back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 >> Sari la pagina:

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 01:52

De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:04:13
De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 14:08:45
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... elucrubaiile tigrate-s rsuflte, n-am chef, demitizarea miticilor nu-mi strnete dect grea.

...apropos; PSD-ul de dezintegreaz, "PNL-ul", rezist vr-o lun ,...dup viitoricosul congres?!

Mda,vad ca te incanta teribil ideea de partid unic basescian,probabil asa se manifeste dragostea ta ciudata pentru ROMANIA. Fereste-ne Doamne de bunele intentii ale ...ale celor care nu gandesc lucrurile. Totul in mana lui Base este simbolul binelui pentru Romania sau pentru Base si gasca lui? Mai Mytcor,traiesti in Austra aia si chiar nu se lipeste nimic de tine, tu chiar nu intelegi nimic din ce se intampla in Romania ?

...ce s mai cyborgule, eti scurtcircuitat total, tu eti de-a dreptul mpmntat !...

dar nu-i problem Vannea, o s vin primavara, o s rsari, o s creti mare i-or s fac maidanezii pipi pe tine ntr-o veselie !...

ai perspectiv, ce s mai !...

Vai mai Mytcor,constat ca tu nu ma placi deloc si ca nu imi doresti binele. .Heh,in fine,nu ma deranjeaza deloc. Stiu tipul asta de oameni care atunci cand nu pot purta o discutie logica se supara si ajung sa urasca interlocutorii.

PS:Ce zici de agentiile "desfiintate" de Boc despre care iti povestea Dorinel? .Ne luam cu vorba si uitam discutia...

Tu i logica, porcu' i dovlecu' !...bi Vannea de ce-i bagi nasu' acolo unde-i proptete armsarul organul , ....fi serios bebeule, suge i tu la o instalaie performant, las-l pe Geoan i Iliescu&Co. i treci pe cruditi !...

....iat, s-a iit la orizont Mr. Cataram, ncearc la el c-i sttut , "PNL-istule"!...

Vai ce replica elevata si inteligenta Mytcor . Pentru un basescian , se incadreaza in tipare,pentru un monarhist insa... dom'le te faci de rusine. Eu zic sa ramai doar basescian ca sa nu te faci de rusine. .Oricum dragostea pentru Base este cea mare asa ca nu vei suferi prea mult.

Vezi Vanea de ce eu, monarhist vechi, l-am sters de la prieteni pe acest impostor, mytcor? El nu poate pricepe [n-are cu ce, cu buzele nu se gandeste!] ca un monarhist nu poate fi un pupator de funduri princiare, fie ele regale sau basesciene! Ca asa am ajuns la 20 de ani de Revolutie, la o Republica dictatorialo-dinastica, "regele" la Cotroceni, "printesa" la Bruxelles, lacheii si Lupeasca la palatul Victoria, iar bufonii pe net!

"Nihil sine Deo!"

...hahaha...ponositul vostru boierism postdecembrist i-a cam atins fundul sacului, aveti de-nfruntat cauzele realitilor voastre, pe care le-ai construit n ultimii 20 de ani cu atta; ignoran miglit, infantilitate incontient, atavism iresponsabil, narcisism carierist, etc, etc...
N-ai fost capabili de-a v autoevalua capacitile cognitive n vederea autoexecutrii unui refresh de mentalitate personal, ai rmas incrementai n aceeai mentalitate ante, ai preferat s v lsai tri de val, fiindu-v alturi pe creasta lui gunoaiele inerente orcrui diluviu, le-ai acceptat, ai coabitat cu ele mai mult dect ar fi fost necesar fr a v deranja prezena lor n preajma voastr, deaceea ele au reuit aculturalizarea voastr n proporie de mas.
V lipsete onestitatea dialogurilor n contradictoriu, dar totui axate pe-o direcie constructiv, avei ns un mult prea dezvoltat i nsuit temenic , sim al atacului abject , n hait, practicai i chiar ridicai la rang de "art" atacurile bazate pe rstlmciri i deturnarea de la esena temei i-a subiectului de moment ce se afl-n dezbaterea clipei, v strecurai precum oprlele ce-i simt cozile scurtate de fora argumentelor documentate cert, dar rmnei anoi pe poziii atunci cnd cineva d ap la moara inepiilor voasre debitate-ntr-o aiuritoare verv nonalant, decrepismul vostru mental, ncercai a-l exploata ca partizani ai unei clase sociale i-n detrimentul vostru cu sperana c poate, poate, are s le pice ceva printre degetele celor ce-i cocoai prin diferite orizonturi iluzorii -apoi o s-avei i voi din ce v-nfrupta.
Nu vei ajunge singura generaie de scrificiu att timp ct fracturismul social nu se va metamorfoza ntr-un scrbism generalizat sau pn-n momentul n care partizanatul deja devenit obsedat al majoritii prilor combatante social, nu vor realiza c are la baz un tumultos elan ce mutileaz o societate ce s-a dorit a fi reinventat c-o originalitate demn de toat jena.
Aceasta btlie poate fi catalogat momentan,far a uza de cine tie ce metafore hiperbolizante, o simp stare cotidian a unei societi mutilante ce-i duce traiul de astzi pe mine ntr-o atmosfer social mutilant-menuit, in care contiina naional are-nfiarea unui trist ceretor din colul strzii.

Nu prea-neleg eu cum se-mpac acel "Nihil sine Deo" cu , "Proletari din toate rile unii-v!"...dar tiu !
N-am trimis vreodat cuiva solicitri virtuale pentru a-mi deveni prieteni, nici n-am s recurg vreodat la acest procedeu,n schimb le-am acceptat pe cele ce mi-au fost adresate.
Nu-i o pagub, cine dorete, se poate autosuspenda din lista-mi de "prieteni" virtuali. [/quot

Abracadabrant! O bulibaseala de citate din diferiti bloggeri mai "harsiti" ca tine, pe care-i admiri probabil, asta faci! Infrunta-ti "oglinda" personala [daca ai..], vezi capitolul demnitate si mai apoi mai vb.! Omule, tu chiar nu intelegi ca un monarhist e altfel, tb. sa fie altfel? Tu l-ai vedea pe Mihai I facandu-i pe romani "gaozari" sau "zoaie", furand telefonul vreunei "tiganci imputite", batand vreun copil , spunand ca-si da "demisia in 5 min" SI SA NU SI-O DEA? Ca-si trimite toanta la Bruxelles pe banii romanilor, jignind profesorii, clasa politica, pe toata lumea? Si asta, de-l tot pupi in fund, sa ma reformeze pe mine? Asta e anticomunist? Comunist nu esti prin eticheta/sigla de partid, ci prin comportament: dictatorial, brutal, la marginea Legii [mereu interpretand-o acolo unde ea nu e clara, in FAVOAREA TA!], hartuind Opozitia, amenintand-o cu "Tribunalul Poporului" = DNA! Orice om de bun simt ar mai reflecta la aceste aspecte, nu e greu - tb. sinceritate si curaj!

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 02:06

De la: 9am181937, la data 2010-02-27 19:36:19i-am ciuruit.6 partide impotriva lui si...castiga.INCREDIBIL,DAR ADEVARAT.sa scape romania de lichele trebue neaparat ca base sa se urineze pe toti fsn-istii si pnl-istii si sa le dea foc.boc la fel...cinste lor,la amandoi.nu ii merita romanii,sa fi castigat gioana si adrian nastase prim ministru sa fure si praful din romania ca economia a sters-o dupa harta.

6 partide zici: Sa vedem socoteala ta: PNL, PSD, PC, PRM si PNG, al 5-lea nu iese!
Buuun. Cine a fost cu acum grav-bolnavioru'?: PD, UDMR, PNT, SRI, SIE, DIA, MAI, SPP, DNA, Serv.215, MAE.
Ei, puicusorule, nu-i asa ca a fost o lupta cinstita, plina de fair play? Nu-i asa ca ne crezi prosti? Doamne, ce biped, de unde ai mai iesit si tu, urinatule?

"Nihil sie Deo!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 02:07

De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit.

La"mine" la firma ,a scazut cifra de afaceri in 2009 fata de 2008 ,impozitul forfetar te incadreaza in cifra din anul anterior-am platit mai mult si asta s-a observat la sfarsitul anului -statul a luat vreo 4000 de lei in plus ! Acum in ultimul trimestru nu mai dau nimic statului si cred ca am bani si pentru trimestrul 1 din acest an ! Cu alte cuvinte am platit impozitul forfetar sau pe profit cu 2 trimestre in avans ,datorita forfetarelii lui boc ! Ei nu mai incaseaza 2 trimestre -banuiesc ca nu sunt singura firma in aceasta situatie -cu ce vor umple golul-ei au crezut ca asta e realitatea -insa realitatea este ca e criza -firmele produc mai putini bani decat cred ei ,finantistii lui boc si basescu ! Sunt niste pamblicari cu totii!

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 04:30

Vine peimavara,
Lasati vioara!
Cu totii la sapa,
Cnu este de saga!

Traian Bsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s mearg n 29 iulie la vot indiferent de modul n care aleg s voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 07:49

De la: nastasemihail, la data 2010-02-27 15:41:46Ca sa se termine cu polemica asta, cu impozitul forfetar, ar fii bine ptr toti sa se publice, daca acele firme care au fost sau s-au autodesfiintat, chiar aveau capacitatea de a plati impozite, Sau traiau de pe o zi pe alta. Un fel de statistica ori pe ultimul an, ori pe citiva ani. Ca sa se vada cit bine si rau a facut acel impozit.

Cum Doamne iarta-ma si cui poate face bine impozitul forfetar din moment ce a dus la inchiderea a peste 100000 de firme CARE PLATEAU IMPOZITE SI DADEAU DE MANCARE UNOR OAMENI ?Este bine ca acum le plateste statul somaj in loc sa le plateasca firmele acelea leafa oamenilor ?Este bine ca au transformat niste oameni car isi castigau demn banutii lor in milogi care acum asteapta de la stat somajul? Faceau patronii tot felul de artificii ca sa aiba cheltuieli cat mai mari?Posibi,dar daca erau legale atunci asta se cheama management bun (ca sa te dezvolti ai nevoie sa investesti),daca erau ilegale trebuia sa intervina Garda Financiara .Daca o firma isi platea oamenii si mai si investea este foarte posibil sa nu aiba profit nu doar doi ani la rand ci mai multi .Cine nu a avut niciodata o firma sau oameni carora trebuie sa le asigure banii probabil ca nu intelege,restul insa probabil ca inteleg si stiu despre ce este vorba.Sa ii consideri pe toti hoti si sa ii pui sa plateasca CA SI CUM AU DE UNDE ,FARA SA CERCETEZI,este absurd. In plus ,exact cum explica Karpov ,incadrarea in grupa de impozit forfetar se face raportat la anul anterior iar iarna nu-i ca vara .Huh,si mai mint poporul ca pastreaza COTA UNICA de impozitare .Pai cum mai este cota unica de impozitare daca platesti intr-un an mai mult decat 16%?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:15

Traian Bsescu - TOT preedintele Romniei i al tutror romnilor !!
Emil Boc - TOT prim-ministru al Romniei

Voi , anti ...tot proti !! Dar impariali !!! Asta e taaare , taaare !!! Impariali i totodat critci !!! Nu tim ns la adresa cui !!!
Dar dac tot suntei impariali i apolitici , de ce nu stai dracului n banca voastr c -aa numai debilisme debitai !!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:20

De la: camioneros70, la data 2010-02-28 08:15:41Traian Bsescu - TOT preedintele Romniei i al tutror romnilor !!

Voi , anti ...tot proti !! Dar impariali !!! Asta e taaare , taaare !!! Impariali i totodat critci !!! Nu tim ns la adresa cui !!!
Dar dac tot suntei impariali i apolitici , de ce nu stai dracului n banca voastr c -aa numai debilisme debitai !!!

Hai, cara-te la lucru ca-ti dau doua dupa ceafa imediat! Il suport pe Base ca asa e iesit, aici ai dreptate, dar sa ma faca prietenii prost

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:28

De la: camioneros70, la data 2010-02-28 08:15:41Traian Bsescu - TOT preedintele Romniei i al tutror romnilor !!

Ei acum,si Ceausescu A FOST candva presedintele Romaniei .Argumentatia asta o puteai teoretic folosi si in vremea aia,nu ?

PS:Chiar nu ai inteles la adresa cui suntem critici sau glumesti ?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:40

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-28 08:20:18

Hai, cara-te la lucru ca-ti dau doua dupa ceafa imediat! Il suport pe Base ca asa e iesit, aici ai dreptate, dar sa ma faca prietenii prost

Jiji , I'm stoned !!!!
Tu tiu c eti anti , dar nu la tine m refeream.....

Eu proti , dobitoci , tmpii , cretini ....i fac pe cei care se dau impariali , pe cei care mimeaz imparialitatea !!!
I-a respecta i a vorbi muuult mai frumos cu ei dac ar recunoate : " Bi tat , sunt membru sau simpatizant ....bla-bla ... asta nu-mi convine la la i la la".. i am putea ncerca o form de dialog....
Dar sunt unii , de diminea pn seara : "huuuoo , jos chioru' i piticu'.... bla-bla" + mnctorie de ccat la greu ....
Iar eu cnd m irit , am noroc c pot folosi limba romn n toat plenitudinea ei ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 09:10

De la: camioneros70, la data 2010-02-28 08:40:33
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-28 08:20:18

Jiji , I'm stoned !!!!
Tu tiu c eti anti , dar nu la tine m refeream.....

Eu proti , dobitoci , tmpii , cretini ....i fac pe cei care se dau impariali , pe cei care mimeaz imparialitatea !!!
I-a respecta i a vorbi muuult mai frumos cu ei dac ar recunoate : " Bi tat , sunt membru sau simpatizant ....bla-bla ... asta nu-mi convine la la i la la".. i am putea ncerca o form de dialog....
Dar sunt unii , de diminea pn seara : "huuuoo , jos chioru' i piticu'.... bla-bla" + mnctorie de ccat la greu ....
Iar eu cnd m irit , am noroc c pot folosi limba romn n toat plenitudinea ei ....

Camioneros ,in DEX impartial inseamna "capabil s fac o apreciere just, obiectiv; neprtinitor, obiectiv, drept".Eu nu stiu daca sunt sau nu impartial cand il critic pe Base sau pe Boc insa stiu sigur ca scriu EXACT CE CRED si ca incerc sa EXPLIC SI SA ARGUMNTEZ parerile mele. Tu esti sigur ca esti impartial cand ii lauzi ? Eu am dreptul sa critic puterea atunci cand actiunile sale imi par demagogice si daunatoare pentru Romania asa cum si tu ai dreptul sa o lauzi cat vrei daca iti pare ca sunt minunate si ca servesc tarii. Nu consider insa ca este o atitudine democratica sa te superi pe cineva doar din cauza ca vorbeste impotriva puterii. Pe scurt ,ca tot ai spus de impartialitate, nu cred ca este normal sa te deranjeze cei care striga "huo" sau "jos" si sa nu te deranjeze deloc cei care striga de dimineata pana seara "traiasca" si "sus".

Ce crezi tu, impartial de partea lui Base cum esti ...Mancatul de kkt poate exista in tabara pro Base sau axiomatic se adreseaza doar celor care il critica ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 09:52

Bravo Base,ne-ai aratat ce mult inseamna pentru tine condamnarea comunismului.L-ai schimbat pe Marius Oprea desi facea o treaba excelenta la Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, doar pentru ca nu iti ridica tie osanale.Sa ai grija sa pui un baiat de casa acolo, care sa spuna mereu ca tu esti intaiul anticomunist al tarii si eventual sa arate tarii cat de tare ai suferit tu din cauza comunismului.

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 11:03

Am ghicit,am ghicit ! ai fost UTCist,se vede in gindirea ta ,corespunde cu a mea ! Am desfiintat intreprinzatorii mici,ca sa faca numai oamenii nostrii afaceri cu statul !Asa zice tatucul Basescu, noi suntem tiranii ,noi suntem tiranii! URAAAAAAAAA !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 11:56

camineros
ma faci sa cred tot mai mult ca esti dintre acei care primisera misiune dupa acel noiembrie din brasov, sa supravegheze mediul muncitoresc. dupa limbaj, nu esti din brasovean, ci mai degraba ajuns acolo dintr-o zona saraca a romaniei.
faci de rusine brasovul!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:01

Base nu iarta lui oprea ca a fost virful de lance a lui tariceanu in demostrarea prostiilor prezidentiale pe linia securitatii (poate va aminititi sedinta csat pe tema gripei aviare).
drept urmare, marea lucrare a lui base din 2006-2007 a fost aratata cu degetul de toti, nu respecta constitutia si legile tarii iar guvernul venise cu 2 proiecte de legi care duceau in derizoriu munca consiglierilor din cotroceni.
e pur si simplu o razbunare tipica base-boc. ii doare undeva de comunism, holocaust sau saracia celor mai multi dintre romani.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:04

Inca astept ca unii dintre forumisti sa-si ceara scuze de la cei nenorociti de modernizarea lui boc, reinscaunatul lui basescu, cel reales de anticomunisti si fan-manelisti.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:15

De la: 9am049573, la data 2010-02-28 11:56:15camineros
ma faci sa cred tot mai mult ca esti dintre acei care primisera misiune dupa acel noiembrie din brasov, sa supravegheze mediul muncitoresc. dupa limbaj, nu esti din brasovean, ci mai degraba ajuns acolo dintr-o zona saraca a romaniei.
faci de rusine brasovul!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:22

N+am mai auyit nimic de moderniyarea Romaniei! sa nu-mi spuneti ca era doar tema de campanie!!
In afara de manele ce mia preyentati luminos despre viitor.
Uitati o tema de reflectie: Credeti voi ca toate firmle din UE asteapta ca sa i+asa romania din recesiune pentru a face concurenta resturilor de economie din arcul carpato-danubiano-pontic

Personal mi s-a facut rau si am schimbat canalul cind l-am auzit pe consilierul sefului BNR , adrian vasilescu cind aprecia ca la iesirea din recesiune Romania are nevoie de noroc de la Dumnezeu!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 12:38

De la: camioneros70, la data 2010-02-28 08:40:33 proti , dobitoci , tmpii , cretini ....i fac pe cei care se dau impariali , pe cei care mimeaz imparialitatea !!!

Ai noroc ca esti in / din Romania si cand te iriti poti sa injuri ca presedintele tau !
Fii atent aici, la o mica provocare pe care ti-o lansez oficial: fa matalica o sinteza a realizarilor basesciene cu care tovarasul se lauda chiar pe site-ul sau oficial, in urma unei ''pledoari'' cu realizarile sale marete, cincinale si la obiect, in fata Parlamentului !
Astept o parere obiectiva, la subiect si in ton cu discutia noastra ! Atentie, nu ai voie sa mergi pe aratura, cum bine acest mers iti ''sade'' si te caracterizeaza !

Start !

1. Dup cinci ani, romnii au cteva certitudini care nseamn tot atia pai n modernizarea Romniei: Romnia este membr cu drepturi depline n Uniunea European
2. Autoritile judiciare competente nu mai au reineri n anchetarea fotilor i actualilor minitri
3. Cota unic de impozitare este de 16%
4. Presa i ia atta libertate ct vrea
5. Adevrul despre crimele comunismului a fost fcut public n aceast sal
6. Dou milioane de dosare alei fostei securiti au fost predate CNSAS
7. Romnii nu mai voteaz liste, voteaz oameni pentru Parlamentul Romniei
8. Romnia a trecut proba consecvenei n politica extern
9. Marea Neagr, Dunrea i NABUCCO au devenit oficial proiecte europene, cum despre ele vorbeam n campania din 2004
10. Preedintele romnilor nu a fcut niciun fel de compromisuri nici mcar compromisul tcerii - cu oameni i structuri pe care n 2004 le considera parte a sistemului ticloit
11. Avem o pensie minim garantat i pentru acei vrstnici care nu au contribuit la sistemul de pensii
12. S-au simplificat procedurile pentru redobndirea ceteniei romne i creterea numrului de burse pentru studenii din Republica Moldova.

Tot tovarasul Basescu, in fata celor doua camere reunite ale Parlamentului mai spune:

- ''Nu s-a realizat reforma constituional.''
Asa e! Baga o asumare a raspunderii pe legea de modificare a Constitutiei ca sa poata fi modificata de Guvern prin asumare de raspundere. Apoi mai baga o asumare de raspundere pentru modificarea Constitutiei in vederea promovarii democratiei prin Partidul Unic si presedinte pe viata.
- ''Nu exist nicio condamnare definitiv a unui nalt demnitar i aici este responsabilitatea judectorilor.''
Gresit ! Judecatorii lucreaza cu materialul clientului! Ei aplica legea asa cum a fost scrisa si publicata in Monitorul Oficial. Raspunderea este a celui ce a scris legea astfel incat nici un politician ajuns demnitar sa nu poata raspunde vre-o data pentru jaful si furaciunea produsa.
- ''Exist nc o nencredere a partenerilor europeni fa de justiia din Romnia.''
Gresit ! Europenii intreaba clasa politica de ce nu descatuseaza justitia ?
- ''Parlamentul nc blocheaz unele dosare de presupus corupie.''
Uite si un adevar care confirma regula ! Pai vrei sa se condamne singuri !!! Chiar atat de prosti sa fie ?

Cu o pagina, doua in urma, se regaseste si o alta realizare a avatarului sau, tovarasul Boc : Restructurarea agentiilor guvernamentale si cati secretari de stat avem fata de cati trebuiau sa fie in urma ''reformarii'' ! Poate iti faci timp sa arunci un ochean si pe acolo si sa emiti o parere !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 13:30

Si daca astazi liberi
In lume ne-am vazut
E pentru ca pe lume
Basescu s-a nascut...

Ce bine-m-pare c-ai luat teapa
Si patapievici, ce dobitoc este. Cum ne-am procopsit cu dobitocul asta? Nu i-a tras-o nimeni in mufa.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 13:35

De la: 9am126636, la data 2010-02-28 13:30:09 Si daca astazi liberi
In lume ne-am vazut
E pentru ca pe lume
Basescu s-a nascut...

Vremea nelegitimului a apus, iar basescu si PD-L-ul sau sunt deja in curs de disparitie din politica romaneasca. In ceea ce ma priveste il consider pe basescu un starv politic esuat!!!!!!!!!!
Singurul lucru bun din toata aceasta interlopiada a fraudulosului prezidential, a fost ca oamenii au inteles ca pericolul autoritarismului n-a disparut, iar cartea tarii, CONSTITUTIA, trebuie in asa fel revizuita incat sa NU PERMITA NIMANUI, NICIODATA, sa preia de unul singur fraiele puterii.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 13:35

De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 01:52:43
De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:04:13
De la: vasile_vali, la data 2010-02-27 14:08:45
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:45:33
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:37:32
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:26:15
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:21:11
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 16:11:37
De la: mytcor, la data 2010-02-26 16:02:42....i voi doi ?...dou -trei pruri !... elucrubaiile tigrate-s rsuflte, n-am chef, demitizarea miticilor nu-mi strnete dect grea.

...apropos; PSD-ul de dezintegreaz, "PNL-ul", rezist vr-o lun ,...dup viitoricosul congres?!

Mda,vad ca te incanta teribil ideea de partid unic basescian,probabil asa se manifeste dragostea ta ciudata pentru ROMANIA. Fereste-ne Doamne de bunele intentii ale ...ale celor care nu gandesc lucrurile. Totul in mana lui Base este simbolul binelui pentru Romania sau pentru Base si gasca lui? Mai Mytcor,traiesti in Austra aia si chiar nu se lipeste nimic de tine, tu chiar nu intelegi nimic din ce se intampla in Romania ?

...ce s mai cyborgule, eti scurtcircuitat total, tu eti de-a dreptul mpmntat !...

dar nu-i problem Vannea, o s vin primavara, o s rsari, o s creti mare i-or s fac maidanezii pipi pe tine ntr-o veselie !...

ai perspectiv, ce s mai !...

Vai mai Mytcor,constat ca tu nu ma placi deloc si ca nu imi doresti binele. .Heh,in fine,nu ma deranjeaza deloc. Stiu tipul asta de oameni care atunci cand nu pot purta o discutie logica se supara si ajung sa urasca interlocutorii.

PS:Ce zici de agentiile "desfiintate" de Boc despre care iti povestea Dorinel? .Ne luam cu vorba si uitam discutia...

Tu i logica, porcu' i dovlecu' !...bi Vannea de ce-i bagi nasu' acolo unde-i proptete armsarul organul , ....fi serios bebeule, suge i tu la o instalaie performant, las-l pe Geoan i Iliescu&Co. i treci pe cruditi !...

....iat, s-a iit la orizont Mr. Cataram, ncearc la el c-i sttut , "PNL-istule"!...

Vai ce replica elevata si inteligenta Mytcor . Pentru un basescian , se incadreaza in tipare,pentru un monarhist insa... dom'le te faci de rusine. Eu zic sa ramai doar basescian ca sa nu te faci de rusine. .Oricum dragostea pentru Base este cea mare asa ca nu vei suferi prea mult.

Vezi Vanea de ce eu, monarhist vechi, l-am sters de la prieteni pe acest impostor, mytcor? El nu poate pricepe [n-are cu ce, cu buzele nu se gandeste!] ca un monarhist nu poate fi un pupator de funduri princiare, fie ele regale sau basesciene! Ca asa am ajuns la 20 de ani de Revolutie, la o Republica dictatorialo-dinastica, "regele" la Cotroceni, "printesa" la Bruxelles, lacheii si Lupeasca la palatul Victoria, iar bufonii pe net!

"Nihil sine Deo!"

...hahaha...ponositul vostru boierism postdecembrist i-a cam atins fundul sacului, aveti de-nfruntat cauzele realitilor voastre, pe care le-ai construit n ultimii 20 de ani cu atta; ignoran miglit, infantilitate incontient, atavism iresponsabil, narcisism carierist, etc, etc...
N-ai fost capabili de-a v autoevalua capacitile cognitive n vederea autoexecutrii unui refresh de mentalitate personal, ai rmas incrementai n aceeai mentalitate ante, ai preferat s v lsai tri de val, fiindu-v alturi pe creasta lui gunoaiele inerente orcrui diluviu, le-ai acceptat, ai coabitat cu ele mai mult dect ar fi fost necesar fr a v deranja prezena lor n preajma voastr, deaceea ele au reuit aculturalizarea voastr n proporie de mas.
V lipsete onestitatea dialogurilor n contradictoriu, dar totui axate pe-o direcie constructiv, avei ns un mult prea dezvoltat i nsuit temenic , sim al atacului abject , n hait, practicai i chiar ridicai la rang de "art" atacurile bazate pe rstlmciri i deturnarea de la esena temei i-a subiectului de moment ce se afl-n dezbaterea clipei, v strecurai precum oprlele ce-i simt cozile scurtate de fora argumentelor documentate cert, dar rmnei anoi pe poziii atunci cnd cineva d ap la moara inepiilor voasre debitate-ntr-o aiuritoare verv nonalant, decrepismul vostru mental, ncercai a-l exploata ca partizani ai unei clase sociale i-n detrimentul vostru cu sperana c poate, poate, are s le pice ceva printre degetele celor ce-i cocoai prin diferite orizonturi iluzorii -apoi o s-avei i voi din ce v-nfrupta.
Nu vei ajunge singura generaie de scrificiu att timp ct fracturismul social nu se va metamorfoza ntr-un scrbism generalizat sau pn-n momentul n care partizanatul deja devenit obsedat al majoritii prilor combatante social, nu vor realiza c are la baz un tumultos elan ce mutileaz o societate ce s-a dorit a fi reinventat c-o originalitate demn de toat jena.
Aceasta btlie poate fi catalogat momentan,far a uza de cine tie ce metafore hiperbolizante, o simp stare cotidian a unei societi mutilante ce-i duce traiul de astzi pe mine ntr-o atmosfer social mutilant-menuit, in care contiina naional are-nfiarea unui trist ceretor din colul strzii.

Nu prea-neleg eu cum se-mpac acel "Nihil sine Deo" cu , "Proletari din toate rile unii-v!"...dar tiu !
N-am trimis vreodat cuiva solicitri virtuale pentru a-mi deveni prieteni, nici n-am s recurg vreodat la acest procedeu,n schimb le-am acceptat pe cele ce mi-au fost adresate.
Nu-i o pagub, cine dorete, se poate autosuspenda din lista-mi de "prieteni" virtuali. [/quot

Abracadabrant! O bulibaseala de citate din diferiti bloggeri mai "harsiti" ca tine, pe care-i admiri probabil, asta faci! Infrunta-ti "oglinda" personala [daca ai..], vezi capitolul demnitate si mai apoi mai vb.! Omule, tu chiar nu intelegi ca un monarhist e altfel, tb. sa fie altfel? Tu l-ai vedea pe Mihai I facandu-i pe romani "gaozari" sau "zoaie", furand telefonul vreunei "tiganci imputite", batand vreun copil , spunand ca-si da "demisia in 5 min" SI SA NU SI-O DEA? Ca-si trimite toanta la Bruxelles pe banii romanilor, jignind profesorii, clasa politica, pe toata lumea? Si asta, de-l tot pupi in fund, sa ma reformeze pe mine? Asta e anticomunist? Comunist nu esti prin eticheta/sigla de partid, ci prin comportament: dictatorial, brutal, la marginea Legii [mereu interpretand-o acolo unde ea nu e clara, in FAVOAREA TA!], hartuind Opozitia, amenintand-o cu "Tribunalul Poporului" = DNA! Orice om de bun simt ar mai reflecta la aceste aspecte, nu e greu - tb. sinceritate si curaj!

"Nihil sine Deo!"

...recunosc nene Vasile, recunosc !...brownian i c-o doz de kafkianism indulgent precedentul meu com. pe care l-am adresat 'mneatale dar i Gbelei, numai c; n-ar prea trebui s-mi caui vin , nu sunt eu vinovat de faptul c : IQ-ul cuiva nu se ridic deasupra nlimii brcinarului unui bufon regal.
n ceea ce m privete, nici pe departe nu sunt un fun al Mj.S.R.Mihai , ci al principiului de administrare a statului avnd la baz sistemul monarhiei constituionale, atunci cnd ai s-nelegi aceasta diferen de concepie-n administrarea unui stat ,- republican / monarhic- poate ai s-nelegi i ceea ce-nseamn criteriile ordinii naturale de administrare a statuui respectiv,(la cel monarhic fac referire, i nu oricum, ci strict al unei monarhi constituionale) n-am s exemplific aici, am s-i las aceast plcere de-a le descoperi singur, nene Vasile !..
Sper s nu-mi reproezi c strugurii-s prea acri, chiar m-ai dezamgi complectamente nene Vasile, de altfel; observ cu stupoare c nu prea decelai informaonal bruma de cunoatere pe care o tot dorii a v fi recunoscut, p-aceste teme politice, ceea ce m determin s v adresez o umil ntrebare, dac-ai avea disponibilitatea i amabilitatea de a-mi rspune; a dori s tiu cum ai clasifica Dv. sau ce-ar reprezenta pentru Dv. noiuni ca: om politic, politician, politicianist ?...
Nene Vasile, o ultim remarc, atunci cnd am s folosesc citate ori surse pentru a exemplifica un aspect, un concept, o doctrin, etc, etc, atunci avei s constatai c acel text o s fie nsoit de ghilimelele de rigoare sau am s dau linck-ul sursei .
Aa C......despre pupincurismul despre care faci vorbire, sorry nene Vasile, n-am fcut parte dintre cei ce s-au aezat la aceast coad din fraged pruncie !...

...sper s nu-i provoc i astzi vreo agitaie neuronalo-molecular disconfortant !..

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 13:38

De la: 9am178165, la data 2010-02-28 13:35:37
De la: 9am126636, la data 2010-02-28 13:30:09 Si daca astazi liberi
In lume ne-am vazut
E pentru ca pe lume
Basescu s-a nascut...

Vremea nelegitimului a apus, iar basescu si PD-L-ul sau sunt deja in curs de disparitie din politica romaneasca. In ceea ce ma priveste il consider pe basescu un starv politic esuat!!!!!!!!!!
Singurul lucru bun din toata aceasta interlopiada a fraudulosului prezidential, a fost ca oamenii au inteles ca pericolul autoritarismului n-a disparut, iar cartea tarii, CONSTITUTIA, trebuie in asa fel revizuita incat sa NU PERMITA NIMANUI, NICIODATA, sa preia de unul singur fraiele puterii.

Prin urmare, pregatiti-va pentru o societate cu adevarat democratica.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 15:18

De la: vaneamarin, la data 2010-02-28 07:49:35

Cum Doamne iarta-ma si cui poate face bine impozitul forfetar din moment ce a dus la inchiderea a peste 100000 de firme CARE PLATEAU IMPOZITE SI DADEAU DE MANCARE UNOR OAMENI ?Este bine ca acum le plateste statul somaj in loc sa le plateasca firmele acelea leafa oamenilor ?Este bine ca au transformat niste oameni car isi castigau demn banutii lor in milogi care acum asteapta de la stat somajul? Faceau patronii tot felul de artificii ca sa aiba cheltuieli cat mai mari?Posibi,dar daca erau legale atunci asta se cheama management bun (ca sa te dezvolti ai nevoie sa investesti),daca erau ilegale trebuia sa intervina Garda Financiara .Daca o firma isi platea oamenii si mai si investea este foarte posibil sa nu aiba profit nu doar doi ani la rand ci mai multi .Cine nu a avut niciodata o firma sau oameni carora trebuie sa le asigure banii probabil ca nu intelege,restul insa probabil ca inteleg si stiu despre ce este vorba.Sa ii consideri pe toti hoti si sa ii pui sa plateasca CA SI CUM AU DE UNDE ,FARA SA CERCETEZI,este absurd. In plus ,exact cum explica Karpov ,incadrarea in grupa de impozit forfetar se face raportat la anul anterior iar iarna nu-i ca vara .Huh,si mai mint poporul ca pastreaza COTA UNICA de impozitare .Pai cum mai este cota unica de impozitare daca platesti intr-un an mai mult decat 16%?

Domnule Vanea ,cu tot respectul, as vrea sa va spun ca profitul reinvestit(deci investitiile)este scutit de impozit pe profitde altfel,daca ziceti ca aveti o firma ,ar trebui sa stiti ca dpdv fiscal o investitie nu intra pe cheltuieli (ea se amortizeaza in timp cu o cota aferenta clasei de imobilizari din care face parte),deci nu prea afecteaza profitul ..si atunci..va intreb:de unde pierderea doi ani consecutivi?

Ideea cu transele de impozit functie de cifra de afaceri a anului precedent nici mie nu mi se pare tocmai ok ;ar fi fost mai corecta regularizarea impozitului la sfarsitul anului si perceperea unei singure transe de impozit minim in cursul anului

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:16

Sa vedem o alta recompensare a pupincurismului portocaliu la cel mai inalt nivel, acela de Sef de Stat. Nu cred ca mai este nici o surpriza pentru nimeni ca buzele umede ale lui Florinnnn Calineeeescuuuu (!!!) stau bine infipte in dorsalul prezindentiabil. Ei bine, pentru asta, dupa atatea eforturi de a curata zona maronie, acesta este pe cale de a urma pe Sasu la TVR. Sa ne amintim ca actorul a ramas fara de partid dupa ce i s-a aratat usa PNL-ului de catre colegii sai, de unde el spune ca a plecat singur, anuntindu-si demisia prin posta. Da, da !
Cred ca incepe sa-mi placa pe zi ce trece acea moralitate cotroceanista basesciana, cu care ne incanta in surle si trambite, de dimineata si pana seara, tovarasul Basescu si PDL-ul inainte de alegerile din toamna trecuta. Trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma inchin zilnic in fata moralitatii invocate de presedintele nostru drag ! Mai rar !
Nici n-ar fi cazul sa raman asa surprins cand el se incaderaza in acei 99% dintre romani care asculta manele si fac parte din procesul de manelizare a Romaniei. Mai jos avem si o trimitere directa a electoratului sau preferat, de la ei pentru noi, plebea nemanelizata .....
-------------------------------------------------------------------------
Hai mandro sa ne-mbracam
Sa mergem sa stampilam
Dar ai grija cum votezi tu
Pui stampila pe Basescu

Sa vezi barbate, sa vezi
Pe Basescu am sa-l votez
Nu ies eu din vorba ta
Ca tu stii politica

Ai lei lei tatigda
Pe Basescu l-o-m vota
Cu toata familia
Si-l vom pune presedinte
Ca Basescu nu ne minte
Ascultati-ma pe mine
Numa-asa vom trai bine

Am sa beau dupa votare
44 de pahare, 44 de pahare
Si Basescu Doamne ajuta
Sa ia 70 la suta
Barbate dupa votare
Am sa-ti fac niste gratare
Si Basescu doamne ajuta
Sa ia si 80 la suta 80%

Refren
Ai lei lei tatigda
Pe Basescu l-o-m vota
Cu toata familia
Si-l vom pune presedinte
Ca Basescu nu ne minte
Ascultati-ma pe mine
Numa-asa vom trai bine

Refren:
Ai lei lei tatigda
Pe Basescu l-o-m vota
Cu toata familia
Si-l vom pune presedinte
Ca Basescu nu ne minte
Ascultati-ma pe mine
Numa-asa vom trai bine
-----------------------------------------------------------------------

Sa cicalaca cichicea bine !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:36

De la: Dorinel, la data 2010-02-28 12:38:52
De la: camioneros70, la data 2010-02-28 08:40:33 proti , dobitoci , tmpii , cretini ....i fac pe cei care se dau impariali , pe cei care mimeaz imparialitatea !!!

Ai noroc ca esti in / din Romania si cand te iriti poti sa injuri ca presedintele tau !
Fii atent aici, la o mica provocare pe care ti-o lansez oficial: fa matalica o sinteza a realizarilor basesciene cu care tovarasul se lauda chiar pe site-ul sau oficial, in urma unei ''pledoari'' cu realizarile sale marete, cincinale si la obiect, in fata Parlamentului !
Astept o parere obiectiva, la subiect si in ton cu discutia noastra ! Atentie, nu ai voie sa mergi pe aratura, cum bine acest mers iti ''sade'' si te caracterizeaza !

Start !

1. Dup cinci ani, romnii au cteva certitudini care nseamn tot atia pai n modernizarea Romniei: Romnia este membr cu drepturi depline n Uniunea European
2. Autoritile judiciare competente nu mai au reineri n anchetarea fotilor i actualilor minitri
3. Cota unic de impozitare este de 16%
4. Presa i ia atta libertate ct vrea
5. Adevrul despre crimele comunismului a fost fcut public n aceast sal
6. Dou milioane de dosare alei fostei securiti au fost predate CNSAS
7. Romnii nu mai voteaz liste, voteaz oameni pentru Parlamentul Romniei
8. Romnia a trecut proba consecvenei n politica extern
9. Marea Neagr, Dunrea i NABUCCO au devenit oficial proiecte europene, cum despre ele vorbeam n campania din 2004
10. Preedintele romnilor nu a fcut niciun fel de compromisuri nici mcar compromisul tcerii - cu oameni i structuri pe care n 2004 le considera parte a sistemului ticloit
11. Avem o pensie minim garantat i pentru acei vrstnici care nu au contribuit la sistemul de pensii
12. S-au simplificat procedurile pentru redobndirea ceteniei romne i creterea numrului de burse pentru studenii din Republica Moldova.

Tot tovarasul Basescu, in fata celor doua camere reunite ale Parlamentului mai spune:

- ''Nu s-a realizat reforma constituional.''
Asa e! Baga o asumare a raspunderii pe legea de modificare a Constitutiei ca sa poata fi modificata de Guvern prin asumare de raspundere. Apoi mai baga o asumare de raspundere pentru modificarea Constitutiei in vederea promovarii democratiei prin Partidul Unic si presedinte pe viata.
- ''Nu exist nicio condamnare definitiv a unui nalt demnitar i aici este responsabilitatea judectorilor.''
Gresit ! Judecatorii lucreaza cu materialul clientului! Ei aplica legea asa cum a fost scrisa si publicata in Monitorul Oficial. Raspunderea este a celui ce a scris legea astfel incat nici un politician ajuns demnitar sa nu poata raspunde vre-o data pentru jaful si furaciunea produsa.
- ''Exist nc o nencredere a partenerilor europeni fa de justiia din Romnia.''
Gresit ! Europenii intreaba clasa politica de ce nu descatuseaza justitia ?
- ''Parlamentul nc blocheaz unele dosare de presupus corupie.''
Uite si un adevar care confirma regula ! Pai vrei sa se condamne singuri !!! Chiar atat de prosti sa fie ?

Cu o pagina, doua in urma, se regaseste si o alta realizare a avatarului sau, tovarasul Boc : Restructurarea agentiilor guvernamentale si cati secretari de stat avem fata de cati trebuiau sa fie in urma ''reformarii'' ! Poate iti faci timp sa arunci un ochean si pe acolo si sa emiti o parere !
Romanii nu mai voteaza liste dar voteaza pe cei de pe lista invizibila,cei care cotizeaza mai mult sunt aprobati sa catindeze . Nu se vede ca din dec 1989 sunt aceiasi catindati cu exceptia unora care ii inlocuiesc pe cei LUATI IN CERURI SI FACUTI INGERI SAU SFINTI ,CA DREPT RASPLATA PENTRU BINELE FACUT POPORULUI ROMAN INFOMETAT SI BOLNAV.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:39

De de faci asta? De ce ai ales s faci politic? Eu tiu rspunsul. Tu-l tii? Probabil c dac te-a ntreba asta ntr-o emisiune tv sau la radio mi-ai rspunde mecanic: Ca s slujesc interesul public. Eu a rde ironic, o bun parte dintre telespectatori te-ar njura, alii ar schimba canalul pe Discovery, tu ai nghii n sec. i n scurt timp am uita. C aa facem noi, oamenii, uitm. Doar c aici nu ne aude nimeni. Aa c te ntreb din nou: tu de ce faci politic? Vrei s te mbogeti, nu? Vrei s ajungi n funcii nalte, unde se pun la btaie multe fonduri publice din care poi lua i tu o parte. Prin firmele tale, prin firmele prietenilor ti sau, direct, cu sacoa. tim amndoi c sta este rspunsul cinstit. Pe care n-ai s-l rostesti niciodat n public. Dar pe care l-ai ascuns bine sub limba ta de lemn. tim amndoi, mai mult, c i-au scpat deja degetele n borcanul cu miere. i c ai dosit deja nite bani. Poate muli. n saltea, n spatele crilor de la casa ta de vacan ori n seifurile unor bnci din Grecia sau Elveia. Cel mai probabil, n-o s afle nimeni niciodat ct ai furat. Ce faci acum? Te gndeti cum s-i cheltui, nu? i tiu dilema: s mai stai o vreme n politic, c-i place jocul sta periculos, sau s te retragi undeva unde e cald i bine. Dilema asta te consum, nu-i aa? Nu poi s iei decizia curajoas. tiu. Mai stai o vreme n politic. i place s te vezi la tv. S-i zic lumea pe strad c te tie, c le spui bine, c dai bine pe sticl. i crete inima-n tine. i, totui, tu nu te poi bucura de banii ia. Iar viaa trece. Ai albit deja. Ce faci? Ce faci cu banii ia?

Daniel Rdu

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 18:18

De la: Dorinel, la data 2010-02-28 17:39:12De de faci asta? De ce ai ales s faci politic? Eu tiu rspunsul. Tu-l tii? Probabil c dac te-a ntreba asta ntr-o emisiune tv sau la radio mi-ai rspunde mecanic: Ca s slujesc interesul public. Eu a rde ironic, o bun parte dintre telespectatori te-ar njura, alii ar schimba canalul pe Discovery, tu ai nghii n sec. i n scurt timp am uita. C aa facem noi, oamenii, uitm. Doar c aici nu ne aude nimeni. Aa c te ntreb din nou: tu de ce faci politic? Vrei s te mbogeti, nu? Vrei s ajungi n funcii nalte, unde se pun la btaie multe fonduri publice din care poi lua i tu o parte. Prin firmele tale, prin firmele prietenilor ti sau, direct, cu sacoa. tim amndoi c sta este rspunsul cinstit. Pe care n-ai s-l rostesti niciodat n public. Dar pe care l-ai ascuns bine sub limba ta de lemn. tim amndoi, mai mult, c i-au scpat deja degetele n borcanul cu miere. i c ai dosit deja nite bani. Poate muli. n saltea, n spatele crilor de la casa ta de vacan ori n seifurile unor bnci din Grecia sau Elveia. Cel mai probabil, n-o s afle nimeni niciodat ct ai furat. Ce faci acum? Te gndeti cum s-i cheltui, nu? i tiu dilema: s mai stai o vreme n politic, c-i place jocul sta periculos, sau s te retragi undeva unde e cald i bine. Dilema asta te consum, nu-i aa? Nu poi s iei decizia curajoas. tiu. Mai stai o vreme n politic. i place s te vezi la tv. S-i zic lumea pe strad c te tie, c le spui bine, c dai bine pe sticl. i crete inima-n tine. i, totui, tu nu te poi bucura de banii ia. Iar viaa trece. Ai albit deja. Ce faci? Ce faci cu banii ia?

Daniel Rdu

..Eeeee...Dorinelule...asa da !!!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 18:20

...recunosc nene Vasile, recunosc !...brownian i c-o doz de kafkianism indulgent precedentul meu com. pe care l-am adresat 'mneatale dar i Gbelei, numai c; n-ar prea trebui s-mi caui vin , nu sunt eu vinovat de faptul c : IQ-ul cuiva nu se ridic deasupra nlimii brcinarului unui bufon regal.
n ceea ce m privete, nici pe departe nu sunt un fun al Mj.S.R.Mihai , ci al principiului de administrare a statului avnd la baz sistemul monarhiei constituionale, atunci cnd ai s-nelegi aceasta diferen de concepie-n administrarea unui stat ,- republican / monarhic- poate ai s-nelegi i ceea ce-nseamn criteriile ordinii naturale de administrare a statuui respectiv,(la cel monarhic fac referire, i nu oricum, ci strict al unei monarhi constituionale) n-am s exemplific aici, am s-i las aceast plcere de-a le descoperi singur, nene Vasile !..
Sper s nu-mi reproezi c strugurii-s prea acri, chiar m-ai dezamgi complectamente nene Vasile, de altfel; observ cu stupoare c nu prea decelai informaonal bruma de cunoatere pe care o tot dorii a v fi recunoscut, p-aceste teme politice, ceea ce m determin s v adresez o umil ntrebare, dac-ai avea disponibilitatea i amabilitatea de a-mi rspune; a dori s tiu cum ai clasifica Dv. sau ce-ar reprezenta pentru Dv. noiuni ca: om politic, politician, politicianist ?...
Nene Vasile, o ultim remarc, atunci cnd am s folosesc citate ori surse pentru a exemplifica un aspect, un concept, o doctrin, etc, etc, atunci avei s constatai c acel text o s fie nsoit de ghilimelele de rigoare sau am s dau linck-ul sursei .
Aa C......despre pupincurismul despre care faci vorbire, sorry nene Vasile, n-am fcut parte dintre cei ce s-au aezat la aceast coad din fraged pruncie !...

...sper s nu-i provoc i astzi vreo agitaie neuronalo-molecular disconfortant !.. [/quote]

Nu-mi provoci decat mila! Ordine monarhica zici, adica traian la Cotro si eba la Bruxelles, iar lupeasca la Victoria, nu? Asta e ordinea monarhica a lu' matale? Merci, tine-o pt. talica, eu prefer ordinea monarhica de pe timpul lui Bratianu@Maniu@Tattarescu.
Cat despre omul politic, daca vrei parerea mea despre el, ar tb. sa fie: 1) Moral; 2)Educat;3) Manierat;4)Calm, chiar si cand e injurat, caci a intrat in "arena leilor" singur.;5)Patriot;6)Indulgent, in special cu cei aflati sub conditia sa umana/profesionala;7)Inca vreo cateva calitati, dar cele anterioare mi se par esentiale! Ordinea nu e neaparat cea enumerata, dar parerea mea e ca un cetatean care doreste sa fie reprezentativ, caci asa e democratia-reprezentativa, tb. sa le posede simultan. Nu m-ar deranja sa aiba si spiritul umorului, sa stie sa foloseasca "verbul", sa fie placut "pe sticla".
Nu tb. sa-mi raspunzi, e parerea mea, iar cand votez incerc sa vad care dintre candidati se conformeaza criteriilor mele, subiective. De gustibus, nu? Dar un lucru il stiu, nesubiectiv: Puterea tb. criticata atunci cand greseste si IN NICIUN CAZ LAUDATA atunci cand face bine, caci pt. a face bine a ajuns ACOLO SUS, de asta presedintele si guvernul au cele mai mari salarii publice, plus beneficii gen paza, diurne, sofer etc. E o lectie pe care noi, cei traiti in comunism suficienti ani, am invatat-o dureros, pe pielea noastra! Tu ce faceai atunci, erai si tu la Anvers?

P.S. "Om politic" = "politician". "Politicanist" e peiorativ, stimabile, se potriveste perfect Monarhului tau, basescu!

"Nihil sine Deo!"

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:07

De la: tielenti, la data 2010-02-28 17:36:00Romanii nu mai voteaza liste dar voteaza pe cei de pe lista invizibila,cei care cotizeaza mai mult sunt aprobati sa catindeze . Nu se vede ca din dec 1989 sunt aceiasi catindati cu exceptia unora care ii inlocuiesc pe cei LUATI IN CERURI SI FACUTI INGERI SAU SFINTI ,CA DREPT RASPLATA PENTRU BINELE FACUT POPORULUI ROMAN INFOMETAT SI BOLNAV.
Ei, mai lasa si de la tine !! Acum partidele politice se curata de lichele ! Una cate una pleaca sa ''slujeasca interesul national'' spre inexistentul partid, deocamdata, basescian de stanga !
La urmatoarele alegeri 'sigur' vor prinde Parlamentul ! Si cum interesul national le dicteaza conduita in politica, normal, cum altfel (!!!), trebuie sa-si ghiduseasca binele gusele umflate de la atata competenta ce-i caracterizeaza, sa-si umfle conturile personale si sa-si rotunjeasca cat se mai poate averile.
In timp ce noi, nesimtiti ce indraznesc sa critice epoca basesciana, fara argumente, asa sa ne aflam in treaba, trebuie sa strangem din dinti si cureaua de la pantaloni sau alte accesori vestimentare pana ne sugrumam singuri. Pensionarii, tinerii si copiii ce papa din banii statului, la Auschwitz cu ei !
Viva la revolucion ! Traiasca maretul nostru conducator, tovarasul Traian Basescu !
Mii de multumiri cu praf de pusca ii uram !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:09

De la: serena, la data 2010-02-28 18:18:15
De la: Dorinel, la data 2010-02-28 17:39:12De de faci asta? De ce ai ales s faci politic? Eu tiu rspunsul. Tu-l tii? Probabil c dac te-a ntreba asta ntr-o emisiune tv sau la radio mi-ai rspunde mecanic: Ca s slujesc interesul public. Eu a rde ironic, o bun parte dintre telespectatori te-ar njura, alii ar schimba canalul pe Discovery, tu ai nghii n sec. i n scurt timp am uita. C aa facem noi, oamenii, uitm. Doar c aici nu ne aude nimeni. Aa c te ntreb din nou: tu de ce faci politic? Vrei s te mbogeti, nu? Vrei s ajungi n funcii nalte, unde se pun la btaie multe fonduri publice din care poi lua i tu o parte. Prin firmele tale, prin firmele prietenilor ti sau, direct, cu sacoa. tim amndoi c sta este rspunsul cinstit. Pe care n-ai s-l rostesti niciodat n public. Dar pe care l-ai ascuns bine sub limba ta de lemn. tim amndoi, mai mult, c i-au scpat deja degetele n borcanul cu miere. i c ai dosit deja nite bani. Poate muli. n saltea, n spatele crilor de la casa ta de vacan ori n seifurile unor bnci din Grecia sau Elveia. Cel mai probabil, n-o s afle nimeni niciodat ct ai furat. Ce faci acum? Te gndeti cum s-i cheltui, nu? i tiu dilema: s mai stai o vreme n politic, c-i place jocul sta periculos, sau s te retragi undeva unde e cald i bine. Dilema asta te consum, nu-i aa? Nu poi s iei decizia curajoas. tiu. Mai stai o vreme n politic. i place s te vezi la tv. S-i zic lumea pe strad c te tie, c le spui bine, c dai bine pe sticl. i crete inima-n tine. i, totui, tu nu te poi bucura de banii ia. Iar viaa trece. Ai albit deja. Ce faci? Ce faci cu banii ia?

..Eeeee...Dorinelule...asa da !!!
Mde, pai nu-i asa !

Pagini: << 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: