Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:12
De la: 9am184485, la data 2010-03-28 22:52:19Nu putem știi asta în lipsa prezenței lor la guvernare !
Dar oricum, politica are numai interese ! Și gata ... am să iau o pauză ! Oricum, situația vorbește de la sine; alții nici în curul gol n-ar recunoaște asta ! Caractere și alte caractere ! Între timp am să dau o fugă în Africa ! Am auzit că până și ăia, unii dintre ei, au un nivel de trai mult mai bun ca al nostru ... Așa vorbesc unii ! FMI-ul ! Tigruleee, nu trebuie sa fii la guvernare ca sa vii cu o idee buna pt. Romania...daca o ai. Asta vreau sa vad: o idee, un proiect...nu acuzatii ca ''ailalti sunt mai prosti, mai rai etc.'' Acuzatii de astea sterile face orice om de pe strada, nu ne trebuie politicieni care sa ia salariu pt. asta. Hai, gata cu politica. Dorinel, daca e sa dam copy/paste doar la ce ne convine si apoi bagam ''No coment''... Tine cont ca atunci cand am cu cine vorbi civilizat, fara ''spume'', pot vorbi despre punctele tari si slabe ale actualei guvernari...indiferent de votul meu. Dar, ai dreptate: astia de la guvernare sunt prosti, iar opozitia n-are nicio responsabilitate... Succes intr-ale politicii! |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:13
De la: camioneros70, la data 2010-03-28 22:33:3624 mesaje Da, Dorinel, no coment. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 24/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:16
De la: camioneros70, la data 2010-03-28 23:49:49Tu chiar nu realizezi când trebuie să pui piciorul pe frână ? Nu vezi că te duci pe derdelușul derizoriului încontinuu ! Măi omule, mai opreștete ! Dacă aveai un minim de orientare "virtuală" ai fi realizat și când mi-am creat cel de-al doilea cont: 24/03/2010 ! Acum câteva zile în absența celuilat ! Nea Eject, cum rămâne cu cele "câteva măsuri anticriză și efectele lor ... câteceva din reforma Statului român ... și ce mai vrei tu din realizările mărețe ale portocaliului " ?!!! Între timp să trecem la lucruri mai serioase. Până își termină nea Eject de ros unghiile, vă aduc în atenție o realizare a guvernului Boc (o, da ....!) din ciclul Avem o juma de miliard de euro. Cum procedăm? Simplu, Guvernul Boc a aprobat zilele trecute proiectul eRomânia al ministerului Comunicațiilor. Vă întrebați, poate, ce este eRomânia. Răspunsul este: un site de internet. De fapt un mega-site de internet. Care ne costă 500 de miloane de euro ! ! ! ! ! Probabil, cea mai mare sumă de bani care a fost vreodată alocată ca "start up" pentru dezvoltarea unui site de cînd există www. Da, auziți bine ! Cred că și cei de la Google au rămas cu gura deschisă la auzul acestei vești ! În rest vă citez de pe un blog ..... "Despre ce e vorba în acest proiect, luați și ascultați aici. Înainte să citiți, vă recomand să luați un Nurofen. L-ați luat? Așa. eRomânia este un portal care va conține niște domenii precum e-Sănătate, e-Agricultură, e-Mediu, e-Turism și multe altele. Există, n-o să credeți, și un domeniu e-Biserică, care are printre obiective următoarele idei-năzbîtie: Cunoașterea Istoriei creștinismului în România; Accesarea rapidă a elementelor de bază din Învățătura de credință ortodoxă; Cunoașterea Cadrului legislativ, a Statutului BOR și a parteneriatelor Stat Biserică; Cunoașterea Structurii administrative a BOR ; Apropierea tuturor cetățenilor indiferent de credință sau țară de BOR pentru înțelegerea acesteia spre folosul lor și al familiilor lor. Voi vă dați seama pe ce se duc banii publici în țara asta? Un capitol extrem de interesant este și cel referitor la turism. Fiți atenți aici ce-și propune să facă domeniul e-Turism din cadrul portatului e-România. (Mai merge un Nurofen aici). Furnizarea de servicii on-line, inclusiv rezervare, în domeniul turismului și asistenței medicale de recuperare în stațiuni balneare și de odihnă; Sprijinirea procesului de informare privind posibilitățile de odihnă, recuperare, asistență și tratament, educație culturală, instruire; Asigurarea de servicii de asistență medicală, recreere, cazare, alimentație, agrement, transport etc. pentru cei care călătoresc în scopuri turistice și/sau recuperare. Oameni buni, guvernul ăsta vrea să se transforme în agenție de turism, ba chiar într-un lanț hotelier. E incredibil, nu? Portalul eRomânia, finanțat cu juma de miliard din banii noștri, se va ocupa cu servicii de recreere, cazare și alimentație." Proiectul eRomânia, așa cum a fost el gîndit de MCSI, îl puteți găsi aici, în format pdf ... www.mcsi.ro/Minister/Domenii-de-activitate-ale-MCSI/Tehnologia-I... ....
Politica nu are principii. Are numai interese.
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:25
Dorinel, scuze. Acum am vazut ca nu tu ai postat mesajul din cafenea...
Adi, ce faci? Intreaba-ma, daca sunt si eu implicata...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:30
De la: xzy, la data 2010-03-29 00:12:14Ce ar mai fi de spus când majoritatea românilor susțin că lucrurile merg într-o direcție greșită și doar 18 la sută consideră că se indreaptă intr-o direcție bună ? Să mai adug toate postările mele în care afirm că la actualul Guvern nu putem vorbi decât de demagogie ? Opoziția are reponsabilitatea ei, nimic de zis, doar că știi și părerea mea în legătură cu ea. Sau cel puțin așa credeam. Nu mă asociez niciunui partid politic din România în condițiile date, sunt doar un susținător al politicilor (doctrinei) liberale. Ai impresia că le găsesc azi în aceste partide ? Între timp critic actualul Executiv pentru incompetența sa ... și rea voința de care dă dovadă ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:33
De la: xzy, la data 2010-03-29 00:25:38Dorinel, scuze. Acum am vazut ca nu tu ai postat mesajul din cafenea... Nu ești implicată Xzy !! Pur și simplu am vrut doar să arăt că "antibăsescienii" ăștia de tip dorinelo-anonim... postează aceleași mesaje pe "n" topicuri , doar-doar le-o răspunde careva .... Atât !! Vezi : 9am178165 Vaneamarin + dorinel și "câțiva" anonimi de serviciu contra lui Băse ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:33
De la: 9am184485, la data 2010-03-29 00:30:38 Ce altceva vrei să mai adug când majoritatea românilor susțin că lucrurile merg într-o direcție greșită și doar 18 la sută consideră că se indreaptă intr-o direcție bună ? Să mai adug toate postările mele în care afirm că la actualul Guvern nu putem vorbi decât de demagogie ? Bine, am inteles: esti obiectiv. Acum e tarziu, dar o sa trec sa mai discut niste chestii cu tine...
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:39
Noroc că executivul este "incapabil" acum !! În rest știți voi niște ieșiri " alla grande" din criză !!!
Ne-ați umplut de soluții !! Mă tăvălesc pe jos de "plin de soluții" ce sunt !!! De-ale voastre , din opoziția "fără de culoare pulitică " ... Neprihăniții țării ! Imaculații presei !! Copypeiștii lu' pește !!! Hai băi tată , plimbă ursu' ...Nu ți-a ruginit lanțu' ????
|
|
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:39
Și bineînțeles trebuie să facem o mică comparație cu ce se construiește în afară, în ce ritm și cât costă un KM de autostradă, în comparație cu costurile unuia din România.
"Fisa tehnica Autostrada Transilvania (Bechtel) Lungime - 415 km Excavare - 93.000 metri cubi Umplutura - 64.000 metri cubi Poduri / viaducte - 267 - peste 60 km Pasaje rutiere - 58 Tunele - 0 Cost/km intre - 7,5 si 12,2 mil. euro ....................................................................... Fisa tehnica Egnatia Odos (Grecia) Lungime -670 km Poduri - 570 - peste 80 km Tunele - 74 - peste 100 km Cost/km - 10 mil. euro ...................................................................... Fisa tehnica A1 Zagreb - Split (Croatia) Lungime - 380 km Excavare - 26.000.000 metri cubi Umplutura - 30.000.000 metri cubi Poduri, tunele, pasaje - 292 Cost/km - 6 mil. euro ....................................................................... Preturi medii pe kilometru de autostrada in concesiune pe 30 de ani: Comarnic - Brasov (Romania) 80 milioane euro (...) München - Augsburg (Germania) 20 milioane euro Attiki Odos (Grecia) 19,9 milioane euro " Sursa: un blog ... Vai, vai ............... Să plâng sau să râd ?Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 00:47
De la: 9am184485, la data 2010-03-29 00:39:47Și bineînțeles trebuie să facem o mică comparație cu ce se construiește în afară, în ce ritm și cât costă un KM de autostradă, în comparație cu costurile unuia din România. Concluzie : Băsescu e de vină , că el a încheiat contractul cu bechtel ! Bechtel , o companie cu o istorie ....LUNGĂ !!! Băi Dorinele , du-te de te culcă tată , nu mai ne "informa" atâta , că facem encefalită de la atâtea date.... Dunhill sine pârț ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 01:05
Cred că știi povestea cu Bechtel ?! Cu cât a negociat Guvernul Năstase întregul proiect - în 2004, în baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde euro - și la cât a ajuns ulterior sub mandatul toașului Băsescu - 7,5 si 12,2 mil. euro după ce a fost suspendat și renegociat. Înmulțește doar un 7,5 milioane x 415 KM ....
Nea Eject, mai lasă naibi țuica aia ! Rămâi cât de curând în curul gol ! PS. Ce ar fi de condamnat la acest proiect este modul în care Năstase la atribuit acestei firme americane fără licitație. Dacă ai fi venit cu o asemenea replică ... jos palăria ! Între timp toașu Băsescu achiziționează avioane second hand la preț de avion nou de la frații noștri americani - vezi cu cât le cumpără Polonia, noi, ca o comparație ! Scut avem ... sau o să avem , ce mai !? Suntem tari ! Le arătăm noi comuniștilor și rușilor ! Era să uit ... și mogulilor !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 01:31
Pentru semianalfabeți !!
Ste-no-gra-me !! Stenogrameeeeeeeee !! Copy-paste după mine : Ste ! No ! Gra ! Me !! Nuuu , nu beheheeeeee , Me ! STE - NO - GRA - ME !!!!! Vedeți ce simplu e , copii ??? Mai simplu ca bună ziua !!! Deci și pentrumâine aceeași lecție aveți de pregătit : STENOGRAAAMEEEE !!! Ne-am înțeles copii ??? Buuuuuuuuuuun !! Să trecem la logopedie.......
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:14
De la: camioneros70, la data 2010-03-29 01:31:32Pentru semianalfabeți !! mAI BINE TELEFONEAZA LA 0730184418 sau 0742793417,sa vina sa te calmeze
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:27
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 12:34
Mai drausor ,e plin net-ul de-al de voi.De pupinbasesti.Te plateste bine nentu* basescu ?
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 14:20
De la: xzy, la data 2010-03-29 00:12:14 De la: 9am184485, la data 2010-03-28 22:52:19Nu putem știi asta în lipsa prezenței lor la guvernare ! Esti in afara problemei! Sa vina cineva cu o idee buna, zici, indiferent ca-s in opozitie? Vino tu cu idei bune, daca te pricepi si esti capabila, OPOZITIA NU E LA GUVERNARE, tu si alti aplaudaci i-ati preferat pe pedalaci pt. "competenta" lor, nu? SA SI-O ARATE, CA DE-ASTA SI-AU ADUS AMANTELE, SOFERII, NEVESTELE PRIN MINISTERE SI LA COTRO! Sa dovedeasca pe ce dam banii luati sub forma de taxe si impozite! Aaaaa, cu ideile sa vina altii, iar pedalaii sa-si asume doar meritele! Pai, n-au mai facut-o si intre 2005-2007, tot ce era bun se datora lor, ce era rau se datora liberalilor, nu-i asa? Alooo, tu esti de buna-credinta cand postezi, sau te-a trimis partidu' sa "combati" la "Rasboiu'"?? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:00
De la: vasile_vali, la data 2010-03-29 14:20:06br /> Alooo, asa e, opozitia nu e la guvernare, asa ca sa stea pe margine si doar sa chibitzeze... Asa e: sa moara naibii capra vecinului! Romania e fix unde trebuie din cauza modului nostru de gandire. Liberalii au avut idei bune, exprimate la vremea lor de Tariceanu (nu vorbim de Crin, ca n-avem ce), nu le contest. Acum sunt mai putin aplaudaca? Tu crezi ca am vreo culoare politica? Dar, asa e, m-a trimis partidu' sa combat rationamente circulare...reluate si reluate.... Dorinel, mai vorbim...chiar vreau sa dezvolt niste subiecte cu tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:09
Dupa razboi ni s-a interzis sa construim avioane de lupta si comerciale. Numai utilitare mici. A avut un impact covirsitor asupra moralului nostru. Si o propaganda furibunda impotriva noastra ca natie, a tuturor valorilor, creatiilor noastre. continua si acum, din prostie, sau inertie, ca nu prea mai cred ca cineva ne doreste mai mici. Poate viermii.
Eram o putere mondiala in aviatie. A patra putere europeana , militar, ca nivel de trai. Economic, nu stiu, nu cunosc criteriile. Aveam un cuvint greu de spus in Europa. In anii 30. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:11
Si toate astea fiindca ne-am aparat tara. Atit. Nu am atacat pe altii decit sa ne recuperam ce era al nostru. Daca un hot iti intra in casa si pleaca cu ceva de valoare, il lasi sa plece linistit?
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:18
Si ca sa va enervez, in anii 70-80 eram dpdv economic, la citeva zeci de produse in primele 10 tari din lume. Cu toate ca populatia este cam pe locul 50. Unele chiar produse de baza, floarea soarelui, zahar, griu, porumb, masini electrice, aparatura electrica, ciment, mobila, etc
Acum, iar nu se tine cont ca sintem practic primii in domeniul televiziunilor, ca nr, pe cap de locuitor. Vedeti statisticile. La mobile si net, iar stam bine. Deci virfuri in tehnica. Scoala romineasca scoate inca in it si domenii ca matematica, persoane f bine pregatite. Cu toate ca nu sint in stare sa se lupte cu trogloditi, au avantajul unei pregatiri f bune. Medicina romineasca, totusi reuseste sa tina sanatatea populatiei pe o linie acceptabila, cu toate ca unii se chinuie sa-i puna cruce. Mai meditati la aspectele astea.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:53
De la: 9am184485, la data 2010-03-29 00:30:38De la: xzy, la data 2010-03-29 00:12:14Ce ar mai fi de spus când majoritatea românilor susțin că lucrurile merg într-o direcție greșită și doar 18 la sută consideră că se indreaptă intr-o direcție bună ? Să mai adug toate postările mele în care afirm că la actualul Guvern nu putem vorbi decât de demagogie ? Acum inteleg logica matale........Nu consideri ca este normal ca nivelul de trai sa scada ??? Mai firam ai naibi....Grecia in colaps......Bulgarii mai au putin si sunt pentru a doua oara in aceasta situatie..........Toate tarile lumii sunt in recesiune mai frate?? Voi suteti turci sau mult prea ,,destepti''...??? Mama lor de liberali si psdisti au uitat ca au guvernat in perioada cand recesiunea putea in mare proportie sa fie evitata ! Puteam si noi sa fim ca Polonia , daca voi mai naparci (liberali+ psd) nu furati si la finele anului 2008 excedentul bugetar era folosit pentru redresare ! Mai mult de atat ati FURAT si Fondurile de Dezvoltare iar acun nici usturoi nu ati mancat nici gurita voastra nu pute ! Acum faceti spume la gura ...dar nu veniti cu solutii........ si stii de ce? Pentru ca nu aveti ! Singurul lucru pe care stiti sa-l faceti este sa mangliti ! Hai pa ca ma-ti umplut de scarba !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:57
Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 16:27
De la: Victor2009, la data 2010-03-29 15:53:49De la: 9am184485, la data 2010-03-29 00:30:38De la: xzy, la data 2010-03-29 00:12:14Ce ar mai fi de spus când majoritatea românilor susțin că lucrurile merg într-o direcție greșită și doar 18 la sută consideră că se indreaptă intr-o direcție bună ? Să mai adug toate postările mele în care afirm că la actualul Guvern nu putem vorbi decât de demagogie ? Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 16:34
De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 15:57:35Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial. HAI RUP,HAI RUP,.......toti ne rupen in figuri;studii inalte facultati peste facultati , post liceale ,doctorate ,etc....etc........consumam,consumam,,......dar de muncit ???.....,ca soimi ai patriei-nu mai sunt,pionieri-nu mai sunt , u.t.c.-sti nu mai sunt,proletari nu mai sunt,militari -vin americanii..............
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 16:39
De la: camioneros70, la data 2010-03-29 00:33:48De la: xzy, la data 2010-03-29 00:25:38Dorinel, scuze. Acum am vazut ca nu tu ai postat mesajul din cafenea... esti tare la logica ! pe Vanea il cheama si Marin; Dorinel e un nume real ; Gabi la fel... si cu nr. de telefon ptr. folosit la nevoie ,dar noi suntem anonimi cum te cheama pe tine ,camioneros ,anonimule care zici despre altii ca sunt ?si care spui ba ca esti brasovean ,ba ca locuiesti in Covasna ? beiiii, esti cam jenant !
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 16:44
De la: 9am045616, la data 2010-03-29 16:34:29Tu stii ce vrei sa spui. Sau oi vrea sa spui ca e criza ca sint prea multi cu studii. mai multi prosti o rezolva criza dupa tine. Din pacate cei desteptati nu mai pot fi facuti prosti. Isi dau seama de prea multe, inclusiv de cauza crizei. NANI COLECTIV. Poti sa te dai cu fundul de pamint, creierul colectiv are nevoie de odihna. mai ales daca e ....mai scolit. O criza, ca orice criza, pina nu isi face mendrele nu se termina. Cei care spun ca scot din criza de fapt, actioneaza la sfirsitul ei.De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 15:57:35Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 19:28
De la: 9am045616, la data 2010-03-29 16:34:29De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 15:57:35Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial. Pai vrem sa muncim neicusorule doar ca n-avem unde, aici e buba!!!!!!!!!!!!!!!! Ca uite, daca CSAT-ul cel destept ( asta e parerea portocaliilor, nu a mea), cumpara Eurofighter Typhoon, 10 bucati, MAI SI INVESTEAU IN ROMANICA, adica talica, deschideau o fabrica de piese componente producatorii, aici in necajita asta de tara, si mai aveau cateva mii de amarati de someri de lucru!!!!!!!!!!!!!!! Asa, niet service, si niet fabrica!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 19:57
De la: 9am178165, la data 2010-03-29 19:28:29De la: 9am045616, la data 2010-03-29 16:34:29De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 15:57:35Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial. .... ...niet service, niet fabrik, niet Mig 21/29, niet Katiușa, ...niet Tratat Varșovia !... ...acum : OTAN ?... -yesssssss !... ...acum U.E. ?... -yesssss !... ...pașol na turbinca, Ciorti !... ..pașol Vidmaaaa !...
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 21:49
De la: mytcor, la data 2010-03-29 19:57:18De la: 9am178165, la data 2010-03-29 19:28:29De la: 9am045616, la data 2010-03-29 16:34:29De la: nastasemihail, la data 2010-03-29 15:57:35Recesiunea acestor 2 state este din alta cauza decit a restului. Cheltuieli bugetare mari. La ceilalti si la noi, o saturatie a pietei si cu produse servicii inclusiv credite neperformante. Insa eu personal inclin sa cred, ca aceste crize sint date de axarea in general a societatii pe negativ, ca receptare a realitatii. Un fel de somn colectiv, acum la nivel mondial. Sincer, nu-ti prea inteleg logica! Ce te face atat de fericit, prostia CSAT-ului?!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 22:37
...hâț !..zdrang !..trosc !..zzzzz-bang !..fleoșc !...tocmai tu, tu care le-nțelegi pe "toate", tu care le analizezi, concluzionezi și faci "totul"...tocmai tu ?...maaaah !...m-ai dezamăgit, cum să n-o-nțelegi tocma p-asta?..da' p-aia cu ; CAER-ul, o-nțelegi ?...
|
|
|

lanțu' ????
HAI RUP,HAI RUP,.......toti ne rupen in figuri;studii inalte facultati peste facultati , post liceale ,doctorate ,etc....etc........consumam,consumam,,......dar de muncit ???.....,ca soimi ai patriei-nu mai sunt,pionieri-nu mai sunt , u.t.c.-sti nu mai sunt,proletari nu mai sunt,militari -vin americanii..............
cum te cheama pe tine ,camioneros ,anonimule care zici despre altii ca sunt ?si care spui ba ca esti brasovean ,ba ca locuiesti in Covasna ? beiiii, esti cam jenant !