back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:03

De la: gabigabi2, la data 2014-01-20 15:39:29
De la: 9am_1454, la data 2014-01-19 17:55:59Nu inteleg de ce atata zarva daca Gabi chiar posteaza din trei posturi.
Vrea sa para mai multa ?
Treaba ei ?
Se aproba ea pe ea si se aplauda pe sine insasi ?
Mare rahat ...
Eu n-am observat ce ziceti voi aici ca se dedubleaza, detripleaza .... dar nu vad de ce insistati pe treaba asta.
Am crezut, o vreme, ca ne dam cu parerea, aci, dincolo, din dorinta de a ne schimba cate o parere despre Basescu, despre altii, despre ce se intampla in politica .... ne distram ... ne amuzam ... ne si injuram, poftim ... dar ne trece ...
Nu cred ca Basescu sau oricare politician merita sa paruiesti pe cineva pentru el.
Poti sa-l susti prin vot sau nu, pe oricine crezi ca merita ...
Dar ... cred ca s-a ajuns mult prea departe.

De ce nu discutam noi despre ce se intampla in politica ?
Ce importanta are ce zice nu stiu care dintre noi ? De ce trebuie atat de tare luat la suturi ?
Cu ce ne ajuta daca o injuram pe Gabi pana nu mai putem ?
Nici mie nu-mi place ce scrie ea si cum vede personajul Basescu si am injurat-o de multe ori in decursul vremii. Dar nu e cam mult ?
Si daca posteaza din trei pozitii, ce ?
V-am mai sfatuit s-o ingnorati.
De ce nu-i ignorati pe cei pe care-i considerati idioti peste limita legala din punctul vostru de vedere si nu ne luminati cu imensa voastra intelepciune ?

Silviu, iti Dau Cuvintul Meu de Onoare ca nu am decit un cont si de pe ala scriu .... crede-ma, te rog ! cunoscindu-ma in real, iti solicit aceasta dovada debuna-vointa si incredere !

Da, si eu cred ca esti o tampita unica !
Nu vad de ce ai avea nevoie sa fi injurata de trei ori mai mult.
Nu cred ca esti atat de insetata de injuraturi, dimpotriva.
Eu cred ca s-a mai ivit o tampita si mai mare ca tine si astia te confunda cu ea ...

Te-am ajutat ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:11

Cum ajuti tu badie, mai rar cineva!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2014-01-20 16:00:11
De la: sirboby, la data 2014-01-20 13:40:19
De la: _2148_, la data 2014-01-20 12:11:50
De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 11:33:46
- IMPRUMUTURI ROSTOGOLITE ?????? IDOLUL tau Boc, de la care iei lumina , n-a facut imprumuturi ????????????????
-!

Iar vorbeste tastatura fara tine !
Poi am spus eu ca Boc n-a facut imprumuturi , chioaro ?
Si daca Boc a facut imprumuturi , toate viitoarele 50 de guverne sunt indreptatite sa faca la fel ?
Tu ,pentru familia ta , iei imprumuturi fara numar de la banca si lasi sa-ti plateasca ratele si dobanzile nepotii si stranepotii tai ?
Daca asa faci cu familia ta , inseamna ca esti iresponsabila !

Lasa-i in pace ca atat ii invata USL-ul ,,DA BASE? DA BOC?'' De ce p..a mea i-am mai schimbat,daca si astia fac la fel ca ceilalti ! Prostia romaneaca!!!!!!!!!!!!!!
Nu vor sa inteleaga ca alora le-a apus steaua tocmai pentru masurile astea! Si daca noua putere,fie ea USL-ista,PCR-ista extraterestra etc......................daca face aceleasi masuri trebuie sa plece cat mai repede sa vina altii care nu mai guverneaza cu masurile cu care au guvernat fostii!
E ca atunci cand o divortata de recasatoreste cu alt barbat care e tot betiv,curvar si violent pe principiul ,,pai si ala ma batea dar ala dadea mai bine la ficat pe cand asta da mai bine la fata!
Nu stiu ce exmple sa mai scriu! A 3 spala creiere mai ceva decat detergentul!
Mai nou asteapta un rege sa ne scoata din kkt!............

Sirule, cind te vad repetind OBSESIA lui Bas' impotriva A3 , iar te-ntreb : ti-e chiar atit de drag de el ? a cerut / negociat el CEVA in folosul Romaniei vreodata ? si-a aparat Tzara si concetatenii SAU s-a dus cu pira la Imparatie, urlind ca nebunul Lovitura de Stat, desi orice om cu scaun la cap cam stie ce inseamna asa ceva si cum se da o lovitura .....poate- zic POATE , poate ca daca spunea Lovitura de Palat ar fi fost o chestie credibila, caci se dorea a fi DOAR EL Inlocuit, NU si sistemul !
in sfirsit ....chiar si din acest urlet absurd cu lovitura de Stat, Dovedeste ca El se Crede STATUL , ceea ce Incalca Constitutia Ro !

P.S
tin sa te anunt ca Prima televiziune ce s-a intrebat ce-i cu coabitarea ; ce-i cu acest Parlament ce una spune , alta face si i-a chemat pe politicieni la tv sa dea lamuriri, a FOST ANTENA 3 , nu alta !
de ce moare bas' s-o vada inchisa ? siiiimplu ca buna ziua : ptr. ca-i dezvaluie mismasurile si ASTA ar trebui sa ne intereseze pe toti si nu numai Averea fara numar- fara numar, a lui , ci a tuturor imbogatitilor pe spatele nostru , averi facute din Jaful asupra Ro !

Ce ne tot f ... bruma de creieri cu coabitarea asta ?
Unde dracu sa va pieptene ati observat voi vre-o coabitare ?
S-a declarat tampenia asta cu coabitarea dupa rahatul esuat cu incercarea de debarcare a lui Base de la carma (referendumu' neicusorule ... Dragnea ... furaciunea, coana Europa ... jelania cu lovitura de stat .... ) ca sa fie mai linistiti jupanii de la UE si sa se dea impresia ca tara poate sa fie guvernata ...
Nici nu mai sti cine l-a incalcat primul si nici nu mai are importanta. Ba Base, ba Ponta, cum vorbesc despre ceva, nu conteaza ce, fac referire ca ceva-ul ala nu merge pentru ca celalalt n-a facut sau n-a dres, acum sau in trecutul imemorial ...
Nu exista nici o coabitare !
Exista o vrajeala pentru prosti ca noi !

Pe mine ma impresioneaza faptul ca Basescu pare sa fi ramas singura persoana ramasa in opozitie. Numai el le mai zice ca opozitia.
Din cand in cand il mai ajuta Ponta si Antonescu, doi insi care sunt la guvernare de aproape doi ani si, periodic, uita chestia asta si ne explica ce vor face ei, bine pentru tara asta, dar nu-i lasa ... exact, ati ghicit, Basescu ..... !
Deci, constat ca trei persoane care detin puterea in stat, presedintele, premierul si presedintele senatului, sunt, din cand in cand, in opozitie cu ce guverneaza chiar ei.
Cand nu se baga Basescu, cand reuseste cu reu sa-si tina gura, se intampla ceva in USL care-i face pe cei doi sefi ai PSD si PNL sa se faca mincinosi unul pe celalalt iar noua nu ne mai ajunge rahatul pentru a o comite in gura fiecaruia dintre ei. Dupa care, cand alianta pare ca si-a dat duhul, ca prin farmec, amandoi isi aduc aminte ca daca se despart au belit-o, Basescu asteapta dupa colt.
Foarte tare !
Sa fi si la putere si in opozitie in acelasi timp, mai rar ...!
Si in timpul asta Blaga doarme.
Va rog sa vorbiti mai incet sa nu-l treziti ...

Pentru asta cu sfaturile: vorba unei tute de profe din liceu, ti-am mai spus si daca nu ti-am mai spus, iti repet: nu mai vorbi despre ce sa facem noi, adica fraierii astia din tara, in afara de tine ci despre ce sa facem noi, adica fraierii astia de traim in tara si cu fraierul de tine care traieste afara din tara, alaturi de alti fraieri care traiesc afara. Adica toti romanii, nu numai unii !
Nu te poti dezbara sa faci pe tovarasul diriginte si sa ne tragi de urechi ...
Ia mai trage-ne si de altceva !
Dar pe rand ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:24

De la: _Ingrid, la data 2014-01-20 17:11:18 Cum ajuti tu badie, mai rar cineva!

Este ?
Ce va iubesc eu pe voi, r-ati ale dracu' sa fiti ... (va mai amintiti de Mitica de la Liga ?)

De, fac si eu ce pot ... lasati, lasati ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:31

Ponta si altii ca el ne tot repeta ce nenorociri a facut Boc si asa-numitul regim Basescu ...
Spre exemplu ca a taiat salariile bugetarilor (si mai adauga si pensiile ca ce conteaza ca minte, pensionarii e multi si prosti si o inghite si p-asta, desi pensiile nu au fost taiate c-a zis CCR motiv pentru care s-a crescut TVA-ul la 24%).
Basescu ne spune ca a fost un sacrificiu necesar.
Daca nu s-ar fi facut, ce s-ar fi intamplat ?
Romania ar fi intrat in incapacitate de plata ?
Nu s-ar mai fi platiti deloc salariile, pensiile, ce-ar fi fost ?

Hai sa vorbim dracului despre ceva ca niste oameni cu scaun la cap nu sa ne injuram ca niste oameni cu ka ..at in cap.
Am lansat o tema: ce s-ar fi intamplat daca nu se intampla ce s-a intamplat ?
Hai sa ne dam cu parerea ...

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:41

De la: 9am_1454, la data 2014-01-20 17:31:13Ponta si altii ca el ne tot repeta ce nenorociri a facut Boc si asa-numitul regim Basescu ...
Spre exemplu ca a taiat salariile bugetarilor (si mai adauga si pensiile ca ce conteaza ca minte, pensionarii e multi si prosti si o inghite si p-asta, desi pensiile nu au fost taiate c-a zis CCR motiv pentru care s-a crescut TVA-ul la 24%).

Hai sa vorbim dracului despre ceva ca niste oameni cu scaun la cap nu sa ne injuram ca niste oameni cu ka ..at in cap.

Nu, hai sa repetam vechiul discurs pedelist cu " NE-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE " asa cum faci tu propaganda pe forumul asta de ani de zile

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 17:57

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 17:41:36
De la: 9am_1454, la data 2014-01-20 17:31:13Ponta si altii ca el ne tot repeta ce nenorociri a facut Boc si asa-numitul regim Basescu ...

Nu, hai sa repetam vechiul discurs pedelist cu " NE-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE " asa cum faci tu propaganda pe forumul asta de ani de zile

Deci nu vrei sa-ti dai cu parerea ...
Foarte bine ! E dreptul tau ...
Sa fi sanatoasa !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:00

paranoico, ai o problema:

"Propunerea legislativã care prevede majorarea de la 42 la 200 de lei a alocaþiei pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 ºi 18 ani a fost respinsã, miercuri, de Senat

În expunerea de motive, iniþiatorii precizeazã cã un copil român primeºte o alocaþie în valoare de aproximativ 7 euro, adicã "de 35 de ori mai micã decât alocaþia unui copil din statele UE, care beneficiazã în medie de 210 euro"

mediafax

acum, nu-ti ramane decat sa rezolvi problema sugan pampersii lui copy/paste si tuturor USL-istilor

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:01

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 17:01:24Citat din ipocritul sirbobi :

"Problema e ca o sa ne alegem cu un presedinte la fel ca Base (dar din tabara USL)!!!!!!!!!!!! Si apoi ne vom plange pe forum alti 5 ani si tot asa!"

Daaaaa, si cand o sa vrem sa iesim in strada sa-l dam jos urlati ca TULBURAM LINISTEA PUBLICA, javre ipocrite , esti BASIST PANA IN MADUVA OASELOR , esti geamanul Andreei Pora

Pana acum nu am fost basist dar de acum am sa devin! Doar si pentru a nu fi de aceeasi parte a spectrului politic cu toate proastele! Ma refer la tine ! Deci hai cu base ala! Si nu trebuia sa-ti taie 25% din salariu!
Fata tu erai buna in Afghanistan! Se facea economie la casti!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:17

De la: 9am_1454, la data 2014-01-20 17:22:19
Pentru asta cu sfaturile: vorba unei tute de profe din liceu, ti-am mai spus si daca nu ti-am mai spus, iti repet: nu mai vorbi despre ce sa facem noi, adica fraierii astia din tara, in afara de tine ci despre ce sa facem noi, adica fraierii astia de traim in tara si cu fraierul de tine care traieste afara din tara, alaturi de alti fraieri care traiesc afara. Adica toti romanii, nu numai unii !
Dar pe rand ...

v-a tras asta pe toti, in tepele din piata victoriei.
v-a dat si zozo, sa traiti bineeee !
De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best !
For the romanian people !
Vote for Basescu ! Vote for you !

ipocritule!

probleme, ma' !?
ha !
esti in stare sa redactezi enuntul unei probleme reale, eliminand ipoteticul "daca"?

buey, ma lesi !?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:32

Vaca satului nu vezi ce incurajeaza guvernul tau! Alocatiile copiilor diferentiate pe venituri.........! Deci daca esti betiv si puturos progenitura ta trebuie sa primeasca mai multi bani ca sa ai tu de tigari si bautura! Daca muncesti ,nu e deajuns ca platesti taxe sa-i acorde betivilor venitul minim iti discrimineaza si copilul!
Vai de mintea voastra!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:33

De la: __hakon__, la data 2014-01-20 18:17:51
Dar pe rand ...

ipocritule!

probleme, ma' !?
ha !
esti in stare sa redactezi enuntul unei probleme reale, eliminand ipoteticul "daca"?

buey, ma lesi !?

Nu ma surprinzi.
Am tendinta sa te injur dar ma abtin.
Care parte a intrebarii n-ai inteles-o ?
Tocmai tu care le sti pe toate ... se poate ...

P.S.: asta cu "ma lesi" e expresie de muist ...

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:35

De la: sirboby, la data 2014-01-20 18:01:54

"Problema e ca o sa ne alegem cu un presedinte la fel ca Base (dar din tabara USL)!!!!!!!!!!!! Si apoi ne vom plange pe forum alti 5 ani si tot asa!"

Daaaaa, si cand o sa vrem sa iesim in strada sa-l dam jos urlati ca TULBURAM LINISTEA PUBLICA, javre ipocrite , esti BASIST PANA IN MADUVA OASELOR , esti geamanul Andreei Pora

Pana acum nu am fost basist dar de acum am sa devin! Doar si pentru a nu fi de aceeasi parte a spectrului politic cu toate proastele! Ma refer la tine ! Deci hai cu base ala! Si nu trebuia sa-ti taie 25% din salariu!

Da, si pana acum ai fost idiot si l-ai aplaudat pe boc , acum o si recunosti
Ma bucur ca macar stim de pe ce pozitii vorbim : pe o parte OAMENI , pe alta BASISTI

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:37

De la: sirboby, la data 2014-01-20 18:32:13

Vaca satului nu vezi ce incurajeaza guvernul tau! Alocatiile copiilor diferentiate pe venituri.........! Deci daca esti betiv si puturos progenitura ta trebuie sa primeasca mai multi bani ca sa ai tu de tigari si bautura! Daca muncesti ,nu e deajuns ca platesti taxe sa-i acorde betivilor venitul minim iti discrimineaza si copilul!
Vai de mintea voastra!

Proasta tarii , hai sa nu le mai dam deloc, asa cum vroia dragul tau boc , poate crapa prostii care ne-au votat .............. nu ca ne-ar deranja, vine merkel si-l pune iar pe bass presedinte

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:39

Raspunde la ce am scris acolo, prostituat basist , nu delira pe alte teme !
In ianuarie 2012 aplaudai in rand cu basistii forumului bataile jandarmilor, JIGODIE

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:43

Da, buna tema asta cu alocatia copilului ... de fapt alocatia de sprijin pentru cresterea copilului.
Se acorda parintilor, nu copiilor, din cate stiu eu.
Ei ii si cheltuie.
De obicei pentru copii.
De fapt, pentru familie ... intra la bugetul familiei.
Unii dau banii integral copilului.
Asa s-a ajuns sa se creada ca e a copilului.
Nu, este a parintelui care are copi in grija !
Exceptie face majorul care a depasit 18 ani si se mai afla intr-o forma de invatamant neintrerupta ... atunci alocatia i se da direct lui nu parintelui care-l intretine.

Cati primari or fi in tarisoara noastra ?
Dar cati copii ?
Pentru primari s-au gasit bani, pentru copii nu ...
Vorba lui Columbeanu, misto, nu ?

Acum vine Mariana si zice ca vrea o alocatie tintita.
Ca tot ministrul habar nu are de lege, de constitutie.
Pentru populism, pentru ca saracii sunt mai multi decat aia mai cu stare care chiar n-au nici o treaba cu alocatia de nici zece euro, Marinela Campeanu baga material pe o tema pe care cred ca stie ca nu se va putea face nimic. Da exemplu cu Prigoana !
Adica Progoana e bun sa plateasca impozite cat casa, dar cand e sa i se intoarca niste bani, putini sau multi, se voteaza sa nu i se dea nimic nici lui nici copiilor lui. Si a altora ca el.
Un fel de haiducie ...
Nu mai dureaza mult pana se va propune alocatia diferentiata in functie de venitul parintilor, deranjul pentru adeverintele parintilor va fi mai scump decat alocatia in sine.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:47

De la: __hakon__, la data 2014-01-20 18:38:06
De la: 9am_1454, la data 2014-01-20 18:33:20
De la: __hakon__, la data 2014-01-20 18:17:51
Dar pe rand ...

ipocritule!

probleme, ma' !?
ha !

buey, ma lesi !?

Nu ma surprinzi.
Am tendinta sa te injur dar ma abtin.
Care parte a intrebarii n-ai inteles-o ?
Tocmai tu care le sti pe toate ... se poate ...

P.S.: asta cu "ma lesi" e expresie de muist ...

decrepitule, scuteste-ma !
esti incapabil sa redactezi enuntul unei probleme, o demonstrezi din plin !
pupincuristo-muist esti tu , idiotule!
sictir !

Se poate.
Dar nici tu nu esti mai breaz ...
Ia zi, dupa ce-ti iei pastilele, unde te impiedici cu priceputul ?
cu tema
cu problema ...
e complicat pentru tine ?
pot sa mai cobor stafeta ... nu e nici o problema ...
ma pot apleca la nivelul tau ... oricat de jos ....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:47

E tare si asta cu decrepitul ...
Mai ai ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:56

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 18:39:08

In ianuarie 2012 aplaudai in rand cu basistii forumului bataile jandarmilor, JIGODIE

Ca sa raspunda cineva trebuie sa pui o intrebare ! Tu faci numai afirmatii cretina satului!
Dar am sa scriu totusi ceva!
In Ian 2012 eram intr-o tara europeana si priveam cu speranta apoi cu un mare dezgust ,apoi nu am mai privit deloc manifestarile din Bucuresti!

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 18:56

De la: 9am_1454, la data 2014-01-20 18:47:58E tare si asta cu decrepitul ...
Mai ai ?

gasesti mai sus, exact unde iti place tie cel mai mult, cateva ...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 19:44

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 19:04:00
De la: sirboby, la data 2014-01-20 18:56:09
De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 18:39:08

Ca sa raspunda cineva trebuie sa pui o intrebare ! Tu faci numai afirmatii cretina satului!
Dar am sa scriu totusi ceva!
In Ian 2012 eram intr-o tara europeana si priveam cu speranta apoi cu un mare dezgust ,apoi nu am mai privit deloc manifestarile din Bucuresti!

Daaaaa, dezgust , daaaa , ti-l tranteam pe iubitul tau bashescu daca mai dura o saptamana , prostituatule
De la ce dezgustul panarama , ca nu ne-am intors fatza catre Presedinte, sa ne spuna el ce prim-ministru sa apaludam in piete si pe strazi ????
AAAAAAA , CE PROASTA SUUUUNT ! ! ! ! ! ! NU NE-AU TROZNIT JANDARMII SUFICIENEEEEEENT , ACUM INTELEEEEG dezgustul , DUUUAMNEEEE !
javra portocalie

,,Duamneeee" tu ar trebui sa fii impaiata la Antipa! Speranta pentru ca se scanda impotriva tuturor politicienilor! Speranta ca se va schimba clasa politica si dezgust din cauza ca,la fel in '89 manifestantii au aceptat sa se sara din lac in put! Adica de la base la tonta si somnorila!
Acum ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 20:06

Da , daaaa, sirbobi, speranta ca si branconier
Bashescu prevazuse miscarile din 2012 si de asta a infiintat PPDD si l-a sponsorizat pe ala chel in gura , pe care sperai tu sa-l aduca manifestantii la putere , nuuuu?????

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 20:15

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 20:06:25Da , daaaa, sirbobi, speranta ca si branconier
Bashescu prevazuse miscarile din 2012 si de asta a infiintat PPDD si l-a sponsorizat pe ala chel in gura , pe care sperai tu sa-l aduca manifestantii la putere , nuuuu?????

Base o fi Nostradamus!!!!!!! PPDD infiintat de Base????? dar nu conteaza! E adevarat ca am pomenit numele PPDD-ului dar ce faci tu tai din context! Eu am sperat ca ajunge la putere ORICINE ALTICINEVA MAI PUTIN CEI CARE AU FOST! Nu ma intereseaza cine! Doar sa nu mai fi fost la ,,butoane''

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 20:33

Alarmã în tabãra propagandei bãsiste ! ! ! ! ! ! !

Punerea în lumina adevãratã a simbriaºilor lui Bãsescu, puºi sã ocupe spaþiul media zi de zi, cu temele dictate de la Cotroceni, i-a lovit în moalele capului. Credeau cã sunt de neatins, cã sub protecþia “scutului” întins de cuplul Bãsescu-Macovei pot debita orice atac la adresa celor care criticã argumentat manevrele regimului aflat în degringoladã. Vai, aºa ceva nu se poate, vai, aºa ceva nu este admis! Cu pudoare falsã de domniºoare prinse la furat, s-au activizat avocaþii “Bandei celor 7”. Prietenii obscure, interese de partid, probleme concurenþiale îºi dau mâna într-un front al “deontologilor” de paradã care îºi devoaleazã simpatiile politice dar mai ales incapacitatea de a privi exact ºi a cântãri corect demersul Jurnalului Naþional.
Pânã a da replicã atacurilor imunde deversate de Bulina roºie ºi B1TV de mult timp ºi exact coordonate împotriva ziariºtilor din Trustul Intact, am aºteptat o reacþie din partea aceloraºi deontologi care s-au oripilat la comandã acum, dupã apariþia articolului “Banda celor 7. Propaganda bãsistã îmbulinatã”. Ca sã îºi sporeascã forþa, cei de la Eveniemntul zilei l-au pus la treabã chiar pe marele lor patron. Credem cã semnãtura “De Constantin”, sub un nou atac la adresa Jurnalului Naþional, este a domnului George Constantin Pãunescu (foto). Deja Bulina roºie aruncã în luptã ultimele rezerve. Ceea ce este o ºtire. (E.V.Z.)

Turcescu Robert: Un colonel degradat la muzicuþa militarizatã
Turcescu a avut mereu existenþa pusã sub semnul întrebãrii. Traseul profesional i-a fost dictat de alþii care gãseau în bruneþel un hãrnicuþ aruncãtor de întrebãri redactate în birourile unde nu era prezent. ªi-a început cariera în 1993, la familia Pãunescu, sub zodia lui Ion Iliescu ºi o încheie ca mare propagandist bãsist la B1TV, tot în menajeria lui George Constantin Pãunescu, la final de epocã bãsistã. Între cele douã “borne” a trecut pe la mai mulþi moguli ºi mogulaºi, cel mai darnic fiind Sorin Ovidiu Vântu, de la care a luat peste sutã la sutã beneficii. Adunãtor dupã lozinca “bani contra conºtiinþã”, l-a tapat ºi pe Gigi Becali, aliniindu-se în coloana de pomanagii care aºteptau sã-i scuipe latifundiarul cu mâna în buzunar. A profitat ºi de programul ANL ºi nu a pierdut prilejul sã intre în trupa propagandiºtilor bãsiºti, pe cal, singurul din “Banda celor 7” care ºi-a tras la vedere grad de colonel. De mic i s-a spus cã la tenul mãsliniu cade bine uniforma aurie, cu echileþi ºi frunze de stejar la pãlãrie (pardon, chipiu!). Iar gradul fãrã muzicã este ca nunta fãrã lãutari; ca atare, cântãreþul de ode al bãsismului ºi-a tras ºi orchestrã. La concerte, fane pe mãsurã: Udrea, Motoc, Roberta agnostica. Useliºtii, oameni rãi, l-au degradat pe colonelul fãrã armatã, lãsându-i muzicuþa în prizã, cã nu se ºtie... Moderator de idei greºite ºi cântãreþ fãrã public, Turcescu Robert s-a lovit ºi de zidul scrisului. I-a lãsat cucuie încercarea, editorialele cãznite justificând aprecierea fãcutã de Cristoiu: Turcescu e un ziarist prost, fãrã ºcoalã!
La sãrãcia de efective a bãsismului intrat în anul morþii, merge ºi el.

Ion Cristoiu: Un comunist cu omenie de capitalist
Ion Cristoiu a declarat în multe ocazii cã a rãmas un comunist. Crede cã asta îl aduce într-o poziþie de unicitate, îi conferã o aurã retro, care dã bine într-o perioadã când capitalismul românesc aratã ca o struþo-cãmilã. Cristoiu are, ca mulþi oameni din generaþia lui, nostalgia dupã vremurile apuse.
Dupã evenimentele din ’89, Ion Cristoiu a devenit un lider de presã, o voce care a deschis calea spre o viziune mai sprinþarã asupra realitãþii româneºti. S-a adaptat foarte repede la capitalism, învãþând ce înseamnã profitul cu adevãrat maxim. Evenimentul zilei a devenit sub conducerea lui o maºinã de fãcut bani , nu doar de impus mulþi ziariºti tineri în peisaj. Unii l-au urmat prin redacþiile pe unde a mai trecut în ultimele decenii. Succesul “Bulinei” cu pui vii nãscuþi din gãini nu s-a mai repetat, dar asta nu l-a împiedicat pe “comunist” sã taxeze patronatele. A venit pentru mulþi ani în Antena 3 ºi a publicat editoriale în Jurnalul Naþional. Evident, era plãtit ca o vedetã din fotbal, ca sã gãsim un reper... financiar . Opiniile lui îl vizau constant pe Traian Bãsescu; am spune cã au contribuit la desenarea portretului de dictator. Monica Macovei ºi premierul Boc, Elena Udrea erau personajele þintã ale “comunistului”. Cei care îl cunoºteau aºteptau sã vadã când se suceºte. ªi mai ales pentru cât.
“Evenimentul” nu a fost o surprizã, mai ales cã în “piaþã” se ºtiau acþiunile disperate iniþiate de Cotroceni pentru a-i astupa gura lui Cristoiu. Au fãcut-o relativ simplu, cu o serie de contracte oferite de Ministerul Dezvoltãrii, condus de Udrea, tipografiei lui Cristoiu de la Buzãu. Înregimentarea pe post de “guru” în tabãra propagandei bãsiste a fost doar o problemã de rotunjire a sumei. Comunistul s-a arãtat consecvent cu el însuºi. ªi-a pierdut puþin din omenie, dar a fost mai capitalist.

Silviu Sergiu: Din ciclul «Am fost un dobitoc» – “Vreau regiune autonomã în sufragerie”
Un tânãr sârguincios a cãrui cariera profesionalã a fost marcatã în ultimii 15 ani de singurul gest normal pe care l-a fãcut: s-a tuns. Din pãcate, la frizer ºi-a lãsat ºi bruma de inteligenþã care nu mai creºte la loc. Compenseazã lipsa neuronilor cu un obraz mai gros. Plecarea de la Jurnalul Naþional a fost consecinþa unui dezechilibru grav apãrut între orgoliul nemãsurat ºi scriitura chircitã. A gãsit calea creºterii în funcþii la Bulina bãsistã nu prin reciclarea scriiturii, ci prin perfecþionarea artei pupincurismului. Gândeºte greu; în orice grup vine ultimul cu rãspunsul ºi acela greºit. A intrat în analele televiziunilor cu prilejul unui recent interviu colectiv la B1 în care a uitat ºirul întrebãrilor care trebuiau citite lui Bãsescu. Din lista lui de gafe monumentale se poate redacta “Manualul ziaristului Gâgã”. Recunoaºte însã singur cã nu-l prea duce mintea. Nu înþelege ºi se întreabã singur, nedumerit, de ce îl apeleazã lumea la manifestaþiile unde se bagã ca musca în lapte cu sincerul “Fritpuristule”. Când nu e prost, devine de-a dreptul ticãlos.
Iatã o mostrã pescuitã de pe site-ul de socializare:
“Îi înþeleg pe comunºtii ãºtia din PSD de ce vor sã-i retragã decoraþia lui Tokes. Pãi nu de la episcop a pornit Revoluþia împotriva lor? Credeþi cã-l iartã aºa uºor? Eu unul sunt enervat la culme pe faza asta, pentru cã vreau sã fiu liber în þara mea sã spun despre România orice, inclusiv cã vreau sã-mi fac regiune autonomã în sufragerie”.

Mircea Marian: “Dãdeam ºpagã sã intru la ªtefan Gheorghiu”
Mircea Marian s-a dorit dintotdeauna sã fie propagandist. Spunea cã îl devora dorinþa de a face presã în comunism ºi ar fi dat oricâtã ºpagã sã poatã intra la ªtefan Gheorghiu, ºcoala de presã a vremii. N-a gãsit calea, aºa cã Revoluþia l-a prins student în Politehnicã la Tehnologia Construcþiilor de Maºini. A dat ºi el lovitura, i-a “ºutit” în vâltoarea evenimentelor ºefului de cãmin o sticlã de coniac Napoleon. Din prima beþie a libertãþii cucerite cu tirbuºonul nu s-a mai trezit. A uitat de ziaristicã, ºi de Politehnicã, ºi a gãsit treptele Facultãþii de Filozofie. ªcoala nu l-a ajutat – declarã el acum –, ceea ce este evident în apariþiile publice ale “ziaristului” calificat la ºcoala propagandei bãsiste. Este primitiv în exprimãri, lipsit de idei, dar îl “mânã în luptã” o rãutate care ar trebui cãutatã în afirmarea lui târzie, fiind primit cu greu în “Banda celor 7”. L-a recomandat un stagiu la televiziunea publicã efectuat sub aripa devastatoare de talente a Rodicãi Culcer. Din banul public a fãcut cea mai scumpã (la bani ) ºi cea mai scârboasã emisiune (la privit) de propagandã bãsistã. Sub “deontoloaga” Culcer a recuperat doritul stagiu la ªtefan Gheorghiu, devenind exponentul “presei libere occidentale”, apãrãtorul “independenþei Justiþiei”. Macovei, Papici, Bãsescu, Boc, Morar, Udrea, Kovesi sunt cei mai fermi exponenþi ai “statului de drept”, care trebuie apãraþi de pamfletele lui Mircea Badea.
ªubrede picioare are Justiþia din þara asta dacã trebuie apãratã de vocea piþigãiatã care iese din barba neþesãlatã ºi confuzã a micuþului din Baia Mare care nu vorbeºte deloc despre trecutul familiei.

Dan Tãlãpagã: Frate de cruce cu Daniel Morar
A plecat pe jos din ªeica Mare ºi prima escalã, la Copºa Micã, i-a aºternut un strat de negru de fum în privire. ªcoala de jurnalism de la Sibiu nu a reuºit sã-i ia zgura partizanatului politic care l-a propulsat rapid spre mãnoasa propagandã a Dreptei. A intrat în “graþiile” Monicãi Macovei, care a “citit” în el bãiatul de mare încredere, bun la toate cele pe lângã o femeie ocupatã. A renunþat la jurnalismul partizan de la Bulinã pentru a deveni lefegiu angajat la Ministerul Justiþiei. Cariera i-a fost întreruptã, vai, de demiterea timpurie a ministrului Macovei. A fost racolat la Hotnews de statul major bãsist, împreunã cu Andreea Pora, unde au fãcut schimb de tehnici de plagiat. Macovei l-a dat pe micuþul fidel în grija lui Daniel Morar, la DNA, fostul ziarist fiind cureaua lor de transmisie. A fãcut din Morar un idol, cãruia i-a închinat o carte plimbatã prin toatã þara, ca pe moaºtele Sfintei Parascheva.
Încrâncenat atât în vorbire cât ºi în scris, Tãlãpagã se proclamã un ziarist liber, deºi are pe sub cãmaºã chingile unor hãþuri care îi dicteazã virajele.
Fiind în slujba mai multor interese, bãrbatul din “Banda celor 7” are vânãtãi de la comenzile contradictorii care i se zbat pe sub veºminte. Cel mai bine s-a simþit când l-a avut ºef la Hotnews pe pungaºul care a fugit cu banii unor ºmecheri ce voiau sã scape de fisc în România. Tãlãpagã vrea sã fie ocrotit mereu de o umbrelã deschisã de Cotroceni. Monicuþa Macovei ºi Cristian Sima erau cu adevãrat protectorii cuvântului liber. Presa independentã ºi curatã se ofileºte fãrã ei. Amin!

Dan Andronic: Portofel s-a îngreþoºat de perspectivã
ªeful oficial al “Bandei celor 7” este Dan Andronic. Priceput la strânsul ºi împãrþitul bãnuþilor, Andronic nu s-a încurcat niciodatã prea mult cu scrisul. Le-a avut însã cu numãratul. A amuºinat singur sau a fost pus de alþii pe direcþia bunã a vântului schimbãrii, astfel încât nu a ieºit în pagubã dupã nici o înfrângere. Din contrã, a gestionat eºecul altora pe care l-a pregãtit cu înalt profesionalism, încât a devenit barometrul exact al viitoarei puteri. Alucrat pentru Nãstase când a pierdut alegerile în faþa lui Bãsescu în 2004, l-a manageriat pe Tãriceanu în eºecul electoral al liberalilor din 2008 ºi acum, semn bun (!), este consultant politic al PDL. Printr-un joc de interese ºi finanþãri obscure a devenit ºef la Bulina roºie, rostogolitã de la elveþieni ºi predatã cu puºculiþa goalã în braþele propagandei bãsiste. S-au oploºit prin redacþie toþi posesorii de certificate ORNIS scoºi din funcþiile bugetare, micii carieriºti care mizau pe veºnicia bãsismului.
Dan Andronic are deja azimutul luat. Involuntar s-a trãdat printr-un titluleþ menit sã “înfiereze” emisiuni la care nu priveºte: “Perspectiva m-a îngreþoºat”. Aºa de greu i-au cãzut la buzunar alegerile din 2004 ºi 2008, încât abia aºteaptã “indigestia” din 2014 , pe care e pregãtit sã o suporte cu brio. Cu stomac de struþ, îl va devora ºi pe Bãsescu. Avertizat, preºedintele în stadiu de expirare nu-l primeºte în casã, deºi, dacã ar fi pe inima lui, Andronic i-ar face un serviciu. ªtie însã cã ar trebui, pe lângã inventarul viu, sã piardã ºi ceva din Nana. Or, ce mama dracului, pentru asta am fãcut noi revoluþie, sã ne devalizeze Portofel?

Andreea Pora: Ana Pauker a bãsismului
Agãþatã ca un scaiete de fustele Monicãi Macovei, a ajuns un etalon autodeclarat al luptei pentru Justiþie. Enervantã în prestaþiile tokºoiste ºi evitatã de televiziuni, ºi-a fãcut culcuº la B1, între guriºtii bãsiºti care îºi susþin între ei aura de deþinãtori ai adevãrului absolut. Pora a apãrut dintre rebuturile industriei socialiste în trupa de la România Liberã. Urmãritã de coºmarul planului de producþie, s-a refugiat în analizele politice publicate acum de o foaie ce-ºi þine zilele din subvenþii obscure.
A fost lãsatã sã spere într-o funcþie publicã în TVR sau în instituþiile bãsiste de propagandã, dar nimeni nu a acceptat sã-i dea o responsabilitate în decizii cunoscându-i-se fierea pe care o degajã. Vorbeºte cum scrie sau scrie cum vorbeºte – cu poticneli ºi multe onomatopee. Se crede vestala Dreptei, are sigiliul de bãsistã înverºunatã apãrând în oglinda timpului ca o replicã a Anei Pauker. De aici pleacã ºi înþelegerea adulatorie exprimatã de Tismãneanu, evident contra cost, în foaia gestionatã de A.P. Toatã lista de subalterni-colaboratori s-au aliniat în spatele mâncãtoarei de chifteluþe, cu gamelele în mânã, cerându-ºi porþia servitã la ora 22. Pora Andreea îºi cautã cu disperare noi sponsori care sã-i acorde banderola de ideolog-ºef al Dreptei. Preþul ei este în scãdere. În mapa profesionalã are rateuri majore, neputând sã þinã pasul ideilor decât prin plagiat dovedit, fiind rejectatã chiar ºi de la Hotnews.

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 20:38

De la: sirboby, la data 2014-01-20 20:15:43
De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 20:06:25Da , daaaa, sirbobi, speranta ca si branconier

Base o fi Nostradamus!!!!!!! PPDD infiintat de Base????? dar nu conteaza! E adevarat ca am pomenit numele PPDD-ului dar ce faci tu tai din context! Eu am sperat ca ajunge la putere ORICINE ALTICINEVA MAI PUTIN CEI CARE AU FOST! Nu ma intereseaza cine! Doar sa nu mai fi fost la ,,butoane''

:-| Adica trebuia sa avem Behehecali presedinte si Dan-fara-punct-si-virgula prim-minstru ????????????????????????????????????? :-|
Deci la tine basismul e asaaa , mic-dejun .... ORIBIL ........
Cineva spunea aici ca trebuie " SA NE INTELEGM INTRE NOI CA SA-I SCHIMBAM PE EI " .................... FALS ............. trebuie sa mai crape dintre noi ca sa se schimbe EI !

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 20:48

Contactat la Ierusalim, în legãturã cu vizita președintelui României în Israel, Avinoam Bar Josef, președintele Institutului Mondial Evreiesc a rãspuns mirat cã nu știe nimic despre vizitã. ”Este în Israel? N-am știut! Poate cã urmeazã sã vinã!” AMPress: Nu, este în Israel de douã zile. Avinoam Bar Josef :”Îmi pare rãu, nu am fost chemat la nicio întâlnire, iar în presã nu am citit decât despre prezența președintelui Canadei la noi, este acum aici și este considerat unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Israelului”. AMPress: ”Presa româneascã apropiatã actualului președinte scrie cã Traian Bãsescu s-a bucurat de onoruri speciale, mai mari decât ale celorlalți președinți, Iliescu și Constantinescu, care au fãcut și ei vizite de stat în Israel. Avinoam Bar Josef: ”Israelul are sentimente de prietenie fațã de România, iar protocolul de primire, întâlnirile sunt aceleași. O sã mã documentez”. AMPress: De ce este atât de zgârcitã presa israelianã în relatarea vizitei lui Traian Bãsescu? Avinoam Bar Josef: ”Nu mã pot pronunța, ca fost ziarist consult zilnic presa, dar nu am vãzut nimic sau nu mi-a atras atenția nimic special. Presa își are regulile ei. V-am spus, în Israel se aflã președintele Canadei… Dacã mã sunați mai târziu (își sunã în paralel un consilier care primește sarcina sã se documenteze mai amãnunțit despre vizita lui Bãsescu) vã voi da amãnunte”.
AMPress: Mulțumim! E suficient.

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 21:05

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 20:48:51

Contactat la Ierusalim

img.pr0gramm.com/2013/09/zstoq.gif

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2014, ora 21:49

ATENTIEEEEEE ! ! !
ANDREEA PORA COMENTEAZA LA LABE1TV ACCIDENTUL DE LA CLUJ ! ! !
Concluziile
Ponta a mai distrus o aeronava
Antonescu e mecanic de aviatie si sabotor

BASESCU E SALVATOR DIN ISRAH'EL ! ! !

ASTIA VA SUNT BASISTII, CU ASTIA DEFILATI

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2014, ora 08:10

De la: 9am_3247, la data 2014-01-20 23:24:59@ BASISTII LATRATORI PE FORUM :

Hai mah daca va tine, DATI ASA cu ponta jos :

www.dofiga.net/novye-massovye-besporyadki-v-kieve-46-foto.html

Eu oricum nu ies in strada la contramanifestatie sa-l apar pe koabitac, sunteti invitatii mei !

MULTA JAVRELOR PORTOCALII !

Scandal mare ...
Altceva in afara injuraturilor nu prea prestati, mai doamna ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2014, ora 08:18

A murit Adrian Iovan.
Dumnezeu sa-l ierte !

Avea 55 ani.
Se pensionase.

De ce se pensioneaza omul ?
Pentru ca nu mai e apt pentru munca, nu ?
Si, daca nu mai e apt, de ce mai zboara ?
Pentru ca are experienta ?
Atunci de ce se pensioneaza ?
De ce unii sunt pensionati la 65 de ani si altii la 55 ...?
Si, daca s-au pensionat, mai ales in meserii ca cea de pilot, mecanic de locomotiva si altele care gestioneaza si viata altora decat a pensionarului, de ce li se permite sa mai zboare ?
Legea sanatarii si securitatii in munca, spre exemplu, interzice lucrul la inaltime pentru persoanele care au peste 55 de ani. Chiar daca sunt sanatoase ...

N-au fost gasiti in timp util zbiara unii ...
Ceata deasa, intuneric, teren accidentat, lipsa localizarii precise ... li se pare o gluma, niste bagatele care trebuiau invinse de autoritati ...
Dar de ce au zburat ?
Adrian asta cu experienta lui grozava, nu stia ca e ceata deasa, ...?

Sa te urci in avionul unuia de 55 ani ?
O fi bine ?
Experienta e intotdeauna benefica ?
Poate ca nu. Acum s-a dovedit ca nu ...

Dumnezeu sa-i ierte !

Pagini: << 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: