back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 >> Sari la pagina:

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:52

Am postat pe aici ca sunt un apolitic nu recunosc nici un partid din tara asta si mai ales detest clasa politica, chiar daca pe ici pe colo, mai este cite un clarvazator. Cu vorbe si postari la nesfirsit nu se va misca nimic. Suntem deja edificati ce fel de popor suntem, de cine suntem condusi, ce miscare sindicala de rahat avem si cum functioneaza institutiile statului. Consumam energie degeaba si nu rezolvam nimic.
Ciinii latra ursul merge. Luativa soarta in propriile miini si cu Dumnezeu inainte. Alta cale nu exista.

migerbera

23 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 17:22

Aceia care sunt influentati de media (OTV,B1Tv ???) cred ca nu au propria lor gandire. Daca ai un cap pe umeri,si ceva materie cenusie in creierul aferent, poti intelege singur ca Basescu nu este doar "un rau" ci cel mai mare rau care ni se putea intampla. Vai de viata noastra!

Raporteaza abuz de limbaj
mi
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 22:18

De la: migerbera, la data 2010-03-09 17:22:12Aceia care sunt influentati de media (OTV,B1Tv ???) cred ca nu au propria lor gandire. Daca ai un cap pe umeri,si ceva materie cenusie in creierul aferent, poti intelege singur ca Basescu nu este doar "un rau" ci cel mai mare rau care ni se putea intampla. Vai de viata noastra![/quote

Asa este!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oare ce trebuie sa se mai intample pentru ca 100.000 dintre noi sa iesim in strada, sincer cat mai pot romanii rabda?
Ce trebuie sa va mai faca dictatorul securist basescu , la ce abuzuri trebuie sa se mai preteze, ca sa iesiti in strada?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 23:22

Daca aveti nevoie de un kamicaze, ma ofer. E mai simplu, ce sa mai scoti oamenii nemancati in strada. Zic asta din " fericire" fiindca tocmai am auzit o idee pe la stiri cum ca se preconizeaza ca firmele mici sa fie controlate de sectoristi. Acestia ar urma sa fie indreptatiti sa controleze inclusiv contabilitatea. In conditiile astea, ma fac kamikaze pentru o cauza mai mare decat aceea de a muri de gat cu un nea caciula care va fi indreptatit sa-si bage picioarele in sediul meu din jurisdictia lui, dupa bunul lui plac. Din cati sectoristi am cunoscut la viata mea si ce dovezi de moralitate si competenta au dat dovada in mod sigur asta se va intampla. Voi muri cu el de gat. " Agent Mulder" autohton, gen Cioaca sau alte specimene or putea fi buni pe neste chestii dar in nici un caz sa-si bage pulanul intr-o firma si in contabilitatea ei.. . Doamne, e pentru prima data cand sper sincer sa fie o intoxicare de presa. Sunt gata sa accept asta numai sa nu aiba o baza reala tarasenia cu pricina.

All Things Grow With Love
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 23:56

De la: super_green_frog, la data 2010-03-09 23:22:43Daca aveti nevoie de un kamicaze, ma ofer. E mai simplu, ce sa mai scoti oamenii nemancati in strada. Zic asta din " fericire" fiindca tocmai am auzit o idee pe la stiri cum ca se preconizeaza ca firmele mici sa fie controlate de sectoristi. Acestia ar urma sa fie indreptatiti sa controleze inclusiv contabilitatea. In conditiile astea, ma fac kamikaze pentru o cauza mai mare decat aceea de a muri de gat cu un nea caciula care va fi indreptatit sa-si bage picioarele in sediul meu din jurisdictia lui, dupa bunul lui plac. Din cati sectoristi am cunoscut la viata mea si ce dovezi de moralitate si competenta au dat dovada in mod sigur asta se va intampla. Voi muri cu el de gat. " Agent Mulder" autohton, gen Cioaca sau alte specimene or putea fi buni pe neste chestii dar in nici un caz sa-si bage pulanul intr-o firma si in contabilitatea ei.. . Doamne, e pentru prima data cand sper sincer sa fie o intoxicare de presa. Sunt gata sa accept asta numai sa nu aiba o baza reala tarasenia cu pricina.

Doamne fereste, sper sa nu ai/avem parte de asa ceva! Si eu sper sa nu fie atat de boci astia ce se prefac ca guverneaza...! Poate intre doua sprituri si 3 maini pe bulane, sa mai licareasca si un strop de luciditate! Caci cu mai mult, nici natura [generoasa in cele mai multe dati] nu prea a fost darnica in cazul bocilor si sashiilor !

"Nihil sine Deo!"

CARCALACUL

89 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 00:44

Marea greseala a Guvernului Romaniei este ca a vindut ,a cesionat ,dreptul de proprietate al majoritatii sectoarelor industrial-economice.Daca Romania nu produce ,ce sa vinda si de unde va achita datoriile?

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:17

De la: migerbera, la data 2010-03-09 17:22:12Aceia care sunt influentati de media (OTV,B1Tv ???) cred ca nu au propria lor gandire. Daca ai un cap pe umeri,si ceva materie cenusie in creierul aferent, poti intelege singur ca Basescu nu este doar "un rau" ci cel mai mare rau care ni se putea intampla. Vai de viata noastra!

Deci, B1 si OTv sunt nocive.
Realitatea si A3 sunt benefice ?
Materia cenusie exista numai in creierul aferent sau si in alte organe ale corpului uman ?
Basescu este cel mai mare rau care ni se putea intampla ...
Se pare ca este intruchiparea raului ... ce s-o mai lungim, e chiar domnia sa RAUL insusi, este ?
Vai de viata noastra, ce este ?
O urare sau o constatare ?
Ei bine, iata ca vin eu si iti spun, draga filozofule, ca exista rele muuuult mai mari decat Basescu, prietenul tau.
Si pentru ca le-am cunoscut, te las fericit ca ai descoperit sursa raului si n-o sa ti le dezvalui ...
Chiar iti urez sa nu te intalnesti cu ele niciodata.
Si daca tot ti se pare ca deti materia aia cenusie care ar salasui in creier, poate faci mai multe exercitii de gandire cu privire si la alte personaje politice si la ceea ce au facut ele pe scena politica, economica ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:40

De la: super_green_frog, la data 2010-03-09 23:22:43Daca aveti nevoie de un kamicaze, ma ofer. E mai simplu, ce sa mai scoti oamenii nemancati in strada. Zic asta din " fericire" fiindca tocmai am auzit o idee pe la stiri cum ca se preconizeaza ca firmele mici sa fie controlate de sectoristi. Acestia ar urma sa fie indreptatiti sa controleze inclusiv contabilitatea. In conditiile astea, ma fac kamikaze pentru o cauza mai mare decat aceea de a muri de gat cu un nea caciula care va fi indreptatit sa-si bage picioarele in sediul meu din jurisdictia lui, dupa bunul lui plac. Din cati sectoristi am cunoscut la viata mea si ce dovezi de moralitate si competenta au dat dovada in mod sigur asta se va intampla. Voi muri cu el de gat. " Agent Mulder" autohton, gen Cioaca sau alte specimene or putea fi buni pe neste chestii dar in nici un caz sa-si bage pulanul intr-o firma si in contabilitatea ei.. . Doamne, e pentru prima data cand sper sincer sa fie o intoxicare de presa. Sunt gata sa accept asta numai sa nu aiba o baza reala tarasenia cu pricina.

Ei, lasa ca nu e chiar asa.
Ia mai gandeste-te ...
Ce sa stie un sectorist ?
Te stiu fata desteapta ... te descurci cu aia de sunt contabili pe la finante, dara-mi-te cu un neica nimeni. N-o sa fie problema sa-l lamuresti ca esti in ordine cu actele firmei.
Si spaga nu va mai fi mare ci va deveni spaguta, ceva mic, ceva suportabil, o sa va fie mai usor, mai ieftin... Poate o sa platiti si impozite, cat de cat acolo, ca sa nu mai zica astia de la finante ca nu dati chiar nimic societatii ...
De ce atata teama de controale ?
Ce sa-ti faca, oricine ar veni, daca respecti legile ?

Cand ma intorceam, zilele trecute, de la Arad, m-au oprit politia si ARR-ul. Si mi-au cerut actul de identitate, talonul masinii si dovada ca am platit vignieta. Le-am prezentat. Nu mi-au cerut permisul de conducere, ceea ce m-a mirat, dar l-au vazut si pe ala ... M-au salutat si mi-au urat drum bun ...
Desi nu mi-a placut oprirea, ca orice oprire (de abia astept introducerea controlului video pentru vigniete si pentru orice, ca sa nu mai fiu opri decat daca fac vreo nazdravanie, cum e in alte tari) m-am gandit mai apoi ca fac foarte bine.
De ce se merg eu pe aceiasi sosea cu altii care nu-si platesc, ca si mine, toate taxele si darile, care nu-si fac asigurari si revizii tehnice la masini ... si care tipa din rarunchi ca sunt gropi, ca aiai nu e, ca aialalta nu e, dar nu vor sa plateasca nici morti ...
Eu de ce sa platesc ?
Si ei nu ?
N-am crezut ca o sa spun vreodata asa ceva, dar au bagat radarele astea smechere de nu le mai depisteaza detectoarele de le avem multi dintre noi.
Ce trafic lejer, ce oameni cuminti, nu-ti vine sa crezi. Parca esti in alta tara ...
Ti-ai platit toate cele, n-ai greturi, conduci linistit. Nu mai poti detecta radarul, mergi cu viteza legala si esti linistit ...
Asa este si in viata economica ... iti platesti toate darile, la vreme, taxele, impozitele, si n-ai probleme, dormi linistit, poate sa vina in control si femeia de serviciu de la postul de politie, nu vad ce ti s-ar putea intampla ...
Si sunt multe firme care fac asa. Cunosc patroni care isi tin firma curata si nu i-am auzit vaitandu-se de controale si nici de marimea taxelor si impozitelor.
Dar, cine tipa ?
Cei invatati sa fenteze, sa nu dea nici un ban celorlalti, statului adica, sa fie numai beneficiari ... nu contributori.
Eu cred ca, in sfarsit, dupa 20 de ani, incepe sa se intample ceva bun.
Sa plateasca toata lumea !
Nu numai unii, mereu aceeasi ... din ce in ce mai putini.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:53

De la: super_green_frog, la data 2010-03-08 19:20:09Da stiu ca sunteti vasnici luptatori cu suflet de asfalt si morala de c...t. Macar de-ati fi fost adevarati oameni de afaceri, sa fi propasit si voi iar pe langa voi tara. In fapt, conturile voastre arata jalnic, domnilor milionari de carton care bazaiti pe langa puteri de atatia ani, cum vine austeritatea, cum conturile voastre arata jalnic pe minus. Atat de pagubosi sunteti ca nici voi nu stiti pe unde si pe ce ati matrasit atatia bani. Cum n-are tara bani, cum n-aveti nici voi. Lasati-va de afaceri ca mai rau v-ati inglodat si ne-ati inglodat si pe noi. Nexam bani. Sa ne puneti in streang si tot n-aveti de unde sa ne mai jupuiti. Nu mai avem de unde ca platim facturi la Enel si nu mai raman bani de impozite. Vedeti cum suprimati caracatita si cum astupati gaurile negre care ne sugruma ca altfel nu veti avea ce sa mai incasati de la noi. Oprescu vad ca vrea sa taie macaroana RATB-ului si RADET-ului. Bravo lui ! Astupa doua gauri negre si termina cu clientela pestrita ! Si asa biletele erau destul de scumpe pentru cei care circula zilnic. Sa se eficientizeze mariile lor. Ne-am saturat de combinatii si combinatori. E prea mult. Toate ni se trag de la coruptie si fraudele unui mic grup privilegiat perpetuu iar cauzele ni se pun noua de gat conform principiului : "Prostul trage la jug !" Aici gresesc un pic, noi nu ne-am abrutizat suficient in ciuda eforturilor sustinute. Ne mai reparam mintile si sufletele in diverse moduri dupa cum ne spune buna-cuviinta si iata ca inca nu au un popor de prosti (cel putin jumatate in mod sigur NU).
Si apropos de ceea ce se intampla in parlament. Eu mi-am inghitit limba de nenumarate ori la abuzurile pe fata ale miss-ei Roberta. Demersul "hotarat" si "aplicat" initiat de tradatori,vorba lui Ponta (copiii din flori) si sustinut de niste tineri idealisti despre care nu pot sa cred ca sunt lipsiti de principii si scrupule, atat de tineri fiind, pare un inceput al unei lovituri de stat mascata. Asa pare, din moment ce vrei sa destabilizezi echilibrul democratiei, vrei sa modifici constitutia dupa bunul plac in conditiile in care ai o majoritate pestrita dar asigurata. Tai si spanzuri dupa bunul plac. Ce vrei, aia se voteaza. E de bine ? E de rau ?

Nu poti sa-ti faci politica ta ci oamenii opozitiei pusi in posturi cheie.
N-ar trebui sa ne opunem schimbarii PDL-iste.
Doar asa vom vedea de ce sunt in stare.
Altminteri, la alegerile viitoare, din nou ni se va explica ce bine ar fi facut daca erau lasati.
De taiat si spanzurat au facut-o si PSD-ul si PNL-ul si asa au taiat economia dand-o altora pe nimic si pe urma au spanzurat-o ...
Asa ca ... nimic nou.

Despre salariile alea astromomice de pe la loterie si banci de stat si fonduri proprietatea n-am fi aflat niciodata de la PSD-isti si PNL-isti, cata vreme le incasau ei.
Am aflat acum, chiar de la ei, dar pentru ca nu le mai papa ei ci PDL-istii.
Ce oameni buni, ... ce grija au de noi si de banul public, acum cand nu si-l mai pot insusi ei ... ci dusmanii lor politici....

dan1957

57 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 08:43

chiar ma gandeam intr-o zi cind ma uitam pe "Realitatea"...
mai sunt oameni in tara asca care se uita pe OTV si B1???
pai astea nu-s posturi private, sunt posturi guvernamentale...
daca s-a ajuns pana acolo incat "puterea" sa refuze aparitia la televiziunea nationala...
EU chiar n-am nimic cu EL, dar nu-l sufar, cum probabil nici EL nu m-ar suferi daca m-ar vedea...
dar diferenta e ca EL e acolo sus si cand va cadea isi va rupe gatul, sau se va scufunda dupa "flota" lui draga, pe cand EU voi avea o amarata de pensie dupa o viata de munca in slujba marelor partide: PCR, FSN, PDSR, PNT-cd+PNL, PSD, PD-L (fost FSN, dar acum "de dreapta" )
rusine mai matelotule!
oare ce zice mama ta cand vede cum a ajuns tara asta de cand esti in politica???
nu ti-e rusine s-o privesti in ochi???

rebel
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:05

Frati romani polticieni nostriiin frunte cu PIRATU nr 1 au uitat ce este rusinea si tara unde au crescut au un singur dumnezeu banu caruia i se inchina .Afacerile necurate sint viata lor . Cum poate piratu si atotstiitorul tarii di functia de ministru sa nu stie unde este flota ?Daca este asa de ce nu ia masuri acum ca a aflat de la mine??/??////

CARCALACUL

89 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:09

Intr-o tara in care cetatenii nu sunt uniti ,dictatura poate sa se instaleze usor daca stie cum sa dezbine poporul !

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:13

De la: DRINA, la data 2010-03-10 09:09:06Intr-o tara in care cetatenii nu sunt uniti ,dictatura poate sa se instaleze usor daca stie cum sa dezbine poporul !
pai am fost uniti inainte '89 am sinucis pe nea nicu si ne-am ales cu......... .haos

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:54

ACUM SE VA FACE PROBA SUPREMA PRIN CARE SE VA DEMONSTRA CA BASESCU ESTE UN DICTATOR, CARE VREA SA TREACA ROMANIA DE LA STATUL AUTORITAR LA CEL TOTALITAR.
CUNOASTETI CA VOR SA SCAPE DE GEOANA DE LA PRESEDINTIA SENATULUI, SI DEOCAMDATA SE AFLA IN IMPAS PENTRU CA CEREREA DE REVOCARE FIIND NECONSTITUTIONALA, GEOANA CA PRESEDINTE ARE DREPTUL SA O SCOATA D PE ORDINEA DE ZI.
CE VA FACE PD-L-UL? CE VA FACE BASESCU?
VA ORDONA SCOATEREA CU FORTA DE CATRE FORTELE DE POLITIE A LUI MIRCEA GEOANA?
DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA, ROG TOTI SENATORII OPOZITIEI SA SE RIDICE UNUL LANGA CELELALT, SI SA FACA UN SCUT UMAN IN FATA LUI GEOANA.
SA VEDEM DACA POLITIA VA IMBRANCI PE SENATORI, SI II VA LOVI, PENTRU CA INTREAGA LUME SA VADA CA ROMANIA ESTE O DICTATURA, CA STATUL TOTALITAR REAPARE, SI PRIN URMARE, VA REINCEPE IZOLAREA INTERNATIONALA, INCHIDEREA GRANITELOR, EXCLUDEREA DIN UNIUNEA EUROPEANA, PIERDEREA ORICAROR IMPRUMUTURI INTERNATIONALE.
OAMENI BUNI IESITI CU SUTELE DE MII IN FATA COTROCENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SENATORI BLOCATI CU TRUPURILE VOASTRE ACCESUL POLITIEI SPRE GEOANA SI NU PERMITETI RIDICAREA SI POATE EXECUTAREA ACESTUIA.
MAI SPUNE VREUNUL DIN VOI CA EXAGEREZ? NU CRED, PENTRU CA TOT CE-AM PROGNIZAT S-A IMPLINIT.
NU PERMITETI INCEPEREA UNEI ALTE LUNGI NOPTI SECURISTE IN ROMANIA, TREZITI-VA SI VEDETI CA BASESCU ESTE UN CRIMINAL CARE VREA SA NE UCIDA PE TOTI CU FOAMEA.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 10:27

ROMANI PIRATU NU SE DA LA OPARTE DE LA NIMIC PENTRU A-SI INDEPLINI PLANURILE MACHIAVELICE/ INDEPARTAREA LUI PRIN ORICE MIJLOC ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE//

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 11:30

...Precum spune Silviu , a3 i irealitatea aduc un plus de obiectivitate vieii politice cotidiene...
Nu am coala de ziaristic , dar sunt sigur , c aa prost , mediocru i superficial , cu sunt eu , surclasez toi "jurnalitii" de acolo ...Otv nu-mi inspir cine tie ce !!! Vax ! B1 , recunosc nc o dat a reuit s-mi capteze atenia cu episoadele despre Revoluie !! M-a captat !! n rest , toi tim c Radu Moraru e un susintor al lui Bsescu i uneori poate fi subiectiv !!! Deci nu l "cred" pe cuvnt , la toate emisiile !!!

Marine , dragule , super mesaj !! Pe cuvnt !! i apreciez faptul c ntradevr eti un om documentat ! Numai c, ce tu nu nelegi n ruptul capului este urmtoru meu mesaj , pe care l-am mai expus de cteva ori n expunerile mele scurte dar se vede treaba c nu muli neleg... Nu-i nimic , de-aia postm aici , s ne facem nelei ... :
E CRIZ , o puternic criz economic , financiar ...chiar social i , bineneles, politic !! Dezbaterile pro sau contra d.p.d.v. politic , pe vremuri de restrite , sunt derizorii . i noi , pe partea virtual i ei pe partea fizic , real ! Nu spun aici s ne unim n cuget i simiri , spun doar c ar fi momentul ca toi s gndim MPREUN , constructiv , ca unind idei de stnga , centru i dreapta s ias ceva folositor poporului romn lovit de criz de muuult prea muli ani ... Ne dm mna , uitm de contrele ideologice pe care le avem i i dm drumul mai departe !! O veni i ziua cnd , pe parte ideologic vom combate , vom ncerca fiecare s ne impunem justeea ideilor ce le vom susine !! Dar acum nu ne putem cacarisi de foame - la propriu- i ne dm rotunzi c ce idei revoluionare avem (nici o iluzie vis-a-vis de nici o postare anume !!)...Asta ar fi imperios necesar !! Asta ar fi BENEFIC Romniei azi !!
De 20 de ani ne amgesc televiziunile i ziarele cu subiecte "bomb" cum i-a zis-o la lu' la , .a.m.d. Nu am vzut o demisie politic din cauz de eec , greeal , urmrire penal... Despre ce vb aici ?? Tu chiar crezi c eu l venerez pe Bsescu ?? ti ce am fcut eu 20 de ani ? Mi-am exercitat singurul meu mod de a "lupta" politic : am votat ! Iar la vot , tot timpul , am vota cu "rul" cel mai mic !!
Nu a ieit lumea n stad ani n urm , s "curee" gunoiul politic din loja Romniei . Acum suportm consecinele ! Dar de ce s aruncm cu noroi n cineva care , practic , SIGUR , nu prea tim dac e alb, dac e neagr...
Buuuuuun , acum s-i spun i prerea mea mai clar :
Vrem ( EU VREAU) s aflm ceva despre ce sau cum au fcut unii politicieni , fapte reprobabile ,averi n Romnia de dup '89 ??? Vrem da ???
Pi atunci , hai s susinem DEPOLITIZAREA JUSTIIEI !!! Hai s susinem curirea Justiiei de gunoaie i s vedem o dat o instituie corect ( asta ct de ct , c nimeni nu poate fi perfect ....i tot o s fie cazuri de justiiari nu tocmai coreci...), o instituie n care poi avea ncredere !!!
Poate atunci o s vedem cine , ce i cum .... Iar dac Bsescu , Boc , Blaga i care mai zici tu cad n plasa justiiei , EU SUNT PRIMUL CARE O S ARUNCE PIATRA !!!!
Noi deocamdat ne poticnim n subiecte de tot rsul : c njur Bsescu nu sunt salarii mari n Romnia parte a Uniunii Europene? C "bate" Bsescu copii nu au spitalele bani de subzisten ?? C fiica lui Bsescu are o cas nu se gsete de lucru n Romnia ??? C Bsescu a "trdat" coaliii se st la coad s plteti impozitele i rile ctre stat ???
Nu se poate s ne facem c nu vedem ce MARI , FOOOARTE MARI probleme are Romnia i cu o insisten vecin cu paranoia s toooot nvinuim pe Bsescu de rul Romniei....
i poate , nu bag mna-n foc, este singurul ce-i vrea binele rii steia !! Nu , nu scriu asta s ve provoc pe voi cei contra lui , o spun c la o analiz la rece , neinfluenai de televizuni (oricare ar fi ele) s gndim altfel micrile lui Bsescu !! E clar ca lumine zilei c n parcursul lui politic a avut i noroc , dar cel mai important atu al lui a fost c a avut combatani moi , fricoi , oameni "pui" acolo , nu numii din prizma rezultatelor ! Da , poate i Bsescu a intrat susinut , dar acolo a tiut ce s fac i singur , nu "butonat" ....
I EU AM SUSINUT IDEA MONARHIEI !!!!!!!!!!!!!!!!
Dar Mihai , acum , nu mai e ce-a fost !! Poate reuim s scoatem un produs nou ...dar e puin probabil ...

S fii iubii ....i-mi pare ru c nu prea mai am timp de ...scris !! Munca , bat-o vina !!!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 12:24

Frumoase ginduri si bate un vint de reconciliere. Cind spui justitie, te gindesti la dreptate, la moralitate, la puterea de a rezista la presiunile de tot felul care pot vicia o judecata o hotarire luta de instanta. Trebuie schimbat sistemul judiciar, procedurile in instanta (chiar si la americani, unde este sistemul cu jurati, se incerca influentarea luarea hotaririlor pe cai oculte) dar nimic nu este perfect. Iar ca sa depolitizezi acest sistem judiciar in Romania unde obedienta politica ajunge pina la maturatorul de strada, nu se poate face decit prin revenirea la constiinta de sine. Acest lucru este posibil doar prin mari suferinte si incercari si acceptarea ca am gresit drumul si ne-am abatut de la menirea Omenirii. L-AM alungat pe CREATOR din sufletul nostru. Dar cine va intelege va putea depasi acest impas si va avea o altfel de existenta. Sa cercetam toate lucrurile si sa luam ceea ce este bun. Basescu, politicienii, ideologiile sunt mofturi, desertaciuni.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 13:50

ACUM SE VA FACE PROBA SUPREMA PRIN CARE SE VA DEMONSTRA CA BASESCU ESTE UN DICTATOR, CARE VREA SA TREACA ROMANIA DE LA STATUL AUTORITAR LA CEL TOTALITAR.
CUNOASTETI CA VOR SA SCAPE DE GEOANA DE LA PRESEDINTIA SENATULUI, SI DEOCAMDATA SE AFLA IN IMPAS PENTRU CA CEREREA DE REVOCARE FIIND NECONSTITUTIONALA, GEOANA CA PRESEDINTE ARE DREPTUL SA O SCOATA D PE ORDINEA DE ZI.
CE VA FACE PD-L-UL? CE VA FACE BASESCU?
VA ORDONA SCOATEREA CU FORTA DE CATRE FORTELE DE POLITIE A LUI MIRCEA GEOANA?
DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA, ROG TOTI SENATORII OPOZITIEI SA SE RIDICE UNUL LANGA CELELALT, SI SA FACA UN SCUT UMAN IN FATA LUI GEOANA.
SA VEDEM DACA POLITIA VA IMBRANCI PE SENATORI, SI II VA LOVI, PENTRU CA INTREAGA LUME SA VADA CA ROMANIA ESTE O DICTATURA, CA STATUL TOTALITAR REAPARE, SI PRIN URMARE, VA REINCEPE IZOLAREA INTERNATIONALA, INCHIDEREA GRANITELOR, EXCLUDEREA DIN UNIUNEA EUROPEANA, PIERDEREA ORICAROR IMPRUMUTURI INTERNATIONALE.
OAMENI BUNI IESITI CU SUTELE DE MII IN FATA COTROCENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SENATORI BLOCATI CU TRUPURILE VOASTRE ACCESUL POLITIEI SPRE GEOANA SI NU PERMITETI RIDICAREA SI POATE EXECUTAREA ACESTUIA.
MAI SPUNE VREUNUL DIN VOI CA EXAGEREZ? NU CRED, PENTRU CA TOT CE-AM PROGNIZAT S-A IMPLINIT.
NU PERMITETI INCEPEREA UNEI ALTE LUNGI NOPTI SECURISTE IN ROMANIA, TREZITI-VA SI VEDETI CA BASESCU ESTE UN CRIMINAL CARE VREA SA NE UCIDA PE TOTI CU FOAMEA.

Vreti sa terminam cu lumea civilizata?
Vreti sa nu va mai vedeti in veci rudele de afara?
Vreti sa vedeti senatorii imbranciti si molestati de securisti lui basescu?
AVETI GRIJA, BASESCU VREA SA NE OMOARE PE TOTI, HAIDETI SA PROTESTAM IN MARI PROPORTII, SITUATIA ESTE FOARTE GRAVA!!!!!!!!!!
HAIDETI SA APARAM DEMOCRATIA IMPOTRIVA SECURITATII LUI BASESCU, OMUL ACESTA NE VA UCIDE!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:00

Basescu nu e vesnic, fii pe pace, toate la timpul lor, sa nu grabim deznodamintul. Fiecare pasare pe limba ei piere. Tensiunile nu au ajuns la maxim. De data asta schimbarea se va face din interior nu din exterior.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:08

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:08

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:09

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 17:53

@camioneros : Criza de care suferim noi cel mai tare este cea MORALA si de aici tot raul nostru ! am crezut in naivitatea mea ( desi nu mai eram foarte tinara in 89 si acum nu mai sunt nici cit eram), ca vom Renaste ; ca avem toate datele ptr. asta ,dar am uitat de firea omeneasca- pacatoasa fire omeneasca ! si mai ales romaneasca, unde te faci frate cu pina treci puntea si de unde incepind, totul,orice miselie,orice tradare este posibila ! asa cum a fost posibil ca un ceausescu,in cadrul unui sistem politic destul de bine pus la punct, sa devina presedinte pe viata, evident cu ajutorul obedientilor din jurul sau , tot asa azi, cu ajutorul aceluias tip de om -ca p'asta-l avem- un basescu are o pohta ce-o pohteste si i se face pe plac ! asadar, iubite Adi, preocuparea guvernului nu-i iesirea din criza ,relansarea economiei sau intarirea Institutiilor statului, Adisor mama ,ci din contra ! DIN CONTRA ! totul este subsumat acestei intentii de acaparare a puterii totale in stat ! ce spitale,scoli,industrie,agricultura, cultura si alte asemenea mofturi ? PUTEREA neica este miza jocului in romanica noastra ...restul,Dumnezeu cu mila ! nu poti face o renovare a unei case cu caramizi putrede- reformarea unui sistem cu oameni de cea mai joasa speta si recompensind tradarea cu stele de general si functii inalte ,duce la dezastru ; la faliment moral,etic si economic .....ceea ce se vede cu ochiul liber si s-a tot vazut ....numai cine n-a vrut sa vada ,sa auda si sa inteleaga , nu cred nici acum si-si cauta scuze si motive !

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 18:18

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 19:46

Si Hitler i-a dezbinat pe nemti? A stiut sa-i motiveze si au devenit o putere economica si militara. In acele vremuri muncitorul german putea sa-si permita sa faca un concediu in strainatate. Dece? Deoarece reprezenta coloana vertebrala a societatii germane si asa a ramas si in ziua de astazi.
E greu cu munca la romani, la vorba si teorii nu ne intrece nimeni.
Este adevarat ca in afara multi romani s-au remarcat, dar au trebuit sa se dea dupa autohtoni.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:11

De la: 9am126636, la data 2010-03-10 14:00:30 Basescu nu e vesnic, fii pe pace, toate la timpul lor, sa nu grabim deznodamintul. Fiecare pasare pe limba ei piere. Tensiunile nu au ajuns la maxim. De data asta schimbarea se va face din interior nu din exterior.

Crede-ma ca nu-mi face nici o placere sa vad violente stradale, oameni impuscati si batuti de politie, as prefera de un milion de ori ca marea schimbare sa aiba loc politic.
Cel mai mult imi doresc sa vad ca opozitia vine cu surprize si incepe sa atace, sa nu se multumeasca doar sa pareze atacurile!!!!!!!!!!!!
Cea mai buna aparare este atacul.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:53

Sunt un pic induiosat de amestecul de scatologie si logica din ultimile pagini ale topicului.

camineros,
un postulat din logica, formulat la inceputul sec XX, spune ca pentru a obtine un rationament logic trebuie sa adaugi unui subiect un predicat. subiectul in acest topic e base. aduceti si voi ceva predicate nu silogisme rasucite precum fuiorul de lina la gura sobii!

vad ca va mentineti sloganurile legate de televiziunile mogulilor. cred ca va dauneaza sanatatii sa va uitati la zilnic la minciuni si la propaganda neagra. in paranteza, realitatea e tot mai mult pro base! e drept ca parte din invitatii la emisiuni critica dar redactorii au capatat unele mici periute pentru scamele imaginare.

am vazut ca ma suspectezi ca citez din gadea de la antena 3. personal nu iti doresc sa ai in acest an, in buzunare, zi de zi, atitia lei cite minute din emisiunea lui gidea am urmarit eu in ultimele 2 saptamini... n-ai avea fise de un espresso!

pentru mine e simplu : avem un presedinte care a capatat un nou mandat printr-un furt national, la care unii din voi ati acceptat sa fiti complici. oare voturile, se iau in considerare cind e vorba de porunca crestineasca "sa nu furi"?

mai mult, base e un presedinte care incalca legile si constitutia si pentru mine asta e de neacceptat. eu unul nu trec niciodata pe culoarea rosie a semaforului, nici ca pieton nici ca sofer. am aceiasi pretentie si de la presedintele tarii!

tertio, base v-a facut celor care l-ati votat, cea mai mare surpriza, vi l-a resapat pe boc care a baut apa din dimbovita si a inceput sa urle la luna!

desi nu va place, aici se discuta doar despre basescu si zona lui portocaliu-crepusculara!

PS: mi-e dor de voda-Base cel care conducea cu mina ferma sedintele guvernului, moderniza invatamintul si cerea parlamentului sa faca economii .. nu cred ca-l meritam ca popor ...

Intrebare: de ce naiba nu l-a felicitat niciun sef de stat din europa ca a mai luat-saltat-smuls-cotilit un mandat?
tu-le-nnn mama lor de populari europeni!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:03

Chiar de aici din Japonia ,urmaresc acest topic si ma amuza cit de prosti sunt romanii,care nu inteleg ca eu am pacalit intodeauna cum am vrut ,pe toti si acum daca scap si de Gioana sunt stapin absolut cu partidul unic PDL ,le facem vint la UDMR si la independenti si gata DICTATURA

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:03

De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:40:26

Ia mai gandeste-te ...
Te stiu fata desteapta ... te descurci cu aia de sunt contabili pe la finante, dara-mi-te cu un neica nimeni. N-o sa fie problema sa-l lamuresti ca esti in ordine cu actele firmei.
Si spaga nu va mai fi mare ci va deveni spaguta, ceva mic, ceva suportabil, o sa va fie mai usor, mai ieftin... Poate o sa platiti si impozite, cat de cat acolo, ca sa nu mai zica astia de la finante ca nu dati chiar nimic societatii ...

Cand ma intorceam, zilele trecute, de la Arad, m-au oprit politia si ARR-ul. Si mi-au cerut actul de identitate, talonul masinii si dovada ca am platit vignieta. Le-am prezentat. Nu mi-au cerut permisul de conducere, ceea ce m-a mirat, dar l-au vazut si pe ala ... M-au salutat si mi-au urat drum bun ...
Desi nu mi-a placut oprirea, ca orice oprire (de abia astept introducerea controlului video pentru vigniete si pentru orice, ca sa nu mai fiu opri decat daca fac vreo nazdravanie, cum e in alte tari) m-am gandit mai apoi ca fac foarte bine.
De ce se merg eu pe aceiasi sosea cu altii care nu-si platesc, ca si mine, toate taxele si darile, care nu-si fac asigurari si revizii tehnice la masini ... si care tipa din rarunchi ca sunt gropi, ca aiai nu e, ca aialalta nu e, dar nu vor sa plateasca nici morti ...
Eu de ce sa platesc ?
Si ei nu ?
N-am crezut ca o sa spun vreodata asa ceva, dar au bagat radarele astea smechere de nu le mai depisteaza detectoarele de le avem multi dintre noi.
Ce trafic lejer, ce oameni cuminti, nu-ti vine sa crezi. Parca esti in alta tara ...
Ti-ai platit toate cele, n-ai greturi, conduci linistit. Nu mai poti detecta radarul, mergi cu viteza legala si esti linistit ...
Asa este si in viata economica ... iti platesti toate darile, la vreme, taxele, impozitele, si n-ai probleme, dormi linistit, poate sa vina in control si femeia de serviciu de la postul de politie, nu vad ce ti s-ar putea intampla ...
Si sunt multe firme care fac asa. Cunosc patroni care isi tin firma curata si nu i-am auzit vaitandu-se de controale si nici de marimea taxelor si impozitelor.
Dar, cine tipa ?
Cei invatati sa fenteze, sa nu dea nici un ban celorlalti, statului adica, sa fie numai beneficiari ... nu contributori.

Din ceea ce imi propovaduiesti aici recunosc imaginea unui stat de tip fanariot " modernizat" in care coruptia va sa reprezinte sistemul insusi. Din asta reiese ca se va desprinde cu succes o noua clasa sociala, aceea a ZAPCIILOR. Pana la urma in loc de o societate sanatoasa cu o clasa de mijloc care sa reprezinte garantia echilibrului REZONABIL tu, altii ca tine in frunte cu conducatorii vostri iubiti veti ologi tara asta definitiv prin mentinerea sau agravarea dezechilibrului intre mana de imbogatiti si cei nevoiasi. Clasa de mijlooc va fi cea a zapciilor lasati liberi "la mica plesneala".
Cel putin doua aberatii am auzit recent ca si masuri de modernizare : cea cu doi contabili obligatoriu iangajati in fiecare firma (???) si cea cu sectoristul care controleaza.
Pai sa indrazneasca sectoristul nespalat din zona mea sa-si permita sa puna piciorul ograda sub un motiv care sa-i depaseasca COMPETENTA ca i-am luat gantul cu o sticla sparta ca in filmele ieftine. Daca pana aici s-a ajuns, pai atunci de ce nu as sta pe gratis pe banii staului la inchisoare in loc sa ma preocup de grija zilei de maine.
Masuri IOC dar se pun pe carare zapcii. O sa ne scapatati pe toti si ne veti baga in puscarii ca la un moment dat o sa ajungem sa dam in cap. Frumos nu ? Cam asta e "modernizarea" ce s-a pus de mamaliga. Ce-or face armatele de consilieri super scoliti de prin ministere ? Sunt buni de ceva sau reprezinta ca produs finit doar simple masini de invatat care nu si-au gasit locul in viata prin competitie ci fiind plantati de partid.
Nu fac decat sa critic niste idei aberante, contrare unor masuri anti-criza. sper totusi ca sunt doar simple zvonuri sau "intoxicari de pres" dupa cum va place sa spuneti. Vom vedea.
sa nu mai indraznesti sa-mi mangai pe cap sectoristul daca ai cat de cat putin respect fata de cei care cel putin pana acum nu sunt infractori si nu se apropie de plaja asta sociala catusi de putin. Din principiu cu politia trebuie sa ai de a face in cazuri foarte specifice si deloc de dorit. Au ei cu cine sa aiba de a face, e suficient. Putin respect !

All Things Grow With Love
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:06

De la: super_green_frog, la data 2010-03-10 21:03:22
De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:40:26

Ia mai gandeste-te ...

Eu de ce sa platesc ?
Si ei nu ?
Dar, cine tipa ?

Din ceea ce imi propovaduiesti aici recunosc imaginea unui stat de tip fanariot " modernizat" in care coruptia va sa reprezinte sistemul insusi. Din asta reiese ca se va desprinde cu succes o noua clasa sociala, aceea a ZAPCIILOR. Pana la urma in loc de o societate sanatoasa cu o clasa de mijloc care sa reprezinte garantia echilibrului REZONABIL tu, altii ca tine in frunte cu conducatorii vostri iubiti veti ologi tara asta definitiv prin mentinerea sau agravarea dezechilibrului intre mana de imbogatiti si cei nevoiasi. Clasa de mijlooc va fi cea a zapciilor lasati liberi "la mica plesneala".
Cel putin doua aberatii am auzit recent ca si masuri de modernizare : cea cu doi contabili obligatoriu iangajati in fiecare firma (???) si cea cu sectoristul care controleaza.
Pai sa indrazneasca sectoristul nespalat din zona mea sa-si permita sa puna piciorul ograda sub un motiv care sa-i depaseasca COMPETENTA ca i-am luat gantul cu o sticla sparta ca in filmele ieftine. Daca pana aici s-a ajuns, pai atunci de ce nu as sta pe gratis pe banii staului la inchisoare in loc sa ma preocup de grija zilei de maine.
Masuri IOC dar se pun pe carare zapcii. O sa ne scapatati pe toti si ne veti baga in puscarii ca la un moment dat o sa ajungem sa dam in cap. Frumos nu ? Cam asta e "modernizarea" ce s-a pus de mamaliga. Ce-or face armatele de consilieri super scoliti de prin ministere ? Sunt buni de ceva sau reprezinta ca produs finit doar simple masini de invatat care nu si-au gasit locul in viata prin competitie ci fiind plantati de partid.
Nu fac decat sa critic niste idei aberante, contrare unor masuri anti-criza. sper totusi ca sunt doar simple zvonuri sau "intoxicari de pres" dupa cum va place sa spuneti. Vom vedea.
sa nu mai indraznesti sa-mi mangai pe cap sectoristul daca ai cat de cat putin respect fata de cei care cel putin pana acum nu sunt infractori si nu se apropie de plaja asta sociala catusi de putin. Din principiu cu politia trebuie sa ai de a face in cazuri foarte specifice si deloc de dorit. Au ei cu cine sa aiba de a face, e suficient. Putin respect !

Odata'n viata are omul ocazia sa fie Dictator si ala voi fi eu ,mai gaozarilor !

Pagini: << 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: