back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 >> Sari la pagina:

gogoasa_

50 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:27

Felicitari ca ai inteles ca sunt contra lui Basescu ,pacat ca nu ai inteles si ce sustin.Iti explic eu acum.

Sustin democratia ,este deocamdata cel mai bun sistem pe care il avem si care este in pericol evident din cauza lui Basescu. Sustin monarhia deoarece inseamna indreptarea istoriei din momentul in care a fost deturnata de comunisti si reparatie morala,reparatie fara de care este greu sa putem construi ceva bun. Sustin PNL-ul si acel PNT care si-a pastrat demnitatea si nu a trecut in barca lui Basescu, deoarece dupa 1990 au aratat in repetate randuri ca exista o alternativa la FSN si la fostii comunisti. Sustin oamenii ca Doina Cornea,Zoe Petre,Emil Constantinescu, Crin Antonescu,Johannis Klaus etc care ,desi atacati si murdariti teribil au incercat sa faca ceva pentru Romania. Sustin oamenii care reusesc sa isi sustina si sa isi apare ideile dincolo de presiuni asa cum sunt Mugur Ciuvica,Ticu Dumitrescu,Marius Oprea . Sustin demnitatea romanilor si nu pupincurismul si obedienta gen Boc,Tismaneanu,Patapievici,Traian Razvan Ungureanu.Sustin dialogul logic si civilizat in locul zbieretelor si acuzelor demagogice. Sustin independenta institutiilor statului nu confiscarea lor in mana unui singur om. Sustin o viata decenta pentru toti romanii nu doar pentru Boc , Basescu si gasca lor. Sustin o Romanie in care sa nu se ajunga ca acum ca fostii securisti si activisti sa fie considerati luptatori anticomunisti sau dizidenti ,iar cei care au stat in puscarii sa fie considerati turnatori .

Vreau ca romanii sa inteleaga ca acesti ani sunt unii de rascruce si ca, daca acum nu inteleg despre ce este vorba, peste ceva timp vor intelege degeaba.

gogoasa_

50 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:38

Suntem aceeasi care inurau FSN-ul anilor '90, ala de castiga cu 85% alegerile din duminica Orbului! Suntem golanii aia "cumparati" de Ratiu, Coposu si Campeanu, aia de cantau Imnul Golanilor in injuraturile a poate celor care atunci erau cu tatuca Iliescu si astazi sunt cu tatuca Basescu! Suntem anti-FSN, vopsit, resapat sau decolorat doar! Si stim si cine era langa Ilici: baselu, stolo_draga_stolo, severin, nastase, roman etc. Dar, atentie: facem Opozitie la Sistem, adica Puterii, pt. ca ea ne ia taxe, impozite, suprataxe etc. si ne da servicii proaste si circ ieftin. Substituim Societatea Civila, care ar trebui sa fie portavocea nemultumirilor celor multi [din ce in ce mai multi], dar care azi face politica strutului! Unde-s alde Liiceanu, Patapievici, GDS-ul, Evenimentul Zilei, adica cei care aveau pretentia ca sunt anti-comunisti? Aha, li s-a "astupat gura" cu cate un postulet caldut, unde nu au voie sa-si critice "sponsorul"! Vezi, Silviule, te alaturi celor multi oplositi cu cate ceva, noi-ceilalti visam o alta ordine, unde ebele croseteaza ciorapei, woodrele dau cu mopul, si antastasele se fataie pe podiumuri! [Nu suntem misogini, d-l Vanea ti-a dat exemple de femei merituoase, care ar tb. sa fie ele in fata si nu fatzele de mai sus...]

Si daca protestand, putem fi catalogati "Injuraci de serviciu", nu e nicio problema, am fost etichetati si mai rau: zoaie, gaozari, golani universitari, fascisti, extremisti, tradatori, tiganci imputite, pasarici s.a. de acelasi tip de conducatori:comunisti, securisti, nomenclaturisti de rangul 2 etc. sau de tzutzerii lor: minerii, fetele de la APACA, cocsarii de la Sidex samd.

mai mult decat istorie..
greu de inteles de catre unii
felicitari pentru modul corect de prezentare a adevarului

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:41

De la: vaneamarin, la data 2010-03-12 20:12:16
De la: camioneros70, la data 2010-03-12 19:24:24
Silviu , nu tiu dac e telepatie .... i eu , oricum vroiam s postez ... cam aceleai idei , dar m ti , eu pn nu sunt puin bengalez ... nu m las!!!!! ... Am vzut i eu c nu am cu cine dezbate !!...

Nu am inteles Camioneros exact ce insemna faptul ca ..."esti putin bengalez" ? Nu imi dau seama ce inseamna asta pentru tine ,esti tigru bengalez(pariez pe asta,esti un dur basescian! ),esti pisica bengaleza,esti chiar bengalez? Daca esti chiar bengalez atunci inteleg exact de ce nu intelegi nimic din realitatile de la noi sau de ce nu iti pasa,nu ai treaba cu Romania.

PS:Nu ai cu cine dezbate deoarece tu nu dezbati nimic Camioneros.

Marine , zii tu tat !!! Eu am obosit puin !! Nu mai ce s zic ... asta e , ai nimerit !!!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 20:49

"CICALACA...BALACEANCA"

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 22:04

De la: bad, la data 2010-03-12 20:49:19"CICALACA...BALACEANCA"

Si te sinti bine la Balaceanca?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 09:32

Camioneros,iti spun cinstit si absolut fara ironie ca ma bucur ca nu pleci si tu ca Silviu sau ca altii. Recunosc ca fara voi s-ar pierde mult din farmecul forumului pentru mine. Nici asta nu este o ironie ,pur si simplu asa stau lucrurile. .

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 09:35

Silviu, camineros,
ati votat basescu, basescu a repus pe boc iar boc produce someri doar de dragul unor cifre si mai ales pentru a arata fmi ca el lucreaza.
asa cum am mai spus, trebuie sa va cereti scuze de la nefericitii concediati de guvernul boc, facut dupa sufletul lui basescu cel votat de voi si ajuns din nou la cotroceni prin furt.
nu stim cum ar fi aratat daca iesea geona sau antonescu pentru ca voi ati preferat sa reiscaunati un om care a spus si nu a facut nicic.
da, camion,
base a spus ca vrea sa lupte , dar faptele au aratat ca lupta doar pentru imagine si pentru pdl. ce guraliv era contra guvernului tariceanu, zi de zi iar acum tace.
silviu,
geoana a promis ca un guvern klaus i. va incerca alte solutii decit concedierile in masa. nu a apucat sa o faca. nu stiu daca ar fi reusit dar promisiunea lui era clar diferita de a portocaliilor.
voi ati ales constient varianta basescu si tot ce inseamna el. vad ca doar reluati temele de campanie basesciene ca niste basescieni ce ati devenit. adica : clasa politica e vinovata!-dar el din ce a facut parte ca secretar de stat, ministru, parlamentar, ales local si presedinte? acum vad ca e considerat academician...
prin discursurile lui a asmutit pe unii impotriva celorlalti doar pentru un singur scop: de a se mentine la putere el si camarile. multi din pdl, adusi de el, sunt creatiii ale psd si pnl. ce ii leaga in pdl? ideologia sau dorinta de cistiguri si putere, de a nu fi adusi in fata justitiei?

ultima prostie a lui acad. base: declaratiile din japonia referitoare la iran. va intreb: avea base mandatul guvernului sa faca astfel de declaratii? avea pe cel al parlamentului?avea la dispozitie vreo ultima rezolutie a NATO sau ONU?
NU... a vorbit ca proasta in tirg!
faceti un efort si recititi atributiile presedintelui (care nu e sef de stat sau de guvern), guvernului sau parlamentului din constitutie. apoi raspundeti-va in gind la intrebarea "este base in stare sa reformeze statul?".
eu stiu ca nu .
iar pdl au aratat ca nu au oameni de valoare. au demostrat-o si acum, cu noul guvern ca nu au oameni priceputi (in guvern sunt multi care nu sunt din pdl si nici din udmr in ministere ff importante).

da camion,
base a spus ca vrea sa faca, chiar prea multe...
asa a fost mereu in opozitie, stralucit demagog si populist. la putere insa, ca ministru, primar(i-am data si consiliu!) sau presedinte, nu a fost in stare sa faca nimic. a dovedit ca promisiunile sunt o gargara si mereu a aratat spre altii.

si eu vreau reforma in justitie dar nu vreau reformoa lui basescu sau boc. ce simplu a fost pentru base sa acuze public justitia. intr-o tara cu peste 5 milioane de procese sunt 5 milioane de nemultumiti, inclusiv cei care au cistigat sunt nemultumiti de timpul scurs pentru dreptate. ce usor vi s-a inflamat glanda si cum l-ati urmat aliniati pentru acesta idee.

nimic mai patetic decit un profesor de drept constitutional care fac pipi pe cartile scrise, fara a medita macar o secunda, doar pentru a pune in practica ideiile sefului sau de la cotroceni. boc a facut de rusine scoala de drept de la cluj. in acest pm aveti voi incredere sa reformeze statul? ma intreb daca nu cumva base crede in sinea lui (asa cum sustien si treba cu manelistii) ca 99% dintre ardeleni sunt niste slugi perfecte. nu va suparati dar boc si blaga o demonstreaza de aproape 10 ani...

inca astept sa va cereti scuze pentru ce ati adus la putere. in sinea vostra vedeti ca lucrurile merg tot mai rau dar veniti cu argumente de parca pregatiti campania pdl din 2012. ce fel de crestini sunteti voi. cum va rugati voi atunci cind spuneti: "si ne iarta greselile noastre precum iertam si noi greselile gresitilor nostri"?
eu v-am iertat pentru alegerea vostra, asa cum mi-am iertat si parintii si socrii, dar stiu ca voi inca nu v-ati cerut iertare celor nenorociti in fiecare zi de molima pe care ati adus-o peste romania. in schim veniti cu fraze patetice prin care ne luati la rost pentru ca nu acceptam sa fim slugi ...

fie ca scutul sa va apere de rele si de propriile voastre greseli!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
anlidaviu

1 mesaj
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:25

Ar fi ideal daca am reusi sa luam partile bune de la fiecare, ar fi perfect, dar deocamdata noi ca popor abia acum incepem sa ne desmeticim, sa inteleg cu adevarat ce inseamna democratia, problema e ca timp de 20 de ani nu am facut decat sa experimentam iar cei care stiau cum ar trebui sa functioneze intregul sistem au stat deoparte, poate ar fi timpul sa iasa la suprafata sa inceapa sa lupte , fara sacrificii nu se va obtine nimic, atata timp cat ei se multumesc sa stea impinsi intrun colt vom continua sa fim in deriva , cred ca domnul presedinte stie mai bine ce inseamna si ar face bine daca nu ar mai confunda tara cu propria corabie.

LIBELULA

24 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:38

De la: NESIMTITUL, la data 2010-03-12 22:04:18
De la: bad, la data 2010-03-12 20:49:19"CICALACA...BALACEANCA"

Si te sinti bine la Balaceanca?

Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:45

interesant avatar ai, libelulo... esti sigura ca nu ai gresit site-ul?

"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:46

nu merita lasat cu intrega iechipa trebuie dat jos si pus unu sarac la putere ca ceausescu avea doar 4 clase si a dus o tara intreaga dindule la comunisti nazisti de toate si la omorit infrunte cu comunistu de iliescu

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:48

trebuie sa iesim in strada

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:49

trebuie dati jos toti comunisti jos intreg comunisti

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:50

haide in strada jos comunisti si capitanu inpreuna cu iliescu

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:52

jos hoti si criminali capitani jos huligani au salari pentru iei ce ii intereseaza de noi haideti in strada dragi romini

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:53

nu merita nimic comunisti astea decit ce lea facut iliescu la ceausesti asa trebuie si lor haideti in strada sai dam jos ca noi iam pus noi ii dam jos de la putere

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:54

sunt numai pentru iei

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 11:57

merita striviti ca pe niste rosi ca fac numai pentru iei nu iesa sa vorbeasca cu intreg romini ce trebuie facut sa se roage pentru zilele ramase la conducere inpreuna cu celelalte partide comuniste

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 12:00

noi iam pus noi ii dam jos haideti dragi romini afara sa ne unim si sa ii dam jos de la putere ceausesc avea 2 clase si a condus tara fara datori nu liberi si swa o ducem prost mai inchis si mai bogati nea vindut tara destul hoti si banditi astea vor sa bage frica in noi noi iam pus noi ii dam jos

tudose
Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 12:02

sa le aratam ca nu ne ie frica de nimic va astept sa ne unim si sa iesim in strada pentru a elimina gunoaiele ce a vindut tot

tudose
Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 12:11

da,. da... asteapta-ne!
sa nu te misti de acolo!

"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
9am109678

49 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 12:20

De la: tudose_neculai, la data 2010-03-13 12:02:32sa le aratam ca nu ne ie frica de nimic va astept sa ne unim si sa iesim in strada pentru a elimina gunoaiele ce a vindut tot

Mai pune mana frate pe o carte ca sa inveti sa scrii,ca altfel spun astia ca numai analfabetii sunt impotriva lor. In rest,numai de bine!

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 12:25

De la: 9am109678, la data 2010-03-13 12:20:36
De la: tudose_neculai, la data 2010-03-13 12:02:32sa le aratam ca nu ne ie frica de nimic va astept sa ne unim si sa iesim in strada pentru a elimina gunoaiele ce a vindut tot

Mai pune mana frate pe o carte ca sa inveti sa scrii,ca altfel spun astia ca numai analfabetii sunt impotriva lor. In rest,numai de bine!
asa au luat exemplu de la mine !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 13:55

De la: Silviu, la data 2010-03-12 18:13:57Foarte bine !
Protestati !
Cine nu va lasa ?
Inteleg ca ati mai facut-o.
Si ca sunteti organizati.
Si asta e ceva bun.
Poate o sa fiti in stare ce deva mai bun decat sunt astia de acum.
Dupa cum vedeti lucrurile voi, luptatorii profesionisti, eu ma indoiesc ca vreti altceva decat sa le luati locul celor de sunt acum la putere ca sa furati voi in locul lor.
Cam la asta se reduce asa-zisa "lupta politica" din Romania.
Scoal-te tu sa m-asez eu !
Nu mai fura tu, ca nu sti cum, ca sa fur eu, ca stiu mai bine.
Si asta s-a vazut cel mai bine in perioada 1996-2000 cand tocmai taranistii fugariti de mineri prin 90 au avut puterea si n-au stiut ce sa faca cu ea...
Si iar am ajuns la Iliescu si la Nastase ...
Tot din lipsa memoriei.
Si asa am ajuns in 2004.
Si era sa ne reintoarcem la Nastase daca nu candida Geoana ...
Tot din lipsa memoriei.
Ce nu intelegi tu, nene Vasile, este ca eu, si altii ca mine, n-au avut ce vota mai bun decat Basescu ...
Oricum ne suceam si ne invarteam nu vedeam decat Iliesci ...
La noi se vorbeste despre turnatorii de la securitate dar nu se vorbeste deloc despre securisti, adica sursa raului.
Se vorbeste ca Basescu era ministrul transporturilor cand au venit minerii, dar nu se vorbeste despre cine i-a chemat, cine le-a multumit, cum au tabarat pe trenuri fara sa ceara voie de la Basescu sau altcineva, la chemarea tatucului, despre cum a furat flota, dar nu despre cine ar fi trebuit sa-l bage la puscarie cand a furat-o, daca a furat-o, pentru ca avea puterea s-o faca si n-a facut-o ...
Nimeni nu-si mai aduce aminte ca Petre Roman a luat 2% la prezidentiale in timp ce PD-ul avea 9%, dar toti sustin ca Basescu l-a imbrancit de la conducerea PD, de parca PD-ul ii apartinea lui Petre Roman ...
Cine mai crede azi in Petre Roman ?
Si tot asa.
V-am mai intrebat si nu mi-ati raspuns: ce credeti voi ca s-ar fi intamplat daca ar fi iesit Geoana persedinte ?
Ar fi curs lapte si miere ?
Ce masuri senzationale ar fi luat contestatarii de azi daca ar fi detinut puterea ?
Cum ar fi procedat ei cu cei care i-ar fi contestat ?
Ar mai fi facut greva cei de la metrou ?
Dar cei din invatatmant ?
De unde ar fi scos bani cei din PSD si PNL, pentru ca banuiesc ca ar fi guvernat impreuna ?
Puteti sa raspundeti la intrebarile astea fara sa injurati si sa etichetati ?

Silviule, ai parasit "serparia" inteleg, e dreptul tau! Multa sanatate si numai bine iti doresc, tie si familie!

[PS : Nu vei sti niciodata cum ar fi fost cu Geoana! Cu baselu stiai si ai mai vrut sa fie asa, asta ai! Noi n-am vrut, dar pt. ca asa-zisa Diaspora a "votat" cu marinelu', trebuie sa-l mai inghitim inca 5 ani. Dar nu si pe boc, woodrea, securistu' de l-a adus in politica pe basel-silvian, eba si toata ciuma portocalie!]

"Nihil sine Deo!"

luter

75 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 14:14

nu -l agreezi pe basescu ,nu-i nici o problema ,sunt romani care nu-l au la suflet .dar TU zici ca crEzi in oameni ca ZOE ,EMIL ,DOINA ,NU TE CONDAMN ESTE OPINIA TA ,DAR TU TE-AI INTREBAT CE AU FACUT ACESTE PERSONAJE PENTRU ACEST POPOR NAPASTUIT DE SOARTA .CUM POTI SA SPUI CA ACEST CIUVICA SAU OPREA SUNT OAMENI CORECTI FATA DE SOCIETATE ,TU NU-I URMARESTI CE PARERI AU DESPRE ACEST POPOR SI CONDUCATORII LOR .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 14:27

PSD Victor Ponta :

"Eu in foarte tare ca, din 2012, unul dintre noi s fie liderul Guvernului i cellalt - liderul Opoziiei. Deocamdat ns, dac tot ziceai c am fost rebeli, sper c domnul Antonescu nu se supr, suntem ca Fidel Castro i Che Guevara, dar dictatorul nc n-a fugit. Adic dictatorul e tot aici. Noi am cobort din muni, dar dictatorul nc e la palatul lui, aa c lupta continu.

...Crin Antonescu -preedinte PNL- s-a artat amuzat de comparaia lui Ponta.
... ce spuneai despre PNL ?.. c-ar fi un partid liberal ?...

...aceti mscrici politici, n schimbul aezrii partidelor pe care le "conduc" fa-n-fa, dpdv. ideologic, au ajuns a se obliga reciproc, -din punct de vedere (...) s-ajung-... umr-la-umr !...
N-ar fi exclus ca pn-n 2012, PNL-ul s-mprteasc soarta lui Che Guevara de prin junglele boliviene, dar aceasta-i cu totul alt mncre de pete, iar transformarea vectorului liberal ntr-un mndru ciocan i-a falnicilor trandafiri ntr-o secer , n-ar fi o mare scofal-n urma comportamentelui celor doi iezi breji de sorginte servilist!...

9am063297

20 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2010, ora 15:01

In general bune consideratiile dumitale ,dar chestia cu monarhia ,care nu o mai sustin tari cu monarhii adevarate ca Franta si Italia mi se pare deplasata.Monarhia nu este caracteristica Romaniei ea a fost adusa dupa detronarea lui Cuza ,iar regele a venit cu o valiza ,urmasii lui au plecat cu un tren ,plus o renta pe care i-a dat-o si Ceausescu pana in momentul cand a inceput sa denigreze statul roman.
,,Patriotul ,, rege ,a inceput sa adune mosiile si averile dupa 1990 ,averi care apartineau domeniului regal luate prin diferite mijloace neortodoxe de la poporul roman.De ce nemtii nu au restituit nimic in natura dupa 1990,preferand sa dea sume modice dupa 20 de ani de al rasturnarea zidului Berlinului .Poate reusesti sa intelegi gestul nemtilor care au avut cancelar si multi alti demnitari cu averi imense ,dar care nu au fost restituite

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 15:41

dragi anticomunisti,
Pina si mos Iliescu a devenit mai democrat decit acad. base pe care basescianistii il proslavesc "intru modernizarea Romaniei".

"Eurodeputatul PDL Cristian Preda si-a prezentat vineri pozitia privind revizuirea Comstitutiei, una din tezele sale fiind aceea ca seful statului sa poata dizolva Legislativul in situatiile de blocaj politic, insa nu e de acord cu desfiintarea Senatului,pe care il vede ca pe o Camera a regiunilor.
Primul punct al schitei de reforma constitutionala prezentat de Preda este instituirea unui regim semiprezidential in care presedintele are atributii mult mai clare. Astfel, euroaprlamentarul PDL a apreciat, in cadrul unei conferinte pe care a sustinut-o, vineri, la Institutul de Studii Populare, ca seful statului ar trebui sa dobandeasca dreptul de a dizolva forul legislativ ori de cate ori apare o criza politica ce poate fi deblocata in urma unor noi alegeri parlamentare. "Ar trebui sa existe un articol prin care presedintele sa poata dizolva Parlamentul, indiferent de momentul in care criza se produce, nu ca acum cand poate fi dizolvat doar in situatia in care un Guvern nu este votat. Crizele politice apar nu doar la formarea guvernului, ci apar si pe parcurs. Este sanatos, ca un mijloc de depasire a unor crize in relatia dintre guvern si Legislativ, ca un factor constitutional sa dispuna de capacitatea de a dizolva Camerele", a spus Preda. El a spus ca nu exista riscul ca seful statului sa abuzeze de acest drept, ... ...
Intr-o emisiune la Antena 3, Iliescu s-a aratat nemultumit de ideea unicameralismului, considerand "atacul la democratie, atacul la institutiile statului, atacul la Constitutie, atacul la Parlament" drept un "aspect grav in viata noastra politica". "Ceea ce a propus domnul Basescu este inacceptabil pentru dezvoltarea noastra viitoare. Aceasta idee, un Parlament monocameral cu 300 de membri, sa fie mai usor controlabil...", a spus fostul presedinte.

El a criticat si propunerea lui Cristian Preda ca presedintele sa poata dizolva mai usor Parlamentul. "Acum vad ca fostul consilier prezidential al domniei sale vine si cu o idee nastrusnica presedintele sa aiba puteri de dizolvare oricand vrea el a Parlamentului. Pai unde ne mai aflam? Asta este tentatie totalitara, este atac direct la democratie, e atac direct la statul de drept, e atac direct la institutiile statului. Asta este ceea ce trebuie Romaniei? Deci domnul Preda nu face decat sa dezvaluie gandul ascuns al domnului Basescu atunci cand a initiat acest referendum. Referendumul nu este imperativ, referendumul este consultativ", a punctat Iliescu".

Tineti scutul aproape!

am si o intrebare pentru basescianisti: democratia ne-o serviti cu scut sau pe scut?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am183485

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 15:47

Sunt intru totul de acord.Oricine poate sa isi dea seama ca Basescu vrea sa instaureze o dictatura (si cred ca in proportie de cel putin 75% a si reusit).Are mana libera sa modifice constitutia si sa aleaga un nou parlament unicameral format din 300 de parlamentari(care probabil vor fi numai sustinatorii lui)ce mai urmeaza ?Partidul Unic si presedinte pe viata.. ..Degeaba oare au murit atatia oameni in Revolutia din '89? .

Mircea
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 16:04

De la: 9am183485, la data 2010-03-13 15:47:38Sunt intru totul de acord.Oricine poate sa isi dea seama ca Basescu vrea sa instaureze o dictatura (si cred ca in proportie de cel putin 75% a si reusit).Are mana libera sa modifice constitutia si sa aleaga un nou parlament unicameral format din 300 de parlamentari(care probabil vor fi numai sustinatorii lui)ce mai urmeaza ?Partidul Unic si presedinte pe viata.. ..Degeaba oare au murit atatia oameni in Revolutia din '89? .

Interesant e ca incep sa cred ca daca iesea Antonescu presedinte ajungeam sa-l regretam pe Basescu.

Oare care era mai dictator dintre ei?

Pagini: << 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: