Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2014, ora 22:31
Tu chiar nu vezi ca spui acelasi lucru?De la: __hakon__, la data 2014-01-25 19:32:03De la: _Ingrid, la data 2014-01-25 15:25:33.......................... Deci ceea ce eu pot sa exprim concis, tu reiei si detaliezi de parca nu reiese clar ce implica nemultumirea mea. Si ce spui tu, ca Arafat stia ca 112 nu ii poate da date exacte, este o presupunere, foarte probabila, dar nu inseamna ca el e de vina pentru asta si nici nu stim daca a facut sau nu demersuri sa se rezolve. Iar chestia ca mi-ai cerut tu raspuns, la ceva ce mi-ai dat indicii... sa fii sanitar!De atata timp cutreieri pe aici si nu ai vazut ca NIMENI nu e dispus sa primeasca teme pentru acasa pe forum??? Daca vrei sa declansezi o discutie, vii cu subiectul, spui ce gandesti despre el, si atunci vin si eu si imi spun punctul meu de vedere, si Gabi, si altii. Tu si inca o persoana aveti impresia ca stati la catedra si dati extemporale pe aici. Si desi, e o simpla impresie, mai dati si calificative. Asa ajunge omul sa vorbeasca singur.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2014, ora 16:07
De la: _Ingrid, la data 2014-01-25 22:31:07 'ai lasa-ma, ce spui tu acolo frantz/o!? dar, daca zici tu.... ha' , fugi tandru. prin urmare, codasii europei sunt si fuduli nevoie mare. ingrid, principalul vinovat este romatsa, elt-ul NP2-ului a emis atat pe 406MHz cat si pe 117Hz, apoi min Ap. serv. info militar, si abia in ultima instanta serv.112, intre aceste trei componente nu a existat interoperabilitate, coordonare unica si decizie asumata/responsabila. in fine, ptr. ca tara "arde" sub cod rosu, copistul Victor Ponta se piaptana in vestiarul unei sali de sport in care joaca baschet in timp ce se instituia codul rosu . Cate "autostrazi" si DN-uri sunt inchise, cate trenuri sunt anulate, cate trenuri sunt inzapezite, unde sunt frezele de pe autostrazi, DN-uri si infrastructura CFR, cate zeci de mii de romani sunt inzapeziti, cate zeci sau sute de mii de romani sunt inzapeziti lipsindu-le hrana sau energia electrica din domiciliu, cati copaci sunt doborati de viscol pe carosabil sau caile feratie, cine si cu ce au de gand sa intervina, unde este ISU,SMURD,AMBULANTA,ARMATA,JANDARMERIA etc. pentrua interveni in urmarma instituirii cod rosu ? sinistru meteorologic! voi chiar nu vedeti ca isi bat joc de voi blocand infrastructura rutiero-feroviara deoarece sunt incompetenti si le lipsesc mijloacele mecanizate adecvate unei interventii eficiente in asemenea conditii meteorologice? un cutremur de pamant de peste 6,5 gr. va lipseste si sunteti, TERMINATI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2014, ora 16:13
De la: __hakon__, la data 2014-01-26 16:07:25De la: _Ingrid, la data 2014-01-25 22:31:07 In privinta asta vad ca suntem total de acord! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2014, ora 16:16
bei, ne-am dat naibii : nu mai vorbim decit de coduri si morse, smurduri si isu si draci-laci !
e Ianuarie, e IARNA si asa e iarna in zona temperata , de cind lumea si pamintul : cu frig, zapada si viscol ! da' ce-i asa o mare TRAGEDIE ? am uitat ce-i aia IARNA si n-o mai acceptam ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2014, ora 19:50
tu sa taci, Tuseo, i-ati Junghiul care iti confirma"unicitatea" si iesiti la deszapezire, hodorogilor anchilozati!
Buey, sunteti de rasul k@rului, 45%din infrastructura rutiero feroviara este inzapezita iar voi prezentati pe media tot felul de utilaje grele ,sau senilatele armatei care sunt improprii efectuarii eficiente a oricarei incercari de-a deszapezi o autostarada, un DN,Dj etc. Unde va sunt autofrezele de deszapezire, autoplugurile, si autoperiile care ar fi trebuit sa patruleze continuu pe infrastructura rutiera in aceste doua zile ? Cum este posibil si isi permit Ponta si Dragnea impreuna ccu Sova sa blokeze/inchida 45%din infrastructura rutiera si sa pretinda cond.auto blokati sub nametii pe autostrada dovada ca ro-vinieta le-a expirat pe timpul cat incompetenta guvernamentala si a serviciilor/firmelor abilitate sa deszapezeasca infrastructura rutiera,nu a reusit sa deszapezeasca o autostrada, DN, sau DJ? Sunteti vai de capul vostru daca puteti suporta asemenea mizerie administrativa a unor incompetenti indolenti , corupti si penali in acelasi timp! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2014, ora 20:28
De la: __hakon__, la data 2014-01-26 19:50:08tu sa taci, Tuseo, i-ati Junghiul care iti confirma"unicitatea" si iesiti la deszapezire, hodorogilor anchilozati! Chiar de rasul kurului!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 00:36
Poate nu voi sustineti incompetentul din capul statului /
Daca presedintele e chel .ceilalti............ Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 12:25
De la: __hakon__, la data 2014-01-25 19:50:54HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, POSTACI, ochiul cat sarmaua si, ATANTION ! Sa-i fi scutit pe kazahi de 600 mil $ pe degeaba ? Si sa ma puna pe mine sa umplu golul asta cu accize suplimentare la carburanti ? Adica el face banu si eu imi golesc buzunarul ? Te pomenesti ... Ponta, un demn urmas al lui Nastase ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 12:30
De la: gabigabi2, la data 2014-01-26 16:16:06bei, ne-am dat naibii : nu mai vorbim decit de coduri si morse, smurduri si isu si draci-laci ! Ce intelegatoare esti ... Dar de ce mai platesc taxe si accize cand e iarna ? Imi inchizi drumuri pentru ca nu esti in stare sa le ti deschise, redu si taxele pe care ma pui sa le platesc ! Mereu se spune ca cetateanul trebuie sa faca si sa dreaga cu zapada. De ce ? Cetateanul plateste ca sa faca altii treaba asta. De ce sa dea el la lopata ? Dupa ce i-a platiti pe cei care tipa ca se pricep sa administreze banii ... De ce trebuie tavalit cetateanul si nu adevaratii vinovati ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 13:08
buey, ce draqu bueeeeey, comandamentul vostru guvernamental DE IARNA, HAHAHAHAHA !..va povesteste cancanuri si recita poezii METEOROLOGICO-lacrimogene, dar nu va informeaza ce decizii au luat, care este situatia pe sectoarele de drum INZAPEZITE, cu cate autofreze se actioneaza, cu cate autopluguri etc si care sunt firmele care au castigat licitatiile privind deszapazirea rutiero-feroviara in iarna 2013-2-14 si care este valoarea total a contractelor pe care le-au adjudecat , calitatea serviciilor de deszapezire pe care le-au prestat si care este voumul de ore functionare/ fiecare utilaj de deszapezire, hehehe greu, greu fara: organizare , competente, si dotari tehnice corespunzatoare etc.
Ce sa caute jandarmii si militarii la deszapeziri buey munistrilor, al apararii si af. interne, este declarata stare de necesitate sau urgenta? buey Dusho, politrucule comunist, trimiti militari din armata NATO Ro. la deszapezit, la lopatat zapada de pe "autostrazi", buey ministrule, esti nebun, sau idiot !? Buey HOPREA, interimarule, tu ai scos jandarmii la maturat sulurile de zapada de pe carosabil, poi, jandarmii tai se ocupau cu kaftitul protestatarilor de la Pungesti, mai obositule, acum i-ai introdus in dispozitiv ul de lupta contra nametilor ? Ati vazut paparuda de la min. transporturilor, saracuta habarnista, ea recita cam aceleasi versuri penibile ca si Arafatul cel Viteaz, buey, astia isi bat joc de voi, va considera prosti gramada sau idioti clociti. Ponta, Dragnea and all inclusive, sunt ridicoli, habarnisti patentati ! hahahaha! Bine va face, postac@1454, si-au gasit prostii de care sa-si bata joc toti jmekerii politruci, HAHAHAHA, REBEGITILOR , va paste hipotermia ! Catastrofelor!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 14:09
Ce bine le zici, postac Hakon ...
Esti genial, absolut mirobolant ... Iti multumim pentru ca ne deschizi ochii, mintile ... Sincer, nu pot sa ma gandesc ce ne-am face fara tine. Te-as mai lauda pentru sfaturile nepretuite pe care ni le dai la tot cartierul, dar trebuie sa ma duc sa fac frigul in casuta mea de 200 mp, unde nu pot asigura decat 25 grade celsius ... Inca odata, multumiri, mii de multumiri ... Esti genial, ce sa mai o lungim ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 14:36
stoppen, buey! buey, postac de partid@1454, stai asa ca nu-i asa, musai tre sa clarificam pozitiilesi sa reglam temperaturili mediului ambiant. eu mi-s postac voluntar, adica, fara simbrie sau spaguit cu 30 de arginti, 'tzelegi ? hamu, ma-ntorn la graficul de temp. din mediul tau ambiant, buey, la tine-i cam naspa cu alea 25 de gr,C/200mp, la mine-i cu totul altceva, clima tropicala nenica fro 28 gr,C cu miresme programabile si susur de izvor sau clipocit de valuri ca fond sonor, avantaj Eu, buey postac de partid opozabil postacei hodoroage aflata la putoare si-n cardasie sentimental-ideoogica cu giurumelele guvernamentale, s-a inteles intocmai, precis/exact coerent si logic, care sunt pozitionarile in sptiu-timp existential al fiecaruia, sau este necesar sa trecem la planseta sa-ti desenez ? HA!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 14:48
Pentru ca mi-am dobandit dreptul de a conduce de vre-o 26 de ani, am prins vremurile cand nu existau coduri de nici o culoare.
Plecam la munca, cu masina, ca altminteri nu prea am cum, pe orice vreme, inclusiv pe zapada. In vremurile acelea nici anvelopele nu erau de mai multe feluri. Nu se auzise pe la noi de d-alea de iarna. Am avut niste anvelope Barum cu tinte metalice, doua bucati, pe fata. N-aveam nici o treaba cu ele pe masina. Parca treceam cu tancul pe asfalt ... Doamne, ce frumos era ... Nu politie, nu marcaje rutiere, nu pluguri ... mergeam pe zapada batuta si mergem ... chiar in timp ce ningea, chiar pe intuneric. Odata se vedea pana la 10 metri in fata. Am mers cu a doua, vre-o 20 de km. Ma usturau ochii ... Mi s-a parut fantastic ... Am reusit de fiecare data sa ajung viu acasa. Fara cod, fara sararita, fara avertizari pe la televizor, fara sa am habar ce planuri are guvernul despre dezapezirea asta .... mergeam ca prostul, multumit, constient ca asta e treaba, asa e iarna, concentrat cum sa conduc mai bine astfel incat sa nu ma ciocnesc cu nimeni si sa ajung la destinatie. Pe vremea aia nu era la moda sa dai vina pe autoritati pentru ca ninge. Sau pentru ca soseaua era acoperita cu un strat de zapada batuta. Asta era ! Pe vremea aia ni se parea normal ca iarna, cand ningea, sa fie zapada pe sosea. Se dadea si atunci cu sare sau cu plugul dar nimeni nu avea habar cat costa, in lei, km de dezapezit. Era mai nasol cand dadeau cu sare pentru ca sarea topea zapada doar pe unde cadea ea si se formau niste santuri, niste gropi in stratul de zapada, care te puteau face sa derapezi si trebuia sa reduci viteza. Am imbatranit. Pentru ca acum avem coduri si mie imi placea mai mult fara. Pentru ca acum dam 5000 euro / km pentru dezapezit. Am imbatranit ... O sa vina codul ... negru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 14:49
De la: __hakon__, la data 2014-01-27 14:36:36 Nu, lasati, excelenta ... am inteles, sunt un bou ... asa este, aveti dreptate, ca de obicei .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 15:02
De la: 9am_1454, la data 2014-01-27 14:48:08Pentru ca mi-am dobandit dreptul de a conduce de vre-o 26 de ani, am prins vremurile cand nu existau coduri de nici o culoare. te-ai hodorogit complet si tu, ai mai si oxidat prin partile esentiale, coclit pe ici si colo, mai ai putin si te trec aia pe lista expiratilor, buey, si-i mai acuzai p'aia/astia ca-s nostalgici, ha ! buey, trezeste-te ! fii mandru de tine, si las-o draqului de aoleala, chilotzeste si tu o trufanda, ceva acolo, si nu te mai smiorcani atat ! hai , sa-ti traiasca si-nfloreasca scumpa patrie stramoseasca !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 15:42
De la: __hakon__, la data 2014-01-26 19:50:08tu sa taci, Tuseo, i-ati Junghiul care iti confirma"unicitatea" si iesiti la deszapezire, hodorogilor anchilozati! nu stii unde sunt alea-alealalte ? poi, le-a luat cu el, Boc, atunci cind si-a luat si lopata cu care dezapezea mai acu' vreo 2 ani, cam tot pe timpul asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 15:51
De la: 9am_1454, la data 2014-01-27 14:48:08Pentru ca mi-am dobandit dreptul de a conduce de vre-o 26 de ani, am prins vremurile cand nu existau coduri de nici o culoare. minca-ti-as palaria ta de baiat frumos, elegant si destept ! acu' ne povestesti cum era Iarna pe vremea tineretii tale si pe mine m-ai luat in balon ? haideee, stii , ti-a suflat in gura postacul hakon ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 15:56
De la: __hakon__, la data 2014-01-27 14:36:36 pfiii ...clipocit de valuri...susur de izvor bei, tu ai un blocaj renal si ai nevoie de un stimulent auditiv ca sa te deblochezi la besica ? ai grija de tine, minunatule , ca nu stiu ce ne-am face fara tine !
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 15:58
De la: 9am_1454, la data 2014-01-27 14:48:08Pentru ca mi-am dobandit dreptul de a conduce de vre-o 26 de ani, am prins vremurile cand nu existau coduri de nici o culoare. Prietene cat era Rogvineta cand faceai matale ,,aventurile"alea???Cate accize aveai in pretul carburantilor? Ce vrea sa sublinieze Hakon e ca platesti un serviciu pe care nu-l vezi!Adica un fel de taxa de protectie pe care guvernul ti-o ia si o da unor baieti destepti care o baga in buzunar! Mai bine sa scoata accizele si taxele de drum si cand ninge stam in case sau cu lopata ca pe vremea lui Ceausescu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 19:05
SirBoby, intr-adevar, nu sesizai cate taxte si impozite plateai statului comunist, de fapt, majoritatea populatiei habar nu avea cate taxe si impozite existau in defunctul (?) regim comunist, dar nu sesizau nici faptul ca primeau numai o treime dintr-un salariu pe care il meritau la locul de munca, comparativ cu salariul unui angajat intr0un sistem capitalist.
Daca statul comunist redistribuia aceasta imensa suma stransa din taxe si impozite la bugetul statului si apoi o redistribuia egalitarist tuturor, ei bine, in aceasta democratie si capitalism original romanesc, aceeasi comunisti vopsiti in culori democratico-capitaliste, isi redistribuie sumele acumulate din taxe, impozite, accize etc. numai lor si alor lor, in rest , nimic nu s-a schimbat. Avand in vedere faptul ca: Romanilor le lipsesc virtutile civice si solidaritatea, romanilor onesti si buni profesionisti nu le raman la dispozitie decat doua alternative, sa primeasca/accepte salarii mizerabile, exact ca pe vremea defunctului regim si sa faca foamea, sau sa-si paraseasca propria tara pentru un trai mai bun, evident, ptr. a se realiza profesional si material intr-un capitalism veritabil evitand in acest mod: conjuratiile prostilor, a smekerilor politici si-a bugetarilor ignoranti-indolento- piloshi care suprapopuleaza intreaga administratie a statului roman.(cu S/R mic) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 23:05
Hakon numai la partea ,,cu lopata in mana"era referirea la Ceausescu!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 23:42
De la: __hakon__, la data 2014-01-26 16:07:25-Va fi un cutremur asa de mare in Austria?De la: _Ingrid, la data 2014-01-25 22:31:07
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2014, ora 23:44
De la: gabigabi2, la data 2014-01-26 16:16:06bei, ne-am dat naibii : nu mai vorbim decit de coduri si morse, smurduri si isu si draci-laci ! A nins?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 10:04
De la: __hakon__, la data 2014-01-27 19:05:43SirBoby, intr-adevar, nu sesizai cate taxte si impozite plateai statului comunist, de fapt, majoritatea populatiei habar nu avea cate taxe si impozite existau in defunctul (?) regim comunist, dar nu sesizau nici faptul ca primeau numai o treime dintr-un salariu pe care il meritau la locul de munca, comparativ cu salariul unui angajat intr0un sistem capitalist. suflete, dupa parerea mea era Viceversa ! adicatelea Statul DADEA un salariu atit cit sa pluteasca omul, un pic peste saracia lucie ! si nu o data i-am spus si lui Siru' ca noi primeam a treia parte din ceea ce produceam si restul se ducea la diverse, iar ideea ca Statul iti dadea Casa GRATIS , scoala gratis, sanatatea gratis , concediu prin sindicat tot gratis , era Falsa de la cap la coada, caci tot din munca noastra erau platite toate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 10:05
De la: nastasemihail, la data 2014-01-27 23:44:30De la: gabigabi2, la data 2014-01-26 16:16:06bei, ne-am dat naibii : nu mai vorbim decit de coduri si morse, smurduri si isu si draci-laci ! nuuuu, am visat eu !
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 10:38
"Prietene cat era Rogvineta cand faceai matale ,,aventurile"alea???Cate accize aveai in pretul carburantilor? Ce vrea sa sublinieze Hakon e ca platesti un serviciu pe care nu-l vezi!Adica un fel de taxa de protectie pe care guvernul ti-o ia si o da unor baieti destepti care o baga in buzunar!
Mai bine sa scoata accizele si taxele de drum si cand ninge stam in case sau cu lopata ca pe vremea lui Ceausescu!" Cat esti de destept si tu, Sirbody. Cand va citesc, pe tine si pe Hakon, imi dau seama cat de retardat sunt ... Si cat de norocos. Norocos, da, da ... Pentru ca am sansa colosala de a fi contemporan cu niste genii ca voi. Habar n-aveam ca guvernul imi ia bani din buzunar, sub forma de taxe si accize si le baga in buzunarul unor baieti destepti. Ca tot a venit vorba, vorba vine, n-a venit singura, am adus-o eu, stie cineva de ce unele taxe se numesc taxe si alte taxe se numesc accize ? Sa fie valabila comparatia cu episodul in care, intreband un prieten medic, ce sunt alea epitelii sau adenoame pe la bila sau ficat sau alt organ, dupa un RMN al nevestei mele bolnava de cancer, care mi-a raspuns ca tot cancer dar specific organului respectiv ... ? Altfel spus, acciza e tot un cancer de taxa, da-i zice altfel ca sa para taxa mai mica ... Filozofi si atoatestiutori cum va stiu, ca sa fac un pleonasm ... sunt sigur ca veti sti sa explicati atat de bine diferenta dintre taxa si acciza, incat absolut nimeni nu va mai intelege nimic. Eu sunt mai batran si ramolit si inteleg ca taxa si acciza sunt niste chestii care ajuta omul gras (bugetarul) sa spolieze (si sa traiasca din ce in ce mai bine), cat poate de mult omul slab (privatul). Ca si celula canceroasa, va spolia de resurse producatorul care da viata economiei, pana cand se va intra in colaps si organismul va muri. Ca organismul atacat de cancer ... Si atunci, evident, va trebui gasit un vinovat. Nu stiu de ce, Basescu va fi cel mai probabil vinovat. Sau, cum e la moda acum, regimul Basescu .... Basescu nu prea mai da din gura de cateva zile. Cloceste ceva. Ponta ... la baschet. Boc dadea cu lopata cam cu doi ani in urma si analistii ziceau ca e un nenorocit, cam ca atunci cand tragea la coasa, pentru ca dezapezirea nu se face cu lopata si ca ... stiti voi ce ziceau ... Acum Ponta trage un antrenament la baschet in timp ce se instituie codul rosu in trei judete ... Cand cu avionul prabusit ... oricne a fost de vina, a purtat o raspundere, numai Ponta nu. Daca ar fi fost Boc premier, ce ne-ar fi spus Ponta si Antonescu ? Boc ar fi avut vre-o raspundere, ca premier, in povestea avionului prabusit ? Dar Basescu ? Evident ca da, daca Ponta ar fi fost in opozitie ... Tiriac si o banca, nu ni se spune care, au donat cate un avion smecher pentru actiuni umanitare. Turbojet, ceva de genul asta. Daca, pe vremea cand traia, Adrian Iovan s-ar fi dus la Tiriac si i-ar fi spus: Domnule, dumneata ai bani suficient de multi incat ai putea sa ma ajuti sa numai zbor pe un avion vechi care nu face fata intemperiilor, uite, sunt in cardasie cu niste medici exceptionali c are participa dezinteresati, la un program de salvare a vietilor, preleva organe, numai ei se pricep, dar n-avem cu ce, noi vrem, dar n-avem mijloace, adica avem dar sunt jalnice, de-abia ne descurcam ... nu poti sa ne ajuti ? Ce-ar fi zis Tiriac ? Ce-ar fi facut ? Cand traia Iovan ... Acum, dupa ce a murit, ...inainte nu se putea. De ce n-o fi intrat noua in subconstient atat de adanc balada cretinului de Manole ? De ce dracu sa ne ia trebuie sa moara Ana de fiecare data ca sa facem ce trebuie si cum trebuie ? Si nici asa nu suntem in stare. A murit copilul ala mancat de caini, s-a dat o lege care se mai daduse cu cainii maidanezi si ... ? Au disparut cainii de pe strazi ? A demisionat vreun primar care nu resuseste sa stranga cainii si sa aplice legea ? Am imbatranit. Vad oameni care-si inchipuie ca sunt debil mintal si-mi explica ei cum e cu apa calda si cu mersul pe jos ... S-ar putea sa fie ca ei ... Fericiti cei saraci cu duhul. C-a lor va fi Imparatia USL-ului, acum si-n veacul vecilor, amin ! Pe masura ce imbatraneste omul se indreapta spre cele sfinte si incepe sa vorbesca in dodii dand impresia ca a devenit mai intelept. Nu va lasati inselati ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 10:38
"Prietene cat era Rogvineta cand faceai matale ,,aventurile"alea???Cate accize aveai in pretul carburantilor? Ce vrea sa sublinieze Hakon e ca platesti un serviciu pe care nu-l vezi!Adica un fel de taxa de protectie pe care guvernul ti-o ia si o da unor baieti destepti care o baga in buzunar!
Mai bine sa scoata accizele si taxele de drum si cand ninge stam in case sau cu lopata ca pe vremea lui Ceausescu!" Cat esti de destept si tu, Sirbody. Cand va citesc, pe tine si pe Hakon, imi dau seama cat de retardat sunt ... Si cat de norocos. Norocos, da, da ... Pentru ca am sansa colosala de a fi contemporan cu niste genii ca voi. Habar n-aveam ca guvernul imi ia bani din buzunar, sub forma de taxe si accize si le baga in buzunarul unor baieti destepti. Ca tot a venit vorba, vorba vine, n-a venit singura, am adus-o eu, stie cineva de ce unele taxe se numesc taxe si alte taxe se numesc accize ? Sa fie valabila comparatia cu episodul in care, intreband un prieten medic, ce sunt alea epitelii sau adenoame pe la bila sau ficat sau alt organ, dupa un RMN al nevestei mele bolnava de cancer, care mi-a raspuns ca tot cancer dar specific organului respectiv ... ? Altfel spus, acciza e tot un cancer de taxa, da-i zice altfel ca sa para taxa mai mica ... Filozofi si atoatestiutori cum va stiu, ca sa fac un pleonasm ... sunt sigur ca veti sti sa explicati atat de bine diferenta dintre taxa si acciza, incat absolut nimeni nu va mai intelege nimic. Eu sunt mai batran si ramolit si inteleg ca taxa si acciza sunt niste chestii care ajuta omul gras (bugetarul) sa spolieze (si sa traiasca din ce in ce mai bine), cat poate de mult omul slab (privatul). Ca si celula canceroasa, va spolia de resurse producatorul care da viata economiei, pana cand se va intra in colaps si organismul va muri. Ca organismul atacat de cancer ... Si atunci, evident, va trebui gasit un vinovat. Nu stiu de ce, Basescu va fi cel mai probabil vinovat. Sau, cum e la moda acum, regimul Basescu .... Basescu nu prea mai da din gura de cateva zile. Cloceste ceva. Ponta ... la baschet. Boc dadea cu lopata cam cu doi ani in urma si analistii ziceau ca e un nenorocit, cam ca atunci cand tragea la coasa, pentru ca dezapezirea nu se face cu lopata si ca ... stiti voi ce ziceau ... Acum Ponta trage un antrenament la baschet in timp ce se instituie codul rosu in trei judete ... Cand cu avionul prabusit ... oricne a fost de vina, a purtat o raspundere, numai Ponta nu. Daca ar fi fost Boc premier, ce ne-ar fi spus Ponta si Antonescu ? Boc ar fi avut vre-o raspundere, ca premier, in povestea avionului prabusit ? Dar Basescu ? Evident ca da, daca Ponta ar fi fost in opozitie ... Tiriac si o banca, nu ni se spune care, au donat cate un avion smecher pentru actiuni umanitare. Turbojet, ceva de genul asta. Daca, pe vremea cand traia, Adrian Iovan s-ar fi dus la Tiriac si i-ar fi spus: Domnule, dumneata ai bani suficient de multi incat ai putea sa ma ajuti sa numai zbor pe un avion vechi care nu face fata intemperiilor, uite, sunt in cardasie cu niste medici exceptionali c are participa dezinteresati, la un program de salvare a vietilor, preleva organe, numai ei se pricep, dar n-avem cu ce, noi vrem, dar n-avem mijloace, adica avem dar sunt jalnice, de-abia ne descurcam ... nu poti sa ne ajuti ? Ce-ar fi zis Tiriac ? Ce-ar fi facut ? Cand traia Iovan ... Acum, dupa ce a murit, ...inainte nu se putea. De ce n-o fi intrat noua in subconstient atat de adanc balada cretinului de Manole ? De ce dracu sa ne ia trebuie sa moara Ana de fiecare data ca sa facem ce trebuie si cum trebuie ? Si nici asa nu suntem in stare. A murit copilul ala mancat de caini, s-a dat o lege care se mai daduse cu cainii maidanezi si ... ? Au disparut cainii de pe strazi ? A demisionat vreun primar care nu resuseste sa stranga cainii si sa aplice legea ? Am imbatranit. Vad oameni care-si inchipuie ca sunt debil mintal si-mi explica ei cum e cu apa calda si cu mersul pe jos ... S-ar putea sa fie ca ei ... Fericiti cei saraci cu duhul. C-a lor va fi Imparatia USL-ului, acum si-n veacul vecilor, amin ! Pe masura ce imbatraneste omul se indreapta spre cele sfinte si incepe sa vorbesca in dodii dand impresia ca a devenit mai intelept. Nu va lasati inselati ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 13:02
De la: 9am_1454, la data 2014-01-28 10:38:11 Draga tu te pierzi aici...cateodata ai dreptate, dar te citim trei insi si ar trebui sa citesca mai multi. Fa-ti si tu macar un profil pe Facebook daca nu un blog, si scrie acolo ce gandesti, sunt mult mai multi care ar citi, macar ce as imprastia eu daca tu nu esti prietenos. Plus ca poti fi prieten cu marele tau idol, stii ca el pe Facebook face si desface...Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 13:10
buey nene, sa moara cataua maidaneza si toti cateii pe care i-a fatat in perioada mandatelor pe care le-au obtinut toti primarii smekeri si incompetenti care nu si-au depus demisia de "onoare" daca mataluta nu ai dreptate tot asa dupa cum are dreptatea lui un mare ideologus pedeologicus care si-a cladit principiile polimitologicale in jurul unor idoli ierarhizati confom preceptiilor pesonale revelate din esenta imago mundi pe care le-a supus unor analize eshaustiv empritice din ale caror concluzii deformate plastic la rece i-au rezultat entanglari ideatice care l-au convins sa-si promoveze poliloghic atat cat il tin distroficele baiere ale mintii o conceptie sincretica din ale carei efecte epatant eclectice percepute si resimtite de multimea urechilor ciulite si-a gurilor cascate concomitent au produs adevarate tsunamuri devastatoare printre neuronii si substanta negroido-cenusii ale tuturor celor ce s-au lasat manipulati cerebral de discipolii propagandisti ai superinteleptului idol prin diferitele metode literar artistico-imagistice pe care acestia le-au aplicat altoite pe un complicat sistem de practici ritualice si incantatii insotite de izuri tamaiogene care i-au determinat sa se prosterneze in fata unor sfinte icoane facatoare de minumoaste animate de dorinti fierninti si cativa zombie vizionari transcedentali buni platitori de taxe impozite accize tva etc. Spre a satisface setea si foamea de privilegii a eternului idol superintelept cat si a intni politice combinativ-administrative din ale caror paradigme axiomatice aplicat- implementate in masa urechistilor guri cascate a rezultat actuala multime electorala compusa in majoritate de sfinte regii lui camarile de sfinti , ingeri, si demoni din cohorta celor nominalizati in geneza tuturor aliantelor interideologale nominal repartizati algoritmic intr-un adevar-adevarat parvenitism de factura revelata pe care superideologosul pedeolog cu genialitatea care i-a penetrat gandirea creatoare de la desfacerea si facerea tuturor minunilor ancestral politico-administrative, sociale sau de toate cele dincare nu poate rezulta decat uzufructul consacratei si impamantenitei prostii cu care au reusit sa te imbrobodeasca, buey nene, si viitor facebucist! !
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2014, ora 13:19
pfff.... m-ai pierdut in primele opt randuri, chiar am treaba, n-am rabdare sa pritocesc atata limbilita.
Daca e ceva ce vrei sa aflu, restrange la patru randuri, ca timpul costa bani! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Tu chiar nu vezi ca spui acelasi lucru?
sa fii sanitar!
bei, tu ai un blocaj renal si ai nevoie de un stimulent auditiv ca sa te deblochezi la besica ?
stii ca el pe Facebook face si desface...