc că atunci când unii membrii PNL nu erau dispuși să susțină partidul la vot și erau excluși, apăreau tot felul de comentarii de genul că acolo este dictatură.
(Pede)lacheii aștia se dau mari democrați și... exact ca pe timpul lui Ceausescu și a Partidului Comunist: nu ai voie să scoți o vorbă contra ! Orice cuvânt contra liderilor partidului sau "deciziilor" acestora ... psssssst ! Halal partid portocaliu... !
Și să nu mai vorbim de boicotul televiziunilor și a libertății presei.

...hai măi neglijatule, ia și tu cina !...

www.trilulilu.ro/lucian1955/6129cac15aeb37

www.trilulilu.ro/mihaideath/cac5202a54b715

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:05

Mytcoraș, de ai de tine chiar vreau să fiu IGNORAT ! Mulțumesc.
Si totuși, ai grijă ce spui să nu te excludă partidul de pe ștatele de plată. De unde bani pentru tine și a altora de țeapa ta ? Nici o problemă, partidul le rezolvă pe toate: împrumuturi de la FMI (împrumutul FMI, ce inițial era văzut ca "o centură de siguranța pentru vremurile grele", a devenit ...)
Datoria României față de fond a ajuns pe 1 aprilie 2010 la 9,32 de miliarde de euro, transformând practic România în cel mai mare datornic. Tot înainte ! Și așa îndemnul idolului de la Cotroceni, sub care si-a format cultura și deprinderile era "Tot înainte !"
Între timp poate mai arunci și tu o postare înțeleaptă, ca în vremurile tale bune, cum e cu reforma băsesciană. Se mai lasă mult așteptată ? Nu-i așa că primează (nu prizează) competența în noul "regim de aur" ? Nu-i așa că reforma portocalie din sectorul public, "sub stindardul" euforiei cu care matălică prizai - nu postai - mereu în vremurile tale bune, se lasă așteptată mult și bine ?
"Este asa de complicat? "Nu este, dar nimeni nu vrea asta", spune in anonimat unul dintre consilierii primului-ministru."
----------------------------------------------------------------------
Romania se imparte in doua: intre oamenii care au fost angajati cu CV, pe baza de concurs, majoritari in companii private si cei angajati pe baza de tata-mama-nasul-seful-de-partid, majoritari la stat, iar angajatii cu CV ii duc in spate pe ceilalti.
Asa-i Mytcoraș ! Apropo, CV-ul mătălică cum arată ? E complet alb ? Sau e portocaliu ! Și poate ne spui și nouă, maimuțelor involuate, cum e cu Syda, ce mai face EBA, cum e cu decizia lui Boc de a angaja personal în instituțiile publice, fară concurs ori examen, în locul ordonatorilor principali de credite, cum e cu Oana Maria Bălan, fiica secretarului de stat Maria Pîrcălăbescu de la Economie, Comerț și Mediu de afaceri și Uruguay, cum e cu Berceanu și câteva instituții în subordine, adevărate oaze financiare, ferite de reducerile de salarii și restructurări, unde salariul mediu este peste 3.500 de lei, fără prime și alte sporuri ( Autoritatea Feroviară Română, Autoritatea Rutieră Română și Școala Superioară de Aviațe Civilă - toate trei conduse de oameni puși în funcție de Radu Berceanu ) ...
Mai am o veste de la frații noștri de peste Prut, ăia care l-au votat pe toașu' Băsel cu mâna la nas și în masă: comuniștii din Republica Moldova boicotează emisiunile Publika TV, care apartine de Realitatea. La noi parcă e la fel cu boicotul comuniștilor portocalii ce nu suportă critica .... Să fie o coincidență ?
Și câte ... și mai câte ! Dar ignoră-mă ! Răspunde-le celorlalți ,câtorva persoane care încă te mai cred în naivitatea lor. Mă bucur însă că marea majoritate și-au dat seama cu cine au de-a face ...!
Așa că orice atac venit de la tine, de la cei de țeapa ta, pentru mine e de genul apei de ploaie sau "afară plouă". Nu înțeleg de ce tot se "chinuie" Vanea să te bage în seamă. La fel și Gabi. Oricum nu ai nimic relevant de spus și știu și ei bine asta.
Numai bine.
Ține aproape de partid !

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:09

De la: 9am045616, la data 2010-04-09 20:55:57
De la: nastasemihail, la data 2010-04-08 05:29:42Base isi depune candidatura ptr al 5-lea mandat......
base reales la al 15 lea congrews ... cred ca am gresit anul.....sau nu

Ma autonumesc REGE !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:14

De la: Dorinel, la data 2010-04-09 23:05:49Mytcoraș, de ai de tine chiar vreau să fiu IGNORAT ! Mulțumesc.
Si totuși, ai grijă ce spui să nu te excludă partidul de pe ștatele de plată. De unde bani pentru tine și a altora de țeapa ta ? Nici o problemă, partidul le rezolvă pe toate: împrumuturi de la FMI (împrumutul FMI, ce inițial era văzut ca "o centură de siguranța pentru vremurile grele", a devenit ...)
Datoria României față de fond a ajuns pe 1 aprilie 2010 la 9,32 de miliarde de euro, transformând practic România în cel mai mare datornic. Tot înainte ! Și așa îndemnul idolului de la Cotroceni, sub care si-a format cultura și deprinderile era "Tot înainte !"
Între timp poate mai arunci și tu o postare înțeleaptă, ca în vremurile tale bune, cum e cu reforma băsesciană. Se mai lasă mult așteptată ? Nu-i așa că primează (nu prizează) competența în noul "regim de aur" ? Nu-i așa că reforma portocalie din sectorul public, "sub stindardul" euforiei cu care matălică prizai - nu postai - mereu în vremurile tale bune, se la așteptată mult și bine ?
"Este asa de complicat? "Nu este, dar nimeni nu vrea asta", spune in anonimat unul dintre consilierii primului-ministru."
Romania se imparte in doua: intre oamenii care au fost angajati cu CV, pe baza de concurs, majoritari in companii private si cei angajati pe baza de tata-mama-nasul-seful-de-partid, majoritari la stat, iar angajatii cu CV ii duc in spate pe ceilalti.
Asa-i Mytcoraș ! Apropo, CV-ul mătălică cum arată ? E complet alb ? Sau e portocaliu ! Și poate ne spui și nouă, maimuțelor involuate, cum e cu Syda, ce mai face EBA, cum e cu decizia lui Boc de a angaja personal în instituțiile publice, fară concurs ori examen, în locul ordonatorilor principali de credite, cum e cu Oana Maria Bălan, fiica secretarului de stat Maria Pîrcălăbescu de la Economie, Comerț și Mediu de afaceri și Uruguay, cum e cu Berceanu și câteva instituții în subordine, adevărate oaze financiare, ferite de reducerile de salarii și restructurări, unde salariul mediu este peste 3.500 de lei, fără prime și alte sporuri ( .Autoritatea Feroviară Română, Autoritatea Rutieră Română și Școala Superioară de Aviațe Civilă - toate trei conduse de oameni puși în funcție de Radu Berceanu ) ...
Mai am o veste de la frații noștri de peste Prut, ăia care l-au votat pe toașu' Băsel cu mâna la nas și în masă: comuniștii din Republica Moldova boicotează emisiunile Publika TV, care apartine de Realitatea. La noi parcă e la fel cu boicotul comuniștilor portocalii ce nu suportă critica .... Să fie o coincidență ?
Și câte ... și mai câte ! Dar ignoră-mă ! Răspunde-le celorlalți ,câtorva persoane care încă te mai cred în naivitatea lor. Mă bucur însă că marea majoritate și-au dat seama cu cine au de-a face ...!
Așa că orice atac venit de la tine, de la cei de țeapa ta, pentru mine e de genul apei de ploaie sau "afară plouă". Nu înțeleg de ce tot se "chinuie" Vanea să te bage în seamă. La fel și Gabi. Oricum nu ai nimic relevant de spus și știu și ei bine asta.
Numai bine.
Ține aproape de partid !

Lasa-l ca stie el de ce-l lauda pe securistul de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca inteleg ca amicul Mytcor salasluieste prin Austria pe banii lui basescu, stiu ca nu se confrunta cu mizeria economica, sociala si politica din Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai asa scumpul meu, cand te bucuri de o viata normala occidentala, iar nelegitimul are grija sa-ti trimita bani, binenteles ca-l lauzi!!!!!!!!!!
Ia sa-l vad pe Mytcor stand in Romania, cu credit ipotecar dupa cap, in somaj cu perioada in terminare, cu nevasta si vreo doi copii pentru care primeste "alocatii nesimtite", sa-l vezi atunci cum si-ar schimba postarile si l-ar cauta pe basescu cu ranga!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:17

PLEACA SI TU IN AUSTRIA !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:28

De la: bseceta, la data 2010-04-09 23:17:10PLEACA SI TU IN AUSTRIA !

E foarte posibil, numai ca eu voi munci corect pentru a ma intretine, nu ma voi sclifosi ca Mytcor pe topicuri plin de el insasi, cand habar nu are ce saracie si necaz este in Romania.
Da, scumpo, se bucura de o viata occidentala, si ne tine noua discursuri cu privire la superbul basescu!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 23:53

De la: Dorinel, la data 2010-04-09 23:05:49Mytcoraș, de ai de tine chiar vreau să fiu IGNORAT ! Mulțumesc.
Între timp poate mai arunci și tu o postare înțeleaptă, ca în vremurile tale bune, cum e cu reforma băsesciană. Se mai lasă mult așteptată ? Nu-i așa că primează (nu prizează) competența în noul "regim de aur" ? Nu-i așa că reforma portocalie din sectorul public, "sub stindardul" euforiei cu care matălică prizai - nu postai - mereu în vremurile tale bune, se lasă așteptată mult și bine ?
Asa-i Mytcoraș ! Apropo, CV-ul mătălică cum arată ? E complet alb ? Sau e portocaliu ! Și poate ne spui și nouă, maimuțelor involuate, cum e cu Syda, ce mai face EBA, cum e cu decizia lui Boc de a angaja personal în instituțiile publice, fară concurs ori examen, în locul ordonatorilor principali de credite, cum e cu Oana Maria Bălan, fiica secretarului de stat Maria Pîrcălăbescu de la Economie, Comerț și Mediu de afaceri și Uruguay, cum e cu Berceanu și câteva instituții în subordine, adevărate oaze financiare, ferite de reducerile de salarii și restructurări, unde salariul mediu este peste 3.500 de lei, fără prime și alte sporuri ( Autoritatea Feroviară Română, Autoritatea Rutieră Română și Școala Superioară de Aviațe Civilă - toate trei conduse de oameni puși în funcție de Radu Berceanu ) ...
Numai bine.
Ține aproape de partid !

.... aloooo, ai cam transpirat devălmășind blogurile și-ai cam incins instalația tot aspirând cu spor fondul lexical de cuvinte necesar compunerii de mai sus, mai ia și tu o pauză.

..mai ieri te chinuia talentul de copist cu ștate vechi să postezi câteva versuri de-ale lui N.Stănescu pe care le-ai masacrat pur și simplu ciobandantule.

..băi ostropel-ghiveciuit, am avut impresia că la tine prostia îmbracă o singura culoare, de unde , m-am inșelat !... la tine prostia se-ntinde pe-ntreg spectrul , atât vizibil cât și invizibil.

...băi bugetar nenorocit, dacă nu exista împrumutul FMI, de unde platea guvernul (indiferent care-ar fi fost) salariile bugetarilor, pensiile, venitul minim garantat, ajutoarele de șomaj,alocațiile pt. copii și pt. pesoanele cu handicap ?...

băi cretinitate-ntruchipată, tu vorbești ce vorbesc alții prin gazete și bloguri, dar nu ești cel puțin în stare să dai dovadă de-un minim bun simț și să-ncerci înțelegerea textelor pe care le copiezi ș-apoi le postezi.

Mai ești "preten" cu Boc pe Face ?!...naivitate cretină-ntruchipată !...

marș!... băi, găinaț uscat de Soare !...

..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 00:00

De la: mytcor, la data 2010-04-09 23:53:54
.... aloooo, ai cam transpirat devălmășind blogurile și-ai cam incins instalația tot aspirând cu spor fondul lexical de cuvinte necesar compunerii de mai sus, mai ia și tu o pauză.

..mai ieri te chinuia talentul de copist cu ștate vechi să postezi câteva versuri de-ale lui N.Stănescu pe care le-ai masacrat pur și simplu ciobandantule.

..băi ostropel-ghiveciuit, am avut impresia că la tine prostia îmbracă o singura culoare, de unde , m-am inșelat !... la tine prostia se-ntinde pe-ntreg spectrul , atât vizibil cât și invizibil.

...băi bugetar nenorocit, dacă nu exista împrumutul FMI, de unde platea guvernul (indiferent care-ar fi fost) salariile bugetarilor, pensiile, venitul minim garantat, ajutoarele de șomaj,alocațiile pt. copii și pt. pesoanele cu handicap ?...

băi cretinitate-ntruchipată, tu vorbești ce vorbesc alții prin gazete și bloguri, dar nu ești cel puțin în stare să dai dovadă de-un minim bun simț și să-ncerci înțelegerea textelor pe care le copiezi ș-apoi le postezi.

..
Ține aproape de partid ! Nu te lăsa frate !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 00:07

De la: Dorinel, la data 2010-04-10 00:00:57
De la: mytcor, la data 2010-04-09 23:53:54

..
Ține aproape de partid ! Nu te lăsa frate !

...plonjează bă pe tastatura-ți disponibilă, nu te sfii , hai că se poate !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 00:25

De la: mytcor, la data 2010-04-10 00:07:14
...plonjează bă pe tastatura-ți disponibilă, nu te sfii , hai că se poate !...
Așa frate ! Nu te lăsa ! Frustărilor ... dă-le drumul ! Doar așa le eșapezi ...
Uite, repet pentru "inteligența" ta : "Și poate ne spui și nouă, maimuțelor involuate, cum e cu Syda, ce mai face EBA, cum e cu decizia lui Boc de a angaja personal în instituțiile publice, fară concurs ori examen, în locul ordonatorilor principali de credite, cum e cu Oana Maria Bălan, fiica secretarului de stat Maria Pîrcălăbescu de la Economie, Comerț și Mediu de afaceri și Uruguay, cum e cu Berceanu și câteva instituții în subordine, adevărate oaze financiare, ferite de reducerile de salarii și restructurări, unde salariul mediu este peste 3.500 de lei, fără prime și alte sporuri ( Autoritatea Feroviară Română, Autoritatea Rutieră Română și Școala Superioară de Aviațe Civilă - toate trei conduse de oameni puși în funcție de Radu Berceanu ) ..."
Fără bale, fără patimă ca fratele tău Apex, cu calm și multă inteligență (ce-ți lipsește cu desăvârșire) ...
Cât despre cât copiez eu de "prin lume adunate" ... mai schimbă și tu placa. Ai căzut în derizoriu ca și celălalt frate "brașovean". Lumea virtuală, din fericire pentru mine și nefericire pentru partid, este plină de știri "ovaționale" la adresa "competenței" portocalie.
Poate ne spui și nouă, ființă superioară și evoluată, cum e cu CV-ul tău. E alb domne' sau portocaliu ?
Cât despre cât sunt eu de bugetar ... să ți se facă mică, mică ... !
Ai grijă, sincer, râd toți de tine ! Dacă erai așa evoluat cum pretinzi, realizai de mult asta ... Inclusiv unii din foștii tăi amici.

constantin_john2002

35 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 01:45

o alta bomba sexy?! nikita?! simona sexual?! eleva porno?! premierul boc?!grupul divertis?! ADICA UN ALT CIRC ?! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
RASPUNSUL ESTE BOICOTAREA TOTALA A ALEGERILOR SAU DESFASURAREA LOR CU ARBITRII SI ORGANIZATORI EXTERNI ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 02:19

Toașu' Băsescu și-a cumparat Dacia Duster... Roșie ca și crezul său in ale politicii. Bineînțeles că nu a avut bani să achite contravaloarea autovehicolului - ca și în alte ocazii a plătit cineva din familie, care se pare că a avut banii respectivi. Atunci când s-a operat de spate, înteleg că operația a fost achitată de fiica cea mare ... un fleac de 24 de mii de euro. Aceeasi fiică a mai cumpărat, ulterior, un apartament cu o nimica toată, de aproape ... un milion de euro ... Bineînteles cu banii strânși (cu greu ...) din meseria de notar într-o obscura comună românească.
De data aceasta banii i-a pus la bătaie soția, care de câțiva zeci de ani nu are o slujbă ... dar de, fraierii cred astfel de telenovele.
La câți proști sunt în țara asta, o să apară într-o zi cu pantaloni peticiti ca să arate cât e de sărac (...) , spre satisfactia cretinoizilor portocalii care vor sări în sus de bucurie !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 02:24

Și când țara arde la foc încet, când noi strângem cureaua până ne sugrumăm de-a binelea, încet și sigur : "Cum scade crescand bugetul Presedintiei: spor pentru conditii de munca +117%, incalzire +86%, lubrifianti +61% "
..................................................................
Bugetul Presedintiei urmeaza sa fie 40.688.000 de lei, comparativ cu 33.074.000 de lei, cat a fost executat anul trecut. Cheltuielile de personal vor fi mai mari cu 11,4 la suta decat in 2009, ajungand la12.500.000 de lei, iar cele cu bunurile si serviciile se vor dubla practic, ajungand la 25.2852.000 de lei, reprezentand o majorare cu 49,7 la suta. Sumele alocate salariilor vor spori cu 13,5 la suta, ajungand la 10.174.000 de lei.
Vor creste salariile de baza, cu 16 la suta, fiind desfiintate salariile de merit, indemnizatiile de conducere vor fi mai mari cu aproape 8 la suta, la fel ca si sporul de vechime, mai mare cu 9 la suta. Cresterea-record - 117 la suta - este la capitolul sporuri pentru conditii de munca, pentru care s-au alocat 100.000 de lei. Nu se mai platesc orele suplimentare, dar fondul de premiere este mai mare cu 5 la suta decat anul trecut, iar primele de vacanta sunt si ele mai mari cu 14 la suta.
.............................................................

Să ne trăiești conducător iubit, cel dintâi fiu al țării !

Să-ti fie rușine Dinu Patriciu ! (glas tremurat, umezeală în ochi, etc.)

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 02:35

La tehnica militară pe care o avem, ce în curînd se va "înoi" cu căteva F16, bănuiesc că asta mai trebuia de la buricul pamintului: "Mi se pare inadmisibil ca unele state să considere că și-au încheiat misiunea în Afganistan"
Bineînțeles că noi avem cu ce, așa că .... !

www.realitatea.net/basescu--mi-se-pare-inadmisibil-ca-unele-stat...

"Foarte tare, frate !"

9am185580

18 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 05:08

Ai mare dreptate Dorinel,dar Base se catara pe saracia Romaniei ,pentru a fi in ton si pe placul americanilor.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 12:47

Mai conteaza ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 12:51

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-10 12:47:04Mai conteaza ?
ORI CUM AM NIMERIT DIN LAC IN PUT!........MAI CONTEAZA???

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 13:08

POPORULUI POLONEZ și CUMUNITĂȚII POLONEZE din ROMÂNIA, SINCERE CONDOLEANȚE !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 14:04

Cititi cu atentie, ce am insiruit eu acolo sunt doar citeva din ispravile armatei in epoca de aur.
ALEA AU FOST VREMURILE. As vrea sa stiu si parerea unor fosti combatanti care au simtit emotiile din perioada cind a fost invadata Cehoslovacia de trupele Tratatului de la Varsovia.
Si apoi ce s-a realizat in orinduirea comunista cu participare armatei s-a distrus si s-a imprastiat de cine credeti? Tot de noi; am trecut proprietatea intregului popor in proprietate privata si mai ales in proprietatea privata a unora mai privati decit noi. Romanului i s-a impus ordinea si disciplina. Uitati-va la Boc este un militarist convins: disciplina de partid nu se discuta se executa, autostrada se executa nu se discuta.....cine misca in front este sanctionat, a spus Blaga. Bai pedeleilor deja formati o unitate, miine poimiine o sa ne trezim cu detasamente defilind in camasi portocalii. Va rog sa luati in calcul si faptul, ca binele cu sila nu se face. Mai schimbati si voi strategiile. Suntem ferm convinsi de faptul ca doriti binele acesti popor si ca trebuie sa ne ordonam viata dupa legi unice. Cind o sa inceapa epoca listelor negre?
De ce s-a desfiintat serviciul militar obligatoriu? Pentru ca in armata sa acceada cei care simt cu adevarat, ca a sluji patria si drapelul reprezinta o onoare. Oare citi onorabili se afla in clasa politica. Detest acele foste cadre militatare care au dezonorat uniforma militatara si s-au inregimentat in clasa politica. Un militar adevarat ramine militar pina la moarte.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 14:58

De la: 9am126636, la data 2010-04-10 14:04:27 Cititi cu atentie, ce am insiruit eu acolo sunt doar citeva din ispravile armatei in epoca de aur.
ALEA AU FOST VREMURILE. As vrea sa stiu si parerea unor fosti combatanti care au simtit emotiile din perioada cind a fost invadata Cehoslovacia de trupele Tratatului de la Varsovia.
Si apoi ce s-a realizat in orinduirea comunista cu participare armatei s-a distrus si s-a imprastiat de cine credeti? Tot de noi; am trecut proprietatea intregului popor in proprietate privata si mai ales in proprietatea privata a unora mai privati decit noi. Romanului i s-a impus ordinea si disciplina. Uitati-va la Boc este un militarist convins: disciplina de partid nu se discuta se executa, autostrada se executa nu se discuta.....cine misca in front este sanctionat, a spus Blaga. Bai pedeleilor deja formati o unitate, miine poimiine o sa ne trezim cu detasamente defilind in camasi portocalii. Va rog sa luati in calcul si faptul, ca binele cu sila nu se face. Mai schimbati si voi strategiile. Suntem ferm convinsi de faptul ca doriti binele acesti popor si ca trebuie sa ne ordonam viata dupa legi unice. Cind o sa inceapa epoca listelor negre?
De ce s-a desfiintat serviciul militar obligatoriu? Pentru ca in armata sa acceada cei care simt cu adevarat, ca a sluji patria si drapelul reprezinta o onoare. Oare citi onorabili se afla in clasa politica. Detest acele foste cadre militatare care au dezonorat uniforma militatara si s-au inregimentat in clasa politica. Un militar adevarat ramine militar pina la moarte.

Va asigur domnule de toata stima mea pentru credintele dvs., pentru atitudinea de profund respect fata de valorile nationale, e mare lucru sa mai vezi asa ceva acum in aceste timpuri nenorocite si fara de rusine cand tot ce e mudar si las infloreste!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 15:27

De la: 9am126636, la data 2010-04-10 14:04:27 Cititi cu atentie, ce am insiruit eu acolo sunt doar citeva din ispravile armatei in epoca de aur.

...cifroiule, de foarte multă vreme nu prea mai am de-a face cu bugetarismul romnesc, încă de pe timpul acelei declarații a mult prea mult adulatului P. Roman, în care susținea bățos că; economia românească-i "o grămadă de fier vechi", apoi tot acest mult prea stimat și adulat APAC--ist, a dispus aducerea-n Ro. de "specialiști" franțuziți, plătind pentru un asemenea specimen de impot(cu mult mai puțin pregătit decât un specialist român), un salariu lunar de 2 ori mai mare decât se plătea pt. o-ntreagă secție a atomiștilor români.

...băi mucio, CV-ul meu n-are culoare politică, băi scuipă-n terci, ți-am mai spus că-n anii "90 plăteam salarii unor trepăduși de teapa ta, ai memorie scurtă Dorinelo, d-aceea-n 3 pași. cât despre altceva în ceea ce te-ar privi, un flit ți-ar satisface pretențiile, cu mult prea mult față de ceea ce-ți este suficient.

...126636,..unde era acel militar de carieră Român atunci când s-a trecut proprietatea întregului popor, în proprietatea privată a unora mai privați decât voi?..ce-ați crezut, că un stat fără un sector agro-industrial echilibrat dezvoltat dezvoltat și etic privatizat, are să mai poată să vă plătească soldele sau pensiile militarilor de carieră?...

...unde erați voi militarii de carieră în momentul în care a fost trimis după gratiile pușcăriei GENERALUL Victor Atanasie Stănculescu , omul ce-a-nclinat decisiv balanța evenimentelor din Dec."89.?

...unde erați voi militarii de carieră, în momentul accederii la putere în perioada "90-"92, a clicii iliesciene, sub directa protecție a mineriadelor de tot felul și-a nkvd-iștilor păstrați pe teritoriul Ro. până-n Oct. "92?..

...unde erați voi militarii de carieră, dar nu numai , atunci când s-au pus bazele asasinării economico-financiare a Ro. din perioada guvernării Văcăroiu ?...

...unde reați voi în situațiile grave, la care a fost supusă România prin lipsa unui plan de dezvoltare monetaro-financiaro-economică pe tremen mediu și lung , prin legiferări haotice și-n interes personal ale diferitelor grupuri de interese sau indivizi ?...etc, etc, etc,...unde erați ?

...sau memoria voastră s-a degenerat într-atât, încât deja vidul cuantic v-a-nlocuit conținutul cutiilor craniene ?...

..." Un militar adevarat ramine militar pina la moarte."...așa-mi spunea și bunicul, și-așa a rămas !...dar erau alte vremuri, de foarte demult apuse.

Priviți spre Katynul polonez, și-vățați a vă descoperi propriile katyn-uri, vezi Fântâna Albă și nu numai...sunt atâtea și-atâtea presărate pe teritoriul Basarabiei 1940-1941, 1944-1945...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 15:47

nu ma amestec eu la politice, da' aici ti-ai dat-o rau de tot cu firma-n freza, mytcoare! nu ca n-ai face asta zilnic...
hai sa vedem:
-armata trebuia sa impiedice privatizarea economiei!!!
- armata trebuia sa nege si sa anuleze alegerile democratice!!!
- armata trebuia sa se revolte pentru ca un general care a stiut sa fie oportunist la un moment dat, a luat pe cont propriu exportul de armament!!!
si altele, la fel de gogonate, le vad ceilalti, nu le mai pomenesc.
E clar la ce fel de scoala ai fost tu educat si care-ti sunt convingerile tale despre democratie
nici nu ma mir ca ai fost tras pe dreapta in tara si obligat sa ajungi pe plantatie in tara lui hayder, un "valoros" ca tine

Pagini: << 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: