Info
x
Basescu
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 00:42
De la: 9am049573, la data 2010-03-20 18:02:52Cred ca gresesti. Tot ce face acum base e pentru a asigura inca 4 ani la putere pdl. Da, de-ar fi sa mai votez odata tot pe astia i-as vota!! Vrei sa stii de ce? Pentru ca nu gasesc altii mai buni! Daca voi ati fi acolo in locul lor ati face cu totii si mai mult rau, asa ca nu convingeti pe nimeni cat sunt ei de rai si voi de buni. Adevarul se citeste printre minciunile si setea de barfa a tuturor, nu numai a guvernantilor. Opozitia nu se mai satura nici azi de barfe si inca mai face campanie electorala de pe acum viitoarelor alegeri iar voi ii tineti isonul pentru ca va place asa si nu o normalitate in care sa se spuna crudul adevar, care, este acela ca, pe nimeni nu intereseaza soarta acestei tari ci doar afacerile personale si satisfacerea orgoliilor. Daca opozitia, sau cel putin o parte din ea, PNL, era cat decat responsabila, astazi era la guvernare si nu ar fi permis sa se ajunga la o guvernare rusinoasa pentru Romania, cu UDMR. Dar nu numai ca e rusinoasa aceasta guvernare ci e si paguboasa!! In timp ce ei castiga teren, noi ne certam si asteptam "sa faca ceva guvernul" (adica tot ei). Oare ce " poate" face acest guvern??? Va spun tot eu: Permite in continuare importurile, legale sau la negru, de hrana din Ungaria, fara sa-i pese ca productia interna o papa dracu la cat e de scumpa. Se plimba prin tara vrand sa ne deschida noua ochii sa vedem ce buni sunt ei de parca nu i-am cunoaste, delireaza in neputinta pentru ca n-au cum sa faca totul singuri in trei zile, si colac peste pupaza noua nu ne pasa (dam doar impresia). De aici un lant intreg de dezavantaje pentru economia romaneasca si implicit pentru buzunarele noastre. Apoi ce mai poate face guvernul, cat timp, toata lumea vrea, sa i se dea, inclusiv autonomie nemaivorbind de salarii multe si mari pe timp de criza, cat timp toata lumea vrea orice altceva inafara de a pune mana si mintea la treaba?? In loc sa ne apucam sa producem altceva inafara de vorbe goale, inloc sa ne ajutam intre noi si pe noi muncind cinstit, noua inca ne arde de specula si afaceri ilegale, nimic din ce facem sa nu ne ridice, totul sa ne coboare, de parca am fi un neam blestemat. Toti: patroni, guvernanti, hoti, si opozanti ai acestei tari se gandesc doar la ce e mai usor de facut s-o duca pana maine, cum ar mai putea ciordi ceva, fiecare de unde poate si unii de la altii. Romania oare ce vei face??? NIMIC!!! ...pentru ca toti acestia la un loc se numesc -ROMANIA!!! |
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 01:02
Romania nu este in criza ,este prost gestionata.Sunt oameni capabili sa redreseze Romania ,nu se baga din cauza retelei lui Basescu care mentine vechile structuri securiste ,in spatele carora se fac afaceri oneroase,mascind totul cu sloganul "poporul suveran" pe care la adus in sapa de lemn.
Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
lelly 3 mesaje Membru din: 14/03/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 01:10
Ami poti da un raspuns ? UNDE NU PUTE IN POLITICA ROMANEASCA ???!!! Din pacate pute peste tot , doar la astia de acum , poate , pute mai putin ! Acesta e tristul adevar !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 06:31
Capitanul fara flota schimba culorile politice foarte usor . si voi ce uitati ca hotii nu sint nici comunisti nici liberali sau altceva.. Uitati de sperietoare cu comunismul a baselului si vedeti adevarul ;
HOTUL STRIGA HOTII/ asta este presedintele actual al romaniei / Acest individ a pus la loc de frunte minciuna si coruptia / Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 08:40
De la: click_cont, la data 2010-03-21 00:42:58De la: 9am049573, la data 2010-03-20 18:02:52Cred ca gresesti. Tot ce face acum base e pentru a asigura inca 4 ani la putere pdl. Da,de-ar fi sa mai votez odata tot impotriva astora as vota.Vrei sa stii de ce ?Pentru ca astia sunt cei mai hoti,cei mai demagogi,cei mai incapabili oameni care au condus Romania in toata istoria ei. |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:29
Tielenti a inteles, tu nu. Conteaza sa te faca mama destept din nastere, fiindca o educatie sanatoasa prinde oricum. Important e sa fie material de prelucrat si ambitie Boculet vrea el sa faca multe, dar fiindca il macina un handicap, da numai rateuri este un om rau, un suflet mic.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:35
@apex : m-ai lasat tzutz cu postarea ta de ieri dimineata
...ai avut un cosmar,mama ?....si daca esti capabil de'o asa analiza si concluzie,pen'ce neica,ne-ai intoxicat cu iubirea ta catre Bas' ,continuatorul -din toate pct.de vedere - al lui Iliescu,asa cum bine a punctat @danubianul ?....intrebarea este : mai e ceva de salvat in romanica noastra ? daca da, cum ?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:39
De la: 9am126636, la data 2010-03-21 09:29:17 Tielenti a inteles, tu nu. Conteaza sa te faca mama destept din nastere, fiindca o educatie sanatoasa prinde oricum. Important e sa fie material de prelucrat si ambitie Boculet vrea el sa faca multe, dar fiindca il macina un handicap, da numai rateuri este un om rau, un suflet mic. este de neinteles ptr. mine cum de tocmai acesti oameni reusesc sa domine masele si,in general,sa le nenoroceasca si acum imi vine-n minte Napoleon si el mic de statura si Hitler si Ceausescu si ,ultimul de pe lista,cu voia dvs. basescu !?
|
|
|
|
buze 21 mesaje Membru din: 8/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:52
alesii mananca la WC si ragaie prin toata tara!
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:04
De la: buze, la data 2010-03-21 13:52:14 alesii mananca la WC si ragaie prin toata tara! Tu ai votat?Daca alesii TAI mananca la WC atunci insemna ca ai gresit teribil in votul dat. Nu mai vota PDLul,pe Base sau satelitii sai nou fabricati! Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 17:08
Nu mai e mult pana in 2012. Sita va functiona in cele din urma. Poate diaspora se va indura de noi astia care stam sub papucul "textilistelor". Vorbeam de treaba aia cu competenta la "jos textila".
All Things Grow With Love
|
|
9am176831 67 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 19:56
canta cucuveaua
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 00:22
Ai exclusivitate. Sa-ti cante numai tie.
All Things Grow With Love
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:57
Am spus eu ,99% sunteti manelisti-poporul suveran ,Oha! aha! ha,ha,ha!
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:07
De la: tielenti, la data 2010-03-21 00:14:10De la: 9am178165, la data 2010-03-20 21:40:04So cheres, basascu mondialule?!!!!!!!!!!!Hai domne chiar asa? cum il usuim pe Chioru? eu nu cred ca v-a pleca cu bilet cumparat pentru simplu considerent ca tov Basinescu Oglu are propria flota ,care este parcata prin toate porturile marine si oceanice si navigheaza sub pavilion LIBERIAN,NORVEGIAN,etc si mnealui nu mai este captain ci Amiral asa caaaaa..... daca pleaca ,ia cu el si o juma de romanie pe vapoarele care lea ascuns prin porturile lumii. Azi e 22.03.2010, asa ca ticalosule basescu, CAREL POTECA!!!!!!!!!!!!!! VEZI CA NICOLAICIUC TE ASTEAPTA CU O PARTE DIN BANII FURATI DE LA STATUL ROMAN SA TE AJUTE SA INCEPI O VIATA NOUA, CA ORICUM NUMAI DIN FURAT STII SA TRAIESTI TU INTERLOPULE. LA CE ORA E CONFERINTA DE PRESA IN CARE VREI SA NE ANUNTI CA DISPARI UNDE A INTARCAT MUTUL IAPA? |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 09:33
De la: 9am178165, la data 2010-03-22 08:07:23De la: tielenti, la data 2010-03-21 00:14:10De la: 9am178165, la data 2010-03-20 21:40:04So cheres, basascu mondialule?!!!!!!!!!!!Hai domne chiar asa? cum il usuim pe Chioru? eu nu cred ca v-a pleca cu bilet cumparat pentru simplu considerent ca tov Basinescu Oglu are propria flota ,care este parcata prin toate porturile marine si oceanice si navigheaza sub pavilion LIBERIAN,NORVEGIAN,etc si mnealui nu mai este captain ci Amiral asa caaaaa..... daca pleaca ,ia cu el si o juma de romanie pe vapoarele care lea ascuns prin porturile lumii. foi spune ora numa daca vei mere sa pregatesti tu terenul pentru vizita mea
|
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 14:40
De ce nu cascati ochii si la ce se scrie in presa si sa vedeti cum sau facut legile in tara asta? Vedeti stenogramele in care marii judecatori pusi acolo de Iliescu (pe care nu-l compara nimeni cu Hitler nici dupa mineride!...) fac legea banului furat. Pentru ca pe Irealitatea nu vedeti decat ce vor ei sa se vada si va umpleti capul cu minciuni de la Antene. Pentru PSD-ii corupti nu aveti nici un calificativ, sau v-a intrat ceva in ochi? Daca tot faceti comparatii uitati-va si la fostii comunisti care sunt si astazi in functii cheie. Vedeti ce-a facut Varujan cu miliardele din bugetul tarii si pe care acum nu la da nimeni de urma! cu ce este Basescu vinovat? Ca nu vrea ,, liniste" si vrea sa dea cu ei de pamant? Amintiti-va ca in liniste s-a furat cam tot in tara aceasta! Si unde sunt hotii? Cred ca-i cautati la alta poarta!...
Sa aveti o primavara linistita! : sml-love0049: Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 20:17
buni,
maica, ai gresit topicul! aici discutam despre presedintele "ca altul mai bun nu este" base... banii lui varujan sau dus in pensiile marite in toamna lui 2008, atunci cind base, facind campanie pdl, urla ca "pensiile sunt in colaps" (acum tace chitic ca de, "inca identifica prioritatile acestui nou mandat"). ce are in comun base cu hitler? pai ar cam fi: amindoi vroiau sa darime parlamentul, amindoi faceau promisiuni poporului, amindoi aveau cite o blonda, amindoi aveau la dispozitie politii secrete (gestapo/DNA), amindoi au venit la putere democratic si au darimat orice urma de democratie, amindoi urla in directia rusilor! mai vrei? Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 20:57
De la: 9am045616, la data 2010-03-22 09:33:09De la: 9am178165, la data 2010-03-22 08:07:23De la: tielenti, la data 2010-03-21 00:14:10De la: 9am178165, la data 2010-03-20 21:40:04So cheres, basascu mondialule?!!!!!!!!!!!Hai domne chiar asa? cum il usuim pe Chioru? eu nu cred ca v-a pleca cu bilet cumparat pentru simplu considerent ca tov Basinescu Oglu are propria flota ,care este parcata prin toate porturile marine si oceanice si navigheaza sub pavilion LIBERIAN,NORVEGIAN,etc si mnealui nu mai este captain ci Amiral asa caaaaa..... daca pleaca ,ia cu el si o juma de romanie pe vapoarele care lea ascuns prin porturile lumii. Pai nu merg nicaieri ca n-am innebunit sa-i fac nici un serviciu fraudulosului de la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ii pregateasca vizita Xeroxul de apex ca oricum maniac precum apex n-am vazut in viata mea. Asa ca, actiunea DISPARITIA DIN ROMANIA SI POATE SI DE PE PLANETA, se prefigureaza pentru talharul si securistul de basescu cu majordomii lui boc, apex si tot guvernul idiot actual. |
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:06
Karpov,
daca m-ai invitat, hai sa discutam... ARTICOLUL 69: Mandatul reprezentativ (1) n exercitarea mandatului, deputaii i senatorii sunt n serviciul poporului. (2) Orice mandat imperativ este nul. Deci, constituia Romniei, n forma actual, impune principiul mandatului reprezentativ, n forma expus de articolul 69 citat mai sus. Care crezi ca este intentia articolului??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:22
De la: xzy, la data 2010-03-22 23:06:02Karpov, 1. Doctrina suveranitatii populare (J.J. Rousseau) Fiecare individ detine o cota parte ideala de suveranitate. Pe baza propriei vointe el isi deleaga aceasta suveranitate parlamentarului ales. 2. Doctrina suveranitatii nationale (Monatesqieu) Suvareanitatea apartine natiunii ca intreg si nu apartine fiecarui individ in parte. In conceptia lui Mottes suveranitatea este - Inalienabila - Imprescriptibila - Indivizibila In planul legaturii dintre alegator si ales, doctrina suveranitatii populare a condus la formularea teoriei mandatului imperativ. Trasaturile mandatului imperativ sunt 1. Parlamentarii nu exprima in Parlament propria vointa ci vointa celor care l-au mandatat, adica vointa corpului electoral din circumscriptia care l-a ales. 2. Parlamentatul are obligatia sa raporteze periodic alegatorilor sai modul in care isi exercita mandatul. 3. Corpul electoral are posibilitatea de a retrage mandatul parlamentarului care nu si-a onorat obligatiile asumate, sau si-a depasit aceste obligatii. Consecintele negative ale mandatului imperativ: - Parlamentarul poate fi revocat oricand de catrw corpul electoral ceea ce ii ingradeste libertatea de actiune. - Parlamentarul nu reprezinta interesele generale ci doar cele ale alegatorilor din circumscriptia cera l-a desemnat. Altfel spus parlamenatrul nu se poate angaja in discutii politice la nivelul Parlamentului deoarece pentru fiecare decizie a sa are nevoie de acordul circumscriptiei din care face parte. Consecintele pozitive ale mandatului imperativ: - Stransa legatura dintre alegator si ales pe parcursul mandatului - Posibilitatea revocarii parlamentarului pe parcursul mandatului ca o expresie a raspunderii politice si juridice a acestuia fata de alegator. Doctrina suverantatii nationale a condus la formularea teoriei mandatului reprezentativ. Potrivit acestui mandat, parlamentarii sunt reprezentantii natiunii ca intreg si, prin urmare nu pot fi revocati pe parcursul mandatului. Parlamentarii, in exercitiul mandatului lor procedeaza dupa propria lor convingere si nu au nevoie de instructiuini din partea corpului electoral. Consecinte negative ale mandatului reprezentativ: - Lipsa unei legaturi juridice intre parlamentar si corpul electoral, pe parcursul mandatului. - Inlocuirea vointei natiunii cu cea a partidului caruia ii apartine parlamentarul, mai ales in coditia unei discipline rigide de partid. Consecinte pozitive ale mandatului reprezentativ: - Posibilitatea parlamentarilor de a se angaja in negocieri politice la nivelul Parlamentului. Mecanisme ale democratiei directe existente in Constitutia Romaniei 1. Initiativa legislativa populara 2. Referendumul 1. Initiativa legislativa populara poate viza: - Legile organice si ordinare - Legile constitutionale In cazul initiativei legislative populare sunt necesare cel putin 250.000 de semnaturi care sa provina din cel putin un sfert din judetele tarii iar in fiecare din aceste judete sa se inmregistreze cel putin 10.000 de semnaturi. Initiativa legislativa populara trebuie sa provina de la un comitet de initiativa format din cel putin 10 cetateni cu drept de vot. Potrivit legii, din acest comitet nu pot face parte persoanele alese in functii publice prin vot universal, persoanele care nu beneficiata de dreptul la vot, persoanele numite in functie de primul ministru. Initiativa legislativa populara nu poate viza problemele fiscale, cele cu caracter intern amnistia si gratierea. Curtea Constitutionala verifica indeplinirea conditiilor pentru exprimarea initiativei legislative de catre cetateni. In cazul initiativelor de revizuire a Constitutiei, Curtea Constitutionala se pronunta din oficiu (se autosesizeaza) PS Azi am fost la un proces -mi s-a acrit -cand aud de politica si justitie imi vine sa ma duc ...la fete ! |
|
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:48
Pfoai, Karpov, ma omori cu cearceafurile...n-am dispozitia necesara...
Parerea, ta Karpov. Intenia autorilor textului, explicat att la vremea respectiv ct i ulterior, a fost s interzic condiionarea aciunilor aleilor de interese locale sau de grup. Parlamentarii sunt astfel liberi s fac declaraii, s voteze sau s aib diverse iniiative politice fr a fi constrni de apartenena politic. Contextul actual, n care ne ntlnim simultan cu plecri numeroase din partidele de opoziie revine n discuie dac principiul mandatului imperativ ar trebui pstrat sau nu n textul legii fundamentale. Binenteles ca in practica lucrurile sunt mult mai nuantate...
|
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:54
Karpov, revin maine...trebuie sa dezvoltam. E tarziu.
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:55
Ai dreptate Karpov,la pozitia 69 ,fiecare are o portie de suveranitate !
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 07:29
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Vreau Republica prezidentiala ca in Mexic! oha!aha,ha,ha,ha!
|
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 07:54
De la: buni66, la data 2010-03-22 14:40:44 De ce nu cascati ochii si la ce se scrie in presa si sa vedeti cum sau facut legile in tara asta? Vedeti stenogramele in care marii judecatori pusi acolo de Iliescu (pe care nu-l compara nimeni cu Hitler nici dupa mineride!...) fac legea banului furat. Pentru ca pe Irealitatea nu vedeti decat ce vor ei sa se vada si va umpleti capul cu minciuni de la Antene. Pentru PSD-ii corupti nu aveti nici un calificativ, sau v-a intrat ceva in ochi? Daca tot faceti comparatii uitati-va si la fostii comunisti care sunt si astazi in functii cheie. Vedeti ce-a facut Varujan cu miliardele din bugetul tarii si pe care acum nu la da nimeni de urma! cu ce este Basescu vinovat? Ca nu vrea ,, liniste" si vrea sa dea cu ei de pamant? Amintiti-va ca in liniste s-a furat cam tot in tara aceasta! Si unde sunt hotii? Cred ca-i cautati la alta poarta!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:05
De la: buni66, la data 2010-03-22 14:40:44 De ce nu cascati ochii si la ce se scrie in presa si sa vedeti cum sau facut legile in tara asta? Vedeti stenogramele in care marii judecatori pusi acolo de Iliescu (pe care nu-l compara nimeni cu Hitler nici dupa mineride!...) fac legea banului furat. Pentru ca pe Irealitatea nu vedeti decat ce vor ei sa se vada si va umpleti capul cu minciuni de la Antene. Pentru PSD-ii corupti nu aveti nici un calificativ, sau v-a intrat ceva in ochi? Daca tot faceti comparatii uitati-va si la fostii comunisti care sunt si astazi in functii cheie. Vedeti ce-a facut Varujan cu miliardele din bugetul tarii si pe care acum nu la da nimeni de urma! cu ce este Basescu vinovat? Ca nu vrea ,, liniste" si vrea sa dea cu ei de pamant? Amintiti-va ca in liniste s-a furat cam tot in tara aceasta! Si unde sunt hotii? Cred ca-i cautati la alta poarta!... Bunicuo, dar de ce ai ochii aa de mari, nasul aa de lung i urechile att de mari?
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 14:29
De la: vaneamarin, la data 2010-03-23 08:05:14De la: buni66, la data 2010-03-22 14:40:44 De ce nu cascati ochii si la ce se scrie in presa si sa vedeti cum sau facut legile in tara asta? Vedeti stenogramele in care marii judecatori pusi acolo de Iliescu (pe care nu-l compara nimeni cu Hitler nici dupa mineride!...) fac legea banului furat. Pentru ca pe Irealitatea nu vedeti decat ce vor ei sa se vada si va umpleti capul cu minciuni de la Antene. Pentru PSD-ii corupti nu aveti nici un calificativ, sau v-a intrat ceva in ochi? Daca tot faceti comparatii uitati-va si la fostii comunisti care sunt si astazi in functii cheie. Vedeti ce-a facut Varujan cu miliardele din bugetul tarii si pe care acum nu la da nimeni de urma! cu ce este Basescu vinovat? Ca nu vrea ,, liniste" si vrea sa dea cu ei de pamant? Amintiti-va ca in liniste s-a furat cam tot in tara aceasta! Si unde sunt hotii? Cred ca-i cautati la alta poarta!... Ochii i-am facut mari cand vad ce tupeu are Iliescu, nasul nu este mai mare ca al lui Geoana iar despre urechi... cu siguranta sunt mult mai mici ca ale lui Catalin Voicu !!! O primavara frumoasa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 20:10
Eu TIU !!!!
mesaj pentru Vanea !!! ...Eu TIU de ce TU nu l-ai votat pe Bsescu...!! Acum , la ceas de tain ... poi s te dai pe fa Vnic !! E pe bune Fii duri i combativi !!! Trezete-o i pe anonima aia cu aia-n gur ... cum i zice ???....opoziia... ... i dai n ei !! Acuma-i clipa !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 20:39
Nu v pot exprima n cuvinte , bucuria zbucnirii unui asemena scandal politic i mediatic ca cel prezent !!
M gdil ntr-un fel plcut trombei lui Eustachio, ce cu demnitate i onoare o dein !!! Acest scandal , ncet , ncet expilc dac vrei , motivaia mea de a vota cu Bsescu !!! Pentru c EU TIAM ... Vanea !! i mai TIU nc .... E un deliciu !!! Nenea Iancu o s triasc n vecii vecilor !!! Super !! Foooartee tareee !!! Urmrii , v rog detaliile scandalului stenogramelor i poate , ntr-un moment de demnitate ... v vei lumina !!! Vei afla i voi , n sfrit , de ce BSESCU.... Cum gjia "prietenul" la al meu ???A Nihil sine Alterego???? Cam aa ceva ... sau am uitat...
|
|
|

...ai avut un cosmar,mama ?....si daca esti capabil de'o asa analiza si concluzie,pen'ce neica,ne-ai intoxicat cu iubirea ta catre Bas' ,continuatorul -din toate pct.de vedere - al lui Iliescu,asa cum bine a punctat @danubianul ?....intrebarea este : mai e ceva de salvat in romanica noastra ? daca da, cum ?