back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 10:12

De la: gabigabi, la data 2010-04-11 09:57:32numara si el ca Pristanda,ce sa faca si el,dar ca Bad si Dorinel au acelasi stil ,e de tot hazul : Bad e laconic si un pic pervers, Dorinel e numai suflet .....otra soz,cum ar zice francezu' .....ca monseur se scrie,monseur se citeste !!

Adevarul este ca daca ii suspecteaza pe Bad si pe Dorinel ca sunt acelasi user, atunci chiar poate sa suspecteze pe oricine. Cei doi sunt incredibil de diferiti ca stil.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 10:28

Eu sunt sigur ca romanul ,prefera comedia si ma straduiesc sa fiu un presedinte jucator !

Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 11:16

De ani de zile Basescu ne ameninta cu procesul de reforma a clasei politice. El si-a exprimat increderea ca PDL va constitui un exemplu demn de urmat pe scena politica privind imaginea unui partid democratic deschis catre electoratul roman.
Asa cum spunea Basescu in trecut procesul democratic trebuie exercitat in primul rind in interiorul partidului.
Primele idei privind viitorul clasei politice care va conduce Romania in viitor razbat din noul statut al PDL aprobat la sedinta Consiliului National.
Iata ce spune documentul care marcheaza imaginea partidului PDL privind "democratia" de partid:

Art. 21. Fr discriminri sau privilegii, membrii Partidului Democrat Liberal au urmtoarele drepturi:

(b) s i exprime liber opiniile n afara partidului, n msura n care exprimrile respective nu contravin principiilor politice ale partidului, asumate prin Programul politic i Statut, precum i deciziilor organismelor de conducere ale partidului;

[ deci ai libertatea sa vorbesti atit timp cit nu te exprimi impotriva deciziilor organismelor de conducere]

(i) s nu participe la aciuni sau manifestri contrare intereselor partidului i s nu aib atitudini ori luri de poziie care s contravin deciziilor organismelor de conducere ale partidului;

[ pdl-istul de rind cel care crede in naivitatea lui in principiile democratice, nu are dreptul la luari de pozitie care sa contravina deciziilor organismelor de conducere]

Prin documentul asumat, Boc si conducerea PDL ne transmite clar noua muritorilor de rind ca democratia este pentru prosti atit timp cit acestia ridica cumintei minuta si voteaza ceea ce li se impune.

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 12:15

vanea,
e pacat sa pierzi timp dind citate din stupizeniile portocalii pentru samaritenii care "au votat ca altul nu era mai bun"

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 12:24

mytcor,
de ce atita ura?!
iubitul si stimatul e la cotrocenii, partidul "agent orange" e la putere si tu reapari pe acest topic cu bale la gura...
trebuie sa acceptati si tu si boc, ca modernizarea nu se promoveaza cu acest limbaj de agent de colectivizare din ani 50 (tocmai voi luptatorii anticomunisti sa folosioti discursul anei pauker?!).

in rest, viziune europeana peste tot (ca la cotroceni), asa cum ne spune si propaganda lui camineros .

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 13:06

De la: 9am049573, la data 2010-04-11 12:15:28vanea,
e pacat sa pierzi timp dind citate din stupizeniile portocalii pentru samaritenii care "au votat ca altul nu era mai bun"

Pai asta este un lucru ingrozitor de trist! Iti dai seama ca nu au gasit si probabil nu gasesc nici acum "unul mai bun"?! Trist, foarte trist pentru Romania,Base este "cel mai bun" pentru o parte din poporul nostru. Nu conteaza ce le face,nu conteaza cum traiesc, nu conteaza ca ii minte si ca isi bate joc de ei ,"nu au altul mai bun".

9am185614

4 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 13:55

Traieste si el pe spatele "poporului suveran "

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:05

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

9am173376

112 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:15

Cred ca foarte multa lume a fost manipulata inainte de alegeri. Nici eu nu vreau o conducere PSD,dar dupa cum se vedetoti sunt la fel de corupti.Asta este cauza plecarii tuturor elitelor Romanesti din tara.
Vom ramane fara medici,informaticieni,profesori de calitate,cercetatori,etc.
Ne laudam cu iei atunci cand au rezultate in strainatate.Dece nu luam exemplul Poloniei,Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ce au murit la Smolensc,eradicarea coruptiei,dar nu se poate pen tru ca toti provin din FSN si sunt mana-n mana la hotie de 20 de ani

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:41

Vanea , nu vreau s te cataloghez n altfel , dar eti ipocrit !!
Iar ca i postri , ntre bad i dorinel ... o s vezi multe asemnri !!
Tu , la ce "putere" de analiz ai , nici nu-i pot cere prea mult !!

n rest , mesaje de o mediocritate maxim , referindu-m aici la "aliaii" ti de mcneli contra lui Bse !!
V lipsete cu desvrsire esena !!
La voi nu conteaz coninutul , basta s fie contra lui Bsescu , oriunde i oricum !!
Topicul , la fel ... nu conteaz !! Important este ca "lumea" s v citeasc mesajele "pline" de coninut , de mesaj politic : JOS BSESCU !!!
ncrncenarea cu care vd c v autoproclamai reprezentanii tuturor romnilor (care n neclarviziunea voastr sunt contra lui Bsescu...) m face s rd cu gura pn la urechi ca un copil inocent , de fiecare dat ...
Unde mai punem , c v autoconsiderai nu proti i bine pregtii ...
colii i update-ai din toate punctele de vedere ...
Paradoxal ns , voi tocmai cu vederea stai cel mai prost !!
Dac v blcresc , imediat m punei la zidul infamiei , dar eu nu fac altceva dect s v tratez cu exact ceea ce meritai !! Adevrul , v doare , v ustur chiar , dar ce pot eu s fac ??? Mie ADEVRUL mi place !! Dac doare , nu este vina mea !!

Iar bi Vnic , dac suntei aa de muli , precum susi tu sus i tare , de ce nu facei demersurile necesare , voi O FOR , i dai-l jos pe Bsescu sta !!
De la alegeri ncoace , unul ca tine , Geoan se numete , numai comentarii de genul tu a dat !! i uite unde a ajuns : DE RSUL LUMII !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aa i tu cu gaca ta de "deontologi" - tofologi ... sau tufelogi ... c am uitat ! Am uitat de limbut semianalfabet ce sunt !! Nu sunt instruit ca tine i ca sus intorii ti !!
Continuarea mesajelor stora cic de "trezire" a romnilor , care nu vd ce ru le-a provocat Bsescu sta , bi Vnic , o s v duc la REZULTATELE (nu mai pun ghilimele c e pleonasm) lui Geoan.... Nu face nimic , sntate s avei !!"Dialogul" sta de la distan , pe care tu , gabi i nu mai tiu care l avei cu mine , m face s cred cu trie c n sinea voastr , mereu , mereu mi-ai dat dreptate !! Dar, cum s poi recunoate lucrul sta (mai ales dup alegeri) , cnd voi credeai sut-n milion c Bsescu va pierde alegerile ???
Dup scandalurile din presa cotidian (Voicu i acoliii) pe care voi le "minimalizai cu o nonalan demn de premiul Oscar , se vede clar cu cine ai votat voi i cine ne conducea ara n cazul n care pierdea alegerile Bsescu ....
La voi asta nu conteaz !! Bineneles c nu , deoarece , dac ar fi s dm crile pe fa , pe viu , s vedem fiecare ce hram poart , sunt sigur c voi , tia civa o s dai bir cu fugiii , n loc s recunoatei cine v este eful ... ... cine suntei cu adevrat !!!
Eu mi triesc zilele senin , fericit , fr s ntorc n permanen capul n spate ...
Faptul c l susin (i-l voi susine) pe Bsescu , mi d un suflu aparte n fiecare diminea !!!
Mai ales zilele stea , cnd vd c n urma demersurilor unor oameni ca Bsescu , criminali ca Voicu sau acel cic jude al naltei Curi de Casaie i Justiie , stau la rcoare (poate definitv - c aa merit -) , parc ncepe s-mi mearg mai bine !!!

Ura i la ... baie !!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:47

tu chiar ai zis ceva?
un rezumat pe scurt al nimicului se poate?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 14:58

De la: pik_nik, la data 2010-04-11 14:47:55tu chiar ai zis ceva?

...iar ai transpirat dup cele 3 cuvinte !...nu te screme c nu-i iese, eti constipat mental pik-ule!.. ia un activia !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:08

De la: mytcor, la data 2010-04-11 14:58:12

...iar ai transpirat dup cele 3 cuvinte !...nu te screme c nu-i iese, eti constipat mental pik-ule!.. ia un activia !

ai si tu dreptate, un singur cuvant pentru tot ce debitati voi ar fi mai mult decat suficient
"nimic"!

acu' ca te-am inveselit, hai, pomeneste de faimoasa-ti hazna, leaganul...bla bla bla

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:12

Mytcor , te rog eu , nu te mai obosi cu ..te-vnt la !!
Nu merit nici mcar un fs de buci !!!

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:13

De la: pik_nik, la data 2010-04-11 15:08:18
De la: mytcor, la data 2010-04-11 14:58:12

ai si tu dreptate, un singur cuvant pentru tot ce debitati voi ar fi mai mult decat suficient
"nimic"!

acu' ca te-am inveselit, hai, pomeneste de faimoasa-ti hazna, leaganul...bla bla bla
BA!!! MYTCOR ASTA M-A SUPARAT ODATA ! DA, NU-I ASA DE PROST CA TINE FATOOOO!!! APRECIEZ ADVERSARII PE MASURA SI BA CHIAR LA UN MOMENT DAT SUNT SI TOLERANTI DIN CAUZE STIUTE DE EI! CAUZE INTELIGENTE! APRECIEZ UN ADVERSAR INTELIGENT,DA" NU UNA DE PE "KUDICA"!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:14

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 15:12:28Mytcor , te rog eu , nu te mai obosi cu ..te-vnt la !!

pastreaza-ti linistit pranzul, manivela

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:17

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 15:12:28Mytcor , te rog eu , nu te mai obosi cu ..te-vnt la !!

DATI-O AFARA DRACULUI CA-I TIMPITA FUFA! SA SE DUCA PE KUDICA EI! CA HABAR N-ARE! NICI DE POLITICA ,NICI DE STIINTA, IN GENERAL E VARZA!!!!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:22

AI DREPTAE ! Doarme si a intrat pe contrasens! ATENTIE LA EA C-O VEZI DE DEPARTE! E CA RADARUL DAT PRIN STATIE!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:29

Ipu-le , pik-pa.lak sta e bad sau alte zece nik-uri ... Ignore este cel mai cinstit lucru fa de el ...
Deci ignore !!! C altfel strici orzu' pe gnsac !!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:33

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 15:29:44Ipu-le , pik-pa.lak sta e bad sau alte zece nik-uri ... Ignore este cel mai cinstit lucru fa de el ...

bre manivela, ia baga tu si un voodoo d'ala de-al tau, cu "CICALACA BALACEANCA"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:42

@camioneros : e de groaza cum gura pacatosului adevar graieste ! adica a ta ! cum zisesi ? ca sustinerea lui Base' iti da un suflu in fiecare dimineata ? tare asta,cu SUFLU ! pai ce-i o bas ,nu-i un suflu nou ? da-i drumu' mai copile ,nu tine suflu asta-n tine ca te baloneaza ,ti se umfla capul si uite ce scri ....niste rasuflaturi si atit !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:48

De la: IPU, la data 2010-04-11 15:17:49

DATI-O AFARA DRACULUI CA-I TIMPITA FUFA! SA SE DUCA PE KUDICA EI! CA HABAR N-ARE! NICI DE POLITICA ,NICI DE STIINTA, IN GENERAL E VARZA!!!!

periculosul Bad, s-a metamorfozat n duduia PIK ?....sorry, nu doresc NIK, ROUGE !...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:51

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 15:29:44Ipu-le , pik-pa.lak sta e bad sau alte zece nik-uri ... Ignore este cel mai cinstit lucru fa de el ...

MA TU AI DREPTAE IN CE-O PRIVESTE P-ASTA! SI AI GRJA CU INCA UNA CARE AM STERS-O DE PE LISTTA DE PRIETENI SI CARE SE PLIMBA P-ACI! RACAIND IN CEVA ASA DE DRAGUL LELII!!! CINDVA FACEA PE DESTEAPTA SI DETECTIVA PARTICULARA A NUSTIU CUI! SA-MI TRAIESTI SOFERULE BAIAT BUN! DA-L DRACU PALA DE SE' ESPRIMA PROFESIONIST"1

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:55

De la: mytcor, la data 2010-04-11 15:48:08

periculosul Bad, s-a metamorfozat n duduia PIK ?....sorry, nu doresc NIK, ROUGE !...
CAZATURA SI EA CE NAIBA!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:57

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 14:41:35
Faptul c l susin (i-l voi susine) pe Bsescu , mi d un suflu aparte n fiecare diminea !!!

Inteleg,suflul asta este unul din motivele care te determina sa te speli pe dinti dimineata .

PS:Imi place ca esti hotarat in sustinerea Idolului ,putini oameni din Romania asta stiu ca si in viitor, il vor sustine pe cel in care cred acum.In general omul urmareste actiunile,faptele celui sustinut. La tine nu este nevoie de asta ,tu il vei sustine pe Base, si stii asta indiferent ce face. Sunteti categorie aparte bai Camioane, sunteti aia care pentru arginti sau pur si simplu din cretinism, distrugeti Romania .

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:58

Ca de obicei , reacii de tot rsul , la o postare de v-a lsat un gust amar n gur ...

Gabriela , iart-m , dar la ct eti tu de "combativ" nu-mi mai permit s-i rspund n direct ... Nu de alta , dar cnd rmi fr cuvinte ( idem Dorinel ) dai bir cu fugiii !!!

Scuze deci , anticipat !!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 16:03

De la: vaneamarin, la data 2010-04-11 15:57:27
De la: camioneros70, la data 2010-04-11 14:41:35

Inteleg,suflul asta este unul din motivele care te determina sa te speli pe dinti dimineata .

PS:Imi place ca esti hotarat in sustinerea Idolului ,putini oameni din Romania asta stiu ca si in viitor, il vor sustine pe cel in care cred acum.In general omul urmareste actiunile,faptele celui sustinut. La tine nu este nevoie de asta ,tu il vei sustine pe Base, si stii asta indiferent ce face. Sunteti categorie aparte bai Camioane, sunteti aia care pentru arginti sau pur si simplu din cretinism, distrugeti Romania .

Deci eti impertinent !! Te neleg , am postat ceva ce nu poi combate !!!
Dar tu ti ce replic am eu la impertinen : Cretin-i mta de te-a fcut aa incapabil !!
Ia vezi c ntreci msura i s-ar putea ca din nefericire s ne lai ... fr avatar i cont ... De fapt aa a fcut i Dorinel !!!
Nu v cer loazelor nimic , nu ai neles ???
Ce pot s cer de la dezaxai mintali ??? Sufletu' ???

Sictir , linge blide !! i ciocu' mic , c s-ar putea s sparg masa cu cpuorul tu sec !!!

...Sau se va sparge capul ... ...
Ei uite asta da enigm !!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 16:03

De la: IPU, la data 2010-04-11 15:55:52

...am crezut c-i doar constipat i i-am recomandat un Activia, sorry, trebuia s-i recomand un PETE !...mea culpa !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 16:07

De la: camioneros70, la data 2010-04-11 16:03:43
Deci eti impertinent !! Te neleg , am postat ceva ce nu poi combate !!!
Dar tu ti ce replic am eu la impertinen : Cretin-i mta de te-a fcut aa incapabil !!
Ia vezi c ntreci msura i s-ar putea ca din nefericire s ne lai ... fr avatar i cont ... De fapt aa a fcut i Dorinel !!!
Nu v cer loazelor nimic , nu ai neles ???
Ce pot s cer de la dezaxai mintali ??? Sufletu' ???

Sictir , linge blide !! i ciocu' mic , c s-ar putea s sparg masa cu cpuorul tu sec !!!

...Sau se va sparge capul ... ...
Ei uite asta da enigm !!

Mda,te inteleg,fauresti noua societate portocalie. Cauta-l pe Apex, are idei asemanatoare cu ale tale si o apetenta pentru dialog exact ca a ta . Asa va educa la scoala portocalie ?Astia suntei voi aia care faceti "reforma"?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 16:10

De la: mytcor, la data 2010-04-11 16:03:59
De la: IPU, la data 2010-04-11 15:55:52

...am crezut c-i doar constipat i i-am recomandat un Activia, sorry, trebuia s-i recomand un PETE !...mea culpa !...

Mytcor,persoanele cu care vorbesti si te intelegi asa de bine,sunt"austrieci" de-ai tai ? ....

Pagini: << 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: